Heldag

Haha, ja inte blev inlägget om sjukan klar idag heller och kommer inte bli det ikväll. Det blev en heldag på pizzerian, så vi har inte vairt hemma... =)
Pannkakor, nej det blev det inte det heller. Fanns inte riktigt tiden till det tycker jag. Jag steker ju pannkakorna på stekbädden där och det tar ju lite tid när man gör många, så det bidde inget med det. En annan dag.

Men Ninni saknade nog inte dem iaf, hon åt en massa annat gott och Salle lagade mat till oss, mmm!!!
Tiden gick fort och Ninni har hållt igång kan ni tro. Hon har hjälpt mig med disken, hon har ätit namnam, hon har busat med Tjitchoos och de andra, hon har suttit och sagt "Pelle"...en amssa gånger när vi satt och väntade på vår mat. Hon har visat upp lillasyster, hållt henne lite, jagat en katt, sparkat boll innomhus och ja....underhållit oss andra med sina härliga hittepå =)

Hade tänkt köra hem egentligen, men Salle skulle köra iväg på andra hållet efter jobb, så kändes lite dumt att fråga om han kunde köra Jocke hem när han slutade, så vi stannade och det gick bra. Ninni har varit så snäll och duktig, så inget gnäll från henne. =)
Lite tidigare fick Jocke sluta, så vi kom hem i någorlunda tid iaf, Ninni slocknade i bilen, låg och snackade lite i sängen när Jocke lagt henne, men nu sover hon, vår lilla sötis!

Ledigt imorgon =)
Jocke ska upp tidigt igen dock, de ska ut och jaga igen. Men i natt är det ingen körning och förhoppningsvis kanske vi somnar i nogorlunda tid, så behöver inte Jocke vila så länge imorgon =)
Nu är det chill på soffan som gäller =)



"Kakokoko"

Ja precis, ni förstår väl direkt?!
Ja, vissa av er gör iaf och "kakokoko" är pannkakor och det är vad Ninni med hjälp av Pappsen beställde igår att vi skulle ha idag =)
Jag kände igår att jag behöver komma utanför dörrarna här lite, så jag sa till Jocke att jag ville följa med honom ner till pizzerian. Han har ju haft bilen och behöver den idag med för att komma till jobb, så enklast är att följa med ner där och hälsa på =)
Ett tag sen jag träffade dem nu, så det ska bli kul och pannkakorna, ja de gör jag där nere, så får Salle och de andra med lite =)

Jocke har varit iväg och jagat två mornar i rad nu, upp tidigt, så han har varit litta trött. I natt va han och hämtade Conny och Sara med från en fest, så han har vilat nu under förmiddagen.
Ninni och jag har tittat på Mumin, myst i soffan, fixat disk och tvätt och sen blev det ett litet bad =)
Mumin...ja, jag kan nog snart alla replikerna....men Ninni-skrutt tycker om det så då får hon titta på det. Jocke har nog fixat lite fler avsnitt iaf, så kan det bli lite mer variation...  =)

Lillan, gör vad små bebisar gör, haha :D
Hon är så snäll så, äter så fint med 3-4 timmars mellanrum, har slutat att ha vaken-klödd-jag-vet-inte-riktigt-vad-jag-vill-period på natten, vilket är skönt!
Hon har ju fler och fler vakenstunder och myser i Ninnis knä gör hon dagligen =)
Men gnäller hon till, så tittar Ninni lite konstigt och vill inte mer, inget kul ju.
Myspys med en liten Ängel till i familjen!!!

Jag ska försöka bli klar med inlägget senare idag om sjukan, som jag håller på med. Satt vid datorn en liten stund på morgonen igår, sen blev det inte mer.

Vi fick besök av faster Maria igår =)
Mycket trevligt och det räddade mig från att säcka ihop helt på kvällen, låg här i soffan och blev bara slöare och slöare...
Tack för titten Maria!

Nu ska vi ta en kopp kaffe och jag ska ta min tablett...jag är faktiskt rätt bra på att svälja tabetter nu, inte illa =)



Tjabba

Jag har bloggat idag, men jag är inte klar med inlägget, så imorgon får ni det =)
Idag har det varit en lugn dag med vila och småfixeri. Jocke har jobbat så jag, töerna och hundarna har varit här hemma och underhållit varandra. Det blev vila i eftermiddags, Ninni tog en lång vila och sen har hon varit uppe tills nu ikväll när hon la sig för natten.
Vi har fixat tvätt hon och jag och vi har packat upp och sorterat allt som varit med på sjukan och väskorna man får när man får barn. Fina saker man får där nu =) Ja, det va fina saker vi fick när vi fick Ninni med, men det är lite nytt nu oxå.
Man fick en liten nessesär i båda väskor och Ninni fick den ena, så behöll jag den andra till Lillans skötväska.
Under tiden jag höll på där kom jag på igen att jag vill ha en stor skötväska, där båda tösernas saker kan va, uppdelat och fint. Men det kommer det med.

Middag blev det och idag va det kycklingmackor. Jocke köpte kyckling till oss när han va iväg i förmiddags =)
Vi trodde båda att vi hade ris hemma, med nej...så mackor blev det ist, gott det med och Ninni hon åt! =)

Mys i soffan har det blivit, Mumintrollen har vi tittat på 3 gånger idag...Ninni tycker om dem kan ni tro! Hon sjunger med i början av varje avsnitt med nu =)
"Mamamama...papapapa..." Gullis!!!
"mumimi", det är Munintrollen =)

Men Lillan är det bara bra, hon har myst med Ninni med idag, Ninni är så glad för henne och vill så gärna mer än vad hon egentligen kan, men gör så gott det går iaf. Och sitte i soffan och mysa med Lillan i famnen gör hon gärna. Lite för gärna innan ikväll, då ville hon att Lillan skulle ligga i hennes knä innan Lillan hade hunnit äta klart...

Jocke är hemma nu, te dricker vi, ljusen är tända och kaminen värmer upp huset =)
Mys och film =)


Va nu ikväll och här va lite mörkt i rummet, så jag såg inte att kameran inte fokuserade rätt, men en liten bild iaf innan jag hunnit fixa de andra =)




Sjukhusdagarna

Ja, de härade dagarna på sjukan...inget roligt. Men för en bra sak och i såna situationer är det bara att göra det bästa av det hela.
Jocke stannade hos mig tills jag fick åka hem. Snälla Frida va hemma hos oss från söndagen till måndag kväll och tog hand om Ninni och hundarna, sen va Ninni hos farmor (envisa farmor *ler*) under tiden och Mange va hos oss och tog hand om hundarna.
Ni är underbara!!

Måndagen, då stack Jocke hem och fixade med allt och alla. Jag ugglade själv den dagen med Lillan. Men tiden gick ändå förvånandsvärt fort, utom de sista timmarna.
Man  gör ju inget annat än äter när man är inlagd!! Shit, jag hann inte med alls ibland...och deras tider får jag säga va lite knas ibland. Men hade en timme eller två, beroende på måltid, på sig att käka. Jag som inte ville trängas med massa folk och ibland hade sköterskorna eller läkaren hos mig när det va dags för något mål, kom gärna efter en halvtimme. Men då va det nästan för sent!! Då plockade de undan allt, för att vagnen skulle hämtas efter den härade timmen. Så jag va sen ibland, men fick i mig mat iaf =)
Måndagen va jag och Lillan uppe på 44:an med en sväng. De hade ordnat så att vi kunde göra hennes undersökning där ist.
Hon fick sticket i handen och de tog det blod de behövde. Lillan gillade det inte direkt, men inte konstigt när någon står och trycker ihop handen... Men det gick bra och sen va det dags för hörseltestet. Lillan somnade gott och det va ju bra iaf, men testet blev inte helt godkänt. Högerörat va ok, men inte vänster. Som sköterskan sa, så va det nog fosterfett kvar, så hon sa att det bara va att komma upp dagen efter eller på onsdagen, så skulle vi kolla det igen.

Sen kom älskade vännen Mange och hälsade på mig när han hade slutat jobba!!! =) Skönt med nån att snacka lite med när man ändå hade gått där och ugglat under dagen. Jag hade nog blivit knäpp om jag hade behövt ligga inne länge och utan sällskap... =)
Han hade med sig tidningar till mig och jag måste få understryka hur härligt ajg tycker de är när en vän, en kille köper tidningar till en som man vekligen tycker om. Inte det här som många kanske gör, köper nån skvallertidning för att det "går nog alltid hem". Jag fick fototidning och "inrednings/inspirations" tidning. Härlig! Såna aker gör att man märker att man vekligen känner varandra =)
Snackade massa och det va skönt att få sitta och snacka med Mange, vi är bra på att prata =)
Tack Mange för att du hoppade tvätten för mig! =)

Sen kom Jcoke tillbaka när han va klar med allt! =) Så skönt, mitt batteri va tillbaka!
Han hade med sig pokersakerna (vår sjukhus-thing) och filmer som vi kunde fördriva tiden med.
Sköterskorna hade koll på värdena, min puls som legat på mellan 100 och 130 va lite sådär, men sjönk med dagarna sakta med säkert.
Min läkare ringde mig på dagen och sa att han ville skicka mig på en lungröntgen till. En såndär röntgen jag inte kommer ihåg vad det heter, om det inte va skiktröntgen... ?
Men han ville gra detta för att kunna utesluta en propp i lungan...ok, ja tack utesluta får du gärna!! Men lite nervös blev jag. Jocke ännu mer när jag berättade för honom. Men bra att undersöka vad som undersökas kan när man ändå är där! =)

