Söndag...

Ja ni blir ju inte förvånade när jag säger att vi är nere på pizzerian =)
Sitter och väntar på att det ska bli lite mindre att göra så att jag kan göra pankakor idag igen. Är ju så gott!
Ninni sitter här i mitt knä och snackar och har sig, men idag kommer hon inte åt tangenterna iaf =) Hon är på sånt snackehumör idag så det är inte många sekunder det är tyst om henne, skruttungen min =)

Imogron är det ju dags för MFF-matchen!
Salle ska inte föllja med, kände inte riktigt för det och hade lite annat han skulle behöva göra, så vi bjöd med oss Baronen ist. Ska bli jätteroligt, jag ser fram emot det som fan!!
Även om Malmö inte skulle vinna, så att få va med på en förhoppningsvis fullsatt match och derby...najs =)
Vi har fixat till det lite här på pizzerian med, Jocke tyckte Salle skulle ha en halsduk med och vi hängde upp den här ovabför Hälge som jag målat =)

Vi lämnar Ninni hos mormor på eftermiddagen och sen kör vi in så vi är där i god tid...ska inte bli som det blivit de andra gångerna hehe..

Ikväll ska vi till Baronparet och lana! =)=)

Nu ska fixa lite dricka och kex till Ninni  och se om jag kan få komma åt stekbordet snart och göra pankakorna.
Lite kaffe hade med varit gott....





Lördags kväll

Klockan har passerat 21.00 och det är lördag. Denna dagen har gått åt att va på pizzerian igen =)
Ninni sitter här brevid mig och vi är båda mätta, jag gjorde pankakor och det va poppis av alla. Ninni tyckte det va jättegott och pet av små bitar efterhand med sina små tänder. Jag försökte få en bild av dem innan idag, men det gick inte så bra...

Vu fick riktig sovmorgon idag med, kära syster min ringde och väckte oss kanske halv 11. Hon och Andreas har kommit hem från semestern.
Jocke hittade Ninni liggandes på helt fel håll i sängen under täcket. Där låg hon och mummlade nåt konstigt =)
Sen blev det morgonkaffe hos Baronparet innan vi körde ner hit till pizzrian.
Senre kom de ner hit och åt och jag fick en datorväska!! Happy happy jag, nu har jag en riktig väska till min fina laptop! =)
Tack så mycket!!
Vi ska se film med dem ikväll, kolla färdigt på den vi inte orkade se klart igår.

Nu tycket Ninni det är riktigt kass att jag sitter och skriver här, hon har fått komma och sätta sig i mitt   k n ä nuddddddddd (det va Ninni skrev lite)

cgggggggg
 vghgghb

(igen)

Höres sen istället tror jag... =)




Helgen har börjat

Fredag eftermiddag är det och jag och Ninni sitter på terrassen på jobb idag med och tar det chill medans pappsen jobbar =)

Vi va en sväng hos Salle innan det va dags att köra till jobb. Vi passade på att äta lunch med på Intim innan vi körde, så mätta va vi redan innan vi kom hit. Men nåt gott ska vi väl kunna få i oss här med under dagen.
Ninni sitter och vässar sina små tänder på kex, kastar ner alla sina leksaker på golvet så att Tjitchoos har att göra och plocka upp dem =)
Innan kom Ninni på att när hon bitit av en bit kex, så kan man ju dricka lite, lite vatten för då slipper man ju själv blöta upp kexet innan man sväljer. Latunge =)

Mange och Jojjo skulle komma ner här och hälsa på en liten sväng sen ikväll. Trevligt, trevligt, vi har inte setts så mycket den senaste tiden, haft att göra allihop.

Jag ska nog få över bilderna från Jockes dator ikväll, så ska ni få lite bilder med. Jag har från när vi va på Liseberg bl.a och lite annat smått och gott.

Nu ska jag gå in och göra lite gröt till Ninni, börjar bli dags för det nu snart =)



Snart kvällen...

Klockan är snart halv åtta och jag sitter fortfarande och ugglar här på terrassen =)
Ninni ligger och sover och just nu, Tjotchoos nattade henne. De har sin lilla sak för sig när det är dags att sova, Tjitchoos går runt och vaggar henne och visslar tills de små tittorna stängs =)

På måndag är det dags för derby! MFF-HIF...vi ska dit!!! Som jag längtar!
Ja, jag vet, det går inte bra för MFF, en liten glimt av hopp fick vi väl innan när det blev lite vinster och poäng...men det va då och nu går det illa igen. Men hoppet ska man väl inte tappa förrän det är över helt. Eller hur!!
Jaja, vi ska in och kolla matchen iaf, jag, Jocke och Salle. In i tid, käka lite gott och sen match, kommer bli en kanondag!
Ninni ska vi lämna till mormor, hon ska sova över där, vi vet ju inte riktigt när vi är hemma och mamma är ju inte uppe hur länge som helst...

