Fik och Vollsjö

När Ninni äntligen vaknade, så körde vi till Therese och Lucas.
Men innan vi kom dit så stannade jag till för att köpa kvällsposten så att jag fick den första sagoboken, hade ju tänkt samla alla.
Först körde jag till affären här precis vid oss. Jag frågade i kassan, han tittade lite bland tidningara och jag fattade att han inte hade en aning om vad jag pratade om.
"Nog slut, komma nog morgon"
"Jaja, ok"
sa jag och tänkte att det är bara att spela med. Dummer.
Vidare till vikotriagodis och där hade de boken med och jag gick med tidning och bok till kassan.
"Den kosta..." och så tittade han på bokförpackningen.
"Nej, jag ska inte batala för den. Det står att man får denna boken på köpet, att den är värd 69 kr. Det är första boken, så den får man och man får betala för resterande böcka och man måste köpa tidningen med"
Han tittade konstigt på mig.
Bara våga försöka ta betalt för boken din dumme, snikne *biiiip*
Han tittade på boken igen och på mig och sa bara "ok".
Han fick sina 11 kr som han ville ha och sen gick jag.
Nu har jag boken iaf! =)
Ska bara komma ihåg att köpa den varje söndag nu med bara...

Ja, sen blev det kaffefika!
Lucas vaknade en liten stund efter att vi kommit och sen lekte han så snällt och fint i lekrummet. Ninni dissade honom och va ute hos oss ist. Happ.
De fick varsin pinnglass och det va ju jättegott! =)
Tiden rullade iväg rätt fort och Ninni blev trött. Det va hög tid att köra ner för middag med.
Så ner till pizzerian där vi även träffade Mange och självklart va Ninni glad över att få träffa sin flört =) De ritade och hade sig och sen åt vi.
Ninni käkade köttbullar med pommes och Bajasås. Hon hade en pommes som hon doppade i såsen och sen åt hon bara såsen från den. Skulle hon ha pommes, så tog en ny pommes som hon åt på =)
Mange körde, men sen kopm en annan kompis. Micke (Vollsö)!
De hittade på sitt och sen va det dags att köra hem.

Ninni fick välling och sover nu gott, hundarna ligger här vid soffan och tar det chill. Jocke sitter och tittar på hockey och ja...vi ska film ikväll, kanske spela lite med.

Imorgon ska vi ut till Skogstrollen. Försöka fixa en mellanvägg till hundarnas bilbur. De behöver lära sig att va åtskilda och Atlas ska få kunna ligga i lugn och ro utan att Cox hängades i halsen. Golle! =)

Hoppas ni haft en bra helg!
Foto från idag får ni imorgon!



Vår Ängel!

När Ninni låg inne på Neonatalavdelingen i Lund, körde vi in en till två gånger om dagen för att få va med henne.
Samtidigt som vi självklart va överlyckliga över att ha fått en så fin dotter, så va det jobbigt att behöva åka iväg för att få va med henne, inte få ta med henne hem. Att lämna henne va alltid jobbigt och många gånger va det tyst i bilen och vi sa inte mycket.
En gång när vi satt i bilen så kom en Bob Marley-låt och Jocke sa "Den är Ninnis"
Ja. Jag kände så för låten direkt (har ju hört den innan, men nu kom den att betyda mycket) och fick tårar i ögonen. Det kan jag få än idag.
Hjälplösa lilla Ninni låg där på Neo och vi kunder inget mer göra än att va där hos henne. Hon va så tapper vår ängel.
Lyssnar ni på låten, försår ni nog...


 

Älskar Dig Ninni, Vår Lilla Ängel!

 

 


Soligt

Det är så skönt, solen skiner och värmer och får snön att smälta bort efter hand. Som jag längtar till våren nu!
Kunna va ute med hundarna ordentligt, Cox bara fryser i snön ju. Meshund.
Va ute och gå allihopa, ha fika med sig, gå och mata ankorna, leka ute på gräsmattan, Det ska bli najs när vi kan göra det igen.
Åh, sen till sommaren när vi kan börja åka till stranden igen!!!
Ja, det kommer det med =)

Jocke har åkt till jobb och jag sitter och väntar på att Ninni ska vakna så vi kan köra bort ett par kvarter till Therese, Patrik och Lucas. Fikatajm! =)
Vi bor så närar varnadra, med har inte sets på så länge ändå. Kassa vi är. Men nu ska vi dit iaf=)
Lucas hade ettårskalas igår, killen börjar bli stor =)

Sen ska vi ner och köka på pizzerian idag, kanske ta en sväng inom Orås på vägen med har jag funderat på, får se lite vad klockan blir med.

Så jävla skönt att ha fått städat och tvättat allt, ni fattar inte! Att jag fick gå hr helt själv i min egen värld och yra rundor och fixa, najs!

Jag sov ända till 10 tror jag klockan va idag, jävla skönt!!
Jocke hade lagt sig jätte sent, inget som förvånar mig, med tanke på att Micke va här, brukar bli sen då. Tvätten va inte klar när jag gick och la mig, så Jocke hämtade upp det vid 4 i morse. Fortfarande några plagg som va lite fuktiga, så de hänger här nu. Jag och Ninni ska fixa allt sen, vika och lägga in. Får bli ikväll.
Ninni har så mycket kläder!!! Hon har mer kläder än jag och Jocke har tillsammans för fan, och det är svrt att få en bra ordning på allt så man lätt hittar. Lyckas alltid röra ihop det, så gör jag om allt som jag kommer göra idag när jag lägger in rentvätten.
Men ska sortera lite idag med, för där är lite kläder som inte passa längre.

Så, ag ska lägga mig och chilla nu tills Ninni vaknar =)



Fan va jag är bra!!

Jag är så trött och slö i kroppen nu. Vill inte röra mig mer!
Sitter i soffan och kollar min runda på nätet, Jocke och Micke (löberöd) sitter här och spelar poker. De har sina poker kvällar/nätter lite då och då och nu har det inte blivit av många månader. Men här sitter de och det återstår ju bara att se hur natten artar sig, blir vi kanske lite rikare =)
Hade ju inte skadat... =)

Som sagt, fy fan va jag är bra. Som jag har hållt igång idag, visserligen kom jag igång lite senare än jag planerat, men jag har hållt tempo sen!
Tvättat hur mycket som helst känns det som, dammsugat, tvättat golven, dammat, fixat med gardinerna, diskat, städat lite i kylen, städat toa och städat och tvättat balkongen!
Tjo!
Vid niosnåret sket jag i allt och körde ner till Jocke och åt och han fick sluta lite tidigare och vi körde hem. Jag har fortfarande tvätt som inte är riktigt torrt, så jag får ta mig ner och hämta det sen...

Ninni har nog haft en bra dag med mormor, de har nog haft det så bra så de har glömt mig, för jag har inte hört något från dem.
Saknar henne? JA!
Men det har varit så skönt att ha kunnat springa här fram och tillbaka och ut och in, utan att Ninni ska komma ikläm på nåt vis. Det hade varit hur gnälligt som helst tror jag om hon hade varit hemma, för hon har blivit så mammig igen. Sån period igen. Hennes värld rasar bara jag går och kissar eller går ut i köket för att fixa fika till henne.

Lite sovmorgon imorgon kan man nog passa på att ta när hon ändå sover borta, hade varit riktigt najs med tanke på hur trött jag är i kroppen nu.

Så, jag ska lalla vidare nu och sen ska jag nig fan gå och lägga mig. Karlarna får klara sig själva, kommer inte palla sitta uppe hela natten.




Snor, städ, tvätt

En snabbt yjohej från mig.
Tog kaffe med svärmor innan Jocke åkte till jobb idag,m sen lämnade jag Ninni till mormor och jag tog en kaffe där. Tvätten är igång, jag har precis slängt i mig ett par knäckemackor och ett glas bojboj, så nu ska jag sätta igång ordentligt med städning. Retsen av dagen typ...och snora =)

Vi har köpt ny, eller ja begagnad, hundbur idag, hur jävla bra som helst! En Volvo-bur, passar perfekt och hundarna får ju plats nu =)

Nej, jag ska komma igång, så ha en bra lördag alles, så hörs vi!!



Test med Atlas

Hundarna går här och är småbusiga men håller sig rätt lugna ändå. Ninni la sig tidigt idag, har inte sovit så mycket i eftermiddag.

Fäöljde med ner till pizzerian idag, fikade och snackade och sen körde jag och Ninni till svärmor en sväng för lite fix. Drack kaffe, snackade och farmor valde foton hon vill ha på Ninni som jag ska fixa till henne =)
Ninni blev tröttare och tröttare och vi fick köra hem.
Men sig fick Ninni en badleksak. En anka men sätter fast med sugproppar på badkarskanten, "fötterna" ska va i vattnet, sen ska man trycka på "magen" och då sprutar det vatten från ankans näbb. Farmor visade...och det blev en verklig demonstration må jag säga...jag blev blöt!! =)
Lite garv i hallen och sen körde vi hem för ett bad och ankan va givetvis med.
Men Ninni fick vattnet rätt i ögat när hon testade den, så vänner vid första träffen blev de inte =) Hon snackade lite med den sen, ger nog med sig sen =)

Idag när Jocke pratade med en om Atlas, så sa hon något om en kemisk kastrering. Vi har ju funderat på att kastrera honom, men sen vet vi ju inte om det kommer ha den effekt på honom som vi önkar. Har det inte det är det sura tusenlappar att kasta iväg och sen har vi utsatt honom för en operation i onödan.
Men en kemisk kastrering innebär att ett chip injiceras, har ett depåsystem och tar bort hormonerna.
Ett bra test för att se om det är lönt att kastrera honom, då det har samma effekt.
Veterinären jag pratade med i Löberöd va jättetrevlig och gav och mycket information och de är faktiskt billigar med kastrering än vad vi trott, men hon sa att de har ett ugnefärligt fast pris oberoende på hur stora eller små hanhundarna är. Bra!! =)
Ja, så det kommer väl att hända med Atlas, så får vi se om han kan bli lite lugnare av sig och inte känner att han behöver ha koll allt och alla och bli dingdong i skallen när det är löp...
Cox ska vi kastrera sen, lika bra att göra det innan han blir för gammal.

Nu ska jag spela lite hade jag tänkt, får skjuta in mig tills Jocke kommer hem. Vi ska lana ikväll igen, spela Deer Hunter =)
Han ska ha med sig pizza vi ska dela på med. En som han fick innan i veckan, en specialare, så jävla god!!!

Ninni skulla ha hängt med på kalas imorgon egetligen, men farmor till kusse som blev 4 år för ett litet tag sen. Jag skulle stanna hemma och få gjort allt som jag borde ha gjort för ett bra tag sen, och tvätta och städa och röja lite. Men kussarna har haft magsjuka och Jocke ville inte att Ninni skulle dit ifall hon kanske blir smittad. Hon har ju varit sjuk nu och jag trot det hade tagit hårdare på henne om hon hade blivit dålig igen nu. Nu har hon ju kommit igång igen ordentlig med maten med, Ninni is back =)
Så jag förstår Jocke.
Men hon ska iväg iaf, jag ska lämna henne till mormor så jag kan få gjort allt jag ska ändå. Slipper Ninni bli lidande när jag bara springer mina rundor och ner i tvättstugan och så. Hon kommer ha det roligare om hon inte är hemma faktiskt.
Får ta en träff med kussarna en annan dag, det va rent för längesen de träffades faktiskt!