Tisdagen ja, den bara flöt. Vi vilade vad vi kunde, vi hade sällskap av varandra och jag åkte upp på röntgen på förmiddagen... en rullstol till mig och sen servicen igen, folk kom och rullade iväg mig.
In på röngen, la mig på en brits som skulle köra in mig i den stora cirkeln som skulle checka lungorna på mig. Jag skulle få jod i blodet med, så att de fick de här bilderna som man får med den röngen, så en slang kopplades till nålen i armen.
Första rundan va utan jod, en röst sa till mig när jag skulle hålla andan och när jag fick andas igen.
Sen va det dags för jod. Sköterskan kom in och sa till mig att hon kopplade in det och att jag skulle komma att känna mig varm och att det kunde kännas som att jag kissade på mig utan att jag gjorde det. Ok...
Hon gick ut igen och jag hörde hur apparaten började pumpa i mig jodet. Det va coolt!! Jag kände sen från halsen och bröstkorgen hur varm jag blev inne i kroppen. Sen spred det sig, samtidigt på båda sidor, upp gemom armarna och samtidigt ner genom magen. Ner och ja, det kändes lite som att jag kissade på mig, så jag är glad att hon sa något innan =)
Fortsatte ner genom benen, fötter och tår för att sen försvinna. En cool känsla faktiskt och sen få veta att det höll blodets hastighet, hur det rör sig i kroppen. Lite fräckit =)

Sen fortsatte dagen och vi väntade och väntade på svar. Men sköterskorna hade möte och sen kom det ändå ingen. Jag blev nervös, tänkte nej nu är det nåt som inte är bra, nu samlar de ihop massa folk jag kan få prata med eller kanske de inte vill berätta...
Men dagen rullade på och vi va en sväng på blocket och handlade. Det va så skönt att få komma ut och gå, bara den lilla rundan. Frisk luft!
Och jag tog trapporna som de hade sagt att jag gärna skulle göra för se hur det kändes i lungorna då. Det gick bra! =)
Vi vilade på kvällen, skönt att bara kunna lägga sig sådär och sen kom sköterskorna in och väckte oss =)
De skulle he mer blodprover. Jag behövde inte antibiotika intravenöst längre utan hade börjat med piller ist och de skulle se så allt gick som det skulle och att värdena fortsatte bli bättre.

Studenten Helena jobbade, hon frågade om det va ok att hon stack mig. Ja visst är det det. Jag va litta bölig och bad om emla salva. Inget jag bett om förr, men det gjorde så jävla ont när de stuckit mig i högerarmen nu och det va bara drygt. Salva fick jag, men jag bad Jocke ta av det sen, för jag hade råkat trycka till den när jag ammade och det hade börjat kladda utanför "tejpen". Men lite bedövat va det iaf när Helena kom in igen för att sticka mig.
Hon visste att jag inte tycker om nålar, så jag vet inte om jag skrämde upp henne lite med att jag ville ha salvan med, och då plus att va spruträdd. =)
Men vi körde på.
Eller inte. Det gick inte. Kom inget blod.
Härlig stämning hade vi iaf och hon stack igen, men sa att nej, gick det inte nu, så ville hon inte sticka mig igen. Inte tre gånger!
Det gick inte...men äh, kom igen nu, tredje gången gillt!!!
Vi gick på lite och menade på att det va bara att köra och Jocke tyckte det va hur bra som helst, lite terapi för mig med.
Ja, inte behövde jag betala för det heller menade Helena på =)
Ja, jag va med på det.
Tredje gången gillt? Nej, den funkade inte här inte....inget blod nu heller....
Stackars Helens, nu började hon nog både bli irriterad och känna att det blev lite knas, men vi skattade gott allihopa. Jag tyckte det va rätt komiskt faktiskt. Hon hade inte haft problem på hela veckan och nu blev det såhär, men en som egentligen inte tycker om att ens bli stucken i fingret...!!!
Ville inte riktigt sticka mer nu, Helena, men jodå, bara fortsätt, där är ju en arm till =)
Hon pratade med sin, om det nu va handledaren som kom in och menade på att vill patienten så får hon ju fortsätta =)
Ja sköterskan märkte nog att allt va ok och att vi faktiskt ändå hade rätt roligt i vårt rum, så hon gick igen =)
Helena smög ut med sina förbrukade nålar och hämtade nya, en hel bunke, haha!
På det igen.
Men ja, ni vet väl kanske redan vad jag kommer säg. Nej, inget blod!
Mina ådror hoppade, ville inte va med.
Helena provade en annan sorts nål, en butterfly, som vi kom fram till va en fusknål, för den har små "handtag". Men den skulle va bra, Helena hade aldrig använt den innan, men allting ska ju va en första gång.
Nope, gick inte...!!
"Jag kommer inte kunna sova i natt" sa Helena.
Äh!!
Salle han ringde men mitt i allt...."titta hon sitter to.m och snackar i telefon när hon bllir stucken nu" sa Helena.
Japp, denne hon tyckte inte det va så farligt längre =)
Tills jag va dum nog att då titta ner och faktiskt såg när jag blev stucken!! Fy f*n!!
Men, måste tillägga att jag klarade det senare =)
Tiden gick, Helena hade egentligen sutat, men hon hade hämtat sista omgången nålar, nu va det sista sticken minsann.
Kom ingen Helena!!! =)
Mitt i allt hör vi Helena "Helv..." och så tittade hon på oss...ja svär du, vi är inte fina i kanten =)
"Helvete!" :D
Men, 6 stick tror jag det blev, vissa ådror stacks två gånger, de såg ju så bra ut, riktigt ropade på helena att de va lätta att sticka i, men nej...det gick bara inte!
Efter alla dessa stick gav hon upp, hon hade stannat längre än hennes arbetstid va och började väl nästan bli efterlyst. Så det fick va så. Hon skulle säga till nattsköterskan och sen skulle hon komma in morgonen efter och höra hur det hade gått för henne =)
Stackars Helena. Men som vi sa, tur att det skulle klödda för henne med oss som inte gnällde på henne. Vissa hade kanske blivit sura eller nåt. Och jag fick ju min terapi jag med...den om det håller i sig, ja det vet jag inte. Kanske bara funkade med Helena, hon va en härlig tjej!!
En kväll med massa skratt, den bästa kvällen under den vistelsen och det tackar vi Helena för =)

Nattsköterskan kom in. Sa att hon hörst att jag va svårstucken och hade funderat på att kalla på narkospersonalen, de är specialister på att sticka.
Men nej, jag brukar ju inte va svårstucken, så tycker att det ska väl inte bahövas. Prova du först, så ser vi.
Ett stick och blodet kom..... Men!! Understrykas fås ju då att hon använde fusknålen!! Och det sa vi till henne med =)

Onsdag morgon kom. Min läkare kom och sa att allt såg så bra ut att jag fick åka hem nu!
Och röngenbilderna. Ja, de såg bra ut. Hade nog blivit nån miss dagen innan, för han hade bett sköterskorna att berätta för oss om det. Men, men, allt bra iaf =)
En kanonläkare. Får säga att vi blev lite häpna och överraskade när han kom in och pratade med oss första gången, för det visade sig att vi vet ju vem han är =)
Världen är liten ibland =)

Så, det va bara att packa ihop. Ville vi ha skriftlig redogörelse, så fick vi stanna ett par timmar, annars kunde vi åka när vi ville, så kom det med posten sen ist =)
Tack och hej, vi tar emot det via post!!!
Helena hann komma in och säga hej och hejdå och hon hade hört att det hade räckt med ett stick för sköterskan efter henne.....men, det är sånt som händer, deppa inte Helena!! =)

Så då va det över. Jag fick komma hem!
Ingen tur jag vill göra igen, det ska jag säga. Men ett stort tack vill jag säg till alla de som jobbade och tog hand om mig och oss. Vilken kanonpersonal!!! Snälla, trevliga och förstående!!! Tack!
Extra tack till Helena! Hoppas att studierna rullar på som de ska och att du trivs!!

Innan vi körde hem, så gick vi upp till 44:an och gjorde Lillans hörseltest igen på vänsterörat. Och hon fick en OK-stämpel!! Kanon!!! =)

Sen. Sen va det hem som gällde. Körde till svärmor och fick fika där, träffade Conny och grabbarna som med kom dit en väng och jag fick hålla om min Älskade Ängel!! Fy f*an vad jag saknat henne.  Jag började to.m böla när farmor hade skickat en bild på henne till Jocke....
Så skönt att få träffa henne igen och det blev gruppkram med. Jag hade Ninni uppe i famnen och hon ville säga hej till lillasyster med och tyckte att hon med skulle komma och kramas. Så där stod jag med Ninni och Lillan i famnen. Mys =)

Tack alla som hjälpte oss att få ihop allt dessa dagarna!!! Ni är guld värda!!!
Tack Jocke som stannade hos mig!! Älskar Dig!!!



No more

Nä, det blir inget mer idag, om hur det va och gick på sjukan eller med bilderna.
Bilderna har iaf kommit till datorn från kameran, så det är iaf en bit på vägen =)

Vi hörs imorgon igen =)



Sjukan

Skrev lite inne på sjukan, det är bara söndagen det är skrivet om, resten får ni kanske senare under dagen eller iaf imorgon. Vill försöka hinna med att fixa lite nya foton till er med, så det får bli lite blandad kompott tills vi är ikapp =)


Trodde jag skulle kunna blogga lite nu, men får inte igång internet. Mög.
Men, jag har ju fått vänja mig vid att blogga på detta viset sen vi inte hade intenet, så ni får helt enkelt läsa en bunke inlägg senare ist.

Som en del av er redan vet så ligger jag inne på sjukan. Och av en anlednig som va litta mer allvarlig än jag själv insåg... Jag har både lunginflamation och lunginfektion. Jahapp. Och det kom ifrån?
Vi har ju varit lite förkylda allihopa ett litet tag. Sen har jag bara haft lite av hostan kvar, som jag brukar i slutet av en förkyldnig.
Men sen i lördags, tidigare kväll, när jag varit nere och tagit en dusch, så kände jag att det inte va riktigt som det skulle och jag fick frossa. Sen kom febern och den låg på lite över 38.
Jocke kom hem lite tidigare och febern blev värre och jag började få ont i ryggen.

Ryggen blev värre rätt snabbt under natten och sen fick jag ha hjälp av Jocke för att resa mig upp och där satt jag och bölade som en liten unge. Fy f*n vad ont det gjorde. Och andas kunde jag dåligt, kippade efter andan vid vissa tillfällen och det va rätt räligt.
Ja, natten och morgonen fortsatte på detta viset, en bölande Anna som tryckte i sig ett par Panodil för att ta bort de värsta huggen när jag andades eller rörde mig. Jocke fixade vad han kunde för mig men det fanns ju inte mycket att göra.
Trodde först att kanske va en nerv som kommit ikläm, men det va det ju inte...

