Överraska =)

Ninni vilade jättelänge i eftermiddags, från att jag kom hem tills klockan va lite över 6. Så då hade jag hunnit få tråkigt med, gjort allt jag brukar när hon vilar och lite till.
Så vi bestämde oss för att köra ner och överraska Pappsen på jobb =)
På med kläder, in i bilen med hundar och oss och sen bar det av. Det va halt och det bliv mer och mer dimma, men jag körde försiktigt.
Misstänkte att Jocke säkert skulle hinna ringa under tiden jag satt i bilen och det gjorde han med. Han sa att jag skulle ringa upp honom och sen la vi på. Jag skickade ett sms till honom och sa att jag skulle ringa om en liten stund. Hihi.
Sen dök jag och Ninni upp där på pizzerian. Han hade misstänkt det, men kul att överraska lite iaf =)
Vi åt och sen körde vi hem efter lite snack och de stängde.

Nu är det fotboll på tv och Ninni kommer nog snart tacka för sig för idag, klockan är mycket, men hon sov ju så länge så inte konstigt att hon fortfarande är vaken.
Sen ska vi spela Fifa =)

Hoppas ni alla haft en trevlig helg!
Vår "helg" börjar imorgon, då familje är ledig tillsammans några dagar =)
Soffan kommer med nu i början av veckan, nu har allt kommit som gjort att allt tagit sån tid =)

Vi ska till det nya badet i veckan med och se hur det blivit, Ninni kommer nog bli helt salig!!

Så, nu är det nog dags för vällingen till snuttan.






Scary Painting

En kväll när vi satt och kollade rundor på You Tube hittade vi lite olika saker.


Jag säger bara en sak, de har gjort detta bra och om man verkligen sitter och tittar in i bilden i de 5 minuterna så märker man det.
Nej, oroa er inte, det är ingen såndär sak då det ploppar upp något som skrämmer en när tiden börjar ta slut!
Sen vad det sägs om man gör detta, det tror jag ju inte på...

Scary Picture





Ostbågar

Vi va ju en sväng hos farmor och farfar. Drack kaffe, spelade lite yatzy och hade trevligt. Och Ninni åt massa  ostbågar =)














Jag och Ninni tog en sväng till mormor sen när Jocke körde till jobb och när vi kom hem gick Ninni och vilade.
Händer nog inte mycket mer idag tror jag, vi tar nog en lugn hemmamysdag.
Jag ska lägga mig i soffan och slappa tills Ninni vaknar nu =)



Mer snö...

Har sagt det innan och jag säger det igen. Jag tycker det är jättemysigt med snö och vinter, speciellt när det får ligga och vi får en riktig vinter. Men nu tycker jag det kan va sista gången vi får en massa snö. Fine, låt det falla nu, låt det ligga ett litet tag. Men sen kan det väl tina bort och låta det gröna vakna till liv.

Vi sitter och chilla roch dricker kaffe, Nyhetsmorgon på tv 4 är på, Ninni vilar. Vad dagen kommer bjuda på? Ingen aning egentligen, har inget planerat, bara massa funderingar.
Hade ju tänkt köra och handla saker så jag kan fortsätta måla, men vet inte om jag tar det idag. Funderat på om Jag ska kanske hälsa på mamma med, mormor efterlyser snart sin Ninni =)
Sen har jag funderat på om jag skulle lämna Ninni hos mormor med en stund och ta mig ut i skogen med hundarna en sväng. De är ju så glada för att springa där och det har inte blivit så skogspromenader nu den senaste tiden. Har ju varit så kallt och Cox klarar inte kylan så bra som Atlas.
Men en liten runda så de får springa lite.

Ja, jag vet inte. När jag hör mig själv nu känns det nästan som att det kommer bli en sån dag då jag bara kommer va hos mamma  en stund och sen blir det hemmachill...äh, kommer väl igång sen och sätter fart, så jag kan få gjort allt...

En sväng till farmor ska det bli iaf när Ninni vaknar, trevligt trevligt, va ett tag sen vi va där och hälsade på nu.
Ha en bra dag!!



Önskar

Ja, titta vad jag råkade hitta ;-)

Önskar mig:


KLICK



Lugnt & Mys

Det har varit och lugn och mysig dag idag, en sån som liksom bara försvinner.
Jag vaknade tidigt, av Ninni vid halv 7 i morse. Hon fick lite att drick och jag gick ut med hundarna. Jag hörde att hon va på väg att somna om igen vilket va bra. Inte gå upp så tidigt, nej!
Så jag la mig på soffan istället så att det förblev lugn och ro i sovrummet. Jag lyckades väl sova till och från, hundarna tyckte ju inte det va så kul att böhöva gå och lägga sig igen, så det busade lite...
Men sen kom Jocke upp vid halv 9 eller 9, kommer inte ihåg, men trött va jag iaf. Sen flöt förmiddagen på.

Ner till pizzerian och jag vägrade göra pannkakor idag, vet inte hur många pannkakor jag stekt på en vecka nu =)
Vi stannade inte jättelänge idag, men Ninni hann hjälpa till med läsken och hon stod och tittade ut genom fönstet en stund och hade kul med Roxana =)
Men god pytt i panna åt vi som Salle gjorde och sen körde jag och Ninni hem.


Fixar-Ninni






Mys-Ninni












Stannade till i skogen och hundarna fick springa lite. Men det blev bara en kort stund, jag trodde Ninni hade somnat, men det hade hon inte och hon tyckte inte det va så kul att behöva sitta där och glo.
Så hem och sen vilade vi allihop, så skönt det va!

Lite fika och ett bad med lite varm bojboj efter. Mysigt och gott!!
Nu sover Ninni, jag trodde hon skulle va uppe längre men nej. Så nu sitter jag. Men det är fotboll på tv =) och jag har servetar mig själv en kall och go öl.

James kommer hit en sväng sen, trevligt! Maten kommer Jocke med när han kommer hem, kycklingsallad har jag baställt, det är ju så gott!!



Rock´n´Roll

Jocke sitter och diggar i soffan och spelar Fifa =) Han har vairt nere och köpt nya hörlurar till Mp3:an och fan vad grymma de är!
Nu kan han försvinna in i sin egen lilla värld när han är ute och springer =)

Ninni vilar och vi dricker kaffe, jag ska med spela lite Fifa minsann. Sen får det bli frukost med.

Jag fick finfina blommor av Jocke idag! Ja, liljor =)=)
Happy me!

Ni får ha en bra dag elles, det får va allt för nu.


Jo förresten!!
Jag fyller ju snart år va och jag önskar mig en vattentät Mp3. De är dyra...så om ingen vill lägga iop med en massa andra, så bidrag till en!
Det önskar jag mig, för jag ska börja simma och det är alltid roligare om man slipper höra alla anda. Försvinna i sin egen värld, precis som när man springer, vilket jag kanske ska ge mig på sen med, även om det är något av det tråkigase jag vet =)
*blinkblink*



Ninniskrutt =)

Ja, då sitter jag här igen i soffan och kollar min runda på nätet. Ninni har somnat nu, fick lite alvedon innan vällingen och jag hoppas hon sover gott i natt. Hon har verkat lite hängig och seg till och från idag och hon har inte ätit riktigt som hon brukar. Kanske är på väg att bli lite dålig. Eller så är det tänderna som spökar, för vi har sett är där är nån till på G så smått.
Vi va nere på pizzerian en sväng och lämnade Jocke. Drack kaffe och åt pannkakor innan vi körde hem igen.
Jocke bjöd på sin smörgåstårta med och nu är den slut. Synd, den va så jävla god! Får göra en till en dag =)
Ninni busade lite och stod otittade ut genom fönstret, det är kul, man ser så mycket! Hon tittar lite på blommorna med och klättrar upp i fönsterkarmen, sätter sig där och dinglar med ena benet =) Gullunge!!

När vi kom hem diskade vi, dammsugade och sen va det nattedags för Ninni. Jag ska bara ta det lugnt och lägga mig och kolla tv tills Jocke kommer hem.














Titt-ut Roxana!



(Det syns att Ninni fingrat på rutan, haha)























Fredag

Här är lugnt och skönt, Ninni vilar, hundarna ligger och vilar och Jocke sitter och läser. Jag sitter här och kollar läget och kom precis på att jag kanske ska kolla min mail med, jag är rätt dålig på att göra det och ibland är där hur mycket som helst. Mest skit dock.

Det känns så skönt att vi har målat köket =) Är så glad för att allt sån grovjobb är klart.
en sak som kommer bli lite klurig, är att hitt en tvbänk som vi vill ha. Har inte hittat Den...jo, med skitdyr tyvärr. Men någon som skulle passa bra till bordet har jag inte sett så många av som jag själv tycker om så mycket.
Det dyker väl upp något, precis som bordet gjorde =)

Ska ju handla lite målarsaker i helgen, men vet inte om jag ska fixa det på lördag eller söndag. Men kul att handla nya saker, har en del idéer nu jag vill få ner på duk. Men ska först och främst testa, för mig, nya tekniker och bli bekant med dem. Men sen har jag den större tavlan till Jocke =)

Nu ska jag ta en kopp kaffe till och ta en macka med, börjar bli lite hungrig.