Nä, nu hoppas jag på att få lite kaffe serverat snart =)



Chill på terrassen

Jocke jobbar och jag och Ninni sitter på terrassen här på jobb och tar det chill =)
Känns lite konstigt att sitta här hela dagen utan att jobba, men ganska skönt ändå, sitter här och har det bra, äter god mat och ser på när de andra sliter, hahaha. Jalla jalla!! =)

Ninni sitter och biter av små bitar av kex med sina små fina tänder, snackar och charmar folket som kommer och går, skrattar, busar och har det allmänt bra hon med =)

Jag är mätt i magen, Jocke och jag delade på en pizza och den va jättegod. Jag har inte tyckt om köttfärssås på pizza innan, men Jocke fick mig att smaka häromdagen och det va en hit! Hur gott som helst =)

I måndags va vi på Skånes Djurpark. Inte för att Ninni fattade så mycket och hon sov en del när vi va där, men vi hade en mysig familjedag. Som jag njöt!
Bilder har jag, men de är inte inlagda än och jag har nog lite bilder till från sista tiden, men de ligger på Jockes dator och jag ska ladda över dem till min så fort jag har tid.

Idag skulle vi egentligen ha kört in till Eslöv för att hälsa på en familj vi träffade inne på Neo-avdelningen, men vi har ju fått flytta fram det till nästa vecka nu när Jocke jobbar. Ska bli jättekul att träffa dem igen, Nino som är lika gammal som Ninni har blivit så stor, lilla charmtrollet! =)

Efter jobb idag ska vi ta en kaffe med Baronen och Baronessan =)

Nu ska jag fixa till lite banan till min lilla skruttunge som sitter och snackar med sina leksaker =)



För en vecka sedan...

Nu sitter jag och skriver på min nya laptop!! Som jag berättade så krasade ju min gamla och Jocke köpte en till mig igår!! =) Min snälla man!
Så nu kan det bli lite mer ordning med bloggandet med och det tackar jag själv inte nej till!

Ja, som ni flesta vet, så fick stackars Tisha resa upp till änglarna för en vecka sen idag. Hon hade fått livmodersinflamation och va illa däran.
Snälla Åsa följde med mig till veterinären och jag hade fått en tid 10.15. Jocke va hemma med Ninni och Atlas, han klarade inte av att följa med.
Vi kom fram och Tisha va jätteduktig, gick upp och la sig på britsen och hon fick lite dropp. Veterinären sa att det fanns alterntiven att operera för närmare 20.000 kr, ge henne anibiotika eller att låta henne få somna in.
Fy fan vad dåligt jag mådde, se Tisha må som hon gjorde, se henne va så tapper trots allt.

Att ge henne antibiotika va helt uteslutet, för inflamationen skulle bara komma tillbaka sen igen nästa gång hon löpte och aldrig att jag skulle vilja att hon skulle behöva gå igenom detta en gång till!
Att operera för närmare 20.000...hade jag haft pengarna i fickan så hade det inte varit några problem. Att låna pengarna hade kanske gått, men sen va hon över 10 år med, så hon hade fått leva sitt liv. Hon va så mager nu med, så det hade varit en kämpig tid för henne att återhämta sig med.

Så beslutet blev att änglarna skulle få ta hand om henne...
Jag kunde inte få fram det bara, kunde inte säga till veterinären när hon kom in. Så Åsa fick ta över där.
Det hela gick väldigt snabbt och stilla till. Jag tror faktiskt på något sätt att Tisha va beredd på det hela, att hon själv ville få somna. Jag fick en kram och en puss av henne, hade jag inte fått på nån gadar och det kändes skönt ska ni veta. Va som om hon sa hejdå.
När det va dags så att jag på en stol vid britsen där snuttan min låg. Jag höll om hennes huvud, va hade våra huvudet intill varandra och jag kunde höra och känna hennes andetag. Hon va lugn och bara tog emot det som komma skulle.
När hon hade fått sprutan tog det inte många sekunder förrän hennes kropp börjdade slappna av. Jag kände hur hon blev tyngre och tyngre, hennes huvud sjönk längre ner och jag bara satt där och höll om henne och tårarna de sprutade. Jag grät som en liten unge och jag önskade bara att det hemska mardrömmen skulle ta slut, att jag skulle vakna och se sen vanliga glada och pigga Tisha titta upp mot mig när jag släpptee taget om henne. Det gjorde så ont så ont.
Strax efter att hon hade fått båda sprutorna slutade hon andas. Hon va helt tyst, rörde sig inte och jag kände inte hennes andetag längre. Änglarna hade hämtat henne.
Jag ville inte släppa taget, satt och grät med henne i mina armar, ville inte att det skulle va sant.
Men jag samlade mig till slut, släppte taget och där låg hon min älskade Tisha, stilla och fridfull.

