Påskahelg!

Skärtorsdga idag, Påskhelgen är här. Har ni kanske fulspeckat med släktbesök och middagar och att gå runt och va påskkärringar? =)

Vi ska inte göra åt speciellt idag tror jag, inget som strår på listan iaf.
Imorgon är det jobb för Jockes del och jag såg att det skulle bli fint väder, så jag och Ninni tar oss nog en promenad till mormor och fikar lite. Och köper blommorna, det blev inte av igår. Va inget väder som lockade mig specis!

På lördag är vi bjudna ut till Skogstrollen på lite mat och sen är det nog jobb igen på söndag för Jockes del, tror iaf att det är öppet, men kommer faktiskt inte ihåg helt hundra.
På måndag ska vi jobba båda två, ska bli roligt. Men innan jobb är vi bjudna på middag hos moster Marjo och chef Salle =) 
Och tjoff, så är den helgen slut =)

Vi har faktiskt inget påskris!! Har pyntet till det, men inget ris, så jag ska nog skaffa oss det, så ska jag och Ninni pynta det =)

Just nu, så ligger alla och vilar, t.om hundarna. Jocke va hos David redan klockan 5 i morse och de va och kollade sinjaktmark innan David började jobba för att se om det hade blivit lika länsat på mat som det va innan. Så lite trött va han och vem klandrar honom...

Jag ska hälla upp en kopp kaffe och gå ut och sätta mig på balkongen nu en stund =)

PS. Ja, sorry för att jag inte va här igår, men inget att säga om gårdagen ändå, den va bara dryg, jag va trött och hängig och dumma som vi va så tittade vi på en serie när Ninni vilade och hann inte själva vila... =) DS.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0