Family day

Idag har vi haft en familjedag, alltid lika härligt.
Vi har varit lite trötta, då nattens sömn blivit avbruten av Cox. Väntat =)
Ninni drog upp Pappsen en runda med, men hon somnade om.
Vi har varit en runad på Teba i Höör och vi hittade halsband till Cox och ett par leksaker. På vägen hem stannade vi till i skogen och Atlas fick springa av sig lite. Cox sprang efter lite då och då vad han kunde =) En tuff rackare, han och vile busa han med =)

När vi kom hem lagade Jocke mat och sen gick vi och vilade allihop och så skönt det va!! Det behövdes verkligen. Nu har vi bara tagit det lugnt och när Ninni har lagt sig så ska vi titta på Dexter. Det är lätt en av världens bästa serier!!

Det gick bra att jobba i helgen, men är man lite trött och ska komma igång så säger jag bara Red Bull. Två såna is the shit! Jag hade koll på allt =)

Ninni lär ju sig otroligt mycket nu, det bara bubblar med saker hon lär sig och nu är den nya saken olika djurläten. Hon kan låta som en gris, en kossa och lite som en häst!! =) Duktiga tjenen!!
Dock är ju Pappsen jätterolig och lägger till "mamma" efter kossa-lätet. Haha....ha......
Vinka ordentligt med fingrarna kan hon med och klappa gör hon =)
Nu ska vi bara vänta på att hon ska gå själv med, hon är ju jätteduktig med att gå längst allt hon kan och klättra har hon börjat med, men vi får se om farmor får rätt med att hon kommer gå tills jul =)

Nu ligger Ninni och myser med Pappsen i soffan och dricker välling, så ha det alles, vi hörs!!




Grattis & Välkommen!

Igår kväll hämtade vi vår nya familjemedlem!!
Så grattis i förskott Ninni och välkommen hem Co-Cain!!
Co-Cain, även kallad Cox, är Ninnis 1-års pressent. Allas vår hund, men han kommer stå på henne, så det är hennes hund =)








Kollar läget






Två nyfikna






Titt-ut






Sen blev liten trött









Sen ville Ninni ha fototajm






Bildtajm

Det har ju varit lite dåligt med bilder den senate tiden, så jag tänkte ni kunde få lite att titta på nu =)
Jag har lite på Jockes telefon med, men han är inte hemma just nu, så de får vänta.



Ninni äter...

Pankakor =)












...bulle...



...slev...



...ost...






...lite dricka med...



...sen lite mer ost...






...och till sist pommes =)







Ninni hjälper Salle lite =)







Ninni och ketchupflaskan, goda vänner =)




Skruttan checkar läskkylen =)



...den står lite fel!




Linsluen är i farten ur olika vinklar






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titt-ut!!

 

 

 

 

 

 

 

Hjälper Pappa att laga mat =)

 

 

 

 

 

 

 

 

Tröttfia

 

 

 

Mys!!

 

 

 

En av favoriterna-Salle =)

 

 

Bus med Pappa! =)

 

 

 

 

 

 

 

 

Och en stor puss efter det =)

 

 

Med Mamsen =)

 

 

 

 

 

 

 


Tjuvstart

Idag innan vi körde ner till pizzerian, så skulle vi bortom så att Jocke kunde lägga ut mat till vildsvinen. Sllt gick bra tills vi kom dit...sen satte vi oss med bilen!
Vi kom ingenstans och blev tvugna att ringa till David som fick komma och dra loss bilen. Lagom lerigt va där ju och bilen smälte in i omgivningen efter allt som skvätte =)
David och Ulrika har köpt en hund till. En söt och så liten rackare!! David hade med sig den när han kom och jag fick mysa lite med den under tiden de fixade med bilen. Jag satte ner den lilla snäckan i gräset och en vanlig grästuss va ju större!! Haha.
Men det är visst en tuff och lite galen krabat. En Tysk Jaktterrier. Jag visste inte va det va för nån innan, men jag har fått reda på att det rätt crazy hundar. Men söt iaf =)

Efter att ha varit på pizerian, fått god mat i magen så körde jag och Ninni för att hälsa på mormor ordentligt. Ninni va gladfis och det va skönt att sitta och snacka med mamma i lugn och ro, det va ett litet tag sen.
Moster Marjo och lillkusin Alex kom med och fikade med oss och Ninni är så glad för kusin Alex. Följer efter honom när han springer rundor (så gott hon kan iaf) och tittar på TV med honom =)

Jag blev så trött och slö, så det tog nog en halvtimme extra innan jag tummen ur hålet för att packa ihop oss och bege oss hem.
Men väl hemma, så kom jag igång...med julpynt!! =)
Vi tjuvstartar lite, för vi kommer inte hinna sen i helgen, för vi jobbar båda två.
Ninni hjälpte mig och vi satte upp adventsljusstakarna och hängde upp en stjärna. Sen blev hon så trött så hon fick vällingen och sen däckade hon =)
Jag fick stryka julgardinerna och sen hängde jag upp dem. Nu är det iaf lite pyntat här, Jocke ska hänga upp lite glitter när han kommer hem, sen får det komma upp mer pynt efterhand som vi närmar oss jul =)

Faktiskt, så är detta första julen på några år då jag verkligen känner för julen. Jag uppskattar den och har den där mysiga känslan i kroppen. Det va ett tag sen och det är skönt att den är tillbaka. Förra året va det ju lite rörigt och jobbigt med tanke på att Ninni låg inne på Neoavd.
Men nu närmar sig Ninnis första riktiga jul och som jag längtar efter att få se hennes reaktion av julgran, alla lampor, allt pynt, julklappar och allt! =)

Hihi, på söndag får vi hem en av Ninnis presenter!! =) Ni får se vad det är sen =)

Nu kommer nog snart Babe hem =)

Hörs!!



Shopping =)

Vi hämtade Alex som vi passade idag, packade in oss i bilen och stack till Citygross.
Vi hittade två lampor till storarummet och blomma och lite smått.
På vägen hem körde vi inom till mamma som har fått komma hem nu! =) Ninni va glad att få träffa mormor och givetvis fick hon gott att fylla magen med =)
Vi lämnade Ninni där en liten stund och körde hem för att fixa till storarummet.

