Bullfrukost

Jag är trött i tittorna. Jocke gick upp jättetidigt för att ge sig iväg och jaga. Det vaknade jag inte så mycket av, men sen när han hade gått, så tyckte ju Atlas att det va för jävligt att han inte fick följa med när pappa hade jaktkläderna på sig...så han gick och gnydde och gnydde och gick fram och tillbaka. Dettta resulterade i att Ninni med tyckte det va jobbigt och vaknade till. Hon lyckades somna om och jga med, men inte mer än kankse en halvtimme. Samma sak igen.
Sen efter knapt en timme vaknade Ninni och då a det dags för välling och den fick hon i sängen hos mig och sen låg vi där och mös och Ninni piggnade ju till snabbare än mig så då blev det lite bus med =)
Men jag hade svårt för att hålla ögonen öppna och jag låg där och blundade ett litet tag till innan vi nu har kommit upp.
Jocke ringde nu ochär på väg hem, han ska köpa med sig bullar så det blir bullfrukost och kokta ägg =)
Gott!

Sen ska jag vila innan jobb...=)

Om gårdagen får ni höra sen, med bilder =)

Släktträff på gång

Ninni vaknar nog snart hopps jag, för vi ska köra till mormor och lämna Atlas. Sen ska vi vänta på att morfar kommer och hämtar oss och vi ger oss av mot Blekinge. Och släktträffen.

Jag har planterat lite i balkonglådan idag. När vi hade sagt hejdå till Jocke så stannade vi till i blomsteraffären och handlade lite blommor och en liten minipumps som jag lagt på ljusfatet här på soffbordet. Allt blev bra, men jag ska ha lite mer blommor till lådan, den är ju så lång... =)

Tar med kameran idag, men bilderna lär ni inte få förrän nästa vecka, för jag ska jobba resten av helgen.
Japp, nu vaknar lillskruttan! =)

Dags att packa ihop oss och ge oss av!



Öl & Fifa

Nu har jag fixat lite för en myskväll. Jag och Jocke ska ha en öl och Fifa kväll =)
Jag har aldrig innan gillat att spela Fifa och såna spel, för jag har aldrig fått kläm på det...men nu har jag fastant =)

Ninni sover gott och hon va såå trött så hon fick gå och lägga sig lite tidigare ikväll. Blir väl en tidigare morgon imorgon, men det gör inget. Vi ska ändå upp i tid för vi ska ut och träna Atlas och sen ska faktiskt jag jobba imorgon =)

Vi har varit på middag hos mormor idag och Alex va också med. Ninni trivdes med att få träffa mormor och kusin Alex och Alex gav Ninni glass till efterrätt. Det va poppis!! =)

Jag kommer va trött efter denna veckan, jag ska ju som sagt jobba imorgon och sen på fredag ska jag åka upp till Blekinge med pappa för att träffa mina fastrar och eventuellt min farbror. Egentligen är det väl inte mig de efterlyser mest, utan lillskruttan.
Sen ska jag jobba lördag och söndag med.
Så jag kommer nog va lite småsliten på måndag. Vad som tröttar ut en mest, jobb eller släktträff...humm...ja det vet jag inte ;)

Idag har vi valt ut färger! Vi ska måla om hela lägenheten och vi klubbade alla färger idag, det kommer bli så fint och mysigt! Nästa vecka ska det målas =)
Så skönt det ska bli. Vi vill ju inte hänga upp en massa saker och göra hål i väggarna innan vi har fått målat, känns så onödigt, så det är lite kalt på väggarna än =)

Sen pratade vi om Ninnis 1-års dag. Det är ju inte länge till innan vår lilla ängel blir 1 år. Tänk. Tiden går så fort och hon har förgyllt vårt liv i ett år snart. =)
Men iaf, det ska ju självklart bli kalas. Men vi pratade lite om vad vi ska köpa till henne i present. Ninni har ju redan "önskat" sig en sittvagn, en som är lite mindre när den ihopfälld än den vagn vi har. Men vi pratade lite om ifall vi skulle köpa det, men sen klubbade vi en annan sak och det är nog inte alla 1-åringar som får en sån present som hon kommer få. Och jag tänker inte berätta det för er än, ni får se sen =) Hihi!
Sen kommer det nog bli en och en annan leksak med eller nåt.

