Valborg!

Sitter nu mätt hemma med Jocke, Ninni och Henke. De absolut godaste grillspetten har vi ätit och de va hemmagjorda. Lite öl till maten blev det och det va gott det med, men nu är det bra för min del, halva är kvar, men det kan säkert Jocke ta. Vi ska fixa till en liten brasa ikväll med tror jag. Men vi har inte samlat ihop till en majbrasa, vi har tunnan och det brinner bra i den med =) Säkert iaf =)

Höres imorgon.


Önskar er alla en trevlig kväll.


Lite blandat


Jocke grillade snitsiga korvar igår =)





Vår lille Albin





Pappamys!





Chillar =)





Got your back





Pappa är rolig =)















Tadaaa. Soldäcket Jocke byggde! =)






Naturbilder

Lite bilder jag tog på svärmors trädgård igår och lite här hemifrån med.





















































































































Farmordag!

Vi va uppe jätte tidigt idag. Ninni vaknade vid 5.30 och då va hon verkligen hungrig, med all rätt för hon har tagit igen de senaste dagarna när hon sovit lite halvkasst under dagstid. Hon åt vid halv 18.30 igår, sen somnade hon för natten. Många timmar, men behövde hon sova så. Nu kanske hon kan komma till ro lite bättre och sova som hon brukar under dagarna.
Jocke vaknade med och sen har vi varit upp sen dess. Carpe Diem.

Vi körde in till Hörby och så glad Ninni blev då när hon hamnade i farmors famn =)
Det första vi såg när vi gick in i trädgården va en ny liten "leksak". Haha, ja den va skitcool, vi möttes av en liten gräsklippare! Mumsmums, så körde den kors och tvärs och käkade gräsmatta.
Kom den till gräskanten eller körde på något så stannade den till, snurrade på hjulen och körde ett annat håll =)



Kolla in coolingen!
Rolf, döpte jag och Jocke honom till.





Ett egent litet hus har han t.o.m!
När han är trött så kör han bara hem och laddar upp sig! =)





Fast visst, ibland blev han lite förvirrad. Han körde utanför gräsmattan och rakt på trädgårdsmöblerna!


Vi satt ute i det fina vädret och drack kaffe och snackade. Ninni snackade och mös med farmor innan det va dags för ett litet bad för Ninni.



Myspys hon farmor=)





Undrar vad Ninni mäter här?





Snälle farfar har planterat ett körsbärsträd till barnbarnen! =)






Zelma gollar sig med att jaga skuggor...knas.



Men hon va nog lite för trött för det, för badet va inte så roligt och mysigt som det brukar, men hon blev ren iaf och sen blev nästa anhallt vagnen och en vila i friska luften =)



Zelma vaktar en vilande Ninni


Under tiden hängde vi upp tvätten vi hade med oss och fick vättat. Bästa torkningen som finns, utomhus! Det luktar så gott sen!
Sen va det dags för oss att bege oss hem. Men på vägen stannade vi till hos min mamma för att hämta lite saker hon köpt till oss, så grillad korv blir det till middag idag =)

Väl hemma va det i solen som gällde. Atlas fick "till sitt" och Ninni vilade en stund till och sen efter att hon ätit så tänkte vi med att vi kunde få en liten vila. Jocke somnade när Ninni åt och sen la jag Ninni. Men det  gick bra en stund innan hon började protestera...hon kom inte alls till ro för att somna ordentligt. Röda trötta ögon tittade på mig och jag tog upp henne så hon fick ligga med mig i soffan i famnen. Småstunder sömn har det blivit för Ninnis del och jag har bara legat och blundat. Hon ska snart äta igen så då kommer hon nog somna som hon ska sen. Hon är allt lite envis med att koppla av ibland när det gäller att erkänna att hon är trött...snuttan.

Imorgon är det Valborgsmässoafton. Men vi ska inte iväg på nåt bål, stannar hemma och grillar nåt gott och Henke kommer och firar på det lugna viset med oss. Trevligt!

Tack svärmor för en trevlig dag och för allt!!




Djur & natur...

Hmm...tja vad ska man säga?
Djur och natur eller blommor och bin, vet inte riktigt men på klarspråk:
Atlas kanske har fått vårkänslor han med och det slutade i vilket fall som hels med att han fick till det idag! =)
Han är inte oskuld längre vår lille påg!!
Haha, får se vad det blir av det...



Vår lille Bubbe är trött, har precis blivit man =)




Sommarlåtar

Detta är en låt som kommer bli en sommarlåt för mig iaf. Jag har inte lyssnat så mycket på Syster Sol innan men kommer fortsätta med det, gillar hennes röst =)










Sen vet jag inte om ni kanske redan har hört Svennebanan?
Men vi hittade den för någon dag sen och det varnas för att det ska kunna bli en sommarlåt, vilken är fullt möjligt tror jag.
Promoe gjorde låten efter att han hade varit nere i Thailan och skämdes över hur de fulla svenskarna betedde sig... =)








Det är redan grönt och fint ute och värmen börjar ta sig, sommaren tar sina stora kliv hit så det är väl dags att leta efter sina sommarfavoriter. Sen är det bara att slå på dem när man sitter ute en varm sommarkväll och dricker en kall go öl =)



 

Ingen vila

Jag vaknade vi 9 snåret idag och efter natten så känner jag mig lite trött. Speciellt efter all mat jag stoppade i mig på pizzerian =)
Vi körde dig och hälsade på idag, innan de öppnade, så vi hann ta en kopp kaffe och snacka lite med. Sen åt vi och när vi kom hem och Ninni hade ätit så la vi oss för att vila. Jag hann precis slummra till när Ninni började pipa lite och då va det nappen som hade rymt. Upp och in med den och jag la mig igen. Sen va det dags igen, men då va det inte nappen utan lite fisar på tvären. Nu har jag piggnat till för mycket för att somna om och Ninni ligger sådär halvt vaken, så nu är det inte lönt att krypa ner under det varma sköna täcket hos Jocke igen. Får sova i natt ist helt enkelt.

Ninni fick en solhatt och två klänningar av Salle och moster Marjo idag =)



Ninni kommer va så söt i dem till sommaren =)


Marjo va extra nöjd med att den ena klänningen va i ekologisk bommul. Hon är en såndär ekolog-kvinna =)

Ja den gråa himmeln och blåsten lurade mig idag, det har ju varit varmt idag trots att solen inte varit framme som de senaste dagarna. Lite kvaft har det docka varit och åskan kanske väntar runt hörnet...?

Jojjo kom ju och hälsade på. Vi tog en kaffe och snackade lite och Ninni fick mysa lite med henne med. Och det tycker hon om, hon tycker om Jojjo det märks =)
Jojjo stannade ett tag innan hon körde hem och vi bestämde att vi sklle försöka träffas i helgen igen och kanske grilla. Grajt idè =)
Tack för titten!!


