Lillan går!!

Hon har tagit de här första lite ostadiga stegen ju, men nu har hon börjat få fart på det hela med att vilja lära sig :)
Hon kan ta några steg och nu släpper hon själv taget som t.e.x innan ida när jag kom in i storarummet och hon släppte bordet för att komma gående till mig :)
Gullungen kan, duktiga tjejen!! :)

Ett litet klipp ifrån när vi va och lämnade töserna hos farmor och Lillan går :)

Dock sysn det i pannan att det inte alltid går så bra....hehe






Ja hallå där!

Nu va det ett par dagar sen ni hörde nåt från mig....inte för att det egentligen har hänt så jättemycket, jag har bara ändå inte känt att tiden har funnits .... eller att jag riktigt pallat sätta mig och blogga... hehe.

Pluggat har jag gjort, ska fasen se till att få min jägarexamen detta året!!!

Igår va vi nere på pizzerian på eftermiddagen och hälsade på hela familjen och käkade lite och sen körde vi ut till Åsa och tog en kaffe :)

Det är jätteskönt att få vara hemma, få va med familjen...dock fick jag igår reda på att jag kanske ska jobba mer denna veckan....är inte så översugen på det.
Töserna ska till farmor kväll, byggarna kommer ju imorgon bitti. Sen ska de stanna där till fredag...även om det är litt bull att de inte ska va hemma, så är det bättre att de slipper allt stök här hemma.
Jaga ska vi passa på att göra (eller jag iaf, Jocke kan ju jaga ändå) när barnen ändå inte är hemma. Fixa på marken och så. Lite mysigt faktiskt :)

Så. Jag hoppas att det blir lördagen jag ska jobba, så får man ihopapysslat lite av allt man vill iaf :)

Jocke och Ninni spelar fotboll nu innan frukosten, vi väntar på att affären ska öppna, så att vi kan handla kaviar till äggen. Sen köpte Jocke med sig goebullar från Tahiti :)

Nä, vi hörs av mina vänner, ha de bra!!



Ingen mässa...

Vi gjorde oss klara och körde....betalade parkeringsavgiften och sen öppnade himlen sig och ja....vi satt och glodde i bilen en stund för att se hur det blev med det jävla regnandet.
Vi körde igen...

Så ingen mässa för oss. Lite tråkigt, men vi va inte så intresserade av att gå där i regnet och sen blir det ju rätt dyngit med efter allt folk.
Så vi körde och köpte ny "kudde/madrass" till Atlas korg :) Den är han glad för :)

Sen fixade vi mat och tjära till grisarna. Körde dit och Ninni va glad att få följa med till skogen, började viska redan i bilen :)
Men vi får öva mer på det där med att man viskar i skogen....Jocke gick för och checkade läget lite och jag tog ut töserna och tog fram sakerna....Ninni gick och viskade och såg sen Pappsen över stengäret och då skrek hon helt plötsligt "Hur gick det pappa?"
Hahaha, gullingen trodde nog han hade trillat eller nåt när hon bara såg hans huvud :D

Ja, sen när vi va klara och Ninni hade kastat kottar, så körde de och lämnade mig till jobb.
Jag hade faktiskt lite jobb-ångest idag....saknar ju att umgås med familjen mig och efter att få ha varit med dem dessa timmarna, kändes det surt att behöva jobba resten av dagen...

Men det gick bra på jobb och nu är jag hemma. Och hemma ska jag va ett tag nu :)

Hoppas ni haft en bra helg, vi höres gott folk!



Mässa

Jocke och Lillan vilar. Jag och töserna badade innan Lillan slocknade och snart ska jag väcka Jocke så vi kan göra oss klara för att köra till Jakt och fiskemässan :)
Det ska bli roligt. Och mysigt att hitta på något hela familjen.
Saknar det.
Nu har jag ju jobbat så mycket och Jocke jagat alla dagar utom en sedan premiären. Så dagarna har blivit lite konstiga och vi umgås inte sådär ordentligt.
Men nästa vecka jobbar jag iaf inte. Inte vad jag vet iaf, men jag tror inte det blir nåt. Och det är rätt skönt faktidkt, så jag får va hemma med min familj :)

Igår när jag va och handlade, så hittade jag ett pennskrin med Barbapappa familjen på :)
Ninni ville ha ett pennskrin när hon såg Fridas, så jag köpte det till henne och fick det nu idag. Jag kom på det när hon va på toaletten, så jag slog snabbt in det i lite papper och gissa vem så blev glad när hon fick ett paket!!! :)
Hon öppnade och har lagt i sina pennor och målat lite :)

Ja, sista dagen på jobbet på ett tag då.
Många frågar om det är skönt att ha börjat jobba igen och jag har ju inte börjat så igen, att jag jobbar konstant nu. Jag har ju bara hoppat in så att de andra har kunnat va lediga.
Men om det är skönt...?
Både ja och nej.
Kul att jobba lite, vara där. Det är ju mitt jobb och jag trivs bra där och med det jobbet.
Men. Ja, det är klart det kommer ett "men" och ni vet ju säkert vad det "med"-et är. Barnen och hemmet.
Det är ju jag som har gått hemma i över 2 år....och då känns det lite konstigt att bara "lämna" över allt till Jocke och själv inte ta hand om barnen om dagarna.
Men är ju en vanesak med, jag är ju van vid att det är jag som fixedonar här hemma och med barnen.
Och jag saknar dem. Hela familjen-jättemycket.
Har känts tungt ibland när det kommit barn på jobbet, i ålder med nån av töserna...då vill man bara sätta sig i bilen och köra hem, få sätta sig i soffan med Jocke och våra fina barn och mysa, känna närheten tryggheten med familjen.
Känts jobbigt att jag varit tvungen att ha bilen, ha låst dem här hemma. Det är inte så fett att sitta här hemma dag ut och dag in utan att kunna ta sig nånstans-jag vet!
Menmen, inget att gräma sig över mer nu. Sista dagen idag ju på ett tag :)

Nej, nu ska jag upp och väcka Jocke så vi kommer iväg. Vill inte behöva stressa när vi är på mässan och jag ska ju jobba sen. Fick iaf börja lite senare :)

Ha en bra dag!



Helg

Fredagen är här. Helgen börjar och så oxå jobbet igen. Skönt att va ledig igår...nu är det tre dagars jobb till som väntar.

