Helgen

Nu sitter jag upp i sängen. Jag asade med mig min dator och tänkte att jag lika gärna kan sitta här och blogga, det är riktigt, riktigt varmt där nere så rätt skönt.
Jocke ligger där nere, han somnade vid 19-tiden, efter maten. Skulle vila en stund och jag trodde den stunden skulle va till 19.30, för jag tyckte han sa att han satt klockan på det.
Men sen när klockan blev 20, så sa jag till honom att han kanske kunde vakna, eller lika gärna gå upp och lägga sig ordentligt.
Men han sa att han hade satt klockan ju-på 21!
Ok.
Så jag och Ninni gick och tog ett kvällsbad och sen mös vi lite innan jag gick upp och la henne.
Men liv i Jocke, nej det har det fortfarande inte blivit direkt. Han vaknade till och sa hej, sen somnade han igen.
Kan jag lika bra sitta här och uggla och bara lägga mig ner sen och somna =)

Igår. Ja, vilken härlig kväll det blev!!
Mange han kom, jag satte igång med min cheesecake och karlarna fixade maten!
Tacos blev det och stort X i taket-det va Jockes idé!!
Jag kommer knappt ihåg när jag åt tacos sist, Jocke tycker inte det är nån höjdare, så vi har aldrig haft det. Men igår blev han sugen på det och gott det va!!

Under tiden de lagade maten, så vispade jag som en galning till kakan och jag hade min lilla hjälpreda till hands. Men nåt vispande blev det inte för hennes del, hon hällde i sockret i äggen, men sen va hon smakare av allt ist =)
Philidelphiaost, ja det tycker hon om, men som Mange sa: Det är ju ost.
Ja, hon tycker ju om ost lill-skruttan =)

Vispadet blev till slut klart och Jocke han va med och provamkade lite då och då och när allt va klart med för att åka in i frysen.
Han hade lite förväntningar och ni som känner honom säger till att det inte är gott om han inte tycker det. (Vilket jag uppskattar) Och både jag och Jocke hade ju en cheescake vi jämförde med rent smakmässigt, så det kändes lite halvpirrigt att göra en cheesecake, speciellt när jag aldrig gjort det innan. =)
Men betyget innan den åkte in i frysen va godkänt och Jocke såg verkligen förväntansfull ut på att se hur redultatet skulle bli =)

Sen åt vi den goda tacos-middagen, mätta och nöjda blev vi och vi va alla redan så nöjda med kvällen! Den va helt kanon, så mysig och så härlig!
Ninni åt lite av det ena och lite av det andra, gjorde sin egen tacos och den innehöll....ja köttfärs och ost. Och lite mer ost...och lite till =)
Det va det enda vi hörde när hon höll på med att fixa med sin mat.
"Osssh"....."å, osssh"....."oosssh"....... o.s.v....o.s.v...vet inte hur många ggr hon nämde sin ost när hon la maten i skalet =)
Viktigt med ost!!

Vi plockade undan, chillade i soffan, mätta i magen och sen gick Ninni och la sig.
Vi spelade poker och hade trevlig, jag vann igår igen....moahahahahaaaaa!!! =)

Klockan tickade på och sen va det dags för The Cheesecake....!!
Jocke tig ut den, verkade nöjd med den rent utseende och känselmässigt och vi högg in...den blev super!!!
"Knullar i munnen!" Va Jockes betyg! "Bättre än Pia´s"
Fy fan vad nöjd jag blev, rent ut! =)
Mange tyckte med om den och jag blev själv överraskat nöjd, speciellt med tanke på att det va jag själv som gjort den =)
Ni tycker kanske jag är litta läjlig med att va så nöjd med en cheesecake, men jag har aldrig varit så bra på att göra sånt som inte är enkelt. Cheesecake visade sig inte va så svårt, haha, men jag fått för mig det innan, så därför har jag aldrig vågat.
Men det blev bra och rejäla bitar åt vi =)

Sen spelade vi ett pc-spel vi tre spelar tillsammans och tiden bara flöt iväg och det blev den senaste natten på länge...Men supertrevligt!!!! Kanon!
Tack allihopa!!!

Jag hade vissa besvär i natt, mina krypningar i benen. Än en gång-fy fan!!!
Jag har aldrig haft det så innan. Va nästan på gränsen till att böla för jag inte visste vart jag skulle ta vägen, den hemska känslan i nästan hela kroppen som snuddar till panik!
Så drygt och så jag faktiskt önskade att Lillan kunde komma så jag kan få slippa detta sen. För fy vad det är jobbigt. Inte mycket jag gnäller över och jag gnäller ändå inte så mycket över detta heller, försöker att bita ihop och vänta ut det, vänta på att det ska lägga sig. Men i natt va det hemskt!
Man kan inte sova ordentligt och när man är i stadiet att somna, så bara blixtrar det till.
Brukar bli bra när jag lägger mig i sängen, för då kan jag sträcka ut mig ordentligt och sen koppla av. Men det har med varit lite si sådär den senaste tiden.
Får hoppas jag kan sova gott nu i natt iaf... =)

Ja, det va lördagskvällen. En kanonkväll! =)


Idag har det varit chill, trött har jag varit och det har inte hänt nåt direkt. Jag va inne och tog en kaffe med mamma och handlade lite med henne.
Ninni och Jocke va hemma...jag va uppe och fixade med Ninnis säng, märkte att det blev rent tyst där nere och vad fick jag inte se när jag kom ner för trappan om inte min fine man och min fina dotter. I soffan, brevid varandra. Med slutna ögon. Underbara syn!!
Ninni är tycker ju bäst om att sova i sin egen säng, men hon har blivit lite mer och mer åt att få ligga och mysa lite längre och kanske då t.om somna som hon gjorde med mig häromkvällen.
Och där låg hon, så trygg i Pappsens famn.
Som mitt hjärta bultade!
Ville så gärna ta foto, men vågade inte störa...
Älskade Familjen min!

Men Jocke hade inte somnat helt och kom upp och sa hej till mig innan jag körde till mamma. Ninni sussade så sött vidare i soffan =)

Sen när jag va klar i Hörby, så blev det lättlagad mat och ja....resten vet ni. Nu sitter jag här och klockan är snart 23.30.
Trött?
Jepp, det är jag och ska sova när jag tryckt på knappen för att lägga ut detta till er =)

Men lite bilder först från igår =)


Snuttan min som smakar =)



Sötnosen!!






Namnam-middag



Ninni med sin egen taco =)



THE CHEESECAKE!! =)







Kommentarer
Postat av: Ingegerd Frida

När får vi smaka detta? Kram

2010-10-18 @ 16:54:01
Postat av: Anna

=)det blev nog nästan bestämt direkt att det blir serverat på Ninnis födelsedag, så ni får vänta tills dess =)

2010-10-18 @ 19:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0