Ha en bra fredag alles!

Ps. Tack för MP3fixet svärmor och svärfar! Ds.



Inte riktigt allt

Nä, vi har inte hunnit med riktigt allt vad jag hade tänkt idag. Men nästan iaf, det är bra städningen kvar och det fixas snabbt till imorgon =)

Jag började tvätta vid 10/11 tiden idag och det dryga är att det som hänger och torkar inte är klart än!!! Förstå att jag inte trivs med tvättstugan.
Men sålänge man kan boka sista tiden, så kan det hänga där tills det är klart.

När jag kom upp från tvättstugan en av gångerna va allt upp och ner här hemma när jag kom tillbaka. Fattade först inget, men sen såg jag Jocke och Ninni i köket. De hade röjt undan för att MÅLA!!!
Fy fan vad najs!!
Jag och Ninni roade oss med att påbörja röjandet i garderoberna och Jocke målade på. Sen när Ninni vilade och Jocke va klar, så målade jag det jag brukar, uppe och nere.
Det är så skönt att allt som ska målas är målat nu. Nu kan vi ju gå in på finlir överallt och fixa till köket med. Har en gammal bordsskiva som ska bli två hyllor i köket. Jocke ska fixa =)
Sen ska vi väl måla ena väggen i storarummet med, men vi har ju inte rikigt bestämt oss för vad vi ska måla. Får se lite hur allt här ser ur när soffan kommit på plats med, hur vi ska möblera.


Sen blev Jocke sugen på smörgåstårta. Så det skulle vi ha till middag idag. Han pratade med Ingegerd hur hon gör sin, för den är bäst!!
Mange (Pärup) kom, han blev lockad av smörgåstårtan =)
När Jocke fixade maten, så röjde jag tillbaka det jag röjt upp i sovrummet. Fick inte iväg vad jag ville, med kan ta det imorgon, har fått väck lite lådor och sånt iaf.
Maten blev klar och fan vad gott det blev! Och shit vad gott det kommer va imorgon när vi kommer äta den till frukost med!!! Mmmmm!
Vi har dock ingen äggdelare, så jag delade äggen och de blev ju inte superfina. Men skit samma, maten ska ner i magen och det ska smaka gott =)




Mätta och nöjd. Mange åkte hem och efter lite bus så tog vi ett litet bad med Ninni innan hon gick och la sig.





Ninni står och dansar =)



Konstige Cox =)



Hm, vänta lite...



...sådär ja!



Ligger ni bra?



Konstige Cox chillar och kollar tv...






Ninni flörtar med kameran! =)



Nu sitter vi här i soffan, kaffet som är klart nu ska jag snart hämta. Jocke sitter och läser och hundarna ligger och sover.
Ska ner och kolla läger med tvätten och sen ska vi se film =)



Ta igen

Det är lite att ta igen här hemma, lite med tanke på att jag inte va hemma igår och vi har tagit det lugnt annars i veckan.
Men jag har diskat och tvätten är i full gång och städas ska här göra och vi ska helst hinna måla med. Innan Jocke ska träna...
Ninni ska till mormor när vi målar, har hon nog inget emot =)

Mange och Åsa va här och lämnade Jockes förstärkare som jag annars skulle ha hämnata igår, och de stannade på en kaffe. Trevlig!! Tack för titten!
Ninni tyckte det va jätteskoj att de kom och Atlas blev lycklig som fick träffa Mange igen =)

Ninni ligger och vilar nu och jag tror vi ska passa på att kolla färdigt på en film vi började se igår, hur bra som helst är den men jag orkade inte hålla ögonen öppna helst enkelt...

Frukost, dock lite sen, men det hade varit gott...



De bidde storm!

Ja, då är vi hemma!
Det va vår bil ner till pizzerian idag, jag skulle ner och hämta Jocke och Salle sen va det tänkt. Men så blev inte fallet.
Jag hade tänkt att jag skulle te en sväng till Åsa när vi hade ätit och allt sånt och sen hem. Men när vi väl hade kommit så långt så va snöovädret i full fart och jag ville verkligen inte sätta mig i bilen för att köra iväg och sen köra tillbaka igen. Så vi fick stanna på pizzerian. De är ju inte sås hejhopp jättebra på att ploga vägarna där ute på lannet...
Ninni har haft hur kul som helst. Micke (Vollsjö) va där och Ninni är ju så glad för honom!
Vi har ätit en massa och Ninni har snackat och busat och haft sig.
När vi åt pannkakor så hade vi sylt med och Ninni tyckte det va supergott, hon t.om tog upp tallriken och slickade den ren! =) Tyvärr glömde jag faktiskt kameran, annars hade ni fått en den kanonbilder på skruttan...
Nu ikväll när jag diskade lite så satt hon i stolen vid mig och då tyckte hon att hon skulle bada. Där va ju en massa vatten!
"Daåda,daåda!" Tyckte Ninni och tittade på mig och började dra i sina kläder. Inte så poppis då när jag sa att nej, Ninni kan inte bada här... Men hon fick plaska lite med vattnet och sen hittade vi på annat ist så det glömdes lite. Men helt glömt va det inte och Pappsen lovade att om Ninni inte hade somnat tills vi kom hem, så skulle vi bada.
Ninni höll sig vaken och trots att det blev en lite sen kväll, så tog vi ett litet bad innan välling och sängen =)

Japp, storm fick vi. Nu är den över och skönt är väl det, hyfsade vägar va det väl ändå, nu när vi körde hem och det va inte så kallt som jag trodde det skulle va. Men halt som attan...
Får väl se om snön som kommit får stanna eller inte. Om det kommer bli mer snökaos innan vinterna är över eller om detta kanske är det sista och våren kan få komma sig smygandes så småningom.

Imorgon. Ja vad som händer vet jag inte än. Men om inget annat så ska det bli ett målat kök iaf =) Soffan har vi fått reda på kommer dröja till slutet på veckan....tråkigt det ska ta tid, men den som väntar på något gott....=)

Haha, Cox satt framför tv´n här innan och tittade på fotboll =)
Han är en väldigt speciell liten hund. Snäll som få, lugn...och han har sina små konstigheter. Han sover på alla möljiga konstiga vis. Kan ligga i korgen och sova...med huvudet hängandes över kanten!
Vi upptäckte igår att han "lyfte"  ena överläppen. Killen flinar!! Prata golligt med honom och han blir glad och flinar med ena läppen! =)
Knashund!

I helgen ska jag handla målarsaker!!!! Längtar! =)

Nu ska jag se vad som händer, om det blir film eller nåt innan sängen skriker efter oss. Eller efter mig iaf, jaga är ju den som blir tröttast först här... =)



MP3 någon???

En fråga bara. Någon som har en liten MP3 liggande som inte behövs längre???
Köper gärna.



Full?

Ok. Jag vet att ni redan har sett detta foto, men jag kan inte annat än garva när jag ser det.
Tog två bilder och det ena blev bara så jävla fult, hahaha
Ninni ser helt full ut.


Först en lite förvånad blick...



...sen fylleminen! =)



HAHAHA!



Snöstorm?

Ja om det blir nån snöstorm för vår del här i skåne, återstår väl att se. Det har börjat snöa nu iaf, fast bara sådär fint som man vill att det falla på julafton.
Ärligt talat, jag tycker om när det är snö, det hör ju till om man säger så under vintern...men jag som varit så glad över att vi fått sån vinter som vi fått skulle faktiskt inte ha så mycket emot om det börjar avrunda nu snart. Låta naturen få vakna lite sakta och fint, knoppar som tittar fram så gröna och fina =)

Nåja, det kommer.

Igår va vi ju på pizzerian. Vi körde ner lite tidigare innan de andra skulle komma, för att överraska lite och förbereda till dem =)
Vi gjorde allt utom att rulla bullarna. Ninni hjälpte till hon med och hon åkte en superbil. En tomlåda =)
Jag gjorde sen pannkakor lagom till kaffet och det va uppskattat som vanligt. Ninni åt 2½!! Hon hade säkert kunnat äta fler, men sen va de slut och hon kan ju inte leva på pannkakor direkt =)
Ninni trivs bra där på vårt jobb, det är alltid något att titta på och Salle och Jolle är ju några av favoriterna =)


Kompisarna Jolle och Ninni =)










Sen va det hem till Hörby och hämta Alex som skulle va hos oss. Vi hade mat med oss och efter mat och läxor så blev det Fifa =)
Jag förlorade mot en liten skitunge....hahaha=)
Men sen fick han spö av Jocke =)

När han va lämnad hemma hos sig så tog vi det lugnt, tvättade väggarna i köket och sen såg vi film innan vi gick och la oss.

