Snabbis-Hej

Sitter hos Svärisarna, så tänkte att när jag ändå sitter här och snurrar så får jag ju säga hej till er alla här med =)

Vi har kommit till huset och jag bloggar lite då och då ändå, trots att vi inte har fixat internet än. Bloggandet sker på min dator och jag kommer lägga ut det sen när jag väl kommer åt denna världen igen, med bilder så klart! =)

Vi trivs som fiskarna i vattnet med huset, det är helt underbart! Vi jobbar och är lite lediga, midsommarfirandet i år blev hemma hos oss med Mange och hans familj. En kanonkväll!!!

Sommaren har äntligen kommit och den är så välkommen så!
Ninni får en pool av farmor, så ett och annat dopp i trädgården för hennes del lär det bli =) Stranden har vi inte kommit iväg till än, men siktar in oss på denna veckan =)

Allt är bra med Ninni, hon snackar som en galning, trivs i huset och med trädgården. Jaga flugor har hon med lärt sig =)

Lillan i magen är det med bra med, magen växer så det knakar och liv och rörelse är det =)

Hundarna har börjat anpassa sig mer och mer. Det är ju en omställning för dem med att vara ute om dagarna. Hundgård har de inte än, men de får vara ute iaf =)

Ni får ha det så bra och jag lovar att jag ska lägga ner nån timmar sen när vi får intenet med de inlägg som är på datorn, fixa med bilder och så =)

Bajbaj så länge!!!



Packar!!!

Kaffe med Jessica på La Café blev det idag. Mycket trevlig att få träffat henne igen.
Jocke åkte till jobb och jag och Ninni hälsade på mormor en sväng med.
Så. Det är gjort och tvätta får vi vänta med tills imorgon, där är ingen tid idag.....

Ninni la sig och vila nu när vi kom hem, så jag ska börja packa ner allt jag kan nu!!!! =)=)=)
Redan imorgon kan vi nog flytta!! Fattar ni!
Så najs!!

Men!!!!
Försvinner jag ett tag, så är det för att internetbiten inte är löst än. Vi vet vem som kan leverera till oss nu iaf, men vi ska ju hinna med allt med och eftersom vi förmodligen flyttar imorgon, så kommer vi nog inte höras på ett litet tag.
Men när jag återkommer ,så ska ni få bilder på huset med =) Så håll  ögonen öppna och ge inte upp! =)



Drar ihop sig

Det börjar närma sig med stormsteg nu med flytten!! =)
Jag och Ninni ska tvätta, fixa lite här hemma och börja packa idag. Vi vet inte än exakt vilken dag vi kan börja, men går det som vi önskar, så kan vi kanske få tag i nycklarna redan idag eller imorgon, så kan vi kanske köra ut lite saker till huset.
Men sen är det jobb i helgen, vi jobbar båda två på lördag så antingen om vi hinner flytta innan helgen, eller så på måndag!!
Så najs!!
Skönt att vi sen har ett par dagar på oss att städa lägenheten , så blir det inte så stressigt och vi kan komma lite iordning i huset med =)

Hundgård har vi inte löst än, men ett par löplinor till hundarna så länge, så de iaf kan få va ute och mysa, så ska vi bygga gården sen. Får bli klara med allt först, så vi kan lämna lägenhet med.

Ninni ligger och vilar, lite tidigt för vilan, men hon har vaknat lite tidigare ett par mornar nu och det märks att hon inte sovit klart.
Nåja, kan hon hjälpa mig sen i tvättstugan och packa lådor =)




Kväll igen

Kvällen har kommit igen och här sitter vi. Jocke håller på att kolla upp alternativen vi har gällande bredband när vi flyttar. Får se hur det löser sig.
Jag har ju jobbat idag och det gick bara bra. Jocke, Ninni och Mange kom ner ikväll för att hämta mig och hjälpte mig när jag blev ensam och kocken hade åkt.
Va ju inte så mycket att göra, men skönt att slippa fixa allt helt själv.
Vi åt och fixaade och sen körde vi hem.
Ninni satt och digade med mig i bak i bilen till musiken, men sen somnade hon till slut och vaknade inte ens till när jag gick in och la henne.
Snuttan min =)