Lite bilder från idag kan ni ju få, Ninni fick negeboll av Salle idag med när vi va och tog en kaffe =)








Pappsen smaka?











Tjena!

Ja, igår höll jag på att skriva ett inlägg, men Åsa och Erica kom på kaffe och sen rullade hela dagen på och jag hade bara inte tid se.

Efter kaffe med dem, så körde vi och tog en kaffe med Salle och Ninni åt en negerbulle. Självklart tyckte hon det va gott! =)
Vi lämnade henne sen till mamma och vi körde ut till skogen med hundarna. Lyckliga doggar sprang rundor och Atlas skulle fånga snöbollar. Cox, som vanligt, försökte hänga med bäst han kunde =) Men han börjar bli snabb den lille rackaren! Och tuff är han!
Söbollskastning med hundarna ledde till att kasta princk på en skylt, som ledde vidage till vadslagning, som ledde vidare till att jag och Jocke hade snöbollskrig. Och sen kom det, Jocke öste ner mig i snön och mulade mig! Det va länge sen jag blev mulad!
Snöbollskastningen fortastter och sen smubblade Jocke och jag tog min chans att mula honom med, moahahahahaaaaa =)

Sen frös vi som fan om fingrarna och när hundarna hade sprungit klart körde vi till mamma igen för att äta våfflor =)
Ninni va nog inte hungrig, hon åt inget. De hade redan fikat så. Men vi åt och fan va mätt jag blev, hade glömt hur mätt man blir på våfflor! Gott va det iaf!!

På kvällen kom Mange och vi tittade på film =)
Efter att mange hade kört hem sen, så spelade jag och Jocke Deer Hunter mot varandra....tills klockan va....ja jag vet inte riktgit, två nånting kanske. Lagom trött, ja!

Morgon idag startade kanske inte riktigt exemplariskt, två trötta vi rök i luven på varandra. Men men, gick över snabbt ändå och lugna gatan nu.
Ninni vilar igen och Jocke har precis satt på en jaktfilm. Ska dricka lite kaffe till och se om jag kan få ihop nån frukost.

Bilderna jag framkallat kom igår!!! Fast, de jag gjort förstoringar av kommer lite senare. Men, så glad jag är, ska ragga en massa ramar nu bara =)


Hörs sen alles, vet inte än om jag kanske måste jobba, återstår väl att se, hoppas bara att jag får veta snart så vi kan fixa med hundarna, Ninni kan iaf va hos mormor =)



Hemmamys!

Vi har bara varit hemma och tagit det chill idag. Jag har väl haft ett lite irritation i kroppen som legat och puttrat, har nog med förkyldningen att gör med. Har kli i halsen och man är slö i kroppen.
Hundarna har varit så rastlösa, så de har jag varit irriterad på. Och när Jocke satt och spelade lite, så tänkte jag att jag kunde sätta mig med en målning jag tänkt gör, börja skissa med kol. Jag packar upp duken och det visar sig först att tillverkarna har limmat fast "informationspappret" så att säga, på duken!!! Idioter. Visserligen sånt lim man kan pilla bort, men det lämnade ju ändå lite märke.
Sen, när jag är klar med det och ska packa upp kolpennorna, så börjar det helt plötsligt trilla ut koldamm och små, små bitar från förpackningen. Jag vänder förpackningen för att det inte ska trilla ut med och då händer samma sak från andra änden av förpackningen!!!
Så. Då fick jag nog. La ut målarduken igen och bäddade ner mig i soffan, drog filten till öronen och somnade.

Vaknade och då va inte Jocke hemma, han va och handlade till middagen och efter första halvlek i fotbollsmatchen, så gjorde han mat. Det blev kotletter, potatismos och svampsås. Fy fan va gott det va!!!

Ninni har gått här idag och varit lite halvbusig, hon testar lite här och var vad hon får pilla på och inte. Hon hade jättekul med tesked och kaffekopp innan, gullis!!

Sen badade vi och det tycker hon ju alltid är kul =) När jag "kokade kaffe" i badet blev hon impad, skulle göra likadant, gjorde rätt först, men sen när hon kom ner till vattenytan med munnen, så gapade hon bara =)

Det fanns en gräddbulle kvar sen igår och den gav Pappsen till Ninni. Lycklig blev ju hon såkart och sen fick vi byta om, både Ninni och jag =)



Jag va ute i köket här innan och Ninni häll på med sitt. Va ute i hallen och jag hörde att hon fixade med något. Jag kikade ut och då ser jag att hon står och försöker ta på sig mina skor!! Haha!!
Hon ställde sig sen och knackade på dörren, faktiskt lagom till när Nille kom på kaffe. =)









Det har varit en bra och lugn dag, vi har nog behövt det med våra förkyldningar. Det är så drygt!!
Vi drack varm whiskwy igår, men fan vet om det hjälpte så mycket. Skulle kanske tagit två?
Hoppas det går över snart iaf!

Imorgon ska vi nog lämna Ninni till mormor en stund och ta en ordentig runda i skogen med hundarna. De behöver det verkligen. Lämnar vi Ninni den stunden, så får hundarna sin egentid med oss och vi behöver inte tänka på om Ninni ska börja frysa och att vi kanske inte kan ta oss fram överallt. Hon lär nog bara bli glad över att hälsa på mormor =)


Lite blandade bilder från igår =)


Får plats jag me!



Flörten på besök. Vars namn hon säger!!! =)



Alla sätt är bra =)









Lillkillen trött och Ninni leker



Som sagt, alla sätt är bra =)









Här kommer lilla Ninni, hoho jajaaa =)



Nattnatt på er!




Okul att vakna

Kli i halsen, hosta och sen såndär hosta så det känns som att man inte får luft. Ja så vaknade jag i morse. Inget kul alls.
Men efter host attacken och lite spott och fräs när jag va ute med hundarna, så kändes det lite bättre. Man känner sig så fräsh! =)

Ninni vaknade med, misstänke lite att jag väckte henne, men nu vilar hon igen.

Mange va här en kort sväng igår, han va inte på huget och körde ganska tidigt för att gå och lägga sig. Vi kollade på film sen, två filmer hann vi med innan mina ögon va för trötta, och jag kände mig rätt hängig med.
Första filmen, City Island, va bra. En lagom annorlunda skruvad och rolig film, rekomenderas!!
Den andra va Bröllopsfotografen. Trodde den skulle va bättre, så blev lite besviken.
Vi har sovit på soffan i natt, det va en del hockey Jocke ville se och jag somnade strax efter vi sett filmerna.

Vi får se om vi sticker till mamma idag för att käka de här våfflorna....annars idag...ja, vi ska se MFF-Elfsborg matchen, de spelar nån gång vid två, sa Jocke.
Inte så länge tills säsongen börjar!!! =)=)=)
Sen vet jag faktiskt inte annat vad som händer, jag tänkte att jag skulle tvätta lite idag, behövs. Jag har legat lite på latsidan där =)

Innan jag avslutar, så vill jag hurra ett STORT GRSTTIS TILL MALMÖ FF PÅ 100-ÅRS DAGEN!!!!!

Ha de gott folk!




Vilostund

Ninni vilar och Jocke ligger här i soffan och vilar han med. Här är så tyst, hör bara lite av trafiken utanför och när Cox hittar något att tugga på...
Jocke har inte känt sig så kry idag, så vi har flyttat fram våffelätandet till imorgon. Undrar om inte Ninni har smittat oss lite. Idag va tredje dagen jag känner mig krasslig när jag vaknar, halsen klöddar och känner mig allmänt lite hängig.
Men det får gå ändå!

Vi va ute och hämtade Ninni strax efter middagstid och hon låg och vilade. Men hon hörde oss nog, för hon vaknade direkt. Tog en kaffe innan vi körde hem igen och sen fikade vi innan hon gick och la sig. Hon har sovit en timme nu, så tror hon vaknar snart.

Ikväll kommer Mange och det blir nog film. Får väl komma på nåt att ha till middag först, börjar nog bli lite hungrig.

Men först tänkte jag att ni kunde få bliderna från igår!


De har jättemycket snö!!









Hundarna hade jätteroligt, speciellt Atlas, Cox försöker bara hänga med =)



























Ninni fick en välkomstpuss av Fabbe=)



Kollar vilken sked som ska användas till maten =)



Efter mat blev det lek



Och hjälpa till med kaminen. (Nej, den har inte hunnit bli varm!! Då håller hon sig ifrån den!)






Fabbe chillar



Ninni smakar på farfars sukettask, trots att hon inte fick, hon sölade ner den för mycket sist =)



Då tittar lite i lådan som jag inte får då =)



Nänä, då fixar jag med veden istället =)



Lilla söta Svea tittade fram



Ingen som ser mig?



Då river jag lite i blocket =)



Sen kom gräddbullarna fram =)



Kusse Jonas kan äta gräddbulle han



Då gör jag likadant!



Sen blev det lek och bus för hela slanten! =)



Men kaffepaus hos farfar =)



Så, allt för denna gången!
Ha en bra kväll alles, tror inte vi hörs mer idag.



Kaffedoften

Sovmorgon. Det har jag fått idag!
Visserligen vaknade jag av nån anledning halv 4 i morse. Varför vet jag inte, men kunde iaf somna om.

Vaknar sen av att Jocke kommer och väcker mig, ser att han är påklädd och frågar när han gick upp. Klcokan 8, haha ingen sovmorgon för honom. Men jag låter ju honom sova länge ibland så =)
Jag vaknade till, kände lite av en kaffedoft, mmm! Halv 10 va klockan, najs =)

Vi dricker kaffe, lyssnar på musik och vaknar till liv ordentligt.
Sen blir det att köra och hämta snäckan, innan vi saknar henne för mycket. Blir lätt så, här fattas ju små busigheter =)

Vi ska till mormor sen idag och äta våfflor, gott! Ninni våffelpremiär, men jag tror hon kommer tycka om det lika mycket som pannkakor =)

Ikväll ska ni får bliderna, blir säker lite fler under dagen.



Masse snö!!!

Idag hjälpte ju Jocke Salle med möbler och det tog sin lilla tid. Vi skulle ha varit hos skogstrollen vid 2, men fick flytta fram det till 4.
Vi kom dit och shit vad snö de har där!!!
Atlas och Cox hade skitkul och Jocke bröt av en istapp till Atlas istället för en pinne =)

Middagen va kanongod!! Jag blev bögmätt!
Det blev kaffe och gräddbullar till fika efter och Ninni dök ner i gräddbullelådan, hon har ju lärt sig hos och av farmor =)
Ninnis kusse Jonas kom med och skulle sova över och farfar frågade om inte Ninni med kunde sova över där. Ja, klart inga problem!
Klockan blev 7 och vi begav oss hemåt, fick vink, vink och slängpuss av Ninni och sen fortsatte hon ha koll på vad Jonas gjorde =)

Ni sitter vi här och är helt plötligt barnlediga. Inte för att Ninni gör så mycket väsen av sig, men vi fåt iaf lite sovmorgon imorgon =)

Jag ska joina Jocke nu, vi ska ha kasino och poker kväll =) Mysigt!
Jag ska poppa lite popcorn med, det är smörsmak, mums!