Ut med datorbordet vi hade innan, den tog bara dum plats. Sen för att inte router och sånt skulle synas, så slog vi ihop våra idéer och fick köra och kolla vad vi kunde hitta till det...så det blev en liten "tunna" som vi vände upp och ner, Jocke fixade hål så att sladdar fick plats och nu ligger allt som inte ska synas i tunnan och på den en blomma =) Hur bra som helst!
Lamporna är på plats och vi fick en ljushållare av mamma som hon inte ska ha mer och den hänger vi upp imorgon, den hamnar nog i sovrummet.
Vi satt och bollade lite idéer för ena väggen i storarummet med och det kommar nog bli bra, ska spinna vidare på det.

Vi lämnade Alex som hjälpt oss, hämtade Ninni och sen hem för att träffa Mange och Jojjo som kom och hälsade på =)
Trevligt och ett tag sen vi sågs. De kommer igen nästa onsdag, Ninni har ju kalas då =)

Nu kom min underbare man med maten, han har låtit fantasin rocka med det lilla vi har hemm just nu och inte är fryst. Kommer va lika gott som alltid, älskar när han gör något från något bara sådar!!



Ninnis önskelista

Snart fyller ju Ninni-skrutt 1 och sen närmar sig ju =)
Så här kommer en liten önskelista, med vissa länkar. Kommer kanske uppdatera den sen och så =)



Ja, allt som låter och blinkar och har sig är ju väldigt poppis, hon tycker det är hur roligt somhelst =)


Men sen det hon önskar sig mest av allt egentligen, det är ju ett
PlayStation 3.
Bara så ni vet =)




Sovrum-check!

Ja igår fick vi sovrummet målat och så fint det blev. Rätt mörk med så varm färg och det blev kanon!
Ninni va så duktig som lekte själv största tiden och stod och tittade på oss och aggerade chef =)
James kom och hälsade på en sväng, men det blev väl inte riktigt som nån av oss tänk. Han hade jobb han va tvungen att göra och vi va tvugna att bli klara med målningen. Men vi fick träffats en stund iaf.
Sen kom morfar och hälsade på Ninni. Det va kuligt och morfar kom lagon till Ninnis fika och det fixade de, lite macka och yoghurt, gottgott =)

Igår började vi dagen med att vakna till och sen klädde vi på oss för att få följa med och se var pappsen jagar =) Jocke skulle fixa med åteln till vildsvinen, så vi följade med. Fin mark tycker jag och även om det inte va nån längre stund, så va det skönt att få komma ut lite.

När vi va klara, så körde vi till Citygross för att handla en gardinstång till och middagen.
På vägen hem stannade vi till så att Atlas fick springa av sig i skogen. Och han fick springa, det lovar jag!
Jocke kastade förs lite skruvmejsel med honom (ja, jag vet..) och sen när Atlas hämtade den en gång, så sprang Jocke till blien och började köra iväg. Ni kan tro att Atlas, han fick fart. Shit vad han sprang!
En bra bit hängde han med blien innan Jocke körde ifrån honom. Då blev Atlas lite förbryllad, kom tillbaka till mig och fattade ingenting.
Jag sa till honom att hämta pappa och han började springa igen och då kom Jocke tillbaka med runt svängen, Atlas fick vända och han sprang och sprang. Till slut, efter en bra bit, så började han skälla på Jocke precis som "stanna nu då, jag pallar inte mer. Lägg av".
Han hade varit uppe i 50 km/h. Snabb kille vi har =)
Sen va han trött =)

Hemma, så åt vi. Det blev plockemat - korv, köttbullar, bacon, ägg och bröd. GOTT!

Lite vila efter det och sen kom vi igång med målningen.


Idag tvättar jag och vi ska möblera sovrummet. Gardinerna satte Jocke upp igår =)
Ikväll ska vi nog träffa Mange och Jojjo en sväng =)

Jocke och Ninni ligger och vilar lite och jag ska ner i tvättstugan igen...



Jaha

Ja, om det har hänt så mycket att berätta, det vet jag inte.
I söndags blev det inget målande heller...vi va på pizzerian ett tag och sen körde vi hem och bara va. Jag har kommit igång mer med Photoshop och det tar tid när man väl sätter sig med det. Man fastnar totalt och det är ju bara så  roligt!
Igår fixade Jocke bilen, bytade till vinterdäck. Så nu är det bara att tuta och köra =)
Jag och Ninni hade en heldag hemma och det behövdes. När Jocke va klar med bilen och kom hem, så hängde vi upp gardinstången i storarummet =)
Men hon som bott här innan, hon hade konstiga lösningar för sig. Det va ett stort hål där ena fästet till gardinsången hade varit. Där va ett stort spik som antagligen skulle aggera skruv... Detta hål har fixats tilll nu och så att det inte skulle gå sönder eller nåt, så satte vi fästet utanför det gamla stället.
Men. Då räckte inte gardinstången till. Så vi fick bygga ihop den med en extra stång. Nu står vi utan stång till ett fönster och får köra till Citygross igen. Tur det inte är så långt =)

Men så mysigt det blir här hemma! Så skönt att storarummet är klart. Ja helt klart är det ju inte, men allt som ska målas är målat och gardinerna är uppe =)
Nu ska vi bara komma på  och bestämma oss vad för typ av möbler vi vill ha. Vilken stil och vilken färg. Japp...

Sen kom hyllan i hallen med upp igår =)

Happy me =)

Nu ska jag fixa till lite kaffe, Jocke är iväg och jagar, Ninni klättrar på mig och lite på sina leksaker.

I förrgår, ja då kom det jag längtat efter. Ninni sa mamma!!!!
Riktigt fint och ordentligt. "Mamma"
Underbara lilla snäckan. Lite tid tog det allt, men nu så =)

Ha en ba dag!



Inget

Nä det har inte hänt något speciellt idag.
Vi skulle ha åkt iväg och hälsat på lite folk med det blev inte av idag. Får bli sen.

Ninni vilar lite nu och jag ska bara slappa i soffan, leka lite med photoshop. Sen när Ninni lägger sig för natten så ska jag måla taket i sovrummet så är det klart iaf.

I natt kockan 4, i morgonbitti kanske man ska säga, det varar till 7, så ska vi upp och titta på UFC galan!! =)
Förra galan va helt ok och vi fick t.o.m se en K.O!! =)
Så det blir nog väldigt lugnt imorgon...