Jocke ska jobba idag, så hur vi gör med målningen vet jag inte riktigt. Funderar på att lämna Ninni till mormor som planerat och måla själv, det är ju inte så mycket att måla så.
Vår soffa kommer, men de väntar fortfarande på nåt som inte blivit levererat i tid..

Så gott folk, om det nu blir snösstorm - håll i hatten!



Ninni klättrar =)

Vi sitter och lyssnar lite på musik och kollar konsterter på Youtube, Jocke sitter och bläddrar och Ninni är bland sina saker och leker.
Hon har ju för ett tag sedan börjat klättra och den färdigheten har hon bara blivit bättre och bättre på...resultatet är att hon klättrar över allt. Soffryggen är poppis att öva på och idag lyckades hon ta sig ner i en av sina leksakskorgar med helt själv...och ur den igen =)

























Vi skulle ju ha målat idag, men glömde tvätta väggarna igår. Så de ska tvättas idag så målar vi imorgon ist.
Idag har vi tagit det lugnt, Cox väckte oss alla tidigare än vanligt bara. Typiskt...

Ninni klättrade precis upp i soffan själv!!!! =)
Fan va fort allt går nu! Ner har hon ju kunnat ta sig själv sedan innan.

Vi ska ner till pizzerian och snacka lite skit och äta pannkakor, sen blir det nog lugnt och najs resten av dagen =)

Annat som Ninni lät eller håller på att lära sig är att prata mer. Det bara bubblar om henne, hon snackar ju på sitt eget lilla språk, nya ljud kommer hela tiden.
"hejhej" sa hon i morse.
"plats!" kan hon säga till hundarna.
"ljus" försöker hon, det blir "uus" =)
Hon är kittlig med, ibland får man inte ta upp henne genom att ta ens händer under hennes armar, hon bara puttar undan dem! =)
Säkert något jag glömt nu, men då får ni reda på det sen.


Vovvarna tycker nog om varandra =)



Nu ska vi börja göra oss klara och komma iväg.



Shopping och musik-krig =)

Hahaha, Jocke satte på musik och höjde en del...detta kontrades med att grannen satte igång musik och höjde de med. Jocke är ju inte den som är den, så han bjöd dem på en låt till =)
Men nu är det tyst....=)
Jocke satte på musik och dansade med Ninni, hon tycker det är så kul att få sitta på Pappsens axlar och dansa!






(ja....jag vet att julgarndinerna fortfarande är kvar, måste bara tvätta de andra först)

Japp, japp. Idag är det ju måndag och då försöker vi ju ha familjedag och det har det varit.
Efter morgonkaffet, så stack Jocke och Atlas ut och sprang, dte blev en längre runda idag. Jag och Ninni lekte lite innan hon gick och vilade och sen va det räkningsdags.
Alltid lika kul att se att massa pengar kommit in på konton och alltid lika tråkigt att de flyttar igen. Men men that´s life =)
Vi åt frukost och Ninni vaknade precis lagom för sin macka när vi va klara. Ett familjebad satt fint sen och vi hade masor av bubblor!!
Hundarna skulle ha ny mat och vi skulle handla lite, så vi körde in till Höör.

Hundmaten blev fixad och vi fick rätt på det nu, hur vi skulle göra. De har haft samma foder innan, ett active-foder som de båda kunde ha trots åldersskillnaden. Men vi har märkt att det inte funkar, så när Jocke va inne på Teba och skulle handla maten, så pratade han med dem. Det är jättebra att Atlas får active-fodret, men Cox har fått ett annat foder på prov. det skulle t.om va snäppet finare än Eukanuba och de finfodrena...kostade därefter med. Men, lillkillen ska må bra och äta rätt, så jag hoppas det blir bra.
Sen styrde vi mot Citygross.
Sist jag va där såg jag så fräcka nappar och nu va det dags för nya, så vi köpte fyra till henne. Vi gick en sväng och det blev en ny kaffekokare med faktiskt =)
Vi fick en av Familjen Orås ju när vi flyttade hit som de inte använde längre. Den har varit bra förutom att vi inte riktigt har varit vänner och den har bjudit golvet i köket på ett par koppar med lite då och då...Jocke fixade till det, men sen har han samtidigt spanat på en kaffekokare som han vill ha. Så det blev det med. Den är kanon och håller värmen i termosen länge! =)
Sen körde vi till Lager 23 som ligger mittemot Citygross, för att se om de hade innefotbollsskor till Jocke. Men det hade de inte, ett par träningsbyxor och strumpor till Jocke blev det iaf =)
fotbollskorna körde vi till Hörby och köpte sen. De han tittat ut va slut, så det fick bli andra, lite dyrare, men riktigt bra skor! =)

När vi skulle inviga vår fina kaffekokare, så kom Mange (Pärup) lagom för att va med =)
Ninni vilade, och sen vilade vi med när Mange åkt igen.
Efter vila och alla hade fått den energin, så va det dags för mat-energi. Det är ju måndag och familjedag...va ett tag sen nu, så det va dags för kinamat!!
GOTT GOTT GOTT!!

Nu sover Ninni och ja, det blir väl kanske en film eller nåt under kvällen =)



Väntar


Sitter och väntar min man =)



Somnde om

Nä, Ninni hade og bara tappat nappen, för jag tror att somnade om igen. Det förstår jag att hon gjorde och det är bra, för hon behöver sova. Hon har bara vilat en liten stund idag så.

Då ska jag ta fram mina skisspapper igen och fortsätta. Jag har ett par tavlor tillägnade Jocke som jag ska göra och innan jag har handlat dukar så skissar jag dem i små format så länge =)



Frukostbjudning

Vi gick upp vid 9 idag, Jocke gick ut med hundarna och sen gjorde vi oss klara och körde och hämtade Ninni =) Lillskruttan blev så glad när vi kom! =)
Vi va bjudna på frukost hos moster Marjo och chefen och vi stannade där tills det va dags att ta sig ner mot jobbet. Men först stannade vi  till vid lågedammen så att hundarna fick springa lite =)

Det blev pannkakor på pizzerian och Ninni åt ett par stycken. Hon busade och vi drack kaffe och nu är vi hemma sedan en stund tillbaka. Ninni hör jag håller på att vakna nu och vi ska ta en fika =)

Vi har fått reda på att vi får soffan i början av veckan!! =)



Mamma chillar!

Lämnade Ninni och sen blev det kaffe med chefen innan det bar ner till pizzerian. Jag stannade nån timme och Mange (Pärup) kom och tog en kaffe med oss =)
Det blev snabbt kallare och kallare och jag tog sen och körde hem. Hundarna satt ju i bilen och jag började tucka synd om dem att sitta där i kylan.
Så mot Hörby igen och jag körde upp till Lågedammen och släppte hundarna där. Atlas blev så glad!! Han tog fart direkt och försvann bland buskarna efter kaninerna, Cox sprang iväg han med, men är ju långt ifrån lika snabb som Atlas, så han stod mest och såg förvirrad ut sen =)
Men det hade börjat mörkna och jag hade då inte koll på om det va fler dolk där, så jag ville inte stanna för länge. Så efter lite springande så körde vi hem och nu har jag bytat om till mysboxorna och ska koka mig lite te. Har hittat ett så gott te. Grönt chai te. Mmmm!!!
Sen ska jag ta fram mina skisspapper och pennorna, krypa ner under vår mysiga filt och rita.
En "mamma-chill-kväll" väntar =)

Jag saknar Ninni som fan. Pratade med henne i telefon innan, hon lyssnade  och lät lite, men sen blev knapparna mer intressanta =) 
Men, en stund helt för sig själv behöver man alltid, så nu ska jag ha det =)



Barnledigt

Nu kommer det där som jag nästan väntat mig....lite ångest för att lämna Ninni när det liksom inte egentligen bahövs. Men jag vet samtidigt att Ninni självklart kommer ha en toppendag hos mormor som vanligt och jag kan få göra precis vad jag vill, pusta ut eller ta tag i något utan att det stör snäckan. Typ.

Så egentligen, vad som händer idag vet jag inte...vi ska ner och te en kaffe innan vi lämnar Ninni och sen ska jag med ner till pizzerian, stannar nog där och äter minsstänker jag starkt.
Jag kanske skulle packa ner kameran och ta en sväng när jag kör hem sen någonstans för att fotografera lite och låta hundarna springa av sig lite.
Jag skulle behöva ta tag i garderoberna faktiskt. Jag har sorterat kläder innan och där är en hel sopsäck med kläder jag inte använder längre. Och omorganisera på de stora hyllorna så vi får plast med saker där lite bättre. Va fan, får se helt enkelt.

