Duktiga vi =)

Jag och Ninni har varit duktiga idag.
När Jocke hade åkt iväg på sitt med David, så började vi städa.
Så vi har fått dammsugat, dammat och fixat lite med blommorna. Tvätta golven hann vi inte, för Salle ringde och påminnde mig om vad jag hade glömt....att hämta Alex!!
Ooopps!!
Men vi körde snabbt och hämtade honom och sen gjorde vi varma mackor i ugn, namnam =)

Alex blev hämtad, Jocke kom snabbt hemom och hämtade nåt han hade glömt och sen va det dags för Ninni att lägga sig.
Vi låg och mös lite i vår säng först. Men det kan jag nog inte fortsätta med varje dag, för hon blev så ledsen sen när jag la henne i egna sängen. Hon vaknde och va jätteledsen innan i gårkväll med och då hade vi ju somnat båda två i vår säng. Inte för att jag vet att det va just därför, det kan hända ibland. Men just att hon blev ledsen nu när jag la henne, så könns det så hemskt. Vill ju inte att hon ska behöva bli ledsen.
Hon har ju alltid sovit i egen säng på nätterna och klarar det så fint, så jag ska nog inte komma och klödda till det nu...hehe.

Kaffet puttrar i köket nu och nu kom Mange med =)


Bilden är lite ljus, men här är Ninni när Jocke har dammsugat hennes hår =)




Här är våra ankor som kommer och hälsar på då och då. De kom och fick lite bröd innan idag =)




Sådär ja!

Så, här sitter jag. Mätt i magen, Ninni vilar och Jocke är iväg och dricker kaffe med Johan.
Tänkte att då kan jag passa på att låta er få ett litet inälgg =)

I förrgår!
Ja, då följde jag med Jocke och vi tog en sväng och tittade igenom markerna lite och tjärade på ena stället. Ninni va hos mormor undertiden, då det va en ordentlig runda vi tog och vi kan inte ha med oss vagnen heller. Men Ninni och mormor blev nog lika glada båda två när jag lämnade Ninni. Knasbollar =)

Efter mark-turen och en snabb kaffe hos Skogstrollen, så körde vi till mormor, tog en fika och sen körde hem. Alex följde med oss och vi lagade mat. Sen blev det bowling i hallen, Alex och Ninni ställde upp pantflaskor och klotet va en skaller-boll från Ninnis leksakskorg =)

När det va dags för Ninni att lägga sig för natten, så lämnade jag henne hos mormor igen faktiskt. Skruttfian lycklig, då hon inte ville därifrån innan =) Va ju ett tag sen hon sov över hos mormor sin =)
De gick och la sig och jag körde hem. Bytade om och sen gav vi oss iväg på vildsvinsjakt!!
Min premiär, har aldrig innan verit med på sån jakt förr! =)
Jag va spänd och lite nervös.
Det va jag, Jocke, David och Ulrika som gav oss ut. David och Ulrika satte sig på ett ställe och jag och Jocke på ett annat ställe.
Ingen koja att sätta sig i. Nej, va satt bakom ett stegärde, mitt i natuen och väntade på att det skulle komma vildsvin!!
Det va här suggan hade kommit när Jocke hade suttit där sist....hehe

Men efter ett tag, tyckte David att han såg för dåligt och vi gick bort mot dem.
Då hör vi ett skrik!!
Det va en stor galt och vi såg att David va på väg bort mot den. Jocke efter och jag och Ulrika gick till bilen. Dum som jag kanske är, hade lätt kunnat följa med karlarna. Men vad skulle jag skydda mig med och jag hade säkert bara varit ivägen. Dumt att riskera...
Men  den hann komma undan runt kullen och vi körde hem igen.
Fast min och Jockes natt va inte över. Vi körde till det ställe där de byggt tonet och kojan. Mest för att spana och se om där kom djur,, se vad som gick i krokarna.
Nån time hade vi suttit och sen närmare 2 på natten hörde vi vildsvinen, hur de bökade och möblerade om bland stenaran i skogen. Men de kom tyvärr inte fram så vi fick sett dem.
Men fy vad spännande!!
Klockan blev över 3 och då körde vi hem. Trötta och hungriga. Åt macka och sen gick vi och la oss.

Sen igår, ja då ringde mamma och väckte mig lite innan 10. Jag fixade med hundarna och sen körde jag upp för att hämta Ninni.
Tog en kaffe och Ninni busade.
Vi kom hem och Jocke hade med vaknat, så det blev frukost och senare på eftermiddagen körde vi ut och hälsade på Skogstrollen en sväng =)
Kussarna va med där och Ninni hade fullt upp. Hon fick sett Ann´s hönor och tuppen. Hon satt så fint framför nätet och tittade på dem. Pratade med dem och trodde väl att de fattade när hon lät som en anka =)
Första ägget hittade vi med igår =)

Klockan tickade på och jag blev hungrig, så jag och Ninni körde ner till Salle och fick mat i oss =)
Jocke stannade, blev en hämtad av David och de skulle kolla på ytterligare en mark och sen fixade de med de som de redan har.

Jag va så trött när jag kom hem, så jag la mig och mös med Ninni i vår säng när hon drack sin välling. Och vi somnade båda två!! =)
Men jag vaknade när Jocke ringde.

Idag har det varit lugnt, David va här en sväng och Hasse med =)
Ska städas lite idag, men sen händer nog inte mycket mer. Ninni är lite trött idag, hon sov bara middag igår på hela dagen =)

Imorgon är det Valborg.
Min kväll är bokad, jobb för min del. Jocke ska ha grabbakväll med Henke och Glenn, en liten återträff, och Mange skulle kanske med komma.
Ninni ska sova hos Skogstrollen.
Sen får jag jobba på lördag med, slipper Jocke tänka på det.
Men på söndag, då är jag ledig och jag och Ninni ska upp till mormor och laga mat =)

Nu ska jag nog faktiskt lägga mig på soffan och chilla lite innan Ninni vilat klart, sen ska jag diska...



Hallåååå ja!

Tjena po er alles!!!
Japp, jag vet att ni inte blivit up dated om vad som hänt och händer. Men det har jag inte haft tid till och nu urkar jag inte sitta och pladdra om det....
Så ni får ha en ett-par-dagars-läsning imorgon ist. Kan väl gå bra?! =)

Hoppas ni har det lika bra som jag =)



Jehepp

Sitter här i soffan, Ninni och Jocke ligger och vilar och hundarna ligger med och sover. Undrar vad Cox har fått i sig egentligen, för det pyser och luktar illa om honom...han ligger brevid soffan med..

Vi fick minsann sovmorgon idag!!
Jag vaknade till och tittade ut för att få en hum om vad klockan va, men det va så mulet så att jag inte såg solen. Nåja, tänkte jag, Ninni har ju inte vaknat än. Så jag somnade om en stund till.
Men sen vaknar jag igen och Ninni har fortfarande inte vaknat och jag såg ingen sol heller.
Kände mig pigg, så jag smög upp och ut.
Då ser jag att klockan är halv 8!!
Najs =)
Tog visserligen inte många minuter innan Ninni vaknade, men jag gav henne välling, gick ut med hundarna, fixade kaffe och sen bytade vi blöjan och Jocke vaknade med.
Härligt! =)

Vi har druckit vårt morgonkaffe och Ninni har skålat med oss. Lekt med sin "bil" och myst i soffan. Torkat våra näsor har hon med gjort. Torkar man henns, så ska väl våra med torkas =)

Vad som händer idag vet jag inte. Är ju inte så soligt och fint som jag hade hoppats på. Så vi får se.

Nu ska jag äta frukost iaf, börjar kurra i magen snart.



Sol och MFF-vinst!

Det blev kaffe på La Café med Salle idag =)
Vi satt ute och det va varmt och härligt. Ninni fick en sockerbulle att mumsa på och den gillade hon =)

Sen gick vi till Just4Sport och Ninni fick ett par finfina vit och rosa Adidas skor av Favo-Salle =)
Vi börjar liksom misstänka att Ninni har gått och kastat sin ena sko. Den är helt väck...

Vi körde sen ut och hämtade upp David och stack ut till jaktmarkerna. Så härligt väder och så kul att se vad de har gjort. De är duktiga =)
Ninni tyckte det va kul att va ute i skogen och hon höll hårt i sin lilla pinne. Men sen blev hon trött och somnade nästan så fort vi satte oss i bilen igen.