Nu ska jag fixa det sista innan min underbare man kommer hem och vi ska ha myskväll =)



...fler bilder =)

Ja, här får ni lite fler bilder =)



Farbror Pontus och Jessica kom och hälsade på och vi drack lite vin och cider =)

























Ninni nakenfis busar i sängen =)



















Lite bus i gåstolen




Kompisar =)










När vi va iväg och fiskade med Conny






























Lite Ninnibus och Ninnimys i soffan =)






























Så, nu är det slut på bilder och jag är ikapp =)

Ha en bra kväll allihop, nu ska jag och Ninni gå ut med Atlas och sen ska vi fortsätta ha mysdag =)



Sen natt

Fick sovmorgon då Ninni sovit hos mormor i natt och det behövdes med tanke på att det blev sent innan vi gick och la oss...vi spelade Guitar Hero med Crille och hans flickvän, drack lite rödvin och sen när de gått, så skulle vi kolla på UFC. Men det började kllockan 4 imorse och vi la oss vid 3 för att få lite sömn då vi båda va trötta. Klockna ringde och vi vaknade, men vi kunde inte hålla ögonen öppna... Synd, för vi ville verkligen se ett par av de matcherna. Får se om vi kan se dem nånstans nu i efterhand.

Jag hämtade Ninni vid 11 och sen kom farmor och farfar och hälsade på =) Farmor har varit iväg på resa med jobb och hade hittat fina kläder till Ninni och Adidas skor som är vita och röda. Kanonfint alltihop och Ninni roffade åt sig tröjorna direkt =)
Tack så mycket!!

Efter en kaffe körde de igen och Jocke fick köra iväg till jobb.
Jag hade tänkt köra och hälsa på Mange och Åsa idag. Men kan inte. Jocke va tvungen att ha bilen och det hade blivit så trångt med alla och allt i bilen... Så jag och Ninni får ha en hemmamysdag ist. Inte fel det heller =)
Hoppas vi kan komma iväg och älsa på Baronparet kanske imorgon ist =)

Ni ska nog kunna få resten av bilderna idag, jag orkade inte sitta och hålla på med det längre igår, vi har ju fortfarande det mobila bredbandet och det är så jävla segt... Men snart ska vi nog få ordentligt nät =)

Ninni kryper rundor på golvet här och leker med sin snigel som spelar olika mellodier. Där är en lampa med som blinkar när den spelar och allt som blinkar och lyser är ju toppen =)

Jag ska slappa i soffan lite nu tror jag bestämt, sen ska jag spela lite Guitar Hero, hihi öva så jag kan vinna över Jocke sen =)

Ikväll kommer Crille och hans flickvän igen, vi ska käka lite och kolla en film. Lagom avslut på veckan =)



Bildregn =)

Äntligen... =)



Min snygge underbare man =)




Ninni somnade gott hos gammelmoster =)




Bus med farmor...




...ville smaka...




...och fixa med kontrollen =)




Det är ju bara såå spännande med knappar!




Lite bus med gammelmoster =)









Stå och käka lite bord




Hjälpa till att äta själv =)









Självklart har jag hela outfiten, men bara mössan på mig nu =)









Mys




Provsitter farmors stol =)









Tittat man noga så ser man mina tänder här =)














Hej Zelam =)




Här va nog nåt...!




A naj, ni ser inte mig!




Gulle-Anton




Gulle-Mira




Barn och hundar i en röra =) Härligt!




Atlas myser med Åsa=)




Ho-hooo. Hej Åsa =)




Pappa, jag drar dig lite i näsan, ok!?




Haha, det är så roligt att busa med dig pappa!




Titta mamma, vi busar!




Älskar Dig Pappa!!




Mina fina liljor jag fick av Jocke när vi flyttat in =)








Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder ikväll...fortsättning följer =)



Nannig

Jag är trött. Har jobbat och jag är ju inte för aktiv på den fronten om man säger så...jag har det bra och går hemma med min underbara familj =)
Men Jocke hade ju jakt idag, så jag har hoppat in, vi hade inte så jättemycket att göra men det va kul att jobba just för att det inte är så ofta.
För Jockes del gick det inte så bra, det blev inget ikväll. Men han är glad ändå och nu sitter han och Crille och spelar Fifa. David sitter och tittar på och suckar, han tycker inte fotbollsspel är kul =)

Jag pratade med Ninni i telefon innan idag när mamma ringde mig på jobb. Åhh va det va underbart! Hon skrattade och babblade och jag ville bara sätta mig i bilen och köra och ge henne en kram =)
Hon har det bra hos mormor, hon satt på filten och lekte med mormors köksredskap. Det är väl standars i alla barnfamiljers hem? Haha

Imorgon ska jag va hos mamma ett tag på eftermiddagen, det va ett tag sen ag hälsade på henne ordentligt, så jag tänkte spendera eftermiddagen där.
Sen ska jag ta en sväng till Mange och Åsa med. Nu va det ju ett par dagar sen jag träffade dem... =)

Om de sysselsätter sig här nu ett litet tag, så ska jag lägga ut bilderna till er. Känns som de roar varandra så bra, så det gör nog inte för mycket om jag inte sitter med dem, hehe.




