The new life

Igår va vi bjudna på middag hos Ingegerd och töserna :)
Va där vid 4 snåret, käkade och hade en trevlig kväll. Töserna va nog trötta, de va så envisa och småbusgia hela tiden....hehe :)
Nåja, man kan ju inte va på topp alltid!
Sen va det nog inte bara ren trött och trotsighet det handlade om för Ninni, visade sig när vi kom hem att hon hade feber... :(
Lillan däckade direkt när vi kom hem... :)
Ninni fick lite alvedon och hon fick ta tempen med. Det va ju kul tyckte hon och tog väl tempen en sådär 5-6 ggr :D

Jag och Jocke skulle kolla på UFC galan som gick i helgen. Det va mest Jocke som tittade på den, jag va astrött och somnade nästan direkt.


Idag börjar vårt nya liv! :)
Jocke började sitt nya jobb idag!
Kvar i 6 ringde hans klocka och det va inte bara han som gick upp, det va hela familjen. Van att få sova till 7 iaf, men det går detta med. Får det ju göra :)
Haha, som alltid när det gäller jobb, så är det lite blandade känslor. Är ju van att vi är samlade hela familjen nu, så kommer kännas konstigt och lite tomt nu när Jocke jobbar.
Men fan vad skönt att allt kan börja rätta till sig. Så underbart! Ni fattar nog inte....(eller ja, vissa av er ;) )
Bara sista biten kvar innan allt börjar rulla ordentligt! :)

Töserna och jag idag...ja vi får se vad dagen bjuder på. Lillan har redan gett upp och vilar en stund, hon kom nog på att det va rätt tidigt ändå, haha.
En maskin tvätt har jag satt igång och sen tror jag att jag under dagen ska fortsätta med alla leksaker, ta ner kläderna jag samlat ihop där uppe, lägga dem på plats i källaren. Ja lite småfix här och var :)

Bilen ska vi få imorgon!! :)
Jocke fixar nog det efter jobb. Och sen får vi fixa med Ninni med efter Jocke jobbat, hon ska till Frida, sova där och förlja med henne till Malmö på onsdag :)
Det är ju lov denna veckan! Roligt att hon får nåt lite speciellt att hitta på, så slipper hon bara va här hemma hela veckan.

Vi har ju lite svårt att hitta på nåt nu, har ju ingen bil.
Lite synd att det ska inträffa denna tiden på året, igen att vi sitter här utan bil...
Hade ju varit trevligare med sommar, men inte mycket att gör. Det fixar vi, det vet jag. Är ju inte som förra gången så. Vi ska fixa en pendlarbil till Jocke så fort vi kan. :)

Nej, nu ska jag ha mig en kopp kaffe till och sen får det nog snart va dags för lite frukost med snart!



Litt öl och vin :)

Det är en lyxlördag!
Vi dricker lite öl och vin. Det va ett tag sen :)

Frida är här, ska sova här i natt. Mange och Martine kommer närsom och vi tänkte att vi skulle ha en trevlig kväll med lite dricka och kortspel!
Kuligt!! :)

Töserna sover som små stenar redan. De vilade bara en stund i förmiddags, så de vä rätt trötta nu.
Lär väl bli en tidig morgon imorgon med, men det får man på köpet. Får trösta mig med att klockan kommer va en timme mer imorgon när jag vaknar ändå ju, klockomställning i natt ju! :)

Annars idag...ja, chill och jag har fixat lite med tösernas leksaker. Kom en bra bit iaf, ska fixa hyllor och lite fler ordentliga lådor till allt sen. Fixa deras rum efterhand :)
Nu har vi iaf inte så mycket saker här nere och alla nallar de asat ner då och då har åkt upp igen, de tog en jävla plats...

Nu ska jag korka upp vinet hade jag tänkt :)
Jocke sitter och roar sig med sin nya kompis, Google translate.....skriver en massa barnförbjuna saker på engelska och sen trycker han på knappen för att få texten uppläst....han har roligt :D

Ha en trevlig kväll alla, hörs imorgon!



Hostattack

Ninni började hosta, fick en riktigt hostattack och vaknade. Kom inte och la sig hos mig, men fortsatte hosta så att hon inte kunde somna om igen. Klockan va inte mer än halv 7...
Lillan vaknade med, så det va bara att gå upp!

Pigg kände jag mig då, men nu precis som för töserna, så kom tröttattacken med...så jag ska lägga mig på soffan, töserna vilar redan.
De är förkylda fortfarande våra små sötisar, stackarna. Det är ju så drygt när det håller i sig så.
Får hoppas att det ger mid sig snart!

Se vad som händer sen idag....



Telefonkö...