Hem och en lite fika i magen, Ninni hade inte riktigt sovit vad hon behövde i bilen, så hon va inte uppe så länge innan hon tog en liten vila igen. Och då passade vi med på =)

Vi fick hem en soffa sen, men den fick stå och vänta i hellen. För Mange hade kommit och det va dags för smörgåstårta och matchen!
Mätta blev vi, Ninni diggade den inte riktigt dock men fick i sig lite ändå.
Sen vid 8 gick hon och la sig och vi fortsatte kolla mathen.
Vi fick 3 poäng idag iaf!!!!

Mange körde hem och vi fixade med soffan. Men den va rent för liten och lite hård, så den åkte ner i källaren. Behåller den vi har så länge.

Nu ska vi titta på Scrubs och ta det chill. Ska se om jag kan tvätta lite imorgon, behövs.
Fint väder ska det ju med bli, så ut ska vi nog iaf =)



MFF matchen check!

Jocke kom precis hem och sa att det blir ju ingen match att titta på ikväll. Den sänds bara via PPV.
Så vi har köpt matchen ist!!
Match ikväll!!!

Smörgåstårta till frukost nu!!



Måndag och sol!

Ny vecka här och solen den lyser =)
Vi gick upp lite innan halv 7 och morgonen va precis som den ska nu men en liten Ninni-skrutt som sitter och är söt i soffan med en bok, eller går runt och hittar på bus =)

Jocke är iväg och fixar lite och lämnar en bit smörgåstårta till Salle. Han älskar smörgåstårta, fast det är han ju inte ensam om =)

Jocke kom inte hem så sent igår, men han kom hem med en lite skärrad blick. Där va gris på det nya stället och de kom lite väl nära. Inte vilken gris som helst heller, en stor en sugga med småttingar. FIS, hade jag sagt!!!
Det va nära att hon anföll ordentligt och det är jag för att hon struntade i.
De satt ju inte i koja, utan bara rakt upp och ner i naturen. Inte mycket skydd man har då, men tur att de är beväpnade...
Tur det inte hände något.

Jocke och Mange hade ju gjort smörgåstårta, men jag vågade inte smaka igår, ifall man inte fick pilla på den. Helt rätt hade jag, den va inte dekorerad än. Men jag fick en liten smakbit serverad av Jocke som ett litet plåster på såren att han for iväg igår igen.
Den va jättegod och jag hoppas att man kan få smaka en liten bit till frukost med. Om den inte ska sparas tills ikväll, när Mange kommer. Han ska ta med sitt kort och vi håller alla tummarna för att gratistiden för Canal Digital inte går ut inna MFF-matchen börjar. Och tagit slut förståss =)

Jag tittade klart på Vänner igår. Sista avsnittet (dubbla) är så sorgligt! Jag vet inte hur många gånger jag sett det, men kan inte hålla mig för tårar ändå. Jocke skrattade åt mig.
När jag såg det avsnittet första gången va det värst, som jag grät!
Men har man följt en serie som Vänner och det är sista avsnitten, när allt tar slut, ja då är det en bit av vad man tycker om som bara slutar. Blir inget mer.
Vilken tur att man kan se allt om och om igen =)

Nu ska jag ta en kopp kaffe till =)

Får se vad en måndag som denna har att bjuda på sen =)




The end

Nu är veckan slut och jag har jobbat vad jag ska denna gång. Det har varit kul att jobba och det har varit lagom att göra.
Det blev pannkakor idag och jag sparade några till Ninni, Jocke och Mange så de med kunde få smaka när de kom ner =)

Vilken kram jag fick av Ninni när de kom och hälsade på!!!
Härliga älskade tös!!!
Den kramen behövde jag, som jag har saknat henne! Och vi träffades ändå igår...men vi ses ju nästan 24/7 annars, så konstigt har det dock varit =)

De käkade och sen körded de hem igen och Jocke och Mange gjorde smörgåstårta =) Gissa vad jag ska äta till frukost imorgon =)

Nu är jag klar med kvällen fix med, jag hämtade Ninni hos mormor där hon varit ett par timmar. Jocke...japp helt rätt, han är och jagar. De fick nån ny mark idag, så de sitter där nånstans i skogen och kuckilurar.
Ninni va fortfarande vaken när jag hämtade henne och hon hjälpte till att packa ihop allt och sen körde vi hem, mös lite och sen somnade hon gott =)

Jag ska...lägga mig på soffan och bara ta det chill, se klart sista avsnittet Vänner och somna tror jag står på schemat sen =)
Får börja se Vänner från början sen tror jag =)




Tyst, känns konstigt

Jag vaknade vid 6-tiden, kikade bort mot Ninnis säng, men kom på att hon är ju inte hemma.
Vaknade igen kanske en timme senare och undrade varför vi inte blivit väckta än...men ingen Ninni ju!
Så jag somnade om igen och vaknade vid halv 9 tror jag och gick ut med hundarna och sen började dagen =)

Allt va bra med Ninni iaf, Jocke pratade med Maria, de skulle nog träffas upp ute hos Sakogstrollen sen när Maria är klar med sitt.

Ja, vi satt här sen och undrade vad vi skulle göra, här va ju ingen Ninni.
Men vi tittade på ett avsnitt Supernatural och nu är Mange här och dricker kaffe med oss =)

Så jag ska äta kaka och ta en kopp nu, ha en bra dag alles!!



Kvällen

Jag har kommit hem från jobb, kvällen är här och jag är helt själv hemma.
Det blev jakt idag ist för Jockes del, så han sitter i skogen och ugglar och hundarna är med honom, eller rättare sagt, de är nog hos David och Ulrika.

Ninni hon sover över hos faster Maris och Kussarna =)
Mormor ringde när jag va på väg till jobb och sa att Jocke hade ringt och frågat henne om Ninni kunde få va hos henne nån timme nu på kvällen tills jag kom hem från jobb idag. Hon hade varit så yrvaken när han ringde så hon fattade nog inte riktigt vad han pratade om, men hon ringde iaf och sa att det inte va några problem.
Härliga mormor, nu skulle hon göra Jockes dag, tänkte jag och ringde honom när jag kom ner till jobb.
Men det va redan fixat, Maria hade ringt (hon va på jobb, så Jocke hade pratat in på telesvararen) och sagt att det inte va några problem att hon va hos dem, hon hämtade t.om Ninni när hon va klar. Hon skulle sova över där med =)
Jaha, det va bara att ringa mormor igen och säga att det redan va ordnat. Så vi får ta en sväng till mormor i början av veckan som kommer och hälsa på, annars får nog mormor lite Ninni-abstinens snart =)

Maria ringde mig innan ikväll och sa att allt hade gått så bra så, hon är ju inte dirket svår att ha att göra med. Jag väntade mig inget annat faktiskt, Ninni tycker så bra om dem allihopa och de är så glada för Ninni. Kussarna har ju fullt upp med att busa och ta hand om Ninni =)
Sen sa Maria att hon och Jocke kommit överens om att vi skulle höras under förmiddagen imorgon för att bestämma om hämtning. Men hon sa att hon skulle iväg klockan 11 och träffa en och de skulle till en lekplats, så hon tänkte att Ninni kunde följa med där med.
Ja, jo, det är klart hon kan, bara roligt ju men bara det inte är till några besvär för dig, sa jag.
Nej, klart inte menade Maria på.
Härliga du! =)
Ninni kommer bara ha det så kul så! =)

Men jag saknar henne, det märktes nog på jobb med nu ikväll tror jag, för jag kom på mig själv med att bara prata om henne....hehe =)
Men inte så konstigt ju, jag är ju med henne varje dag, morgon till kväll.
Men det är nog lite bra för oss båda att jag jobbar varannan helg. Jag åker ju inte hemmifrån förrän på eftermiddagen ändå så.
Hon får Pappsen-tid utan att de har mig över sig, haha =)

Nej minsann, jag ska lägga mig på soffan nu och titta på Vänner. Kommer nog inte dröja så länge innan mina tittor kommer sluta sig. Somnar jag här på soffan, så vaknar jag till när Jocke kommer hem, så får jag pussa och krama honom med innan jag går och lägger mig ordentligt =)



Snabb update!

Ja, det är ju min jobbehelg, så det är vad som står på schemat idag med. Ska inte glöma kakorna idag!! Gott till kaffet är ett mådte när man är på jobb =)

I fredags va Mange här, Jocke va iväg på jakt, så sallskapet va välkommet =)
Vi bakade jag och Mange. Det blev fler delikatobolla, mindre denna gång och goda blev de =) Vilket team vi va!
En trevlig kväll, med kaffe kakor och snack och Mange visade sitt framtida hus! Jag bokade att vi ska få bygga en sommarstuga i trädgården =)

Ja, sen igår va det ju jobboch det va roligt, lagom att göra och härlig atmosfär som vanligt =)
Men jag blev trött rätt fort efter att jag kommit hem och ätit lite mackor, så jag gick och la mig rätt tidigt. Men Mange och Jocke kollade klart på dokumentären iaf =)

Jocke har har precis kört iväg och ska fixa på åteln, de ska jaga imorgon kväll. Hoppas nu de kan få ett vildsvin snart!!
Ninni ska till mormor imorgon, tror jag iaf, jag ska ringa henne sen. Blit nån timme, jag ska hämta henne sen när jag kommer från jobb.