Sovmorgon

Ja, det blev sovmorgon idag. Ninni vaknade inte förrän vid 10 och det va najs att sova ut lite, jag va ju rätt trött igår.
Det blev bara lite chill i soffan igår när vi kom hem, jag åt lite pizza och sen kom det David och Ullrika en sväng innan vi gick och la oss.

Nu sitter jag här, har duschat och Jocke är och hämtar Crille som ska va hundvakt idag. Jocke ska ju iväg och jaga i eftermiddag och vi kan ju inte lämna Atlas själv. Men det ska påbörjas träning av det snart...han ska först tränas lite mer på spårningen.

Ninni ska till mormor, får se om hon sover över eller inte. Mormor blir så glad när hon har Ninni där och det är skönt att se henne så pigg i ögonen när Ninni är där =)

Nu ska jag mysa lite med Ninni innan vi ska göra oss klara för avfärd och jag ska jobba.



Bidde ingen vila

Ninni sov så gott och när jag va klar för att lägga mig en stund så vaknade Ninni...är det sånt man kallar typiskt?
Färdigvilad kan jag ju säg att hon inte va, för hon är rätt trött redan och vi har legat i sängen och myst och busat. Nu springer hon i gåstolen efter Atlas som bara suckar och lägger sig nån annanstans. Men det hjälper ju inte, för Ninni kommer efter =)

Pappa min kom och hälsade på precis, han hade vägen förbi och Ninni blev efter lite blighet som hon börjat med glad att morfar kom och han fick en puss =)
Hon är lite snål med de där pussarna, men ibland är det rena pusskalaset. Man får ta vara på de tillfällena =)

Igår förmiddags kom Mange och Jojjo och hälsade på. Bara sådär och det blev vi alla jätteglada för. Vi träffades sen på kvällen med och kollade film och snackade. Det va rent för längesen och det va jättetrevligt att ha en kväll med dem.
Vi hinner inte ses så mycket, vi har alla att göra och vi får ses när va kan helt enklelt.

Jocke ringde precis, han är nere på jobb. Jag sa till Ninni att jag pratade med pappa i telefon och hon blev så glad, började skratta och hoppa i gåstolen. Ännu gladare blev hon när hon själv fick prata med pappsen och vi får köra ner och hälsa på honom. Vi saknar ju honom massor!!

Fan vad jag älskar min familj. Har den underbaraste och bästa mannen man kan tänka sig och en helt underbar dotter. En hund som jag säger upp bekanskapen med då och då men som jag inte vill leva utan, han är ju valpig fortfarande och han är ju bara så go vår lilleman!
Jag kan ju säga att jag klassar mig själv som lyckligaste lottad på denna jord! Lätt.

Vi får köra nu så det inte blir för sent...




En fredag

Veckans fredag har ett innehåll av lite av varje.
Ninni tyckte att vi skulle upp vid 8, välling och fix och sen satte jag på kaffet och diskade under tiden det blev klart (lite av en morgonrutin...) och när det va klart så väckte vi pappa =)

När vi tagit det lite lugnt och vaknat till ordentligt allihop, så körde vi ut i skogen och tränade med Atlas. Jag sjalade Ninni och hon somnade gott efter en stund. Atlas är duktig och David skulle fixa lite blod med så han får testa ett blodspår med sen.
Han tycket det är jätteroligt att verkligen få arbeta och han blir som en annan hund, är mer lugn och det är rätt skönt ju =)

Jag och Ninni har varit och hälsat på hos Jessica idag. Träffade de goa pågarna och Mats kom hem sen och Jennie skulle äta hos dem, så vi stannade tills hon kom så att vi fick träffat henne med.
Mycket trevligt!!

Ninni somnade som en stock när vi kommit hem och ätit lite och hon lär nog sova en stund nu och jag haade faktiskt själv tänk ta mig en liten vila. Får passa på =)

Imorgon får jag hoppa in och jobba och Jocke ska iväg och jaga =)



Tröttigt...

Ninni vaknade från sin vila och det va nog inte tillräckligt med vila hon hade fått. Vet inte om hon märkte av att hon blev ensam i sängen. Vi bäddade ner oss tillsammans och jag fick mig en liten powernap och sen gick jag upp. Men i vilket fall som så har jag en tröttig dotter här som börjar bli lite kinkig redan.
Så välling och sängen nästa för henne tror jag bestämt.

Jocke är snart på väg hem. Han ringde, det hade inte blivit något idag, för de som har jakten brecid dem hade drevjakt....

Vi hörs, nu är Ninni lissen i ögat snart...

Lugn...eller...?

Jocke har dammsugat och jag har polockat och fixat och tvättat. Hatar tvättstugan...den är värdelös. En tork är sönder och en tvättmaskin tar en evighet på sig...så nu är det tvätt i lägenheten igen som hänger på tork...suck.
Vi måste ha ett torkställ.