Ringde till dagis innan vi gick och la oss igår. Slippa gå upp idag för att säga att Ninni inte kommer idag.
Så lite sovmorgon idag blev det till slut. Lillan vaknade till vid 6/halv 7, men nöjde sig med nappen och sen blev det att gå upp vid 8, Ninni kom in och la sig hos mig vid halv 8 och strax efter började Lillan snacka, men vi fick ju ligga och dra oss lite :)

Suttit i telefonkö till vårdcenrtalen...
Tyckte först inte det va så farligt, jag hade plats nr. 5. Och snabbt därefter blev det 4.
Så jag väntade. Och väntade....
Tyckte det började bli lite drygt och det va bara vanliga signaler, ingen röst som berättade vilken plats jag hade, det bara tutade på.
Så jag provade att trycka 1:an, för att bli uppringd. Men det gick inte och sen hörde jag bara "ogiltligt nummer"
?
Det bröts, jag ringde upp igen, det bröts och jag fick samma röst i örat...va fan nu då?!
Ringde igen och tryckte snabbt 1:an för att bli uppringd istället. Fixade allt med det, gick in igen, satte telefonen i fönstret...ingen täckning!! MÖG!
Men sen när jag stod men luren i handen och funderade på vart fan jag skulle göra av luren, så ringde de! :D
Så tid fick vi, 13.40 ska va va där och se vad det är med Ninnis öra.

Sen får vi se vad som händer idag. Funderar på om jag ska se till att få tummen ur röven och sortera bland tösrnas leksaker. Det behövs verkligen!

Vi hörs sen, ha en bra dag gott folk!



Kladdit är gott

Det blev bara en liten stund för Ninni på dagis idag ju, sen bar det av till Hörby, jag och Lillan hoppade av på BVC och Jocke och Ninni fixade annat.
Lillan blev godkänd hos Gun, vägde lite över 8200 och det är godkänt med tanke på att vissa dagar inte varit så hungriga nu med förkyldning och så...
Sprutorna fick hon med och sen blev hon lite sur på Gun, inte lika kul att prata med henne efter dem...haha :)

Klara där, Jocke kom och hämtade oss. Ninni va hos farmor, hon hade fått frispel när de hade kört därförbi utan att stanna, haha. Unge! :)

Vi körde till bilfirman, fixade, donade...funderade. Blev inte som vi först tänkt, men det blev bilbyte iaf. En BMW istället för Saaben vi först tittade på. Jocke nöjd, Anna nöjd, en bra bil, bra skick och den har drag!!! :)

Efter ett tag där på bilfirman, så va de dags för Lillans tandläkarbesök. Jag och Lillan fixade det, Jocke stannade och fixade klart med bilen.
Det gick jättebra hos tandläkare. Inte för att det är nåt speciellt att göra, men med tanke på att Lillan inte hade vialt och va trött, så va hon på ett strålande och bra humör och fick tandläkardamen på fall :)
Hon visade glatt sina små tänder, fick välja en tandborste, fick en bok och ett klistermärke. :)

Sen hämtade vi Jocke och körde upp till svärmor för att hämta Ninni. Hon va gladfisen själv, va ju hos farmor! :)
Men båda töserna stannade en stund till, jag och Jocke körde ut en liten sväng till marken och fodrade. Eller ja, Jocke fick gå den där extra gången för att hämta fodret, jag ville inte gå en gång extra, utan väntade vid foderplatsen på honom. Vi hade ju bara vanliga skor och där är så jävla lerigt!
Fixat och klart och vi gick tillbaka. Givetvis skulle jag inte klara av att ta mig tillbaka och va torr om fötterna...Jocke misslykades redan innan :D

Tillbaka till svärmor, hämta töserna och handlade lite.

Hungrig som ett djur va jag vid detta laget. Då är jag fan inte normal. Kan knappt tänka, planera är inget som exicterar alls...jag går på off-läge då.
Lite choklad i bilen på vägen hem för sockrets skull och sen lite macka när vi kom hem gjorde susen :)
Töserna somnade i bilen och vi la dem när vi kom hem.
De sov en stund och vi blev med lite vile-sugna, la oss i soffan och slöt ögonen. Men då vaknade Lillan så klart. Varför inte liksom....och Ninni vaknade ju också då!
Så det påbörjades mat istället och jag gjord efterrätt med idag :)

Vi åt och sen gick vi minsann ut. Mörkt va det, men gatlyktan lyser upp trädgården lite iaf, så gunga gjorde vi en stund innan vi gick in och åt efterrätten :)
En efterrätt jag aldrig testat innan. Lite kul med nya saker!
Det blev faktiskt bra. Lite annorlunda och bra. Inte så klöddigt heller och går bra att göra i stort sett klart innan man sätter sig till bords för middagen och sen göra klart efteråt.
Men vi hade bara päronglass hemma, en sån av lite billigare modell och till detta skulle det smakat bättre med en riktigt god och bra glass!
Men det blev bra iaf, så det kommer jag göra fler gånger!