Ninni har iaf 3 tänder på gång nu, två nere och en kindtand. Två till uppe har redan kommit, så nu har hon snart 9 fina små tänder =)
Maten har hon börjat småluras med. Ena dagen vill hon inte äta det vi lagat, men det kan slinka ner hur bra som helst dagen efter. Äter mindre ena portionen och mer en annan. Så den perioden är kommen =)
Och testa, det ska hon göra, se hur långt man kan gå innan mamma och pappa blir arga. Skruttunge =)
Klättra är hon en liten jäkel på och springer gör hon snart. Ibland kommer det några snabba små steg.
Hon är så söt när hon själv säget till att hon vill gå och vila. Då går hon in till sängen, hämtar napp och snutte och kommer och visar att nu är jag trött =)
Plocka undan efter sig är hon hur duktig som helst på och torka upp något om det behövs, ja det ska man ju göra.
Hämta papper från toaletten (gärna halva rullen....) och torka upp något eller torka näsan, sen ska det om det int ska kastas i papperskorgen, kastas i toalettstolen och sen ska det spolas =)
Härliga tjejen!! =)

Sen en sak, hur kul som helst som hon lärt sig det handlar om MFF!! =)
Sager vi MFF eller Malmö FF, så sträcker hon upp armarna för att heja. Säger vi sen Helsingborg, ja då stoppar hon fingrarna i munnen!! =) Blä!
HAHAHA!
Duktig tjej!
Har tyvärr inte möljigheten att spela in det, men jag jobbar på det, ska låna hem vår galme kamera och filma henne, så ska ni få se! =)

Nej, nu är det frukost tajm för mig och Ninni, vi hörs!
Ha en bra helg!!



Massa kakor!

Så, nu har jag baka 90st havreflarn till Åsa!!
Fast hon fick bara med sig 87 st nu när hon hämtade dem, för Ninni åt en och jag och Åsa tog varsin med när de packades ner =)

Men nu är det paus med bakandet. Gör nog lite fler till oss här hemma sen och nån jag kan ha med mig till jobb i helgen =)
Sen lite delikato-bollar med =)

Ninni vilar nu, hon har hjälpt mig med bakandet, provsmakat smeten och haft koll på ugnen. Den är ju varm, så man får ju inte stå så nära den, men är något varm så ska man ju blåsa, så det har hon gjort på ugnen =)

Jocke blev precis hämtad av David, de ska iväg till skjutbanan en sväng och sen ska han iväg och hämta en spis vid 16-tiden, så får se när han kommer hem.

Nu ska jag lägga mig och chilla på soffan lite innan Ninni vaknar och vi nog kommer fortsätta att baka =)


Ett berg med Havreflarn =)









"Delikato-bollarna" från igår =)
Från en smet som skulle ha blivit ca 40st negerbollar, blev det 9st av dessa, så då förstår ni att de blev rätt stora!






Ninni myser rundor och har koll, men bröjar bli lite trött =)




Fint väder och bakning

Solen skiner idag och det tycker vi om!!!

Ninni va inte snäll i morse, hon väckte oss klockan 6!!
Hon fick sin välling och sen trodde jag att hon kanske kunde somna om igen. Jag gick och la mig ochundarna va så snälla och gjorde det samma.
Men Ninni fick en host attack och sen va det kört. Då började hon babbla och vi gick upp.

Hon va uppe ett tag, sen kom hon lite ledsen från sovrummet. Hon hade nog klämt sig i hundburen. Vi blåste lite på handen och sen va det bra igen. Men hon va trött och visade att hon ville ha napp och sutte som låg i vår säng och hon gick och vilade.

Igår kom morfar och hälsade på. Han har haft lite ångest att han inte träffat Ninni på ett tag. Men han har kommit hem så sent från jobbet om dagarna och han va precis på en minisemester.
Men igår slutade han tidigare och kom hit. Han hade med sig några kakor/kex/våffelliknande...ja jag vet inte riktigt. Men fy vad goda de va!!!!!
Det tyckte vi alla och han hade som tur är med sig en påse, så vi har att mumsa på =)

Jocke gjorde så god mat igår. STEK!!
Mmmmmm!
Steken bäddades med potatis, lök och morötter runtom och ja, gott!!

Sen va Jocke sugen på Delikato-negebollar. Så blockchoklad köpte han och sen på kvällen ställde jag mig och gjorde dem. Men shit va stora de blev!! Haha!
Men goda, mycket goda och jag ska faktiskt baka idag med.
Jag ska baka lite åt Åsa, så när jag ändå är igång blir det nog lite fler Delikato-bollar med =)
Fast lite mindre, så blir det lite fler med =)

Annrs idag?
Tja, om inget annat så ska vi väl iaf ta oss ut idag. Va ju så tråkigt väder igår, så vi va bara hemma =)
Kanske blir en kaffe med Salle med idag. =)

Hoppas ni får en bra dag!!




Familjen

Vi är hemma allihopa idag, supermys!!
Jocke har ju varit iväg rätt många kvällar när de har fixat med åteln och jagat. Skönt med en heldag ihop! =)
Inte för att jag menar att gnälla, men mysigt att det inte står något på schemat. Tycker om att han är iväg med, han har sitt intresse och jag är ändå en sån människa som vill ha egentid. Sen är ju jakt ett intresse för mig med, så när tillfällena kommer så är jag inte den som tackar nej till att följa med =)
Det är så härligt när Jocke kommer hem och är så glad över vad de gjort, när de sett djur och allt som hör till!
Men idag är det familjedag =)

Ninni verkar på ett sätt lite piggare idag, men kanske för tidigt för att säga, för se hur hon är under dagen. Nu vilar hon iaf.

Hade varit skönt om vädret hade kunnat hålla sig fint idag, skulle behöva komma ut med hundarna lite. Men lite bök först, för vagnen står ju hos mormor, så den får hämtas först om vi inte beger oss ut i skogen eller nåt.

Så, en kopp kaffe till skulle sitta fint. Och ostmacka! =)



Sikken en dag!

Ja. Vi har bakat idag iaf. Det blev havreflarn och jag fick dem mer sega!!! =)
Jag hoppade mjölken, tog lite mer av smöret, bakpulvret och sirapen!! HA!
Men, dock blev de inte så stora och mulliga som Anna fick sina. Men dessa duger =)

Ninni hjälpte till en liten stund efter frukost-mackan. Hon fick ju givetvis mumsa på visparna och sen fick vi ju provsmaka en kaka med =)
Jag gjorde två satser eftersom det inte blev så många då jag gjorde dem lite större.
Men sen efter första omgången blev skruttan trött igen. Sjukling på gång...

När hon gått och lagt sig, gjorde jag andra omgången och sen gjorde jag negerbollar med.

Nyfixade kakor lockade Åsa som kom på kaffe och fika när hon ändå va i Hörby. En trevlig titt =)

Jag hann se lite Vänner och sen kom Jocke och David en snabb sväng. Det blev lite för snabbt, för kaffet jag kokat till dem hann de inte drick, så jag skickade med dem kannan ist, så de fick i sig kaffe iaf =)

Ninni kom upp en stund och hann säga hej till Pappsen, men det va egentligen bara för att komma upp och dricka lite tror jag. För sen la hon sig bara mot min axel och vi stod och nynnade och vaggade. Jag gick in och la henne igen och hon somnade.

Mange ringde och sen en stund senare så ringde Jocke. Båda frågade om inte jag grät...det snöade ju!! Ja fy, ingen rolig syn alls, det får jag säga....

Det blev mer Vänner för min del och sen när Ninni vaknade igen, så lagade vi mat och käkade. Pyttipanna blev det idag och Ninni åt jättebra!
För att hon skulle hållas upp lite iaf, så fick hon bada och som alltid uppskattades det. Massa bubblor och hur kul är inte det då!!
Man kan ju tvätta håret med det, man kan blåsa på dem så att de flyger runt och man kan ha dem på näsan...

Mange kom sen när Snuttan precis va klar och han hade sitt Tv-kort med sig och vi skulle se HIF-MFF mtachen!!! =)
Vi drack kaffe och åt kaka och Ninni åt hon med!! =)
Höll henne uppe till halv 8 och sen fick hon gå och lägga sig vilket hon inte hade något emot. Nu sover hon gott.