Pappa kom och hälsade på och fick träffat Lillan, hade clementiner med sig till Ninni och det blev hon lycklig över, hon tycker det är mums!!! =)
Pappa sa direkt att det säkert va lungorna och det hade Jocke redan börjat misstänka under natten med.
Vi skulle ju in till Lund med Lillan för PKU test, så vi skulle se om någon kunde kolla mig med när vi ändå va där inne.

Vi körde in och när vi kom upp dit vi skulle hade jag redan tårar som rann, så ont gjorde det.
Jocke frågade direkt om där fanns nån som kunde kolla till mig och sköterskan sa direkt att vi väntade med Lillans undersökning och istället blev det akuten...

Det blev lite frågot, lyssnande av lungorna och blodprov togs. Ninni hon försökte tappert att samtidigt underhålla sig själv och samtidigt inte inte röra det som hon inte fick röra. Men. Hur lätt är det när man inte får röra något alls i stort sett...
Jag skulle upp och röntga lungorna med och vi fick sitta i väntrummet och vänta in den tiden...
Ninni blev trött, det va dags för mat och vi hade inte kommit längre. Jocke fick köra hem. Min rädderska i nöden va Åsa!
Jag tänkte direkt på henne, att hon kanske ville komma och hålla mig sällskap och hjälpa mig med Lillan med.
Hon kom. Helt underbara du Åsa!!!

Baguette och apelsin Mer hade hon med sig och mat i magen behövdes =)
Väntandet fortsatte, men till slut va det dags, vi kom till en sal på avd. 49 och sen väntade vi bara på transport som skulle ta mig till röntgen. Jag satt i rullstol och det va bara full service som gällde, det kom en man som körde mig och sen när jag va klar där så kom det en annan och hämtade mig med.
Sköterskan på röntgen kom to.m ut och körde in mig i rummet, jag va själv på väg och köra in, men hon stoppade mig och sa att det fixade hon. Jaha....vad snällt =)

Tillbaka igen och sen kom läkaren. De ville lägga in mig. Det va fan inte så bra med mig. Både lunginflamation och lunginfektion...
Sänkan låg på 150, syresättningen på 94. En puls lika hög som taket.
En som som flög i taket va jag!
Direkt blev jag den lilla, lilla Anna. Va f*n, stäng inte in mig här! Och utan Jocke!!

"Vem hjälper dig med din dotter?"
"Vadå?"
"Ja, hon får inte stanna här, detta är en sal och vi har inget rum ledigt som du kan ha själv"
"Är ni dumma eller??!! Hon blir 3 dygn om 25 minuter! Tror ni jag lämnar henne, jag ammar henne!! Ska någon köra från Hörby och hit var 3:e timme för att hon ska få mat!!??? Glöm det!!"


Jag bad alla att fara åt helvete.

De gick.
Jag och Åsa snackade och som jag sa till Åsa, så fine att jag behövde behandling, men inte kunde jag lämna Lillan. Kunde få antibiotika innan vi körde och jag kunde komma tillbaka på morgonen igen. Men hem-det skulle jag!!
Behövde Jocke.
Åsa gick och pratade med dem om det förslaget, hon kom tillbaka. Tittade skarpt på mig och sa "nu lyssnar du på mig". Allvar! =)
De hade fixat ett rum till mig så att jag kunde ha Lillan hos mig, men jag behövde bli inlagd och få vård. Det va riskt för min egen skull om jag åkte hem.
Nu blev jag ännu mindre, tårarna rann. Jag hade inte fått pratat med Jocke sen han körde och han visste ingenting.
Ja, då gör vi så då. Jag va besegrad. Visste att de bara gjorde det för mitt bästa, att det va rätt allvarligt. Men jag har aldrig direkt varit inlagd, jag hade inte Jocke hos mig, jag skulle va i en massa okända människors händer 24/7. Inte min melodi.

Vi kom till rummet, Åsa pratade med Jocke, jag pratade med Jocke. Jocke skulle komma, han skulle sova hos mig, han gjorde mig stark igen.
Åsa stannade tills Jocke kom, hon är en stöttepelare de lux!!! Utan att säga orden, så viste vi båda varför jag blev ledsen, vi behöver inte alltid säga vad vi menar eller tänker, vi vet ändå. Det är så skönt! Tack Åsa!!!
Jocke fixedonade. Underbara folket runt oss ställde upp på nolltid och ni vet att vi är så oerhört tacksamma!!!! Ni är toppen!!!
Sen kom Jocke, Åsa fick äntligen åka hem =)
Det första Jocke sa till mig när Åsa hade stängt dörren va:
"Vill du att jag ska stå här med två töser helt själv?!"
"Nä..."
"Se då fan till att sluta va så envis, lägg ner det!"

Det va rätt mycket allvar där ska jag lägga till, Jocke va inte glad på mig. Jag vet att jag är envis, ibland lite väl mycket för mitt eget bästa...
Men han fick sen reda på hela sanningen om varför jag satte mig på tvären om att stanna. Det va inte för att neka vården, det va för Lillan.
Och sen är jag sån, speciellt på sjukhus, jag blir världens minsta och känner mig helt övergiven precis i början som här. Bölar och vill bara försvinna. Men sen lägger det sig. Jag vet ju att de inte gör det för att de tycker det är roligt, de gör allt för min skull, för mitt bästa.
Jag blir rädd med, det är ju trots allt ett sjukhus.
Men allt la sig och Jocke fick stanna hos mig =)
Jag fick nålen i armen, pi!!! Fick antibiotikan, 3 ggr per dygn skulle jag ha den. De hade koll på syresättningen som fortfarande va lite låg och de hade koll på pulsen som låg på över 100.

Jocke sa, hade du åkt hem hade du kunnat dö, du hade kunnat sluta att andas.
Inget kul att höra. Jag hade svårt att se det, kunde ju andas bättre redan, men bara att lyssna och inse. Bara att köra på och se till att bli frisk igen!!!




Tillbaka

Ja allihopa. Jag blev ju inlagd på sjukan i söndags, så har inte kunnat blogga, kom hem idag och jag har ett inlägg jag skrivit på datorn när jag låg inne som ni ska få, men det får bli imorgon.
Ni får reda på allt då....och nej Helena, du kommer inte undan, de kommer få läsa om sista kvällen på sjukan som du såg till att sticka ut från de andra kvällarna ;-)






Vilat alla 3 =)

Nu har jag precis vaknat från vilan vi alla tre här hemma tagit oss =)
Hundarna började vakta för något, så Ninni hör jag ligger och snackar hon med. Just lu sjunger hon "la-la-la" "tiseeen" Gullis!!!
Jocke ringde nyss, han är på jobb och han gör det hel-lyxigt för mig!! Han fixar mat och kommer hem med det till oss!! Hur najs är inte det då!?
Vilken man jag har!!

Så nu ska jag upp och hämta Ninni, sen är det nog en liten loppa som snart är hungrig med, så det kan nog tajmas bra tills jag och Ninni får middagen hemlevererad =)
Så vi hörs sen ist om dagen hittills!



Första morgonen =)

Ja, vid 7.30 va där en liten en som va hungrig =)
Så frukosten blev serverad och strax därpå ringde Jockes telefon och Jimmy va på G hitåt. De är och fodrar grisarna nu =)
Jag hoppas verkligen att de kan få in gris där snart, hade varit så roligt!!

Lillan åt vad hon skulle och hon är jätteduktig!!
Magen har hon skött som hon ska med nu och allt är bra. En snäll liten tjej, så mysigt det är!! Kan knappt fatta att vi blivit föräldrar igen till en Ängel till! Det är helt sjukt vilken känsla det är!!

Hundarna är nyfikna, självklart. Atlas lite med "på" och vill helt va med precis hela tiden och kolla läget och va med. Han va på hugget direkt när jag reste mig i morse. Kan bli lite drygt med när man ber honom gå och lägga sig och då ligger han där och gnyr... Men nu ligger de vid kaminen och vilar igen. Även om det inte är mycket varmare där, för den är inte igång, vi gick inte och la oss förrän vid 4 och eldade fram tills dess, så här är inte speciellt kyligt nu, skönt =)

När Jocke kommer tillbaka, så ska vi in till Lund igen för att träffa barnläkaren som ska göra sin koll och vi ska få tiden för sörsel -och syntestet.
Kanske många som tycker det va onödigt att åka hem alls, vi ska va där 10.30. Men det finns inget bättre än hemma!! =)

Mange och Åsa (Baronparet =), haha) va här hemma när vi kom hem igår, de bytade av stackars Mange som är förkyld och dann. De va här och höll hundarna sällskap och bortskämda blev de hörde jag =) Får man minsann bli ibland =)

Tack ALLA, ni vet vem ni är och vad ni gjort för oss. TACK ska ni ha för ALLT!! Ni är underbara människor!
Åsa har varit min privata barnmorska. Jag har ju känt mig som en nybörjare när det  väl kom så långt in i graviditeten som till förlossningsdelen. Har ju inte gått det sista tiden och det är lite annorlunda ändå. Så några samtal med henne om dagen de senaste dagarn har gjort susen.
Men ni ska få "förlossningberättelsen" och fler bilder sen, så jag vill inte säg för mycket just nu =)

Så, nu ska jag ta och drick mitt morgonkaffe, diskmestinen är igång den med och sen får jag göra oss klara för avfärd mot Lund.
Sen äntligen ska vi få hämtat Älskade saknade Ninni från farmor!! Nyblivna storasystern!! Som jag saknar henne!!! SÅ spännande det ska bli när hon får träffa sin lillasyster =)



Välkommen Lillan!

Det säger vi till vår fina lilla dotter som bestämde sig för att komma till världen idag! =)
Tack alla för hjälp och stöd!!
Jag berättar om allt imorgon =)


Lillan Mila Lack, Född 21/10 2010 klockan 19.35.
3040g 48cm =)




Förvinter och A B C

I natt började det snöa, la sig inte först men sen va det vitt =)
Snöbollskrigs-premiär blev det med, haha =)
Hundarna tyckte det va skoj och speciellt Atlas blir som en liten unge när snön ligger på marken, hopp och stoj!