Igår blev det myskväll och film när Jocke kom hem! Jag bakade kärleksmums, hade handlat hem frukt och höll på att tappa upp ett bad till oss när Jocke kom hem.
Jocke satte sig i badet och sen när jag va klar med kakan så joinade jag honom och serverade oss varsin kall öl =)
Sen ********** och filmen och godsakerna plockades sen fram.
Kärleksmumsen blev fanimej bra!! Första gången jag lyckas ordentligt, jag vet de är hur lätta som helst att göra, men jag trot Murphy har hjälpt mig baka de andra gångerna.

Kvällens godsaker!!




Jockes han posar, lite wiiwii blev det hahaha!



Nu vilar Ninni, vi slappar och dricker kaffe och sen sticker vi ner och tar en god vaniljlatte när Ninni vaknat igen =)




Ninnis Fifa-premiär

Idag hade Ninni sin Fifa-premiär!!! Haha =)
Hon är ju så nyfiken på kontrollerna och har sett när vi spelar och idag fick hon sitta med Pappsen och lira lite, nojd va den lilla damen ska ni tro!!








Under tiden låg sötevovvarna och mös =)







Vi har varit på pizzerian hela eftermiddagen och Ninni har haft hur kul som helt. Hon har hjälpt Roxana att putsa fönter och tittat ut på folk och bilar på parkeringn, suttit böand blommorna och givetvis ätit en massa =)
Micke (Vollsjö) va där med och Ninni är så glad för honom!!
Han hade son kamera med sig och tog så fina bilder på skruttan min. Han har tagit sedan innan med och när han kommer ihåg så ska han lägga över dem på usb-minne till oss så vi med får dem =) Då ska ni få se dem!

Nu ligger Ninni och sover, vi tog ett litet bad innan välling och sängen och vi hade bubblor. Det är ju så kul! =)
Jag har dammsugat och är det någon som vet med sig att nån nakenhund fryser och vill ha lite påls, så har vi nog så det räcker till 50 hundar! Fy fan, är lika trött på hundhår varje år när de börjar fälla. Kommer ihåg med Tisha, jag dammsugade en till två gånger om dagen...Atlas fäller lika mycket!

Imorgon ska Ninni till mormor. Hon behöver det inte egentligen, jag är ledig. Men när jag va upp om hos henne idag så frågade hon om jag ville va lite ledig...och hon hade ett sånt där leende som sa att snälla, det vill du va?!
Självklar ska mormor få ha sin Ninnistund, så hon sover över där imorgon.
Vad jag ska göra...ja det vet jag inte.
men jag är lite sugen på att gå ner till MMA träningen och kolla läget, men ska kanske vänta tills på måndag så jag och Jocke kan sticka dit tillsammans =)

Nu ska jag faktiskt baka de där kärlekmumsen, blev inga igår.
Sen ska vi se film när Jocke kommer hem, The Road. Ska va väldigt bra!



Alla dessa papper

Fick tillbaka en kopia från försäkringsbolaget om Ninni. Eftersom hon är ett prematurbarn och just för att hon vägde under 2kg när hon föddes, så är det inte så lätt med försäkring...hon ligger under utredning och nu ville de ha hennes nuvarande vikt och längd och jag vet inte om de är i kontakt med Neoavd. än, men jag hoppas iaf att de tar sig ann henne. Finns risk att hon nte får bli försäkrad innan hon blir 2 år. Då är det en helt annan sak.
Tycker det är sjukt. Varför kan de då inte ha en speciell prematurbarnsförsäkring för de under 2kg?
Nåja, vi vet att hon inte haft några direkta problem, de på Neo vet det, så det är bara att hålla tummarna för att försäkringsbolaget med inser det och låter oss ha henne hos dem.
Under tiden är "lätt" försäkrad. Sen när/om de tar sig ann henne, så kommer hon va tipp topp helförsäkrad över hela hennes kropp!

Jocke ska jobba idag och nu tills dess och sedan vi vaknade är det bara lugnt och chill =)
Ninni har varit lite kink, så hon ligger i sängen, får se om hon vill vila eller inte. Kanske bara en stund för sig själv och gosedjuren som behövs =)
Ska nog följa med Jocke ner en sväng till pizzerian, träffa dem och ta en kaffe, sen blir det en lugn och chill resterande dag.

Ska se om jag inte kan ta mig till Pema sen i helgen och köpa nya dukar, så att jag kan fortsätta måla, har en del idéer jag vill få på duk. Sen igår när jag satt och tittade på en av de jag målat innan, så fick jag en idé om den, så jag ska se om jag kan komma på hur jag ska få till det så att det blir på det viset jag vill.



Sista ledigdagen

Jag och Ninni va hos mormor en sund och hade trevligt. Ninni fixade till bland lådor och skåp som vanligt så att det såg ut som ett bombnedslag när hon va färdig =)
Men hon va rätt trött och det blev lite kink när vi skulle hem. Men hem kom vi och hundarna fick sin mat, Jocke kom hem och sen gick jag och Ninni och badade för att dra ut lite på tiden innan hon skulle lägga sig för natten. Ville inte att honskulle lägga sig rent för tidigt.
Men nu sover hon och Jocke spelar Fifa, jag ska nog spela med honom sen eller om vi fortsätter kolla på TUF =)
Bakat har vi ju inte hunnit med, så vi får se om det blir ikväll eller inte. Hade ju varit gott...
Imorgon börjar ju Jocke sin jobbvecka, så idag är sista lediga dagen och sisste lediga kvällen för denna veckan. Det har varit en lugn och skön vecka, inget stress med något  trota att det kändes som veckan skulle va så fullspäckad när den började =)

HA! Nu fick Jocke tag i killen med soffan, det är något som en annan väntar på som ska komma med en annan soffa och ja....den är på gång iaf!! =)

Vi höres gott folk, ha en trevlig helg!



Nada målning

Nä, det bidde ingen målning idag. Men vi har bokat in det på månsag ist =)
Det har varit en lugn och skön dag, Jocke gjorde varma mackor i ugn till lunch och sen har vi kollat på The Ultimate Fighter och jag somnade en liten stund på soffan =) Gött!

Nu är Jocke iväg på säsongens sista jakt och Ninni rockar loss på toaletten med hennes badkelsaker =)
Vi ska köra till mormor och ta en kaffe med henne så blir hon lycklig med.
Sen ska vi baka kärleksmums idag! GOTT!!!

HAHAHA, nu kommer Ninni, hon tar sig minsann fram, på alla de konstiga sätt, hon klättrade över Atlas =)
Ja, det har jag nog glömt att berätta, Ninni tar sig ner från soffan själv nu!! Jätteduktig är hon och det märks ibland att hon vill klättra upp själv med =)



Ninni städar =)

För en liten stund sedan kom Jocke och Atlas tillbaka från joggingrundan. Jag är impad över att han överhuvud taget ger sig ut och springer, det är något av det absolut tråkigast jag vet.
Men han fixar det och nu är han i duschen och vi har ätit frukost.

Ninni vilar =)
Hon fick tag i lite papper innan som låg här på bordet och hon städade lite på bordet och sen fortsatte hon städa golvet =) Gullunge! Man ska ju lära sig i tid, haha =)



Här städar snäckan =) Ni ser lite av nya bordet med =)


Det blir jättefint! =)


Ska snart ringa till mormor och se om Ninni kan va där när vi målar köket, lättare att jobba helt ostört, så drar det inte ut på tiden i onödan. Och inget kul för Ninni att höra en massa "nej" och så hela dagen.

Nu tills Ninni har vilat klart blir det nog bara lugnt och lite slapp i soffan =)




Nya tavlan!


Ninni provar Pappsens fina mössa =)













Älskar Dig Pappa!!



Lite bilder från promenaden häromdagen













Myspys i fiten med drickyoggi efter =)



Cox har lite lagom konstig stil ibland när han sover =)








Nähä

Nä, filmen skulle inte alls vi baserad på någon specifik verklig händelse.
Det har forskats lite och kollats upp om paranormala saker och sen ahr de gjort en film av det.
De har gjort den bra iaf =)
Haha...



Paranormal Activity

Ja nu har vi sett den filmen igen!!
Det är 3:e gången och den va lika bra nu som första gången. Fast..jag höll inte på att skita på mig i slutet nu, för nu viste jag vad som väntade, sist gjorde jag ju inte det eftersom vi fått tag i en annan version.
Men iaf...nu sitter jag här själv och hyperkul är det ju inte efter en sån film. Jocke är och lämnar folket som varit här på besök och han har Atlas med sig. Cox är ju hemma, men han är inte så mycket att hänga i granen tycker jag, han går mest runt och undrar när Atlas ska komma tillbaka.
Nåja, jag har tänt lamporna igen =)

Men när jag ändå sitter här med datorn, så blir jag lite sugen på att forska lite om den här filmen, för det sägs ju basera på verkliga händelser. Och det är inte mer än snart 4 år sedan de hittade mannen.
Ja, jag är lite nyfiken...så varför inte göra sig själv lite mer nojig och kolla vidare om det =)

Nattinatti!



