Frukost

Serverat mig sjäv frukosten nu och jag har minsan har minsann redan ( ! ) fixat till en maskin tvätt och tömt diskmaskinen. Kors i taket.
Men jag känner mig lite trött och det kan ju hända att jag går och lägger mig en stund på soffan sen. Så då har jag ju iaf fått gjort lite här hemma. Det är ett bra tag sen jag sov bort hela förmiddagen nu. Jag kom in i en dryg period då jag gick och lade mig när jag hade pratat med Jocke, sen blev jag inte människa förrän strax efter middag. Sååå drygt det va. Inget bra alls att gå och lägga sig igen om hjärnan fortfarande inte har vaknat till ordentligt.
Så nu har jag kommit på det bästa alternativet. Jag är uppe och fixar och donar, vaknar helt och hållet och om jag sen känner att jag börjar bli lite trött eller slö, då går jag och lägger mig, sätter klockan på en halv timme eller en timme. Sen vaknar jag igen utvilad och pigg.
Jobbiga förmiddagar jag har va?! Hahaha. Men jag är ju faktiskt ledig då och kommer ju inte hem från jobb förrän vid 21.30, så jag tycker faktiskt att jag kan få ha lite slappa fm.
Förra veckan blev jag sugen på att göra chokladbullar (får väl vara så duktig och skriva det nya "finare" namnet på dessa bollar...suck) , men det blev inte av, så jag funderar på om jag skulle ta och göra det idag. Så gott att ha liggande i kylen...sen kan man gå och småmumsa på dem. Mmm gott gott :)

Grrr..det ska regna i helgen...så vi ska nog inte åka och tälta...
Men men, jag är iaf ledig och ska få tillbringa hela helgen med min Jocke. Mysigt!
Får se vad som händer, nått kul ska vi iaf hitta på! För jag är Ledig !!!!!
Märks kanske att jag ser fram emot det va?

Aaaaaaaaaaaaarrrr!!!!!! Det va precis OLW reklamen! Den med mannen på kontoret som har tre ben, sen kommer det in en man som bara har ett ben.
"Nu får du ju ta och dela med dig!"  "Av de här goda?"
Aaaa!!! Jag hatar den reklamen!!! Sättet de pratar på, deras röster och dialekter. Fy, sluta sända den!!! Glöm att man blir sugen på att äta deras chips efter att ha sett den!!! Fy!

Nä, nu är tvätten klar, så det är lika bra att ta tag i det direkt, nu blev jag på dåligt humör...får gå och göra chokladbollarna sen. Då blir jag nog glad igen.

Haha, jo förresten.

Vi ska ju ha en liten knatte. Jag verkar kanske lite väl ointresserad av det...men saken är den att det som gör att det märks att jag är gravid, förutom en del humörsbergochdalbanor, är att magen växer och att brösten växer och gör ont. Jag mår inte illa så att jag behöver kräkas eller något sånt.
Byxorna går bara inte att knäppa längre och mina boobies är ugnefär i den storlek som jag skulle vilja att de alltid är :)
Men jag är nu i vecka 13 och den värsta kristiden är över. Så skönt!
Iaf...här ar lite magbilder.




Första fotot vi tog :)






Sakta men säkert...





Liiite till...





...och detta är det senaste vi tagit. Glad, för ett par byxor som varit rent för stora
innan kan jag knäppa nu!!




Fortsättning föjer :)


Känna sig lite dum och få lite ångest...

...ja det blev resultatet av att inte berätta för Jocke att jag bloggar. Igår fick det vara nog helt enkelt.
Jag skickade ett sms till honom och sa att det va något jag ville berätta. Jag sa att jag börjat blogga och förklarade att jag liksom ville komma igång först bara innan jag sa något om det.
Han hade redan misstänkt det. Vi pratar ju en del i telefon under dagarna och han tyckte att jag verkat lite för koncentrerad, då på förmiddagarna kan jag tänka mig när jag ändå sitter hemma...
Sen när han kom hem från jobb igår, så ringde han och frågade om han fick läsa. Japp, det är ju klart.
Han tyckte att de verkade bra, men han tillade att jag stavar som en kratta! Japp, babe. Jag vet....har ju lite för brottom när jag knappar här på tangenterna...ibland när jag skriver ett ord så tänker jag på de kommande och då kan det lätt bli ännu mer knas...hehe. Sen ibland så känner jag mig stressad av att inte ha gjort något här hemma, så kollar jag inte igenom det så noga innan jag lägger ut det.

Men, nu är det sagt. Det är skönt. Jag har känt mig så dum ibland när jag sitter här och jag pratat med honom och inte gör annat än att sitta här vid datorn och "kollar rundor lite". Det är liksom inte jag. Jag går igenom vad jag ska lite snabbt and that's it.

Igår blev det mer klart att vi nog köper den nya bilen nu till helgen!!! Hoppas bara att den inte blir såld! Det ska bli så skönt med en ny bil. En bil vi båda fastnat för och som är en bra familjebil.
Har vi tur med det och tur med vädret, så ska den få ta oss på en minisemeser direkt :)
Vi ska iväg och tälta i helgen ju. Det ser jag fram emot. Ska se om jag hittar ett kubbspel som vi kan köpa. Jag har redan börjat planera med maten lite och ska kola rundor lite var vi kan slå läger :)

Nej minsan, nu ska jag faktiskt se om jag få överdargen till våra soffdynor lite renare än vad de är. Jag vet egentligen inte om jag vågar tvätta dem i maskinen, ifall de vrider sig eller något, så jag tänkte prova med att fylla upp badkaret och slänga i dem där. Sätta på lite musik och rocka loss här för mig själv :)


Det har hänt en del :)

Japp, då får det bli en liten uppdatering av vad som har hänt nu... :)

Jag slutade ju tidigare,lite innan kl. 19, i söndags och ojoj vad skönt det va att få lämna stället när den käre telefonen skulle börja ringa som mest....haha. Fick höra att lämnade i rätt tid, för det hade blivit hur mycket som helst att göra sen. Hihihi.
Jag åkte till havet ist!!!!
Jocke och Mange kom och hämtade mig. De kom lite tidigare och käkade, sen bytade jag om, tog en kopp kaffe och åt en bit tårta som Tjitchoos bjöd på. Hon fyllde år i lördags, så vi fick ju fira henne lite.
Japp, sen bra det av, mot Haväng, stranden, bada.......ja tack. Va ju så varmt, så det va en toppenidè grabbarna kom med!
Vi kom ju iväg lite sent, så det gick undan på ditvägen...hehe. Det va Jocke som körde och han hade väntat tålmodigt på att få komma iväg....hördes en suck när jag hade bytat om, men kom med mitt kaffe och min tårtbit....han ville iväg fort!
Fran kom vi iaf. Där är så fint. Nästan inget folk, stor plats och det va helt ok i vattnet. Atlas va också med och han verkligen älskar att bada och spronga runt på stranden. Bollen ska så klart vara med!