Matchen..ja det va jätteroligt att få se den. Tack Mange för en trevlig kväll!
Men tjaaa....matchen kunde väl slutat bättre...

Nu ska jag ut med hundarna och sen ska jag lägga mig här på soffan och fortsätta kolla Vänner =)

Hoppas Jocke får skjuta sin gris ikväll!!!



Mulen morgon

Det ser mulet och tråkigt ut på väderfronten, så vi kommer nog bli inne idag. Inte superkul kanske, hade varit skönt att komma ut lite, men vi får se vad vi kan sysselsätta oss med inomhus idag.
Ska kolla rundor lite och se om vi kan baka något idag.
Nu har jag ju snart checkat av allt jag egentligen hade tänkt göra i helgen som gick, så baka vi idag är allt gjort =)

Sitter fortfarande och bobbar mig över att gitarren gått sönder. Der är en skruv som är bryten, så laga den är nog inte så lätt.
Jocke tyckte jag skulle kasta den....mmm, får väl göra det. Men inget kul alls. Vill ha en ny!
Och då ska det va en med smal hals, så kan jag kanske börja spela ackord ordentligt med. Har haft så svårt för att nå runt bra om denna halsen...har inte så så långa fingrar =)

Så, en gitarr med smal hals står nu överst på min önskellista! =)

Jocke har redan gett sig av. Han ska hjälpa David med lite saker och de ska fixa med åteln med sen.
Han va ju och jagade igår. De hade sett gris, men de hade inte kommit fram ordentligt.
Se om de sticker ut ikväll igen.
Men de fick iaf hjälpa till med ett eftersök, en de känner hade fått en gris och ett litet tag efter att Jocke kommit hem, for han iväg och hämtade David efter att han ringt och de fick sökt upp grisen =)

Nu ska jag se om jag hittar nåt jag och Ninni kan baka, så kan vi göra det efter att vi har ätit frukost kanske =)

Skruttan har börjat bli lite förkyld, näsan rinner och Jocke är med likadan, så det är bara att hoppas på att det inte blir värre.



LISSEN ÖGAT!

Ja, nu är jag faktiskt lissen i ögat...min gitarr gick sönder!!!!!
Va fan!
Jag som komnit igång med att spela nu igen det är det jag roar mig med när Jocke är iväg och jagar, fixar i skogen eller jobbar.
Mina spelkvällar....


Böööl!!!!





Städ-check!

Så, idag har jag städat!!! =)
Jocke fick ett ryck strax efter 7 i morse när vi hade gått upp och lagade soffan!! =)
Lite knep och knåp va det, men nu är den hel igen!
Längtar tills vi får en ny soffa... =)

Ja, annars har det inte händ så där mycket idag. Vi har tagit det rätt chill. Kollat film, skitdålig B-film...men vi va tvugna att titta igenom den lite snabbt iaf, för det va en del UFC killar som va med. Rätt pinsamt ändå!

Jocke är iväg och jagar vildsvin ikväll. Hoppas det blir en nöffe =)

Jag och Ninni lagade mat sen när Jocke hade åkt och innan hon gick och la sig så badade vi =)
Och ja, vi tvättade håret, viktigt!
Hon är så söt, när bubblorna kommer i vattnet, så tar hon dem och ska tvätta håret igen =)

Nu ska jag inte döra för mycket resten av denna kvällen, funderar på om jag ska spela lite gitarr...och kanske koka mig en kopp te senare =)



Tvätt-check!

Ja, det har iaf blivit tvättat idag. Men det är allt....
Ninni gick och vilade igen när Jocke åkte till jobb och då va jag nere och hängde upp tvätt lite snabbt och sen tittade jag på Vänner.
Jocke ringde och sa hej och vi bestämde att jag skulle komma ner sen en sväng när tvätten va klar.
Sen. Bara försvann jag in i dimman. Jag kände mig inte trött eller att jag på något sätt va på väg att somna, men det gjorde jag, jag bara krashade!

Jag vaknade sen lite över 4 av att Ninni kallade på mig och vi gick upp. Jag fattade ingenting, men det behövdes väl.

Viklädde på oss och gick ner en sväng till tvättstugan och startade om torkrummet innan vi kördde ner och hälsade  på Pappsen =)

Mange va med där =)
Vi åt och snackade lite och sen somnade snuttan

Tvätt-tid....SOL!

När Jocke hade tagit sig iväg och han och David skulle ut till åteln och tjära, så packade jag och Ninni tvättpåsen och gick ner för att se om vi kunde få tvättat. Typiskt nog, så va tide nu på morgonen bokad, men vi bokade nästa, så det är iaf fixat.
Sen blir det lite städning iaf, här är inte så farligt skitt =)

Mange kommer ner på en kaffe om en stund.
Och sen får vi se, Jocke kommer nog snart hem han med. Vet inte om han skulle köra ner folket till pizzerian idag, Salle skulle nog börja senare. Så då blir de en tur dit för min och Ninnis del med, för jag vill ha bilen hemma om vi kommer tvätta eftermiddag. Då får hundarna sitta där så länge. Kan ju inte lämna dem nån längre stund...tar ju lite tid när man ska hänga upp allt och fixa... Vill inte komma upp till en lägenhet att städa igen då =)

Så ja, vi får egentligen se hur och vilka tider det blir för tvätt och städ...

Nöinni-skrutt ligger och vilar nu, vi gick faktiskt inte upp förrän vid 8 idag, najs!! Som Jocke sa: synd att vi inte gick och la pss klockan 23 igår  =)
Hade blivit många timmar då. men vi kom inte i säng förrän närmare 2 tror jag..

Ninni har gått rundor här och hittat på sitt, tog fram sina gamla skor och skulle prova dem och nu kan hon nästan ta av sig skorna själv =)
Se försvann hon till sovrummet och när det blev tyst kikade jag in för att vad som pågick.
Då ser jag hennes huvud under vår säng och sen efterhan, så försvinner hela Ninni in under sängen. Jag väntar mig nästan att hon ska bli vansinnig där under, men sen ser jag henne titta ut igen och hon kravlar sig ut med sim mobil i handen!! =)
Den hade hon hittat där =)
Hon såg mig, log brett, visade mobilen cch sa "hej!"
Gullunge!
Sen gick hon och snackade i telefon ett tag innan hon gick och hämtade snutte och napp och ville gå och vila =)

Nu kom Jocke hem =)




Åsa-kaffe =)

Det va absolut för länge sen, men idag va jag och Ninni och hälsade på i Orås, hos Baronfamiljen =)
Så idag har jag hällt i mig Åsa-kafe =)
Det va mycket trevlig att va där ett litet tag, snackade och barnen fikade på saft och kex!
Klockan tickade snabbt på och sen körde vi vidare ner till pizzerian och käkade och Ninni häll ställningarna som vanligt =)

Det blev stängningsdags och vi körde hem.
Ninni somnade i bilen och vaknde inte ens när vi gick in, så hon kanske kan sova till 8 imorgon......kan man ju hoppas iaf =)

Nu är David och Ulrika här, grabbarna ska dricka öl annat alkoholhaltigt. Vilket inte inte är så ovanligt, så är det mycket jaktsnack =)
Haha!

Så, ni får ha det så bra, höres imorgon gott folk!!



Så grått

Så reåkigt väder det är!!
Blåser kallt, är grått och tråkigt!!
Nu när v ihaft så fint väder, så har man blivit lite bortskämd med att man har kunnat va ute en massa...nu sitter jag som ett fån och undrar vad vi ska hitta på i eftermiddag...
Det ska iaf städas och tvättas lite, men mer då!?

Kan kanske se om vi kan baka något. Om jag kanske skulle våga mig på de där havrefrasen igen. Jag vill ju få dem så där mjuk-seg-goda som Ann fick sina. Mina blir knapriga...jag vet att det finns de som ska bli så, men de andra va godare.
Men sen tyckte Jocke jättemycket om den andra sorten jag gjorde och den är så lätt att göra med, man gör den i långpanna, delar i biter och sen är allt klart =)
Om man inte vill doppa dem i choklad förståss =)

Nej, nu ska jag nusa med en liten busunge som sitte här brevid mig och vill se bilen på mitt skrivbord här på datorn, det är en bild på henne och Pappsen.
"Pappa, pappa, pappa" säger hon och pekar bestämt! =)



Eftermiddagsmys =)

Efter en ganska lugn och chill förmiddag, så traskade vi ner mot torget vid halv 2 och Jocke åkte till jobb.
Jag och Ninni gick upp till mormor och fikade.
Moster Marjo kom med och drack kaffe med oss. Hon hade med sig en Piggelin till Ninni. Men lite väl kallt tyckte hon nog det va och hon va rätt mätt, så det va jag som åt det mesta =)

Sen fixade vi bilstolen och vi körde och hämtade Alex från fritids och körde ner till pizzerian och hämtade mat.
Ninni blev glad att få träffa Pappsen en liten stund och såklart att få träffa Salle och de andra som va där.
Vi körde tillbaka till Hörby. Jag, Ninni och Alex åt uppe hos mormor som vi hade tagit med mat till med och Marjo körde hem till Marko.
Efter att alla va mätta och nöjda och vi hade smält maten en stund, så gick vi hemåt. Vi stannade till så Alex kom hem och sen gick jag och Ninni vidare ner för backen och hem.