Imorgon ska Jocke jobba och jag och Ninni ska börja packa =)
Ska börja med garderoberna. Tvätta ska vi med göra, allt som tvättas behövs och kan ska tvättas innan vi flyttar, här kostar det ju inget =) Och bara onödigt att asa med sig skittetvätt =)

Nä, nu ska det nog bli film tror jag =)




Jobb

Vi har varit en runda uppe hos svärmor idag så Ninni fick kramas och busa lite med farmor. Kaffe och fika blev det och Jocke gjorde en smoothie till Ninni. Det va väl helt ok tyckte hon, men majskrokarna som farmor hade va bättre =)

Vi har precis kommit hem och Ninni som gick upp tidigt idag hann somna mellan att jag tog av henne jackan och sen la henne i sängen =)
Jättetrötta lilla hjärtat =)

Jag ska jobba idag, så jag ska snart göra mig klar för att gå ner. Blir nog inte så jättemycket jobba idag, men bara det blir så att tiden går så gör det väl inte så mycket.

Ska ta med mig lite lådor från jobb sen idag med, så att vi kan börja packa, vi får tillgång till huset om bara några dagar, så det är hög tid =)



Lillasyster!

Ja kära vänner, här kommer det =)

Vi har varit på ultraljud idag, vi ska ha en liten bebis till =)
Allt är bra med det lilla livet i magen och en liten lillasyster är på väg till världen!! Vårt lilla Ninni ska bli storasyster!!
Beräknad dag för att komma till världen är den 9 november, på datumen en månad innan Ninni =)
Jag är idag i vecka 17 plus 5 dagar, så varje onsdag är det helvecka =)

Det va så coolt att få va på ultraljudet! Så härligt att få se den livliga lilla krabaten i magen, händer som viftade och de små rycken =)
Det blir ju på något sätt mer verkligt, helt underbart!

Vi fick tre bilder, en är dökul, där hon ser ut som en liten alien eller häxa, hahaha =) Så den va vi ju tvungen att ha och skratta lite åt =)

Vi ska bli föräldrar igen och lyckan, ja den kan jag inte sätta ord på. Även om vi tar allt som det kommer, tar inget för givet och jag kanske kan verka lite oberörd ibland, så sprudlar det innom mig.
Det är så mysigt, för vi kan båda två känna av sparkar och rörelser redan  =)
Sen har det ju varit lite hit och dit med huset och så, så det har snurrat en del om det i skallen.
Men allt faller på plats nu, vi får tillgång till huset nu i veckan!!! Happy är vi, jepp, jepp!

Sen har vi en ny soffa med =) Fick ta tillfället, en fin soffgrupp till ett bra pris!
Sen va där ett bord med, ett som vi har och som vi vet att Mange tycker om, så vi köpte det till honom med =)
Med på köpet när vi tog allt, så fick vi ett litet bord i samma serie att ha i hörnan mellan sofforna! Så fint och sånt har jag velat ha, nu har vi det!!! =)

Ja gott folk, bilder, ja vassegoa!


Lillasyster! =)



Lillasyster/Alien =)



Magen, dagens datum =)



Nya soffgruppen och lilla bordet i hörnan =)






Hälsningar Från Familjen Happy!! =)



Helg-slut

Söndag kväll och då är jobbeveckan över.
Det va jättekul att jobba idag, men roligast hade ju varit att grilla på Nationaldagsfirandet tillsammans med Jocke....men kul att få göra det och grillspätten gick åt som smör och va omtyckta =)
När vi packat ihop där va det bara att fortsätta jobba uppe på pizzerian. För min del blev det mest att diska undan vad de andra inte hunnit. De hade haft en del att göra de med =)

Ninni har haft en kanondag med Frida. Vad annars =)
Vad som händer ikväll, det vet jag inte riktigt. Vi snackade lite om att gå ut och kasta lite frisbee, vi ska väl bara bli klara med våra nätrundor först innan vi reser oss från soffan igen =)
Så får se hur det blir med det, kanske bara chill i soffan.