Jag vaknade till vid 6-tiden i morse, men kunde iaf somna om och sen gick jag upp med Ninni vid halv 9-tiden. Vi fixade kaffet och sen gick vi ut och högg lite spinkeved, Ninni fick sin egen lilla hög att bära =)
Eld i kaminen och Pappsen vaknade =)
Vi följde med honom ut till skogen i förmiddags, jag och Ninni. Där va det med snö och skogen är så fin när vintervädret kommer =)
Sen bar det hem igen och Ninni vilade vidare en liten stund, hon somnade redan i bilen på vägen hem.

Ninni har lärst sig A B C!!! =)
Jocke kom och sa att hon kan det nu och jag tnäkte först att nä, inte kan hon väl det. Men jo minsann, Snuttan säger efter och sen går hon själv och säger vad som antagligen är den roligaste av de tre bokstäverna-B =)
Räkna gör hon sina försök till med, iaf upp till 3. Men det blir mest "en", "en", "en" och då har hon räknat till 3, haha!
Sen siffran 8 =)

Hon klättrar ju väldigt gärna och häromkvällen skulle hon klättra upp och sitta på "giraffen"...hon tyckte det va så kul och och va så nöjd när hon satt där upp på huvudet!! Tills det gjorde ont att sitta på den, hon hade bara blöja. Men efter lite tröst av Pappsen, så skulle hon upp igen....ok.. =)

Det har inte hänt mer med Lillan i magen, lugnt i natt, jag har kännt av lite "ajaj" idag, men inte mer än igår. Så bara att fortsätta vänta....


Såhär såg det ut i morse när vi gick upp =)






Ninni klätterapa =)










Kan det va på G???!! =)

Hallåj kära vänner. Ja, kanske det är så att lill-loppan kanske är på G nu lite mer på allvar! =)
Har haft lite värkar idag, inget som varit regelbundet, men de har varit mer intensiva idag och jag ska va ärlig och säga att jag hoppas på att hon kan komma nu snart.
Proppen gick ju för en vecka sen och speciellt sen när jag börjat få lite mer känningar, så vill jag bara att det ska fortsätta och verkligen ske nu...

Vi har röjt undan lite här hemma idag, på altanen och jag har fixat lite nere i källaren i "mitt" rum. Jag har fått ner Ninnis gamla kläder i källaren och fixat lite till i garderoben. Skönt att det är gjort iaf.

Det blev hämtemat från pizzerian idag och Ninni åt köttfärs/salami pizza med god apptit =)

Jocke och Ninni är nere och tar ett bad nu, Ninni började prata om att bada redan i förmiddags, men har fått vänta till nu. Hon hade kunnat bygga bo i badkaret =)
Skönt att sitta här helt ensam faktiskt, i lugn och ro, trots att Ninni är vaken och alla är hemma. Brukar bli en hel del avbrott annars. Men helst brukar jag sätta mig här när Ninni vilar eller har gått och lagt sig för natten, om det inte är så att hon leker på eget håll utan att mamma måste va med. Hon är mitt lilla gumpa-plåster!! =)

Ikväll blir det nog spel eller film, får se. Kanske blir det in till Lund? =)



Ja tack!

Ni har säkert sett reklamen för den på tv, jag önskar mig lätt en sån!! =)

KLICK



Redig hörstdag!!

Vilket tradit väder...varit regn och blåst sendan jag vaknade första gången för att Cox behövde gå ut vad kanske 6-7 tiden...sen va det upp med Ninni vid 9 och samma tradiga väder då med. Regner det faller och löven på träden de förvinner ner på marken efter hand.
Hösten har verkligen satt sina klor och det är väl bara att väja sig vid det och så smått invänta kallare dager inför vintern.
Men musigt kan det bli ändå och man uppskattar det nog på ett annat sätt nu om man myser till det med te eller varm bojboj och har levande ljus tända =)

Vi väckte Jocke efter att vi fixat eld i kaminen, kokat kaffe och laggt in Lillans kläder i garderoben. Nu är allt det klart! =)
Nu är det bara en madrass kvar som behövs till växasängen. Men vi har pratat om ifall Lillan ska sova i insatsen i början, specis som Ninni gjorde. Funkade så bra och det är litet och tryggt =)
Jag bäddade växasängen till Ninni häromdagen, så att hon kunde ta sin middagsvila där och kanske börja sova i den. Men det va den dagen hon somnade i soffan och sen på kvällen så tittade hon bara på mig och sa "nej". jag provade att lägga henne ändå, men det tyckte hon inte om. så jag fixade hennes egen igen och där får hon va tills hon är redo.
Vill hon gå över i den andra sängen får hon göra det, annars kan Lillan ta den och så kan vi kanske köpa en "riktig" säng till Ninni ist av stor modell som kan stå bäddad och klar, så få hon gå över i den när hon vill. Tänker inte tvinga henne.
Lillan klarar sig bra med växasängen nu ändå, för där ät kant på den.

Ja, vi väckta Jocke, drack kaffe och sen körde vi ut på marken och fodrade grisarna. Hundarna släppte vi på vägen hem en stund och sen styrde vi hemåt och åt frukost.
Ninni vilar nu och vi sitter här och tar det chill, jag njuter av värmen från kaminen...

Blir en lugn dag annars idag tror jag, jag ska sortera lite bland Ninnis kläder med, lägga undan det jag redan har sorterat bort som är för smått. Ner i källaren med det.

Magen...ja lite känningar hade jag igår från ca 18-tiden. Till och från. Hon har varit lugnare de senaste två dagarna, höll lite låda i går kväll, men annars är det rätt lugnt med bus... =)
Får se, snart är det kanske dags =)
Hoppas =)
Hon hade ju kunnat pricka in att komma nu innan helgen, när Jocke ändå ska jobba tycker jag...hehe =)

Så, en kopp kaffe till och sen slapp i soffan under tiden Ninni vilar =)



Dagen försvann

Trots att jag va så trött innan och nästan misstänkte att det skulle blli en seg dag för det, så försvann dagen...klockan är ju redan över 19...
Har varit en bra lugn dag. Jocke åkte ju iväg till jaktmarken och där fixade de vad de behövde ett par timmar och undertiden tänkte jag ju att jag skulle vila när ändå Ninni gjorde så.
Men det bidde det inte, jag pratade med Åsa i telefon ist. Jättelänge! =)
Mycket trevligt, tjoff så försvann tiden och Ninni hann vila färdigt med, haha =)

Sen kom Jocke och Jimmy tillbaka, vi drack lite kaffe och sen stack vi ut i skogen med hundarna så att de fick springa av sig.
Cox har varit jättedryg idag och det är inte bara jag som tyckt det. Atlas speciellt!!
Vår "lillkille" börjar ju bli äldre och ska bli könsmogen....så ni kan ju tänka er hur det är då med två hanhundar och ingen av dem är kastrerad...hehe
Cox han utmanar och vill se hur långt han kan gå. Ger sig inte och är så jä**a envis, spreinger efter Atlas direkt och ska gå på honom när Atlas har fått ner honom och visat att han ställer sig minsann inte över Atlas.
Detta resulterar i att Atlas blir mer och mer förbannad och jag förstår honom.
De måste få göra upp på sitt sätt. Men accepterar inte Cox att han ska stå längst ner, så får bollarna åka. Atlas ska ha sina kvar.
Får se hur dagen blir imorgon, han hade kanske bara en sån dag idag...för tillfället =)

Vi tog en snabb runda inom pappa innan vi tog oss hem, snackade lite med honom och nu sitter vi här och väntar på att en litta sen middag ska bli klar.
Kyckling serveras denna måndag. =)

Mff-Kalmar matchen lyssnar vi på under tiden och slutet närmar ju sig av Allsvenskan...jag hoppas det går vägen!!!!

Om inget annat, så hörs vi imorgon igen gott folk!



Tröttedag

Trött är vad jag är...somnade ändå inte så himskans sent igår om man jämför med många andra nätter, dygnet har ju blivit lite bakvänt. Men det är väl dörför jag är trött och får helt enkelt skylla mig själv.
Jocke ska iväg till skogen och Ninni har precis lagt sig för en vila, så det ska jag med passa på att göra. Lite mer energi till eftermiddagen kan behövas =)

Slapp krypningarna i benen i natt iaf och det tackar jag för... =)

Vad som annars ska hända idag, det har jag inte en susning om.

Varmt. Ja det är här....vår kanim är sketabra! =)

Jag fixade med Lillans kläder igår, vet inte om jag redan har sagt det, men iaf. Nu är jag klar iaf och, ja det kan jag ju iaf göra idag, lägga in dem i garderoben! =) De ligger fortfarande kvar i källaren, jag gick bra igenom och sorterade allt en gång till.

Vi hörs sen ist, nu blir det bara en massa osammanhängande pladder känner jag...



Helgen

Nu sitter jag upp i sängen. Jag asade med mig min dator och tänkte att jag lika gärna kan sitta här och blogga, det är riktigt, riktigt varmt där nere så rätt skönt.
Jocke ligger där nere, han somnade vid 19-tiden, efter maten. Skulle vila en stund och jag trodde den stunden skulle va till 19.30, för jag tyckte han sa att han satt klockan på det.
Men sen när klockan blev 20, så sa jag till honom att han kanske kunde vakna, eller lika gärna gå upp och lägga sig ordentligt.
Men han sa att han hade satt klockan ju-på 21!
Ok.
Så jag och Ninni gick och tog ett kvällsbad och sen mös vi lite innan jag gick upp och la henne.
Men liv i Jocke, nej det har det fortfarande inte blivit direkt. Han vaknade till och sa hej, sen somnade han igen.
Kan jag lika bra sitta här och uggla och bara lägga mig ner sen och somna =)

Igår. Ja, vilken härlig kväll det blev!!
Mange han kom, jag satte igång med min cheesecake och karlarna fixade maten!
Tacos blev det och stort X i taket-det va Jockes idé!!
Jag kommer knappt ihåg när jag åt tacos sist, Jocke tycker inte det är nån höjdare, så vi har aldrig haft det. Men igår blev han sugen på det och gott det va!!