Brrr, kallt!!

Vi va ute på promenad idag med, som igår blev det iaf 1 1/2 timme. Men idag va det kallare, blåste lite mer och till råga på allt så började det snöa igen när vi va ute.
Ninni va så kall så kall om sina händer och fötter, trots skor, vantar och filt över sig. Stackare. Men värme under filten väl hemma och lite varm bojboj på det, så blev det bra och sen vilade hon gott =)

Soffan har inte kommit och den kommer nog inte heller idag. Vet inte vad som står på, ska försöka få tag i killen.

Hundarna är jätteduktiga när vi är ute. Atlas är ju mest van vid att få springa lös, men han sköter sig kanon. Och Cox är så duktig för att va så liten och inte så jättevan vid att gå i koppel. Han går med mig vid vagnen, visst skulle han hels vilja springa med Atlas, men han lär sig jättebra!
Det är riktigt skönt att va ute och gå och idag stannade vi till och köpte skorna till Jocke så att han kan ut och springa. Så imorgon har han planerat att börja =)

Vi har pratat om att vi skulle börja simma uppe på nya badet, vi ska kolla lite om man kan lösa något terminskort eller nåt för bara simmning. Får se. Sen ska vi ju kolla läget med MMA =)
Jocke börjar fotbollen denna vecka tror jag, skulle varit förra, men damerna hade sin träning den dagen ist.
Så Jocke kommer ha riktigt fullt upp sen =)

Vi har besök idag och Jockke håller på att laga mat till oss alla =) Nån pannkaks liknande sak med köttfärs i. Sen ska det rullas och sånt. Får se vad det blir av det hela, jag har aldrig testan det förr =)

Sen blir det nog film eller nåt ikväll, lugnt iaf.



Tar form!

Det börjar hända saker här hemma nu!! =)
Vi har nytt soffbod. Fast begagnat, nytt för oss och specis ett sånt vi vill ha!!!
Det är sådär lagom slitet, som vill ha det och det är jättefint!! Har ju kollat in sånt bord på blocket ett tag, men de har varit rätt dyra, men detta hittade vi sjukt billigt!!!
Tack svärfar som hjälpte oss få hen det!!
Vi är superhöjda!
Sen hoppades vi ju på att soffan skulle komma igår, men det gjorde den inte, så det är bara att hoppas vidare på att den kommer idag =)

Sen har jag börjat måla igen!!!
En till tavla är klar och nu har jag inte fler dukar, så får inhandla det. Kul att komma igång igen =)

Som de flesta av er vet så har både jag och Jocke ett stort intresse för kampsport, speciellt MMA. Jag har ju tränat Taekwondo innan och Jocke har sin brottarbakgrund och boxning.
Så. Vi har fått reda på att de har börjat med en MMA-träning här i Hörby och hur salig är man inte då!!
Så nu har vi tagit reda på var och när det är och ska dit och kolla läget och se så vi kan komma igång!
Jag är lite spänd, ser fram emot det jättemycket. Jag har saknat träningen mycket till och från och tycker det ska bli roligt att få testa på MMA!
Lite kul är att tränaren är en gammal vän, träningspartner och tränare tilll mig =)
Han har tränat så länga jag kan minnas och tror han är en bra tränare även nu och säkert bättre.
Spännande =)
Komma hem med onda armar och ben och blåslagen och svullna fötter =)

På torsdag ska vi måla köket!! =) Najs!!

Ninni gör sina framsteg. =)
Hon står själv.
Har tagit 4 försiktiga steg i rad själv. Släpper mer och mer, vågar och tar ett steg eller två!!
Hon kan snart säga "macka"
Kan snart säga "Salle"

Duktiga tjejen!! =)

Nu ska vi se på The Ultimate Fighter, har hela säsongen hemma =)

Bilder på bord, soffa och tavla får ni sen!!



Måndag-tycker om!!

Jag tycker om måndagar. Det är som en lördag för de flesta, jobbet för veckan är slut och ledighet väntar, alltså Jocke är hemma =)

Ninni har lagt sig för att vila, så hon nannar gott. Jocke spelar Fifa och jag ska med spela med honom när jag är klar med mitt.
Ninni vaknade tidigt, tidigt i morse. Jag va uppe och gav henne nappen och det lät emellanåt som att hon skulle somna om och jag somnade till när det blev helt tyst en stund. Men sen va hon igång igen och Jocke gick upp och fixade allt =)

Igår ringde Ingegerd och sa att det gick en dokumentär på 2:an från Neonatalavdelningen i Lund. Det är ju där Ninnis lilla liv började, va jag ju bara tungen att se.
Det va kul att se de vi haft kontakt med, de som har haft hand om Ninni. En del av dem iaf va med i programmet. Tyvärr gick det inte så bra för vissa av de barn de följde i programmet. Hemskt!! Fan vad jag bölade.
Vi gav ju oss fan på att vi skulle reda ut allt när Ninni kom. Hon har hela tiden varit en stark tjej med en vilja som få. Så vi har ju inte behövt gå och oroa oss sådär jättemycket för henne. Hon låg där inne mest för att äta upp sig och fixa allt med temperatur och så själv.
Hon är våtr lilla mirakel, vår ängel!!

Det häner kuliga saker i veckan. Vi får hem ny soffa!!! Och vi håller på att kolla fter ett nytt soffbord, vi vet vad vi vill ha, men de är ganska dyra får jag ju säga, även på blocket...så vi får se om vi sparar till ett vi spanat på länge eller om vi öppnar ögonen för något annat.
Skor ska köpas till Jocke, han och Atlas ska ut och börja springa. Bra för Atlas del och Jocke behöver komma igång nu, fotbollen börjar!
Sen får vi fan se till att komma igång med köket!!

Nu är det en kopp kaffe och Fifa för min del, sen ska vi ut med hundarna idag så de får springa av sig ordentligt, det beöver de verkligen!!

Älskar måndagar, första dagen av några i rad då hela familjen är hemma. Underbrat, Älskar er!!!
Vad glad jag känner mig nu, Atlas va på väg att driva mig til vansinne, men jag känner bara lycka och mys i hela kroppen =)



Batteri nästan slut

Ja dte är faktiskt så att jag inte har så mycket batteri kvar på min dator och jag orkar faktiskt inte plugga in den, så  ett snabbt hej från mig idag =)

Jag och Ninni har varit en sväng hos mormor och lika glad som vanligt för det va Ninni som hade hur kul som helst med att tömma både lådor och skåp i köket =)
Sen iväg till morfar och häls på där, han har vi inte träffat sen jul. Trevligt och Ninni va gladfis och hon fick en mjukisapa, jättefin hur mjuk som helst!! =)

Sen va det hem, vi diskade och sen va det dags för skruttan att sova. Jag har bytat om till myskläder och väntar på att klockan ska bli så pass så att det är dags att tappa upp ett varmt bad till Hjärtat mitt =)



Jahapp...

Ninni ligger och sover gott. Hon va trött när vi kom hem. Vi har varit nere på pizzerian hela eftermiddagen, druckit kaffe, snackat och sen gjorde jag pannkakor. Och Ninni har bara ätit och ätit =)
Hon har ätit köttbullar, lite kaka och sen pannkaka på det. Så mätt i magen blev hon trött och somnade innan jag hann lämna parkeringen och styrde mot Hörby igen.
Hon vaknade sen i bilen och vi handlade och sen när vi kom hem så va hon trött igen, men jag ville försöka hålla henne vaken till 8 iaf så hon kunde få lägga sig för natten. Så ett litet bad och sen blev det vällingen och hon somnade =)

Jag har fått kasktat lite kartonger och sånt skit som legat i köket, fick ett ryck och det va skönt att få väck det. Nästa vecka ska vi fanimej få klat köket, jag ät så jävla trött på att ha det så. Men det har kommit saker emellan och vi jobbade en del båda två innan så, men nu ska det bli gjort!!

Snart kommer nog Mange hit =)
Jocke kommer hem sen med en familjepizza till oss, namnam =)

Imorgon ska jag en liten runda så att mormor får träffa Ninni, det är efterlyst =)
Och sen blir det nog morfarsbesök senare på eftermiddagen, han ringde idag och sa att han hade varit och handlat något till Ninni =)
Hon fick kläder igår av moster Marjo, en klänning, jeans och en tröja. Jättefina!!

Hoppas ni alla her en bra helg, nu ska jag sätta mig i soffan och zappa =)



Fredagsjobb

Jocke kände och orkade inte riktigt med jobb idag, så han frågade om jag pallade jobba. Japp, det fixar vi!
Vet att det är skönt att få va ledig när man egentligen ska jobba, även om man varit ledig några dagar innan, så jag har jobbat idag och vi har haft rätt mycket att göra faktiskt. Roligt!
Men självklart saknade jag dem här hemma, men ändå lite skönt att byta vardagen med varandra lite =)

Mange, ja ni vet vilken =) är kom precis och vi ska se film. Vi såg ju Paramormal Activity igår och det visade sig vara en längr version än den vi sett innan och det va saker vi inte sett och slutet va helt annorlunda. Vi höll på att skita på oss jag och Jocke!
Idag ska vi se en nyinspelning av The Stepfather. Jag vet faktiskt inte om jag sett dem gamle, men den ska va bra.

