Smörpopcorn

Igår kväll kom David och Ullrika hit och vi grillade! De ska fylla sin frys med en ny gris, så de behöver äta det som finns för att få plats. Huuur najs som helst! Så grillat och gott blev det igår igen =) Tack ska ni ha!
De stannade inte så länge, David skulle upp tidigt och jobba, med vi ska kanske ses i helgen och hitta på något, hade varit trevligt!
Sen gjorde vi inte så mycket, chillade, spelade lite på casinot och åt smörpopcorn. Så gott det va då, länge sen jag åt det. Namnam =)
Fast det finns nog inga popcorn som slår de som Jocke gör nu efter att vi köpte cocosfettt =)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi ska nog fortsätta röja lite och förhoppningsvis kommer sakerna imorgon så att vi kan sätta innertak i köket. Sen hämtas nog köksgolvet efter det, sen är det inte så mycket kvar =) Det gå framåt!

Hundarna har nog utforskat området häromkring vad de ska nu, för nu stannar de på gården när de är ute. De är ju ganska sällskaplga av sig, så de är ute när vi är det, annars ligger de och myser vid kaminen i värmed.

Ninni bara växer, tjo vad det går. Hon kommer inte kunna ha stl 50 så länge till nu, så det blir att ta fram nästa bunke med nästa storlek snart =)
Hon har dygnsrytmen inne kanon, sover en längre stund på dagen, sen bara vilar hon och sen sover hon för natten, kommer igång frammåt midagstid, då vill hon snacka lite skit med oss och flina med hela huvudet =)

Nu ska jag fixa morgonkaffe, ge doggsen frukost och ved till kaminen. Sen ska jag väcka Jocke med det rykande nylagade kaffet =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0