Sen va det trötta barn. Lite mys och sen somnade som stockar en efter en :)

Nu. Ja, jag är faktiskt själv lite trött. Men lite chill i soffan, se klart en film vi börjat med innan kanske vi gör innan vi själva går och lägger oss.

Imorgon ska Ninni va hemma från dagis, hon har ont i örat, så lika bra att hälsa på doktorn för att se va det är.
Sen får vi se om vi får hem nya bilen imorgon :)

Lite bilder får ni här, från idag, sen får ni ha det så bra, så höres vi av!


Dagens efterrät :)

 

Vi gjorde det enkelt för oss, åt med fingrarna :) Kladdit och gott!

 

Och heter man Lillan, så SKA man äta själv nu, annars strejkas det... :)

 

 

 

 

Här syrran-ät!

 

Sen blev det pusskalas :)

 

 

 

 

 


Trofévägg!

Dagen vi fick tummarna ur röven, så fick vi ju en hel del gjort och i den svängen så kom även Jockes troféer upp :)
De har ju inte kommit upp på sköldar än, men tycker det blev bra såhär med!
Finns ju många delade meningar om ifall man ska ha sina troféer på sköld eller inte och jag har själv varit en av dem som tycker att man ska ha det, att det är finast så. Men måste säga att jag tycker att detta blev riktigt bra :)









Dagens bilder

Regnig, grå och tradig dag. Men man blir alltid lite glad när man ser sina fina barn och de kan få en att skratta minsann :)


Efter badet igår, så flätade vi Ninnis hår, nu ser det ut såhär :)






Syskonbus :)



Gladfisarna






Kan minsann va argfis med! :)



Rynka på näsan och "sniffa" med den....klart båda töserna kan det!









Älskade töserna!



Rasande berg

En anledning till att jag inte känner för att blogga är nog lite för att jag är lite down. Är lite så nu, saker och ting inte går som man tänkt och planerat eller hoppasts på.
Då blir jag lite off och lägger då den energi jag har på familjen och hemmet istället. Har jag satt mig här har jag mest bara suttit och stirrat på skärmen och börjat fundera på allt...sen tappar jag all ork.

Men ja, jag har ju börjat med "Lillans inlägg". Dum känner jag mig för att jag inte fått tummen loss att bara göra det klart. Men så har det bara blivit.

Men idag har ett berg rasat ner från axlarna. Ingen liten sten här inte, det har verkligen blivit till ett berg.
Nu har det krossats och det va t.o.m så att jag fällde en massa lättnandes glädjetårar. Fy fan allstå.
Jag ser ett ljus. Ja, inte bara jag, vi!
Det kommer göra stor skillnad, i hemmet och familjen överlag och sen inom oss, mig och Jocke.

Jag har sagt det innan, men det kan nog fan inte understrykas tillräckligt. Fan vad jag är glad för min underbare Jocke!
Allt vi har gått igenom tillsammans, det hade jag aldrig gjort med någon annan. Beslut vi tagit, som vi kanske visst att inte är de bästa, men som gjort att vi fått mer tid med en samlad familj och varandra, de har känst bra, för att vi är båda med på det, glädjs båda åt tiden vi får med familjen. Och även om det kostat oss mycket på andra sätt, så är vi där tillsammans och vi tar oss igenom allt tillsammans.
Men sen finns det saker som inte går som det varit tänkt, folk som inte finns där på det sätt som vi väntat på när det väl gäller och då rasar allt.
Oro och lite ångest får man då på köpet, det är ju inte bara jag och Jocke, vi har ju två underbara döttrar och Atlas med.
Men berget som vuxit har raserats. Hela jag känner mig lättare.
Pengar är skit, men tyvärr är det svårt att överleva utan dem...snåla har vi lärt oss att göra, leva nästan utan något har vi en gång i tiden gjort. Utan Jocke hade jag aldrig klarat det.
Jag älskar dig över allt annat Jocke!



Ja, idag har Ninni varit på dagis, lite piggare och gladare än igår :)
Vi har käkat pannkakor till lunch, töserna åt riktigt bra!
Ska nog bli Salle-mat senare, hehe :)
Jocke har varit ute på marken en sväng, är på väg hem nu, resten av dagen blir nog rätt chill.
Det brinner gött i kaminen, blåser ju en del, så vi eldar upp ordentligt nu.