Nu ska jag ta ut hundarna och ge dem mat, de ligger nu och päser på sitt nya täcke de fick ärva av oss igår =)




Grå himmel

Vaknade av att Ninni brevid mig tyckte att det va dags att gå upp. Vi har sovit på sofforna i natt. Ljungvall kom hit igår och sen somnade ha i sängen. Jahapp...soffan som är här är inte i klass med vår soffa när det gäller att sova. Ninni har tagit beslag på den lilla soffan redan, den står mot kortändan av den store soffan, så där sover hon gott. Så jag och Jocke gjorde ett försök att gå och lägga oss, men trångt och inte tillräckligt trötta för att somna bums. Vi tog ut hundarna och sen spelade vi Yatsy tills min hjärna höll på att tilta helt.
Ett nytt försök att knöka ihop oss i soffan. Det slutade med att Jocke låg på magen och jag ovanpå honom. Jag va så väck i huvudet nu, så jag somnade, men jag vet inte om Jocke kunde somna. Han väckte mig sen när Ninni började tala om att hon va hungrig. Då la sig Jocke i hennes soffa ist och somnade innan Ninni och jag va klara, så då bäddade vi ner oss tillsammans.
Lite bökig natt med andra ord. Men det är mysigt att sova med Ninni och hon blir så glad när hon vaknar och man ligger precis framför henne =)
När jag vaknade nu så va Ljungvall borta och Jocke ligger i sängen. Bra att Jocke iaf kan få nån timmes ordentlig sömn.

Jag vet inte vad som händer idag heller, men ute kan man ju knappast va, det är en grå och mulen himmel som visar sig och då kan jag tänka mig att det är lite kallt med. För det blåser. Men det gör det alltid här, lite störigt kan det va tycker jag men så länge det inte blåder som nån dag då jag knapt kunde öppna dörren ordentligt, så får det ju gå. Vi bor ju på lannet nu =) Mitt på en åker.
Som jag trivs. Det gör vi hela familjen.
Vi satt på soldäcket en dag och så såg jag flygplanen som flög förbi långt där uppe. Oftst när jag ser ett flygplan sådär, så brukar jag önska att jag kunde få va med i det, på väg till ett varmt och mysigt ställe.
Men som jag sa till Jocke då. "Detta är första gången jag inte önskar mig med på ett plan"
Då trivs jag och det gör jag. Vi har ett hus, en liten gård t.o.m och vi känner den frihet vi vill uppnå.
Man hör inte en massa trafik bullra utanför fönstret, har inte en massa folk som går förbi ens hem, har inga grannar som kan gnälla på att man spelar musik, stampar för hårt i golvet när man går eller gnäller på att man har hundar.
Vi gör vad vi vill, ja kan sola topless utan att behöva tänka på folk runt omkring, vi kan föra liv 24/7 utan att någon störs av det. Ja, ingen behöver bry sig eller störas här. Najsigt som fan.

Johanna eller "Jojjo" hennes nya namn för Ninni, kommer och hälsar på idag =)
Men jag tänkte att Jocke iaf kunde få sova en sund till innan jag väcker honom.
Jag tycker om Jojjo, kors i taket måste jag väl själv få säga, då jag har svårt för att fästa mig vid någon annan med samma kön som mig själv helt enkelt. Jag har alltid haft lättare för att ha killkompisar, speciellt när det gäller nytt folk i mitt liv, varför egentligen vet jag inte.
Men som Jenny, Jessica och Julia, de har jag kännt i många år nu. ( Nu bannar jag mig själv som är såååå jävla kass på att hålla kontak när jag har mycket som häner omkring mig. Har ju lugnat sig nu, så jag får fan skärpa mig )
I vilket fall som helst, de skulle jag gå genom eld och vatten för än idag trots att vi inte har samma kontakt som förr, för de betyder något speciellt för mig.
Men jag är gärna avvaktande och observant när någon ny människa kommer in i mitt liv och speciellt tjejer. Men Jojjo har jag fått observera i min egen takt och har inte haft henne för nära  eller kännt att det har blivit en påtvingad kontakt. Det är bra och jag tycker om den lilla räkan. Hon ska ju definitivt inte va här om det blåser för mycket, i så fall få vi koppla hene så hon inte blåser iväg!
Är så glad för Mange att de fann varandra.

Nä, nu babbalr jag en massa. Nu ska jag fixa kaffe och ta en macka.
Jocke får till 12 på sig att vakna, sen väcker jag honom minsann.




Solnedgång

Det har inte varit en alltför aktiv dag idag. Och faktiskt så börjar det kännas av i kroppen, för man har nog allt blivit lite försoffad och pallar liksom inte. Men vi har lösningen på det, vi ska göra en lista på vad som ska göras och sen är det bara att checka av den efterhand.
Men ved har vi iaf fixat idag och varmt är här. Det märks att solen värmer upp huset bättre och bättre nu, för vi behöver inte elda lika mycket längre.

Vi gick ut med hundarna en sväng nu för en stund sedan och då lyckades vi minsann pricka in att få se solnedgången med. Och vilken himmel det blev! Jag tog en massa kort och sen när vi stod där så hörde vi en massa fåglar komma flygande och ojoj vilken skara det va! Bild, check =)

Nu ska jag dricka klart mitt kaffe, men bilder först.



En solnedgång







































Å en bunke fåglar




Höres imorgon, ha de göttit.




Lite tlött

Jag vaknade inte förrän för ca 20 minuter sen, sen natt och sovit lite halvkasst. När jag hade kommit in i den djupa sömnen va det dags för Ninni att äta... Men allt gick smidigt och jag vaknade inte till för mycket, så la vi oss på soffan och Ninni låg och pratade lite med mig innan vi båda somnade om igen.
Hundarna har fått sin frukost och jag märkte att de blåser en del, men jag ska minsann ändå gå ut och sätta mig och dricka mitt morgonkaffe som är klart nu =)
Bäst att kolla så hundarna inte sticker på äventyr med, eller på jakt...för vi har fått en bondkatt. Inget vi valt själva utan den bara kom hit.
Sen har vi fått en fågel med, det är Sädesärlan Albin, lite försvenskat dock, för han kommer från Italien... =)
Han är här med dag ut och dag in och fakkar backspeglarna på bilarna som står fel. Sen checkar han läget vid hundarnas matskålar om där finna nåt kvar att bli mätt på. Vilket jag dock betvivlar med tanke på Atlas =)

Nej nu ska jag ut och dicka kaffet. Snart vaknar nog Ninni, men far i huset sover nog ett litet tag till tror jag.

Sunday

Jeep då är det söndag och dagen är egentligen slut. Men nån ångest för att det är måndag imorgon...nehejdå det har man inte längre =)
Vi skulle ha åkt till Hörby på middag hos Ingegerd och töserna, men Jocke känner sig inte på topp idag, så vi har flyttat fram middagen ist.
Jag har suttit en del i solen och myst, det har blåst lite men vinden är inte lika kall längre och det är najsigt =) På köpet så har jag banne mig bränt mig lite med...
Ninni har sovit gott ute i friska luften i vagnen och snackat lite med sina kompisdjur som hänger i den.