Jag längtar rills på måndag så vi kan få färdigt här hemma, så vi kan sätta upp gardinerna och det är inte så länge tills det är dags att julpynta!! =) Mysigt!
Detta året ska vi väl iaf få pynta klart, ingen Ninni som vill ut rent för tidigt och ser till så vi ligger på sjukhuset och väntar på henne över andra advent =)
Nej nu ska hon få va med och pynta och säkert pilla på allt med =)
Vi får väl köpa något som blinkar, Ninni tycker ju et är så fint!

Vi höres vänner, ha det najs!



Golledator

Min fina dator är golle. Det gollar sig ibland när man ska starta den, vet inte vad det är, men störigt är det iaf.
Nåt fel ska det ju inte va för den är inte gammal. Jaja..

Jocke är iväg och jagar hare, han va skeptisk till att de ska skulle få nån för han har inte sett speciellt många där, så vad han skulle dit och göra det vet jag inte. Men hoppas han får en bra dag där iaf.

När han kommer hem är det dags att köra han till jobb och sen ska jag och Ninni vidare och halsa på mormor som ligger så sjukhus. Nåt med den nya njuren misstänker de. Jag hoppas det inte är nåt som är helfel bara.
Sen ska vi hälsa på Mange och Åsa och det ska bli kul =)

Ninni har lite tråkigt nu och jag tror att förmiddagsvilan kommer tidigare idag, låter så. Ska mysa ner mig i sängen med henne =)



ARG!!

Jag är så jävla arg!
Vi har fått fel färg till sovrummet!!!
Jag har fixat allt, så det bara va att börja måla och när Ninni somnat och jag skulle börja, så ser jag en helt annan färg än den vi valt i burken.
Vansinnig!
Va fan. Suck och stön och morr!

Den är ju inte jätteful, den där färgen så visst skulle vi kanske kunna använda den...men jag har ju sett fram emot just den färgen så mycket. Vill ju ha just den vi valt...

Jocke är iväg och jobbar, så jag kan ju inte direkt fråga honom vad han tycker om den.
Och ja, kanske lite pantat att inte kolla först så allt stämmde, men de andra har varit rätt och hyresvärden skrev ju upp fargerna.
När  jag kollade den färgen vi fick som ska va i köket, så visade det sig att den med är fel. Fattar inte vad de hållt på med.
Köker går väl an, men där är lite skillnad.

Jävla skit.



Lite bilder


Jag tar en liten tugga om det är ok?

 

 

Polare tar hand om varandra! =)

 

 

 

En liten dekoration. Mysigt med ljus =)

 

 

När vi har målat klart hela lägenheten så ska ni få biler på det!

 

 

 


Elisabeth

HA! Jag har ju namnsdag idag!!
Pappa ringde precis och grattade mig =) Tack Pappa!
Då också den enda som gjort det...jag sick för mig att vi inte kommit så långt in i denna månaden, men det har vi ju.
Nästa monad har jag namnsdag två gånger och Anna-dagen är rätt lätt att komma ihåg, för det är ju Ninnis födelsedag =)


Så grattis till mig! =)

Julsaker

Vi va iväg en liten sväng på Citygross och vi har handlat lite julpynt och julgardiner. Jocke hittade julgardinstänger med. Kanon, vi behöver gardinstänger och dessa va av julmodell med tomtar på ändarna. Sen är det bara att byta till andra ändknoppar =)

Vi la oss och vilade en stund när vi kom hem och Ninni sover än. Jocke stack iväg till skogen igen för att fixa nåt, jag sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Pallar inte göra nåt direkt, för jag vet inte vad som händer sen.
Det blev inget målande och vi får väl se om det blir nåt idag eller inte.

Ett tips till er som tycker om ljus och vill ha ljus utomhus. Åk till Cotygross, de har stora ljus på fat att ha ute. Finns mörkgrå och vit. Jättefina och kosta bra 50 spänn.
Så vet ni det =)

Nu vaknar Ninni =)

Mer färg!

Nu har den kommit, restan av färgen till lägenheten. Nu ska den bli klar! =)
Det är ju sovrum och kök kvar och vi fick all resterande färg nu, så skönt att se ett slut på målandet. Samtidigt som det är roligt, för man ser en förändring, men lite drygt är det allt.

Snuttan är lite kink idag. Vet inte riktigt om hon är helt 100, hon brukar ju inte va den som är kinkig. Misstänkte lite feber innan så hon fick lite alvedon. Hon har ätit lite nu och nu sover hon igen.
Att hon blir trött av medicinen vet vi, men vi ska se hur hon är nu när hon vaknar, annars hämtar vi ut antibiotican och börjar ge henne sen som läkaren sa.
Vi har ju fått remissen till akuten med, så blir hon riktig dålig får ta oss dit.
Men innan idag har hon varit pigg och glad.
Tror nästan att hon bara bahöver få sova lite till.

Ha, nu kom Jocke hem, nu ska vi måla!! =)

Mysdag på G

Jag blev lite trött efter att ha varit upp ett par timmar, så jag somnade till i soffan och Jocke tittade på jaktfilm.
Sen väckte Jocke och Ninni mig, vi åt en riktig stadig frukost, knaperstekt bacon, äggröra, ciabatta och juice =)

Nu är Jocke iväg och fixar i skogen och sen idag blir det bara mys av olikaa dess slag.
Kanske blir en runda till City Gross, annars bara hemmamys, film och bara att va. Ta det chill helt enkelt =)

Ninni ska ha lite fika nu, så vi höres sen.



Sovit ut =)

Har varit vaken en halvtimme nu och lär väl inte gå och lägga mig igen. Jocke är med vaken och vi sitter och tittar på nyhetsprogrammet och dricker vårt morgonkaffe.
Vi har sovit ut ordentligt  och det va ett tag sen för oss båda, äär alltid något som göra att man inte kan sova länge eller vila på dagen. Då inte bara Ninni som håller igång, finns annat som kommer emellan med.
Men igår kväll när vi ätit lite kvällsmat, tagit ett glas vitt av en ny sort, så började vi fundera på att om vi skulle gå och lägga oss.
Efter lie funderingar sa vi att vi kunde behöva det just för att få sova ut...halv 10 gick vi och la oss.
Förstår ni, 21.30!!
Vet inte när vi la oss så tidigt senast. Om det ens har hänt.
Men nu är man pigg =)

Igår blev det väl en lite sådär familjedag.
Jaag fick ett litet utbrott då jag inte hittade mina stövlar. Så jag och Ninni stannade hemma när Jocke körde ut i skogen och ornade vad han skulle.
Vette fan vart de tagit vägen, men det blev ingen skogstur för oss två, så vi vilade ist tills Jocke kom hem igen. Han va med på dåligt humör, för det hade klöddat lite där.
Vilken dag!! =)