Under tiden de lagade maten, så vispade jag som en galning till kakan och jag hade min lilla hjälpreda till hands. Men nåt vispande blev det inte för hennes del, hon hällde i sockret i äggen, men sen va hon smakare av allt ist =)
Philidelphiaost, ja det tycker hon om, men som Mange sa: Det är ju ost.
Ja, hon tycker ju om ost lill-skruttan =)

Vispadet blev till slut klart och Jocke han va med och provamkade lite då och då och när allt va klart med för att åka in i frysen.
Han hade lite förväntningar och ni som känner honom säger till att det inte är gott om han inte tycker det. (Vilket jag uppskattar) Och både jag och Jocke hade ju en cheescake vi jämförde med rent smakmässigt, så det kändes lite halvpirrigt att göra en cheesecake, speciellt när jag aldrig gjort det innan. =)
Men betyget innan den åkte in i frysen va godkänt och Jocke såg verkligen förväntansfull ut på att se hur redultatet skulle bli =)

Sen åt vi den goda tacos-middagen, mätta och nöjda blev vi och vi va alla redan så nöjda med kvällen! Den va helt kanon, så mysig och så härlig!
Ninni åt lite av det ena och lite av det andra, gjorde sin egen tacos och den innehöll....ja köttfärs och ost. Och lite mer ost...och lite till =)
Det va det enda vi hörde när hon höll på med att fixa med sin mat.
"Osssh"....."å, osssh"....."oosssh"....... o.s.v....o.s.v...vet inte hur många ggr hon nämde sin ost när hon la maten i skalet =)
Viktigt med ost!!

Vi plockade undan, chillade i soffan, mätta i magen och sen gick Ninni och la sig.
Vi spelade poker och hade trevlig, jag vann igår igen....moahahahahaaaaa!!! =)

Klockan tickade på och sen va det dags för The Cheesecake....!!
Jocke tig ut den, verkade nöjd med den rent utseende och känselmässigt och vi högg in...den blev super!!!
"Knullar i munnen!" Va Jockes betyg! "Bättre än Pia´s"
Fy fan vad nöjd jag blev, rent ut! =)
Mange tyckte med om den och jag blev själv överraskat nöjd, speciellt med tanke på att det va jag själv som gjort den =)
Ni tycker kanske jag är litta läjlig med att va så nöjd med en cheesecake, men jag har aldrig varit så bra på att göra sånt som inte är enkelt. Cheesecake visade sig inte va så svårt, haha, men jag fått för mig det innan, så därför har jag aldrig vågat.
Men det blev bra och rejäla bitar åt vi =)

Sen spelade vi ett pc-spel vi tre spelar tillsammans och tiden bara flöt iväg och det blev den senaste natten på länge...Men supertrevligt!!!! Kanon!
Tack allihopa!!!

Jag hade vissa besvär i natt, mina krypningar i benen. Än en gång-fy fan!!!
Jag har aldrig haft det så innan. Va nästan på gränsen till att böla för jag inte visste vart jag skulle ta vägen, den hemska känslan i nästan hela kroppen som snuddar till panik!
Så drygt och så jag faktiskt önskade att Lillan kunde komma så jag kan få slippa detta sen. För fy vad det är jobbigt. Inte mycket jag gnäller över och jag gnäller ändå inte så mycket över detta heller, försöker att bita ihop och vänta ut det, vänta på att det ska lägga sig. Men i natt va det hemskt!
Man kan inte sova ordentligt och när man är i stadiet att somna, så bara blixtrar det till.
Brukar bli bra när jag lägger mig i sängen, för då kan jag sträcka ut mig ordentligt och sen koppla av. Men det har med varit lite si sådär den senaste tiden.
Får hoppas jag kan sova gott nu i natt iaf... =)

Ja, det va lördagskvällen. En kanonkväll! =)


Idag har det varit chill, trött har jag varit och det har inte hänt nåt direkt. Jag va inne och tog en kaffe med mamma och handlade lite med henne.
Ninni och Jocke va hemma...jag va uppe och fixade med Ninnis säng, märkte att det blev rent tyst där nere och vad fick jag inte se när jag kom ner för trappan om inte min fine man och min fina dotter. I soffan, brevid varandra. Med slutna ögon. Underbara syn!!
Ninni är tycker ju bäst om att sova i sin egen säng, men hon har blivit lite mer och mer åt att få ligga och mysa lite längre och kanske då t.om somna som hon gjorde med mig häromkvällen.
Och där låg hon, så trygg i Pappsens famn.
Som mitt hjärta bultade!
Ville så gärna ta foto, men vågade inte störa...
Älskade Familjen min!

Men Jocke hade inte somnat helt och kom upp och sa hej till mig innan jag körde till mamma. Ninni sussade så sött vidare i soffan =)

Sen när jag va klar i Hörby, så blev det lättlagad mat och ja....resten vet ni. Nu sitter jag här och klockan är snart 23.30.
Trött?
Jepp, det är jag och ska sova när jag tryckt på knappen för att lägga ut detta till er =)

Men lite bilder först från igår =)


Snuttan min som smakar =)



Sötnosen!!






Namnam-middag



Ninni med sin egen taco =)



THE CHEESECAKE!! =)







Lördagsmys börjar =)

Så, Mange har kommit, Ninni har vilat/slappat 10 minuter för att orka och kunna va med på lördagsmyskvällen =)

Vi ska äta tacos och cheesecake och sen blir det gottis med =)
Efter lite om och men, så kom vi fram till att jag kollat på helt fel recept när det gällde cheesecake och vi kom fram till efter att vi kommit hem vilket recept vi båda va ute efter och det resulterade i att Mange fick fixa grädde på vägen hit och vi har philidelphiaost så att jag kan göra 2 eller va det 3 cheesecakes, haha =)

Nu ska jag börja fixa iaf =)



Vid dammarna


Fiskemorgonen med Conny, jag och Ninni tar en promenad =)








Pölarna


Ninni och vattenpölarna i skogen =)




Cheesecake

Jocke blev sugen på cheesecake när han såg ett inlägg om recept på det... så jag får nog göra en cheesecake idag. Inget mig emot =)
Jag har aldrig gjort det innan och varför förstår jag inte, för jag tycker det är jättegott.
Godaste jag ätit och Jocke med, det är Pias cheesecake...tror inte jag kan slå henne, men hoppas att det blir bra iaf, får se hur det går =)

Ska se om vi kan ge oss ut hela familjen en sväng när Ninni har vaknat, är ju så fint väder!
Släppa hundarna lite och sen köra och handla till middagen och kvällsgottiset =)



Juleklapp??

Jocke sa en kväll här att han hittat min julklapp!!! =)
Så kan man ju inte säga......nyfiken kan ni ju tro att jag är!! Hmmm....
Spännande, han såg så nöjd ut =)

Nu är vi vakna hela familjen, kaminen fick jag fart i innan, men jag ser nu att det är litta dålig fjutt i den, så ska nog gå och boosta den lite så värmen kommer igång igen. Det va särr ruggit när vi gick upp idag, hhar varit minusgrader i natt och frosten låg kvar på vissa ställen såg jag....brrr..!
Men fint väder är det iaf och det kan nog ble en sväng i skogen med hundarna idag, behöver dom! Mange kanske med kommer en sväng idag, får höra om han kanske vill följa till skogen?

Jag såg ett stjärnfall i natt. Jag brukar faktiskt intensivt önska mig något då, tror på stjärnorna. Och inom väldig snar framtid, så vet jag om jag hört rätt och fått en önskan uppfylld =)
Önskningarna brukar handla om...ja för att inte säga vad jag önskar, som man ju inte får, så säger jag familjen....men igår önskade jag så intensivt jag bara kunde för någon annan och jag hoppas verkligen stjärnorna gör sitt!!!!

Så, nu har Ninni ätit ett halvt äpple och sen en clementin, hon gillar det verkligen! =) Speciellt clementinerna! =)

Vi höres sen folket!!!
Ha en bra dag!



Present? ;-)

Titta vad jag hittade!! Obehandlad aldeldes lagom! =)
Önskar mig!

KLICK



Vilodag

En riktig vilodag har det varit och det har behövts.
Vi har bara varit och tagit det chill. Vilade hela familjen i eftermiddags och sen körde Jocke in och hämtade glöggen som jag förbokat innan via nätet och lite öl att ha hemma. Mange kanske kommer sen ikväll =)

Kände mig lite piggare när vi hade vilat innan, men sen säckar jag ihop lite mer emellanåt. Litta drygt, men det går.

Vi har kökat varma mackor i ugn idag, snabbt och enkelt fick det bli. Gott =)

Nu lyssnar vi på musik och Ninni hon dansar och dansar och snurrar =) Underbara gullunge!

Jag ska ta ner henne och ta ett bad snart, kan va skönt nu när man känner sig krasslig och Ninni kommer bli så glad, för hon har redan frågat om att få gå ner och duscha =)

Nu kom minsann Mange =)

Jag har inte kommit så jättelångt med bilderna jag lovat er som jag tänkt, jag började innan idag och sortera dem, men sen klöddade jag bara till det när jag höll på med Photoshop och blev irriterad.


Men en bild på pågarna när de ligger och myser vid kaminen =)



Och denna underbara dryck!! =)







Pi...

Nä, inte "pi" som 3,14, utan usch och pi....vi är förkylda hela familjen. Drygt och fy vad jag känner mig hängig, tjock och tung i huvudet...
Snorig näsa, hosta, nysningar och emellanåt mer täppt näsa, det är vad vi består av.

Men vi håller humör och "go:et" uppe vad vi kan. Här fått i oss frukost och nu är det lite chill, lyssnar på musik och Ninni är nog den som har mest energi. Hon har ätit nästan två clementiner, ett äpple och då frukosten. Hon sitter och diggar i soffan lite, är uppe lite och dansar, leker, torkar sin näsa och spolar ner pappret i toaletten, ja hon håller igång =)

Hoppas att hon inte är lika otursburen idag och klantig...hon dök ner mellan bordet och soffan tre ggr igår....tror hon fixar allt och har ju sen ett tag börjat vilja klättra mer och mer och det slutar med lite dyg då och då...