Kolla in atleten! :)




Vet inte hur många gåner han hämtade den bollen...



Han tycker det är så roligt och jag har nog aldrig innan sett en hund med den viljan som han har!!! Man skulle lätt kunna tro att han går på de berömda Duracell batterierna!
Han ska vara med hela tiden, jagar bollen, springer ut i vattnet, hoppar över vågorna, simmar, simmar, simmar. Han flåsar och har en puls som inte är av denna värld. Vi tyckte att han kanske ska ta det lite lugnt, doggen behöver ju inte simma ihjäl sig. Nej tack! Så jag gick upp och satte mig på stranden och tog med mig honom, men inte skulle han ta det lugnt inte. Nejdå, bollen skulle få sitt och det va mycket att kolla på och sniffa på. Han är cool den hunden!




Bollen är nog en av favortitleksakerna!


Jocke och Mange badade en stund till, som vanligt hade de sina konstiga uträkningar om saker och ting. Det syns på dem när de har något för sig :)




Ser djupt ut...men de är faktiskt inte så långt ut...vet inte riktigt vad de hade för sig här... :)


Sen blev det en liten undersökning av den del av fortet som låg där vi va.




De hade nog klarat av att hoppa, men dumt att riskera ett ben eller kanske en arm för att kolla...


När de kommit på att det kanske inte va så bra att prova hoppa ner till stranden, så bestämde vi oss för att packa ihop och åka iväg för att äta något.
Vi viste inte riktig vad vi ville äta, men vi siktade sen in oss på Burger King...fågan va vart vi skulle äta...Detta slutade med att vi va i Simrishamn, yrade rundor där ett tag...sen styrde vi mot Glumslövs Burger King vid motorvägen. alltså, en "liten" skånetrripp skulle det bli...sicka idèer man får :)
Men till slut kom vi fram. Men...de hade stängt!!!!
Jaha. Vi va hungriga och ville ha mat!
Det va närmst att åka till Helsingborg istället för Malmö, så det klappade vi på. Men det blev inte Burger King, utan Mc Donalds istället.
Vid detta laget va det väl en lagom stämning bland alla hungriga magar, men fram till luckan kom vi och fick beställa.
Detta blev vår lilla lista:
2st  Mc Tasty plusmenyer
1st  Mc Feast plusmeny
2st  Cheesburgare
2st påsar Mozzarellasticks
1st påse Chickenbits

Vi va ju tvugna att ta plusmenyer så att vi skulle få glasen :)
Vi betalar lite över 200 spänn och sen får vi vår mat.
Vi kör bort en bit för att parkera och käka. Att sätta foten i marken för Jocke är ett altrnativ som inte exicterar. Han tycker inte om Helsingborg...
Iaf...när Mange ska börja dela ut maten, så kommer Jocke på att vi har ju inte fått våra glas!!!! Men va *biiip*!!!!!
Jaha, va tusan då...sen, som om inte det skulla va nog, så har jag inte fått min hamburgare!!!!!!
Vad är detta egentligen!!! Jag blev vansinning, här betalar man och får inte det man beställt och får inte glasen heller!!!!!
Jocke blev med arg, han gav mig sin hamurgare, katstade iväg sina pommes och sen åkte drickan med, som var halvjlummen!
Jag förstår honom...
Ja, stämningen blev inte bättre....vi körde sen hem och det va väl inte för mycket som blev sagt.
När vi väl va hemma så va klockan rätt mycket så det va bara att gå och lägga sig.
Jag ska säga att, aldrig mer kommer jag hadla på Mc Donalds i Helsingborg!!! Fy för er! Faktiskt!






Japp, sen va det måndag. Ny dag och jag va ledig! Jag åkte ju med Alex och Mange till Cafè Annorlunda. Alex såg fram emot en lunch som skulle bestå av kakor, kakor och åter kakor :) Lille gullungen!
Jag har ju aldrig varit där och det skulle bli lite spännande.
När vi kom dit blev vi hänvisade att sätta oss vid ett bord så skulle de komma och ta våran beställning sen.
Det första Alex frågade när servitrisen kom, var ifall de hade chokladbullar. En liten besviken min kräp fram när hon sa att de inte hade det. Men vi besällde kaffe och Alex tog te och läsk till kakbuffèn.
Sen va det bara att hugga in bland kakorna!! Det fanns 7 sorter att mumsas på och första omgången fick ju bestå av en av varje sort :)



Ellerhur ser det smaskig ut!!


Ja, vi högg in! Gott va det och det va en mysig uteservering! Vi hittade ett bord som inte låg så tätt inpå alla andra. Det fanns fina blommor och buskar runt hela serveringen. Vi åt och snackade en massa, Alex tyckte inte riktigt om det te han fick, så till slut höll han sig till läsken och blåste lite tappert i flaskan för att få fram en liten  melodi. Det gick väl lite si sådär, men några toner fick han fram iaf.



Alex mumsar på!




Mange
med! :)




Fjärilen fick med komma med på bild :)


När  vi hade tömt faten, fick vi ju gå en runda till...hehe. Det blev inte riktigt lika många kakor denna gången, det började märkad i magen att den började bli full. Men är det buffè så är det :)
Kalaset gick på 191 kronor för oss tre. Vi tog varsin buffè och jag och Alex tog varsin läsk med. Så så himmla farligt tycker jag inte att det va. Buffèn kostade strax över 50 kr/st. Det är ju inte mycket värre än om man går ner på fiket här hemma och tar en kaffe med en kaka, så jag tycker lät att det va värt att åka dit, det är ju inte så ofta man är på kakabuffè minsann :)
Sen när vi va klara och suttit och tjattrat en stund till så åkte vi hem igen.
Jag lämnade Alex till min mamma, Jocke kom hem och Mange stack hem om och åt middag.
Sen när Mange kom igen så tog vi med oss båda hundarna och körde till Haväng. Men det blev inte så mycket badande, det blåste och det va algblommning. Så vi körde nästan direkt igen. Handlade rostebröd på macken och åt toast här hemma. Sen blev mina ögon völdigt tunga och jag somnade ganska kvickt...