Men vi tog ett nytt tag och vi körde till Pema för att kolla lite julsaker. Mög, är vad de har där. Nä inte allt, men där va inte nåt vi fastnade för nån av oss, så vi kom därifrån med en ny duschstång och ett duschdrapperi.
Sen körde vi ner till Cox och hälsade på, så stor han har blivit, jätte fin och så snäll. Han låg i mitt knä och mös lite och han hälsade på Ninni lite med.
Snart kommr han hem!! =)

Vi stannade på pizzerian och åt lite och sen körde vi hem, jag tog ett bad. Jocke kom in med en kopp kaffe och min bok till mig. Underbart!!
Sen kom Ninni och gjorde mig sällskap en stund innan vi sen tog oss upp, Ninni fick välling och fick hoppa i säng. Sen bara va vi tills vi med kröp ner under täcket.

Nu ska jag dricka kaffe med Jocke.



Familjedag

Trots att vi har ganska mycket tid för varandra, så brukar vi alltid ta en dag i veckan då inget än annan än familjen gäller. Dte har blivit drabbat de senaste två veckorna, då det dykt upp lite saker här och var som har hindrat den där totala dagen.
Men idag har vi inget som ska komma emellan tror jag, så idag är det familjemys =) Hitta på saker bara vi tre =)
Det enda som är bokat är att vi ska hälsa på Cox och att Jocke ska fixa nåt för jakten. SÅ vi kommer ut i skogen med, trevligt!! =)

Jocke kom precis upp och Ninni springer rundor i gåstolen. Hon har haft ett par hostattacker i natt, men annars verkar hon rätt bra. HOn har fått andas ett par gånger och hon är väl inget fan av det, men hon va så trött så hon halvsov, så kan ju va en anledning =)

Nu är det ett blöjbyte på gång märker jag och jag ska dricka mitt morgonkaffe =)



Rörigt

Ja idag har det varit lite halvrörigt, men det går det med.
Jag ska hämta Alex nu och inom ochhämta Ninnis saker från apoteket, har ju liksom inte kommit så långt än. Men hon har fått bricanyl och hon låter bättre idag.
Jocke är ju lite skeptisk till att det ska va nån astma, men hon får inhalera nu och även om det kanske inte är astma så hjälper det ju lite iaf.

Nu får vi köra så vi inte blir sena.

Läkarbesök

Ja vi fick ju tiden till läkaren och jag och Ninni tog oss dit medans Jocke stannade hemma och städade och gjorde fint =)

En kanonbra läkare som både jag och Ninni tyckte om direkt och hon hade bra hand om Ninni.
Vi pratade lite och sen skulle läkaren lyssna på Ninnis lungor och så. Ninni va jätteduktig och satt fint och lät läkaren göra vad hon behövde.
Men det lät inte bra, det pep och rosslade rätt mycket och det blev en inriktning mot förkyldningsastma.
Jaha.
Vi fick sätta oss och vänta en stund och sen blev det våran tur, Ninni skulle få inhalera och vi skulle se hur det hjälpte henne.
Hur duktig som helst nu med, hon satt och tittade på vad damen gjorde och sen när hon fick masken över näsan och munnen så satt hon bara där. Duktig tjej =)
Vi skulle vänta 15 minuter för att sen göra samma sak igen.

Vi gick lite rundor i korridorerna och tittade på tavlor och kikkade ut genom fönstret och hon fick de flesta att le och skratta när hon höll på att snacka och ha sig.
Vi hörde när klockan ringde och det va dags för oss att gå in igen för en ny omgång med inhalatorn.
Denna gången ville Ninni hjälpa till och det va en så snäll sköterska som lät henne kolla läget och vad det va hon skulle få ha upptryck i sitt lilla ansikte.
Även denna gången gick allt bra och det va bara de sista 3 sekunderna som det blev lite gnäll.

Färdiga där och vi gick tillbaka till vår läkare. Men vi fick vänta lite innan hon kunde lyssna på andningen igen, så vi gick våra rundor igen och lät det verka.
Sen va det dags att kolla läget. Helt bra va det inte och det hade väl inte blivit det resultat som läkaren hade hoppats på.
Men planen blev att skaffa inhalator hemma och om Ninni blev samre, så fick vi hämta ut antibiotika med. Men vi skulle kolla läget.

Under tiden vi satt och pratade va Ninni så trött, så när hon satt i mitt knä och lyssnade på läkaren så somnade hon sittandes.
Lilla snuttan. Jag började skratta, hon va ju så söt!

Vi körde hem och skulle komma tillbaka sen för att gå igenom hur inhalatorn fungerar när vi hämtat ut den och hon ville lyssna på Ninni en gång till.
Vi väntade med det tills Ninni hade vilat klart och när Jocke körde för att hämta, så visade det sig att apoteket inte hade den hemma, kommer imorgon.
De ringde från vårdcentralen och undrade hur det gick och vi sa att vi inte fått hem den.
Men de ville att vi kom upp ändå så de fick lyssnat på henne, så det va bara att knalla dit igen.

Vi stack dit allihop. Ninni fick andas igen och sen ville de ta ett blodprov med.
Denna gången va det inte alls lika roligt att andas i masken och det gick inte alls bra, Ninni puttade bort allt och sen slutade det med att saken delade på sig och vi fick börja om igen. Hehe...skitunge =)
Andra försöket va inte poppis det heller, men det gick bra iaf och hon fick i sig vad hon behövde.
Sen kom en annan från labb och skulle stick Ninni i fingret. Tjoff, så stack hon och Ninni stirrade lite på henne och sen blev hon skitförbannad!!! Hon blev så arg och ledsen på en gång, tårarna sprutade och hon skällde på alla.
Ett plåster på fingret distraherade henne en kort stund, men sen kom hon på att hon va ju arg =)
Vi fick vänta 15 minuter innan provsvaret va klart och läkaren skulle lyssna igen.
Ninni lugnade ner sig och sen började hon bli trött med.
Plåstret va rätt intressant =)

Provsvaren kom och vi gick med läkaren och satte oss i rummet igen. Det visade sig att Ninni har en virusinfektion, men dock inte allvarlig så den är farlig. Hon har haft en förkyldning för ett litet tag sen och nu denna, så förkyldningsastman fick hon på köpet. Stackaren.
Lungorna lät bättre, pep inte men rosslade.
Vi skulle göra som bestömt innan, ihalera hemma, återkomma på måndag och hämta ut antibiotika om det behövs. Sen fick vi med en remiss om vi kommer behöva åka in med henne akut.
Vid detta laget va nog Ninni trött på att va där och plåstret kom hon på att man kunde bita på, så det fick jag smyga av.