Hon har bara vilat en gång idag. Hon hoppade över morgonvilan idag med, det blev ist en förmiddagsvila och sen knappt 5 minuter i bilen. Trots det, så orade hon va uppe till lite innan 20. Bra, kanske hon sover till över 7 imorgon  =)

Jag ska spela lite gitarr ikväll, haar tagit fram den nu så nu minsann =)

Sen kommer Jocke hem och Mange skulle med komma, så blir kanske nån film sen.

Hoppas ni haft en bra dag, det har iaf jag! =)



Ute-frukost

Idag ville inte Ninni riktigt koppla av och vila sin morgonvila, så då hoppade vi helt enkelt över den.
Blev ett mysigt bad med Pappsen undertiden som jag gjorde iordning frukosten. Den packades ner och när vi alla sen va pålkädda och klara, så gick vi ner till hundrastplatsen.
Vi åt vår frukost där och visst smakade det lite bättre för att det va ute. I skogen hade det nog smakat ännu bättre. Får bli en annan dag =)

Sen gick vi hem efter nån timma, alla vilade och det blev en lång vila =)

Lite väl lång, för vi blev lite sena upp till mamma. Hon fyller år idag, så fika där bjöds det på =)
Sen åkte Jocke iväg med David, hjälpte honom med båten och sånt.
Jag och Ninni stannade så hon hann träffa moster Russi och kusin Alex med.

Vi pratade lite om ifall vi skulle bege oss ut och sätta oss och kolla djuren ikväll i det nya tornet. Men mormor kände sig lite trött, så hon orkade inte ta sig an Ninni ikväll. Så jag och Ninni skulle senare bege oss hemåt, packad in oss i bilen och skulle köra.
Kom ingenstans. Biljävel!!
Där är nåt glapp med nån säkring och det hjälper om man rycker lite i den, så startar bilen. Men inte nu.
Så irriterad jag blev...gick upp med Ninni till mormor igen, ringde Jocke och sa att han kunde hämta bil och hundar sen.
Sen gick jag och Ninni hem.

Ninni vilade inte sen i eftermiddag, så hon va så trött nät vi kom hem. Men jag höll henne vaken lite iaf, men det blev en halvtimme tidigare i säng idag.

Jocke kom och han åkte igen, han och David stack ut och jaga ist ikväll. Så får se när han kommer hem.

Imorgon får vi väl se hur det ser ut...om vi får ner askan från vulkanutbrottet hit till oss.
Vad som händer imorgon vet jag inte, men som vanligt så hoppas jag på fint väder så vi kan vi ute =)



Rastgården

Det va en lugn förmiddag, Ninni vilade sin morgonvila men sen vilade hon inte ordentligt senare. Ville inte somna, visade att hon ville lägga sig, men sen låg hon bara och snackade.
Så vi klädde på oss och gick ner till hundrastplatsen=)

Hundarn ahade kul, de plaskade lite i ån och Cox vågade sig to.m ner i vattnet idag =)

Det va varmt och härligt och efter en och en halv timme begav vi oss hem igen och jag körde till Amnesty för att köpa mattor till jakttornet. 3 st för 100 spänn. Kan man väl inte klaga på =)
Sen handlade jag lite och va en snabb sväng och sa hej till mamma innan jag körde hem igen.

Jocke blev sen hämtad av David och nu har de gjort klart tornet! =)
Jag får hänga med ut en dag snart, så jag får se det.

Jag fick vilat en 20 minuter innan Ninni sen vaknade och vi fixade här hemma. Vi har diskat och dammsugat och sen tog vi ett bad!
Klockan blev 19 innan vi kom upp från badet, men Ninni va redan trött. Nej, tänkte jag, du får inte gå och lägga dig redan...så hon hjälpte mig fixa med kläderna och vi tittade i tidning och hon körde lite med sin vagn.
Jocke kom hem och vid 20 blev det välling och Ninni somnade gott =)

Nu har Henke kommit!! =) Trevligt!
Vi ska få hem en pizza från chefen när han kommer till Hörby och det blir väl nån öl för karlarna =)

Imorgon ska nog Jocke jobb tror jag. Vad jag och Ninni ska göra vet jag inte riktigt, men vi går nog säkert en sväng och matar ankorna =)
På tal om ankor, så har det varit två ankor här utanför huset några gånger. Och när vi satt på balkongen innan ikväll, så kom det en anka flygades. Jocke försökte locka på den och ankan väde faktiskt och flög och landade framför vår balkong!! Hahaha!!
Så jag gick in och hämtade lite bröd till den, så den fick lite kvällsmat =)

Ha en bra kväll!!



Lite sovmorgon =)

Det va inte halv 7 man blev väckt idag, utan klockan hann bli hela 7!!! Wow!
Sen va det faktiskt inte Ninni jag vaknade av. Det va dryge-Atlas som gick rundor i sovrummer, fram och tillbaka....sen började Cox pipa i sin bur och sen började Ninni snacka.
Så när alla hade sagt sitt va det bara att gå upp.
Fixade välling till Ninni, gick ut med hundarna, diskade nästan allt och sen va Ninni på gång igen. Blöjan bytades och Ninni kastade den, vilket är rätt viktigt nu, att hon själv får göra. Hon vill hjälpa till med det hon kan nuförtiden =)
Sen fixade jag kaffe och vi väckte Pappsen =)
Han har sovit på soffan i natt. Nej, inget bråk som orsakade det, men han va inte trött nog för att somna när vi gick och la oss, så han kolla film.

Ninni snackar lite i sin säng nu, men håller väl på att somna. Vi dricker vårt kaffe och det börjar nog snart bli dags att stoppa något i magen känns det som.

Ska tvätta lite idag och vi ska nog se om vi kan ta oss till hundrastgården med hundarna eller nåt under dagen med, så de får komma ut i det fina vädret.



Tröttigt och Ute

Idag va vi uppe och drack kaffe och hälsade på hos Hasse efter att vi alla hade vilat förmiddagsvila =) Najs.

Vi körde hemåt igen och då va det lagom för Ninni att vila igen och jag och Jocke åt en god frukost/brunch, men kokta ägg, olika mackor, pålägg och pricken över i:et...köttbullar! =)
Så gott och så mätta vi blev!
Vi la oss och chillade i soffan och tittade på Supernatural, ett par avsnitt och sen somnade vi igen....haha. Har varit en sån dag =)

Sen kom Mange hot på kaffe, Alex kom hot och sen åkte Jocke iväg med David. Vidare med bygget av tornet. Snart är det klart =)

Jag, Ninni och Alex körde ut till Mange sen, suttit ute i det härliga vädret hela tiden. Mange och Alex har spelat fotboll, kastat boll och Ninn har gjort sina försök hon med, luktat på blommorna och plockat en blomma till Mange. Tycker det är så kul med bollar =)
Sen blev det kaffe och kanelbullar. Mmmm!
Ninni och Alex mumsade på, gottegrisarna =)

Lite mer boll och lek, Alex gick sina rundor och lekte med pinnar och allt vad ett barns fantasi bjuder på. Gitarren hade pkt fram och jag och Mange försökte komma på ett par låtar, hur de går. Gick väl sådär =)
Jag ska minsann plocka fram min gitarr snart nån dag och se om jag kan komma igång igen. Saknar det ibland och får det här suget att jag verkligen vill kunna spela. Så dags att ta tag i sig själv igen känns det som =)

Klockan tickade på och lite innan 8 körde vi hem. Alex behövde komma hem och Ninni började bli tröttfia.
Alex lämnades och när vi sen kom hem, gick Ninni och la sig.

Jocke kommer när han kommer, vet inte om de ska sitta på gris ikväll elle om de könner sig klara för dagen när de gjort vad de kan med tornet.

Jag tänkter faktiska på att ta med mig kameran idag, så lite bilder kan jag bjuda på med =)










































En riktigt trevlig eftermiddag/kväll. =)


Höres imorgon gott folk!!



Älskade måndag!

Ja, måndagen kom och skönt att vakna och veta att vi är lediga båda två.