Imorgon ska vi ut och lämna Ninni hos Skogstrollen på förmiddagen. Vi ska fixa lite ärenden och sen sticker vi ut igen och tar det chill och dricker lite kaffe med trollen =) Få pusta lite i skogen tackar man inte nej till =)
Sen ska vi kanske hämta en soffa med imorgon. Vi hittade en vi båda gillade, så vi ska bara se så vi kan fixa en bil, så hämtar vi och fixar med den =)
Ska bli skönt med en ny soffa och en grupp om två är det. Najs. Är lite trött på divan eller hörnsoffa, det är det enda vi haft, så en grupp blir bra.
Sen ska vi bara ragga en fin och najsig fotölj till Jocke =)

Fy vad jag längtar till huset!!!
Jag hoppas verkligen inte att det är något som gör att flytten blir framflyttad utan att vi kan få komma dit den 15:e!!
Ska bli så skönt!!!
Vi kom fram till hur vi förmodligen ska göra med hundgården. Vi bygger en egen. Vi har hittat det nät vi letat efter och det va inte så dyrt, sen är det stolpar och sen bygger vi ett hus till dem =)
Fix färdigt!

Så, nu får det va nog för idag. Hoppas ni haft en bra helg!
Ska se om jag berättar imorgon för er om den andra saken ;-)



Sveriges Nationaldag....

Ja, skit i det. Håller med Jocke....VI E FRÅN SKÅNE...!!!!!!! Resten kan ni om ni är Skåningar och MFF'are =)

Som det varit den senaste tiden så gick vi upp strax innan 9, då kallade Ninni. Hon blev morgonfixad och hjälpte mig att laga kaffe. Hundarna kom ut och nu sitter vi och tar det morgonchill =)

Det är jobb som väntar och ja, ni vet ju redan vad som händer där idag. Kul med lite annorlunda jobb =)

Imorgon, ja då ska vi iväg en runda och fixa lite ärende, men sen tror jag inte det händer så mycket imorgon. Vi har iaf inget planerat. Kan ju hoppas på fint väder så att vi kan hitta på något ute.

Igår va ju Mange här. Vi gick ut alla tre och kastade frisbee mitt i natten och sen blev det lite fotboll med =)
Roligt, men jag sprang rakt på nellorna när jag skulle fånga frisbeen, så det va inte så skönt. Känns än idag på benet...
Sen blev det lite datorfix oxh lite poker innan klockan egentligen va rent för mycket och vi avslutade en trevlig kväll.

Nu är det kaffe som gäller...





Himma igen

Så, himma efter jobbedagen och det gick väl helt ok idag.
Ninni har ju varit med Frida idag och jag vet inte mer vad jag kan säga om Frida mer än att hon är kanon!!!

Mange är här nu och vi sitter och disskuterar hundgård. Den vi tänkte köpa, ja det blev inget med det. De ville ha mer pengar för att de plockade ner den, men det sa de inget om igår. Lite irriterande och vi sa det att då kan vi vänta och leta efter nån annan som ligger närmre ist. Inget klödd med konstiga idéer...

Imorgon är det jobb igen och grillningen =)

Nu får ni ha det bra!



Jubbehelg =)

Ja, det är ju jobb som väntar resten av helgen för både min och Jockes del =)
Idag är det jag och Jocke som jobbar ihop och roligt som vanligt ska det bli! Imorgon ska jag stå och grilla på IP i Vollsjö. Det är Nationaldagsfirande och grillning ville de ha. Så jag och kocken ska fixa det och sen blir det väl tillbaka till pizzerian och hjälpa till där. Ska bli roligt!!!

Ninni ligger och vilar, jag och Jocke har käkat frukost och snart är det dags för att bli klara för jobb.
Frida kommer hit och passar Ninni och dogsen. De kommer ha det bra som vanligt med henne =)

På måndag, ja då kanske ni kan få redan på den där andra saken jag varit hemlig om =)
Kanske.... =)

Så, jag önskar er en trevlig helg i det fina vädret, gnäll nu inte på värmen för mycket, vi ska va glada att vi fått en sommar till slut!!



Litta allt möjligt

Ja, Ninni har varit sådär halvrolig idag. Sovit en del och kändes lite varm när hon vaknade senare i eftermiddags.
Jag har tagit det rätt chill, diskat och fixat lite här hemma, suttit lite balkongen emellanåt och bara njutit och sen lite chill i soffan och zappat på TV´n.