Vi hörs sen, nu kom Jocke :)



Ta det som det är

Ja, ni får ta bloggen som den är just nu...jag har inte haft ork på kvällarna, har faktiskt istället gjort mig själv tjänsten och bara lagt mig på soffan och chillat när töserna gått och lagt sig. Behövs märker jag.
Igår fick jag en jävulsk huvudvärk och tyvärr vaknade jag med den idag, inte kul alls...

Men jag kommer igång igen, så stå ut gott folk!! :)



Förlåt...

Ja, gott folk, jag får be om ursäkt för att det är tradet att klicka in här och det inte finns nåt nytt att läsa....
Jag har ett inlägg om Lillans 1-årsdag, men det har jag inte hunnit bli klar med. Är bilder och så som med ska in, så ni får tyvärr vänta...

Dagarna har varit blandat bra och obra här, sjukstuga har vi blivit...sådär halvdanna som vi är. ;)

Men jag ska sätta mig och göra klart det inlägget så fort jag har tid och ork. Lovar!
Nu pallar jag inte, har varit uppe sen lite över 6. Vi har tagit in och staplat 3 kubik ved i eftermiddags. Lite trött... :)

Ska chilla och mysa i soffan till en film innan jag somnar....eldas görs det här, så jävla go och härlig värme kaminen ger nu :)

Hörs, bajbaj kram på er!



1-års dagen och lite till

OBS! Tänk på att jag började skriva detta inlägget i lördags.....så läs rätt ;)

Igår blev vår älskade Lillan 1 år!
Tiden har verkligen bara tjoffat iväg och dagen kom då de va ett år sedan hon kom till världen :)

Ninni va på dagis igår, men Lillan va vaken hon med så pass tidigt igår, så vi hann ge henne paket innan det va dags för Ninni att gå till dagis :)
Självklart hjälpte Ninni till att öppna paketet :)

Sen iväg till dagis med Ninni.
Hämtade henne gjorde Jocke sen och sen klaffade töserna sin vila bra, så jag och Jocke fick äntligen tummarna loss och kom igång med källaren!!
Som vi fixade och donade här hemma, så skönt!! Det är sorterat vad som ska kastas, sparas, saker och ting har sin plats och veden, som faktiskt kom nu för en stund sedan, har plats i hallen :)

När töserna vaknade, så hjälpte de till med det sista de med och sen mitt i allt, när jag dammsugade där nere, så kom Ann och Jonny!
Oj, vad tiden hade sprungit iväg...jag hade inte ens hunnit baka... :(
Men hade ju köbekagor med hemma, så det fick bli det med kaffet :)
En gungställning fick tösern från dem, som de haft innan när de hade huset, nu har de en lite halvgnällig hyresvärd som inte vill ha märken i gräsmattan, så vi fick gungan :)
Lillan öppnade paket, finfina kläder fick hon och Ninni fick med ett litet paket, nya fina klämmor med hjärtan :)

Vi fikade och sen gick jag ner och städade undan det sista i källaren innan jag kände att det fick va nog. Nöjd med allt vi fått gjort!

Sen började Jocke med maten. Jag började må dåligt. Och sen ännu värre...så pass så jag va tvungen att gå och lägga mig i soffan, helt blek, benen upp i vädret...
Fan vad jag mådde dåligt.
Maten blev klar, jag va tvungen att ha i mig mat, så satte mig till bods och försökte äta...gick väl itne så bra, fick springa och spy...!
Fy fan vad jag hatar det. Är inte ofta jag behöver spy och fan är jag glad för det. ÖRK!
Men efter att jag va klart med det äckliga, så kände jag att jag började må bättre redan. Hade ju inte ätit nåt direkt och mat måste jag ha i mig. Så jag gick och satte mig igen och fortsatte äta...
Hehe, ja jag vet, inte nåt man kanske gör, men mat måste man ju ha i sig... :)

Maten avklarad och resten av kvällen blev lugn.


Nog om det. Lillan blev lite firad sen igen på söndagen. Det va lugnt och stillsamt på lördagen med, så när som på morfar som kom och tog en liten fika med oss, så en tur till Hörby blev det på söndagen.
Jag skulle göra tårta...men jag sammanfattar mig kort, med att det gick åt helvete och det blev ingen tårta...
In till farmor och farfar Fribbe, Hugo och Wille va med där och vi fikade och Lillan fick paket. Ninni fick med ett litet paket :)
Efter fika och en trevlig stund, så körde vi vidare till Ingegerd och töserna. Paket till dem där med och vi störde mitt i maten....hehe.
Jocke började få lite brottom, han skulle ut och jaga...Ninni ville stanna, satte sig till bords och högg in på maten, haha!
Jaha....så det blev så att båda töserna stannade där, jag körde hem Jocke, jag tog med mig vagn och bättre ytterkläder till töserna och sen körde jag tillbaka igen.
Jag fick middag sreverat :) Göttit!
Sen fick töserna lite glass, vi tog en kopp kaffe och sen gick vi ut en runda!
Riktigt skönt och en riktigt tervlig kväll! TACK!