Trött, ja litt är jag, men det ärbara att bita ihop och ta en kopp kaffe eller två :)
Töserna är igång, jag har fixat med varor till helgen till jobb, ska hämta dem sen och handla lite och sen bär det av till jobbet.

Faktiskt, så är jag rätt glad att vi inte får våra nya fönster idag.....jag hade inte varit människa om jag hade varit tvungen att gå upp till 7 och ha en massa folk här med....pi!
Så blir bra om det bli nästa vecka :)

Jocke sussar där uppe. Han sover i sängen! Ja, ni läste rätt!!
Han gick upp imorse, men pallade inte åka ut och sätta sig, så han kom upp och la sig. Mys :)
Han har inte sovit i sängen på ett par veckor....

Nej, nu ska jag se om jag kan få i mig en kopp kaffe till att börja med. Ha en bra dag!!



Kanske bilder

Få se om jag har löst det därrade möget, att bilderna jag fixar i Photoshop blev så korniga när jag la upp dem här sen...
Håll tummarna....


Söta Lillan in sin nya mössa hon fått av moster Marjo :)



Bubbe :)



En av Ninni absoluta favorit sysslor....gärna 6-8 ggr om dagen....



Sötnöt!



Gladfis! (bra tröja va? haha)



Såhär kan man ju med somna :)



Söta mystjejen :)



Ja, hittills ser bilderna bättre ut, hoppas det håller sig så när jag publicerar det med....

Det blev ingen vila för mig, inget skissande heller. Lillan vaknade och sen vaknade Ninni med, så vi gick ner och tog ett bad alla tre :)
Sen väckte vi Jocke...hans timme blev 4, haha. Men jag tyckte det va lika bra att låta han vila när ändå töserna vilade och sen fick han ju en stund till när vi badade. Han hade inte sovit mer än kanske 1½ timme i natt, så han behöver det....
Men visst, jag kan ju säga att den härrade jaktperioden har sina minus med...speciellt nu när jag med jobbar...vi träffas knappt. Jag är trött på kvällen och somnar, Jocke är vaken vad han orkar på dagen, men vilar ju gärna en stund innan jag åker till jobb...
Men, jag jobbar ju nog bara denna veckan ut, sen är jag hemma, så kan vi ju iaf ses under dagarna. Det är ju jakt morgon och kväll. Mornarna märker jag ju inte av, men han behöver ju lite sömn när han kommer hem och jag brukar inte väcka honom förrän framåt middagstid om han inte vaknat själv innan.

Jag vill med jaga......lite smått sotis är jag...
Skulle barnen varit iväg från idag, så skulle jag ha fått hänga med ut nu som ikväll. Och kanske hängt med imorgon bitti med om jag pallat.
Men får se nästa vecka. :)

Fönster får vi inga nya under helgen heller. Underlättar ju en del....!
Det blir inte förrän torsdag, fredag närsta vecka. Blir lättare med barnen då med :)
Skönt. Så de slipper gå runt i allt mög!

Nu ska jag mysa till det med töserna! Jocke är ju ute och jagar, så vi fixar till en myskväll....ska poppa lite popcorn till Ninni. Nej, det är inte lördag. Men hon har inte ätit nåt godis direkt på ett bra tag nu och jag jobbar i helgen, lite mys med min stora fining vill jag ju ha :)

JA! Eftersom ajg inte skrivit det här, så är det inte så lätt för er att veta helle.
Men Lillan har tagit sina första, dock lite ostadiga steg!!!! :)
Inte många inte, ett steg här och två där. Men det är dock steg!
Farmor fick se det igår när Jocke och töserna va där :)

Nä, nu får ni ha det så bra, så hörs vi av!



Pengar är mög...

Precisc betalat räkningarna.....alltid lika kul när pengarna som kommer in på konton säger tjoff.....
Sen tror jag att jag har kastat en räkning...kanske inte så bra. Eller?
Får ringa dem och be att få uppgifterna och betala den med.

Resten av familjen vilar, utspridda lite här och var...Jocke och Lillan där uppe och Ninni här nere i soffan. Jag hade med tänkt vila, men ville inte somna innan Ninni gjort det....då vet man aldrig vad som händer, vad den lilla pissmyran hittar på för bus :)
Ja, Ninni somnade, men jag kunde inte somna då givetvis. Och JA, jag försökte.
Så jag fixade räkningarna istället, så är det gjort iaf.

Ninni vaknade till här lite nu prcis, men somnade om igen....jag får väl ta och ringa om räkningen nu som jag inte har men ändå måste betala...tror iaf jag har slängt den, hittar inte den iaf.
Kan jag inte somna sen, så ska ajg skissa lite och snart tror jag att jag ska påbörja nästa tavla till Åsa :)
Ska höra med Åsa om jag kan få göra den jag berättat om för henne nu och kanske göra en just för köket senare :)

Sen får vi väl se om jag blir inringd idag eller inte....de är bara 2 stycken på jobb idag och det är löning...så jag får va lite på jour...

Hao de!



En ledig dag

Törsdag och jag är ledig idag innan detär jobb resten av veckan sen.

Fick ett härligt uppvaknande idag :)
Jag vaknade först av töserna i vanlig ordning. Sen kom Jocke upp och gav mig en kram och sa att det skulle bli guttefrukost :)
Han hade handlat Tahiti-bullar och ostbröd och han hade kokat ägg :)
Gött!!
Så det ska vi äta sen :)

Vad som händer idag får vi se. Vi skulle egentligen lämnat töserna till Skogstrollen ikväll, men de har blivit dåliga.
Ska ju få nya fönster här hemma, med början imorgon, så tänkte att töserna skulle slippa va mitt i allt bygge och damm och mög. Men vi får väl börja fixa inför det idag och lösa det på bästa sätt under dessa dagarna iaf :)

Nu ska det bytas en poop-blöja....



Jaha...

Ja, här händer inte så mycket, så inte så mycket att barätta...

Jag jobbar. Och innan jag börjar jobba, så är det töserna som gäller :)
Och tvätten och......ja, jag tänkter inte ta och städa idag, det får Jocke ta sen... Jag ska ner och fixa en maskin till nu efter kaffet och sen ska jag vika tvätt. Igen....