Igår kom Mange på kaffe. Jag bakade kladdkaka  och det mumsade vi på sen. Maria och Danny kom med hit en sväng. Danny hjälpte Jocke med bilen, bytade termostat och den ena skruven va kass, så de fixade det.
Kaffe, kaka och lite revlig snack sen allihopa =)

Jocke är hemma i helgen, skulle ju egentligen jobbat. Men är så pass dålig så det inte är nåt vidare bra att stå och laga mat direkt då och sen är det rätt skönt att ha honom hemma och vi hjälps åt med allt. Jag inte helt på topp...

Magen...ja den är där den är. Har ju sjunkit och vi bara väntar på när det ska hända något. Vet  ju inte riktigt om jag känner mig upplagd för en förlossning just nu med förkyldningen...då får det hela gå snabbt och lätt hoppas jag =)

Lite kaffe till...



Förkylt...

Ninni började med lite hosta, Jocke hade skallebank delux och har sen blivit hängig och förkyld. Ninni har med blivit mer förkyld och näsan rinner.
Igår kväll kände jag att min hals började göra lite ont, hoppades på att det bara va nåt sånt tillfälligt, att jag va torr i halsen eller nåt. Men nej, det är kvar och jag känner förkyldningen i kroppen....blä.
Drygt är det och att alla lyckas bli kassa samtidigt, ja om det är en fördel eller nackdel, det vet jag inte riktigt. Men bara att bita ihop och ta sig igenom det med =)

Sovit gott i natt, njä det kan jag inte påstå. Trodde jag skulle göra det eftersom jag va duktig nog att gå upp och lägga mig i sängen igår iaf, men det va inte skönt att sova där heller...vänder och vrider mig och sover bara till och från.
Men, löser väl sig det med =)

Idag vet jag inte vad som händer, men överaktiva kommer vi nog inte va...

Nu är det dags för frukost iaf!



Kärlek

Har inte gjort ett gnota idag!!!
Men, kan väl va bra det med. Jocke va ju iväg och fiskade och jag blev fan inte piggare under eftermiddagen trots att jag fick en powernap.
Men bättre och bättre efterhand blev det när Jocke kommit hem och jag fick småblunda lite i soffan under tiden maten höll på att bli klar och sen när jag fått mat i mig.
Va lite trött på att sitta innen med i det fina vädret, men kände ändå inte att det va lönt att ge sig ut under matlagningen. Så vilan då ist samtidigt som Ninni lagade mat med sin lilla spis vid mig och jag fick smaka på bullarna och pankakorna hon lagade =)

Ut, ja det tar jag imorgon.

Har inte ens bryytt mig om tvätten idag, inte förrän nu ikväll. Rätt bra gjort av mig ändå tycker jag. Jag ska inte hålla på för mycket just nu, men det är väl inte den lättaste personen att säga till att ta det lugnt...jag drar ner lite på mitt tempo, på mitt sätt och sen kommer det väl en sån här dag då jag faktskt inte gör nåt alls!
Jag hade lätt kunnat gå och jobba, utan att blinka, haha =)
Nej, jag ska inte jobba!!

Kvällen blev så mysig. Kärlek!!!
Ninni la sig här i soffan hos mig och hon va redan trött...har bara vilat en stund idag.
Sen somnade hon hos mig!
Hon brukar inte komma till ro, ska upp och checka läget här och var och sen lägga sig lite hos Pappsen för att sen komma tillbaka till mig och hålla på.
Det blir lite mys med oss båda och sen oftast när hon sen känner att hon är så pass trött, så går vi upp och jag lägger henne och hon bara somnar.
Så det va extra mysig att få ha henne sovades brevid mig i soffan. Så jag somnade med!! =)
Sen slockande Jocke med!!
Haha, hela familjen däckade i sofforna och jag vaknade till av Ninni knappt en timme senare och gick upp och la henne i sängen =)

Sen fixade jag varm bojboj till mig och Jocke. Gott!!
Jocke är förkyld, så han är lite hängig och slö han med. Och jag kände när jag vaknade nu ikväll att jag börjar få ont i halsen jag med.
Ninni är lite snorig och hostig, så en släng av nåt hela familjen har vi fått. Denna gången dabbade på samma gång...
Ska väl gå det med =)

Lillan i magen...ja det händer inte så mycket mer just nu känns det som. Hon fixar och donar med sitt, så vi väntar =)

Resten av kvällen blir det nog spel och chill. Lugnt och skönt och vi ska nog se om vi inte kan somna i bättre tid än vi brukar, för Ninni kommer nog vakna rätt tidigt imorgon. För att va henne iaf =)
Men då kan ju dagen bara börja i bättre tid och vi kan få gjort ltie mer =)

Höres gott folk!!



Chill

Vaknade vid 8-tiden, sovit på soffan i natt...gick upp och tog upp Ninni och vi gick in och la oss i vår säng, halvslumrade lite och mornade oss =)
Så mysigt!
Hon låg och klappade mig i håret, på kinden och bara låg där och tittade på mig...älskade fina tjej!

Vi började dagen sen och Jocke vaknade med.
Sen har det bara varit chill, mys med hundarna och Jocke har åkt iväg och fiska med Conny.
Ninni vilar och jag ahr tagit en liten runda här på nätet, nu ska jag lägga mig på soffan och se om jag med kan vila lite. Har vaknat lite till och från i natt och tidigt i morse. Har varit lite sammandragningar som stört och sen litta krypningar i benen (som vanligt...)

Så en vila nu, så kanske man är lite mer på hugget sen idag.

Ett STORT Grattis till Svärmor På Hennes Födelsedag Idag!!
Jag hoppas du får en bra dag, trots att du jobbar!!!
Kram!



En annan propp =)

Ja, dagen började ganska sent idag. Men, men =)
Proppen gick ju igår och det va väl litta mer idag när jag gick upp...mindre trevligt, men vad göra.. =)
Jag gick ner för att ta en dusch och jag satte igång en maskin tvätt med.
Men precis när jag skulle ställa mig och duscha, så gick strömmen...!
Va fan, jaha, lönt att duscha? Tänkte så jag inte står där med balsam i håret och sen är där inget varmvatten kvar eller nåt...
Så jag gick upp igen, ringde barnmorskan och snackade lite med svärmor.
Sen vaknade Jocke och han sa att det inte va nån fara med att duscha, så jag gick ner och tog mig min dusch, dock med litta sämre tryck i slangen. Men det gick =)

Ninni hade med kommit upp när jag va klar och hon hjälpte Pappsen att fixa eld i kaminen =)

Men vi hade ju fortfarande ingen ström och jag ringde E-on för att kolla läget. "Tekniskt fel, beröknas klart 14.30"
Ah, lägg av!!!
Vi hade inte fått nåt kaffe ens!
Men det löste vi....tog fram en såndär ljushållare som kan hålla kannan varm och satte en massa ljus i den, på med en kastrull och sen efter ett tag blev det minsann kaffe med =)
Jocke fick gå och poopa med en ficklampa, haha =)

Jocke stannade hemma idag från jobb med mig och följde med in till Höör och barnmorskan som vi fick en tid hos nu i eftermiddgas.
Ninni mös med mormor under tiden och hon har haft det bra hon. Druckit bojboj och badat =)

Allt gick bra hos barnmorskan, hon tog blodprov och vi snackade. Vi lyssnade på Lillans hjärtljud och magen mättes. Allt är som det ska =)
Magen är lagom stor som hon sa och hon kände och klämde lite och sa att Lillan har fixerat sig, är redo =) Hon trodde inte att jag kommer gå tiden ut iaf, trots att slemproppen kan gå nån vecka innan förlossning.... =)
Jag vägde mig med innan vi gick in och jag väger 65,2 kg. (Med kläder, hehe, har gått upp ca 10 kg) Rätt najs faktiskt. Va lite så att jag kanske skulle lägga på mig en massa kg nu mot slutet, men klarade mig =)

När vi satt och väntade på vår tid in till barnmorskan, så träffade vi Crille och hans fruga. Va väldigt länge sen om jag säger så. Men det ledde till en fotbollskväll här hemma, då han och Andy kom =) Mycket trevligt!!

När vi va klara i Höör, så hämtade vi Ninni och sen blev det hem och middag! Pankakor blev det och omtyckt av alla =)

Ninni har inte vilat mycket idag och la sig lite tidigare än hon brukar, så vi får se när dagen börjar imorgon. Bara bra om det blir tidigare, vi slöar för mycket på förmiddagen ändå... =)

Ja. Sen den där andra proppen.....det är faktiskt en riktig propp denna gången Tjitschoos, haha!
Jag skulle poppa en andra påse popcorn...diskmaskinen va med på och gjorde sitt jobb. Men sen bara dog allt...proppen gick, ville inte mer. Jocke bytade, hann inte prata fördigt med mig förrän jag hade satt igång micron igen och poff, så dog allt igen. Pucko-Anna!!!
Ett byte till...nu funkar det som det ska =)

Vi sitter och tar det chill nu, varm som fan är det här, vi eldar som tusan inför natten. Har ju varit ett par nätter nu med minusgrader, så vi får värma upp huset =)

Fotona, ja jag vet att ni inte fått dem. Men de kommer!!
Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs!!



Eftersökes!!

Förresten, det är ingen som kanske har en sekretär ståendes som ni inte vill ha längre??!!
Gärna av äldre modell, men inget i högblank!!
Hör av er isf! En sån hade varit kanon nere i "mitt" rum till mina målarsaker! =)



Pirates!!

Mat fick vi i oss och det blev kycklingsallad! Mycket god sådan!! =)
Ninni åt inte något direkt, hon va så hungrig när Jocke va iväg och handlade så hon fick lite falukorv undertiden och det blev en del! Hon älskar korv! Men mat fick hon ju i sig =)

När Jocke kom hem efter att ha handlat, så kom han in och bad mig kolla hans huvud....han blödde!!
Han hade på nån vänster skullat stänga garageporten med samtidigt ta sig in i garaget....som slutade med att porten dängde Jocke i huvudet och Jocke åkte i golvet!!
Pippifåglarna skakades nog om rejällt och han hade varit litta groggy....kom på fötter och tog sig in!
Inte klok...tur det inte hände något värre!
Haha, hade varit något, behöva åka in med Jocke med hål i skallen samma dag som proppen gått, det hade inte förvånat mig om jag skullat föda då med. Bara för att liksom, haha.
Usch nej, tur han inte skadade sig värre!!!