Hem, töserna somnade båda i bilen på vägen hem, så det va bara att snabbfixa dem och lägga dem :)

Tack alla som firat Lillan, för allt fint hon fått!! Ja och allt fint Ninni fått :)

Skulle ju va med bilder här med, jag vet, men jag har inte bilder på allt än, så det kan jag fixa sen :)




Skulle ha röjt...

Hehe, ja det skulle ju röjas i källaren idag...men så blev det inte.
Vi körde ohc handlade present till Lillan, tog en fika, handlade och va på marken en sväng :)

Vi va inte hemma förrän på eftermiddagen igen och Jocke körde ut och jagade nästan direkt.
Jag och töserna åt, jag bakade bröd, fixade lite tvätt och sen fick vi ut och fixa lite att elda. Blåser ju en del och nätterna är rätt kalla, så lika bra att värma upp huset på kvällarna.
Sen va det inte mycket mer med töserna, Lillan gick och la sig och sen efter lite soffmys, så va det Ninni som blev trött och ville nanna :)

Jocke kom hem och nu...ja, vi får se vad kvällen bjuder på. :)

Imorgon är det en stor dag!!
Lillan, vår lilla loppa blir 1 år!!
Tiden bara springer...vår fina lilla tjej, som går, springer, hoppar och kommer med sina små enstaka ord blir 1!!
Haha, finingen vår :)

Lite firande blir det imorgon, bara lite lätt och sen blir det mer på lördag. Baka ska jag såklart göra, det ska bli namnam-bollar och tårta :)

Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs imorgon!



Dygenatt

Vi kom ändå i säng ganska i tid i natt. Men sen ställde Lillan till det...fy vad dryg hon va!! Skulle inte somna ordentligt...

Men det va ju bara att gå upp nu i morse  när töserna vakade...eller ja, jag låg och drog mig en stund, sen blev Lillan sur på mig... :)

Nu har jag fixat två bröddegar, de står och jäster nu och om några timmar är det dags att baka till dem :)
Vi ska iväg och handla lite sen och om vädret håller sig, så vi kan lämna Atlas i buren och åka alla tillsammans, så ska vi åka till marken sen tillsammans och kolla läget :)

Annars är det städning och tvätt som gäller idag, ta tag i källaren och få ordning här hemma!

Men vi hörs sen!!



Nja...

...jag kan väl inte direkt skryta om dagens utföranden....hehe.
Har inte gjort så mycket, inte kommit igång ordentligt. Fixat lite med tvätten, har bara en kasse kvar av barnkläder som ska tvättas och sorteras. De tvättades ju innan de lades undan, men vill gärna tvätta dem innan användning, de har ju legat i källaren...
Det börjar bli lite trångt i tvättstgan nu, har ju fått en liten hjälpreda till :)
Men vi löste det. Lillan drog ut kläderna från tvättmaskinen, Ninni kastade in det som skulle in i sorktumlaren och sen hängde jag upp det som skulle hängas  :)

Men nu när jag kommit så pass långt med kläderna, så kan jag börja få lite ordning i rummet där nere med, så att jag kan få väcka sakerna som är ivägen i hallen där nere. Där ska ju veden in sen. Det vi får hem nu, ska vi försöka få plats med  under trappan, längst den väggen. Men som det ser ut där nere nu, så får vi inte plats med nåt alls...
Tänkte att jag skulle komma igång när töserna gått och lagt sig. Är lite lättare då, och går framförallt lite snabbare...Lillan är så bra på att gå efter och dra upp saker som jag plockat undan nu... :)

Jocke är iväg och jagar, han såg saker han absolut ville se när han va på marken innan idag. Så han kom bara hemom och åt lite, hämtade bössan och sen körde han igen :)
Hoppas det bli nåt!! :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och jag ser att Ninni redan börjar bli trött, trots att hon vilat länge idag....men inte så konstigt när hon är lite sjuk ju... :(

Om inget annat så hörs vi imorgon igen! Hao de!



Slött...