På jobb går det bra, skolorna har börjat igen och de flesta semesterfirarna har börjat sina arbeten igen, det märks. Men så länge det va som igår, lite att göra nästan hela tiden, så går dagarna rätt fort. :)

På torsdag ska töserna lämnas till Skogstrollen och stanna där tills på lördag morgon.
Vi ska få våra nya fönster!!!
På fredag klockan 7.00 kommer folket och börjar. Lär väl bli en del bök och stök här hemma, så bättre töserna slipper gå i det så gått det går. Lär väl ta ett par dagar för dem att göra jobbet...
Men fan vad skönt att det blir gjort!! Det är ju inga toppenfönster vi har i dagsläget, så att det blir gjort nu innan kylan kommer är riktigt najs! :)

Nä, en kopp kaffe nu då och sen tvätten.

Ha en bra dag!!



Ingen bock

Töserna rockade hos farmor ikväll och jag och Jocke åkte ut och satte oss på pass.
Min tur ju :)

Men det bidde ingen bock ikväll. Såg inte ett djur faktiskt....men med, kommer ju fler gånger. Kan ju inte alltid gå bra! :)

Nu är det kvällschill innan det är dags att sova. Jocke ska ut imorogn bitti igen :)


Hörs!!



Paj

Lillan vaknade 6.30...fick sin välling och jag försökte få henne att somna om....men det tyckte inte Lillan va nån bra idé.
Hon lyckades väcka Ninni med.
Så vi lekte lite med tågbanan och sen va det hög tid för en kopp kaffe för mig och det hade puttrat klart här nere.
Så vi tog oss ner, Ninni tittar nu trött på Pettson och Findus och Lillan gav upp och somnade...

Tänkte passa på att ta mig ner till jobb med Ninni nu, hämta ett nummer jag behöver för få lite varor innan ordinarie lev. dag och sen glömde jag (ovanligt va..?) mjölken på jobb....
Tänkte faktiskt va så fräck nog att roffa åt mig lite ost och skinka med till en paj :)
Ninni har tjajat om att få baka paj sedan hon va hos farmor och gjorde paj, så idag får det bli pajbakning :)
Kanske göra nån namnampaj med...

Igår va det ju jobb, det va lite mer att göra som tur är och allt gick bra. Jag bakade sockerkaka, lite torr tyckte jag den blev, men det är inte så lätt alltid att baka i en pizzaugn...och jag fick ta ut den så att pizzor skulle få plats med och sen in igen....men den va iaf godkänd för att va bakad där :)

Jocke har inte varit ute och jagat idag, det är inget bra väder alls. Men han behöver sova, så jag tycker det är rätt bra...kroppen pallar fan inte med hur mycket som hälst och han har själv märkt av det med.
Bler vädret bättre till sen i kväll, så ska vi ut tillsammans och sätta oss :)
Töserna åker och hälsar på farmor :)

Nej, nu ska jag klä oss och sen kör vi minsann innan Lillan vaknar igen om det kanske bara är en liten vila hon tar sig nu.



Action idag då?

Ja, det va inte mycket att göra igår på jobb....det va ju lördag och allt, men folket hade annat att göra. Malmöfestivalen är igång, så nog en hel del som va där och det va ju fint väder, så jag kan tänka mig att det nog grillades en del med.
Men, men....kan ju hoppas på att det kan bli lite mer action idag, lite tråkigt när man mest går och trampar på varandra..

Jocke är ute och jagar, det ska visst ha (va) en riktigt fin morgon vad jag hört.
Men det är magiskt på något sätt att få sitta ute i naturen på morgonen, se hur mörkret trängs undan av dagens nya ljus. Hur en lätt dimma ligger över marken, den friska luften....få se djur smyga omkring i dimman är pricken över i:et....
Nåja, jag ska väl få komma ut snart igen... :)

Töserna tyckte vi skulle vakna vid 7 idag.....jevra påhitt!!!
Jag va inte alls intresserad av det får jag ju tillägga. Men inte mycket annat att göra än att bara ta sig upp...
Nu sitter vi här och Ninni blev sugen på rån, så töserna ska få mumsa på det.

Hoppas ni får en bra avslutning på helgen alles!!



Bock!!

Klockan 5.22 ringde telefonen.
Det va Jocke som frågade snällt om jag skulle vilja gå ut och sätta igång kylen, han hade fällt en bock!! :)

Jag lite yrvaken, fixade och hade mig och kom fram till att kylen nog hade gått sönder, fick inte igång den!
Fick iväg ett meddelande till Jocke via facebook att han skulle ringa mig om detta och han ringde sen...jag hade hittat en på Blocket för 300 spänn om inget annat.

Jocke kom hem och kom in....sa att det hade ju varit bra om jag hade kopplat in kylen.
Men...det hade jag ju...eller?
Nej, jag hade kopplat in en laddare, haha....jaja, jag får skylla på att klockan inte va så mycket!

Jag väckte Ninni när Jocke va på väg hem, så att hon skulle få se rådjuret. Hon tyckrt ju det är så roligt att se dem på bilder och film :)

Och vilken fin bock Jocke fällt, en udda 6:a!! :)

Stort Grattis Hjärtat!!








Ninni va med ute och kollade läget och Atlas med så klart  :)



Sen skulle Ninni testa Pappsens stövlar :D




Kaffe!

Snälla Annica kom och hälsade på och hade litt kaffebönor med sig!! :)
Och kakor :)

Så fick träffat henne lite med, töserna lekte lite, dock mest på varsitt håll, Ninni lite trött och tråkig....
Men trevligt och sen när de kommer hem från sin lilla semester, så ska vi få tummen loss och komma dit och hälsa på. Hälsa på hälsa på hästarna och är det fint väder kanske det kan bli en liten ridtur med :)

Jag har andra maskinen tvätt igång och jag fick dammsugat och städat toaletten med innan klockan va 10 idag. Skönt som fan. Blit ju lite si sådär med sånt när man jobbar och nu när det varit jakt.
Men jag börjar komma ikapp. Lagom tills jag kag ska börja jobba igen på lördag....

Jocke sover än. Han vaknade till innan och nej, han hade inte varit ute i morse. Lite rätt i det, sömnen behövs....

Nej, lite i magen nu kanske och sen närmar det sig nog en vila för töserna tror jag, blev ju en lite tidigar morgon...



Sovit!