Det va det värsta jag någonsin gjort och varit med om i hela mitt liv. Det  är lite jobbigt att prata om och skriva om, men vi kan inte göra annat än att gå vidare. Hon är kvar med oss, det vet vi och vi låter minnena av henne leva kvar. Jag är glad över den tiden jag fick med henne och för att jag fick vara en del av hennes liv. Underbara hund!!

När jag kom hem mötte Atlas mig på vägen. Han va hur glad som helst över att vi kom tillbaka. När jag gick ur bilen letade han och sprang runt för att se vart Tisha skulle komma ifrån. Men det kom ju ingen. Han fick lukta på hennes halsband. Han verkade lite förvirrad och han va med och kollade bagaget när jag tog ut lakanet, nej ingen Tisha  där heller...
Jocke berättade att ca 20 minuter efter att vi hade pratat i telefon, så hade Atlas tyst och lugnt kommit in och lagt sig vid Jockes fötter och bara legat där. Det va ugnefär då som Tisha flög iväg...

Han letade lite nån dagar efter att hon försvunnit med, kollade hennes plats när han kom in i huset och verkat lite ledsen vissa kvällar. Nu sover han på hennes madrass om nätterna och han tar bätttre hand om den än vad han gjorde med sin egen. Visst saknar han henne, vi han som med oss går vidare.
Tisha vet hur älskad och saknad hon är.

Jag saknar henne jättemycket, tänker på henne varje dag. Önskar ingen den smärta jag kände då för en vecka sedan...
Tack snälla Åsa för att du följde med mig!

Vila i frid Älskade Fina Tisha!!!



Ont i magen, lissen ögat...

En vecka sen jag bloggade sist...ja ni vet vad jag själv tycker om det. Allt med internet va smidigare och bättre innan när vi hade internet på båda datorerna....nu går det ju inte alls att fixa då min laptop har krashat =(
Men den ska förhoppningsvis lagas snart och lite bättre internet än möget vi har nu ska med fixas.

Jocke har kört och jagat nu, han ska följa med en bekant och det har han sett fram emot nu i en vecka =) Hoppas de får något med, men jag kan tänka mig att det är rätt skönt bara att få komma ut lite.

Det har väl hänt en del sen sist. Både roliga och tråkiga saker...
Vi har blivit stammisar på cafèt och det är bara trevligt, kaffe med chefen nästan varje dag, gärna med frukost och Ninni vet vad som gäller och mumsar bulle med mamma och pappa =)
Vi är på pizzerian en del, men det va väl ingen nyhet kanske, hehe.
Uppe hos våra kära grannar blir det mycket kaffe med, härligt att det är så nära =) Sååå söt liten vovve de har fått hem!! Så liten och så söt =)

Ninni växer så det knakar!! Snackar och skrattar och är den gladaste lille skit jag tror jag träffat faktiskt. En liten tand tror jag snart kommer synas!!! =) Känns som den är på G nu iaf och vi har undrat ett tag när det skulle börja. Så det återsår nu bara att se vilka krämpor hon får på köpet... =)
*Knackar i trä* Det har ju aldrig varit några komplikationer *knackar lite till* med Ninni, hon har ju alltid mått bra och trots att hon kom till världen sina 10 veckor för tidigt så har hon ju fixat allt galant. Så sjukpremiären för henne kom nu i förrra veckan. 3-dagarsfebern kom och hälsade på.
Lite varm kändes hon en kväll med det la sig lite. Satte dock igång ordentligt dagen efter och på efter middagen efter alvedon och vi varit ute med henne för lite nedkylning så hade hon 39.2 i temp. Även om alvedonen inte alltid hjälper mot 3 och 4-dagarsfebern, så fick hon det dagen efter med och sen märkte vi att allt a på väg att bli bättre. Diagnosen blev fastställd när hon efter sina dagar fick utslagen. Helt prickig hela lilla Ninni. Hon hur rolig ut som helst =)
Tappra och duktiga tjejen tog inte de hela så hårt, hon smajlade upp sig ändå när hon hade sin feber och hon åt och drack som vanligt.
Gullinge!