Vi hörs imorgon!!



Skräck på G =)

Ligger är i vår bäddsoffa som vi nu har över och står här i storarummet. (Någon som behöver den så säg till!)
Jag är jättemätt och det är vi hela familjen, det blev sparris soppa med korv idag och vi är alla lika förtjusta i det =)
Ninni hade kunnat äta tills hon storknat. Jag fixade bort skinnet från en hel korv, föruom ändarna, till henne och sen i med det i soppan. Hon åt allt. Sen fortsatte hon äta från Jockes tallrik!!!
Haha, en hel korv och massa soppa, skruttan kan äta hon =)
Nu ligger och sover gott =)

Mange (ja, Pärup=) ) är här och han och Jocke sitter i andra soffan och kollar Youtube. Gamla bra låtar. Kul!
Sen ska vi se skräckfilm, Paramormal Activity, vi har sett den redan men inte Mange. Ser den gärna igen! =)

Vi va en sväng hos mormor idag och Jocke hjälpt henne att fixa med Tv´n, antennen va kass. Sen kom Marjo och lämnade Alex där till oss och han följde med oss hem för att spela Fifa =)
Fan vilken dålig förlorare han är!! HAhaha så sur han satt och va här i soffan =)
Han vann över mig en match, men det va då enda gången han vann. Då va han glad men det försvann snabbt igen när det inte gick bra för honom. =)
Ninni tyckte det va jättekul att Alex va här!

Men sen när Alex åkt hem har vi ätit och nu sitter vi här.
Hahaha, nu ska jag faktiskt gå och sätta mig med de andra i soffan, jag ligger här med ett litet leende på läpparna, för nu har det gått från att lyssna på gamla godingar till att komma ihåg vilka brudar de tyckte va snygga i låtar när de va yngre =)

Ha en trevlig kväll!



Lugna veckan

Denna veckan har varit lugn, vi har bara varit hemma och chillat. Hur najs som helst =)
Men det känna att man skulle behöva komma ut lite och vi ska se om vi inte hittar på något idag. Vi ska iaf upp till mamma och hjälpa henne med Tv'n, så då kanske vi tar en sväng nånstans med.

Ninni ligger och ska vila och vi dricker kaffe och tar det lugnt, Jocke kollar upp hur det står till med de kommande UFC matcherna och har kommit fram till att han behöver ta ledigt en halv lördag. De sänder en gala mitt på dagen, för den är i Australien. Men bänkade framför Tv'n kommer vi va iaf =)

Igår kom Mange (Pärup) och kollade Barca-matchen med oss. Jag blev så trött så jag såg inte riktigt allt i slutet och sen gick jag och la mig. Men utvilad idag iaf =)

För en vecka eller två sedan så köpte vi färg till mig. Jag har ju inte målat på länge och vill komma igång igen,så påfyllning av färg har det blivit och jag tänkte faktiskt att jag skulle måla till helgen. Har lite idèer jag vill göra =)

En kopp kaffe till är det dags för...

Ha en bra dag!



Spooooky...

Igår kväll kom ju Mange och när Jocke och han hade spelat så tittade vi på film. Ingen helt toppen film, det hände på ett sätt inte så jätte mycket samtidigt som det ändå faktiskt gjorde det, men helt klart godkänd.
Klockan sprang iväg och när filmen va slut så va klockan kvart över 3!!!
Oj.

Nåja, Mange körde hem och vi gick och la oss.
Bara en liten stund efter vi lagt oss så fick Jocke en konstig känsla. Kände sig iaktagen och illa till mods.
När jag tittade ut mot storarummet blev det inte trevligare. Jag såg en svart skugga svepa förbi längst väggen och det gillade jag inte.
Vi la oss ner igen och sen kände Jocke hur kallt det blev i rummet. Jag hade bara precis ansiktet utanför täcket så jag kunde andas och ville inte känna efter heller.
Nu gillade vi inte läget nån av oss och gick upp och spelade lite Fifa ist. Gåshud över våra kroppar så fort vi passerat hallen.
Jocke menade ifall det a en bil som hade kört förbi, att det va nån skugga av det som jag såg, men nej. Där kom en bil sen och det va inte alls vad jag sett. Väggen såg ut som vanligt och lystes upp lite av gatlyktorna och hade skuggorna som blir av det, sen en helt svart skugga svepte över det.
Jaja, vi spelade lite och sen gick vi och la oss efter ett litet tag och vi kunde somna.

Kvällen innan va Tisha och sa hej till mig. Första gången sedan hon skrämde Jocke ute i huset och jagär glad att hon kom tillbaka =)

Vet att folk är väldigt skeptiska för sånthär och det finns säkert de av er som är det med och tycker att jag/vi bara är lite kokko eller nåt. Men alla har vi olika tro och syn och är olika öppna.
Jag är helt säker på att det finns det som vi inte alltid ser. Jag är öppen för det, så länge det inte påverkar oss allsför negativt eller gör skada.
Dte märkliga är, att så fort det varit något här, om vi har märkt det eller de gånger Ninni helt plötsligt vaknat och varit så ledsen och dann, så har det alltid varit någon gång mellan 3 och 4 på natten.

Men, nog om det.
Det va ju intervju idag och kllockan 10 ringde M. Ttrevlig kvinna och vi pratade i ca 40 minuter. det handlade om hur jag upplevde BVC, bemötande, lokaler, omhändertagande av Ninni och mig. Vilket stöd vi fått och allt sånt.
Så va det gjort, hoppas det är till nytta =)

Nu har Jocke kommit hem, han har varit och bytat tillbaka vår bil. Vi lånade Conny och Saras bil när sängen skulle hem. Tack ska ni ha!!

Ninni ligger och vilar och Jocke har satt igång Fifa...jag ska nog med hänga på =)



Tvätt...tvätt...Fifa

Vaknde, gick ut med hundarna och sen har det varit tvättning nästan hela dagen....jag bokade och satte lapp om att jag gärna ville tvätta hela dagen, har massa tvät.... Det va ingen annan som hade bokat, så jag hoppades ju på att det slulle gå, men givetvis va där en som bokade 12-16 tiden!
Suck...men jag bokade från 16 och vi kan ju nu hålla på så länge vi vill, så allt blir iaf tvättat =)

Det har bara varit en slappedag och det har varit jätteskönt! Vi har vilat en sund här på soffan innan i eftermiddags och Mange (Pärup) har varit här en sväng i förmiddags och han är här nu med och spelar med Jocke =)

Vi beställde mat av Salle och fick det hemlevererat, hur bra som helst.
Ninni har varit på ett knaonhumör som vanligt och hon har busat och haft sig och hon har lärt sig en ny sak!!
När jag kom tillbaka från tvätstugan så sa Jocke att de hade en ny grej att visa mig. Och Ninni flörtar!!!
Söteungen blink-flörtar!! =)
Så jävla söt!!

Fifa har det spelats till och från hela dagen med. Vi är så sålda på det....och fy fan vad jag längtar till Allsveska säsongen börjar igen! =)

Imorgon ska jag vara med i en intervju. Jag kommer inte ihåg riktigt om jag har berättat det för er...men Gun på BVC ringde för ett tag sen och frågade om vi ville ställa upp för en som går en vidareutbildning och har ett arbete att göra. Denna kvinnan ska då intervjuva mammor till prematurbarn och Gun hade tänkt på oss.
Klart jag kan ställa upp på det.
Jag frågade M, som vi kan kalla kvinnan för när hon ringde om både jag och Jocke fick va med, men hon hade inriktning på mammorna. (vad förvånad jag blir....)
Så, iaf så ska hon ringa mig imorgon klockan 10. Får vi se hur det går =)

Sov gott alles, hörs imorgon!


Ps. Vår fina säng är jätteskön!!! Men lite knarrig...och det måste vi fixa på nån vänster, annars funkar det inte! Ds.