Mange och Johanna kom och hälsade på. Sehr trevligt och de mumsiga och lagom kladdiga chokladmuffinsarna hade blivit bakade och det hade de med sig till kaffet =) =) =) Gottinamnam!!
Jag visade dem Ninnis nya solhatt och poolen. Vi undersökte poolen lite, hur den såg ut och så, på bilden på paketet. Men sen för att verkligen få klarhet om utseende och funktioner, så blev det att vi tog upp den ist. Efter vidare utforskning så slutade det med att den blev uppblåst med =) Jag kom lindrigt undan med att blåsa upp botten medans Johanna och Mange blåste sig röda i huvudet när de blåste upp resten av poolen.
Den är jättefin och stjärnor hänger med pinglor i och ringar finns det som man kan kasta för att träffa pinnarna som sticker upp på sidora, vilka piper om man klämmer på dem =)
Detta fick vi ju prova med, så lite ringkastning och jag utnämner mig själv som champion då jag fick till snitsen i slutet =)
Om inte Ninni tycker den är rolig, så kommer jag iaf ha kul i sommar =)
Längtar till det blir så varmt så hon kan få sitt premiärdopp i den. Sommaren är ju på bra språng, men får gärna öka takten lite, det är ju så skönt med sommar!


Johanna blåser för fullt och kolla in Ninnis finfina solhatt!! =)





Mange fixade finalen, han blev lite röd i huvudet... =)





Tadaaa! Kolla in så fin den är !!





Tittut! Johanna kommer nog med ha kul med denna... =)





Mange påpekade till Johanna att hon inte skulle hångla med den...men lite mer luft fick plats i botten.





De superglada fina stjärnorna med pinglor i =)





Tossi (hur nu damen stavar sitt namn?) tog det chill. Tisha & Atlas nya kompis =)




Ninni hade ingen bra dag igår. Men jag gnäller inte, för det är första dagen det varit gnäll och kink med den tösen minsann. Hon kunde inte koppla av riktigt för att sova under dagen och hon va inte riktigt på topp. Men det va ganska varmt här inne, så efter att alla kläder åkt av så blev det lite bättre och sen när det va dags för att sova för natten, så va hon så trött att hon sov utan att stänga ögonen helt. Men det va viktigt att inte somna helt och hållet ensam under dagen, hon höll ett öga på mig då och då tills hon somnade helt =)

Det har blivit mat från pizzerian idag, jag körde ner och hämtade käk, en bra lösning minsann =)
När jag kom hem igen va här en liten Ninni som inte alls hade blivit glad för att jag hade kört iväg. Tjohej vad mammig hon är, inte klokt. Men hon blev lugn när jag kom och somnade en stund och vi åt och blev mätta.
Sen la vi oss för att kolla film och tråke-jag somnade när jag somnade Ninni...men vad ska man göra, jag blev skittrött ju. Jocke väckte mig imorse och sen tar solen ut sin rätt. Jepp jepp.

Jag är lite vilsen nu med vilka bilder jag ligger back med och laptopen är i Hörby, så ni får bara ett par mamma-dotter-mys-bilder och från middagen förra veckan hos dörr 23 nu =) Så ska jag kolla läget sen och imorgon ska ni få bild på Jockes fina soldäck, nu har han fixat stegen med =)




När vi va på middag hos Ingegerd förra veckan =) Hihi, Ninni har såna tjockiskinder =)





Kolla Tv =)





Ingegerd lagar den kanongoda middagen =)





Jocke leker med Birk =)





Frida & Ninni





Emma & en trött Ninni med lite sagel på hakan =)





Sen somnar man gott hos favvo =)





Mysdags innan idag =) Och min bränna på bröstet.





Sen blev Ninni lite tlött i tittorna. så nappen in ...





... och snuttisen redo. Sen va det nannetajm =)




Sov gott!!




Hmm

Just det, nu kom jag på lite till och Ninni skulle visst sova en stund till =)

Jo. Jag har blivit Cocacolist. Jag har hamnat i Coca Cola träsket nu, 26 år gammal.
Jocke har dragit ner mig i det träsket, jag har inte tyckt om Coca Cola innan, men nu är det jag som kan sitta och bli sugen på denna bruna, sockriga dryck. Gärna i ett stort glas fullt med is och ett sugrör som sticker upp.
Nu är jag med i diskussionerna om vilket sätt som är godast att dricka Cola och vi har tom en flaska som vi häller Colan i och skakar till den på ett vis så att Colan får en perfekt bubblighet.
Men jag bannar inte Jocke för detta. För det är ju så damn gott! =)

Japp och en sak till. Ninni har fått sin första solhatt och pool. Tack tack mormor!!!!

Bilder kommer!!

Så, nu va det nog inte mer för denna gången=)



Soligt värre =)

Mmm, så skönt det är att ha internet igen =)
Strålande sol har det varit idag och det har vi verkligen njutit av! Vi va inne en snabb sväng i Hörby vid middagstid och körde hem lagom för att Ninni skulle äte så att hon fick äta i lugn och ro hemma och slippa sitta i bilen efter maten. Istället för att sitta i bilen efter en god middag så blev det i vagnen ute och där somnade hon sen gott =)
Hon växer så det knakar, sist vi va på BVC så va hon uppe i 4230 minsann och tyngre blir hon. Det slår oss ibland så liten hon va när hon kom, som hon har växt. Vi tycker ju att hon blivit så stor, samtidigt tycker utomstående att hon är så liten =) Men det är hon ju förvisso =) Vår lilla ängel.
Ninni sov gott och jag satte mig i solen och mös en stund, Jocke gick och pulade med lite av varje och det är väl vad vi har haft för oss idag =)
Livet är underbart =)
Jo, jag har diskat med idag. Haha!
Vi är nu hemkomna från pizzerian, det blev mat där idag och lika gott som alltid! Det va nästan en släktsamling, för ena syrran och hennes sambo kom också dit och de harde Alex med sig. Kul att träffa dem en liten sväng med.
Jocke körde precis igen, han ska köra Frida och hennes vän till Jägers. Sen ikväll blir det nog bara lugnt kan jag tänka mig. Man blir rätt trött av att va hela dagen i solen.

Nu väntar jag på att Ninni ska äta igen, sen kommer hon nog ta och sova av ett av nattpassen. Hon har en kanon dygnsrytm får jag säga. Hon kommer sova för natten nu när hon har ätit nästa gång, sen kommer hon vakna vid ca 3 i natt och sen blir det imorgon bitti när det kan va dags för oss att gå upp. Kan dock hämda att hon klämmer in ett tidigt mål för att ha sovmorgon.