Förmiddagen va lugn och när Ninni vilat sin förmiddagsvila, åt vi frukost och sen körde vi ut till Skogstrollen!

Solen sken och ännu finare tycker man att vädret är när man är där ute mitt i skogen! Underbart!!

När vi kom dit så va det inte bara farfar och Ann som Ninni fick träffa, faster Maria och kussarna va med där, så fullt ös direkt =)
Vi va ute hela eftermidagen, helt underbart!!
Vi drack kaffe och senare, efter att Maria och barnen åkt, så fick Jocke ett ryck. Han städade och tvättade bilen! Det behövdes och nu är den fin!!
Jag satt och njöt av solen och lugnet ute på landet. Jag skulle egentligen tvätta rutorna...men Ann hann komma tillbaka och korvarna hann bli klara lagom tills Jocke va klar, så då va det mat istället och rutorna får vänta. Och då ska jag ta allt på insidan som kan torkas av med, för det behövs det med =)

Ninni vaknade med lagom till maten, hon hade lyckats somna en liten stund, sova ute är ju kanon! =)

Efter maten, bätta och belåtna, så började vi anrunda dagen, packa in sakerna i bilen och David och Ulrika kom och hämtade Jocke. De ska göra klart tornet idag, nästan iaf, hoppas det går bra för dem! Han är fortfarande iväg =)

Efter att jag fått ricka lite på säkringarna i bilen, så kom jag med iväg. Bilen bråkar lite ibland och vill inte starta...

På vägen hem, så körde jag inom och hälsade på Mange lite snabbt och snackade lite.
Tänkte att när jag ändå har vägen förbi och ingen tid att passa, så tar jag ett litet stopp där med. Ninni satt och snackade lite hon med och flinade när hon kastde iväg sin telefon gång på gång =)

Sen kom vi hem, vi tittade igenom reklamen som fanns i lådan tillsammans och sen blev det välling och sängen, vilket hon absolut inte hade något emot. Hon har ju inte sovit så mycket idag =)

Jag ska bara sitta här i soffan och ta det chill nu, bläddra bland tv-kanalerna och bara va =)

Undra vad som händer imorgon... =)

Tack alla jag träffat idag för en kanondag!!



Slut

Jobbedagen slut, veckan snart slut och här sitter vi i soffan och ugglar med varsin dator =)

Ninni skulle ju ha sovit hos mormor, Jocke lämnade henne där när han for iväg för att fixa i skogen och sen har de suttit på gris ikväll.
Men mamma ringde och frågade om jag kunde komma och hämta Ninni när jag kom hem, för hon va ledsen...När jag kom hem kom samtidigt Jocke och han och David köde till mamma, de hade bilstolen i den bilen så.
Mamma mådde inte riktigt bra, insulin känning och hon hade ramlat igen, därför Ninni hade blivit rädd och ledsen.
Det va sanningen och det va inte vad hon sa till mig när hon ringde. Tur hon försa sig när Jocke paratade med henne....
Hon bär ju inte Ninni längre, hon går efter mamma istället, eller brevid, de går lika fort tror jag, hahah =)
Jävla kärring!!
Faktiskt! Ja, det är min mamma, men när hon inte vågar säga till mig som det är så är det lite kärring över henne.
Jag är ju bara rädd om henne, min älskade mamma. Rädd att det ska hända henne nåt. Även om Ninni är där eller inte. Nu fickman väl reda på det tack vare att Ninni va där, annars hade det väl inte kommit fram förrän om ett par veckor...grr!

Nåja, Ninni kom hem och nu sover hon gott och mamma med hoppas jag.
Hon ska iväg till läkaren imorgon, nån vanligg kontroll tror jag, och det återstår väl bara att höra med henne om hon vågat säga till läkaren att hon ramlat igen.
Fan, rent ut, hon måste äta ordentligt och ha koll på sockret!!

Ja. Då så.

Det har inte varit så mycket på jobb idag heller som man hoppades på, men det har varit en bra dag iaf =)
Nästa helg är det Jocke som får jobba, så kör vi väl på med varannan helg i fortsättningen =)

Hoppas ni alla haft en bra helg, nu ska vi nog se klart serieavsnittet vi kom halvvägs med innan idag och sen UFC som vi va kloka nog att hoppa i natt =)

Imorgon är det måndag, vi är lediga ihop och det ska bli fint väder =)



Söndag

Söndagen började tidigt, som de senaste dagarna, då Ninni som sagt har börjat gå upp tidigt. Hoppas det är en fas....

Det va ju UFC i natt. Men kloka va vi faktiskt och gick och la oss, så vi ska se det idag ist.

Jocke är iväg med Micke en sväng nu, han har varit här på kaffe och roffade med sig Jocke för att köra och hämta nåt.
Ja, bara de är hemma tills jag ska iväg =)

Sista dagen idag av joobbehelgen. Känns hur bra som helst och skönt att ha fått jobba lite. Vi snackade lite om det igår och vi kommer nog ta varannan helg var att jobba =)
Kan va bra för oss båda =)

Nu vaknar nog snart Ninni, så lite mys och bus med henne innan jag sticker.



Jobb igen =)

Har nästan inget batteri på datorn och jag orkar inte sträcka mig efter laddaren....

Men det har varit jobb idag igen och det har varit lika kul idag, fast det kunde varit lite med att göra =)

Mange har varit här hos Jocke ikväll och är här fortfarande. Det har varit fotboll som gällt och nu snart är det dags för UFC 112!!! =)

Najs!

Jag jobbar imorgon med =)

Nu börjar det, ha de bra!



Solen lyser!

Vilket underbart väder!!
Solen strålar och nu önskar jagnästan att klockan hade varit lite mer så vi hade kunnat gå ut, just bara för att det är så fint väder!

Men det går inte, Ninn ligger och vilar sin morgonvila. Knasungen  har börjat gå upp tidigt igen, lite innan 7 gjorde jag vällingen. Vi brukar inte starta dagen innan 7, men har ingen klocka i sovrummet, så man får göra en liten chansning om vad klockna är.
Men nu vilar hon igen och vi ska titta på Spartacus!! (Rekomenderas!!)

Tänkete att jag skulle höra med Jocke om han vill ut och gå en sväng innan jag åker till jobb idag. Om han inte hade planerat att göra det sen i eftermiddag vill säga =)

Det är sånahär fina dagar man egentligen inte vill jobba, speciellt inte när sommaren har kommit och det är den lyxen jag har, att jag inte jobbar så mycket nu =) Hihi!! =)
Det lär ju bli mer i sommar, men ändå!

Så, jag önskar er alla en kanondag, så hörs vi sen!



Jag jobbar =)

Skitroligt har det varit att jobba idag. Faktikt.
Men att jag saknat min älskade familj går inte att sticka under stolen med. Den biten har varit jobbig, min vana är ju att vara hemma med snuttan.
Men med henne har det inte lidit någon nöd, heldag med Pappsen utan Mammsen. =)

De har haft det bra och de har varit ute och gått och hälsat på hos Hasse och hans familj =)

Jag ska jobba imorgon med, Mange har varit en sävng här ikväll hos Jocke och de hade väl pratat om ifall de skulle se fotbollen imorgon om Jocke va ledig. Och visst kan jag jobba. Längesen Jocke va ledig en helg.

Hur fint som helst är det här hemma med, det har städast och fixats här hemma under dagen =) Najs!
Vilken underbar man jag har!

Nu ska vi kolla serien och ta det chill =)

Ha de!



Jobb

Jdag är det jag som åker till jobb ist för Jocke =)
Han kände sig inte helt hundra innan och varför inte ha en hemmamysdag med Ninni då?! =)

Ninni kommer ju va överlycklig, så pappig som hon är. Det är vad man hör från det att hon vaknar tills hon somnar nu. "pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa"..........
Gullunge!

Vi har badat allihopa nu och snart kommer väl Ninni gå och vila misstänker jag.

Hoppas ni alla får en bra fredag!


Rastplatsen och fika =)

Idag när vi hämtat Ninni och druckit en kopp kaffe med mamma, så begav vi oss mot hundrastplatsen.
Jocke släppte mig och hundarna där och sen körde han hem för att hämta lite fika och vagnen, så han och Ninni gick ner till oss sen.
Hundarna älskar ju (självklart) att va ute och de lekte och hade sig.
Jocke och Ninni kom och efter en stund mumsade vi på gräddbullar =)

Vi stannade ett par timmar innan vi gick hemåt igen och hade Ninni redan somnat. Skönt att sova ute i friska luften =)

Hon vaknade när vi kom hem, åt lite yoghurt och senare vilade hon igen, märktes att hon inte vilat riktigt vad hon skulle innan.