Ja, sedan natten till i tisdags, så har det ju inte blivit mycket sömn....men i morse skulle inte jag med ut i skogen. Sova ut med töserna :)
Om det blev jättemycket sovmorgon vet jag inte om jag kan säga, Lillan vaknade halv 8.
Men men. Jag och Ninni hjälptes åt att komma upp efter Ninni hade legat och sagt till Lillan att sluta snacka några gånger :D
Töserna va hos Skogstrollen natten till igår och sen va de hos farmor igår kväll och rockade. Saknat de små liven har man gjort, så skönt att de sovit hemma i natt och få vakna tillsammans med dem...även om det kunde varit en timme senare :)

Tvätten är igång, disken är igång och det är röjt i köket redan. Skönt.

Men jag har ett feteproblem....vi har inget kaffe hemm aoch det hade varit så jävla gutt med en kopp nu......

Jocke vaknade precis....jag misstäner att han inte heller va ute i morse...hörde inte honom, bara klockan.  Men kan ju hända att jag somnade om så fort och så hårt igen att jag bara inte hörde :)

Idag ska vi iväg och hälsa på Anette och Richard en sväng :)
De har fått hem en ny valp!!
Vi har bett den hjälpa oss sen när det är dags att införskaffa jakthund.
Det har vi pratat om ett tag, men mycket har ju hängt på Atlas. Han har en tid på sig nu, se om han klarar att va hemma eller om det varit tillfälligt.

Sen kommer kanske Åsa hit en sväng idag :)

Ha en bra dag gott folk, så höres vi!!

Jakt och duktig Atlas

Ja, inte mycket tid att sitta här nu inte. Det är ju jakt och det märkt på sömnen med.....Jocke kom på det nu för en stund sedan, att vi har sovit i ca 3-timmars omgångar, hehe.
Men så är det ju. I morse va vi ute på marken 3.45, lite tidigare än igår. Men det va bara för att när vi nästan va framme vid tornet igår morse, så stod bocken där och blev rätt sur på oss, skällde ut som som fan :D
Dock såg vi ju inga mer djur den morgonen...

Imorse blev det inget heller.
Ikväll ska vi se om vi kan få komma iväg igen och då ska vi sitta på ett annat pass, där vi såg idag att det gått djur under morgonen :)

Ja. Atlas....kan knappt fatta det själv, blev så glad och lättad att jag nästan blev tårögd...
Töserna sover hos Skogstrollen och vi kunde ju inte sätta ut Atlas i buren när vi stack innan i natt, så han fick va inomhus. Helt själv....
Och han fixade det galant!!!
Inte ett smack har han gjort!!
Inte varit uppe på vasken, inte rivit ner saker från fönsterkarmen, inte rivit på dörrarna och inte pinkat och poopat över allt...
Så jävla duktig!!
Han har lätt gjort dagen :)
Vem vet...han kanske har blivit vuxen, fattat att vi kommer tillbaka, att han inte behöver få panik. Kanske hjälpt att han fått stå ute i buren, är ju rätt mycket bättre att va inomhus ju :)
Han låg vid dörren och väntade på oss när vi kom hem och där hade han nog legat rätt länge :)
Fy fan vad skönt om han fixar detta nu!!
Jag har ju varit i kontakt med hon igen som tar hand om hundar och omplacerar dem. Har ju inte funkat att ha honom i buren, skäller hela tiden.
Men kan har fixa detta nu, va själv hemma, så ska han fan ingenstans!! :)
Happy vi!! :)

Jepp, jepp. Vi hörs av sen, nu ska vi se om vi somnat till på soffan nån timme innan det är dags att hämta töserna. Så får vi se om det är nån som kan passa dem ikväll, så blir det jakt igen :)



Dan före dan

Måndag.
Tvättat, röjt kök (som har massa disk igen...) tvättat lite till, dammsugat och tvättat golv på ovanvåningen och blev under tiden bjuden på pizza och kaffe av Ninni :)
Sen en sväng till mamma, som va lycklig över att få träffa töserna och Ninni stannade där en stund under tiden jag hämtade Frida :)

Handlade lite och sen hem. Jocke lagade mat, vi åt (Lillan som en häst som vanligt....haha) och sen klippte jag Jocke.
Frida så söt och tog töserna ikväll, så jag och Jocke körde ohc sa hej till Åsa och tog en kopp kaffe med henne :)

Hem igen, vi har förberett inför Dagen och nu sitter vi och lyssnar på "mammas nya kille"-klipp :D
Sjuka människor.... :D

Det är snart ca 3 timmar tills vi ska gå upp igen, hehe. Då är det kaffe som gäller och sen på med kläderna och ge sig ut till skogen.
Som jag längtar! :)

Nu ska vi somna till en film, få ett par timmar iaf...



Början av augusti

Lagt över lite bilder till datorn, tagna under augusti. Ni får ta den som de är, fixar jag dem i photoshop så blir det ju nåt fel med formatet när jag sen lägger upp dem...


Ostbricka på Jokes födelsedag



Turen på lekplatsen efter affären






På väg ut till marken en dag körde vi förbi denna :)



Jocke bygger jakttorn



Ninni "hjälper till" :)






Och övar lite inför kommande årstide :)






Lillan chillade i vagnen och höll koll :)




Jobbat klart

Arbetsveckan över. Måndag och jag är ledig!
Vet visserligen inte om det bli mer jobb denna vecka eller inte. Får se.
Men det är skönt att va ledig iaf!! :)
Skönt hade det varit att kanske få lite sovmorgon med. Men så blev det iaf inte, jag såg att klockan va 7.45 när jag kom ner med töserna....
Så nu är det kaffe som gäller, är lite trött måste jag erkänna. Har ju jobbat närstan hela veckan, så dagarna har blivit långa...

Vet inte vad som händer idag, det får vi se. Nu ska jag iaf först och främst få i mig en kopp kaffe. Sen ska jag börja tvätta. Har inte varit lönt att tvätta de dagar jag jobbat, ifall det kommer massa småsaker ivägen, så att upphängningen inte hinns med...
Så tvätt har jag iaf....

Ja, sen får vi som sagt se hur dagen blir. Nåt fint väder är det ju inte, så lutar väl åt att bli hemma och inne...
Funderat på att åka in en snabb sväng till mamma. Får se om jag orkar sen.

Hoppas ni alla får en bra dag!