BVC nöjd

Det va dags för BVC idag. Jag hade full koll på det....tills det va dags att va där!
Klockan gick ju för fort tyckte jag och helt plötsligt så va klockan 10.39, vi hade tid 10.30..hehe.
Ninni hade iaf vaknat och när hon fick ny blöja så såg jag vad klockan va, så Ninni fick åka upp i pyjamasen =)

Men vi kom dit och vägning och mätning och Gun tyckte det va roligt, för Ninni hade massor att berätta för henne =)
Gullunge!
Efter förkyldingaar och nu när Ninni börjat gå och röra sig mer och mer så har det inte märkts så mycket som de önskar på viktkurvan att hon äter som en häst. Men nu har allt blivit mer stabilt och Ninni har kommit upp i sin kurva igen, så nu är de nöjda =)
Sist vägde Ninni 7890 och nu väger hon 8540, jättrebra!
Sist va hon 71,5 lång och nu är hon 73, så ett litet skutt på längden med har hon tagit! =)

Jocke och Mange (Pärup) är iväg och hämtar säng nu! Så skönt att få hem en säng!!!
Ninni håller på att vakna hör jag och jag har faktiskt med vilat en liten stund, najs =)

Vi höres!!



Hel säng

Ja, det är morgon igen pch här sitter vi och vaknar till liv och jag ska snart ut i köket och hämta kaffet.
Ninni letar i sina nya korgar och leker med sin leksaker. Emellanåt tar hon sig till TV-bänken och pillar på sånt hon inte får. Man måste ju testa =)
Dansar gör hon med. Så söt när hon dansar och när hon sjunger!!! =)

Vi hittade säng igår som vi vill ha!! Så i eftermiddag ska vi iväg och hämta den! Conny hjälper oss så vi kan ha en bil att dra släpet med och sen har vi en fin hel säng!! =)
Denna ska viäl iaf inte Atlas äta upp och vi ska se till så den lille marodören inte blir sugen på den heller =)

Nu är det kaffetajm!!



Handlat mer!

När vi hade hämtat Ninni och tagit en kaffe hos mormor, så körde vi ner till pizzerian. Vi hade tänkt köra ner till Jysk och köpa en baddmadrass till, en mjuk att ha överst, men vi skulle ha en tv med oss till pizzerian, så allt fick inte plats.
Lite bobbiga blev vi, men det löste jag sen.
När jag och Ninni körde från pizzerian så körde vi ner till Jysk och köpte madrassen och jag hittade två korgar att ha i storarummet till Ninnis leksaker =)
Jag hade tänkt överraska Jocke med madrassen, men han ringde när jag va i affären och han hade redan misstänkt att jag skulle fixa det. Men han blev glad iaf =)
Det blev bra, men efter att vi va på Thuleslud igår (en affär med hus mycket fint som hest, jag är störtkär i den, men ganska så dyr!) och känt på de madrasserna de har, så undrar jag om det finns fluffigare att hitta.
Men jag är nöjd, sängen är skönare och vi kommer sova mjukt och mysigt =)

Jag och Ninni bäddade när vi kom hem och sen sorterade vi bland hennes leksaker. Det blev en kass at sätta undan som hon inte använder och sen fixade vi med de nya korgarna och hon har redan hunnit möblera dem som hon vill ha dem =)

Kvällen blir lugn, jag ska försöka passa på att vila när Ninni gör det, så jag orkar med en film eller nåt när Jocke kommer hem. Jag är ju expert på att somna till filmer, så en vila innan skadar inte =)

Men!!! Jag va faktiskt vaken till klockan blev 4 på morgonen nu i veckan när vi kollade film. tycker jag om filemen! =)
Vi såg Twilight...hur bra som helst och sen va vi bara tvugna att se tvåan med, så det gjorde vi.
Kanonfilmer, jag tyckte bäst om ettan, men båda va bra.
Sen hade vi lite tur på morgonen, för Ninni tog sig en rejäl sovmorgon och vi gick inte upp förrän vid 10 =)

Nu ska jag äta lite flingor och sen inta soffan =)



Framkallning-länk!

Här är sidan med 100 gratis foto, man måste registrera och logga in via denna sida. Jag kom tyvärr ihåg fel angående fotopriset utöver de 100 bilderna, det är 75 öre styck. Men rätt billigt ändå =)

100 gratis foto

På deras "vanliga" sida ser ni mer och de har många saker man kan göra med foto =)
Där kan ni se alla priser med och allt annat.

Fujis hemsida



Ha det bra gott folk, nu ska jag göra mig klar så vi kan se film, Mange (Pärup) är här och hälsar på =)






Framkallning

Nu äntligen har jag gått igenom alla tusentals bilder!!!
Jag hittade en sida igår där man får beställa 100 bilder gratis, hur bra som helst. Men jag har mer än 100 bilder som ska bli framkallade.
Blir billigare iaf, för de som är utöver de 100 kostar 59 öre/st tror jag det va och andra ställen jag kollat så kostar de 79 öre.
Sen kollade jag rundor lite och man kan ju få framkalla sina biler på cnavas, hur snyggt som helst!!

Nu sitter vi här och kollar på nyhetsmorgon, dricker kaffe och Ninni går runt och busar och snackar.
Hon har sett när Jocke knäpper med fingrarna, är ju jättefräckt och hon försöker själv =) Låter ju inget....öva öva =)

Vi ska jobba idag med, sen är det slut på det ett tag. Ninni har haft det hur bra som helst hos farmor och mormor, men hon har ju inte haft tid att vila, så det tog hon igen igår. Tråkigt tyckte jag, då jag va ledig =(
Men bara hon är utvilad så, jag fick ju med ligga och slappa i soffan =)

Idag ska Ninni va hos mormor och hon ska sova där, vi stänger ju sent idag.

Ha de alles, nu ska jag drick mer kaffe =)




Fredag =)

Jag är ledig idag!! Jag är ju inte van att jobba som jag gjort nu, så en ledig dag uppskattar jag verkligen =)

Ninni sitter här på golvet och leker med sin mobiltelefon. Hon är ju så glad i att få långa fingrar efter våra, så hon har fått en egen som ändå bara låg här, lyckliga tjej =)

Jocke ligger och sover. Han frågade igår (frågan fanns där när han berättade om hur det ju kunde gå till idag) om han lunde få sova lite längre eftersom jag är ledig men inte han.
Så varför inte =)

Men sen ska det röjas gran!! Fy fan vad trött jag är på den, vi har ju inte varit så generösa med vatten till den stackaren, så det räcke nästan att man ger den en hård blick nu så rasslar det barr ner på golvet...

Ninni va ju hos farmor igår igen och lika bra som sist hade det gått. Ninni hade badat och busat och hade vilat 2 ggr igår iaf =) Hon hade ju inte tid sist =)

Ja julen ska ut idag, Jocke får hjälpa mig ta ner och ut granen, sen ska jag och Ninni roa oss med att städa undan resten under dagen. Sen på måndag ska vi minsann iväg och handla leksakslådor till Ninni, hittat såna jag vill ha och nu är jaf trött på att det inte går att plocka undan ordentligt.

Vi får höras sen, nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och sen väcka Jocke.



Masse jobb

Jag lär kanske inte va så aktiv här under veckan, för det är faktiskt en masse jobb.
Och då händer det ju inte så mycket mer än jobb och hur kul är det att lyssna på....vi är lite lagom knäppa, småäter utan att gå upp nåt mäsrkvärt i vikt av det och vi har roligt. Vi stressar ibland, men då är det som roligast. Så är det på jobb =)

Ninni va hos farmor igår och hon hade en toppendag! Hon hade vilat en stund på eftermiddagen, men sen hade hon hadft tid till mer vila =) De hade varit nere hos gamelmoster Ingegerd och töserna och ätit middag med och Ninni hade ätit kanon =)
Det va fullt ös på henne när vi kom och hämtade henne och det märktes att hon verkligen hade haft en riktigt toppendag!
När vi satt henne i bilen somnade hon nog direkt, haha =)

Vi tog en snabb runda hos Ingegerd innan vi körde hem och tog en kaffe och snackade lite. Det va trevligt och det behövdes. Saknar dem!

Nu ska vi snart göra oss klara för en dags jobb till =)

Ha en bra dag!



Handlat =)

Idag va vi först i Höör och handlade hundmat och sen blev det kaffe hos farmor, som Ninni ska va hos imorgon när vi jobbar med =)
Jocke körde och hjälpte Roxana att flytta och sen vilade vi faktiskt allihopa sen på eftermiddagen =)

Vi har varit i starkt behov av en bäddmadrass och de har ju rea på Jysk!!
Så det for vi sen och kollade läget. Jocke ville ha en såndär med memoskum. Jag hade kollt på en i reklambladet som va lite billigare...men när vi väl va där så föll Jocke ännu mer för den med memoskum så det blev en sån =)
Nytt påslakansett fick vi med oss hem.
Finfint hade allt blivit om allt hade passat som vi trodde bara. Har en säng som egentligen är en bäddsoffa då va...Atlas, när han va som allra mest kokko i huvudet tuggade ju vår säng innan, så nu har vi bäddsoffa...har så tagit lite för givet att det har måttet 160, men så va inte fallet och nu har vi lite madrass som tittar ut på sidorna och en liten bit som "fattas" vid fotändan.
Jaha...får väl luta åt att handla helt ny säng då snart.
Men va fan, vi har iaf en bäddmadrass och sängen lär bli skön =)

Vi va en sväng hos farbror Pontus och Jessica med och tog en kaffe ikväll och Ninni klappade kise-katt och tittade på en kanin som vi inte vågade klappa... =)

Nu sitter jag här i soffan, Jocke spelar UFC och jag är så jävla mätt!!
Vi åt kycklling och cuscus med sås. Jag är då ingen van cuscus-ätare och nu blir jag fan bara mer och mer mätt som om att det sväller i magen på mig.
Gott va det och det är ju alltid najs att va mätt, men nu börjar det bara bli jobbigt.

