Upp & ner

Mmm, det har varit lite upp och ner idag. Trötta har vi alla varit och Ninni har sovit till och från, kortre stunder och sen varit uppe vad hon orkat. Varit kinkig och lite febrig. Men febern håller iaf en lägre temp nu, runt 38, och hon har blivit rinnig i näsan. Rått håll nu? Ja, hoppas det.
Det har i princip inte hänt ett smack idag, vi har alla gjort våra försök till vila, det har blivit lite bad, jag va och handlade lite och sen åt vi.
Mange va här för en liten stund sedan och tog en kaffe med oss =)

Imorgon ska (förhoppningvis!!!) Jockes förstärkare komma tillbaka till HiFi-klubben i Malmö. Den skickades från Göteborg idag. En lycklig Jocke kommer sitta här och säkert drägla imorgon när den står på sin plats.  =)
Mange ska få den vi har nu =)
Haha, Jocke sitter här med ett leende nu när han tänker på det =)

Vi började faktiskt kolla på Sagan om ringen innan idag, hann dock inte se så mycket innan Ninni vaknade. Men ska fortsätta se den nu ikväll. Få väl se om det blir andra filmen med ikväll eller inte.

Så, en runda Yatzy och en kopp kaffe nu, Jocke väntar =)



Kommentarer
Postat av: Jennie

Hej hej, va tråkigt att ninni e sjuk, min lilla e också sjuk. Tänkte på en sak det e inte öroninflamation hon har? Då brukar de bli ledsna om man lägger dem ner. Syrrans lille hade feber i några dagar när hon sen gick iväg så var det öroninflamation. En tanke bara. Sköt om er kram Jennie

2010-02-18 @ 06:48:11
Postat av: Anna

*ja vi ska se så att hon håller sig på rätt väg nu. Det som blev jobbigt med att ligga va att hon fick en massa snor i näsan, inte lätt att sutta på nappen och inte kunna andas... =) Men har blivit bättre nu =)

Hoppas allt är bra med er trots en dålig tös och att hon blir bra snart!

2010-02-18 @ 13:33:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0