Det blev ett bad när Ninni vaknade i eftermiddags och sen klädde vi oss och gick ut på en kvällspromenix. Vi gick längs med ån ner till Lågpris, träffade på en anka när vi kom dit och hej vad kul tyckte jag. Stackars Ninni som va så glad när vi kom ner och sen va där bara en anka...
Men, sen kom det faktiskr fler och Ninni blev så glad när de kom simmandes.
"Boaak, boaaak" snackade hon med dem =)
Vi stannade en stund och sen gick vi tillbaka, samma håll. Då träffade vi fler annkor vi vattenfallet, så vi stannade där en stund med.
Ninni skrattade och skakade på huvudet. För undrade vad som flugit i henne, men sen såg jag. Ankorna tvättade sig och skakade då på huvudet!!
Haha, gullunge! Där satt hon och skakade och skakade på huvudet och skrattade =)

Vi gick inom affären och köpte coca på glasflaska till mig och Jocke nu till kvällen. gott! Godast på glasflaska!!
Jocke har redan smakat lite av min, hans är redan slut och han sitter och sneglar på min lite, försökte smyga sig till den med....ajabaja!! =)

När jag och Ninni kom hem sen, så dammsugade jag när Ninni drack sin välling. Jag mös lite med henne och la henne, tvättade golvet och dammade av lite.
Sen kom Jocke hem med mat till mig =)

Det blir en chill kväll för vår del, jobb väntar redten av helgen =)




Sommar!!

Ja, nu går jag ut officiellt med att det är sommar!!!  =)
Härligt värre, som jag njuter!
Men ajg tycker synd om hundarna, de tycker mest det är drygt. Går det som vi hoppas, så kommer vi ju iaf till huset den 15:e, så de ska de få vara ute och roa sig och ligga och chilla i skuggan.
Jocke hittade en hundgård idag som vi ska hämta på måndag. Vi jobber resten av helgen båda två, så på måndag blir det. Så det är avbockat från behöver-listan nu! =)

Jag har suttit och göttat mig i solen en stund och jag ska nog ut och sätta mig och ta en kopp kaffe på balkongen innan Ninni vill komma upp, för då ska vi städa!
Hon är ju hur tåkig som helst! Jag tänkte att vi skulle diska när Jocke hade åkt till jobb och sen gå ut och spela boll eller nåt. Men hon gick och la sig ist och hon hade inte varit uppe så länge... Men värmen tar på henne med ju och det har blivit ett par sena kvällar för henne.

Hoppas ni har det bra i det fina vädret!!



Foto från dagen!

Ni skulle fått bilder från kvällen med, men kameran är kvar hos Mange, så de får ni ha senare...
Men fotona från innan idag ska ni få iaf!


Farfar och farmors blommor



Ninni hittade en pinne på marken under trädet och skulle laga. Pappsen fick hjälpa till =)



Lite blandat från Flustret










Sol & bad!

Vi har inte kunnat sova i natt, jag och Jocke. Så lite halvdann är man, men tack vare ett underbart väder så går det bra ändå =)

Vi va uppe hos min farmor och farfar och satte liljekonvaljer på gravplatserna. Lite sommarfint hos dem med! =)

Sen körde vi och skulle låta hundarna bada och det slutade med att vi hamnade uppe i Flustret. Där är så fint nu när allt grönskat!
En pinne hittades och ut i vattnet efter den for båda hundarna. Cox va lite osäker emellanåt, ville inte simma efter varje gång, men bada gjorde han iaf =)
Ninni klappade och tyckte de va duktiga. Och sen satt hon i gräset och mumsade banan!
Atlas simmade jättemycket, så jobbat idag har han fått.
Sen kom en annan hund med sin matte. Det va en hane, visserligen kastrerad, men Atlas är ju som han är...
Men det gick ändå ganska bra, de hälsade fint, fast sen blev det lite sura miner.
Vi berättade för henne om Atlas innan, så hon va beredd. Jag tyckte om att hon hade förståelse och hon va en sån bra människa tyckte jag som vet att hundar måste få hälsa och ta sin tid och även få säga sitt.
De lugnade ner sin snabbt och fint, men sen va det dumme-Cox som inte riktigt vet vad han håller på med. Han skällde på den andre hunden och gav sig inte. Han sprang to.m efter sen när de hade gått.
Pucko!
Jag sprang efter och fick på honom kopplet. De fick snacka lite till och sen blev han med lugn och fattade att det fanns ju inget att skälla över, det va ju kompis!