Ja, jag skulle ha kommit igång med att röja källaren vid detta laget. Men så har det inte blivit.
Vi har bara slappat, Ninni har spelat på min mobil, jag hittade några spel hon tyckte om. Hon tycker ju det är så kul :)

Ninni är "bättre" om man kan säga så, hon har iaf ingen feber. Men blåsorna är ju kvar och hon har lite ont emellanåt, lite jobbigt att äta. Så frukosten blev fil.
Lillan är fortfarande lite förkyld, men inte alls som innan.
Kan ju hoppas på att den härrade sjukvevan kan börja lida mot sitt slut här sen. Vi mår lite dåligt här till och från Jocke och jag med, ont i halsen, hängiga. Jocke har sovit rätt länge idag, kom upp för en stund sen, mår inte riktigt bra idag.
Hör väl hösten till...

Lillan gick och vilade innan och jag skulle så smått börja med källare, men sen vaknade hon och Jocke kom ner med henne när han med då vaknade. Så källaren får vänta lite till. Jag kanske kan pårja så smått iaf, Jocke kanske kan sitta och päsa i soffan och morna sig med töserna :)

Tror inte det händer så mycket idag, här är ju lite att göra här hemma och vädret är ju inget som lockar en att ge sig ut heller...

Men, ja vi hörs sen!




Gårdagen

Under tiden vi väntade på en film och Jocke hittade en massa "nya" bra låtar, så satte jag mig med bilderna från igår, så tänkte ni kunde få dem nu när Ninni står klistrad frmaför tv´n och kollar Lilo och Stitch och Lillan går runt och leker med en "puderburk" som tillhör dockorna :)
Alla bilder är inte så bra, det va ingen bra fotodag igår, men ni ser iaf vem det är ;)





Korgen hade Lillan roligt med igår, hade ett lock till nån leksak i den :)






Lite syskonmys :)






Som sen blev syskonbus :D






En liten koll i nya leksakstidningen!



Va?






Sen blev det miner! :)
















Hösten är här....och trotsen..

..och det med bestämda steg tycker jag.
Regn och rusk. Som Ninni säger, "mamma, det blåser på Ninnis ögon, kallt" :)

Ninni har varit på dagis, Lillan hängde med och lämnade henne för Jocke va och jagade i morse.

Jaha....sen då...ja det har inte hänt så mycket egentligen. Jocke har fixt lite ved, eller ja, ved och ved. Den riktiga veden kommer sen när det är bättre väder :)
Jag har städat lite, tvättat och sorterat mer kläder. Om ett par dagar är jag nog klar :D

Ninni har inte varit sig själv idag, det har vi märkt och inte så konstigt. Hon kom till mig i eftermiddags och sa att hon hade ont i munnen och jag tittade efter. Blåsor på insidan av kinderna...
Jag googlade rundor lite och det klaffar bäst ihop med höstblåsor. Blåsor och feber. Inget att göra, mer än att lindra det onda som blåsorna orsakar och ge alvedon för eventuell feber och smärta. Annars gör man inget åt det, det går över av sig själv.
Smittar kan det göra precis i början, men det kan ju va så att hon fått det innan denna dagen med ju, så vet inte om hon smittar lägre. Men inget dagis imorgon för hennes del ändå, hon får bli feberfri och piggare iaf.
Stackaren!
Men sen är det emellanåt mer synd om oss än om henne, för fy bövelen vilken jävla period den lilla damen har kommit till....
Hon testar, hon kaxar sig, hon ignorerar.....AAAAHHH! UNGE!
Dt slutade idag med att hon fick ett redit utbrott...
Så det blev rummet, Pappsen hängde på, lugnade ner henne och sen kom de ner igen. Men inte skulle hon be om ursäkt (vilket hon annars äv jätteduktig med) för tidigare uppförande.
Så hon satt tyst i soffan sen resten av kvällen...
Klockan närmade sig läggdags och hon va jättetrött. Så vi fixade till ett snabbt snack om hur vi faktiskt inte ska bete oss, hon sa förlåt och vi mös till det i soffan lite innan vi sen gick upp och hon somnade sen gott :)
Skruttfian...inte alltid lätt att va liten :)

Lillan är fortfarande förkyld. Men hon hostar iaf inte så hemskt på nätterna. Skönt.
Hon är så cool nu, hon ska upptäcka, fixa, klättra, lära....slår huvudet till höger och vänster. Bulan borde va hennes andranamn... :D
Hon springer nästan, hon ska dansa, hon föröker så gott hon kan med kommunikationen, höll nästan på att säga "lampa" innan ikväll när hon satt med Pappsen i soffan och kollade på en bordslampa vi har här inne i brevid soffan :)
Men vilket humör hon har, kan bli rent tossi om det inte går som hon vill....

Nä fan, nu får de va nog...jag har en del bilder, men har inte kommit så långt som att lägga in dem i datorn än. Så de får ni ha en annan dag :)



Baka, baka, en masse kaka

Ninni började ju sin "fulla tid" på dagis idag.
Det va inga problem med att få upp henne, men hon är ju inte supersnabb sen ju, så jag får nog börja ställa klockan en kvart tidigare. Vi fick ta bilen i morse...