Vi tittade på Supernatural, serien vi kollar nu och sen va det dags för Jocke att bli hämtad av David. De har haft mycket att göra idag, de skulle köra och hämtat spridaren till åteln, fixa belysningen och köra tornet och ställa det på plats. Sen ska det byggas klart med, men det får ju göras på plats.
De kom hitom och hämtade Jockes snus och hans jacka fick med följa med, de skulle nog sätta sig en stund ikväll med =)

Jag och Ninni har lagat mat och badat ikväll. Efter att ha hjälpt till att laga mat och sen dyka och ha sig en massa så bidde snuttan trött och gick och la sig vid 8 =)

Jag ska bara sitta här och ta det lugnt =)

Bilderna från igår ska ni få, men först kommer några som jag bara har varit för lat för att lägga upp...


Mys med Pappsen! =)






Påskägget Pappsen kom hem med lite i förskott =)






Ser du mig?



Kuligt och mumsigt när vi bakar =)

















Så lite bilder från igår, mysigt i solen på rastplatsen och hundarna busar och njuter och vi njuter att den härliga solen =)





















Ute hos David och Ulrika byggdes det torn =)



Och Ninni gick och satte sig i en hundbur =)





Härliga, soliga dag!

Får bli lite kortfattat om dagen, jag pallar inte sitta här så länge. Och bilder, det har jag tagit (kors i taket eller?), men ni får dem inte nu.

Vi gick iväg med hundarna och satte oss i rastgården. Ninni garvade åt ankorna och fikade och hundarna busade och blev skitiga. Efter nästan två timmar gick vi hem igen och en lunch och vila stod på menyn,

Sen upp, Jocke dammsugade och jag fixade med kläder.
David kom och vi åkte ut till dem och Jocke och David fortsatte med tornet.
Ninni fick träffa Ulrikas shettisar, men hon rynkade på nasan...klappade lite försiktigt sen, men sen hörde hon Pappsen och då va det inte intressant med pållarna längre.
Hon är så pappig nu vår lillfia =)

Sen satte Ninni sig i en vattenpöl...."oj"
Ja, kan man ju säga =)

Sen körde vi ut så Jocke och David fodrade grisarna. De atannade till på ett par av sina kråkställen och pangade ett par fåglar och sen körde vi till Hörby, Ninni lämnades till mormor när hon skulle sova och stannar där över natten.

Vi klädde oss ordentligt och sen körde vi ut och satte oss på gris =)

Fan vad spännande det va, men ingen gris kom. De hade full koll på oss....
Men tornet ska snart upp =)

Nu är vi hemma, Jocke har fixat lite kvällsmat till oss och det luktar väldigt gott!!

Ha de!!



Reklam!

Jag vet vem det är och jag hoppas att allt kommer fortsätta gå bra för henne.
Jag såg hennes annons på Blocket och tänkte att jag kunde hjälpa henne lite på traven.
Denna mat ska va jättebra. Har själv inte testat den än, men vill väldigt gärna och har pratat med Jocke om det. För jag har hört så gott om den. Hunden får inte i sig en massa skit-tillsatser, blir då lugnare och mer harmonisk.

Så har ni hund eller katt? Testa då denna maten!

Cebacka Gård



Tidig morgon

Ja, som jag misstänktes, så vaknade Ninni tidigt och klockan hade inte hunnit slå 7 än.
Jag låg och lyssnade på henne en stund i förhoppning om att hon bara skulle vakna till och somna om, men jag gjode vällingen till henne (som vi fick börja med efter nån dagar, då vi märkte att hon nog saknade den ändå) =) och sen gick jag ut med Cox.
Hade tagit med mig min kudde ut i soffan och la mig där när jag va klar och tänkte att Ninni kanske somnade om efter vällingen.
Men nope, det gjorde hon inte, så hon fick komma upp. Men det märktes ju att hon inte va super pigg, för hon gick lite rundor och klappade Cox, kom upp och la sig hos mig i soffan och mös lite och sen hittade hon papper på bordet från igår. (rent)
Hon städade lite och sen försvann hon.
Jag hörde att hon gick in på toaletten och sen tror jag att jag gjorde det dummaste för dagen direkt...
Hon har ju sett när jag torkat näsan eller nåt, att jag sen kastat pappret i toalettstolen. Hon kan ju redan gå och kasta skräp i papperskorgen och nu ville hon kasta pappret i toastolen.
Hon va jätteduktig och la i pappret, men sen ville hon ju självklart dra i knoppen med och spola. Och jag hjälpte henne och lät henne göra det!!
Dumma jag, tror jag, för nu lär hon vilja göra det hela dagarna....
Vi brukar ju ha dörren helt stängd, men nu hade jag missat det, men ibland kan hon ju stå där och gala för att hon vill bada, nu lär hon ju vilja komma in för att spola.
Hon hade kunnat bo där inne, bada och spola hela dagarna =)
Aja, vi får se vad hon säger sen idag =)

Igår gjorde jag ju en massa pannkakor som vi åt till middag och Jocke och David kom senare och åt de som va kvar. Men de räckte inte...så sent igår kväll ställde jag mig och gjorde 16 pannkakor till då de inte va mätta efter första lasset på 10 =)
Men sen blev de mätta iaf och där blev ett par tre stycken kvar som Ninni kan ha till fika idag =)

Det ska ju bli riktigt fint väder idag har jag hört och det gjorde ju min dag redan!
Ut, jag vill UT!!
Ja, det ska vi med, vi ska ut till David och jag ska få se tornet de började bygga igår. Och jag ska fixa en skylt de ska ha på tornet =)

Nu ska jag se om jag kan smyga ner till affären, om hannu tänkt öppna när han ska idag, och köpa kaffe....det är slut!!

Ha en solig och härlig dag!!



Ett X

Efter dagens match blev det ett X. Men iaf inte mållöst, 1-1.
Synd. För hade vi fått tre pinnar så hade vi gått om HIF i tabellen...men den dagen den kommer!! Moahahahahaaaa!!

Jocke ringde, de har spikat torn ju och han sa att det är stort!! =)
De skulle spika och dona lite till innan de är klara för dagen, så jag ska koka mig en kopp te nu och äta lite knäckisar med ost =)

Ninni gick och la sig tidigt idag....lite för tidigt är jag rädd för. Men jag får väl gå upp tidigare imorgon då helt enkelt. Hon va visst så pass trött bara, jag trodde hon ville vila en stund, men hon har ju inte vaknat än, så då får hon sova för natten då om det är vad hon behöver.

Haj po er, höres imöra!!



MFF på webradion

Jag sitter i siffan och smpsurfar på min dator, samtidigt som jag lyssnar på MFF-Halmstad matchen på Jockes dator. Det är tur att sr.se säder matcherna!! =)

Än har det inte blivit några mål, men de fortsätter kämpa!

Alex va här en stund innan och vi lyxade faktskt till det och hade pannkakor till middag idag =)
Tog ju lite längre tid än det brukat ta när jag gör det på pizzerian, för där gör jag ju det på stekbordet och kan göra två-tre åt gången.... Men klart blev det, många blev det och vi blev mätta.

Där är över till Jocke och David som kommer sen när de är klara. De är iväg och spikar jakt-torn och de har fodrat vildsvinen med.
Som de trott och hoppats på, så har det kommit gris till ena åteln nu med, så gris på båda finns!! Kanon!

Ja, idag har det bara varit en dryg och tråkig dag, som ni nog redan har förtått.
Men såna dagar har man väl och det är en ny dag imorgon =) Hoppas det blir fint väder, så kan vi kanske ut och gå och kanske ta oss till lekplaten med Ninni =)



suck

En rätt så bajsigt tråkig dag idag....inte mycket med oss...bull!



Muckar!!

Hahaha, ja imorse började Ninni mucka!! =)

Hon stod vid dörrkarmen och titt-ut:ade lite och såg sådär finurlig ut mot Jocke.

Hon gick fram till bordet och lutade sig lite över det och tittade på Jocke, sen gick hon igen.
Tillbaka kom hon och då "muckade" Jocke med huvudet, ryckte framåt med huvudet sådär, ja, jag hoppas ni fattar vad jag menar.
Och Ninni gjorde likadant!! =)

Gullunge, nu är hon ännu tuffare och muckar med, haha!!



Lediga...

...men vad händer idag?
Inte en aning!

Ja, så är det med det....



Himma fra jåbb

Sitter i soffan och pustar lite efter en jobbedag =)
Det har varit jättekul att jobba, har inte varit överdrivet mycket att göra, men lagom =)

Vi käkade ju lunch med Marjo och Salle med familj innan vi jobbade och shit vad gott det va. Revbenen blev kanon!