Friterat

För ett par helger sen, så gjorde jag chips på jobb :)
De blev bra och jag gjorde mer i torsdags. Sen kom vi på att det hade varit gott med friterade godisar, som vi gjort innan!
Så igår gjorde jag det!
Det friterades, After Eight, Marabou helnöt och sen friterade jag lökringar med. Namnam!!
Det blev en chokladpizza med! Ja, tro det eller ej, emn det va riktigt gott!
Jag hade inte testat det innan, men de andra hade gjort den en gång tidigare. En cool smak.
Där va ost, choklad, banan, jordnötter och ananas!!
Man kan nog göra den i massa olika variationer med :)

Ja, sen kom vi på en massa andra saker att fritera, men det fick va bra för igår, hehe. Kommer ju fler dagar :)

Sen blev det en massa jobb!
Roligt, tiden går så fort och det är kul att jobba när det är mycket att göra. Lite mer utmaning :)

Hemma blev det lugnt och chill och vi började kolla en film. Men Jocke märkte när jag va på väg att somna, så vi gick och la oss istället.

Nu är jag uppe med töserna, Lillan tyckte det va dags att vakna vid 8 och då vaknade Ninni med.
Nog inget annan än lugnt här hemma under förmiddagen tror jag. Sen är det jobb igen :)



Igår byggde vi jakttorn. Klockan 8 gick Jocke upp och började, sen kom jag och hjälpte till när jag och töserna va klara och vi hade gjort lite mackor att ha med oss med :)
Så nu är där två torn ute på marken och nu är det dags i övermorgon!!!!


Nåja, vi hörs av, ha det bra alles!!!



Jobbehelg

Jobbade igår, ja efter lite klödd så kom jag till jobb iaf.
Jocke fick hjälpa till att leta rätt på en hund som rymt och sen gick bilen litt sönder.....
Men snälla Mange hjälpte oss, körde mig till jobb och töserna till Jocke, som va ute hos Skogstrollen.
Bilen lagade Jocke, bra :)

Idag är det jobb igen. Det är jobb hela helgen.

Nu är det kaffe som gäller, hoppas ni får en bra dag och att solen kan lysa lite mer än den gjort de senaste dagarna...



"Muuu"

Det va vad jag sa, men inte riktigt vad Lillan sa när vi tittade på en bild av en ko när blöjan bytades i morse :D

Vi är uppe och hoppar, töserna är klara, Ninni äter yoghurt och banan och jag ska hälla upp en kopp kaffe till mig själv nu. Snart nog en till Jocke med :)

Sen idag börjar resten av jubbeveckan :)
Ja, som de andra dagar, både kul och konstigt :)

Jag ska rita en tatuering och en tavla!!!! :)
Jockes 30-års present önskning!!
Jag har redan kommit på innehållet, men saknat skisspapper och pennor. Vet inte vart alla pennor tagit vägen... :(
Så snart ska det införskaffas massa bra skisspennot, lite skisspapper och jag vill ha några lite större papper med. Sen en tavla i lagom storlek, som ska bli en tavla av allt med. Sen får vi se vilen del det ska bli tatuering av. För den kommer bli rätt stor.... :)

Nej, nu kaffe och lite mer banan till Ninni :)



Ledigt och skogen

Ja, denna dagen då. Jag inte mycket är det som hänt. Känts tråkigt och drygt emellanåt, men samtidigt skönt. Jag lägger all skuld på vädret att det inte hänt något. Ena stunden klarblå himmel med strålande sol för att bara sådär bärja totalösa!! Bull!

Men inte mycket att göra åt saken.

Efter Ninnis vila, så har det varit lek, bus, dans och jag och Jocke har gjort små berättelser genom att säga vartannat ord var :D
Nej, sorry, inget jag kommer lägga upp här. Inte alla bitar som är barntillåtna och visst stötande material kan nog ha förekommit. Men skrattat har vi gjort :)

Nu sitter vi och lyssnar på musik, lite nostalgi. En hel del ravemusik och bara för en liten stund sen, så satt Lillan och somnade i Pappsens knä!! HAHAHA, hon heldäckade där!
Vi lyssnade då på Scooter.....han som va så kass eller en väldigt trött Lillan...? ;)

Maten ska vi snart ta tag i, för sen ska Frida hämtas och va här med töserna. Tack vare att söta Frida ställer upp med det, så kan jag och Jocke sticka ut på marken tillsammans :)
Snart är det premiären!!!
Börja plugga satan ska jag med göra, vi hittade böckerna igår och ger jag mig bara fan på det, så ska jag ha min examen denna säsong!!
Gäller nog mest att gå igenom och frächa upp minnet lite, jag lärde ju mig en del när jag föhörde Jocke innan :)

Hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll, hörs sen!



Typiskt mig...

BVC med Lillan idag ju. Trodde jag.
Typiskt mig att kolla fel när det gäller dag eller tid. Men denna gången va det på rätt håll iaf :)
Vi ska ju inte dit förrän den 24 :)

Vi va uppe vid halv 8 idag. Jag gjorde ett försök att få tösrna att vila lite till efter att Lillan fått sin välling och visst somnade hon om. I 5 minuter.
Nu märks det på Ninni att hon gått upp lite tidigt. Tidig vila för dem båda idag tro?

Vad som händer idag, ja det får vi se. Tråkigt att vädret är som det är. Sommaren, en svensk sommar....va va det nu, 3 veckor riktigt sommar vi fått?
Tråkigt.

Men, vi hörs sen, ha en bra dag!



Kort lycka...

Jubbat har jag idag, lagom att göta, kunde självklart va mer. Men vi va sysselsatta iaf :)

Sen blev jag lycklig, hade ett missat samtal. Ringde upp och sen va jag så uppspelt och till mig att händerna darrade lite. Jgg hade ett leende upp till öronen...
Men det gick över när jag kom hem och berättade för Jocke....
Jag har haft kontakt med en människa om ett hus....och vi va välkomna att komma och titta på huset nu i veckan....men den här människan ska visst va av den sort som vi absolut inte klarar av, har vi fått reda på.
Nej tack!
Jag ska avboka det hela.
Huset överfint, men fan inte är det värt att bo i ett fint hus om man ska ha att göra med folk man inte klarar av alls...

Nåja.

Nu sitter vi här i soffan, Jocke käkar en burgare och töserna de sover.
Jocke har spelat match idag :) Hade gått bra och mål gjorde han :)
Töserna röjde hos farmor och farfar Fribbe under tiden. Ninni lät så nöjd när hon berättade det sen när hon låg här i soffan innan det va dags för sängen :)

Imorgon är jag ledig. Känns lite konstigt att bara jobba en dag nu och sen va ledig en för att sen jobba resten av veckan. Men kommer nog kännas rätt skönt när de andra dagarna sen börjar rulla på, så blir det inte så många dagar i rad...