Nu ska jag faktiska ner och städa ur bilen. Jocke ska fixa till den sen när han kommer hem och sen ska den sättas ut på annons!!!
Vi ska köpa ny bil!!! Förhoppningsvis så får vi den nya nu till helgen, får se.
Kul kul, spännande!










Hehe...ojsan :)

Sorry för en del lite konstiga stavningar och meningar i förra inlägget. Haha, jag blev lite upprörd emellanåt.
Sorry sorry :)

Modet...vad ska man säga?

Sitter uppe hos min syster nu, ska snart ta med mig Alex hem så jag kan duscha och fixa innan vi ska sticka iväg. Får se när Mange vaknar och hör av sig...han har en tendens att ta goood tid på sig för att äta frukost iaf, det har vi tagit lärdom av :) Men det är bra Mange, frukosten är viktig...haha
Men iaf, jag satt ute på terassen och drack kaffe och bläddrade lite i olika skvaller -och modetidningar. Dagens mode alltså...eller ska jag egentligen säga modet över huvud taget? Om det så var vårens, förra månadens, gårdagens eller  är morgondagens mode!?
Vad är det egentligen? Jo visst, det finns ju en del saker som syns igenom nästan alla plagg på något sätt, men inte vill man väl gå runt och se ut som en smällkaramell, ett lapptäcke eller som om man skulle gå på maskerad eller karneval!? Jag ska inte säga att jag inte följer modet, men jag måste säga att det är egentligen en minimal del av vad många andra gör. Många hade nog tyckt att jag är heeelt ute. Men vad tusan, jag vill ha bekväma kläder som jag kan röra mig fritt i och inte känner mig som en clown i bara för att det "är inne". Jag trivs bra i mina jeans med bootcut och en vanlig topp eller ett linne. Är det lite kallare ute, på med en hoodie! Klart jag har kläder som kommit och varit "inne" på något sätt, är ju lite svårt att köpa kläder som är heeelt ute, de vill nog inte sälja det ändå. Men då har jag själv fastnat för de kläderna, jag slänger inte på mig något som jag tycker ser helt knas ut bara för att det ska va så. Bara för att folk ska tycka att jag är ju såå fräck som har det på mig för att jag har super duper koll på vad man ska ha på sig. Nej, då har jag sett något som jag vet att jag kommr trivas i.

Som tex, jag va på en fest för ett tag sedan och där va två stycken som hade samma klänning på sig och det va flera stycken som hade i stort sett likadana outfits,  bara i en annan färg än vad den tredje hade.
Hur kul är det då? Visserligen tror jag faktiskt att detta som de bar är väldigt bekvämt och är nog ganska lätt att piffa till inför en fest...men inte så nånga av dem som hade engegerat sig i det heller....öööhöhöhö.

Sen är det lite dubbelmoral i modevärlden tycker jag.
Låt oss säga att det sitter någon sorts modeexpert i ett Tv-program och berättar vad som kommer att bli inne och aktuellt till hösten. Bla bla bla, gnatar han eller hon på och publiken säger "aaah" "oooh" och apploderar lite försiktigt emellanåt.
"Dessa skor ska du ha. Bär en sånhär väska för att Paris Hilton har en sådan. Det kommer synas många av denna sortens jackor nu till hösten och de ska helst bäras på detta viset. Släng de skorna, folk kommer skratta åt dig annars." Japp, bla bla bla.
Men.
Sen när programvärden börjar ifrågasätta vad man ska göra om man har en tex väldigt stor byst, är väldigt kort, har stor rumpa eller något annat som de flesta vanliga människor undrar över, då är det en annan femma.
Då berättar de att "Detta är ju modet som kommer och visst kan det väl kanske vara lite speciellt. Du ska alltid bära de kläder som du själv känner dig bekväm i och själv tycker är ok. Har du på dig kläder som du inte känner dig bekväm i, så kommer det synas på dig och bla bla bla. Ser din kropp ut på ditten eller datten sätt, så kan du ju kanske prova såna här byxor, ta en sån topp......."
Och då är vi inne på de heeeelt vanliga kläderna igen och de kläder som är riktigt, riktigt inne är inte så intressant längre. Och...sen är de ju så noga med att man inte ska tänka för mycket på det yttre, det är det inre som räknas, man ska må bra med sig själv och inte bara se det ytliga.
Ojojoj. Ja, jag säger då det. Bär detta. Ät detta, men ät aldrig detta!  Gå på den dieten och gå mer en massa kilon på tre veckor...att du sen går upp lika fort igen om inte fortare och kanske får andra kroppsliga problem sen får du bara på köpet...kommer nog på en annan idè om de problemen sen.........
Suck!!!
Massa gnat och massa snack om hur man ska leva och vad man ska göra, när de till slut ändå säger att man inte ska göra något som man själv inte känner sig bekväm med.
Äta lagom sunt som passar ens egen kropp och gör som du själv vill, det är bäst.
Jag håller fullt med om rent modemässigt att man ska bar det man själv trivs i. Jag tänker absolut visst på mitt yttre, men kan lätt visa mig utanför mitt hem utan smink eller he det smink jag sovit med. Har andra problem med det, så är det deras problem.

Nu fick jag kräka av mig lite....hehe

Mange ringde nu,så det är full fart hem och dags att åka!!!! Kul kul!

Måndag igen...

Ja, då va det måndag...kunde inte skriva något igår....sorry. Men jag ska uppdatera senare idag om gårdagen. Det va faktiskt en bra dag, vi umgicks lite med Jockes bror, Conny och hans barn. Sen behövde jag bara jobba till ca 18.30 :)
Så skönt det va!!!
Jocke och Manga hämtade mig och då körde vi ner och badade vid Haväng!!!
Men som sagt, jag berättar mer sen och lägger upp lite bilder. Nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning. För idag ska jag passa Alex, vi ska nog åka iväg med Mange till Cafè Annorlunda och frossa i sockerbullar eller vad det nu finns för gott att stoppa i sig :) hihi, det ska bli kul, jag har aldrig varit där. Synd bara att Jocke måste jobba...men men, what to do...jag är ledig och kommer va här hemma och vänta på honom när han slutar!!!! Iiiihh så skönt, som jag längtar, har hela kvällen med min Dude!
Nej nu får jag skynda mig...

Get`s better in time

Ja så får man ju säga om problem.
Tjaffs och allt annat som höll i sig innan fick sin vändning och allt fick en klarhet och räddes ut.
Jobbigt ibland att karlarna ska va så "tröga" ibland. Om ja förklarar en sak, vad något betyder för mig, så är det så.
Men allt blir ju oftast bra till slut.