Lite upgrades kanske ni skulle behöva få, det va ju ett tag sen nu...

Med huset har det inte hänt sådär dundrandes mycket, det har legat lite i lä. Vi har njutit av livet och bara varit. Det stora som hänt med huset är soldäcket!
Jocke han har snickrat och byggt som attan =)
Vi satt uppe på taket, på kupan och då började vi diskutera det här soldäcket som vi innan pratat om att bygga. Men vi kom på att vi kunde ju göra det på kupan ist.
Sagt och gjort. Vi började ta fram saker och sen va Jocke i full fart och nån timme senade och en jävla massa spik senare så hade vi ett soldäck! Staket finns det med,  grillen är på plats och dynor finns det med.
Det blev hur bra som helst och det gick åt några timmar igår åt att testligga dynorna i solen =)
Men det soldäcket vi pratat om först, det ska vi bygga ändå, plus att vi ska göra ett däcki höjd med att taket börjar, ovanför köksfönstret. Så har man en uteplats under det, med tak på köpet =)

Ninni hon har fått smaka lite mat med nu!
Banan, men om det va supergott det vet jag inte riktigt. Men sen när vi va på middag hos Ingegerd och töserna, så fick hon smaka lite potatis med morot och det va supergott!!
Mango går hem det med, men potatis och morot är favoriten hittills =)
Snacka, ja det är jätteroligt! Hon babblar på och det bästa är att få sitta och prata och att få stå och va en stor tjej =)

Haha, ja när man tala om trollen. nu vaknade Ninni. Morna sig lite och berätta om drömmarna innan maten =)

Hörs sen!



I´m back!

Så, internet är tillbaka, ett litet tag iaf, men vårt eget är på väg och kommer väl om ett par veckor eller så =)

Jag har egentligen hur mycket som helst att berätta, men när jag och Jocke pratade om det igår så märkte jag att det är så lätt att glömma allt man vill skriva om. Så i vilken ordning allt kommer i det vet jag inte och jag kommer säker glömma något. Men ni får inte det nu iaf, för nu ska jag sätta mig med min man och dricka dagens morgonkaffe =)

Sen ska jag upp på soldäcket ( ska berätta om det sen = och päsa, det är underbart väder idag med, så när Ninni sover, så solar vi =)

Kortis

Ett litet kort hej från mig. Jag är en sväng hos Mange och Johanna, de bjöd mig på middag idag =) Gott gott, det blev mackaroner ovh köttfärssås!
Nu sitter Ninni hos Johanna och snackar en massa skit och goja, hon är på ett strålande humör =)
Jocke är iväg på havet idag ju, vi körde och lämnade honom hos David vid 6 imorse och då började Jovkes, Connys och Davids fisketur =)
Jag vet faktiskt inte riktigt om de har fått en massa fisk, när jag pratade med Jocke så hade de fått ett par stycken iaf. Hoppas de har en bra dag iaf.
Jag och Ninni har haft en kanondag! Vi körde in till mormor, som blev så glad att få mysa med Ninni ovh hon hade köpt mangopure till Ninni med. Det fick vi ju prova. Gott, ja det tror jag att Ninni tyckte att det va, hon sa inte så mycket =)

Nu ska jag dricka lite kaffe och va lite mer social innan jag ska hämta Jocke, han ringde nu och sa att de är på väg hem nu.

Ha de gött, hörs snart igen.



Nätlöst

Sitter just nu hos David och Ullrika. Jocke hjälper David med förberedelserna av båten som ska ut på lördag. De ska ut och fiska och Conny ska också med. Kul att det blir lite broderstid med tycker jag=)

Vi har inget internet längre, Ljungvall behövde sakerna, så han va och hämtade det, så jag vet inte riktigt hur det blir med bloggandet nu, tyvärr. Och alla abonnemang vi hade hos telia sa vi upp igår, ute på lannet kan de inte leverera vad man önskar va, så då får det va så. Men vi ska fixa ett eget mobilt internet, så ska vi få ordning på allt igen. Men nu vet ni iaf varför det inte kommer bli så mycket bloggande, jag tar tillfällena i akt när jag har tillgång så länge =)

Folk är nyfikna på vart vi flyttat och bilder...
Vart? Jo, en liten gård ute på en åker en bit utanför Hörby ;-)
Bilder? Det får ni faktiskt inte förrän vi är klara =) Det är som sagt en del att renovera och jag kommer lägga ut bilder sen så att man kan se "före och efter"-bilder. Så ni får så snällt vänta =)

Idag har vi sovit jättelänge. Vi va först uppe vid 8, drack kaffe och åt frukost. Men sen vid 10  fes John Blund oss alla i huvudet och vi slocknade...till 2!! Behövdes väl och skönt va det.
Sen körde vi ner och hälsade på på pizzerian och käkade innan vi tog en kaffe hos mamma och grattade henne.
De ska fixa båten här nu, sen ska vi hem och ta det lugnt. Imorgon ska vi ordna så att vi kan fästa hundarna och lämna dem själva ( igen ), då de tog sig loss från koppel och halsband innan...

Nej, nu kallar vår lilla ängel på mig, mystajm =)

Ha det så länge, så hörs vi så snart jag kan!


Japp, så en ny dag och nya tag. Fast det blev bättre igår ändå, hjälper lite när man får kräka och berätta hur lissen man blivt.
Tack Ingegerd för en trevlig eftermiddag igår ändå, mysigt att sitta på balkongen och dricka kaffe, snacka och spela Yatsy =)

Idag ska vi såga upp en massa ved, här ligger lite vi kan ta och sen får vi lov att hämta ved från ett ställe, kravet va att vi tog allt och det gör vi, för ved behöver vi och det kommer ju räcka ett tag med de 100 kubiken som ska hämtas =)
Ninni har sovit med mig i sängen i natt, hon har blivit lite för stor för att trivas och sova gott i sin insats om nätterna, så det är sängen som gäller. Hnnes egna säng kommer hit nu i veckan när vi hämtar sakerna från lägenheten. Nu ska den tömmas=)

Vad som mer händer idag, det vet jag inte, får se vad dagen bjuder på.
Nu är kaffet klart iaf.

Bajs

Idag har allt bara blivit bajs.
Skulle vilja kräka ut en massa precis som jag gjort nu. Men inte lönt att göra här.
Jag älskar honom över allt annat, men fy vilken klantröv han kan va.

Denna dagen glömms, kunde blivit kanon,  men det kommer en annan dag till det.
Får väl ta till en av de bästa mediciner, att sova bort det och bara låtsas som att dagen inte funnits när jag vaknar igen.

En ny dag imorgon.