Jag har en hel del bilder, men tänker inte lägga resten av kvällen till det, så det får bli imorgon!

Ha en najs kväll alles!!



Foto på väg!

Nu äntligen har jag fixat och donat så att fotona är beställda, kommer väl hem om ett par dagar.
Fick ju 100 st i viss storlek gratis, hade lite fler om jag säger så...sen några i större storlek och nån förstoringar med. Summa: 103 kr.
Kan man väl leva med =)

Längtar!!
Måste handla massa ramar nu bara...



Påminnelse

Tänkte bara påminna om att rösta ;-)
Och passa på att göra er egen mix när ni är där! =)

KLICK


Tack =)



Nytt år börjar

Ja, ett nyttår börjar för mig nu. Mitt 27:e år, känner mig gammla och vis....eller inte =)
Börjar bli förkyld iaf, Ninni har nog lyckats smitta oss.
Vi vaknade ju och tittade på hockeyn, men jag va så jävla trött och Jocke va inte så pigg han heller, så vi stängde av och somnade om igen.
Nu har ja lite ont i kroppen och det retas lite i halsen. Får köpa Esperitox och knapra!

Jocke ska upp och hjälpa Salle med lite möbler nu, sen när de är klara ska vi sticka till La Café och äta frukost. Det ska bli så gott och det va ett tag sen vi gjorde det nu. Gottit!

Vid två-tiden ska vi ut i skogen, vi är bjudna på frukost hos skogdtrollen (svärfar och Ann) och sen blir det nog bara en lugn dag. Mange kanske kommer en sväng =)

Ninni tycker ju det är så kul att sitta på pappsens axlar, extra kuligt är det när pappsen lytar sig bakåt då =)








Och igen =)






Hur kuligt som helst!



Min Dag =)

Det har varit min födelsedag nu!! =)

Vi va ju uppe i natt och tittade på UFC och vilken gala det va! Helt kanon, vilka fighter!
Klockan 7 i morse va det slut och vi somnade igen. Vi fick sova ända till 9.30 och det va ju trevligt =)
Jag fixade lite här hemma och sen kom svärmor på fika tills det va dags för oss att köra ner till pizzerian. På vägen det stannade vi till för att handla lite fika och jag ville köpa Budapestbakelse/stubbe. Jag såg att där inte va nån stubbe kvar, men där fanns iaf två "bitar" och tänkte att de kanske hade fler där bak. Alla tycker om dessa och då ville jag ha med sån ner!
Damen framför mig köpte de som fanns kvar och när det blev min tur frågade jag om de hade fler. Nej...suck!
Så det fick bli lite annat.
Nere på pizzerian när de va klara med sitt och det va dags för kaffe började jag fixa kakorna. Då kom Salle och ställde en bagerikatong framför mig och sa "varsågod".
Jag öppnade och vad va där, jo två Budapeststubbar!!! =)
Han hade varit och köpt de de hade! Mums!!

Efter fika där, så packade jag och Ninni in oss i bilen och bagav oss mot Orås och Baronfamiljen.
När jag kom dit så höll Åsa på att göra en tårta till mig!!! =)
Vilken överraskning, så glad jag blev! Antons förtjänst, det va han som menat på att de fick ju göra en tåra med! =)








Jag hade med mig semlor, men jag som de flesta av de andra dissade dem. Tårtan va ju skitgod!!
Kaffe och lite snack och chill. Ninni vilade en stund inne i sängen och märkte nog när Mange gick därifrån, blev tomt, för hon låg där och tittade när jag sen kom in för att klä på henne då det va hög tid för oss att ta oss vidare igen.

Då va det dags att ta oss tll mormor. Vilken isbana det va på vägen!!! FY!
Alex och Marjo va med hos mamma och när vi kom så va det kaffe och dajmtårta. Bara massa godsaker hela dagen =)
Efter besöket där, va det vidare igen, men nu va det sista anhalten innan vi skulle hem. Vi fick ju ta oss upp till morfar med =)
Jag hade fått med mig resten av tårtan som Baronfamiljen hade bjudit mig på, så den hade jag med mig till pappa. Lite god tårta till och stunds snack och Ninni gick och busade lite.

Men sen va det dags att ta sig till kara hemmet. Trötta efter en massa farande och Ninni behövde komma i säng.

Hemma va det i säng med Ninni direkt och hon somnade bums!
Hundarna fixade jag med och sen va det att packa upp presenter och sen till slut fick jag sätta mig ner. Det tyckte kroppen om!
Jag har fått blommor, blommor, blommor, pengar, pengar, pengar, målarstuff, massa kärlek och sen kommer jag få min Mp3 =)


Målarstuff  har jag fått!!!! =)













Jocke kom hem, vi tog ett varmt skönt bad och...ja...

Nu sitter vi här och det är inte många timmar tills vi ska upp igen. Det är hockey klockan 6 imorgon bitti, Sverige-Finland. Jocke ville se och jag brukar faktiskt titta när de möts.
Jag är ju halvfinne, men hejar på Sverige. Sen om vi vinner är det lite kul att mobba syrran för att finnarna loosade =)

Tack till Er alla som grattat mig, på alla sätt!!!
Tack för allt fint jag fått!!!
Tack till er som gjort min dag så kanon!!!
Det har varit supernajs!





Tack ifrån mig till er!





Läkerol-tävling!!

Kom igen, hjälp mig vinna!!!
Gå in och rösta, går jätte fort ochär hur lätt som helst!!!
Prova ni med att göra en egen mix!!! =)


Klicka här!!!



Hemma sent

Ja, vi har nog inte varit hemm i mer än en halvtimme kanske.
Ninni vilade så länge i eftermiddags, så jag hann inte köra och handla mina målarsaker =( Får ta det imorgon ist då.
Vi körde direkt till Orås när hon vaknat, drack kaffe, snackade och hade trevligt, sen va klockan helt plötsligt halv 7 och innan jag kom iväg hann klockan bli lite över 7.

Ner till pizzerina och Ninni har nu börjat göra sitt försök till att säga 'Salle' =)
Även 'Mange' föröker hon säga och det blir bara bättre och bättre! Duktiga tjejen!!
Vi blev serverade mat och Ninni hon satt där och åt lite och fixade lite med sin mat. Doppade pommesen i såsen sjålv, vilket lätt bev hela handen. Sen tog hon upp lite sås med fingret och la det på köttet och sen tog hon köttbiten och åt =)
Gullunge!!!
Men sen fick vi byta kläder....=)

Jocke fick sluta lite tidigare och vi körde hem. Ninni fick sin välling och sover gott nu.
Vi kommer sova på soffan i natt, för lite innan 4 ska vi upp igen. Det är dags för UFC!!! =)
Det håller ju på till klockan 7 imorgon bitti. Dock brukar vi lägga oss vid halv 7, men det kommer bli drygt att komma upp sen ändå får jag säga, Ninni brukar vakna vid halv 8/8 nu, så man lär va trött.

Sen kommer svärmor och kanske svärfar med en sväng imorgon på kaffe på förmiddagen.
Sen när hela dagen bokad till max känns det som.
Jag följer med ner till pizzerian sen och sen ska jag till Orås och fira mig där, sen in till mamma på kaffe och sen ska pappa med komma nån gång under dagen. Får bli sen när jag är klar med alla andra och har kommit hem, han ska nog ingenstans ändå tror jag.

Jag hade ju först lite planer på att baka lite idag till imorogn. Men jag kunde ju inte köra iväg och handla, Ninni sov ju nästan hela eftermiddagen, så jag har inga saker hemme.
Får bli köbekaogor till fikat ist.

Så, nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan, Mange är här nu med och jag vet inte om vi ska se nån film eller vad som står på listan.

Lite ont i magen har jag, drygt.
Kanske får gå ut och fisa lite eller nåt...


Natt, natt på er!



Lite mer fix

Så, om ni uppdaterar så ser ni lite mer vad som hänt med bloggen. Vet inte om jag vill behålla det, men ska smaka lite på det iaf =)

Jag följde inte med till pizzerian. Jag och Jocke hann bli lite ovänner innan vi hann åka. Envisa rövar som vi är båda två, så ska man ju inte ge vika och att bli ovänner för det vi blev va bara löjligt och helt och hållet onödigt.
Jaja, Jocke ringde precis och allt löst, vi kan va rätt tramsiga ibland.
Så kan det gå och jag kör ner dit en sväng när jag varit i Orås ist =)

Ninni vilar, hon är tröttfia, men det får hon va =)

Nu ska jag äta en knäckemacka tror jag minsann.



God middag

Ja ist för god morgon, får det bli god förmiddag, för vi gick upp för en knapp halvtimme sen =)
Lyxigt va!!
Nej, Ninni är hemma. Det va upp vid halv 8, hundar och Ninni fixades och sen såg jag bara att Jocke stängde dörren till sovrummet. Ja, Ninni låg och höll på att somna igen, så vi hoppade över kaffet, la oss på soffan och somnade vi med =)
Skönt!

Men innan Ninni fick komma upp, så blev det lite musik på högre volym =)

Det blir ner till pizzerian med Jocke idag och sen ska jag inom Orås och hälsa på Baronfamiljen där =) En kaffe och ett grattis till största dottern =) Ska bli trevligt!!!

Annars ska det nog va lugnt, ska försöka tvätta golven med, Jocke dammsugade igår men jag fick ju annat att göra sen än att tvätta golven.
Får se lite när jag kommer hem med idag visserligen.

Ninni har rivit sig!! Jag får inte riktigt ihop det bara, hon måste ha rivit sig flera gånger och jag klippte och filade hennes naglar igår! Men tre, fyra rivmärken på ena kinden och ett av dem går över ögat med.
Fattar inte riktigt, men men. Hon har väl torkat snonäsan när hon sovit eller nåt.

Imrogn fyller jag år!! =)
Alltid kuligt att fylla år, jag kommer nog aldrig bli stor nog för att inte tycka om det, trots att jag haft mina år då jag inte riktigt har tyckt det varit hejhopp...
Men imorgon är jag gris! =)
Blir lite gäster imorgon, sen blir det lite firande på måndag =)

Så nu ska vi alla bli klara för ge oss av sen =)



NAD:en är hemma!