För kanske en halvtimme sen så åkte Jocke iväg på jakt. Så vi får se om det blir något idag med =)
Jag och Ninni ska fika lite nu, jag känner att det börjar kurra i magen snart...

Det är ett litet lugn här hemma nu, Jocke som har varit så lycklig över att få komma iväg och jaga igen har kommit iväg och här är helt tyst. Grannen är hemma, så hennes hundar står inte och skäller som idioter. Jag träffade henne i tvättstugan och hon håller på att fixa till det med hundarna, hon har 5!! Så förhoppningsvis ska Jocke kunna nysa här hemma utan att de säller som fan...
En buse till dotter har jag brevid mig...hon vill komma åt dongen och jag säger till henne. Då tittar hon på mig, tar tillbaka sina händer och flinar. Sen gör vi om allt igen =) Och igen =)

Mat behövs i bådas vårs magar, det är dags...

Lagom dag

Jag sitter och känner doften av den snart färdiga maten som Jocke står i köket och lagar. Enkel men ack så god korv med mackisar =)
Vi har tagit det lugnt under förmiddagen och sen tog vi en kopp kaffe med Salle innan vi körde iväg och handlade lite jaktkläder till Jocke. Nu är han ordentligt klädd och lär ju inte frysa =)
Han ska iväg och kolla på en jaktmark med David sen som de har fått, de ska väl kolla läget så den är något att ha, men det är den nog.

Vet inte om vi ska ner och hälsa på nere på pizzerian esn, om inget annat sticker kanske jag ner en sväng när Jocke är iväg. Jag tar nog en kaffe med Mange och Åsa på vägen =)

Så, nu är maten klar =)

Lagom dag

Jag sitter och känner doften av den snart färdiga maten som Jocke står i köket och lagar. Enkel men ack så god korv med mackisar =)
Vi har tagit det lugnt under förmiddagen och sen tog vi en kopp kaffe med Salle innan vi körde iväg och handlade lite jaktkläder till Jocke. Nu är han ordentligt klädd och lär ju inte frysa =)
Han ska iväg och kolla på en jaktmark med David sen som de har fått, de ska väl kolla läget så den är något att ha, men det är den nog.

Vet inte om vi ska ner och hälsa på nere på pizzerian esn, om inget annat sticker kanske jag ner en sväng när Jocke är iväg. Jag tar nog en kaffe med Mange och Åsa på vägen =)

Så, nu är maten klar =)

Slapp och chill

Det är vad vi har ägnat oss åt idag och det va jätte längesen vi har haft en sån dag. Så skönt det varit!!
Men sen blir man dock lite seg i huvudet när man till och från har sovit. Vi har vilat när Ninni vilat, bäddat ner oss alla i sängen och bara myst =)

Jocke är iväg och fixar i skogen nu inför jakt, så jag och Ninni ska ta och köra ut till Mange och Åsa och ta en kopp kaffe och snacka lite =)

Tack för tipset Tina, men vi har inte Canal +, så vi ska lyssna på matchen ist. Eller, har vi inte kvar det lite till...vi har ju nästan precis fixat abonnemanget och då får man ju alla kanaler ett tag.
Ska undersöka =)

Nä, nu drar Ninni mig i håret, vi ska köra =)



Jägaren

Kolla in min jägare! =)






Måndag igen

Veckan har gått fort och det har hänt en del. Vi har kommit mer och mer i ordning här hemma, Jocke har kommit igång med jakten och han är en salig och glad prick för det =)
Roligt att det har kommit igång och det är kul att Atlas klarade träningen så bra som han gjorde redan första gången.
När Jocke va ute med honom i morse, så hade han spårat upp en and, stäällt sig och marketar den och när Jocke hade sagt till honom så hade han jagat fram de som satt och gömde sig =)
Duktig vovve =)

Ninni håller låda, hon springer i gåstolen och snackar och pillar på allt och busar lite med Atlas. Han är kanon med henne, bryr sig ine nåt speciellt om hon petar honom i näsan eller drar honom i örat. Han tvättar henne och sen lägger han sig igen =)

Men vår lilla mister Atlas börjar bli könsmogen...ja det i sig är väl bra, men han pinkar inne för att markera...vilket absolut inte är något roaande alls. Det jobbiga är att han gör det hemma hos Baronfamiljen...hur pinsamt är inte det!! De har ju sin lilla tikvalp och Atlas har väl redan bestämt sig för att hon är hans...
Det är en sak som ska gå över, men man måste ta honom direkt när han gör det och det är ju inte alltid det lättaste då han kan va rätt snabb.
Suck...