Imorgon ska Lillan till BVC. Det är läkarbesöks dags. Så får vi se vad hon väger nu och hur lång hon blivit :)
Äter som en häst gör hon, så vikten kan det iaf inte påpekas något om. :)

Vi höres imorgon alles, ha det så bra!



Sovmorrn :)

Jocke gick upp med töserna i morse och jag fick sovmorgon. Supernajs! :)
Somnade rätt tidigt i soffan igår kväll, så jag har sovit mycket! Behövdes nog. Blir nog lite lättar att jobba idag när man har fått bli redit utvilad :)
Tack Babe!
Städat undan hade Jocke med gjort under morgonen, härligt att vakna till det och kaffet va upphällt :)

Ja, sen är det jobb. Är ju tisdag, så jättemycket att göra kommer det nog inte blir. Blir det sådär lagom, så man har lite att göra hela tiden så är det bra, så går dagen ändå rätt fort.

Nu ska jag hjälpa till att jaga eltejpen, den har en tendens att rymma...



Motorcykeln

En snabb bild på Ninni och motorcykeln töserna fick :)





Ni får ta kvallitéten som den är....men här nere får ni länk så ni kan få se de andra bliderna med, så får ni ha videoklippet under veckan, hinner inte fixa det nu.


Litt fler foto!



Span/fotgrafering

Poff sa det och John Blund kom och sket mig i ansiktet innan när vi satt här och chillade och barnen vilade.
Så jag vilade när Jocke kollade på UFC. Det va skönt :)

Men jag kom inte så långt med fotona som jag tänk att ni skulle få nu.....men ett par kan ni få så länge, så får ni resten sen och det kommer videoklipp med när Ninni tar sin premiärtur på den coola motorcykeln!! :)
Hon är så glad för den!!

Och i förmiddes, så tog jag och Ninni en tur till affären coh givetvis körde hon motorcykel! :)
En stund på lekplatsen blev det med på vägen hem för lite gunga och kana.

Om en timme kanske, så ska vi lämna töserna till Ingegerd och Frida. Det fick jag reda på när jag vaknade från vilan. Jag och Jocke åker ut till marken och spanar lite och kameran ska med!!
Kanske kan få något bra foto :)
Kuligt!!

nä, blir inga foton, hinner inte.....sorry, men då får ni alla sen bara :)






Jocke is the man! :)

Födelsedagsgrisen himself räddade dagen :)
Ringde precis och sa att de är på väg hem. Sa att antlingen hämtar vi Salle-mat eller käkar toast idag...wow vilken födelsedagsmat tänkte jag. Men sen sa han att han köpt ostbrick som vi kan mumsa på ikväll :)
Det är mysfaktor, gott och lite speciellt :)

Han märkte att jag inte va på bästa humöret, men som jag sa till honom, så räddade han dagen ur mitt perspektiv.
Hur man än vänder och vrider på det, så vill man själv med alltid att ens Dag ska innehålla iaf något lite än en vanlig dag.

Nu har jag iaf fått dammsugat, köket städade jag i förmiddes och tvätten har jag fixat och toaletten är städad.
Mys och chill resten av dagen.

Ostbricka och mys ikväll med mitt älskade hjärta :)



Sådär besviken...

Måste få böla lite....försökte bita ihop, men gick väl sådär.
Besviken är jag. Om det är på mig själv eller en massa små mer obetydliga saker som blir en stor betydlig sak....kanske båda.

Är ju Jockes födelsedag. Och är det något jag tycker så är det att ens födelsedag inte ska vara, så är det som en helt vanlig dag. Det ska firas på något sätt, även om det inte blir värsta festen.
Ja, vi firade honom igårkväll/natt. Men det är ju inte själva dagen...
Min första tanke innan va att bjuda in lite folk utan Jockes vetskap, baka schwarzvalltårta till honom och att det skulle bli en liten överrasknings fika med de närmsta.
Det kändes sen inte så lönt då folk inte skulle va hemma idag och vissa är sjuka. Jag la ner det.
Vilket visar sig sen hade visst kunnat ordnas, alla skulle visst inte vara borta denna dagen. Men, shit same.

Sen idag när Jocke kom hem med töserna, Ninni gick och vilade direkt, Lillan va på väg att vila, så hade det även blivit lite förändringar som gjorde att det är lite pengar över, så då tänkte jag att vi kanske hade kunnat hitta på något, vad Jocke ville för det är hans dag. Göra nåt lite mysigt, fira honom på något sätt och sen hade jag kunnat göra hans tårta till ikväll.

Nu är Jocke och Ninni hos svärmor och svärfar. Och blir lite firad. Ja, jag vet att det inte är något stort, lite kaffe och kaka.
Jag bryr mig inte på ett sätt, förutom att jag och Lillan (skulle ändå vila) inte är med bara för att vi har en hund-(/¤&=(=/)!"(¤/?(/#"=*"=)¤"#/ ...som inte kan va själv hemma. Och det regnar, så då kan han inte lämnas i hundgården.....är så härligt att bli påminnd om det, på en födelsedag!

Affärjävlen här i Önneköp har inte öppet mer än till 13 på lördagar och söndagar, så jag kan inte gå upp där och h andla för att ändå överraska Jocke med Schwarzvall tårtan....när folk är lediga, så kan man väl för fan ha öppet lite längre, det är helg, folk vill kanske ha sovmorgon och ta det lite lugnt innan man sätter igång med dagen. Men nej, då ska man se till att ha handlat innan 13...
Ja, ja hade kunnat be Jocke handla när han är inne i byn, men då blir det ingen överraskning och han hade säkert tyck och proppsat på att det inte behövs nån tårta.
Jag vill ju också fira på nåt vis idag...!!

Köra in när han kommer hem igen känns ju inte heller så lönt, då kommer hela dagen försvinna.
Har jag tur så köper Jocke kanske några ägg...om vi inte har några kvar vill säga....måste kolla det...för så kan jag göra en kladdkaka eller nåt iaf. För Mange skulle komma sen och nåt til kaffet en sån här dag ska man ju ha!

Så. Är det mig själv med kass planering jag är besviken på, är det vädret, hunden? Eller kanske rent ut bad timing bara, dagen gick inte ihop som jag tänkt.
Nu har jag fått kräka lite iaf.