Nu sitter jag här i soffan och lyssnar på musik. Och ja, förstärkaren är hemma och jobbar på =)
Det blev en fullbokad eftermiddag ju.
Mange kom och vi körde så jag fick lämnat Ninni hos mormor. Hon va nog jätteglad för att få hälsa på mormor igen, jag kände inte direkt att jag skulle bli jätte saknad när jag gick, för när jag stod i hallen och vinkade på Ninni i köket så fick jag visserligen en slängpuss av henne. Men sen tog hon tag i köksdörren och stängde den!!
Jaha, då går jag väl... haha, skitunge =)
Iväg och hämta pappas bil som vi fick låna, vi har ett däck som är lite halvkass och vill inte köra ända till Malmö och det börja pusa massa luft på vägen.
Bilen hämtad och sen begav vi oss och sen stod vi vid kassan inne på Hifi-klubben och de hämtade förstärkaren. När jag sen skulle betala, så började han då, Ja då blir det två tusen blablabla nånting.
Visst, säger jag och räcker fram pengarna. Men sen slår det mig att nej, det stämmer ju inte med vad Jocke sa till mig. Så jag sa till om det och menade på att en del hade ju redan batalats när den lämnades in.
Jaha, har ni gjort det.
Ja.
Har du kvittot då?
Nä. Fan, jag visst att det skulle va något!
Ok...ja vi ser datumen här, så jag ska kolla i kassan. Vet du vilken kassa det va?
Nä, jag va inte med.
Ja, här har vi det.

Han fick namn och sånt och hittade till slut kvittot och allt va i sin ordning. Lite väl surt att behöva betala det en gång till...
Pengarna fick han och sen va det tack och hej =)

Vi körde ner om pizzerian och käkade och hälsade på innan vi körde till Hörby igen.
Jag lämnade förstärkaren hemma, pappa ringde och frågade om han fick träffa Ninni när jag kom och lämnade nycklarna. Ja, om han väntade lite så jag hann hämta henne bara =)
Sen stack jag inom Viktoriahörnan och handlade lite, sen till pappas garage för att ställa in bilen. Jag hade två pappkassar med tvätt från pizzerian, påsen från Viktoria och en pizza till mamma som skulle med till vår bil som stod en bit bort... Inte nog med att det va en del att bära, ena handtagen gick lossnade i ena fästet! Ja, men det gick ändå...och sen lossnade det andra handtagets ena fäste, på samma påse!!!
SUCK!!
Jag knölade mig fram till bilen och packade in sakerna, körde och hämtade Ninni som blev gladfis när jag kom. Bättre än att få en dörr stängd =)
Sen bort så morfar fick träffa sin gullunge.
Där fick jag en kopp kaffe med och vi satt och snackade lite, klockan sprang iväg och jag va inte hemma förrän vid halv tio!
Ninni i säng, in med alla saker, rasta hundarna och sen in och diska.
Blev mycket ett tag där och jag tycker det är väldigt skönt att sitta här och ta det chill nu ska jag säga =)

Är lite trött faktiskt, en film och sen ska jag sova!!


Här är den =)








"Skämtar du!?"

Ninni gick och vilade, Jocke tog sig till jobb och hundarna va så lugna och fina. Jag la mig på soffan och slötittade på halvkassa program och försökte vila.
Vaknar till av att telefonen ringer, svarar och hör något i stil med "skämtar du?"
Jocke tyckte det tog för läng tid innan jag svarade och blev väl orolig. Samtalet har kommit. Förstärkaren är i Malmö!
Under de närmsta munutrarna fick jag nästan hela dagen planerad och detta diggade inte mitt fortfarande trötta huvud.
Men efter att ha fått vakna till ordentligt så föll allt på plats och jag hängde med. Så nu är allt fixat, Mange kommer hit och ska följa med mig (Jocke vill inte att jag skulle köra själv ifall det blir snökaos), Ninni ska lämnas till mormor. Jag har redan lagt ner kvitto och pengar i jackan och är redo att ge mig iväg så när som på att jag måste byta om med. Inte åka till Malmö i mysbyxor och t-shirt inte! =)
Sen är den hemma =)

Ninni har vilat länge och hon verkar komma in i sin vanliga rytm igen, hon tar kanske en liten vila till innan hon lägger sig för natten.
Mormor är jätteglad att Ninni ska dit och va där så länge, va ett litet tag sen de träffades nu, så de har att snacka om =)

Nu ska jag byta om och sen är det bara att köra när Mange kommer =)



Lite + lite -

Ja, nu vågar jag säga att Ninni är frisk så när som på den lilla snuva och hosta som hänger kver. Men febern har hållt sig väck =)
Hon sov en del igår med, men hon är mer och mer aktiv när hon är uppe och stunderna blir längre. =plus =)

Jocke fick aldrig det väntade samtalet om att hans förstärkare hade kommit fram till Malmö igår. Blev han purkig? Ja!
Men det är Jocke, han är så lycklig för att den äntligen kommit iväg och blivit lagad, att det inte va så jävla dyrt egentligen med tanke på värdet och sen blev den klar tidigare än han räknat med. Och så hinner den bara inte bli levererad med posten igår. Han blev besviken och hatade i stort sett alla som haft med förstärkaren att göra under förloppet och det slutade med att schaffisen fick största skulden till att den inte kommit fram.
Jaja, vill man något så inneligt är det inte konstiga att man blir besviken när den sista biten innan mållinjen får en rejäl omväg. = minus!!
Förhoppningvis kommer den idag!! =)

Annars igår...ja det va rätt lugnt. Vi tittade på nån film sen på eftermiddagen , vilade lite efter maten och sen kom Mange och tittade på film med oss.
Vi såg The Collector. En Skråck/thriller, bra film absolut värd att se. Äcklig emellanåt, sådär så jag satt med händerna för ansiktet och nångång fakiskt inte kikade mellan fingrarna.
Någon hade jämfört den med Saw-filmerna, jag förstår vad de menar, men hallå...Saw är Saw!

Lite foto har jag, bland annat lite från när Ninni varit sjuk men ändå försökt leka och från när Ninni tog ett bad igår =)


Lilla sjuklingen









Kille-kill under pappas och mammas fötter är kul =)






Hittar man nåt på golvet kan man ju alltid ge det till Cox =)






Hund-chill =)












Badankan Ninni. Plask plask!! =)






Yey, haha, bubblorna kommer!! =)






Titt mamma, ankan! (favorit)



Puss! (eller hångel)



iiäääh, bubblor runt munnen



En kär gammal vän =)



Och lite mer plask!!



Massa bubblor =)



Ja, gott folk, vi hörs sen. Nu ska jag ta en kopp kaffe till och väcka Jocke. Sen i eftermiddag ska jag och Ninni upp till mormor och äta middag =)



Bättre

Åsa va här och hälsade på, mycket trevligt!! Tack för titten, synd bara du ska ha en sjusovare till gubbe ;-)
Jocke är iväg och hälsar på bror sin och sen ska han nog ta sig till Malmö för att hämta sin förstärkare, lyckliga han =)
Hoppas bara den kommer idag, annars kommer han säkert sitta och sura som en liten unge tills imorgon om den kommer då ist. =)

Ninni är bättre idag, har 37 i temp. Ögonen är inte lika hängiga och hon har mer ork till lek. Dock åt hon inte så mycket innan, men kanske bara inte så hungrig just då.
Får hoppas att det  fortsätter bli bättre nu =)

Nu håller hon på att vakna min lilla skrutta, hörs sen =)



Upp & ner

Mmm, det har varit lite upp och ner idag. Trötta har vi alla varit och Ninni har sovit till och från, kortre stunder och sen varit uppe vad hon orkat. Varit kinkig och lite febrig. Men febern håller iaf en lägre temp nu, runt 38, och hon har blivit rinnig i näsan. Rått håll nu? Ja, hoppas det.
Det har i princip inte hänt ett smack idag, vi har alla gjort våra försök till vila, det har blivit lite bad, jag va och handlade lite och sen åt vi.
Mange va här för en liten stund sedan och tog en kaffe med oss =)

Imorgon ska (förhoppningvis!!!) Jockes förstärkare komma tillbaka till HiFi-klubben i Malmö. Den skickades från Göteborg idag. En lycklig Jocke kommer sitta här och säkert drägla imorgon när den står på sin plats.  =)
Mange ska få den vi har nu =)
Haha, Jocke sitter här med ett leende nu när han tänker på det =)

Vi började faktiskt kolla på Sagan om ringen innan idag, hann dock inte se så mycket innan Ninni vaknade. Men ska fortsätta se den nu ikväll. Få väl se om det blir andra filmen med ikväll eller inte.

Så, en runda Yatzy och en kopp kaffe nu, Jocke väntar =)



Efterskott och i tid...

Först och främs...duktigt med dåligt samvete. Men i efterskott ett stort grattis till svärfar!
Som fyllde år förra veckan. Kom fram till det igår hos svärmor och dum känner man sig ju. Men vi kom ju fram till vilken rörig dag det va...


Sen, i tid!!
Hipp Hurra och stort grattis till Hugo som bli hela 4 år idag!!!
Jag önskar dig en toppendag!!




Vilken natt

Jag är trött men kan inte sova. Har ätit frukost och har nu hällt upp lite kaffe, får fixa lite extra energi på det viset och vila sen ist.
Ninni har sovit jättedåligt i natt. Hon vaknade vid kanske 1-tiden och vi la henne hos oss. Men hon kunde inte komma till ro och det är ju roligare att titta ut genom fönstret än att sova...
Efter ett litet tag la Jocke henne i sin egen säng gav henne lite välling och hon somnade sen.
Nån timme senare vaknade hon igen. Jag gick upp och gav henne nappen och la henne tillrätta. Kröp ner under varma sköna täcket igen och sen, en liten stund senare blev Ninni lissen ögat igen. Jag gick upp bäddade till henne, gav henne nappen och "vaggade" henne. Hon lugnade sig och sen somnade hon.
Men det va inte slutet.
Jag viste inte vad klockan va, men jag hörde Ninni igen. Puttade till Jocke och han gick upp.
Han fixade och donade och jag tror to.m att han gick ut med hundarna. Jag låg i en halvsömn.
Jag vaknade till sen och hörde Ninnis gnäll-jag-vet-inte-riktigt-vad-jag-ska-eller-vill-gråt ute i storarummet. Nu viste jag inte hur länge Jocke hade varit upp och hållt på, så jag gick upp för att se om jag kunde hjälpa till eller lösa av honom.
Ninni va så trött, jag tog henne och gick in till sovrummet, hon la sig mot mig och sen somnade hon till. Jag la henne i sängen och sen somnade hon tills slut ordentligt.
Det visade sig att klockan va 6. Vi somnade om vi med.
Men.
Sen va det dags igen. Jag försökte bädda ner Ninni igen för att se om hon ville somna igen, men jag tvivlade lite på det för jag såg hur ljust det va ute och då tänkte jag att klockan säkert va gå-upp-dax.
Japp, så va det, klockan va halv 8 och jag och Ninni gick upp.
Men det va inte så mycket med henne, vi satt i soffan och Ninni satt i mon famn, lutad mot mig och vi nynnade och vaggade.
Sen ringde jag till 1177, sjukvårdsupplysningen. Tänkte först ifall jag skulle ringa vårdcentralen och få tid, men sen vill jag inte dra iväg Ninni mer i onödan. Va ju kanske lite dumt att åka iväg igår, men hon vekade ju va piggare och på rätt väg.
Iaf, jag kom fram och vi snackade lite. Vi kunde avvakta idag för att se hur hon är imorgon. Har hon fortfarande feber eller hostan blir värre så ska vi till vårcentralen. Det är troligtvis en ordentlig förkyldning.
Så det är bara att vänta och se.