Lite trött

Nu är klockan lite över 12 och jag är lite trött nu. Orkar inte berätta så mycket om hela dagen...men har varit en sväng i Hörby hos min syster och sen när jag kom hem väntade mange och Johanna på mig. När jag öppnade såg jag att hundarna hade vänt upp och ner på hela stället typ. Jag ville gråta. Och jag önskade dem inget gott alls.
Jag fick hjälp av mang och johanna att städa upp och det va skönt, hade inte de varit här hade jag nog stängt dörren igen och kört.
De stannade en stund och det va trevligt att träffa dem och bara va, trots välkomnandet med städning... =)
Sen kom Jocke och David, en lång fiskedag och röda i huvudet av solen. Fisk har det blivit, men de får ni se imorgon, för nu ska jag bädda ner mig och se en film och mysa med min man och somna =)

Höres imorgon och då ska vi till Malmö =)

Forza Mamlö =)=)=)=) Hihi och vi har plats på 1:a raden =)

Påsk & Firrar

Så trött jag varit idag. Det kom nu och jag misstänkte det innan, så inga jätteplaner för dagen
Jocke väckte mig innan så jag hann träffa honom lite innan han och David körde för att fiska. En riktig fiskehelg detta och det är bara kul, så härligt att se Jocke så glad när han ska iväg =)
Längtar till jag kan hänga med, men det får nog bli lite senare i sommar och när de tänker stanna på land =)

Igår blev det ju en del fisk för Jocke och jag tänkte att ni skulle få se den fina fångsten!



Här är bjässen som bogserade båten med en bit!! =)
Vilket visade sig sen att detta faktiskt är en lax =)





4 fina fiska fångade av mästerfiskaren Jocke him self!!









Få se vad det blir för fisk idag =)

Igår va vi ju på påskmiddagen. Så kul att va där igen!



Lille saken till dem, påskliljorna är minsann från egen trädgård =)






Jättehungriga va vi allihopa och såg fram emot att få börja hugga in på den goda maten som ställdes fram på bordet.
Ninni och gammelmoster Ingegerd blev lite fina med =)




Sötisen påsk-Ninni!



Och sötisen påsk-Hjärtat =)



Men det blev inte så många ägg ätna som jag trodde, men det är inte så konstigt, med tanke på alla annan god mat som fanns!




Gottinamnam!!



Allt va kanongott och vi blev alla supermätta.
När vi hade ätit och innan vi lämnade bordet, så kunde jag inte hålla mig längre. Jag hadeknappt kunnat prata med Jocke i telefon under dagen, för jag ville bara berätta vad han skulle få. Och nu gick det inte att hålla tyst längre.
Han fattade inte vad jag va på väg att säga, det brukar han annars kunna. men detta trodde han nog inte att jag hade fixat, så ännu roligare för mig, för det böev verkligen en överrraskning =)
Överraskningen va att vi ska in på MFF´s premiärmatch hemma och invigning av Swedbankstadion på måndag =)
Vi har platser på första raden =)
Ska bli så jävla fett!!!
Längtar!

Sen diskade Ingegerd och vi stannade en liten stund då Ninni passade på att äta hon med och sen fick vi köra hem till hundarna....som hade kommit ifrån sina koppel...!!!!!!!!!!
Obra, men de hade ju iaf stannat på gården. Måste bygga hundgård till dem snart.

Tack dörr 23 för en jätregod middag och en jättetrevlig kväll!!!
Och tack för hjälpen på måndag =)

Nu måste jag få loss tummen och köra in till mamma och hämta tvätten. Jag tänkte faktiskt låna mammas badkar med och ta mig ett bad. Det va längesen, är ju så skönt =)




Ett efterskott

Blev inte mer bloggande igår och jag va sjukt trött efter påskmiddagen. Så det blir tyvärr ett efterskott på bloggen till Conny!
Jag hittar inte fotona heller som jag trodde va på här på Jockes dator, så förlåt för ett boring inlägg till dig!
Men :

Hipp Hurra och grattis i efterskott Conny!!!
Hoppas det va en bra dag och att ni har det trevligt!







Full rulle

Så, precis hemkommen och Ninni äter.
Körde ju in till mamma och åt frukost och tvättade. Ninni åt hon med och somnade hon gott i mormors famn efter att ha snackat lite med henne =)
Vidare körde vi senare så morfar med fick mysa lite med Ninni. Morfar va spännande att ligga och titta på och cool va han som kunde få den där saken som hängde i taket att snurra. Det va spännande =)
Pappa skulle iväg på fest, så vi körde vidare till ica för att köpa lite sill och läsk. Inte så mycket folk som jag trodde det skulle va, så det gick smidigt. En liten sak till dörr 23 ( kan ju inte säga vad, ni kanske läser innan vi kommer =) ) och nya nappar till Ninni med, hoppas hon gillar dessa bara, för hon har dissat de andra och det är hög tid att förnya nappen nu.

Sen har jag en påskpressent/överraskning till Jocke med =) Hihi, jag blev så glad när det gick som jag ville.Berättar om det sen när jag har sagt det till honom. Egentligen vill jag inte säga det till honom förrän det är dags, men det behövs lite planering, eller ja han kan iaf inte planera något, så det är lika bra att berätta =)

Jocke har en toppendag! Han har ringt och glatt rappoterat när han har fått fisk efter fisk, den ena större än den andra =) Han ska vosa dem för mig innan de åker i frysen och han har tagit kort, så ni ska få se fångsten sen. Men nån gädda har det inte blivit, havsöringar däremot och gptt ska det bli =)

nej, nu ska jag fixa till och ge mig av igen, städat...nope, det har jag inte hunnit, får ta det imorgon =)


Bajbaj, ha en trevlig kväll !!



Påskafton

Sitter och fummlar med fingrarna på ett vanligt tangentbord och det känna lite märkligt att skriva. Vi har kopplat in Jockes dator nu ist och jag är ju van vid att min lilla fina laptop. Men den kan behöva en liten paus den med och ligger nu i dvala.
Men jag ska minsann ta fram den sen, för jag fick hem Photoshop igår, så nu ska jag fixa och trixa med bilderna och sen ska bloggen få en lite ny design igen =)

Jag har nästan precis gått upp, dock bara sovit i ca 1 1/2 timmes perioder sen klockan 5 imorse, då klockan har ringt ( trots att det inte hjälpte ), Ninni har vaknat till eller så har telefonen ringt.
Jocke och David försov sig lite imorse, Ninni väckte mig och då fick jag väckt Jocke som slängde sig på telefonen och ringde David. 10 minuter senare va David redan här ( kors i taket att han vaknade så snabbt ) och de tog en kaffe innan de körde iväg på sin fisketur, ca en timme försenade, med de har hela dagen iaf =)
Ringde Jocke nu när jag gick upp och de sitter i båten och har det bra. Jocke är ute efter sorgädda och David fiskar efter öring. Jocke hade inte fått nåt än och David hadde tappar några...hm, hoppas det går bättre =)

Jag ska fixa hundarna nu och sen ska jag och Ninni köra in så mormor får träffa lilla Ninni och jag får låna tvättmaskinen =) Bra att man kan kombinera lite.
Efter mormor är det morfars tur, en fika hos honom med, vi träffas ju inte så ofta och sen får vi väl köra hem igen till hundarna. Ska minsann städa när jag kommer tillbaka, det behövs...