Ja, så vår lilla ängel har fått förkyldningsastma. Rätt vanligt och oftast så växer det bort om man säger så, fram till skolålder kan det hålla i sig. Ja det kan gå hur som egentligen, kan bli värre och det kan hända att detta är enda gången vi kommer att behöva detta.
Vi får se, allt för Ninni, bara hon mår bra så.

Hon har sovit riktigt gott idag och och har varit så duktig.

Vi hälsade på hos moster Marjo, chefen Salle och kusinerna idag en snabb sväng och sen va vi uppe en liten runda hos morfar med som ringde innan idag och efterlyste Ninni =)
Ninni fick leksaker av morfar och där va en kassaapparat hon blev förtjust i speciellt.
Tack morfar!!!

Nu sover Ninni för natten, Jocke hällde precis upp varsitt glas vin till oss och nu ska vi bara koppla av efter denna dagen.

Ha det bra alles!!



Akuten-besök

Igår va ju Nini hos farmor när vi jobbade.
Men vår lillskrutta är inte helt kry än och efter nån timme så ringde farmor och sa att Ninni inte hade kissat.
Inget bra och vi snackade om att de skulle äta middag snart och Ninni fick en sutnd efter maten på sig iaf. Så magen kunde få komma igång lite extra.
Men hon hade dissat maten och t.o.m vällingen som då farmor försökte få i henne för att hon skulle få i sig nåt. Och detta är inte likt Ninni. Mat äter hon när som och hon brukar va jätteduktig med att dricka med, men inte idag.
Ninni hade bara somnat ist.

Jocke och jag bestämde att hon skulle bli hämtad och så fick hon va med mamma och pappa och vi skulle se om det hjälpte och vi fick se henne själva hur hon tedde sig och så.

Hon va lite seg och småhängig när jag hämtade henne, men hon sov när jag kom och hon va lika hängig när vi kom fram till jobb igen. Men då hade hon somnat i bilen. Så det kan ha varit lite det, för Tjitchoos kom med till jobb och Ninni kom igång som hon brukar efter en liten stund med henne och sen höll hon låda. Och hon käkade och drack iaf 1,5 dl vatten som jag blandat i ananasspad. Det vet jag att hon tycker är jättegott =)

Vi va tvugna att köra en sväng till Åsa sen efter jobb och vi märkte att Ninni hade kissat lite. Bra. Men hennes hosta lät illa och Åsa tyckte med att vi skulle åka in så vi fick kollat den. Hon tyckte det lät så llikt förkyldningsastma. Och det vill vi ju faktiskt inte att skruttan ska få!

Ja vi satte oss i bilen och for iväg till akuten. Dit va det visst poppis att åka sådär en söndagkväll och vi va framme strax innan 23.00.
Det va bara att sätta sig och vänta. Och vänta. Och vänta.
Jag tror det tog nästan 1 1/2 timma innan vi fick komma och sprat med en och då hade Ninni somnat gott och låg i min famn. Sköterskan noterade allt och sen fick vi ett rum, la Ninni på britsen så hon kunde fortsätta sova och sen va det bara att vänta. Och vänta. Och vänta.
Jocke åt lite kex och jag åt macka från brödet vi skickat med som Ninni kunde ha under dagen. Sen lutade jag mig mot skötväskan och somnade.
Jag vaknade av att Jocke ropade på mig och sa att han inte klarade av att sitta och lyssna på barnet som va i rummet intill. Han skrek och skrek och skrek den lille stackaren.
Jag va skittrött och mitt ben hade somant och jag sa att vi kunde ändå inte gå nånstans innan det hade vaknat.
Vi satt där en stund till och väntade och sen menade Jocke på att vi lika gärna kunde gå till vårsdcentralen som idag, för Ninni sov gott, snorade inte nåt speciellt och hon lät bättre än de senaste dagarna när hon sov, andades kanonfint.
Ja det är klart, men när vi ändå va där kunde vi ju lika gärna höra dessa läkarnas åsikt.
Jocke gick och hörde hur det såg ut rent tidsmässigt och berättade hur fint hon andades nu. Allt skulle ta en väldans tid, så läkaren skulle komma och säga om hon tyckte det va ok att vänta tills vårdcentralen idag. Hon skulle komma om nån minut.
Det blev många minuter till och sen packade vi ihop oss. Precis då kom en sköterska och misstänkte att läkaren inte kommit än och gick och hämtade henne. Vi mötte henne i dörren och hon sa att nej där va inte mer att tilllägga och vi kunde åka hem för att ta oss till vårdcentralen idag.
Nu va jag jätteirriterad. Jag sa ok och bara gick. I vanliga fall tackar jag för hjälp och säger hejdå, men nej inte nu.
Jag har fullmrespekt för läkarna och deras jobb, att de kan ha mycket att göra. Men har man suttit där i fyra timmar och har fått reda på att läkaren ska komma lyssna på Ninni, att vi berättat om hostan och speciellt att hon kissat så dåligt på hela dagen och sen inte ens kan få reda på något om att ni kommer typ få sitta här tills imorgon bitti, för vi har jätte mycket att göra. Då blir jag irriterad. Att läkaren inte ens frågar om hon kissat innan vi går heller.
Näe.
Vi körde hem, visste att Ninni kissat och kände själva att det inte va några problem med att vänta tills idag. Bättre att låta läkaren lyssna på henne på dagen, när hon är vaken och är igång.

Hem och sen i säng.

Nu har vi fått en tid, 10.40 ska vi träffa läkaren här hemma.
Ninni vaknade för en timme sen och fick välling. Jag la henne hos Jocke i sängen och där ligger de nu och sover gott.
Jag ska nog med ställa klockan och sen krypa ner hos dem jag med =)

Sen ska vi iväg och handla lite idag! kuligt iaf =)



Ingen sovmorgon

Klockan va halv 9 och då vaknade jag av att mamma ringde. Det va den sovmorgonen det...men mamma hade börjat känna sig lite kass och svag, så hon tyckte inte det kändes rätt att ha Ninni.
Håller med och jag satte mig i bilen och körde och hämtade henne.
Hon la sig och vilade sen när vi kommit hem och hon och Jocke har sovit gott till nu =)

Jocke har redan varit upp tidigt innan i morse, han skulle iväg och jaga, men han som har marken hade tydligen inte vaknat för han kom inte, så Jocke kom upp i onödan. Ingen jakt idag.