Bara Jocke blir nöjd med dagen iaf, så är det bra. Det är det viktigaste, så får jag bara lägga mitt lilla "tvång" om att ens födelsedag ska blir firad på nåt vis i en låda så länge.

Jepp, känns litt bättre att ha fått böla av sig lite, det som behövdes förr att få bort den räliga känslan i kroppen... Ska dammsuga snart, så är det iaf städat här hemma idag.
Och sen när Jocke och Ninni kommer hem igen så ska vi ha mysdagen som Jocke sa, käka god middag, kolla film och mysa. :)




Jockes Dag!

Grattis Babe på Din Dag!!
Jag Älskar Dig Av Hela Mitt Hjärta!!



Min fine Jocke <3



Festligheter

Det hängde på barnpassning och det såg mörkt ut.
Men Snygge-Hasse med familj löste det, töserna sover hos dem i natt och vi ska på festligheter :)

Vi körde för att lämna dem efter maten, packade väskor, leksaker och namnam.
Stannade en stund, töserna installerade sig, vi drack kaffe och snackade och sen försvann Ninni iväg med Hasse till lekplatsen. Inget hejdå, hon bara gick :)
Sötnöten tycker om Hasse :)
Lillan mös med Helene, "klippte" lite gräs och smakade lite på det där fjuner efter maskrosblomman :D
Puss och hej och vi körde.
Hem, duschat och nu väntar vi bara på sällskapet-Micke. Han hade lite jobb först och sen bär det av.
Vad vi hittar på...ja det får vi se. Käk och så är aldrig fel, men känner jag oss rätt, så kommer vi nog köra rundor, kanske äta något av det enklare, dricka lite kaffe snacka om allt och inget, hitta coola ställen och bara va.
Det är avkoppling :)

Hoppas ni alla får en bra kväll!



Åsa´s tavla

Den är levererad, Åsa´s tavla, så nu kan ni med få se den. Kanske Åsa kan skicka en bild till mig sen när rummet är klart och den hänger på sin plats :)









Ledig!

Lördag, min srbetsvecka är ju över och nu är jag ledig i tre dagar :)

Sovmorgon blev det inget av. Töserna vaknade ca 8, men jag drog mig till halv 9, de roade sig.
Härligt väder att få vakna till liaf, solen skiner.
Jocke sover än, men idag blir det ingen sovmorgon för honom till 11-12 sådär, han får komma upp inom en timme minsann.

Vad som händer och sker idag, ja vi får se vad det blir. Men nåt kul ska det väl kunna bli :)



Ett Grattis vill jag säga till en gammal vän till mig Erica. Grattis till dig och Andreas som idag gifter sig! :)
Önskar er alla lycka och en underbar dag i solen med era nära och kära!!



Helgen här

Då va det färdigjobbar för denna veckan. Skönt faktiskt, för jag är rätt trött.
Det har varit en bra dag och Jocke, töserna och Mange kom ner. Jätteglad blev jag, behövde jag! :)

Jag fick till slut rätt på bilderna idag, men det tar ju sin tid att lägga upp här, så så långt kom jag aldrig.
Så jag tänkte som så att ni får länk till Facebook för de bilderna, så får lite lite andra blandade här :)

NÄ! Ni får inga bilder här, det är fan fel på dem igen, korniga och mögiga. Trött på detta nu....måste få rätt på det. Lägger upp dem med på Facebook, så får ni se där ändå :)
Sorry....


Mysdagen

Lite blandat


Ja, sorry att det klöddar så, jag måste spara på annat vis när jag har fixat dem i Photoshop...men nu får ni se bilderna iaf :)

Hoppas ni alla får en bra helg!


















Mysdagfotona!

Till slut så ville kameran och datorn sammarbeta och jag fick över fotona :)


Eller inte.....jävla klödd med bloggen, kan ibte lägga upp bilder....

Återkommer...




Tavel leverans

Jag och töserna är uppe. Jocke va ute på marken i morse, så han sover än.
Så när han ändå behöver sova, så sticker jag och tösrna till Åsa. Ska lämna tavlan och dricka kaffe :)

Ni ska få se tavlan ni med, men sen. Vill ju inte lägga ut den här innan Åsa har fått den...

Sen är det jobb i eftermiddag.

Ha en bra dag!!



Dagisplatser fixade

Ja, jag och Ninni knallade ner till dagiset när frukosten va nere. Hon såg fram emot det redan på vägen ner, frågade om där fann rutchakana och gungor och blev en lycklig fina när jag sa att det fanns det :)

Vi kom dit, fröknarna kom och hälsade och Ninni hälsade lite försiktigt. De hade bara en pojke där nu och sen skulle det börja komma igång mer från nästa vecka.
Men väl inne så satte Ninni igång direkt att kolla igenom rummen och alla saker och sen gick vi ut en runda och kollade läget. Gungorna och kanan testades och sen kom pojken cyklandes, Nini åkte med i vagnen han hade bakom och sen cyklade Ninni lite med.
Det verkar va ett bra ställe, lagom med barn och personal, egen kock och trevligt överlag.
Så där är plats till båda våra töser när vi vill.
Tänkte att Ninni ska börja med de 15 timmarna i oktober och sen är Lillan välkommen efter jul eller nåt sånt. Vi ser lite hur det blir med jobb och så med.
Men de har platserna iaf :)

Vi gick sen hem igen och då hämtade vi posten med och Ninni blev glad då hon och Lillan hade fått ett vykort från farmor, farfar Fribbe och Zelma :)
Vi åt en bit pizzaslice och nu vilar Ninni lite :)

Jocke fixar med displayn till bilen, då funkar den med sen igen. Lillan busar här i soffan med mig och om ett par timmar är det dag för mig att åka till jobb.

Ha en bra dag i fina vädret!!!



Dagisvisit :)

Idag, om ca timmen, så ska vi gå bort till dagiset och hälsa på :)
Se lite hur de har det och hur Ninni tycker det verkar där. De har inte så många barn där nu, men det gör ju inget, vi hinner snacka lite och just se hur de har det där :)

Sen ser vi till hösten, så börjar Ninni med de 15 timmarna per vecka iaf. Jag lär ju nog inte börja jobba fullt än, men under hösten eller början på nästa år ska jag väl va igång igen, så Lillan kommer ställas i kö så hon med kan börja sen.

Idag är det ju jobb sen igen. Vad Jocke och töserna ska hitta på vet jag inte, hoppas ju på fint väder så att de kan ut och göra nåt kul iaf :)

Vi hörs sen!