Tycker synd om henne. Hon försöker ju så gott hon kan med allt, men en kropp som inte är frisk pallar ju inte så mycket bus som hon säkert önskar.
Mysdag idag med då. En mysvecka har det blivit.

Blev inga Sagan om ringen filmer igår. Såg Till vildarnas land ist. Har sett fram emot den, men den va inte så bra som jag hoppats på. Vi såg inte slart den, gick och la oss ist och fixade med Ninni.
Kanske blir maraton idag ist =)

Ha det alles!!



Tji med det

Mätt efter en supergod middag. Kuckling och hemmagjorda klyftpotatiar och den starka såsen som vi hade igår med.
Nybryggt kaffe är upphällt och det ska smaka gott när det svalnat av så pass så jag kan dricka det =)

Det har inte blivit nåt maraton än idag. Vid middagstid när Ninni hade vilat och hon verkade klart piggare än de andra dagarna, så körde vi upp till farmor en sväng och hälsade på. Vi drack kaffe och spelade Yatzy. När det va viledags för Ninni kom jag på att jag hade lagt fram napp och snutte på soffan hemma innan vi åkte.
Ja, jag mitt dumma nöt hade ju inte mer än gjort det och där gjorde ju inte de nån nytta när Ninni skulle vila...Jocke körde hem och hämtade sakerna och sen somnade Ninni på ett kick.
När Ninni vaknade igen så körde vi och handlade och Ninni stannade och busade med farmor så länge, sen hämtade vi henne och körde hem.

En fika till Ninni, men hon åt inte allt. Hon började väl bli lite hängig igen och vilade igen.
När hon vaknade va febern på besök igen, med besked. Alvedon och middag. Men middagen ville hon inte ha.
Hon drack bra, men sen va det inte mycket mer med henne och det va sängen som gällde igen.
vi som tyckte hon verkade va på bättringsvägen, va pigg och inte speciellt varm i morse och så som hon varit vaken och igång idag har hon inte varit denna veckan.
Men nu är det precis som att hon rasat igen. Om det har med att hon varit igång så pass idag, ja kanske. Men jag gilar ändå inte läget nu och har hon fortfarande feber imorgon så är det läkaren som gäller. Jag tror inte att hon kommer va feberfri om jag ska va ärlig, verkar inte så på henne.
Jag hoppas bara att det inte är något allvarligt.
Kanske 5-dagarssjukan, sa Jocke nu. Ja, det kan det va. Ska kolla upp om den nu.
Hon är så tapper och tuff lilla Ninni-skrutt, hon skrattar och busar vad hon orkar =)
Nu är hon uppe igen, försöker vad hon kan, men ser så hängig ut. Stackare!

Får se om vi tar en av filmerna ikväll, men alla tre lär det nog inte bli. Om inget annat så är det jag som kommer somna...

Nu är det kaffe!! =)



Sagan Om Ringen

Nyhetsmorgon på tv4 är på, kaffe har jag i koppen, Ninni har precis lagt sig att vila och Jocke ligger här i soffan och tittar på tv´n.
Idag händer inte heller något speciellt, Ninni är inte helt frisk, så det blir en lugn dag hemma igen.
Jocke kom på idén med att ha ett film-maraton, så det ska det bli och vi ska gå igenom Sagan Om Ringen filmerna idag. Iaf påbörja dem.

Ja, vi får höras senare igen,, ha de´ så länge!



Kvällen är här

Mange är här och har ätit middag med oss. Det blev kycklingklubbor, cuscus (som inte va så god), grönsaker och en kall, stark sås.
Ninni tyckte inte det va nån höjdare eller så va hon helt enkelt inte så hungig. Nu vilar hon iaf, får ha nåt annat sen när hon vaknar igen.
Vi har inte gjort ett smack av vettighet idag. Slappat i soffan och vilat, börjat titta på ett par filmer som vi sen inte tyckte verkade nåt.

Nu ska det bli en kopp kaffe på maten och de andra sitter och väntar på att jag ska bli klar med detta, vi ska spela lite Yatzy. Sen blir det nog en film kan jag tänka mig.

Så nu sa jag fixa kaffe!
Höres imor´n!



Bättringsvägen

Idag verkar Ninni lite piggare. Hon har inte lika hög feber och hon har ätit som hon ska och varit uppe en stund. Dock är det inte så länge hon orkar, men hon orkar iaf mer när hon är uppe. Så på bättringsvägen är hon väl.
En dag som igår behövdes, sova och ta igen sig, låta kroppen sköta sitt.
Jag och Jocke har känt oss lite halvkonstiga idag med, men jag hoppas att det inte är något. Inte tid med det!
Men sjuk känner man väl aldrig att man har tid med...

Ja som sagt, det händer nog inte så mycket idag, men lite bilder kan ni få =)


Mys med morfar







Sliten liten skrutta










Ninnis och mina blmmor från morfar





Tjoff

Fan vad tiden kan gå fort iblan. Dagen är ju snart slut.
Najs med det är ju att Jocke snart kommer hem =)
Jag hade tänkt handla hem en massa olika goda frukter och nötter till ikväll som vi kunde ha att mumsa på, men jag har inte velat ge mig ut alls med Ninni.
Hon har nästan bara sovit idag. Orkat va uppe i kanske 30-45 minuter och sen har hon blivit trött igen och fått gå och vila. Men hon har ätit och druckit bra, har fått alvedon som hjälpt till att hålla febern nere lite. Men hon har varit varm idag.
Stackars lilla hjärtat mitt!!
Men en sånhär dag får gå, hon får ha sin chans att bli av med skitet och då sover hon mycket. Men håller det i sig på det här viset hela dagen imorgon med så vet jag inte om vi inte ska ta kontakt med vårdcentralen eler nåt, så de får kolla så det inte är nåt allvarligt.
Men jag tror att det är en kraftig förkyldning, med febern och hesheten.

Min pappa kom hit en liten sväng idag. Jag och Ninni fick lite rosor på Alla Hjärtans Dag. Och hjärtekakor  =)
Så en kaffe och kaka blev det och lite snack. Ninni va vaken en liten stund iaf så att morfar fick mysa lite med henne =)

Jag har suttit här vid datorn hela dagen, frossat i det goda chokladet och fixat med bloggen.
Samtidigt som jag självklart saknat Jocke, så har det varit skönt med en sånhär dag då jag kan pilla med mitt utan att vara tråkig =)

Hoppas ni alla haft en bra dag!



En bit på vägen

Uppgradera så ser ni vad dagen har lett till. En liten bit på vägen iaf =)



Chokela´ =)

För någon dag sedan kom Jocke hem med en liten chokladaks till mig. En hjärtformad ask med godsaker i. Från Lindt, jättegoda!!
Idag när han va och handlade hem till oss, så kom han hem med en stor sån ask =)
Inte nog med det. När han åkt iväg för att handla med Salle och sen försvinna iväg till jobb, så fick han vl Salle att köra hit igen och in kom Jocke och lämnade chokladask till, full med underbara Geisha =)
Älskade Jocke!














Hur gott ser det inte ut!!

Dagen idag - sitter med myskläder här i soffan under filten och mumsar choklad och ska fixa med designen till bloggen =)



Hjärtedagen

Det är ju Alla Hjärtans Dag idag. Inget vi firar med nåt stort direkt, blir väl lite mys ikväll. Jocke jobbar ju med, så lite svåtrt med nåt annat.
Vet ju att vi älskar varandra ändå =)

Men en liten hälsning till min underbara familj vill jag göra.

Ni är det finaste jag har, ni är mitt ljus i mörkret, min värme när det är kallt, min extra styrka när det behövs. Min trygga hamn som jag aldrig vill lämna.
Ingen har någonsin fått mig att känna mig så älskad och lycklig, så uppskattad.
Jag älskar er över allt annat!

Jocke...
Tack för livet vi delar tillsmmans.
Tack för vår fina familj.
Tack för all kärlek du ger mig.
Tack för att du är den underbare mannen som du är.
Vad egentligen kan jag mer säga än att du gör mig komplett!!
Jag älskar Dig!!








Sjuk-Ninni

Snuttan är sjuk. Hon har feber och är hes.
Igår innan vi gick och la oss så vaknade hon till och hon fick komma och somna om hos oss i vår säng. Men sen har hon sovit i sin egen och vaknade som vanligt i morse. Drack sin välling som hon brukar men sen har det inte varit mycket med henne. Hon försöker, det märks, den lilla stackars hesa rösten gör vad den kan, låter ju så sött. Men slött har det varit och mest halvmys/halvförsök-till-bus i soffan och nu ligger hon redan och vilar igen.
Hon har fått alvedon och mer än såhär kommer det nog inte bli idag.
Vi ska ha en hemmamysdag Ninni och jag, det enda vi ska är och köra och handla, men ska se om jag inte hinner sticka och göra det innan Jocke åker till jobb.

Tycker synd om snuttan, inte kul att se henne sjuk, men hon är ju en tapper tös och reder sig bra. Får bara hoppas på att det inte blir värre än såhär.
Men sovit gott i natt har jag inte gjort, har nog undermedvetet varit på vakt, för jag har vaknat en del gånger då jag hört att Ninni vänt och vridit sig och gjort små kvidiga läten. Men det är bara att lägga sig i sängen och vila med henne sen idag när slöheten kommer ikapp mig =)

Bajbaj på er, höres later



You...

Ja, förresten. Har inte tänkt så mycket på det själv, men Jocke påpekade det och...

You suck!!
Ni är kassa!

Sug på den hörreni

;-D



Hem ljuva hem =)

Skönt att va hemma. Det va mycket att göra idag på jobb, men jätteroligt!! Vi jobbar bra ihop jag och Jocke och det är ju ett rätt stort plus om jag säger så =)
Vi körde och hämtade Ninni sen på vägen hem och hon hade somnat så gott i Marias knä i soffan vår lilla gullunge =)
Men...vår lilla gullunge har fått feber. Rosenröd om kinderna och varm hela hon.
Maria hade tagit tempen och den låg på lite över 38 grader.
Alvedon hade hon fått och det är bara att se hur det ter sig under natten och imorgon. Men hon har druckit bra idag och och kissar som hon ska, så det är väl kanske bara en förkyldning eller nåt. Kan va tänderna med.
Men hon har haft det kanon idag iaf och vi fick en bild skickad innan idag. Jättefin, Ninni i mitten sittandes på golvet och tvillingkussarna på varsin sida =)

Åh, så skönt det är att sitta här i soffan!! Känner hur kroppen slappnar av mer och mer. Najs =)
Jocke är och gör lite äggröra till oss, får bli en sen kvällmat, gotte!
Vi åt soppa på jobb idag. Den blev jättegod!
Glasnudlar med kycklingbitar, morötter, brocoli, lök, porjulök och kryddor. Rekommenderas!! Och ja, självklart knäckemackor med ost till =)

Imorgon blir det en väldigt lugn dag. Lär ju Ninni behöva. Kör hon med en sovdag, så vet jag ju iaf vad jag ska göra, pula med bloggdesignen =)

Så, äggen fräser i pannan och det är nog snart klart, vi höres alles!!