Idag är vi hemma och lediga alltihopa och ikväll ska Atlas ut och tränas. Det är så att Jocke fick sitt rådjur igår när han va ute och jagade!!! Och Atlas ska tränas där.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka hitta på något med Baronparet med, vi skulle på fotboll idag hade vi pratat om, men det blir inget, så nåt annat ska vi väl kunna hitta på =)
Men...sänds fotbollen på tv så är soffan intagen =)

Nu ska jag fixa här hemma, hann inte med det igår...

FOTOTÄVLING!!

Ja nu har jag skickat in mina bidrag till tävlingen.
Som sagt, inget proffs, men jag tycker det är så kul och jag tog bilder jag redan hade utom bilden på avgasröret...

Vilka bidrag det finns, inte klokt vilka bilder folk har skickan in, skitfina. Där är lite blandat och det passar mig bra =)

Gå gärna in och kolla läget, kommentera och sen rösta om det blir aktuellt vill säga och stötta!!! =)

Här kommer ni in till min profil och mina bilder =)






Vila

Ninni började gnugga sig i ögonen och det är ju ett tydligt teckan på att det är dags för en vila.
Så jag bäddade ner oss i sängen och där låg  vi och mös och Ninni klappade mig på kinden och petade mig lie i näsan och sen började hennes små ögon att stänga ner och hon somnade gott.
Jag somnade med till en stund och jag veknade sen och fortsatte plocka undan lite här efter mig med all tvätt. Ninni har vaknat nu och hon springer runt i gåstolen och kikar på vad jag gör vinkar på mig och vill att jag ska ge henne slängpussar. Hon blir så glad då och skrattar och springer vidare =)

Höres sen, jag måste bli klar med den jävla tvätten, jag börjar bli trött på den, den är överallt nu känns det som...

Förvirrad

Det kan man ju säga om mig ibland och det vet ni om.
Men det här med bilderna ni inte fått på länge...jag ska verkligen försöka lägga ut dem idag, för jag kan ju inte alls göra det imorgon, för jag ska ju jobba!
Hade jag redan glömt =)
Jocke ska iväg och jaga hela dagen, så jag ska jobba ist =)
Va ett tag sen nu så det ska bli kul och Jocke är lycklig som ska få jaga hela dagen =)



Städ och tvätt

Idag har det varit fart sedan vi gick upp vid 8-tiden. När Ninni va klar med morgonfixandet och va mätt i magen och vi föräldrar hade fått i oss en kopp kaffe så satte vi igång.
Jag hade visserligen redan diskat under tiden kaffet puttrade klart. Men Jocke gick ut med Atlas och körde och handlade lite och då dammsugade jag och sen städade jag toaletten, när Jocke kom tillbaka va det ner i tvättstugan som gällde...vi har samlat på oss en hel del tvätt och när vi har sorterat med bland kläderna så har det tillkommit en del till.
När vi varit nere i tvättstugan så åt jag och Jocke frukost och Ninni vilade en stund.
När Ninni vaknat igen så gick jag ner och fixade lite med tvätten och sen körde vi och tog en kaffe med Salle innan de for iväg.
Jag har fortsatt med tvätten och hade tänkt vila en stund med Ninni, men det hann jag inte. Hon vilade och jag vek färdig tvätt och fixade lite och nu har snuttan vaknat igen.
Jag får va med på nästa tur ist då =)

Jag hade egentligen tänkt köra en sväng till Höör idag, pappa sa att där skulle va en stor loppis som en vi känner lite håller i, men jag jar lite annat att göra känner jag så får se om jag tar en tur dit imorgon ist. Man vet ju aldrig, man kanske kan hitta nåt spännande till en billig peng =)

Sen igår, så bestämde jag mig för att chansa. Jag ska medverka i en fototävling!!
Jag älskar ju att ta foto och har tusentals...jag är inget proffs, definitivt inte!
Men kul att få visa upp och se om där är något som andra tycker om nåt foto.
Det hela är indelat i tre kategorier. Människor, Klimatförändringar och Platser. Jag känner mig inte riktigt säker på Klimatförändringskategorin, för det finna mycket man skulle kunna ha med där och det är bilder jag inte har. Så jag ska ha med min kameran idag när jag kör till Vollsjö och se om jag hittar något bra på vägen =)
Men när jag verkligen har bestämt mig för vilka bilder jag ska skicka in, så ska ni få se dem med.
Nu har jag sladd till kameran, så ni ska få en del bilder i vilket fall som, ni har ju varit utan ett tag, men jag får se om jag hinner idag, annars får det bli imorgon.

Nu ska jag och Ninni fika lite =)



Utmaning

Har blivit utmanad av Emelie!