Jag fick finfina blommor igår!! =)
Ja, ugnefär en gång i månaden kommer Jocke hem med blommor till mig. Man blir bara så glad och de är ju så fina. Jag älskar liljor!
Mög för allt snack om att det är begravningblommor, lägg gammalt snack på hyllan och förnya er. Jag kommer ihåg sånt snack vi hade när jag gick i skolan och vi skulle använda liljor i nåt arbete. Likadant med vita blommor...
Visst att det länge har använts som begravningblommor och man fortfarande gör det, men man bahöver inte begränsa vackra blommor för det.

Ja håll i er!!!
NINNI HAR TAGIT SINA FÖRASTA STEG!!
Igår, två steg från Jocke till en låda!
Och sen två små snabba steg från Jocke till mig!

Hon är jätte ju jätteduktig vår lilla ängel! =)
Jag kände små tårar som brände lite, men jag höll igen dem bra, kan ju inte böla hur som helst =)
Hon går ju mycket nu längst med alla saker hon kan och hon går om man håller henne i en hand, hon och Jocke gick en liten sväng så nu i storarummet =)
Duktiga duktiga tjej!!
Som farmor sa, hon går vid jul. Om inte innan kanske =)

Nu ska vi köra och lämna Ninni till farmor!!



Öl och UFC

Hemma från jobb, NInni är hos mormor och det är så jobbigt att prata med henne i telefon när jag jobbar. Höra henne på andra sidan luren och kan riktigt se henne framför mig. Då vill man bara släppa allt och köra dit. Menmen...

Vi målade ju hallen igår ich det blev jättefin!!
Om det va roligare med öl i kroppen...nja, kanske om man hade blivit lite lurgig kanske. Men det är rätt kul att måla i vilket fall som , för det blir ju så fint! =)

Men ikväll blir det öl. Jag öppnade en redan i bilen på vägen hem =)
För ikväll är det min underbare man och jag, med öl och UFC 105!! Underbart och vilken kväll det ska bli =) Dock är jag lite nervös över hur matcherna kommer gå...fick nästan lite tårar i ögonen innan idag när det verkligen slog mig att det är Couture som ska upp ikväll. Spännande som fan och jag hoppas verkligen att han vinner. Och jag hoppas att han får ta bältet en sista gång och sen tacka för sig när han ligger på topp. Han ska avluta sitt på topp, annars är det för sorgligt...
Vi har alltid haft roligt när vi dricker ihop jag och Jocke och det håller i sig, vi två kan ha roligt i en skolåda som sagt. Öl, slagsmål och blod med det bästa sällskapet jag kan tänka mig, hur bra som helst =)

Vi höres, nu ska jag ta på mig myskläder och dricka mer öl!

Bajbaj, ha en bra helg alles!



Hallfint =)

Ninni somnade och jag började maskera inför målningen...ja vad ska man säga om det...jag börjar iaf bli en jävel på att maskera men fan vad drygt det är!!
Sen öppnade jag en kall och go öl och började måla =)
Nederkanterna och runt dörrarna, väggarna och taket tar Jocke.

"Det va roligare när man drack öl"
Det är vad Jocke sa igår när han kom hem från jakten (som inte blev jakt, utan inskjuning av ett gevär) och fick måla den tredje och sista gången på väggarna.
Han drack ju öl när jag hade lämnat Ninni hos mormor. Här stod han och målade, lyssnade på musik och drack öl.
Detta skulle bli en dryck att inta när han kommer hem och David kommer fick jag reda på innan ikväll.
Ja, jag är inte den som är den...jag kunde ju inte dricka nån öl igår, och om det nu skulle va roligare med öl, så kommer jag väl ha skitroligt här sen =)

Jag hoppas att inget går sönder idag iaf.
Jocke flyttade bort möblerna igår och när han skulle flytta soffbordet till sovrummet så hörde jag ett brak och sen en massa svordomar i arg ton.
Bordsskivan, "hyllan" så att säga, den hade kasat och knäckt benen...
Sen fick Jocke ett litet utbrott över den kassa kvalitéten och bordet fick en extra omgång.
Ja det va inget superbord vi köpt, men nu stod vi utan bord...!!

Men Jocke-fixare löste detta sen. Han meckade ihop ett bord av två högtalare som han ka på varandra för att få allt i rätt höjd och sen använde han orginalbordsskivan.
Det blev faktiskt skitbra. Och vi har ett bord sålänge =)

Nu ska jag fortsätta, färgen har nog torkat så pass att jag kan måla över =)



Otur?

Jaha, har ni haft en massa otur idag då?
Jag har inte märkt av något och jag hade inte vätat mig det heller. Kanske nyckeln till att inte drabbas?

Vi va en sväng och hälsade på Jockes pappa idag innan Jocke skulle jobba och det va ett tag sen nu. Lite kaffe och fika där, men vi hann inte stanna så länge innan vi fick köra igen.
När jag lämnat av Jocke så körde jag till Åsa och hjälpte till lite där, drack nån kopp kaffe till och nu är vi hemma. Ninni busar och Atlas ligger och snarkar brevid mig.

Vår hyresvärd glömde ine oss idag, men han glömde lappen om vilken färg vi ska ha, så han fick först komma hit och få nummret på den igen.
Men nu är färgen hemma, dock kom den för sent för att vi skulle hinna med det innan idag, så David ska komma hit när Jocke kommer hem och sen ska vi måla! =)

Ninni börjar få lite tråkigt nu, vi hörs!



Fredag...

...den 13:e är det idag.
Otursdag eller inte?
Ja, för mig är det inte direkt en otursdag, men man ska väl aldrig säga för mycket. Dagen har ju nästan precis börjat och det återstår ju bara att se hur den blir.

Ninni verkar må mycket bättre, är pigg och glad och hon börjar få tillbaka rösten, så det de höga tonerna hörs igen när hon blir arg =)
Det är i stort sett bara snornäsan kvar och det är ju inte roligt att bli torkad om näsan...