Sen blir det påskfirande, med påskmat och trevligt sällskap =)
In till Hörby till Hjärtat-Ingegerd, Frida och Emma. Ska säg att jag kommer inte äta någon stor frukost, för det väntar en kanonmiddag =)
Vid 19 ska vi äta, jag vet inte när Jocke kommer tillbaka, men tror inte att det kommer va mycket tidigare än så. Om inget annat så får han komma direkt till dörr 23 efter fisket =) Ta vara på fiskketimmarna, det gör han rätt i!
Så kul att de kom iväg nu, Jocke har fått fiskesuget tillbaka nu och det är bara bra,detta kan nog bli en sommar med ännu mer fiske än förra året tror jag, nu är David också med som älskar fiske han med =)
Hihi, får se när Ninni får sin fiskepremiär =)

Nä, nu har jag druckit upp kaffet, så nu får jag komma igång så jag hinner med allt.

Önskar er alla en glad påsk och hoppas att ni kommer få det lika trevligt som vi.

Handlat

Massa folk över allt och vi va nog nästan de enda som inte påskhandlade. Vi körde först en liten sväng, hamnade på CityGross, men hittade inget vi ville ha, blev  plastglas -och tallrikar och vars en sandwich med cholkadbitar i, japp det fick vi ju med smaka =)
Det va egentligen fiskesaker till Jocke vi va ute efter, men deras sortiment va inget att hurra mycket över, Jocke har redan dragen dom fanns där, så vi körde till Järnia i Hörby ist. Där hittade han lite saker och sen körde vi och handlade mat innan vi körde hem igen.
Nu säger jag "hem" här i huset, vi har sovit här ett bra tag och vi ska ju flytta hit helt och hållet, är ju vårt nya hem =)
Vi ska grilla idag, hittade en jättefin flintastek, jag ska lägga den i marinad nu,så hinner den dra sig lite innan det är dags. Gottinamnam!
Jocke är och kör en vän till Malmö och när han kommer tillbaka så är det dags för käk, det kurrar lite i min mage redan...
Sen kommer Mange och Johanna hit =) Kuligt!

Veden ska fixas sen för vi behöver släp. Det märks lite att vi inte har eldat på hela dagen, tur att det inte blåser för mycket eller är kallare ute, då hade det varit kyligt här inne nu tror jag.

Nej, nu ska jag fixa köttet!



Glad Påsk!

Ja då va det dags för påsken med sina fjädrar, ägg och godisar.
Skärtorsdags morgon och solen lyser, det är skönt och piggarupp en lite, för jag är lite småsliten. Mange och Johanna kom ju igår =) och vi satt och spelade kort tills klockan va över 2 i natt.
Skönt dock är att Ninni åt lagom innan det va dags att krypa i säng och hon har ätit nu precis, så timmarna där emellan fick jag =)

Påsken ska vi fira med dörr 23, dvs Hjärtat, Frida och Emma =)
Vi fick en förfrågan om att hänga med en del av familjen som ska iväg men tackade nej till det. Så i hemmatrakterna stannar vi och firar.
Massa ägg kommer det nog ätas och jag ska faktiskt räkna hur mång ägg vi kommer konsumera, Jocke kommer  nog stå för den större delen, han kan äta hur många ägg som helst tror jag.

Sen efter påskhelgen ska vi fira mamma =) Så en liten familjesamling till då och det återstår bara att se hur det går. När det gäller mig, mina systrar och vår mamma, så brukar vi kunna få till lite tjaffs eller nån irriterad min. Finns nog på de flesta familjeträffar visserligen, undrar om inte det hör till lite =)
Men det ska bli kul att träffa dem samlade, inte så ofta det händer och god mat ska vi äta =)

Idag ska vi iväg och hämta ved, det behövs verkligen! Natten har vi klarat med resterna, men nu är det slut. Skulle hämtat igår men fick inte tag i bil till det, så nu tar vi vår gen och lastar i bagaget ist.










GLAD PÅSK ÖNSKAR JAG ER ALLA!!



Gladis =)

Jag är en glad prick nu =)
Hm, eller ja vi är glada. Vi körde och hälsade på Mange och Johanna en runda innan, ett litet tag sen nu vi träffades och så kul det va att ses igen!!
De hade bakat supergoda kladdiga chokladmuffins, namnamnam =)
Ett par timmar senare körde vi hem till doggsen.
Men sen saknade vi dem redan och hörde om de ville komma hit en sväng redan ikväll...och nu är de här =)
Happy vi =)


Grått å mulet

Inget roligt väder att vakna till, det är grått och mulet och det har regnat i natt.
Jocke vakna precis och berättade att det har åskat som f*n med. Hm, jag har inte märkt ett dugg av det där...sovit bättre än jag trott då antagligen, för det känns inte som att jag sovit sådär superbra. Jahapp.
Legat på nåt konstigt vis iaf, för jag har lite ont i nacken, men det går över när kroppen kommer igång. Inget att kvida över.
Ninni låg och snackade för sig jälv imorse, jag låg och lyssnade på henne, men dags att gå upp, nej det kände jag inte för att det skulle va. Men sen blev hon nog uttråkad och blev sur, så då jick jag upp ändå och vilket leende jag fick. Värt att masa sig upp iaf =)
Sen la vi oss i soffan och snackade lite och mös till det. Då somnade Ninni igen.Happ.
Så då la jag henne och jag började fixa med kaminen, men det va lite svårflörtad idag, men jag vann! Det brinner nu!! HA!

Får se vad som händer idag, förhoppningsvis kommer sakerna så vi kan fortsätta med köket =)

Om jag nu inte är helt ute och cyklar, så vill jag skänka en tanke till Frida idag. Hoppas allt går bra!!



Usch...

Sitter här lite som på nålar, ja lite iaf...det är något i luften och jag gillar det inte. Det gör inte Tisha eller Atlas heller och skönt är att Jocke snart är tillbaka. Han och David körde för att hämta fiskesaker hos Conny och Sara.
Vi vet att vi inte är ensamma i huset, det konstaterade Jocke redan förra sommaren. Inget ont alls, men ikväll känns det lite otrevligt. Inte kul alls.
Visst att det blåser ute, men känslan är inte bra och det tycker inte hundarna heller. De har vaktat hela tiden och Atlas har gått på helspänn.
Nåja...