Sen har det varit chill, musiklyssning i form av 90-tals backflash efter maten och undanplockningen! =)
Lite namnam blev det med då idag är vår lördag! Choklad litta överallt i ansiktet på Ninni och det syntes vart hon varit när hon skulle gå och tvätta fingrarna =)

Sista väskan har jag packat med nu, det fick bli lite av varje av ett par storlekar. Bara drygt att stå där och känna att man fattas något, det kommer jag helt hundra ändå göra, säkert något till mig själv... =)

Vi ska ha filmkväll ikväll och det ska bli ett Pirates of the Caribbean race!! =)
Mysigt!

Ja, med magen och Lillan har det inte hänt mycket mer. Nån sammandragning har jag känt av, men det har jag ju gjort innan med och inget jag stirrar över. Hon möblerar lite och har sig och allt känns bra. Skönt är att väskor är klara och vi har fixat med hört med folk som vi kan ringa när det är dags om det så är mitt i natten eller under dagstid, som kan mysa med Ninni undertiden lillasyster kommer till världen och sen är det ju hundarna med.
Det är check iaf =)

Så kul det va att lite snabbt gå igenom Ninnis gamla kläder! Så liten hon va!!! Gullunge!!!!
Som hon har pussats med Cox idag och sen blev det pussar med Atlas med!
Puss, puss, puss, puss från vovven och Ninni hon skrattade så härligt! Hon och Cox har något speciellt, de är polare de! =)
Atlas och Ninni har lite mer avstånd, men de fösöker båda två då och då, men annars håller de sig ifrån varandra bara. Atlas gillar inte riktigt när det är för mycket "gällare" , "barntoner" om man säger så och flax med armar och det där lite stirriga eller hoppiga. Då drar han sig undan.
Så ligga och mysa med vovven och bädda ner under mystäcket, det är Cox som blir offer för det =)

Ja, vi hörs imorgon igen. Är det så att det blir lite tyst här, så vet ni ju varför =)




Proppen!

Ja gott folk, då har proppen gått =)
Lite sådär småchockade blev vi båda två, haha =)

Jag som planerat att fixa klart Ninnis blivande säng och fixa med barnstol nu under veckan...det är nog rätt hör tid för det nu =)

Men just nu blir det inte iaf, Jocke är iväg och handlar middag och hungrig det är jag! Ninni va med jättehungrig och fick mumsa på lite korv sålänge! Inget hon hade nåt emot =)

Förberett för avfärd har vi iaf gjort. Jag har packat "min" väska och Ninnis väska är redigt packad. Lillans väska är packad så snart jag blivit klar med genomgången av de små kladerna. Har tagit fram lite kläder, men vill gå igenom lite till. Får ju kanske ha lite i olika storlekar, vet ju inte vad hon har när hon kommer =)

Ja, sen är det ju bara att vänta och se när hon bestämmer sig för att komma =)
Om det bli dagens datum eller om vi får vänta nån dagar till. Lugnare för min del blir det iaf, jobba kommer jag inte göra imorgon. Ringde och sa till Salle, Jocke får ta det ist om vi inte är iväg.

Tur det blev städat här hemma igår då, haha! =)

Vi höres!!!



Paus

Det har blivit tvättat och det får hänga ute i solen och torka =)
Så härligt väder det är idag!! Altandörren den står öppen och hundarna går ut och in som de vill, busar lite där ute, ligger och chillar i solen och det är så najs bara att kunna ha dörren stående öppen utan att det blir kallt =)
Har plockat undan och torkat av lite här och var med, men nu när Ninni ändå vilar, så passar jag på att ta en paus och sitta här och flumma på nätet och dona med mitt, tänkte faktiskt börja gå igenom fotona lite så att ni kanske kan få dem under dagen.  =)

Undra vad vi ska ha till middag idag...



Måndag igen

Ja, veckorna bara går. Och de går rätt snabbt emellanåt tycker jag. Men va gör det, de ska ju rulla på ändå och tiden kan vi ju inte stanna.

Bidde inte mer bloggande igår och inte har jag gått igenom bilderna heller.
Ninni vilade ju och jag chillade under tiden, sen satte vi igång med det som skulle göras när hon vaknade sen igen.
Vi tvättade 3 maskiner och sen va det golven som fick sitt. Alla tre våningar dammsugades och moppades!
Hjälp fick jag givetvis av Ninni. Jag bar upp hinken med vatten till ovanvåningen och Ninni asade med sig moppen upp. Jag blev först lite skeptisk över hur det skulle gå när jag såg att hon började gå uppåt. Men det fixade hon galant och under tiden ajg dammsugade där uppe, så moppade hon golvet med en torr mopp =)
Hon hjälpte mig som hon brukar med tvätten, tar ut kläderna från maskinerna och ger till mig så jag kan göra vad som behövs, hängas eller in i tummlaren =)

Men. En annan kan ju inte hålla samma tempo längre, det märkte jag igår. Kan inte springa runt med dammsugaren och lyfta på saker och ha mig som innan, blir litta ajaj i ryggen och magen den är ivägen.
Men det blev städat iaf och idag är det mest bara tvätt som står på schemat över hushållssysslor.
Jocke ska städa bilen idag.
Sen vet jag inte mer, vi har inte planerat något. Men en sväng ut med hundarna får vi ta iaf tycker jag, ett plus är ju att det är fint väder =)

Nu sitter Ninni här brevis mig och äter sin "gacka" med "mlöu" och "osh".
Det va Pappsen som fixade och när han frågade vad Ninni ville ha på mackan och hon då (som alltid) ville ha "osh", så suckade han lite och sa till henne att det är ju så svår att skära i. (Är bara lite kvar)
"Men det skiter väl du i, vad pappa säger" (nåt i den stilen)
"MmmMm" fick han snabbt som svar!!
Haha, härliga unge!!
Tuffing! =)

Nej, nu ska jag få i mig mitt morgonkaffe!



Söndag-ledig!

Ja, nu har jag ju jobbat en del helger. Men idag är jag ledig och det är söndag! =)
Har verkligen chillat och varit just ledig.
Jocke körde in Frida till Hörby och sen tog han sig till jobb. Jag och Ninni har myst, läst bok, chillat och hon har vilat.
Riktig slappedag. Än så länge iaf, nu ska jag ta en kopp kaffe och sen ska vi sätta igång med det jag planerat, fixedona och städa =)

Så, ha de sålänge gott folk!!



"Conny"

Igår va vi iväg på en morgon-fisketur med Conny =)
"Onny" gick Ninni runt och kallade på honom, men senare på dagen fick hon till det och det blev det rätta "Conny" =)
Ingen fisk blev det, men skönt att komma ut och jag och Ninni gick rundan runt dammarna under tiden bröderna Lack fiskade.

Sen jobbade Jocke och jag fixade med en del saker jag inte hann i förrgår. Men nu är jag ikapp, så när som på hemmet, men det tar jag imorgon när jag är ledig =)

Hinner inte mycket mer nu med bloggen och skrivande och bilderna jag lovat er. Jag har fler från fisketuren med, men ni får dem imorgon ist.
Ska iväg och jobba om en stund, så ska göra mig klar...

Men. Jag måste få lov att presentera "Conny" för er!! =)
Inte farbror Conny då, utan myskudden Ninni fick från mormor igår. Den döpte Ninni till "Conny" hahaha =)


Detta är Conny =)




Trött...

Jag är lite trött. Så jag hoppar det här med bilderna ikväll. Vi ska se film med så. Lär väl säkerligen somna som vanligt....
Men vi hörs imorgon igen!



"Blööt"

Ja, vi trotsade vädret. När Jocke va klar med både Sjöbo och Hörby, så kom han och hämtade oss och vi körde ut i skogen.
Jag och Ninni började traska på och jag blev så glad när jag hittade en kantarell!! Men det va en ensam stackare, så det kändes inte så lönt att plocka den. Sen ville inte Ninni gå in i skogen för långt, för det blev lite för bökigt och jobbigt. Stövlarna är lite, lite för stora. Så det blev inte mer letande.
Men. Hade jag samlat ihop de jag såg under tiden vi va ute hade det kanske precis räckt till en macka...haha.
Lite sent att leta kantareller tror jag, men hade varit kul att ta en riktigt skogsrunda och leta och bara gå och gå. I lugn och ro, bara va. Mysigt.

Jocke la spår till Atlas. Men jag mitt kålhue hade tagit fel klövar. Trodde bara det fanns grisklövar kvar i frysen, så tog påsen jag såg, men det va rådjursklövar....tyckte Atlas va litta tråligt när han gått på ett blodspår av gris och det kan jag ju förstå. Sorry!
Men ska ut fler ggr ju =)

Sen fick Cox med komma ut från bilen och hundarna de har då sprungit! Tjo, vad det går och som de busar och har sig!!
Gott kan jag inte påstå att de luktar nu efteråt så det va blött och fanns vättenpölar....dags för ett bad för deras del ikväll kanske?

Ninni hittade en del vattenpölar på vagen och de va ju jätteroliga!!
En va stor och när vi kommit fram till den så kom vi inte längre! :D
Den va hur kul som helst att gå fram och tillbaka i! Vet inte hur många gånger hon gick igneom den, jag tappade räkningen... =)
Sen blev det väl mindre kul. Hon snubblade och satte sig rakt i vattnet!
Jag väntade mig ett Ninni som skulle bli lissen i ögat, men icke det! Jag hjälpte henne upp och sen fortsatte hon, fram och tillbaka i pölen =)
"Plask"
Haha, ja ok då.
Saken är den att hennes regnbyxor vet jag inte vart de tagit vägen...lagom irriterande en dag som denna, men tog på henne legins och jeans. Dock blev hon ju blöt nu...
Ja, hon fortsatte iaf och hundarna roade sig och sen hände det igen. Ninni snubblar och sätter sig...denna gången inte lika roligt, så det blev mer blött och ena jackärmen blev med blöt...det va mest det hon hängde upp sig på. "Blööt" =)
Upp igen och glatt fortsatte hon, knasunge! =)
Men sen märkte hon att det va nog lite för blött om fossingarna nu och det va inte lika kul längre, så hon gav med sig och vi gick tillbaka till bilen för att komma hem.