Det är lördag idag...jobb som väntar och det är ju bara att se glad ut och åka dit...
Vi ska kanske ta oss ut och titta på bilar nu under förmiddagen. Vi har nästan bstämt oss för vilken bil de blir nu. En V70 T5. Japp, den har fallit oss båda i smaken, så jag hoppas vi hittar någon bra till ett vettigt pris.

Som jag sagt innan så har ja inte berättat att jag bloggar än och Jocke ligger här brevid mig och sover...vet inte om det låter som att han vakmar snart, så jag får nog sluta skriva.....

Kan jag inte slänga in några rader imorgon så blir det på måndag. Få se vad som händer då, för jag ska passa min ene systerson, så något får ju hända :)


Blää...

Det va ingen toppendag igår...och dagen kunde ju deffinitivt börjat bättre idag....
Tycker inte om bråk, för tillfället tycker jag deffinitivt inte om pengar heller och att jobba som jag gör måste jag få gnälla lite på igen...
Nä usch, känner bara för att lägga av en Stor suck nu och krypa mer under täcket igen för att stanna där hela dagen. Bara  ha en sån dag som man sover bort, för då kan nästa dag bli bra istället.

Men jag måste iväg och jobba snart, till råga på allt så är det en fredag med och lönedag så vi lär väl ha mer än fullt upp....kanske kan va bra ändå, så jag inte ar något annat att tänka på.

Pi, nä det är bara att bita ihop.

En helt vanlig dag...

Så va det i stort sett för mig igår. Det brukar se ut såhär;
Jag vaknar till lite när Jockes klocka ringer, vänder mig om och fortsätter drömma mig bort. Sen blir jag väckt med nykokt  rykande kaffe serverat på bordet. Mysigt. Saken är den att vi har en dålig vana att vi sover på soffan....hehe. Men det är ju så skönt. Ligger och titar på tv`n sen somnar vi och ligger så nära varandra.
I sängen blir det ju så stort utrymme, blir ju för tusan av med varandra. Hallå ja!! Jag måste på något sätt ha någon hudkontakt när jag ska somna, om inget annat så räcker det med att fötterna nuddar varandra. Men bara att känna den tryggheten och värmen... Haha, lite knas är man nog allt! Men tänk egentligen så många små idèer man har...
Ja ja.....Vi dricker vårt kaffe, tittar på tv4 nyhetsmorgon och mornar till oss. Det kan hända att Ticha vaknar och kommer för att säga godmorgon, Atlas brukar ligga på divanen och sneglar oftast bara på oss, det är en morgontrött hund det... Just nu har vi börjat mucka lite med honom på morgonkvisten. Han är väligt kittlen under tassarna och vi har kommit på att det kittlas ännu mer om vi använder en penna...plus att det kittlar rätt bra om man nuddar med pennan på nosen. Moahahaha. Haha, stackars liten. Men oj så sur han blir!! Om blickar kunde döda säger jag bara...hehe.
Sen är det dags för Jocke att göra sig klar för att köra, jag går och gör mackor till honom och häller kaffet på temosen.
Jag följer honom ut och tar hundarna med mig. Jocke kör iväg och hundarna får göra sitt. När vi kommer in igen så går hundarna oftast och lägger sig igen, det är inte för mycket liv här förrän klockan blir 10 eller 11.




Sågär slappar Atlas nu när jag sitter och skriver. Sötkillen.



 Jag väntar på samtalet från Jocke och vi brukar prata tills han är framme på firman. Innan jag började blogga så brukade jag med gå och lägga mig sen igen ett par timmar, men det har inte blivit så nu, jag sätter mig här vid datorn och kollar igenom vad som hänt på nyhetsfronten, oftst är det ju ändå inget trevligt, så jag ögar mets igenom det. Kollar sen om Sara har laggt in något nytt på sig blogg och sen fixar jag med min egen.
Frukosten kommer lite senare när ja börjar bli hungrig och efter det är det dags för hundarna att gå ut igen och få sin frukost.
Det är nu ugnefär som jag börjar komma till liv ordentligt och är det något som behöver tvättas eller något annat som ska göras här hemma så blir det påbörjat.
När klockan börjar närma sig 1 så gör jag mig iordning för att åka till jobbet och den går jag ut med hundarna en sista sväng innan jag försvinner.
Vi brukar åka ner till pizzerian vid 2 när vi öppnar 4. Vi förbereder allt som behövs, gör bullar, dressingar, fyller på en massa saker, gör sallad, hackar löken och gråter en skvätt mm mm.... Sen är det dags för kaffe innan vi öppnar och det brukar faktiskt bli en kaka eller två med :)
Vid detta laget har Lisbeth med kommit. Tjitchoos, som vi kallar henne. Tja, hur ska jag egentligen beskriva henne....hon hänger med oss om dagarna när hon slutat jobba, har gjort det i en del år och är en del av oss på pizzerian. Hjälper oss att fixa och dona, dricker kaffe och käkar med oss...har blivit sällets lilla extrahusmor...kan man kanske säga....tror jag. Vi kan prata om allt. Det är skönt, sooom hon har får höra om allt mina problem, ojoj. Vi är ett litet med sammansvestsat team på jobbet och det märks om någon av oss inte är där, inte alls samma sak. Vi tillför våra egna knasiga och konstiga saker och vi har sällan tråkigt på jobbet. Om inget annat så börjar vi sjunga eller dansa en sväng. Mycket viktigt,man måste ha roligt på jobbet, skratt ska ju förlänga livet sägs det ju...
Det bästa är om vi har ett lagom flöde med jobb under dagen, då går tiden fort och allt bara flyter på. Är man lite trött och det inte finns någor att göra så går tiden bara sååå lååångsamt... Man tittar på klockan och tror att det gått en timme, men i själva verket har det bara gått 20 minuter sedan man såg på klockan sist....som tur är så står ju aldrig tiden stilla.
Vi har väldigt trevliga kunder måste jag säga och de är väl medvetna om att vi bara är människor, precis som de, ifall vi råkar göra något som blir fel. Är det väldigt stressigt och man kanske hört fel, så händer det att något blir lite galet. Som sagt, vi är ju bara människor vi med.
Ja dagen rullar på, man lagar mat, tar lite kunder, fixar lite med disken, äter något, dricker kaffe och snackar tjattrar med allt folk. Städningen på kvällen ger en alltid lite extra energi, för då är man snart på väg hem!!!
På vardarna brukar jag vara hemma vid 21.30, fredagar och lördagar stänger vi kl.22, så då blir klockan iaf halv 22.30 innan jag är hemma.
Väl hemma så är det duschen som gäller och sen kvalitètstid med Jocke och lite mys med hundarna. Vi kollar på nån film, spelat lite poker på datorn eller bara zappar på tv'n tills det är dags för att stänga tittorna, hålla om varandra och somna...