Regler: Det här är svårare än du tror!Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma Bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namnsom svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Anna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Alla
3. Flicknamn: Amelia
4. Pojknamn: Anton
5. Yrke: Arkitekt
6. Färg: Aprikos
7. Klädesplagg: Annorak
8. Mat: Anka
9. Sak i badrummet: Ansiktsmask
10. Plats/stad: Alestad
11. En orsak att vara sen: Andningsvårigheter
12. Något man skriker: Aaaaaaahh
13. Film: Arn
14. Något man dricker: Alkohol
15. Band: AC/DC
16. Djur: And
17. Gatunamn: Almgatan
18. Bil: Aston Martin
19. Sång: Anywhere you go


Jag utmanar härmed : Sarasnaran, Leabus föräldrar, Annica, Nea, Carro och min utmanre Emelie





Ballerina

Ninni vilar i vår säng och jag har ätit lite bulle. Nu mumsar jag på Ballerina Chock och Ballerina Pepparkaka =)
Riktigt goda båda sorter, så testa!!

Jag ska bara slappa nu tills Ninni vaknar, är lite trött. Men sen ska bannemig sovrummet bli klart!! Nu har det ju inte hänt något eftersom vi varit iväg och fiskat.

Imorgon bitti ska vi tvätta, men Ninni har ju fått in vanan att gå upp vid 7 nu, så det är bara att köra igång direkt =)

Nej, nu ska jag lägga mig hos Ninni och vila lite =)
Myyysigt!! =)

Kvällsmiddag

...ja det kan man verkligen säga, för vi ska inte äta middag förrän nu =)
Jocke kom hem och det hade varit en bra kväll. Han går brevid David och de fick ett rådjur,men det va David som fick den lille rackaren.
Jocke va glad att få ha varit ute och de ska fortsätta att jaga ihop.
De har börjat prata om att börja träna Atlas med, som eftersökshund och det tror jag inte är någon dum idé. Han är en bra, stark och arbetsvillig hund och jag tror han hade mått bra av att få jobba. Blivit lugnare av sig =)

Pappa va ju här och hälsade på och Ninni blev glad av att träffa morfar. Han fick t.om en massa pussar och hon visade honom var lampan är. det tycker hon om =)

Nu ska vi käka.

Ajaj i fingret

Skitont har jag i lillfingret....pucko-Atlas fick syn på en kattjävel och skulle efter den. Så innan jag hann släppa så grog han ju till och mu har jag ont!!
Den dumme jäveln sprang med katten över vägen och rakt igenom en stor häck på andra sidan in på en tomt...katten va smartare och kvickare och jag såg hur den kom undan och kom springande bakom en bil. Sen rasslade det till och Atlas kom ut genom häcken igen...pucko!!
Nu ligger han på sin plats och surar för att han inte får gå nån annanstans. Skiter jag i.

Ninni springer runt i gåstolen och hittar på bus och vill pilla på allt hon inte får pilla på. Vi väntar på att morfar minsann ska komma och hälsa på, nu är det ju inte så långt att ta sig =)

Jocke va helt salig när han vaknat och skickade mess till mig när jag va och hämtade Ninni. Jag fick skynda mig, för han skulle iväg och jaga gådjur ikväll =)
Lyckliga han, han hade ett leende upp till öronen när jag kom =)
Får se när han kommer hem om han fått nåt =)

Får plocka lite i köket innan pappa kommer nu och göra lite kaffe med.

Bajbaj




Kallt om tårna

En tidig morgon idag med, Ninni lämnades till mormor och sen hämtade vi Conny och begav oss till Gingsjö Camping. Vi hyrde båt och tog oss ut för att trolla, trålla...hur det nu stavas...
Solen visade sig en stund med sen försvann den och vi såg inte den igen. Det blåste rätt bra emellanåt och det blev kallt om tårna, men annars frös jag inte, hade mitt skidställ på mig och det gjorde nytta. Jocke frös däremot...han fick låna min ena vante sen, hjälpte ju lite iaf =)
Lite rundor på sjön, men inte mycket fisk dock. Conny fick en gädda men mer blev det inte idag och efter 3 timmar tror jag det blev, så begav vi oss hemåt igen. Dock efter att Conny fått stå i båten och putta sig fram med ena åran för att kunna få båten dit den skulle, det va så grunt så den gick på grund =)

En härlig dag fast det va blåsigt, lite kylgt och inte så många fiskar. Naturen är ju bara så underbar att va i och vi har ju fått frisk luft så vi klarar oss ett tag nu =)
Ska försöka ta oss ut och fiska igen i nästa vecka tänkte vi =)

När vi skulle hämta Ninni så va det låsta och ingen mormor som kom och öppnade. Jocke fick nojor och trodde att något hänt, så vi fick köra runt till baksidan och då såg vi att det va nerrullat i sovrummet, så då ligger mormor och Ninni och sover båda två =)
Vi är hemma nu och jag har tryck i mig ett par mackor, Jocke ligger och vilar och jag ska joina honom nu. Sätta klockan på en timme och köra och se om vi kan sticka och hämta Ninni så ist =)




Underbara dag!