Vi har inte gjort ett smack idag, men det har bara varit skönt =)

Nu kom de =)

Bubbe-Pappa mys

Igår tog Atlas vad det verkade som igen en massa mys med Pappsen.
Doggsen får ju inte va i soffan och de är jätte duktiga, men Bubbe vår sig friheten, för han ville verkligen mysa med Jocke =)
De låg och mös en stund, men Atlas väger ju en del och detta kändes i Jockes nacke, lite bilder hann jag ta =)



















Supermysigt pappa =)




Smörpopcorn

Igår kväll kom David och Ullrika hit och vi grillade! De ska fylla sin frys med en ny gris, så de behöver äta det som finns för att få plats. Huuur najs som helst! Så grillat och gott blev det igår igen =) Tack ska ni ha!
De stannade inte så länge, David skulle upp tidigt och jobba, med vi ska kanske ses i helgen och hitta på något, hade varit trevligt!
Sen gjorde vi inte så mycket, chillade, spelade lite på casinot och åt smörpopcorn. Så gott det va då, länge sen jag åt det. Namnam =)
Fast det finns nog inga popcorn som slår de som Jocke gör nu efter att vi köpte cocosfettt =)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi ska nog fortsätta röja lite och förhoppningsvis kommer sakerna imorgon så att vi kan sätta innertak i köket. Sen hämtas nog köksgolvet efter det, sen är det inte så mycket kvar =) Det gå framåt!

Hundarna har nog utforskat området häromkring vad de ska nu, för nu stannar de på gården när de är ute. De är ju ganska sällskaplga av sig, så de är ute när vi är det, annars ligger de och myser vid kaminen i värmed.

Ninni bara växer, tjo vad det går. Hon kommer inte kunna ha stl 50 så länge till nu, så det blir att ta fram nästa bunke med nästa storlek snart =)
Hon har dygnsrytmen inne kanon, sover en längre stund på dagen, sen bara vilar hon och sen sover hon för natten, kommer igång frammåt midagstid, då vill hon snacka lite skit med oss och flina med hela huvudet =)

Nu ska jag fixa morgonkaffe, ge doggsen frukost och ved till kaminen. Sen ska jag väcka Jocke med det rykande nylagade kaffet =)



Städat

Idag har vi tagit det ganska lugnt faktiskt. Vi gick en liten runda i solen, har umgåts med varandra och sen har vi städat ut i ena delen av stallet och Jocke har sågat och huggt ved. Och fy vad skit där va i stallet, dammet yrde och helt svart i näsan blev jag. Känndes lite som när jag varit uppe på Sweden Rock Festivalen, då va man helt svart i näsan när man kom hem från allt damm från campingen =)
Det har varit soligt och fint väder idag med och det är så skönt att dagarna blir ljusare och det blir varmare.
Nu har vi faktiskt vilat en liten stund och snart ska vi fixa till lite käk.
So long.



Soligt

Vaknar upp, Ninni på ett strålande humör, lugn morgon med min underbare man. Äter köttbullemacka.
Och solen skiner!!!
Livet är underbart =)

Fixat =)

Så, nu ligger bilderna på datorn, så lite blandat kan ni få, får se hur länge jag får sitta och hålla på med detta, för vi har bara ett mobilt bredband här just nu och det är ju inte sådär superduper snabbt...
Men jag har tid till det, vi ska inte göra något med huset idag och Jocke är iväg och fiskar =)

Så, vassegoa









Morgonmys med mamma





Det är mååånga fjärilar som har vaknat under veckan. Har har tom varit en humla,
en geting (eller om det va ett bi ) och flugorna har med vaknat till liv.
Sommaren är nära! =)





Vår glada fining!!





Här är ägget Jocke fick av mig. Men det blev inte mycket av det...det tog lite för lång tid och sen la Jocke ner hela bönan som va i ägget i vattnet...sen blev det inget alls =)





Lite mer mammamys =)





Vår fine tjej börjar bli mer och mer stabil i ryggen med nu =)
Vilket hon fick beröm för av Åse inne på neo med =)





Kvällsutsikten vi ha, inte så pjåkigt va!? =)














Jepp, lite blev det iaf. Har mest bilder på huset och renoveringen, men de får ni inte se. Än.
Nu ska jag fortsätta göra söndagssysslan för idag. Chilla =)
Sen ska vi grilla ikväll, igen, men hu vad gott det är.

Förresten, tack Ingegerd för frukosten!! Supergott =)







Plötsligt va det söndag

Jo, det är redan söndag. I fredags trodde jag att det bara va torsdag, så denna veckan har gått extra fort...
Nu sitter jag och väntar på att Ninni ska vakna ordentligt, hon borde snart bli riktigt hungrig, just nu tror jag att hon håller på med en poop.
Bilden kan jag lägga upp under kvällen eller imorgon, för nu har jag hämtat sladden =)

Vi har inte gjort så där jätte mycket de senaste dagarna, fixat toaletten och eldan en väldig massa. Tog vara på det fina vädret igår, satt i solen och drack kaffe och bara mös i solens strålar. Huuur gött som helst!
Vi klättrade upp och satte oss på husvagnstaket en sväng och då va där en som också ville va med husse och matte...jepp, Atlas. Han hade lite bekymmer med hur han skulle kunna ta sig upp och sprang några varv innan han gav sig på det sätt som vi använt oss av. Stegen.
Men han är ju som han är och det ska gå fort, så han tog ett skutt från sidan av stegn, upp kom han med språnget, men det är ju inte så mycket att stå på, så han kom bara över på andra sidan igen och fick som tur är med sig alla benen hela...
Så Jocke klättrade ner för att hjälpa honom, jag va kvar och skulle ta emot honom när han väl kommit upp.
Lite misstänksamt va det första gången Jocke visade hur han skulle göra, men sen va det precis som att han funderade en minut för att räkna ut hur det funkade. De provade igen och upp för stegen klättrade vår lille Atlas =)
Där låg han i solen en stund med mig och sen hjälpte Jocke oss ner. Han är ju bara så cool vår Bubbe =)

Sen igår lämnade vi hundarna själva här för första gången. Vi satte dem på baksidan, gav dem mat och vatten och sen körde vi in till Hörby.
Vi tog först en kaffe hos mamma. Kul att hälsa på mamma allihopa, men hon brydde sig mest om att Ninni kom =)
Så lite skitsnack med mormor för Ninnis del och som mormor längtar tills Ninni blir så pass stor så att hon kan få komma och hälsa på själv, när hon inte ammar längre. Sen till sommaren ska vi hämta ut mormor hit här med, så får hon med ha en slappedag under parasollet en fin sommardag och mysa med Ninni.
Jepp, sen körde vi vidare till dörr 23, kära hjärtat Ingegerd, Frida och Emma.
Så roligt att träffa dem igen. Ny träff redan bokad =)
Vi satt en stund på balkongen och snackade, men sen va det dags för smörgåstårtan!!! Som vi åt och sååå gott det va...och så mätta vi blev. Det va inga små portioner som gällde här inte. Namnam!
Smälte maten på balkongne med ett par rundor Yatsy for old times sake och sen fick vi dra oss tillbaka, för vi skulle träffa Ljungvall och Ida här i huset.
Smörgåstårta fick vi med oss, namnam och det ska bli frukost snart =)
Vi stannade snabbt till hos min äldsta syster och sa hej och Ninni fick en vår-sommarjacka. Finfin! Tack så jättemycket "muminmamma" =)

Vi körde hit och Ljungvall och de kom. Ölen öppnades, barnen somnade och sen kom David och Ullrika med. trvlige sällskap och en lagom kväll som inte slutade för sent.
David och Ullrika körde hem och efter en stund ringe de. Då hade de varit i spökhuset. Jocke och Ljungvall har berättat om det för David, men han har inte trott dem. Men nu gör han det, de körde inom på vägen hem och nu har har blivit överbevisad.
Jag har inte varit där på natten, men David ville åka dit allohopa en natt och då vill jag med följa med. Spoooookiii! =)

Se där, nu vaknade min underbare man =)

Ska se till att fixa bilderna idag.
Tack dörr 23 för en mycket trevlig middag, jätte kul att träffa er!!