Ja och som sagt...ont i magen och lissen...så har det varit de senaste dagarna nu. För Tisha är sjuk.
Min fina Tisha började klödda med maten för att helt sluta äta. Vi har provat allt nu, t.o.m gett henne Ninnis gröt, hundmat på burk, rått kött och BARF-mat av kyckling. Men nej.
Gröten åt hon lite av men sen dissade hon det nästa dag, likaså med allt annat. Bara tittat på mig som om jag vore dum som trodde att hon ville äta. Hon dricker bra men nu har hon rastat så mycket i vikt så det är hemskt.
Idag har hon en tid hos veterinären.
Det är en gammal dam nu, hon är över 9 år och jag är rädd för det värsta. De senaste kvällarna har varit i tårar och igår gick jag delvis som en zombie.
Hon ligger här vid mina fötter nu och det är så jobbigt att se henne såhär. Igår vaknade jag och såg att hon låg på golvet vid mig, det har hon inte gjort på länge. Igår gav hon mig en puss och det va ett litet tag sen jag fick det, hon har liksom tappat mer och mer av sin ork och bara velat gå in och lägga sig igen när hon varit ute. Men samtidigt har hon varit pigg ändå på nåt sätt, viftat på svansen och travat ut när vi kommit hem. Hon har inte pipit för något och verkar inte ha ont nånstans heller när vi klämt och kännt.
Fy va jobbigt detta är. Nu går bara tiden så sakta innan det är dags att åka.
Fy fan vad jag hoppas på att det något simpelt som orsakat detta, så hon snabbt kan bli frisk igen och ut och springa på det nyskördade fältet i solen.

Nu ska jag försöka sova lite till, tiden går fortare då...


Wää

Jo precis, wää!! säger jag för att jag inte har tiden till att blogga nu. Inget kul alls...
Dagarna bara försvinner iväg och nu jobbar jag med denna veckann, så nu lär det inte bli mycket direkt...

Vi va ju uppe på Liseberg med Mange och Jojjo i lördags och en strålande sol lyste på oss (och på MFF som tog hem en seger!!!)

Sen har det varit jobb och påhälsningar i Hörby som fyllt dagarna och lite planering inför framtiden. De framtida planerna och lösningarna berättat jag om sen =)

Ninni har haft 3-dagars febern. Det kom vi fram till att det va iaf. Hon började få feber men den la sig lite på kvällen men sen va den igång igen men har lagt sig nu till slut =) Tappra tösen har ätit och druckit som vanligt och har trots de jobbigaste stunderna bjudit på sitt fina leende och sina små bus.
Nu är hon bra igen och hon sover över hos mormor i natt. Ska in imorgon bitt och hämta henne =)

Nu ska vi dricka en öl och kolla The Simpsons =)

Höres sen!



Morgonmys

Nu har Jocke kört till Micke och jag och Ninni har legat i soffan och myst efter frukosten. Det är något speciellt med morgonmyset, när Ninni ätit så gosar vi ner oss. Vi bara ligger där och myser, Ninni blundar till lite, klappar mig i ansiktet tittar på nappen och hållar mig i handen. De stunderna är helt underbara. Nu ligger hon här brevid mig och har somnat, när hon vaknar igen så ska vi in till Hörby, ska hälsa på mormor en liten stund innan det är dags att ta oss upp till dörr 23 och för mig att köra till jobb.
Jocke ska hämta Ninni vis 6-tiden och sen ska de komma ner till mig på jobb. =)

Jag min klant har nog glömt min mobil laddare uppe hos Patrik och Therese tror jag iaf, för jag har ingen aning om vart jag kan ha lagt den här hemma, så jag har ingen telefon vilket är väldigt störigt...

Imorgon tror jag inte att det är något planerat, ska höra md Russi om hon är hemma så vi kan ta en kaffe, vi har snackat om det nu ett tag, men jobbar om varandra.

Nu ska jag lägga mig och mysa vidare med Ninni tills hon vaknar =)



Kräftor. Jobb. Saknad.