Ja, för er som inte fattade förra inlägget, så va det Jocke som skrev det. =)
Men han är ändå bäst =)



kusinerna

Ninni har precis åkt iväg, maria och kusinerna har hämtat henne och där ska hon vara tills vi slutar att jobba:D
ringde typ alla innan jocke kom på en SJUKT bra idé, varför inte åka till kussarna?
Sagt och gjort poo me klärna o iväg:D
Perfekt för ninni att få umgås med små barn, bra för dom och bra för henne.
Nu e det jobb som väntar jag och jocke ska jobba ihop idag och det e ju kul som attan.



That´s all folks Ciao!


P.s. jocke e bäst...

Avatar

Ja, glömde ju det. Vi såg Avatar igår. Fan va bra!
Den säger ju en del om oss människor. Eller iaf om de som är sådär......"mer vill ha mest". Egoister. Pengakåta. Själviska. Ja ni fattar. Typ amerikanare.
Men en vacker film, fin. Jag tyckte jättebra om den och jag såg den med min yngsta systerson idag igen =)
Rekommenderas, även om ni inte tycker om typ fantasyfilmer.

Ja, over and out!



Tidigt slut

När Ninni och jag hade tagit ett bad, så somnade hon. Inte för att jag hade väntat mig att hon skulle det, jag hade ju tänkt att vi skulle köra ner och äta och hälsa på på pizzerian. Men en liten vila tog hon och sen körde vi =)
Hamnade bakom en traktor på vägen och de sega 30 km/h va dryga och det låg till slut minst 15 bilar bakom traktorn ett tag. Tur sen så kom raksträckan och vi kunde köra förbi.

Vi kom fram och vi åt en Bolognese. Ninni tycker om köttfärssåsen! Hon åt en bit pizza och sen fick jag sluta äta, för Ninni åt resten av fyllningen på sista delen av pizzan med.
Sen blev det efterrätt med. Bageriets ägare kom och åt och hon hade med sig kakor. Ninni fick välja en själv och hon satt sen med ett leende och viste inte riktigt i vilken ände av snurran hon skulle börja. Så hon började i mitten med det godaste och arbetade sig utåt. Gottegrisen =)

Mange kom sen och vi drack alla kaffe. Senare när jag skulle köra, så fick Jock sluta tidigare och hänga med mig hem då =)
Skönt!
Välling och mys i soffan med Pappsen och sen gick Ninni och la sig. Mange har fäljt med oss hem med och vi ska se nån dokumentär av något slag.
Nu ska vi ta en kopp kaffe och sätta oss tillrätta i soffan =)



Frånvarande

Ja, det kan hända att jag kommer va lite frånavrande till och från här. Jag har bestämt mig för att ändra designen på bloggen. Blir det inte som jag vill, så kommer jag att flytta mig blogg, den adressen finns redan, men vi får se hur det blir.

Ha överseende med att det kanske komme se lite knas ut emellanåt =)

Ps. Det kan hända att ni måste uppdatera när ni är här för att se förändringarna med =) Ds.




Viledax

Vi har varit en sväng ute i skogen och hälsat på farfar och Ann. Vi fick ett köksbord av dem, helt pefekt storlek och form. Vi har funderat på ett barbord och detta har samma forma och allt, men har fyra ben bara. Så det ska upp sen. Men nu ska vi vila, passa på när Ninni gör det samma.
Sen ska Jocke träna idag, så vi hoppas simmningen. Skulle simmat igår med, men Jocke fick jobba.
Ska kanske med ner till Villsjö när Jocke tränar och hälsa på Salle, får se lite hur Ninni vilar nu, eller om hon ska ha en senare eftermiddagsvila med.
Imorgon ska Jocke lämna in sin ena ögonsten-förstärkaren, till HiFi-klubben i Malmö. Så ska den bli lagad nu för en gångs skull och Jocke blir glad som en liten unge =)

Nä, vi höres senare igen!



Fotodax

Ja, jag har ju lite att ta igen gällande alla bilder jag kom på igår när Jocke tömde sin telefon =)
Så då börjar vi...


Först lite från igår när farfar kom och hälsade på






Liten hund växer =)












Sen tar vi då bilderna från mobilen...


Lillskruttan myser =)



Snuttan sov gott när vi va på sjukhuset och vände, körde hem för det tog för lång tid.



Innan Ninni lärde sig att ta sig upp till fönstret själv =)



Sitter högt på Pappas axlar, när vi va med och hjälpte honom i skogen =)



En inte så gammal Cox i skogen.



Lektajm=)



Mer lek =)



Och det va den gången som leksaken hamnade i trädet  =)



Ninni-skrutt är glad som vanligt



Cox ville va den som gick med Atlas i koppel.



Men det va Atlas som gick med honom =)



Lillkillen förvirrad



Salle bjöd på lussekatt. GOTT!!



Ja, det va allt för denna rensningen.

Ninni vilar nu, Jocke ligger här på soffan och har slutit tittorna han med. Jag håller på att tvätta och ska snart ner till tvättstugan igen. Har inte så mycket tvätt idag, så det ska väl va klart om ett par timmar. Skönt!
Sen ska vi ut i skogen och hälsa på farfar och Ann när vi är klara här hemma.
Det är nog vad som händer idag, sen blir det nog lugnt =)





Ninni går - Videosnutt

Filmklippet som Micke spelade in på pizzerian vet jag inte om jag komme rkunna lägga upp, det va nåt format som hans egen dator inte kunde spela upp heller.
Men idag kom jag ju på att Jockes mobil har kamera, så jag fick med en liten snutt när Ninni går från Jocke till mig.
Hon är så glad, tycker det är så kul =)



 

 

Lilla snuttan hon går, är så stolt över henne!!

Fler bilder ska ni få, har lite nytt från idag och sen en del ifån Jockes mobil som jag helt glömt bort att lägga in på datorn, vilket Jocke gjorde ikväll. Men det får bli imorgon =)

 

 

 


Badet

Ja. Efter att Ninni hade vilat sin middagsvila, så for vi iväg till badet, där Jessica hennes två goa pågar redan väntade på oss.
Först ett STORT MINUS till omklädningsrummet. Jag vet inte hur mänga skåp de klämt in för att va effektiva, men rent för många iaf för att man ska kunna byta om där iaf. Och längst med dessa skåp, en smal bänk. Ja, det är allt. Nej, det finns kanske inte så mycket mer på andra ställen, men att byta om här va ingen höjdare. Speciellt inte med barn.
Ja, iaf. Vi kom in på badet iaf och där hittade vi Jessica vid poolkanten. Pojkarna har hur kul som helst =)
Ninni tyckte det va lite kallt i vattnet. Lite mycket stim och mycket folk. Många intryck att ta in. Men efter en stund mjuknade hon till lite och plaskade. Men lite kallt ju och skilnad märktes på Ninni när vi gick och satte oss i bubbelpoolen, det va najs =)
Jessicas äldsta son visade mig innan att han hade en tand som va lös. Men sen när han med kom och satte sig hos oss bland bubblorna, så märkte han att han inte hade tanden kvar!!
Hahaha, han hade inte märkt att han tappat den!!
Jessica gick och sa till en badvakt, bubblorna stängdes av för att se om vi kunde se tanden där. Men nej. Han hade ju inte märkt att han tappat den och visste ju då inte vart han tappat den.=)
Så hittar någon en tand så vet ni varför!
De skulle skriva en lapp till tandfén ikväll =)
Efter ett par timmars bad va det dags att ta oss hemåt och när jag och Ninni kom hem, så möttes vi av matdoft. Jocke hade lagat mat och den va klar när vi kom =)
Kyckling med rostade nötter, chilli och grejer på halvmörkt bröd. Fan va gott det va!
Ninni va jättetrött och somnade sen som en stock. <hon vaknade för en stund sedan igen, ett blöjbyte och nu sover hon igen.
Tar ju på krafterna att bada =)

Vi väntar på att Mange ska komma och hälsa på. Sen kommer nog farfar och Ann en sväng med, skulle komma inom och ta en kopp kaffe innan de körde hem igen från Hörby.

Imrgon ska vi tvätta lite. Och jag skulle vilja komma iväg och handla målarsaker. Så vi kan få lite tavlor på väggarna med.

Nu är jag jätte kaffesugen, så hopppas folket kommer snart =)



Badtajm

Ja, förvånade blir ni väl inte när jag säger att Ninni ligger och vilar och vi sitter och tar det chill med morgonkaffet här i soffan.
Det är inte så länge Ninni brukar va uppe på morgonkvisten. 1 eller 1½ timme efter att hon gått upp, så är det dags för skruttan att vila igen. Det blir en sådär lagom förmiddag då, lugn =)

Jessica skickade precis ett mess och menade på att det va rent för länge sen vi träffades nu och det har hon rätt i. Hon skulle upp till badet med pågarna och undrade om hon fick sällskap. Absolut.
Så vi ska äntligen upp till badet idag och kul för Ninni att ha lite ungre sällskap med om jag säger så =)
Ska bli roligt.

Vad annars som händer idag, det får vi se. Det är ju måndag och det lär väl inte bli alltför ansträngande =)



Jobbesöndag

Nu är vi hemma från jobbet. Det startade trögt och då blir man bara mer trött och det är drygt. Och jag frös som fan. Men det fixade Jocke till med varmt vatten med honung och citron. Gott!!
Men sen kom jobbet igång och allt har gått bra.
Ninni har ju varit hos mormor och när vi va på väg dit i bilen och vi pratade med henne om det så skrattade hon bara =)
Vi håmtade henne och nu ligger hon sin egen säng och sover gott.
Frida har varit här och passat hundarna. De blev hur glade som helst när hon kom och de har varit iväg och lekt i hundrastgården =)
Ninni har gått mer idag, så nu lär det bara rulla på. Gullunge!
Snart kommer det väl när jag ser tillbaka och tyckte det va skönt att hon inte lärt sig än, haha. Tycker mig ha hört det från alla föräldrar =)

Imorgon börjar vår "helg" igen. Alltid lika najs och vi ska se om vi tar oss till badet imorgon. Jag ska iaf börja simma denna veckan som kommer och Jocke vill med simma. För att få ihop det med hans fotbollsträning så har vi bestämt att vi ska simma måndagar och onsdagar. Han tränar ju på tisdagar, lördagar kan han inte ju. Men sen ska de gå över till att träna tisdagar och torsdagar. Så nästan hela veckan kommer va full av träning för Jocke sen =)

En film ska det väl bli ikväll. Är inte så trött som jag trodde att jag skulle va faktiskt. Eller så kommer väl John-Blund och fiser mig i ansiktet nu när jag satt mig och kopplar av...