Under tiden Ninni va på dagis, så fixade jag med köket, tvätten och degen som sen skulle stå och jäsa några timmar till.
En liten stunds chill i soffan efter att Lillan hade somnat för sin vila innan jag sen gick och hämtade en nöjd och glad Ninni igen :)

Jocke åkte och jagade lite sen när vi kommit tillbaka och jag fixade bröden.
Ninni ville med baka, så då fick vi ju baka mer.
Chokladmuffins blev det och det va Ninni som bakade. Eller ja, hon höll i vispen när jag hällde i ingredienserna :)
Muffinsarna blev klara, Lillan och Ninni lekte och jag bakade bröden under tiden.
Men jag va sugen på att baka mer. Hade lite äpple i kylen och blev sugen på äpplemuffins. Fast inte såna vanliga, så jag satt och kollade igenom lite recept, mixade ihop lite och sen gjorde jag en liten havregojja som jag sen hade på toppen :)
Det såg ut att bli rätt gott minsann!
Men sen kom problemet. Jag hade inga riktiga muffinsformar och det va en hel del bakpulver i smeten. Det skulle räcka till ca 12 muffinsar, så jag gjorde 16 just för att mina formar är mindre och inte lika bra som man egentligen ska ha.
Men det hjälpte inte.
Det va muffins över nästan hela plåten sen!! :D
Hahaha, nåja, de gick att äta iaf, det ska väl se himmaluat ut eller?
Men jag ska fixa lite mer med själva peceptet och sen skaffa mig riktigta muffinsformar :)

Här är golle-muffinsarna :D

Sen fick det va nogbakat, det va vad vi gjorde fram till halva eftermiddagen hade passerat. Så lite fika fick det bli, vi gjorde varm bojboj och mumsade på det nybakade brödet :)

Och dagens bröd, t.v ett ljust bröd och t.h ett havrebröd :)

Lek och mys och chill har resten av dagen bestått av, blandat med en bråkig Ninni till och från. Men hon har nog varit lite trött med så...

När Jocke kom hem, så va maten på G, vi käkade och sen lite chill innan töserna gick och la sig.
Jag somnade här på soffan med Ninni när hon tittade på Simpsons....sen fick jag gå upp och natta henne.
Jocke sa att han kunde komma och väcka mig sen. Men jag kunde somna om sen...
Jocke sa när jag kom ner sen igen att han misstänker att jag kanske lider av sömnapné, eller hur det nu stavas...
Jag är konstant trött. Eller även om jag inte känner mig direkt jättetrött, så kan jag nästan somna när som helst, bara jag sätter mig ner och kopplar av.
Eller ja....jag får tröttattacker med bara sådär oxå. Ja, jag är allmänt jävla trött.
Och ja, det här med sömnapné är att man vaknar ("omedvetet"/utan att komma ihåg det) en jävla massa gånger per natt. Och detta kan bero på stress eller inre stress t.e.x.
Ja, inre stress, det kan jag mycket väl ha. Skulle inte fårvåna mig.
Får väl undersöka saken, om det är nån apné jag lider av eller inte...men de är iaf rätt störigt och jobbigt att va så trött som jag är.
Jag kommer ju upp på mornarna och på nätterna med om så behövs p.g.a töserna. Dagarna rullar på, men jag hade varit lycklig för en vila,men klarar mig ändå.
Sen kommer kvällen, jag kopplar av och sen pang blir jag trött och somnar utan att märka att jag är på väg att somna vissa kvällar.
Nåja, får se vad som händer.

Nu har jag ätit 3 chokladmuffinar och Jocke har ätit....lite fler :D
Lite NHL är det dags för nu, Jocke har redan börjat, för han pallade inte vänta på mig :)

Vi hörs imorgon!



En söndag

Jocke fick iväg och fixa lite innan idag. Lillan vilade, så jag och Ninni gick ner och tog ett bad och sen blev Skruttan klippt :)
Lagom efter det så däckade hon i soffan och Lillan vaknade :D

Jocke ringde och sa att han va klar, att vi kunde göra oss klara så vi kunde köra ner till lekplatsen.
Lillan fick lite käk, jag slängde snabbt ihop lite havreflarn till kaffet som skulle med till lekplatsen, däe vi skulle träffa upp Mange med :)
Allt va klart, Ninni vaknade och Jocke kom hem.
Sen bar det av.
Lite väl kallt va det faktiskt, men vi stannade en stund iaf och sen handlade vi lite innan vi sen körde till Anette och Rickard på kaffe.
Men, när man kommer dit på kaffe, så blir det ett helt buffébord med godsaker!! :)
Ni kan tro att Ninni njöt, haha.
Det blev glass med chokladsås, kakor, kex, chips och läsk!
Inte kloka! Men gott är det ju :)
Efter en trevlig kväll där med alla godaker, mys med katten och vovvarna så körde Jocke hem oss och sen körde han in till Frida för att hjälpa henne lite med engelskan.