Om nu inte hyresvärden har glömt det, vilket jag verkligen inte hoppas, så kommer han med färgen till hallen nu under förmiddagen och vi ska försöka få den målad innan Jocke ska iväg och jobba.
Sen nästa vecka hoppas jag att vi kan komma iväg och handla lite saker. Gardinstänger finna här bara till ett rum och vi vill ha de svarta ni vet från IKEA. Julgardiner har jag med spanat efter lite här och var. Sen ska vi upp med hyllan och fixa till det lite här. Längtar!!

Vi hörs sen igen när jag kommit hem, ska en sväng till Åsa senare i eftermiddag och hälsa på =)



FÄRG!!

Underbara färg, som vi målar!
Ja, jag har en liten paus nu dock och Jocke har åkt iväg för att jaga en stund. Men annars har vi varit flitiga =)
Jag målar längst taket och golvlisterna och Jocke har redan målat väggarna två ggr och taket  är med målat.

Ninni skruttar hos mormor och jag ska hämta henne när vi är klara. Hon mår bättre idag, har inte nån hög feber och är absolut piggare. Skönt.

Fan va fint det blir här inne!
Och jag måste ju erkänna att jag blir sugen på en sak när jag ser på väggarna, ni ska få se sen så kommer ni nog på vad =)
Inte så svårt att gissa på ändå med tanke på vad jag är galen i =)

Nu ska jag höja volymen på musiken, försvinna in i min egen lilla knasvärld och måla vidare!

Nu så!

Ja i morse så plingade det på dörren och det va vår hyresvärd som kom och lämnade takfärg och färgen till storarummet =)
Så imorgon ska vi börja måla, vi spacklar vad som behövs ikväll så det hinner torka. Det ska bli skönt att komma igång och få göra ett hem av allt när vi har fått ny färg på väggarna =)

Vi har sovit väldigt dåligt i natt. Ninni vaknade stup i kvarten då nappen inte va där den skulle när hon hade kliat sig i ansiktet, nog näsan som bråkat. Vi flyttade hennes säng så att den stod brevid våran, men lillsnäckan såg ju oss och ställde sig direkt vid kanten...så hon fick sova i vär säng. Ja mysigt är det, men vi har inte sovit så mycket som vi skulle behövt nån av oss, då Ninni vaknat.
Men vi får lägga oss i tid idag och Ninni har fått alvedon och bricanyl nu till natten, så jag hoppas att hon kan sova gott.
Hon har varit lite bättre idag tycker jag, hon har varit lite piggare och har inte sovit så mycket som igår, så det är väl på rätt väg.

Vi va uppe och hälsade på farmor i förmiddags, Ninni har ju inte träffat henne på ett litet tag nu då de varit på semester. Gamelmoster va med där och vi spelade en runda Yatzy innan vi fick köra igen.
Ninni fick en ryggsäck av farfar, hur kanon som hels, då jag går här och gnäller om att jag inte får plats med allt i skötväskan =)
Kanonsnygg, svat och röd. Tack så mycket!!!

Jag ska fixa lite här nu innan jag sätter mig i soffan.

Måla måla måla imorgon!!! =)



Förkyld

Lillskruttan är så förkyld...stackaren hostar och har slem i halsen och har feber...
Men hon äter som tur är som bra som vanligt och hon dricker som hon ska, så det  är bara att vänta ut och se hur febern är imorgon.
Det va ganska vänat, för hon började bli lite småsnuvig innan i veckan och i förrgår hostade hon lite, så kom febern igår.


Igår va det ju Fars Dag =)
Jag och Ninni hittade faktisjt paket till Pappsen Det blev ett par nya jägarbyxor och jägarstrumpor =)
Pappsn hade önskat sig det innan och blev glad och tycker att byxorna är jättesköna.
Bra =)

Nä, nu ska jag torka näsan på snorfian som kommer springande här =)

Jakt på G

Det är inte för min del då det är jakt idag utan för Jocke.
Jag och Ninni kom hem för en stund sen efter att ha varit och lamnat Pappsen som ska på drevjakt idag.
Ninni ska hälsa på mormor och jag ska jobba.
Jag va trött när klockan ringde imorse och jag tackan Ninni nu som börjar bli lite trött...då bäddar jag ner oss i sängen och så tar vi och vilar en stund =)

Imorgon är det farsdag. Jocke har redan fått köpa en jaktkniv. Jag hade spanat ut en annan än den han köpte som jag sparat till, men nu får vi se om vi kan hitta på något annat jag och Ninni. Får kanska ta en runda innan vi kör till mormor =)

Höres imorgon igen, ha det najs alles!!

Morgonstund

Jocke har varit så snäll och gått upp med Ninni ett par mornar nu och det har varit najs att kunna få somna till lite till och vakna mer i sin egen takt.
Men samtidigt som det är najsigt, så saknar jag sen den här morgonstunden med Ninni. När man hör henne, går upp lite halft yrvaken, fixat välling och sen går in till henne och får ett stort leende från en underbar tjej som står där i sängen och väntar på en. Man vaknar till direkt och blir varm i kroppen och kan inte annat än le själv.
Ligga och mysa i soffan när hon äter sig välling och sen ligga kvar en liten stund för att mysa och så att Ninni med får vakna till helt.

Men sen, sen är det full rulle =)
Ninni springer i gåstolen och jga går och sätter på kaffet, diskar när det puttrar klart och undertiden så undersöker Ninni hallen. Ugnefär när jag börjar bli klar, så börjar Ninni få tråkigt och skäller på mig =)
Jag går in och väcker Jocke och häller upp min första kopp rykande kaffe.

Sen sätter jag mig här en stund och kollar läget iinnan jag som jag ska göra nu, väcker Jocke igen så att han kommer upp =)

Haha, Ninni kittlade precis Jocke under foten =)



MÄTT!!

Oj vad mätt jag är och gott det va!!
Jocke fixade middagen idag med, som han ju brukar göra när han är hemma och idag blev det kyckling med potatis och svampsås och självklart va det med massa vitlök =)
Ninni åt bra och nu sover hon gott =)
Jocke är iväg och styckar och jag ska köra en sväng till Åsa sen när hon vaknat.
Sen ikväll blir det nog lugnt tror jag, kanske lite Fifa eller film =)

Ninni fick sig ett blåmärke i pannan idag. Tv-bänken ställde sig ivägen när hon skulle upp och gå lite... =)
Sen dunsade hon ner i golvet när inte sängen ville hålla i henne längre.
Pappsen satt nästan med tårar i ögonen när han tittade på hur Ninni envist skulle upp överallt och balansen ibland va lite si sådär. Haha =)
Ja det är hemskt att se när hon trillar och blir så lissen i ögat, men hon lär sig och vi kan ju inte bädda in henne i kuddar direkt. Vi ska in och köpa en läragåvagn, bra att ha och sen har hon nytta av ett tag sen med.