Det va ju UFC i natt. Lite innan 4 i morse vaknade vi igen och sen va det dags. En K.O redan första fighten, sen några si sådär figter. En som va bra och sen kom det vi väntat på. Couture-Coleman.
Som jag hoppats på, så vann Couture.
Men jag fick lite blandade känslor när fighten väl kommit igång. Två äldre män stod där och skulle slåss. Couture va i bra form och det lyste lite om honom. Men Coleman...nej, inte lyste det om honom direkt tyckte jag. Han är året yngre än Coutuer, men såg äldre ut hela han. Han borde tacka för sig snart. Dock sa han att han kommer tillbaka, men då hoppas jag att han tränar bättre och har lite mer jävlarannama med sig in oktagonen.
Nåja, Couture såg som sagt bra ut och jag tyckte han utgav ett bättre helhetsuttryck än jag förväntat mig. Det tycker jag om och tvivlar inte längre på att han utan problem kan hålla på tills han blir 50 =)
Klockan lite i 7 i morse gick vi och la oss igen och Ninni väckte inte oss förrän klockan va strax efter 9, så lite mer sömn än jag trott fick vi =)

Hoppas ni alla haft en bra helg!!



NINNI GÅR!!!

Ja, nu händer det saker. Ninni har börjat gå ordentligt, helt själv!!
Duktiga tjejen!!!
Hon har haft fullt upp idag må jag säga =)
Jocke körde till jobb, Ninni låg och vilade då men vaknade precis när han körde. Vi tog det lugnt, gick och badade och gkorde oss klara för att ta oss ner till pizzerian.
Vi stannade till på ICA och handlade lite först och sen bar det ner mot Vollsjö.
Vi åt nästan direkt, va hungriga båda två. Ninni fick en liten, liten Bolognese och hon tyckte köttfärsen va jättegod.
Sen kom Micke (Vollsjö) och då va ju Ninnis dag räddad och hon va inte långa stunder utan Micke =)
Sen kom det, bara sådär - Ninni gick från Micke till mig, många steg!
Hon har tagit sina 4 steg innan i veckan, men då har vi suttit och velat att hon skulle gå, men nu bara började hon gå!
Jag hade ett leende som sträckte sig från ena örat till det andra. Hon va ju så duktig och sen gick hon fram och tillbaka.
Foto blev det en massa idag. Och Micke fick fram sin telefon med och fick filmat lite när Ninni går, så jag ska få den sen så ska ni få se! =)
Jocke va ju inte med och det tyckte han inte va så kul, men sen fick han med vara med om det. Ninni gick till honom sen, fina tösen vår!!

Nu har Jocke kommit hem och Mange är med här. Fotboll på tv och kuddarna ligger redan här i soffan så vi kan somna här inför nattens UFC =)


Dagens bilder =)


Så klart ska man kolla vad Roxana gör =)



Äääää



Provar Mickes keps



Ser drogad ut..



Mmm, en citron! Det tycker jag om.






Men ja, lite surt är det ibland =)












Sen tog Ninni och Micke bilder på Mammsen






Bilen är alltid kul att leka med och den fick följa med på äventyr =)









Kompis Micke =)



NINNI-GÅR-BILDERNA!!!
























Sen fick det bli lite kex =)



Manges läsk såg ju så god ut. Bäst att hålla koll på den =)


Hans klocka är med fin =)



Tycker om dig Mange!



De andra, de jobbade på =)






Tungan rätt i mun Roxy! =)



Det har varit en kanondag idag. Och jag kan ju inte annat än säga att vi ät stolta föräldrar till världens finaste tjej!
Hon holler min egen lilla tidsplan, hon skulle ju ha blivit 1 år nu i februari och hon börjar gå riktigt nu, innan hon hade blibit 1 =)

Så, nu får jag va lite social med de andra, tror det ska bli film och jag drar bara ut på tiden genom att sitta här. Men måste ju få berätta och visa vad snäckan vår kan!! =)

Ha en kanonhelg. Imorgon ska vi jobba tillsammans! =)



Ninni busunge

En lugnt förmiddag. Vi vilade allihopa en stund och Ninni vaknade sen på busungesidan =)
Hon går och hittar på småbus, pillar på allt det där hon vet att hon inte får pilla på, skäller tillbaka när vi säger till henne och hon tar sina turer till tioletten för att leka med sina badleksaker om vi glömmer att stänga dörren ordentligt =)
Nu satte Jocke på musik. Tycker Ninni om, dans! =)

Jocke ska börja lite senare idag =) Ett par timmar bara, men najs är det!
Sen följer vi nog med en sväng och käkar lite med och jag tänkte att jag skulle göra lite godis till Salle. Har nougat i skåpet och jag vet att Salle älskar de godidarna jag gör till jul. Jag hade inte med mig några detta året, så då kan jag fixa till det till honom nu, lite tack med att Jocke får börja senare =)
Om inget annat kan jag göra dem här hemma ikväll och ha med den imorgon.

I natt är det UFC 109!!!
Så sova på soffan är det som gäller, så behöver vi inte störa Ninni i natt med att klockan ringer.
Två legender fightas i natt, två Hall Of Famers, två äldre män som ska upp i oktagonen och visa vad de går för. Randy Couture Vs. Mark Coleman
Som vi sa här i soffan för en stund sedan när vi sett invägningen. "Vad ska man säga"
Jag vet inte.
Längtar till fighten.
Fick lite gåshud när de gick upp för vägning.
Vill Att Couture tar hem det, det gör jag. Av anledningen att han ska få göra det igen, få nå upp igen och sen faktiskt tacka för sig. Han har varit på topp, han är en legend, han är Han. Men snälla, låt det inte gå för långt, Couture. Ja, du är en sann fighter, men även de bästa har sina glansdagar och vad mer sen skulle du behöva bevisa när som 46-åring?
Kanske fightas till du blir 50?
Jag det hade varit cool ren ut sagt, men det finns tuffa motståndare och det värsta jag skulle kunna tänka mig är att Couture inte hade nått dit han vill, toppen. Nå toppen nu och lämna sen över till de andra som ska ha sin tid med att glänsa.
Hoppas han vinner.
Kan i vilket fall som helst nog bli en del bra fighter i natt, ska bli roligt!!

Så, nu ska jag...ja, jag vet inte, ta det chill med la familia =)



Ninni jobbar

Vi va nere en runda på pizzerian och Ninni jobbade hårt =)


Fixa lite här



Skräpa ner, plocka och kasta lite här



Speciellt kul va det med löken, nästan som en boll ju! =)



















Ja, snuttan jobbade hårt och sen när vi hade ätit och Ninni busat lite med Lisbeth och lite med Micke så körde vi hem. Ninni hade inte vilat i eftermiddags och la sig när vi sen kom hem. Frågan är bara om hon somnade för natten eller inte. Hon har inte vaknat än, så vill hon sova så får hon göra det. Bara att hon får lite välling sen om hon vaknar senare.

Nu kommer snart Mange hit, så jag ska sätta på lite kaffe och gå ut med hundarna nu.



En ny dag

En ny dag har börjat, Jocke sitter på dass och skiter. Hundarna smågollar sig och Ninni går runt och sjunger lite, busar lite och kollar läget här och var.
Dags för henne att vila snart, låter så.
Igår kväll såg vi filmer, bra va dem, men det blev sent.
Jocke har nog inte så där hemsk träningsvärk idag, kommer väl mer tills i morgon vad han själv misstänkte. Haha!

När Ninni har vilat ska vi packa in oss alla i bilen och hälsa på så Ninni får träffa farfar och Ann ute i skogen. Det va länge sen vi va där nu. Men har ju inte varit riktigt väder till att köra dit heller, de har nog mycket mer snö än vad vi har här.

Sen i helgen ska jag se om morfar med är hemma, så han med får träffa Ninni, han ringde och efterlyste henne i förrgår. Men han har själv inte riktigt varit nåt vidare sällskap senaste tiden, har haft så ont i sin axel, så han inte kunnat sova nästan.
Sicka skruttiga föräldrar jag har =)

Nej, nu ger snart Ninni upp, hon är trött. Blir sådär pipig om allt. Kommer hundarna för nära är det hemskt, är det något som inte går som hon vill är det hemskt direkt.

På måndag ska vi börja simma!! =)



Himma

Vi är hemma igen, eller ja vi har varit det en stund nu.
Jocke tränade och jag och Ninni hälsade på Salle och Roxana under tiden.
När vi sen körde för att hämta Jocke så såg jag en trött man på planen. Ja. Det va Jocke =)
Tränaren sa direkt till mig att jag skulle inte ha mycket nytta av honom denna kväll. Nope, hade inte räknat med det heller, haha!
Träningen va slut och trötte och slitne Jocke kom lunkandes. Vi körde hem och Jocke och Ninni gick och tog ett bad under tiden jag lagade lite kaffe och diskade.
Ninni fick sen sin välling och gick och la sig. Jag och Jocke ska titta på film, äta knäckemacka och dricka te =)

Får se hur Jocke mår imorgon, hahahaaa. Träningvärk De Lux kanske!?
Jag är impad iaf, han har inte tränat på så länge och nu kör han igång igen. Det är bra gjort.
Jag ska börja simma nästa vecka hade jag tänkt. Ingen anledning att vänta tills jag har en Mp3, får köra på utan så länge bara. Men komma igång ska jag!



Blommor & Blandat

Sitter i soffan, Mange (Pärup) är här och hälsar på, han och Jocke har spelat lite Fifa och nu väntar de nog bara på att jag ska bli klar så vi kan se en film. Men de får vänta lite till =)

Allt känns bättre och lättare nu, jag har lättat mitt lilla hjärta för mannen min. Jag är ju så jävla dålig på det... Men innan när jag fick sitta och tänka igenom vad det är frågan om med mig, så blir det lättare att prata med.
Jag vet ju att det bara är jag själv som ställer alla kraven. Så det är helt enkelt bara skärpning som gäller. Jag blir arg på mig själv med som låter det gå så långt.
Men men, nu känns allt bättre och jag är rätt bra på att ta itu med mig själv när det väl gäller så =)

Ja, nog om det skitet!
Jag har lite bilder till er =)



Hallo, någon där!?




Ninni kollar läget






Istället för att plocka ut alla leksaker, kan man klättra ner till dem istället =)









De fina tulpanerna =)












Fina liljorna jag fick av Jocke =)



Detta är något som nästan alla våra rätter inehåller =)
Starkt och gott!




Ha en bra kväll, ingen film för vår del, Jocke ska ju träna. Vet inte om vi ska följa med. De ska ha fysträning, så det är ju inget jättekuligt att titta på. Men vi kan ju kanske hälsa på Salle sålänge =)



Vad?