Ninni har haft det bra hos mormor och Alex har med varit där en stund och busat med henne, så hon har nog allt haft att göra =)

Nu ska vi titta lite på serien vi har en hel del avsnitt av, innan klockan blir för mycket.

Vi höres imöra!!



Arg och sorg

Kan inte hjälpa det, kände inte honom, hade inte lyssnat på hans musik så jättelänge. Men denna mannen etsade sig fast i huvudet, hans musik går knapt att beskriva. En rent för ung man som lämnade detta liv för tidigt.
Vi lyssnar än på musiken han varit med och skapat och ibland, som nu för en stund sedan, hittar Jocke en hyllningslåt till honom och man känner en sorg.

Då skänker man en tanke till hans nära och kära, beklagar sorgen.

Tidigare inlägg
(finns längre ner på den sidan)


Facebook-sida


Hyllningslåt


Vila i frid Jr. Eric!!



Lunch

Revbenen göttar sig fint i ugnen och Ninni vilar. Jocke har varit fodrat grisarna och sen ska vi upp till syster och Salle med revbenen och vi ska käka lunch innan vi sticker till jobb.

Ja, nu sitter jag bara och är lite deppig. Jocke hittade en hyllningslåt till Jr. Eric.....
Vi höres.



Heldag

På pizzerian då, har det varit en heldag. Vi körde inte hem förrän det va stängt =)
Ninni har haft fullt upp och busat med Micke och sen kom faster Maria och kusse Jonas och åt, så vi åt då med =) Trevligt!!!
Pannkakor har det med blivit idag och ja en massa ätade tycker jag =)
Mange kom och sa hej lite snabbt med =)
En bra dag, mysigt och lagom.

Ninni sover gott nu och för vår del ska det bli serie-tittande för sulla muggar.

Imorgon ska vi jobba båda två och Ninni ska till mormor.
Innan jobb ska vi käka med Marjo och Salle. Revben och lite plockmat och potatisgratäng. Längtar redan!

Ska bli roligt att jobba imorgon, kände jag redan idag när vi va där och man hjälpte till lite här och var ibland. Det va ju länge sen jag jobbade nu... =)

Så, vi får höras av, ha det så bra så länge gott folk!



Påskfirandet...

...Ja, det hölls ju ute hos Skogstrollen =)
Vi va där vid 2 och det va egentligen full rulle för Ninnis del direkt =)
Faster Maria och Danny med kussarna kom med och då hade Ninni att göra, bus och lek och allt!
Vi käkade god middag efter lite kaffe och snacka och efter maten fick barnen påskägg. Lyckliga ungar öppnade sina ägg och Ninni har lärt sig vad de innehåller =)
När hon öppnade sitt, så slet hon bort de fina kkläderna hon fick och letade rätt på chokladet!! =)
En sort hon har fått där innan kände hon igen direkt och ville öppna, så efterrätt fixad =)
Tack så jätte mycket!!

Vi förflyttade oss in i vardagsrummet och slog oss ner, alla nog lite halvslöa efter maten, utom barnen =)
Det serverades kaffe, rullsårta och tårta. Så gott!!

Tyvärr glömde jag kameran. Som Jocke sa till mig härom dagen, så har jag blivit dålig på att ta bilder och jag håller med... Får bli skärpning på den fronten!
Påskafton och allt...

Men Ninni va fint påsk-klädd i en gul fin kläning med vita blommor på och en skarfs på huvudet =)

Alla barnen lekte och hade sig och klockan tickade fort. Vi packade ihop oss och körde mot Hörby iigen och då va klockan över 18-nånting.

Hemma i Hörby igen, så lämnade vi Ninni en stund hos mormor och jag fick följa med och fodra grisarna, va ju spännande att se om de gillat de små bullar som jag och Jocke bakat till dem =)
Det hade de!
Klara där, så hämatade jag Ninni när Jocke tog en runda med hundarna och samma visa som dagen innan. Lite bus och mys med Pappsen innan det va sängen för Ninni. =)

Mange kom sen igår kväll, trevligt! Film och snack och jag somnade till en stund, va jätte trött. Men vaknade innan filmen slogs på, så jag såg iaf den! =)

Lite sovmorgon fick vi minsann idag, gårdagen fick Ninni riktigt trött och klockan hade passerat en bit över 7 innan dagen startade.
Nu vilar Ninni och Jocke kommer nog snart tillbaka efter dagens fodring av grisarna. Då är det frukost för vår del som väntar, ägg och bull frukost gäller idag!! =)

Jocke ska ju jobba idag och jag och Ninni ska ha en hemmadag. Städa lite och så.

Hoppas ni hade en bra påsk!!



Långfredag

Jocke jobbade idag och jag och Ninni följde med ner. Vi åt och snackade och sen vilade Ninni lite.
När Ninni vaknade igen körde vi hem och Jocke fick faktiskt sluta redan då! =)
Vi lämnade Ninni hos mormor en stund, så jag kunde följa med Jocke och David till deras nya jaktmark och hjälpa dem fixa till åtlarna och lägga ut mat till nöffarna.
Vi såg två grisar när vi va på väg till ena åteln, som sprang iväg =)
Där är jättefint ute och gris finns där iaf =)

Jag hämtade Ninni och Jocke gick enrunda med hundarna så länge och när i kom hem va Ninni rätt trött, så lite bus med Pappsen och blev det pyjamas och sängen för lilla damen.

Vi sitter bara och tar det lugnt, ätit god ölkorv som tyvärr redan är slut. Fick hem ett paket för någon dag sen...

Imorgon ska vi nog inte göra mycket under förmiddagen och sen ska vi ut till Skogstrollen på påskmiddag =)

Farmor stannade till och lämnade ett påskägg till Ninni idag. Proppat va det och uppskattat, självklart =) Tack Farmor!!

Hoppas er påskhelg varit bra hittills, ni som kanske firar hela helgen och jag hoppas resten med blir bra!



Blev jobb

Ninni låg och vilade och vi väntade på att hon skulle vakna, sen skulle vi köra ut till Skogstrollen och hälsa på.
När hon vaknade, ringde nästan samtidigt Salle till Jocke.
Han undrade vart Jocke tog vägen..... Va?
Han skulle visst jobba idag.
Så han fick köra till jobb och hemma stannade vi. Men vi har haft en bra dag ändå, även om det kändes lite bull att han helt plötsligt försvann sådar. Men inget att göra åt det.

Så jag och Ninni har fixat lite här hemma, diskat, fikat, dammsugat och dammat lite.
Sen kom morfar ner och hälsade på och lämnade lite påskgodis till Ninni. Lycklig blev hon =)
Han stannade på kaffe och fika och sen när han gick va Ninni-skrutt trött och gick och la sig. Jag har tagit det lugnt, tittade på Blåsingen. Rätt kul faktiskt =)

Nu väntar jag på att Jocke ska komma hem och han har mat med sig till mig! En fläskfilé-burgare, kan nog va nåt =)

Ha det gött gott folk!



Påskahelg!

Skärtorsdga idag, Påskhelgen är här. Har ni kanske fulspeckat med släktbesök och middagar och att gå runt och va påskkärringar? =)

Vi ska inte göra åt speciellt idag tror jag, inget som strår på listan iaf.
Imorgon är det jobb för Jockes del och jag såg att det skulle bli fint väder, så jag och Ninni tar oss nog en promenad till mormor och fikar lite. Och köper blommorna, det blev inte av igår. Va inget väder som lockade mig specis!

På lördag är vi bjudna ut till Skogstrollen på lite mat och sen är det nog jobb igen på söndag för Jockes del, tror iaf att det är öppet, men kommer faktiskt inte ihåg helt hundra.
På måndag ska vi jobba båda två, ska bli roligt. Men innan jobb är vi bjudna på middag hos moster Marjo och chef Salle =) 
Och tjoff, så är den helgen slut =)

Vi har faktiskt inget påskris!! Har pyntet till det, men inget ris, så jag ska nog skaffa oss det, så ska jag och Ninni pynta det =)

Just nu, så ligger alla och vilar, t.om hundarna. Jocke va hos David redan klockan 5 i morse och de va och kollade sinjaktmark innan David började jobba för att se om det hade blivit lika länsat på mat som det va innan. Så lite trött va han och vem klandrar honom...

Jag ska hälla upp en kopp kaffe och gå ut och sätta mig på balkongen nu en stund =)

PS. Ja, sorry för att jag inte va här igår, men inget att säga om gårdagen ändå, den va bara dryg, jag va trött och hängig och dumma som vi va så tittade vi på en serie när Ninni vilade och hann inte själva vila... =) DS.



RSS 2.0