Vi har varit iväg två nätter nu och fiskat kräftor. Första natten gick jag med Ninni i vagnen, hon sov så gott så och det såg så mysigt ut. De andra fiskade och turades om att gå med mig, jag ville inte gå helt själv i mörkret...fegis-Anna kom fram där =)
Men igår skulle vi fiska igen och Ninni sov över hos dörr 23 =) Jag lämnade henne på kvällen och stannade till vi skulle iväg.
Jag hade världens dåligaste ficklampa som dog helt efter en stund, så jag fick gå efter de andra och spana i deras sken ist. Lite halvläbbigt att gå i skogen när det är helt mörkt och man vet att det finns djur. Bättre blev det inte när vi började prata om sånt vi tycker är kusligt. Vi fick lägga ner det snacket helt enkelt och sen gick det bra. Det blev dock inte så många kräftor som kvällen innan, men en del har vi nu iaf =)

Ninni har stannat hos dörr 23 hela, hela dagen idag med. Jag har jobbat och Jocke har hjälpt Micke med sitt hus. Hon har haft det kanon så klart och som jag har saknat henne. Jag fick köra in och krama henne lite innan jag började jobba och det behövdes! Sen hämtade jag henne när jag slutat, en glad och  trött liten skrutt satt och flinade till när jag kom. De hade varit nere och handlat en fin liten snigel som spelar mellodier och blinkar =)
Det blir en dag med dörr 23 för Ninni imorgon med, för Jocke skulle visst hjälpa Micke bli klar. Så jag ska lämna henne innan jobb.
På torsdag ska hon minsann inte lämnas någonstans och jag ska inte jobba, jag saknar henne nu när jag sitter och skriver och hon ligger ändå bara i sin säng en bit ifrån mig. Vi mös till det i soffan när vi kom hem och hon somnade i min famn. Myyyys!!! =)

Tack alla innanför dörr 23 för all hjälp!!

Nu ska jag gå och sova, Jocke kommer väl snart med hem tror jag.

Gó natt med er!



Hallå där!

Ja nu va det några dagar sen...meeen det får ni ta så länge.

Just för tillfället känns väl de senaste dagarna på något vis lite luddiga. Men det får man väl på köpet ibland.
Vi va ju iväg på Café Annorlunda med Mange och Jojjo och det såg jag ju fram emot. Vilken frukost, kaffe och massor med kakor och toppen sällskap =)
Jocke är ju inget big fan av kakor, men han smakade alla sorter och fastnade för bullarna. Jag vet inte hur mycket jag åt, men det va en del, hehe.
På eftermiddagen va vi hos mamma och hon bjöd på middag och sen körde vi ner och hälsade på nere på pizzerian, inget ovanligt dock =)

Sen har det bara flytit på nån vänster, allt det där orkar jag inte ta upp nu. Men efter regn kommer sol och det är vi som kommer vinna på det i slutändan. =)

Igår när vi körde en sväng och körde förbi svärföraldrarnas hus, så såg vi att de kommit hem från sin semester, så vi körde och hälsade på.
Ninni fick ett badlakan med luva som såg ut som en groda och en mjuk kanin som spelar av farmor och farfar som de köpt på sin resa =) Kanonfina!! Tack så mycket!
Vi satt ute och snackade ochdrack kaffe och sen körde Jocke ner till pizzerian och lämnade en sak till dem. När han kom tillbaka så hade han lite mat med sig och vi åt och det drack lite öl och vin.
Det blev helt plötsligt en helkväll och det va jättetrevligt. Görs gärna om =)

Vi va och hälsade på idag igen en stund, Ninni fick hallonkräm av farmor och det va ju supergott =)
Hon är glad för allt som är gott =)

Kommer inte ihåg om jag har berättat det, men vi skulle ju ha lite roligt åt henne genom att låta henne smaka citron, hade vi tänkt.
Men tji fick vi och ett poäng till Ninni blev det där...hon tog tag i citronbiten och mumsade av bara den... Haha, skitunge =)

Vi va hos våra trevliga grannar och vänner och kollade film nu en kväll. Det va en trevlig kväll men filmen va usel...Baronen har fått läxa att välja en bättre film till nästa gång ;)
Som dock skulle ha blivit ikväll, men vi har "suttit i möte" med en om jag säger så. Ja Barontorpet vet varför och det är det som gälls =)
Förlåt för att det tog sån tid och att det blev som det blev!!

Vad har mer hänt...

Säkert en hel del som jag vill berätta men inte kommer på just nu.
Jag måste nog börja anteckna eller nåt. Jag kommer på en massa saker varje dag som jag vill berätta, små och stora saker men sen när jag sitter här så poff så har jag ingen aning.

Något att se fram emot iaf är llördag, för då ska vi till Liseberg med Mange och Jojjo =)=)

Höres!



RSS 2.0