Ett humör som svänger som en vals, märks tydligare för de i min omgivning och speciellt för Jocke. Vad det är frågan om - ingen aning.
Gravid? Ingen aning, får väl köpa ett test.
Men tror inte det, fast man vet ju aldrig. Då får vi börja tänka om igen.
Jag vet att en del av er flippar nu bara av att jag nämner det, men snälla ni - ta det chill!!
Humöret kan ju faktiskt bero på en del andra saker med.
Vad jag själv känner, så känns det mest som att jag inte räcker till som jag önskar. Och då reagerar jag med att bli irriterad och ledsen. Har jag varit dum någ och målat upp en bild för mig själv som sen inte stämmer med verkligheten, så blir jag besviken och ledsen.
Jag har inte tänkt på humöret på det viset som jag gör just nu och det som slagit mig är just att jag känner att jag inte räcker till. Att nån kommer i kläm när någon annan behöver mig, att jag inte har åtta armar, två famnar, fyra ben och inte kan dela på mig.
Saken är den att om jag känner mig besviken och ledsen på mig själv, även om det kanske egentligen inte behövs, så visar inte jag det genom att bli just ledsen. För varför böla över att man själv inte klarar uppnå sina egna krav, då blir det en irritation ist. Som sen i sin tur går ut över andra. Knäppa jag.
Har det kanske varit för mycket runt omkring mig som dragit med mig ner i skiten och deppigheten?
Har jag kanske en släng av en helt vanlig prestationsångest?

Jävla skit är vad det är och jag är trött på det iaf. Nu blir jag bara arg på mig själv, för sånhär är inte jag.
Problem är till för att redas ut och det jag ska göra är att bara va jag. Skita i om tv´n är dammig och jag inte är hemma på hela dagen och skiter i att damma av den när jag kommer hem. Ta allt som det kommer och inte tänka så mycket på vad jag måste göra.
Ska kanske följa ved en man sa till mig en gång "ta bort ordet 'måste', det finns inga 'måsten', man kanske behöver göra något men man måste inte."
Han har rätt, 'måste' är ett rätt tungt ord, som kan ställa till en del bekymmer, speciellt om man man sätter ordet framför en hel del saker som fyller ens vardag.
Jag har ju bara mig själv att skylla... =)

Så, nu har jag fått böla och kräka av mig. =)
Jag fick sova länge i natt, somnade när klockan kanske va 10 och fick sova tills i morse. Det behövdes och känns jättebra i kroppen.
Man behöver få va trött ibland, precis som man faktiskt får lov att va på dåligt humör, man kan inte skutta runt jämt och ständigt och tjoa och ha ett leende på läpparna.
Bara få va, det är skönt =)

Hoppas ni alla får en bra dag, vad vi ska göra vet jag inte. Jocke ska ner och träna tror jag iaf, annars vet jag inte.



Trött

Säger tack och hej och god natt redan nu.
Är så trött. I hela mig.
Blir så ledsen och besviken och irriterad när jag inte kan va alla till lags som jag borde. Alltid nån som kommer i kläm. Jag själv med.
Och då slutar det med att jag får en släng av tuppjuck.
Och sen blir jag så trött.
Dryga dagar för kroppen med orken som tippar på sin kant, det är fan att det ska ta så hårt på en.
Så nu ska jag gå och lägga mig och läsa, förhoppningsvis så kommer jag somna direkt och inte vakna förrän imorgon. Det hade min kropp och min hjärna tyckt om.



Massa snö!

Ja det har kommit rejält med snö!
Det va rätt fräckt att se hur spår efter folk bara försvann i yran och hur trottoaren helt plötsligt va lika hög som marken brevid, trots att den inte hade någon snö alls på sig innan på dagen.
Jag gick ut med hundarna på kvällen var och en för sig, Cox tyckte väl det va ganska kul men samtidigt kallt och lite jobbigt. Hade först tänkt att Atlas kunde bli inne den omgången, Cox behöver ju komma ut lite oftare. Men när jag såg hur mycket snö vi hade i trädgården kunde jag inte låte bli att ta ut honom sen med. Han va överlycklig. Han tycker det är så kul att springa i snön och speciellt där det är lite djupare. Så vi roade oss där en stund och jag hade snö upp till knäna ibland.
Sen läste vi igår. Hela kvällen och en bit i på natten. Jag läste klart min bok och Jocke har nu inte så mycket kvar av sin. Älskar böcker!

Idag vaknade jag av Ninni vid 5-tiden tror jag det va. Hon fick lite välling och somnade om. Inte konstigt att hon vaknade tidigt med tanke på att hon la sig tidigt igår.
Men sen startade dagen för oss alla vid 8-tiden. Vi har som vanligt druckit kaffe och tittat på nyhetsmorgon på tv 4.
Ninni vilar nu och Jocke sitter och läser.
Jag ska servera oss frukost nu och sen händer det nog inte så mycket idag, ska kanske ta en kaffe med Salle.

Bajbaj



Ångest på köpet

Nu när jag sitter här och allt känns bättre, så får jag lite ångest över att jag blivit så arg på hundarna. För jag vet ju att det trots allt inte är deras fel att de inte varit ute och sprungit så mycket på senate.
Älskar ju de små rackarna!!
Men plats i korgen ska de minsann klarar av utan att börja golla sig efter 2 minuter...

Nåja.



Snö och litta kaos

Nu vill jag bara kräka lite. Nej, mår inte illa, är litta smått galen snart bara.
Körde hem från pizzerian (Jocke fick jobba, så blev inget bad idag, blir en annan dag ist) så fort jag gjort soppan och ätit, ville inte vänta för länge med tanke på vädret. Och tur va väl det. Jag trodde de hade plogat den vägen ut till väg 13 som vi brukar ta, för jag såg en plog komma från det hållet innan. Men icke, den hade nog kommit från Fränninge.
Shit va det blåste snö över allt och så mycket snö det låg på vägen till och från. Ibland såg jag inte snöpinnarna när jag va precis framör dem ens.
Första gången jag kör i en sån snöyra med så mycket snö på vägen och jag får erkänna att jag digga det inte alls.
Körde så försiktigt jag kunde och sen kom jag ut på väg 13. Där va det bättre, men det yrde en del snö till och från där med.
Kom hem, hade en trött Ninni i famen som ville vila och två hungriga hundar.
Ok, jag gick först in och la Ninni och sen gick jag ut och gav hundarna mat.
Men Ninni ville inte somna själv och blev ledsen.
Häller snäbbt upp mat till Atlas, telefonen ringer och det är Jocke som vill se så jag kommit hem ordetligt. Under tiden jag svarar kastar sig båda hundarna ner i Atlas matskål. VA FAN!
Sa hejdå till Jocke, fixade resten av maten och sa "var så goda"
In till Ninni och försökte natta henne, hon va sådär lagom övertrött så hon knappt ville ge med sig att sluta de små tittorna.
Hundarna satte igång att busa och fara rundor. Grrr. Gick och sa till dem att nu får det va nog.
Fortsatte med Ninni, gav henne lite dricka. Magknip och fisar med gråt. Trösta och natta....
Hundarna sätter igång igen. Går ut för att säga till dem igen, upptäcker att de har skitit. Vad i helvete, jag ska ju bara natta Ninni, ni va ute innan vi gick in för 10 minuter sen.....plocka skit.
In till Ninni igen, nu började hon ge med sig och komma till ro, ögonen blev tyngre och tyngre.
Hundarna började ännu en gång, men de försökte nog smyga med det, för de for inte rundor som nån jävla orkan denna gången.
Bita ihop och låta dom hålla på och se till så Ninni somnar. Till slut somnar snuttan gott, lägger ner henne i sängen och går ut.
Sen när jag kommer ut i storarummet ser att de jälva hundarna har tagit Ninni ena docka...hon ligger på golvet i en massa bitar och nu blev jag rasande! De fick sig varsin omgång med det lilla som fanns kvar av stackars dockan.
Hundarna platsade i korgarna och sen fick jag plocka upp en massa tussar från innehållet av dockan. Tröjan hittade jag i köket...

Nu sitter jag här och låter pulsen gå ner. Åsa ringde så jag fick beklagat mig lite där med =)

Ännu bättre känns allt nu, för Jocke kom hem =)
Hundarna har legat så fint här vid bordet nu och de kommer nog hålla sig lugna reten av kvällen med, det brukar de va duktiga på iaf.
De har en massa överskottsenergi, det är inte svårare än så, vi har inte varit ute så mycket nu i alla snö.

Ni får ha en bra kväll och kör försiktigt om ni ger er ut i snöyran!



Kaffe på G

Frukost intagen, Ninni har precis vaknat från sin förmiddagsvila. Jocke har precis duschat och gått upp till Salle, ska hjälpa till med en dator.
Jag och Ninni ska hoppa in i duschen nu och sen packar vi in hundarna i bilen och kör upp till de andra och tar en kaffe med dem.
Får se om vi får hem soffan idag, de har problem med en hund som rymt, stackarna. Hoppas hunden är oskadd och sen den kommer hem igen!
Sen kanske det blir badet idag =)



Familjemys

Vi är mätta i magen, Ninni har vilat och nu är det bara myskväll som väntar.
Jocke sitter och spelar Fifa och Ninni går runt och hittar på småbus, pillar lite på lampan, kollar läget i hundkorgen, tar fjärrkontrollen från bordet och ger den till Jocke och hon är sådär allmänt söt =)

Det har varit en lugn dag, Jocke åkte med Fribbe innan och skulle hjälpa honom, men jag tror inte det blev så mycket av det om jag förstod rätt. Sen vilade vi allihopa innan vi körde och handlade.
Klockan va då senare på eftermiddagen och vi va jättehungriga.
Men maten fixades och det va jättegott. En sås med ordentligt med sting hade vi till fisken och det va gott, gott =)

Nu har Jocke en bajspaus från Fifa spelandet. Han är bra rolig han, han har suttit och funderat lite och kom sen fram till att han behövde nog verkligen gå....ja ni som känner honom är nog inte så förvånade =)
Knas-Jocke =)
Älskar Honom!

Vi ska se om vi kan få hem soffan imorgon och vi snacka lite om ifall vi skulle ta oss till badet imorgon med =)
Ska bli kul att se hur det blivit där. Jag hade ju tänkt börja simma där med, ska bara spara ihop lite pengar till det först, årskortet kostar 1600 spänn. Sen en Mp3 på det som kostar lite över 1000-lappen...wää!

HA, jag fick en bild på Cox idag när han ligger och sover sådär knäppt och hänger huvudet över kanten =)

Kokko-Cox sover gott =)




Så, ett bad med Ninni nu kan nog avsluta hennes dag bra innan hon blir trött i tittorna och ska sova =)



Bilder från Micke

Här är bilderna som Micke (Vollsjö) tagit på Ninni på pizzerian.
Det är första gången hon upptäckte att hon kunde sitta på fönsterkarmen och kika, när hon hjälpte Roxana att städa och putsa fönster =)
Sen någon bild sedan innan.

Städar lite






Go´ och söt






Dingeleding med benen =)






Fundersam









Hej mamma =)



Finingen =)












Tack Micke!!!



RSS 2.0