Sol, härliga sol!!

Sikket väder det har varit i eftermiddag, helt underbart!
När Jocke kom tillbaka med toaletten, så va det dags för mig och Ninni att packa in oss i bilen och bege oss in till Hörby. Första stoppet va på BVC. Vägning med resultat 3970gr, längd 53,5 cm och huvudomfång 39 cm. Kickan växer =)
Men sen till den tråkiga fast dock så braiga biten, sprutorna!
2 sprutor, en i varje lår blev det och tapper va hon vår lilla ängel, men ack så ont det gjorde. Lissen i ögat och spruta nummer 2 va värst, vilket Gun varnade för, för den svider så hemskt.
Men efter lite nynnande på vår lugna  visa och en titt på mjukis-stjärnan som hänger vid skötbordet, så blev det till slut bra igen.
Efter lite snack om när Ninni kan börja smaka efterrätter, dricka och så, och en ny tid bokad, så tackade vi för oss och vi begav oss vidare.
Lägenheten nästa.
Fram med en väska och jag packade ner lite kläder och duschgrejor. Ner till bilen igen och då kom minsann morfar gående som blev så glad över att få se Ninni. Fast att hon sov som en stock. Snabbt hej till honom och sen körde vi ner så att mormor fick träffa Ninni hon med.
Men det va inte bara mormor som Ninni fick träffa där, moster kom med på besök, mycket trevligt =)
Vi tog en kaffe och snackade, Ninni vaknade till ordentligt och va vrålhungrig. Så mat fick det bli innan vi gav oss vidare.
Nästa stopp va ICA för att handla mat. Massa folk, men jag tog en lapp innan vi va klara så kötiden inte blev för lång.
Jag hittade en liten påsk pressent till Jocke, japp lite i förskott, men jag kunde inte låta bli. Det är ett litet ägg som man "sätter i vatten" och sen kläcks det och ut ska en liten blomma eller växt komma =)
Ska ta foto så ska ni få se.

( på tal om foto, så har jag tagit hit laptopen nu, så jag ska lägga in bilderna och se om vi kan koppla in internet till den ist så ni får lite att titta på )

Jepp, sen körde vi till huset igen. Jocke hade inte hunnit med så mycket, för strax efter att jag hade kört, så kom Ida och hämtade Ljungvall och sen har han inte hört av sig...suck!!
Jocke har rivit ut lite där badrummet ska va, men vi ska förtsätta imorgon, lättare att va två.
Vi käkade när jag kom och sen har vi tagit det lugnt, lyssnat på musik, spelat lite poker och kollat lite film.
David kom för en stund sedan och hämtade Jocke, de ska köra hit dusch, spis och diskmaskin. Så kul att det händer mer nu, saker man verkligen ser! =)

Ninni har varit lite lissen i ögat nu i kväll, hon har inte kommit riktigt till ro, mega trött men vill inte erkänna det. Inte på topp helt enkelt. Så när vi kollade film fick det bli mammamys för hennes del, vi la oss tillrätta i sängen, myste till det ordentligt och sen somnade hon gott. Ska säg att mamma tyckte det va megamysigt hon med =)
Hon sover än och jag hoppas att hon kan sova gott i natt, att hon slipper en massa biverkningar av vaccinerna.

Det ska visst bli fint väder till helgen, vilket jag verkligen ser fram emot, solen strålade ju idag och förhoppningsvis så stannar den nu...

Hörs kanske en sväng imorgon med lite bilder =)



Känslorna bråkar

Vet att det är lite dåligt med bloggandet nu, men vi har som sagt ganska fullt upp.
Just nu sitter jag med en kopp kaffe och hör hur elden sprakar i kaminen, hundarna ligger utslagna på golvet och Ninni har somnat om, mätt i lilla magen.
Jocke är iväg och hämtar toaletten och i kväll kommer toa och dusch va inkopplat. Det är supernajs =)
Vi har under de senaste dagarna bara varit i lägenheten för att hämta saker eller för att duscha. Vi har sovit här och vi trivs.
Men.
Dörr 23. Vi saknar er med!
Jag har tänkt många gånger om jag skulle komma och hämta er, för jag saknar er men jag har glömt vilket schema du har denna vecka hjärtat ( haha, jag kommer ha kul åt det hur länge som helst ). Men om jag minns rätt så vad det snack om smörgårtårta...och middagen i helgen!! =)

Jepp, känslorna bråkar lite med mig. Älskar att bo på landet, att bo i hus är toppen. men jag saknar ändå närheten till de nära och kära.
Saknar att få en knack på dörren och in kommer dörr 23 bara för att säga hej och hälsa på, dag som natt. Ett samtal och få säga att kaffet är klart om du är sugen och in kommer de.
Fy, nu sitter jag här och blir helt sentimental.
Att när vi varit iväg och handlat eller nåt, att låta bilen köra upp om till svärmor och svärfar. Jag som längtat efter detta vårväder, så vi skulle kunna promenera dit...och lite oftare, har arit lite dåligt med det sista tiden. Sorry!
Att helt plötsligt få besök av mamma.

Ja, det blev lite jobbigt nu, för det är det som är bull med landet, de nära och kära är inte så nära en längre.
Nä, nu ska jag inte gräva ner mig.
Vi ska till BVC idag och idag är det dags för vaccinationen. Stackars Ninni ska få sina 2 sprutor, men hon har inte gnällt innan när de höll på med allt på neo, så det är nog mest jag som kommer mesa. Skärpning mamma-Anna.
Sen ska jag faktiskt köra in en snabb sväng till mamma innan jag kör hit igen.
Sen är det till att fixa med toaletten, men vi kommer nog börja med det när Jocke kommer tillbaka och han kommer nog fortsätta när vi är iväg med. Men nåt kommer här säkerligen va att göra.

Nu ska jag fylla på lite ved i kaminen.
Hörs.



RSS 2.0