Det är mycket jobb i veckan, alltid bara med pengar. För det kommer gå åt. Vi ska byata bromsar på bilen och sen har vi fått en spricka i framrutan...så nu behövs den med bytas. Roligt nästan gämt...haha   ha        ha...eller inte.
Men, sånt som måste göras och händer ibland.

Nu ska jag se om jag kan fortsätta gå igenom alla foton för att se vilka som ska framkallas. Har iaf gått igenom mer än hälften av alla de 5700 nånting =)
Sen ska det inhandlas masssssssa ramar =)



Jag lyckades!!

Jag har fått vila idag!!! Tjohoo!!!
En timme fick jag! Visst fick jag nästan kämpa mig till den och säga till gollehundar några gånger innan att de inte fick busa, men sen blev det tyst och lugnt och jag fick vila =)

Sen har jag skällt på Cox...jag och Ninni va i köket och gjorde lite fika till oss (rostat bröd och bojboj =)! ) och plötsligt hör jag en hund som gnager på något. Tänkte att det va Cox som tuggade på sin korg igen, men lät lite konstigt så jag gick och kollade.
Jo visst va det Cox som tyggade, men inte på sin korg inte, nej på väggen!! Jävla hund! Han har tuggat lite på hörnan han. Kli i tänderna, dags att tappa dem.

Ninni och jag har haft hemmamysdag efter att vi lämnat Jocke på jobb.
Vi har badat och lekt, kastat boll (som inte finns mer för Cox tog sönder den...) och myst i soffan, busat och nu ska vi leka och mysa lite till innan Ninni ska gå och lägga sig. Liten godnattsaga innan hon sover idag tror jag med vi tar =)

Imorgon ska vi hjälpa Roxana att flytta lite. Ja Jocke får iaf hjälpa till, med hundar och Ninni vet jag inte om jag är till så mycket hjälp. Får se.
Sen är det familjedag för resten av slanten. Va ett tag sen nu!

Nä minsann, nu ska vi leka =)



Nyårsfirandet 09-10

Vid 5-tiden va vi hos Mange och Jojjo.
Karlarna tog sig an matlagningen, så jag, Jojjo och Ninni tog det lugnt, Ninni vilade en stund och vi satt och snackade tills det va dags att sätta oss till bords för förrätten.


Ninni i sin nyårsblåsa =)









Männen i köket



Förrätten!




Den förrätten är bara så jävla god. Jocke började göra den till nyår 07-08 och då va Mange med och firade =)
Lagom mätta i magen så vakade Ninni med, hon fick lite mat i sin mage av Jojjo. Jocke och Mange satte sig och tog det chill och drack whisky och jag tog disken.






Vi satte och oss och snackade och tog det lugnt och senare tyckte vi det va dags för varmrätten och Jocke och Mange satte igång med det. (Blev ingen bild påden tyvärr) Undertiden nattade jag Ninni och Jojjo passade på att ta ut Tossi en runda.
Atlas och Cox hade vi i bilen, hade en värmefläkt till dem så det inte skulle bli för kallt.

Varmrätten va ju med som väntat så javla god. Massor av vitlök i fläskfilén och svampsåsen blev kanon. Jocke är en kanon kock! =) Mange är med duktig han, han hjälpte Jocke i köket hela kvällen =)
Mätta och nöjda blev vi och jag blev trött. Oväntat....nej inte direkt =)
Men Red Bull till mig och de andra drack sitt. Sen blev de kaffe med ju!

Lite bilder från kvällen =)












Jojjo ser inte riktigt klok ut på denna bilden, men Ninni kastar ju bollen så fint. Sorry Jojjo!! =)









Ska vi leka?



Leka "Titt-ut" är alltid kul =)












Vi satt och snackade och tiden bara fläg iväg hela kvällen. Klockan närmade sig 24.00 och vi gick ut med bubbel och glas till....dimman som kommit!! Så typiskt nyår!!





Skål och gott nytt år!



Gott nytt år Babe!!




Vi såg inte många raketer, men vi skålade och sen gick vi in i värmen igen.
Vi hade planerat att äta glass med coctailbär till efterrätt, men vi kom aldrig så långt med det =)
Kortleken kom fram och vi spelade poker. Mer och mer alkohol intogs av de andra och jag hade slut på mina Red Bull och blev bara tröttare och tröttare. Ninni sov inte helt 100, kom inte till ro som hon skulle riktigt och vaknade till nån gång. Vid 4-tiden tror jag det va så vaknade hon till igen och jag gick in och la mig hos henne. Sen kom Jocke in och sa att det va dags att ta oss hemmåt. Jag va sååå trött och tackade inte nej.
Vis 5 va vi hemma och vi somnade allt gott =)

En riktig kanonkväll. Lagom av allt och god mat och kanonsällskap att fira nyåret med. Som vi sa, nytt år, ny start och bättre år framför oss =)

Tack alla!!



Vila-när jag dör

Det slår nästan aldrig fel - så fort jag ska vila, så är det nåt som gör att det inte går alls som jag önskar. Det är så jävla irriterande!
Innan idag när vi kommit hem, efter att ha lämnat Jocke på jobb och sen varit på Citygross en sväng, så somnade Ninni och jag hade precis fixat allt och satt på en film som jag kunde somna till, jag hade den mysiga filten redo att  svepa in mig i och myskläder på. Då fick de jävla hundarna ett busryck i hallen och väckte Ninni. För helvete!!
Jag försökte somna om henne, men det ville sig inte. Gollehundarna höll på att busa och hade sig och Ninni kom inte till ro igen.
Nähä.
Vi åt gröt och mös och lekte. Fick dammsugat och sen va klockan så mycket så det va dags för Ninni att gå och lägga sig för natten.
Vi la oss i sängen tillsammans, Ninni åt sin välling och sen låg vi där, jag nynnade för henne och hon mös till det och va på väg att somna. Då ringer telefonen.
Jag sket i den och försökte få Ninni att göra det samma. Det slutade ringa och vi gosade till det igen.
Jag höll på att somna och Ninni va nästan helt väck.
Då ringer det igen efter kanske 15-20 minuter.
Jag går upp och svarar - Jocke. Nä han viste inte att jag nattade Ninni, men fy fan vad det är störigt när allt blir som det blir.
Ett nytt försök, trött som fan och irriterad gick jag och la mig igen och tröstade Ninni som vaknat. Hon somnade och jag va med på väg att somna när gollehundarna satte igång igen!!
Och telefonen ringde igen. (hade satt den på ljudlös, men hörde hur den låg och vibbrerade....suck)
För att inte Ninni skulle vakna, så fick jag lägga henne i sin egen säng och komma ut till hundarna...
Nu ligger de med och sover, Ninni sover och jag sitter här och ugglar.
Vila nu?
Nä så fan heller, det är säkert nåt som kommer se till så jag inte får det. Och jag har skickat till Jocke att han kan ringa igen, så han gör förmodligen det när han får tid. Eller inte-skulle inte förvåna mig. Haha!

Va fan, skrattretande...alla dessa typiska saker som brukar hända när jag hade tänkt ta en liten vila hände på samma kväll. Skitroligt!

Nåja, nu har jag fått kräka av mig lite, ska lägga över bilderna från kameran till datorn från nyår nu tror jag. Det är roligt iaf =)



Litta trött då va...

Om nyårsfirandet får ni sen....nu ska jag ta mig en kopp kaffe och försöka få ögonen att vakna så pass så de inte småsvider... Har varit uppe en timme nu, va hemma vid 5-snåret i morse, men hundarna och Ninni är ju liksom inte de som faktiskt bryr sig så speciellt om man har lagt sig sent eller inte =)
Jocke har det bra...han sover, gick upp och plockade tolle som Cox hade lämnat så fint på golvet och sen gick han och la sig igen. <får se hur han mår på jobb idag. Glad att jag inte drack igår!

Disken är redan klar iaf, så den slipper jag tänka mer på. Nu gäller det att komma igång och sen se om jag kan vila en stund när Ninni gör det. Kommer behövas för att inte va rent för trött på jobb... =)

Hoppas ni alla hade en riktigt trevlig kväll och natt, att det nya året firades på det sätt ni önskat!!

Tack Mange och Jojjo sör en kanonbra kväll och natt! HA, jag vann pokern!!! =) Jag-bäst!



RSS 2.0