Japp, så ser en vanlig jobbdag ut för mig. Jag har denna veckan kvat som jag jobbar ända tills på söndag. Som jag sa till Salle igår, min chef, att trots att jag älskar mitt jobb, så ska det bli så skönt när denna veckan är över!!! Det är tredje veckan jag jobbar såhär och det är så drygt och tråkigt att inte få ha de vanliga kvällarne med Jocke som jag brukar, så jag längtar så efter det vanliga schemat och att jag ska få ta lite extra ledigt på helgerna nu i augusti!!

En sista sak idag...GRATTIS ATLAS!!!
Lillkillen blir 6 månader idag!!




Grisen som Atlas fick i present. Lite ful och ska försöka låta som en gris när man trycker den på magen.
Atlas tycker om den iaf :)



Nu ska jag äta frukost, magen börjar morra på mig...

En dag på Liseberg

Under våran lilla semester besämde vi oss för att åka en sväng till Liseberg. Vi blev inte så många, det var jag Jocke och Mange. Men det räckte ändå, att få spendera dagen med dem kan aldrig bli fel!
Eftersom jag är gravid så är det ju likamed att jag inte dricker, så grabbarna stod för den biten och jag blev föraren.
Dagen började ganska tidigt, Jocke hämtade Mange och jag fixade till frukosten sålänge. En sån god frukost med nybakade bullar från Thahiti här i Hörby (så har ni fått reda på vart jag bor med), kokta ägg och goda pålägg. Mums!
Tillbaka kommer Jocke och Mange och upp på bordet ställs en flaska mousserande vin, som ska vara till frukosten! Haha, en ordentlig start på dagen för grabbarn!! Är det semester så är det och ska man ha en heldag så ska man :)
Vi hade fråga Emma och Frida om de ville passa hundarna under dagen och det va de så snälla och ställde upp med! Tack!
Vi blev klara och resan började, det första stoppet blev redan i Höör, vi va ju tvugna att tanka. Men sen va det bara att tuta och köra!!
Öldrickande, bra musik, lite sång och spaning efter bra fiskevatten gjorde att resan gick rätt fort och vipps så va vi i Göteborg. Men inte ska man väl ha en bilresa utan lite klödd...
Jag har själv aldrig varit den som suttit bakom ratten när jag varit i Göteborg över huvud taget, så jag visste inte var jag skulle svänga av. Men Mange visste, jadå!
"Vi skulle nog ha svängt av där"
Japp, precis vad man vill höra, eller hur!!
Så det va bara att komma på hur vi nu skulle göra...vi svängde v mot "centrum". Vi kom på den lysande ide'n att man kan alltid utgå ifrån centrum, inga problem, nu blir det Liseberg!!
Men Liseberg fick vänta lite till. Det visade sig att vi bara kunde följa strömmen...
"Jaja, vi har ju iaf inte kört över bron än och passerat kanalen"
Nej, bra det kanske, men vad kommer då framför oss om inte bron!!! Jaha, vänta lite Liseberg, vi kommer snart, ska visst bara ta en tur lite överallt först...Grrr,jag ville ju bara få komma dit, åka massa karuseller!!!
Över brin blev det, kringelikrok därefter, vända och tillbaka över bron igen. Då blev nästa sikte att ta oss till vagen som bär oss hemmåt igen, ta avfarten vi skulle tagit, fast på andra sidan då istället.....Japp japp, kom igen.
Jodå, vi hittar och efter en liten diskussion mellan Jocke och Mange om parkeringshuset så va vi på rätt plats. Men.....mynt till parkeringen då? Ja, det hade vi inte tillräckligt av, Mange offrar sig och knatar ner tillaffären för att växla.


Tvåmanns jobb...massa mynt som ska i den lilla automaten :)


Sen var det bara att knalla iväg. Yeeehii, nu ska det åkas karuseller för hela slanten!
Det va nästan ingen kö alls och inne va vi!!
Det första vi gjorde va att ta dagens premiärtur på Lisebergrsbanan. Inget snack om saken! Det verkar vara något som de flesta har som tradition tror jag minsan.
Sen började det bli lite tomt i ölmagarna, så vi satte oss ner så grabbarna fick lite öl. Vi satt och snackade lite skit och kollade på folk, planerade lite hur vi lägga upp vår lilla dag. Något vi alla va överens om va att vi skulle ha en lugn och fin dag, bara njuta!


Mmmm, den sitter fint den!!



Jag nöjer mig med en kopp kaffe, inte det godaste kaffet, men något ändå.
Haha, Jocke SER full ut.


Sen efter öl och kaffe va det dags att börja dagen på allvar, nu skulle det minsan bli karuseller!!!
Kameran kunde inte va så aktiv nu, jag va lite nervös med att det skulle va någon som tog den när vi satt i någon av de stora karusellerna och man får lägga sina saker i ett skåp.
Men shit, rent ut sagt va spänd jag va. Jag har inte varit  på Liseberg på många år och det har ju kommit en del nya attraktioner om man säger så.
Hihi, åka åka åka!!! Jag kände mig som en liten unge igen. Lite nervös va jag när vi stod och väntade på vår tur för Kanonen. OJ...ojoj...det sa ju bara svich, sen va tåget ju bara borta!! Haha, jag älskar fart!!
Och OJOJOJ, vad det gick undan!!!
Hahaha, sååååååååå kul, en gång till!!!
Jag va mer som en liten unge när vi kom av, den skulle vi lätt åka igen!
Men sen blev det bättre! Vi tog oss till Balder!!!!
Jäklar, säger jag. Stooor, tar tid att åka, man får ju berkligen ÅKA karusellen. Jag trodde den va på väg att ta slut flera gånger, men neeej då, där kom ett stup till, en sväng, upp igen, ner i en tunnel...HAHAHA, såååå rolig!!!! Å som jag skrek!!! Den lilla Anna (ja, Jocke, jag är rätt liten nu med...) va tillbaka igen, jag skrek, blev  överraskad, had hur kul som helst!! Absolut den roligaste karusellen på hela Liseberg!!
När vi kom av va jag jag inte i denna värld riktigt tror jag. jag va bara så glad, upplevt en jhelt undrbar karusell, kände att dagen bara kunde blil bättre och bättre, hade min underbare man vid min sida och en av de absolut bästa människorna i mitt och Jockes liv Mange. Detta skulle bli en fantastisk dag!!!
Efter lite karusellåk va det dags för lite paus....lite öl då ja... :)




Inte lönt med vars ett glas nu inte, lika bra att ta en hel kanna. Efter uträkningar
så visade det ju sig att det va billigare med. Haha, en bra ursäkt!