Funderade på om jag skulle fortsätta att leka med Photoshop en stund nu, men det hade ju varti så skönt att lägga sig på soffan och bara päsa...ja så får det bli =)
Det är Hell´s Kitchen, det är ju bra. Grym kock är han!!






Anna-dag =)

Jag har haft en sån där typisk Anna-dag som jag tycker om som jag behöver ibland.
Jag har suttit med datorn framme hela dagen och lekt med Photoshop!! =)
Hur roligt som helst och mycket att lära...och detta har varit min sysselsättning när Ninni har sovit och när hon lekt för sig själv och med Atlas.
Ninni och jag har legat på golvet och lekt med hennes saker och vi har fått trängas med Atlas ibland då han med vill va nära =)
Städat har jag med gjort, dammsugat och tvättat golven, städat toa och dammat av lite.
En Anna-dag. Ibland behövs de och indag blev det en sån dag och det har varit najs =)

Men saknat Jocke som attan ändå, ja det har jag gjort, spelar ingen roll vad jag gör...

Och sen hörreni!!!
Vet ni vad!!
Jo Ninni har ju hållt på att klättra och ha sig och tagit sig fram i soffan längst soffryggen.
Men idag när hon kröp rundor på golvet och jag hörde att hon va vid soffbordet, så kom helt plötsligt två små händer och tog tag i bordsskivan. Och sen stack ett litet huvud upp =)
Lillskruttan kom upp på benen och där stod hon!
Hon tog några små steg, men sen ramlade hon. Lilla huvudet fick en liten tjong och hon bölade till lite, men sen va det fart igen efter en kram av mamma =)
Så nu är hon verkligen överallt och ingenstans. Hon lär sig gå vår lilla ängel =)

Typiskt nog så har jag inget batteri i kameran...men jag håller på att ladda det =)

Jo, sen har jag hittat bilderna jag blev av med, så ni får dem i veckan!

Nu kommer snart Babe hem! =)



Vill måla!!

Nu är det faktiskt mitten av veckan tycker jag...och vi skulle få målarsakerna i början av veckan...jag vill ju få målat så vi kan börja inreda ett hem!!!
Har vi inte hört något, så ska jag ringa hyresvärden imorgon.

Igår va vi och städade ett släp som Jocke och David använt när de slaktade, annars va vi bara hemma och tog det chill. Spelade lite Fifa, vilade tillsammans (vilket jag inte kan få nog av, att vila tillsammans hela familjen samlade under samma täcke, mysigt värre!) Jocke gjorde sin underbart goda stek, fullpoppad med vitlök och det va en allmänt mysig och lugn dag.
Ninni tyckte pappas middag va supergod och blev rasande när det inte fanns mer på tallriken. Men egentligen va hon nog mätt, för när jag fixade lite mer från min tallrik, så kom hon på annat att göra =)
Hon klättrar överallt lillsnuttan och går längs t.ex soffryggen. Ska helst komma upp på soffryggskanten och gärna hänga ner över kanten med och klappa Atlas om han ligger där. Det fick hon för sig igår morse, men hon kunde ju inte riktigt nå honom, så det slutade med att hon kastade ner nappen till honom. Till nytta? Ingen aning. Dumma hund som va för långt borta kanske?
"Pappa" kan hon säga ordentligt nu, men helst inte om hon själv inte känner för det.
"Mamma"...ja min mamma har hört henne säga det och nån gång har jag väl själv hört något, men jag räknar inte det. Men hon närmar sig det hörs iaf =) Men hon är mer för ljud som börjar på "B" eller "P".
En linslus, ja det är hon verkligen och ni ska få bilder både på Ninni och från släktträffen, men jag har klantat mig lite och har kastat en mapp som jag just nu inte hittar...så jag får gå igenom bajsburken som den heter och leta fram allt...så lite försening, men det kommer!

Atlas har blivit lite lugnare nu, han är inte lika gollig så hormonerna börjar väl lugna sig lite. Skönt.

Jag har hittat något jag vill ha, men jag får vänta till arbetarna är där. Det är så att de river ett hus och jag skulle vilja ha lite av reglarna till att göra en ram av. Om det går vill säga, men jag har en idé jag måste få testa.
Fotottävlingen jag va med i gick inte så bra. Jag har ju inte några större förhoppningar, men kul att medverka och jag har röstat på de foto jag tycker ska vinna. Vilka foto där!!

Nu vill nog Ninni ha lite fika och jag ska se om jag får upp Jocke som fortfarande ligger kvar... =)



Slömåndag

Vi har inte gjort mycket än denna måndag. Men jag har varit lite slö...
Men lite sovmorgon blev det då Ninni inte ville gå upp förrän klockan va 9 nåt tror jag =)
Sen frukost och sen har vi myst ner oss allihop nu i eftermiddag i sängen och vilat tillsammans, det är så mysigt att ligga där hela familjen, sen hur Ninni blir tröttare och tröttare och sen hur de små tittorna ger med sig och hon somnar gott =)

Jocke har nästan precis åkt iväg och ska slakta en gris. Jag och Ninni ska upp till mormor en sväng och jag ska ringa till försäkringsbolag och se vem som har bästa alternativen till att samla allt och oss alla på samma ställe.
Jag ska kolla efter lite fler blommor till balkonglådan med tror jag, så blir den färdig iaf =)
Får inte glömma att köpa vanliga värmeljus med, för de är slut...100 ljus på ett par veckor... =)

Ninni är så söt med sina små tänder där de sticker fram och vassa är de  med =)
Hon håller gärna full låda konstant, klättrar överallt och testa gränser av vad man får pilla på och inte det ska man göra nån gång om dagen =)
Kläderna är i stort sett för små igen och det är dags att gå igenom dem igen för att bli av med de små och ta fram nästa storlek. Jag har sett så fina kläder i skyltfönstret i en affär här i Hörby, gamla Chess och jag ska se om jag inte sticker inom där när jag ändå kör till mamma för att kika lite =)




RSS 2.0