Lillan kryper :)

Hon har ju tagit ett krypsteg då och då, men inte mer. Hon kör stilen åla-sig-fram-som-en-galning istället och sen lära sig gå längst med saker och ting.
Precis som Ninni gjorde, hon kröp inte länge innan hon gick :)

Jocke fick med Lillan på film idag :)






Po't igen

Dags för jobb idag en då och det fortsätter så fram t.om fredag.
Idag hade jag gärna legat och sovit hela dagen, är äckligt trött...natten till igår blev det ju inte mycket sömn och i natt har inte Lillan kunnat sova bra alls med sin snoriga näsa, så jag har sovit i omgångar om 30-60 minuter. Lagom drygt.
Men jag fått vilat en stund nu och det va skönt iaf :)

Det får ju gå helt enkelt, hälla i mig nårga koppar kaffe på jobb sen, för typiskt nog så har vi ju inget kaffe hemma...

Ha de gött alles!!



Underbart!

Tack till finaste och sötaste Frida som va här och passade töserna när vi va ute på marken coh sen när vi sussade och för att du va här hemma med Lillan och Atlas!!!
Tack vare Frida, så fick Ninni lite egentid med mig och Jocke och det gillades :)

Vi sov lite för länge bara (trötta efter att ha suttit ute på marken från ca 3.30 till lite över 6....utan att få se några djur, tyvärr) så Andy's blev det inte. Vill inte åka dit och stressa. Men vi körde upp till Kristianstad, Jocke köpte kylpasta till sin dator och sen tog vi en tur till Biltema, där kan man alltid fördriva lite tid :)
Ninni ville ha en korv, så en korv och en cola fick hon och vi satte oss på den lilla serveringen de har där. Ninni åt sin korv och lekte i den lilla lekhörnan de har där.
Sen va det dags att så smått styra hemåt igen, men på vägen stannade vi till i jaktbutiken. Jocke kollade lite bössor och Ninni handlade lite. Hon hittade ett reflexband, sånt hårt, som man kan sätta lite varstans man vill ha det och sen hittade hon ljusstavar, så två såna köpte hon med :)

Jocke fick sin present i förskott idag. Han hittade en gevärsrem och en kolvkamshöjare :)

Senkörde vi hem, hämtade upp Frida och Lillan. Atlas fick stanna i gården och sen körde vi in til Hörby. Jag kände mig inte alls nöjd med dagen, att vi inte hann hitta på nåt direkt med Ninni, så därför tog vi Hörbyturen när vi ändå skulle lämna Frida.
Vi körde till lekplatsen och roade oss en stund och sen körde vi till Z-grllen och åt mjukglass. Namnam tyckte alla och Lillan mumsade på hon med :)
Affären nästa för att få hem lite mat och sen va det hög tid att ta sig hem för att göra maten.

Mange kom hit och hälsade på en stund, trevligt som alltid!! :)
Vi åt och sen körde Mange hem, töserna blev nattade och nu är klockan helt plötsligt halv 12...lite tråkigt när man har en sån dag, man vill ju inte att den ska ta slut... :)
Men det kommer fler :)

Ja, jag kan ju inte lägga in bilderna, så de får ni nån annan gång... :(

Imorgon är det jobb igen, ska jobba fram t.o.m fredag. Hoppas på lite finare väder, så Jocke och töserna kan ha lite roligare. Hitta på något, är ju så bull att sitta här hemma när det är grått, trist och regn....

Hoppas ni fått en lika bra start på veckan som jag har! Höres!



En solig dag

Det blev en fin dag idag, soligt och varmt :)

Min pappa va här i förmiddags och hälsade på, töserna glada att träffa morfar, det va ett tag sen, men nu fick vi ihop en träff :)

Sen stack jag ut för att leta kantareller.....gick inte så bra.
Sen stannade en bil där jag hade parkerat och jag gick..halvsprang tillbaka ifall det va så att hon inte kom förbi. Men hon hade kommit förbi, hon ville mest höra ifall jag hittat nåt :)
Nej, hade jag ju inte och damen va så snäll! Hon sa att hon precis själv hade varit ute och plockat en massa och sa att hon kunde köra hem och hämta lite till mig!!!
Jag tackade, men menade på att det behövde hon absolut inte göra.
Hon sa att hon visste ett ställe precis i närheten, så hon körde och ställde sin bil, ut kommer damen-med sin käpp och börjar traska ut i skogen med mig :D
Och visst hittade vi kantareller!!
Dock va det inte många alls, men kantareller va det.
Vi pratade lite och vi kom även fram till att det va rätt plockat där innan, så jag fick inte med mig så mycket alls.
Jag tackade så hjärtligast för hjälpen, den snälla damen körde vidare och det samma gjorde jag. Men jag hittade inte mer, va nog fler som varit där jag stannade igen, va rätt nertrampat.
Men, men jag fick komma ut lite iaf och jag ska se om jag kanske tar mig ut nån morgon i veckan som kommer igen.

Sen hem igen. Morgan hade kommit och sen har det varit en lugn dag.
Vi har snackat och Jocke och Morgan stack ner och hämtade mat. Käkat och snackat mer, suttit ute på altanen och ja, haft en allmät lugn och trevlig dag :)

Jocke stack ner till Hörby och handlade och hämtade söte-Frida :)
Hon stannar här i natt, så jag kan hänga med Jocke ut på marken tidigt, tidigt imorgon bitti för att spana lite :)

Sen imorgon ska Ninni få en Mamma-och-Pappa-dag!! :)
Tror hon kan behöva och tycka om det. Få ha oss för sig själv en stund, utan lillasyster.
Så jag har funderat på att vi ska sticka upp till Kristianstad, till Andy's Lekland, kan hon nog tycka är kul :)
Kanske ta en glass på vägen hem :)

Nu är det jaktfilm som gäller, Jocke tittar redan och jag småkollar då och då.
Inte länge kvar nu till premiären!!! Längtar..... :)

Jag skulle ha lagt upp lite bilder till er, men det kommer nog dröja innan jag kan det, för nu kan jag inte ens lägga in bilderna på datorn från kameran via sladden....
Så jag måste ha ett nytt minneskort, Jocke misstänker att det är helknas, därför jag har såna problem. Så ja, ni får ha bilder sen istället...

Ha de nu, så hörs vi sen gott folk!! :)



RSS 2.0