Hur mysigt som helst. Lugnt, tevligt med massa prat och skratt.
Det gav oss lite ny energi och vi fortsatte sedan dagen igenom parken.





Det va fler som ville besöka borden...de va som galna emellanåt.






Männen skulle ju mäta krafterna med...






Smack!!





Ajaj, lite ont i handleden fick han...





1 round done! Mange tog hem denna segern. Direkt blev det bestämt att en revanch skulle komma!





Efter att de båda va på Liseberg förra året med och Mange tog hem "bilsegern" genom fusk
enligt Jocke, så va det dags att inta sätena i "Sega Rally" !!



Efter en massa körningar i olika bilspel så kommer jag faktiskt inte riktigt ihåg vem som vann vilka spel, bara de själva är nöjda så är allt bra. Det va iaf inte så mycket gnäll...tror minsan det blev bra. Hihi, kul å se vuxna karlar krypa ner i sätena. Man riktigt ser hur tävlingsandan lägger sig som ett måln kring dem!




Det blev revanch och Jocke fick med en seger!!! Tar man i från tårna så går det!!





Hallo!!





"Lite knasiga och...."





Mange är lååång han :)





Lite mer öl...får väl tillågga att Jocke inte är så full som han utger sig för att va...





Paus i backen.




Pustar ut efter middagen.






Haha, här står de och väntar....





...på att få köra "Krockbilarna"!!!


Ska säga att det kändes lite knas att stå där och vänta och titta på när....två vuxna karlar kör krockbilar......når de andra som står vid staketet väntar på att deras små barn har åkt färdigt.
Men där stod jag och småskrattade för mig själv. Så roliga de såg ut när de skulle ner i den lilla bilen!










Det blev åk av och nöjda såg de ut när de va klara!





Sen fick vi åka lite andra bilar med!





Dagens sista paus, med öl och whisky!


Vi tog oss igenom hela parken och åkte och gjorde allt det vi ville.
Jag har nog aldrig i mitt liv skrattat så mycket som jag gjorde när vi åkte "Kållerado"!!!!
Aldrig innan har jag sett den attrktionen som en tävling, hur många av de andra båtarna man kan komma förbi. Men så va det för Mange!!!! 
Oj, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, hur jag ska beskriva denna syn när han helt plötsligt börjar gunga från sida till sida, tar i allt vad han kan. Hojtar till oss att vi måste ju hjälpa till "Kom igen, kom igen!!!" "Ditåt, mer åt det hållet"
Han kämpade, räknade ut ugnefär när vi skulle ta i för att få bästa effekten vid en sväng och med hjälp av vågorna.
Vi kämpade på och när vi sen åkte den lilla banan upp när turen va över tror jag att vi hade kommit förbi två eller tre andra båtar. Vilken upplevelse!!!
Vi gav oss på den en gång til,l men då hamnade vi med tre andra tjejer. Kändes väl lite som att det inte behövde bli samma engagemang då....fast inte för Mange inte. "Kom igen, kom igen, hjälp till nu!!!" Men njää, inte riktigt....
Vad som gjorde den turen va att vi fick uppleva att Göteborgarna inte verkar ha så bra koll på sitt eget land... De tre tjejerna frågade var vi kom ifrån, ja vår dialekt skiljer sig ju en del ifrån Goa' gubbarrrrrr. Ack ack, töser...jag säger då det!
Den ena kommer då på att vi kommer från Skåne. Helt rätt. MEN!! Inte är det Skåne som ligger i Malmö!!!! Geografi? Får ni inte lära er det i skolan där? Haha, inte klokt.
Men men...
Ja, efter den turen bestämdes det att det va dags för dagens sista attraktion innan de skulle stänga och det va dags för hemfärd igen . Det va alltså dags för "Flumeride".....
Hahaha, vilka åkturer det blev!!! Jag kommer inte ihåg hur många gånger vi åkte den, men det hela gick till slut ut på att det skulle bli en så stor våg som möjligt som sköljde över vår lilla båt när vi landade efter stupen. Det va även en liten koll på ifall det skulle gå att välta båten...jo, det skulle nog kunna gå...
Efter olika tester om vem som skulle sitta var ( jag gjorde inte så stor nytta, så jag satt längst bak, vilket räddade mig från en hel del vatten) och hur man skulle luta sig fram eller bak vid olika tillfällen så fick de till slut sina vågor....flrga gånger om...





Såhär ser de de ut efter ett lyckat uppdrag!


Det var bara att ta sig till bilen och byta om eller ta av sig, slippa de blöta kläderna.
Hemfärden gick bra och det hade varit en helt fantastisk dag!!!
Tack ska ni ha!!
Vi har bestämt att vi ska införa detta som en tradition nu, det är en bra idè tycker jag!!!

Någon som vet hur man fixar och donar med stilmallen?

Jag har hittat en bra sida, men jag skulle vilja ha själva bakgunen puppdelad på nån vänster. Att det ska vara något mönster längst med kanterna liksom och där själva texten finns är det bara någon fin färg. Ja om ni förstår vad jag menar.
Om någon vet var man kan fixa detta så hojta till. Tack.

Om mig och min lilla familj.

Jag är 25 år och bor tillsammans med min sambo Jocke, 26. Vi har inte varit tillammans sådär fasansfullt länge, men vi har hittat Det som vi vet att vi letat efter och vill satsta fullt på. Han har varit den som stått mig närmst länge och jag har liksom den känslan att det finns verkligen ingen annan som skulle kunna ta hans plats. Finns liksom ingen tvivel på att det är Han. Så då flyter allt bara på, vi vet vad vi vill. Shit, det är bara så underbart! :)


Här är jag och min underbare blivande man. Oj, så jag jag älskar dig Jocke!