Jocke körde vidare för att bli klar med licenserna och Ninni har fått på sig torra kläder och ligger och vilar. Hon har inte vilat idag och hon va litta trött redan när vi åkte till skogen, så hon sover gott nu. Bättre sent än aldrig =)

Väntar nu på att Jocke ska komma tillbaka, så ska vi köka varma mackor i ugn! Varm bojboj till det hade suttit finfint! Börjar snart kurra i magen!

Blev lite bilder idag, men ska se hur de blev, så svår skog att ta foto i, den är rätt mörk. Men nåt blev där nog, så ska ni få dem ikväll =)



Trotsa vädret...

Inget väder att hurra för idag inte....men det ska vi trotsa sen och sticka ut i skogen med hundarna. Bidde ju inget med det igår och de behöver få komma ut och springa av sig och busa.

Ninni och jag gick upp vid halv 11 idag. Då Jocke inte kunnat sova i natt, så lät jag honom va och jag och Ninni påbörjade dagen.
Vi fixade med lite tvätt, sen gick vi och badade. Låg där i badet och sjöng lite olika sånger innan vi tvättade håret och sen gick upp.
Klädde på oss, borstade håret och fixade oss.
Testade att få upp Pappsen, men han bad om en halvtimme till.
Så vi käkade frukost jag och Ninni. Hoppemackor med ost och skinka och bojboj =)
Disken blev lite fixad sen och Jocke kom upp. Telefonsamtal för att få reda på hur han ska göra med de olika licenserna på vapnen och sen fick han till slut svar. Så nu är han nere i Sjöbo och lämnar i det och sen ska det bara klöddas med Hörby polisen...vilket inte verkar bli det absolut lättaste, då de varken har nån telefon och det inte alltid är någon bennaning där....får väl se hur det går.
Men det bra ihop sig iaf och snart hoppas jag iaf att han får sitt vapen =)
Som han längtar!! =)

När Jocke kommer tillbaka så ska vi ge oss ut, men det blie ju att klä sig ordentligt, litta kallt och regnigt är det ju. Men som de säger, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder....hehe.
De dåliga kläderna kan jag faktiskt stå till tjänst med, för jag misstänket att jag kommer bli blät om fossingarna =)

Så, en liten kopp kaffe till och sen ska jag börja ta fram Ninnis regnkläder och leta upp hennes stövlar, hon har gått runt med dem och den ena tyckte jag att jag såg innan under köks soffan... =)



Skötväska

Har funderat på det här med skötväska nu när det kommer en liten ängel till och Jocke började med prata om det igår.
Så jag har suttit och spanat lite och kommit fram till att denna här skulle jag vilja ha! =)

Stilren, många fack så man kan dela upp deras saker och ja priset går väl att diskutera, men de andra jag kikat på går fasen på över 1000 spänn!! Inte klokt!!!

Klickeliklick

Denna gillar jag med:

Klickeliklick igen

Har läst en del som faktiskt har hittat bra väskor på Stadium, så jag ska kika in där med. Bara det är en bra tålig väska med bra utrymmen och de fack jag är ute efter!
...Nja, kollade lite, men inget som jag fastnade för sådär direkt...

Nu ska jag gå och sätta på lite te-vatten till oss =)



Då va kvällen kommen

Ja, denna dagen börjar väl lida mot sitt slut, kvällen har kommit och nej, det har inte hänt speciellt mycket idag.
Jocke piggnade till efter att vilat en stund och sen kommit till insikt med hur han ska göra med sitt vapen och så. SÅ en glad man har man igen =)

Tvätt har fixats lite under dagen och vi har bara varit.
Jocke lagade mat och sen blev det kaffe efter maten, vi har tagit det chill och Ninni har suttit och mumsat på äpple här i soffan. Låter så gott när barn äter äpple eller nåt som "knaprar" i munnen =)

Bus, kittla lilla Ninni och mys i soffan innan det blev tid för henne att gå och nanna.

Imorgon blir en bättre dag, ingen slappe och bara va-dag. Det blir skogen med hundarna!! =)

Kvällen bjuder på spel och mys. Lite te och spareribs =)

Bajbaj, så höres vi i möra igen!



Mitt i veckan

Onsdag idag och mitten av veckan, av vardagarna iaf...
Jobbade igår och trött va jag. Sovit lite dåligt och kände mig trött i kroppen med. Men tog mig igenom dagen iaf även om jag inte va mycket att hänga i granen.
Jocke gjorde goda räkmackor när jag kom hem och vi drack te. Jag va inte nåt speciellt till sällskap, orkade inte mer än bara få va.

Men ny dag idag...inte för att det verkar bli mycket mer än bara att va idag heller. Jocke är inte på topp och jag tror det blir en sån här dag där vi inte kommer göra nåt. Men ut med hundarna i skogen hade vi behövt, de va inte ute och sprang igår. Ja, vi får se vad som händer.

So long, jag ska se om jag kan roa mig lite med Photoshop eller nåt undertiden Ninni vilar iaf. Jocke ska nog med vila verkar det som.




Skogsbilder


Jo, här kommer lite bilder från skogen idag =)





Jahapp...

Ja, då är kvällen kommen.
Skulle ta ett bad hela familjen, men där va knappt nåt varmvatten...så blev inte så mycket med det.
Så nu ska det bara bytas en poop-blöja och sen är nog vår lilla tös redo för sängen...ska bara fixa det....

Sådär ja. Ninni i säng och jag tror nästan hon somnade direkt, lillsnuttan =)

Hänt idag då...
Jo, Jocke körde på lite ärenden och jag fick besök av Annika och Felicia med kakor =) Så det blev kaffe och fika och lite lek för töserna. De två små damerna har något speciellt med stolar och ska inte komma överens ordentligt vem som ska vilken stol...haha =)
Klockan hade börjat bli eftermiddag sen och Ninni gick och vilade när de åkte igen. Jocke kom sen och när Ninni vaknde så körde vi ut en liten runda i skogen med hundarna.
Ninni sprang efter hundarna, eller försökte iaf och hon skulle hela tiden ha koll på Atlas =)
Hon hittade små stenar på vägen och de fick jag. Väldigt snällt =)

Vi körde och handlade till middagen sen och Mange hade vi bjudit in på mat och han kom lite efter att vi kommit hem. Så han häll Jocke sällskap vid middagslagningen och jag passade på att damma och lite. Det behövdes kan jag ju understryka!!
Dammsugaren har fått gå ett snabbt varv här nere innan idag, men som jag skulle vilja få ta en storstädning här!!!! Blev ju inget med det i fredags, jobbade ju.

Ja. Maten idag blev Jockes himmaluade kydebollar, päror och seås me lingon! Så *biiip* gott! Och så mätta vi blev!
Ninni åt dock mest ättiksgurka som också fanns som tillbehör. Hon tycker om det =)

En kaffe efter maten och jag och Ninni mös på bäddningen hon hade gjort på golvet med sina mystäcken framför kaminen.
Mange körde hemåt och kvällen...ja det blev ju inget bad och nu sitter vi här =)

Imorgon är det jobb igen. Känner kanske inte riktigt för det, men men. Inte lika mycket jobb denna veckan iaf, ska bara jobba lördag med sen. Men jag ska väl inte säga för mycket, tycker jag har gjort det nu de senaste veckorna....

Ja, kameran den kom med idag. Ska se vad kvällen ska bjuda på, så kanske jag lägger upp dem ikväll redan.



Magbilder

Vet att jag varit dålig på det här med bilder på magen....så efter lite frågningar så tog jag ett par bilder nu och här har ni dem! =)






Måndag!

"Det blev iaf på rätt sida" sa Jocke precis när han vaknade och frågade vad klockan är. Hon hann inte bli över 12 =)

Ninni och ajg blev väckta av telefonen som ringde lite innan 10. Låg och drog oss båda två en stund innan vi gick uppoch sen gick vi ner och startade dagen med att fixa tvätten och sen tog vi ett bad =)

Ninni åt sen en macka och under tiden fixade jag med hundarna och hällde upp kaffe. Nu har vi fått upp hela familjen och dagen ska väl börja komma igång ordentligt =)

Det är ju fint väder och det är toppen, för vi hade tänkt ta uss ut i skogen idag. Härligt med detta vädret!
Kamerans batteri är laddat nu, så den ska med!!

Hoppas ni alla får en bra dag, det ska jag se till att få iaf! =)



Jobbat-check!

Så, nu är helgen över!!
Ninni är hemma igen och så skönt det är. Som jag har saknat henne och det va så skönt att få gå upp och lägga henne i sin egen säng. Nu är det som det ska igen =)
Men så bra hon haft det i helgen! Som vanligt när hon är med Frida och gänget =)

Nu är jag trött...ska lägga mig på soffan och bara va, somna när jag inte orkar hålla de blå uppe längre =)

Igår satt jag och klödda lite med Photoshop när vi satt här och chillade och här får ni en bild från det. Inte så välgjort, men det blev sent och jag orkade engagera mig till hundra, satt mest och lekte lite.





Imorgon är det familjemysdag och vi ska ut en sväng i skogen. Ser fram emot denna dag...Älskar min familj!!!




Tjenixen!

Halloj på er alla, va ett par dar sen nu jag sa hej och det är faktiskt för att jag har jobbat.
Fick jobba i fredags och sen har det varit jobb idag och likaså blir det imorgon....så, ja här har det inte hämt så mycket.

Ninni lämnade vi hos Frida och gänget innan vi skulle ta oss till jobb och hon ska sova hos dem i natt. Men måste säg att f*n vad jag har saknat henne idag. Vet att jag inte kommer träffa henne förrän imorgon kväll, så känns väl mer kymigt bara för det.
Men hon har det så bra där hon är, det vet jag och hon har lärt sig säga "Birk" idag fick jag höra =)
Det hade ätits en massa med och det har varit tacos och äppelkaka med vaniljsås....gottegrisen Ninni =)

Litta trött ska jag erkänna att jag är, vi har åter igen fått in ovanan att vara uppe sent om nätterna och det är väl inte det absolut optimala när man ska jobba hela helgen...men går det med och vi har ju turen som har en dotter som inte går upp speciellt tidigt om dagarna =)

Jepp...nä vi höres senare. Om inget annat efter helgen, bajbaj!



RSS 2.0