Vi gick upp tidigt idag, Ninni va vaken hon med och när hon hade fått sin frukost så lämnade vi henne hos mormor. Sen körde vi vidare till Conny och Sara. När barn hade lämnats till dagis och vi va klara så satte jag, Jocke och Conny oss i bilen för att åka iväg och fiska!!!
Det va såå länge sen nu, som jag saknat det och så skönt det va att få komma ut en dag som denna. frosten låg kvar på marken och solen värmde vad den kunde och det va så skönt att stå där på bryggan och känna den kalla luften och samtidigt värmen från solen. Mitt i skogen, över vattnet och med ett fiskespö i handen och trevligt sällskap.
Underbart.

Jocke körde på hårt och fick upp båda sina fiskar efter varandra efter bara ett litet tag. Under tiden han fick första fisken på kroken så fick jag bottennapp och fick ha hjälp av Jocke sen för att komma loss...

Jag fiskade mycket förr, men sen har det bara inte blivit av mer, men jag hoppas vi kan komma igång efter årsskiftet igen =)

Jag och Conny fortsatte fiska men vi fick inget innan vi grillade korv till lunch.
Men sen!
Då va det min tur. Det tog lite tid och jag hade kännt något ett par gånger innan hon satte sig på kroken. Jocke kom och hjälpte mig lite med spärren och sen tog han emot firren när jag fick upp den mot land.
En fin fisk va det, på nästan 3 kg =)

Vi fortsatte en stund till innan vi fick köra hem igen med ett resultat av två fina fiskar till Jocke, en fin fisk till mig och noll fina fiskar till Conny.
Conny hade dock inte några stlrre förhoppningar om att få fiska då han inte brukar få där vi va.

När allt va klart och Conny va hemma igen så körde vi och hämtade Ninni och tog oss vidare till pizzerian för att äta dagens fångst.
Vi tog min fisk, men den va inte supergod...lite sumpig smak hade den fått tyvärr, så vi hoppas på att Jockes smakar bättre =)

Sen när vi kom hem så sov Ninni och vi passade med på att ta en liten tupplur.
Sen blev det badtajm och Ninni tycker verkligen om det =)
Nybadade och en mätt Ninni klädde vi på oss ordentligt och gick vår kvällsrunda. Det va kallt men skönt och det blev en lagom runda innan fotbollen började.
Innan fotbollen startade så stekte Jocke fläsk som vi åt med mackor, en riktigt god kvällsmat minsann =)

Vi sitter och tittar på fotbollen nu, det blev precis 3-1 och det är ju inte helt fel, men vi får väl se om allt annat klaffar om vi ska få va med i VM eller inte...

Jag vet att jag är lite tjatig, men jag har bilder från idag med, men har inte kabeln hemma, så ni får vänta...igen...det kommer bli ett helt ös med foto sen =)

Ha de...nu ska jag fortsätta ha en underbar kväll med min man, imorgon ska vi iväg och fiska igen =)




Flitiga jag!

Ja minsann, jag ger mig själv en klapp på axeln för min fllitiga sida idag.
Jag har packat upp alla fina saker vi fick av svärmor idag, sorterat klart alla Ninnis kläder i storlekar och lagt undan dem. Lagt undan kläder som jag och Jocke inte längre vill ha och sen när Ninni hade vilat en stund så fikade vi och sen har jag polerat soffan!
Och jag är inte klar än. Nu ska jag plocka undan det sista småa i sovrummet och sen ska jag försöka hinna ta golven och damma lite med innan jag ska ner och hämta Jocke.
Ikväll ska vi till Mange och Åsa när Jocke slutat och hälsa på en sväng, så jag tror faktiskt inte att det blir nån kvällsrunda idag, får bli imorgon ist då.

Ninni är arg på mig nu, tycker att jag är tråkig, vinkar lite på mig och skäller lite på mig...då fortsätter vi fixa!

Grattis Svärmor!

Jocke vaknade till innan mig när Ninni vaknade och gick upp med henne. Jag fick sträcka lite på mig innan jag klev upp och det va skönt =)
Senare efter att Ninni vilat förmiddagssvilan så klädde vi på oss och körde upp för att gratta kära svärmor min.
Ninni glad att få träffa farmor och Atlas hängde med in och han va minst lika glad han. Zelma höll sig dock undan besten när han kom in =)
Sen åkte vi ner och träffade Salle och åt en korv med honom och Jocke har kollat läget och fixat med en sladd till min finfina kamera så att vi kan föra över fotona, för vi har fortfarande inte hittat den nya minneskortsläsare...men men , imorgon ska vi hämta sladden och då ska ni få en massa bilder =)
Ja, jag ska se hur fort det går att lägga ut bilderna, bättre bredband än det mobila vi har nu är på gång... =)

Jag och Ninni ska fixa till lite av det sista här hemma idag, jag ska polera upp soffan, har fått ett medel för skinn och sen ska jag göra klart inne i sovrummet hade jag tänkt. Ska se hur mycket jag hinner med.