Vi har två hundar, en Rottweiler på 9 bast vid namn Tisha. En envis gammal dam som är lugn som en filbunke. Sen är det då Atlas. Ja, han är en speciell liten krabat han. Jocke satt och kollade annonser, hittade leveransklara valpar,Dobbermann med lite labbe i (har jag för mig den lille delen av honom består av). Jag kollade med och vi fastnade för den tjockaste lille köttbullen vi såg på bilden. Han va ju bara såååå söt. Inget snack om saken, på eftremiddagen hade vi en liten ny familjemedlem hemma. Hur mysigt som helst. Han är en underbar hund han med och vi kan ju iaf känna oss trygga i hemmet, de är bra på att vakta. Haha, Atlas är så söt när han tar i ända från tårna när han skäller för att vakta, "Grrr, akta er, jag är stor och tuff jag" Haha. Han bilr minsan 6 månader gammal nu den 24 juli.


Här är Atlas när han va liten och knubbig.
Här är Atlas någon dag efter att vi fått hem honom. Knubbig som en köttbulle:) Kolla in tassarna, haha!





Nu har vår påg blivit större, det är ingen lien knubbig kille som kommer spingandes längre,
en glad, tosig och lekfull sprallig grabb som bara växer och växer!



Tisha på sin vakt, håller ställningarna den damen!

Ja, vi har då vår lilla familj med två hundar. Vi har ett tag pratat om barn, jag ville helst att han själv skulle be mig sluta med mina piller och det gjorde han. En vecka sisådär in i juni gjorde jag testet på morgonen när Jocke hade åkt till jobbet. Spänd satt jag och väntade på resultatet. Jag stirrade på stickan, dår va redan ett resultat, men jag bara stirrade. Det va ju ett kryss!! Oj, det är dags. Vad fort allt gick. Jag har gått på p-piler så många år, trodde att min kropp skulle behöva mer tid på sig för återhämtning. Men nej då, här va det ett kryss minsan!! Jag började le. Tog testet med mig i handen, stirrade och log. Kom på mig själv med att bara gå runt i lägenheten leende med mitt bevis på att jag va gravid.
Sen började tanken komma om hur jag skulle säga det till Jocke. Inte ville jag kläcka ur mig det när han om en sund skulle ringa som han alltid gör när han sitter i bilen på väg till firman. Nej, det kunde jag inte. Jag ville vara med honom när han skulle få reda på det. Å inte ska väl kaln sådär på morgonkvisten när han sitter själv i bilen mitt på motorvägen få ett sånt livsförändrande besked. Aj aj, nej. Så jag bestämde mig för att vänta tills kvällen kom. Men det va inte lätt att prata med honom under dagen. Jag ville ju bara få lov att säga till honom att han skulle bli pappa! Men det va bara att vänta. Jag passade min systers ena son den eftermidaggen, vi åt middag alla tre när Jocke kom hem. Det pirrade i hela min kropp och emellanåt kom det där leendet fram, jag kunde inte hålla det i styr hela tiden. Jocke märkte att det va något med mig och frågade. Nej, det är ingenting....höhöhö. Men jag tror att han började misstänka att jag testat mig.
Vi skulle iväg och fiska sen när jag lämnat min systerson och jag planerade att berätta då. Lite mysigt tyckte jag, vi två i lugn miljö.
Men det blev inte riktigt som jag hoppats. Jocke hade jouren och självklart skulle det ju bli jobb just då....suck. Jag brukar följa med honom och det gjorde jag även denna gången. Varför sitta hemma och glo och han åka iväg själv, tid är dyrbart och jag vill ha all tid jag kan med honom.
 Vi lämnade min systerson till min mamma och sen bar det iväg. Jocke jobbar på en spolfima i Malmö, spolar avlopp och så. Inte kanske alltid det mest frächaste jobbet, men ett bra jobb och han trivs. Firmabil och firmatelefon, det kallar jag förmåner som sparar oss mcket pengar det :)
Japp, vi åkte iväg och jag va väl lite besviken över att det inte blev som jag tänkt, men inget att gör åt det. Så jag bestämde mig för att säga det nu. Vi va själva och nu va jag iaf med i bilen. Jag fick det där leendet igen och jag tittade på honom. Han sneglade lite på mig och frågade igen vad det va med mig. Shit, jag viste inte riktigt vad jag skulle säga nu, hur skulle jag egentligen lägga fram det. Men jag behövde inte säga så mycket, han hade redan föstått. Han fick med ett leende men sa inget om vad han misstänkte. Han fick mig att säga att där faktiskt va en liten krabat i min mage. Han log och sa att han förstod det, men villa bara höra mig säga det. Sen satt vi bara där i bilen som två fån och log och tittade lite på varandra. Det va mest "Eh" "Jaha" "Hehe" som kom fram från oss båda. Jag hade ju haft dagen på mig att smälta det lite, men jag kommer nog aldrig glömma hur Jocke såg ut. Han log, fnissade lite, visste nog inte riktigt vad han skulle säga. Men vi samlade oss lite och vi va båda väldigt glada. Att det verkligen va veklighet för oss då, det tror jag inte riktigt.
Men nu när tiden har gått så blir det mer och mer verklighet, när det va dags för inskrivningen kändes det som det hela började. Ibland slår det en mer, oj, jag ska bli mamma. Det är härligt, vi ska bli en riktig familj, allt känns kanon. Jocke kommer bli en underbar pappa. Nu är han en underbar blivande pappa. Han får stå ut en hel del med mitt humör. Jag kan inte hjälpa det, det är ju som det är. Oftast kan jag inte heller sätta fingret på hur jag känner, jag bara liksom hänger, orkar inte le, orkar knappt prata. Vissa dagar är jag bara kom en kattapult som kasar ut en massa taggar till höger och vänster. Usch, fy. Jag vet ju om det, jag hör mig själv emellanåt. Men det bara blir så. Fast nu har vi fått rensa luften lite och vi lär oss av och om varandra hur vi ska tackla de olika dagarna. Han är en klippa.
Japp, sen för snart en månad sedan förlovade vi oss. Vi ska ha familj och det är en trygghet i giftemål. Ja, vi älskar varandra och gör det för den saken med, självklart. Men trots allt så är det även en trygghet för vårt barn, eller ja, våra barn kanske jag kan säga, det kommer ju kanske fler sen :) hihi.
Oj, som jag ser fram emot ett liv och en framtid med Jocke och vår familj. Nu börjar mitt liv på allvar, jag har hittat hamnen där jag lagt ankare och inte vill lossa ifrån igen.

Ja, detta är min lilla familj i korthet och vad som hänt oss den senaste tiden, så blir det lite lättare för mig att berätta och lite lättare för er att förstå när jag babblar på :)
Detta är mitt liv och detta är vad jag kommer dela med mig av.