De fick bada lite till och sen körde vi hem igen.
Ninni la sig och vilade och jag och Jocke satte oss på uteplatsen och fikade. Hundarna fick sin mat ute med och päste sen =)

Mange kom och Jocke och han har varit och handlat så att vi kan åka ut till Mange och grilla idag =)

Ninni har precis vaknat och nu är han som hon babblar om varje dag här-Mange! =)

Happy, happy är vi!! Jocke träffade vår hyresvärd när de va och handlade och vi kommer nog få tillgång till huset den 15:e!!!!!
Hoppas!!!!!

Bilder har jag från idag, men de väntar på mig...ska köra och grilla nu, så ni får ha dem sen ist!!



Sol & Liljekonvaljer!!

Idag blev det en fika med Salle nere i byn och en glass med =) Gott och trevligt!

Hem och Ninnigick och vilade. Jag begav mig på jakt efter liljekonvaljer och Jocke började städa bilen!
Jag hade tänkt gå till ett ställe som Jocke sagt fanns massor med liljekonvaljer, men när jag väl va på väg dit, så blev jag lite osäker och struntade i det. Jag gick mot Karnas ist där jag va när jag va liten med farmor. Vägen jag tog dit har jag aldrig gått innan, så jag bara följde stigen.
På vägen stötte jag på en gigantisk myrstack som börjat arbeta sig ut på stigen....jag sprang förbi!!

Innan dess hade jag fått ihop en del blommor redan, men ville ta mig till Karnas med då jag vet att det finns ännu mer där.
Jag gick och gick och sen tog helt plötsligt stigen slut!!!
Och sen va jag vilse!!!
Fattar ni, jag va vilse i Hörby!!! Inte klokt.
Men jag fortsatte och sen såg jag Karnas och traskade över ett par ängar =)

Fler blommor hittades och lycklig va jag =)
Givetvis, när man är lite mes som jag när det gäller kryp i skogen och speciellt spindlar, så har man en viftarpinne.
En pinne man viftar framför sig när man är ute bland buskar och träd där det kan finnas spindelnät man kan råka gå in i!
Säkerhet före allt!

Sen gick jag hemåt igen. Såg en skinande fin bil när jag kom hem och en sliten Jocke.
Vi gjorde klart bilen och sen kom morfar för att hälsa på Ninni när han ändå hade vägen förbi. Hon vilade, men vaknade sen så de hann träffas med =)

Alex va här en stund och vi åt och han och Jocke spelade lite fotboll.
När han blivit hämtad, så körde vi ut med hundarna så de fick springa lite.
Sen visse vi inte vad vi skulle hitta på, körde och körde.
Vi kom ut där Annica och Stiffe bor, Jocke ringde och frågade om de bjöd på en kopp och vi körde dit och snackade med dem.
Det va länge sen jag träffade dem och det va på tiden tycker jag.
Konstigt avbrott blev det innan och känner mig faktiskt litta dum, jag va inte så bra på att hålla kontakten där.
Men vi va där ikväll och jag tyckte det va jättekul att träffa dem igen!
Felicia har jag inte sett sen hon va jätteliten och nu är det stora tjejen =)

Kaffe, fika och massa snack. Barnen lekte och Ninni tryckte in kex i hela munnen =)
Klockan va helt plötsligt nästan 11 och det va hög tid att lägga barn och de skulle upp tidigt imorgon med, så vi in i bilen ochi körde hem
Det tog inte många meter förrän Ninni somnat och märkte inte att vi gick in heller när jag bar in henne =)
Sovmorgon imorgon då kanske =)

Nu ska vi lägga oss på soffan och ta det chill...ser fram emot en solig dag imorgon med!!!

Härliga SOL!!!!


Underbara liljekonvaljer!!!!!