Igår kväll va vi ute hela familjen på en ordentlig kvällspromenad, det va lite kyligt om näsan men jätteskönt och det ska vi fortsätta med. Ninni hade det så mysigt i vagnen och somnade gott.

Här är en som drar mig i håret nu...dags att sätta igång med dagens sysslor tycker Ninni nog =)






Hipp Hurra På Din Dag Svärmor!!



Fix

Vid 8-tiden vaknade Ninni och det va dags att gå upp. Solstrålen som hon är så låg hon i sängen med ett leende när jag kom in och sa godmorgon =)
Välling i magen och sen va det full rulle i gåstolen när jag diskade och gjorde kaffe.
Sen blev det lite fix bland kläderna innan jag väckte Jocke och det fortsatte vi med sen när jag hade varit ute med Atlas en sväng.
Men vi kom inte jättelångt, för sen va det dags för Ninni att vila lite.
Hon är vaken nu och vi har legat hela familjen och myst i sängen och mornat till oss, så nu ska vi fortsätta med kläderna.

I eftermiddag ska vi köra till Landskrona och hämta Mange och köra hem honom, blir nog en kaffe där då med misstänker jag =)

Nä, nu är Jocke redan igång, så jag får med gå och hjälpa till.



Snabbhej!!

Ett snabbt hej från mig innan det är dags att natta Ninni. Hon springer i gåstolen nu och det är full fart, stannar till ibland och kollar vad jag gör, tutar lite och sen iväg igen =)

Vi va på BVC idag och det va BOEL-kontroll.
Ninni väger 7090gr nu, är 67 lång och hon följer sin kurva bra. Kontrollen gick bra, hon lyssnade på pinglorna och snackade med Gun, visade var lampan va, vinkade på henne. Gun frågade om lite annat, om hon börjat säga "mamma" och "pappa" bla och hon va hur nöjd som helst. "Som vilken 10-månaders bebis som helst"
Klart, det är ju Ninni ju =)
Och "pappa" har hon sagt, stod vid kanten och skulle väcka pappsen en morgon och då kom det!! "Mamma"...ja det får jag vänta lite med att höra, mmm-ljudet finns ju, men inte riktigt än. "Lampa" vill hon med härma när hon tittar på den, så nog ska det bärjas snart och då får vi väl inte tyst på henne =)
Och snuttan som blir 10 månader idag, har fixat sig en egen pressent, en 3:e tand!! =)
Skönt att den kommit, så slipper man va så gnällig vissa dagar och lättirriterad...
Sen fick Ninni en jättefin overall av mormor, brun och rosa och ni ska få se så söt Ninni är i den sen...men det är så att under flytten så har minneskortsläsaren till kameran försvunnit...%¤#)(/)(#&¤

Atlas ska badas ikväll när Ninni har gått och lagt sig, det behövs verkligen!!

Nu ska jag fixa Ninni inför natten, vi höres sen!


Adios!



Upp-packning

Vi packar upp och städar och installerar oss.
Det är så gott folk, för er som inte redan visste det, att vi just nu bor i en lägenhet. Men det är inget permanent, utan vi ska bara bo här tills vi får tillträde till...ja det får ni se sen=)
Därför har jag inte varit så aktiv här i helgen, vi har flyttat, sovit över hos Baronfamiljen och det har varit jobb. Inget kul att flytta när man är förkyld, men snälla Baronpater hjälpte oss, trots att de va barnlediga och allt =) Tack ska ni ha för att!!!

Förkylda, ja det har vi minsann varit!! Den värsta förkyldning jag haft på lääänge håller jag på att bli av med nu. Ninni har med varit dålig och Jocke åkte på samma i förrgår, låg pall i stort sett hela dagen igår, men är lite piggare idag, så snart ska vi väl va friska familjen igen =)

Vi har badkar och det är så skönt!! Ninni badade med pappa igår och det gick hur bra som helst. Hon har ju inte varit ett fan av det, men nu ska det nog gå bra =)

Jocke är och handlar frukost och Ninni springer med full fart i gåstolen.

Vi hörs snart och jag vet att jag inte lagt ut några bilder med nya kameran än, vill bli klar här först innan jag sätter mig ner med det.

Utseendet på bloggen kommer ändras lite fram och tillbaka, det får ni på köpet. Mange håller på att fixa till den till mig =)
Finfint! =)



Hmmm..

Ja, vad ska jag säga....är en del som händer nu, så vi kanske hörs under helgen, annars lovar jag att berätta allt när helgen är över =)


RSS 2.0