Ska jag erkänna en sak så har jag inte berättat för någon att  jag börjat blogga, tänkte vänta lite med det tror jag. Jag är gaaanska så självkritisk och kan ibland lätt tappa modet när det gäller något jag gör. Dålig egenskap kanske, men jag lär mig efterhand att göra mitt på mitt sätt, duger det inte så strunt samma, det är ju mitt. Japp, så de så!
Hmm, jag har märkt många ggr att jag stavar lite knas emellanåt, det får ni ta om jag missar att rätta till det. Jag har lite bråttom ibland när jag knappar här på tangenterna...hehe

Igår va jag ledig, helt ledig. Tom ledig från hushållssysslorna!!! Detta tack vare Jocke. Han va så enormt underbar i söndags. Jag hade en sån dag då jag inte orkade exictera alls! Ville bara inte. Och jag jobbade, så det va ännu värre. Först vakna och känna NEJ, jag vill inte, orkar inte. Va så trött i huvudet och i kroppen. Sen behöva jobba. Suck!
 Vi va ute och körde en runda innan  det va dags för mig att åka till jobb. Jag sa nog inte något vettigt alls från det att jag vaknade, sa nästan inget över huvud taget, satt bara och stirrade ut genom bilrutan och kände mig tom. Jocke försökte. Han fråga om det va hormonerna som snurrade, men jag viste inte det ens. Jag va bara tom. Jag har jobbat mycket de senaste två veckora och det tar hårt på mig. På Jocke med. Jag jobbar på min svågers pizzeria och jag brukar jobba torsdagar t.o.m söndagar. Bara detta är drygt, för Jocke jobbar de vanliga dagarna måndag till fredag.....matten är enlek där...vi har inte en enda dag som vi är lediga tillsammans....Blä! Men det har vi lärt oss leva med, det är ju som det är. Om inget annat så har vi kvällarna måndag till onsdag som är våra och de är värdefulla.
MEN, nu är det så att jag har fått hoppa in och jobba extra.
 I söndags så va jag då trött på allt. Det gick ut äver oss och Jocke. Förlåt. Men som sagt, jag va bara så tom. Dagen gnatade sig framåt,Jocke kom ner på kvällen, åt lite och vi körde sen hem. Så skönt när han hämtar mig, då får jag ha honom vid min sida, känna hur jag kopplar av och samlar nya krafter. Han frågade om jag orkade kolla på en film med Mange. Jocke hade sagt att han ville kolla med mig först, visste vilken dag jag hade...tack. Självklart, Mange är Mange, han är alltid välkommen. Jag kan alltid känna mig avslappnad även om han är hemma hos oss, jag kan va som jag är, glad, deppig eller ingenting alls. Han är go' han.
Ja, Mange kom nästan samtidigt som oss till perkeringen och vi gick upp.
Så fort jag kom innanför dörren märkte jag något. Hallen såg så prydlig ut. När jag slår upp blicken ser jag att det hänger tre små tavlor på ena väggen. Jag fick ett leende på läpparna. Här va så städat och sååå fint. Jag gick runt i lägeheten med mitt leende, in i köket, där hängde med en tavla. Här blev plötsligt så mysigt. Kände värmen i kroppen. Vilken man jag har. Kunde inget annat än att ge honom en stor kram och säga tack. Jag va faktiskt mållös. Det kändes så skönt. Jag va för första gången på hela dagen glad. Och inte nog med det. Han hade hängt upp MFF mattan och två av halsdukarna på en av väggarna i vardagsrummet med. Saker som stått i en hörna och väntat på att få komma ner i källaren va med borta! Detta hade han pulat med under dagen och fått hjälp med av Mange. Underbart.
"Nu kan du bara ta det lugnt imorgon" sa han. Ojoj, han räddade inte bar min dåliga söndag. Han räddade min lediga dag igår och det har gett min ny energi för allt.
Så nu sitter jag och väntar på att jag om några timmar ska börja jobba. Men allt känns lättare. Jag har fått bli ompysslad och bortskämd av min karl och det är sista veckan som jag jobbar tisdag till söndag. Sen blir det som vanligt igen. Vi får tillbaka våra kvällar och jag kommer t.o.m se till att vara ledig någon dag under helgerna så att vi kan få ha lite ordentlig tid tillsammans.

Nej, nu har det blivit en massa gnat från mig och det börjar bli dags för hundarna att få mat. Sen är det jobb som gäller. Hoppas dagen går fort!


Tavlan finns kvar!

Japp japp, tavlan jag hittade på IKEA's hemsida för ett tag sen finns kvar! Så glad jag är, den är ju så fin!
Stooor tavla med en närbild på en röd ros... Blev lite skeptisk först, för den har redan en aluminiumram. Våra möbler är i naturfärger, så jag tänkte att det kommer ju bara se knas ut. Men det slog mig sen att våra gardiner är lite tramsperenta med gråa löv, så smack, då får det minsan passa med den ramen med :)
Hade varit fint med en sån färgklick här i vardagsrummet!
Fast sen å andra sidan har vi varit lite sugna på en annan, en med motiv av en stadsgata, den är svart-vit med taxibilar som är gula... Well well, åtrestår att se vilken det blir. Bara det kommer upp något på väggen så...

Ja, Välkommen då!

Jag har funderat ett tag på att börja blogga. Har velat lite fram och tillbaka....Har jag tid och ork för att göra det? Skulle det finnas intresse för att nån skulle vilja läsa vad jag har för funderingar, vad som händer i mitt liv?
Men jag tycker om att skriva, jag har en massa tankar och funderingar om massor av saker och ting. Det händer mycket i mitt liv nu, så varför inte kladda ner det?
Så nu har jag bestämt mig, jag ska bli bloggare.
En stor inspirationskälla för min är en tvåbarns mamma som bloggar och jag älskar att få klicka på hennes blogg när jag vaknat eller när jag kommer hem från jobb för att se vad som hänt!

Jag kommer väl skriva om lite allt möjligt, jag jobbar lite dryga tider så iband kanske det inte händer så mycket och sen kanske det kommer dimpa in en massa här. Det kommer nog va en hel del om min lilla familj som består av min sambo Jocke och våra två hundar...och vi väntar tillökning!!! Hihi, som vi ser fram emot den lille krabaten!

Men, en lite närmre presentation om om mig och mina kära får ni sen. Nu ska jag in på IKEA's hemsida och se om det finns nån fin tavla vi kan köpa till vardagsrummet :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0