Blandlad dag

Igår hände lite allt möjligt.
Vid två va vi bjudna på kaffe hos Skogstrollen och klockan två va vi där. Glada att komma ut i skogen igen och koppla av. Jag va hängig och slö och Jocke uppfattade mig som sur. Men det va jag inte. Dock försvann det mesta hängiga när vi kommit dit och jag va bara sådär halvslö, men det tackar jag vädret för =)

Skönt att va där och Ninni va så lycklig när hon fick sitta i köksfönstret och prata med hönsen =)
"Piipipipiiiipiii" Ibland lite med "b" än "p" =)
Men de förstod säkert!

Vi va ute och hälade på dem medoch oj vad de har växt till sig de små kycklingarna och Ninnis med!
Ägg, ja det fick vi och det blev min middag när vi kom hem. Stekt nypotatis (är så glad att de har kommit) och lite äggröra bland det. Tillagat av min egen mästerkock Jocke, så smakade gott som vanligt =)

Nåja, vi stannade ute i skogen nägra timmar och bilen hann bli tvättad av Jocke med. Så fin den är nu. På utsidan.
Insidan vill jag knappt prata om...blir så dammigt när vi alltid måste ha hundarna med oss eftersom de inte kan va själva hemma.
Men det slipper i snart. När vi kommer till huset, så ska det byggas en hundgård, det första som görs, så att de kan få sitt.
En ordentlig hundgård, där de kan leka och ha det bra. En isolerad koja ska de med ha så de kan gå in och lägga sig om de vill det.
Som Jocke menade på häromdagen, undra om de kommer vilja komma in sen...? =)
Men vill de va ute även under natten nångång, så ska de få det. Det är därför vi vil ha något riktigt fint till dem, det förtjänar de minsann!

Ninni, hon har sovit hos farbror Pontus och Jessika i natt. Vi menade på att vi kunde komma och hämta henne när vi jagat klart, men hon kunde sova där. Snälla ni! =)
Ninni vinkade och slängpussade till oss när vi gick, så va det med det =)
Hon hade ju en kise ett jaga och mysa med och sen kaninen som hon öppnade buren till titt som tätt när vi satt och fikade =)
Fullt upp!

De kommer hit och lämnar henne nu vid 11-tiden.
Jag vaknade vid den vanliga tiden när Ninni brukar gå upp, men det va ju bara att somna om. Sen stördes sömnen av solen så jag gick upp lite över 9 och tog ut hundarna. Jocke sover än, men jag tänkte att jag skulle väcka honom med lite nybryggt kaffe snart =)
Men solen är inget som gjorde att man vaknade på fel sida direkt, vilket härligt väder det är!!!!!
SSOOOOOLLL!!!!!

Ja, så idag är en utedag. Bokat!! =)



Bowling

Igår kväll lämnade vi Ninni hos mormor ett par timmar och sen stack vi och Pontus och Jessika till bowlinghallen och bowlade!!
Jättetrevligt!
Först va det väl att alla tävlade mot alla. Jessika höll ledningen i stort sett hela tiden under de två timmar vi spelade.
Men mot slutet, blev det lite av att jag och Jocke tävlade mot Pontus och Jessika.....Jocke hade legat sist rätt länge, men kom ifatt mot slutet och det gjorde jag med. Jag låg några poäng under Jessika, men tog igen det och efter ett spännande slut och blinkningar till killen som skötte speltiderna, så fick vi spela klart sista serien och jag vann!!!
Jocke kom tvåa, Jessika trea och sist kom Pontus.
Vi fick utskrivet resultaten med och jag och Jocke tillsammans mot Pontus och Jessika va bäst! =)

Dock ska vi inte skryta för mycket, för vi spelade inte bra nån av oss egentligen!!
Om man bortser från Jessika, som inte riktigt visste vad hon gjorde emellanåt kan det tyckas, men käglorna föll för henne ändå =)

Efter de timmarna coh och en jättetrevlig kväll, så fortsatte den.
Vi hämtade Ninni, fixade lite från Pontus och Jessika och sen körde vi hem. La Ninni, som somnade gott och sen gjorde vi toast och tittade på en rätt kass film =)

En kanon kväll!
Tack ska ni ha!





Under resutaten som är i fet stil står resultaten för alla serier. Som jag sa, vi ska inte skryta, men jag vann ändå!!! =)




RSS 2.0