Bidde ingen vila

Ninni sov så gott och när jag va klar för att lägga mig en stund så vaknade Ninni...är det sånt man kallar typiskt?
Färdigvilad kan jag ju säg att hon inte va, för hon är rätt trött redan och vi har legat i sängen och myst och busat. Nu springer hon i gåstolen efter Atlas som bara suckar och lägger sig nån annanstans. Men det hjälper ju inte, för Ninni kommer efter =)

Pappa min kom och hälsade på precis, han hade vägen förbi och Ninni blev efter lite blighet som hon börjat med glad att morfar kom och han fick en puss =)
Hon är lite snål med de där pussarna, men ibland är det rena pusskalaset. Man får ta vara på de tillfällena =)

Igår förmiddags kom Mange och Jojjo och hälsade på. Bara sådär och det blev vi alla jätteglada för. Vi träffades sen på kvällen med och kollade film och snackade. Det va rent för längesen och det va jättetrevligt att ha en kväll med dem.
Vi hinner inte ses så mycket, vi har alla att göra och vi får ses när va kan helt enklelt.

Jocke ringde precis, han är nere på jobb. Jag sa till Ninni att jag pratade med pappa i telefon och hon blev så glad, började skratta och hoppa i gåstolen. Ännu gladare blev hon när hon själv fick prata med pappsen och vi får köra ner och hälsa på honom. Vi saknar ju honom massor!!

Fan vad jag älskar min familj. Har den underbaraste och bästa mannen man kan tänka sig och en helt underbar dotter. En hund som jag säger upp bekanskapen med då och då men som jag inte vill leva utan, han är ju valpig fortfarande och han är ju bara så go vår lilleman!
Jag kan ju säga att jag klassar mig själv som lyckligaste lottad på denna jord! Lätt.

Vi får köra nu så det inte blir för sent...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0