Jag har lagat mat och vi har ätit, Lillan däckade strax därefter och Ninni varvade ner till Bilar 2.
Nu i skrivande stund däckade hon med :D
Bra att hon somnde nu, det är upp tidigt imorgon och från och med imorgon är det nya rutiner, upp vid 7!
Som tur är så är hon ju inte så svårväck och kommer igång bra när det behövs, så även om klockan är 20.30 nu, så kommer det nog inte va några problem imorgon bitti eller att få in de nya tiderna i rutin :)

Nej, jag får gå upp och lägga skruttfian min och sen ska jag fixa köket, tvätten och göra en deg till morgondagens bröd :)

När Jocke kommer hem är det nog NHL som väntas :)



Tjoff...

Tiden bara flyger iväg nu tycker jag. Redan söndag.

Igår va vi ju inne i Hörby. Dock hade väl dagen kunnat börja lite bättre än vad den gjorde bara...Atlas kom i bråk med en annan hund. Inte så bra, men ingen kom till nån allvarlig skada som tur är!

Sen bar det av mot fotbollscupen.
Jag och töserna stannade över första matchen, sen va det frukost för vår del uppe hos morfar :)
Ninni skulle inte följa med sen, hon skulle stanna med morfar. Jaha...
Så de gick och matade ankorna. Eller kastade bröd till dem iaf, de va visst så mätta så att de inte brydde sig om brödet.

Jag och Lillan tog oss tillbaka till IP och då hade Maria och barnen med kommit dit.
Jocke och laget spelade bra, de kom 3:a av 9. Så det ska de va nöjda med tycker jag. Speciellt med tanke på att de inte tränar, de träffas liksom bara när det är match :D
Men de skulle visst komma igång och träna nu med, så då lär de nog minsann bli redit grymma tror jag! :)

Ninni kom tillbaka med morfar sen och vi stannade sen för att se finalen med innan vi körde hem.
En trevlig dag blev det.
Det va soligt och fint, även om det inte va direkt varmt, så va det en fin höstdag!

Väl hemma hände inte mycket, slöa hela familjen. Jag och Jocke kollade på Jägarna, tösrna lekte och vilade lite.
Sen blev det Salle-mat och när töserna hade lagt sig, så spelade jag och Jocke NHL :)



Idag ska vi se om vi tar en sväng till lekplatsen. Jocke skulle nog hjälpa Frida med lite engelska med idag, så kanske kan ta en sväng till dem och ta en kaffe, så får vi träffa Ingegerd med :)

Nu ska jag iaf dricka lite kaffe och sen ska jag fixa lite mer tvätt.



Jobb avklarat

Jobbat idag, färdig för denna veckan. Hela en dags arbete, hehe. Helt slutkörd...
Haha, nä men hade kunnat va det om det hade varit en ordentlig fredag, men va inte så mycket att göra som man förväntar sig av en fredag...

När jag kom hem, blev det lite mys och ompyssling av Lillan direkt. Hon har sin rethosta och det gör nog ont i halsen när hon hostar. Så hon fick lite alvedon och nu har hon fått lite välling med, så hon somnar ordentligt, för det gjorde hon inte efter bara alvedonen och myset :)
Kan ju hoppas att hon får sova gott i natt.

Imorgon är det Hörby som gäller för hela slanten. Jocke har cup och jag och töserna hänger med! :)
Får klä de små liven ordentligt...
Hälsa på morfar ska vi passa på att göra, han ringde igår och efterlyste töserna. En liten sväng till mormor får vi nog med ta.
Ska se om svärmor med är hemma, så kan vi kanske sticka dit och ta en kopp kaffe med, så får töserna träffa farmor med.
Rena släktdagen verkar det bli :)

Om en vecka fyller Lillan år. Hon blir 1 år....!
Kan ni fatta....fan vad tiden går :)
Vår fina tjej :)

Nä, nu har jag inte mer tid...ska få stryk av Jocke i NHL :)



Jobb avklarat

Jobbat idag, färdig för denna veckan. Hela en dags arbete, hehe. Helt slutkörd...
Haha, nä men hade kunnat va det om det hade varit en ordentlig fredag, men va inte så mycket att göra som man förväntar sig av en fredag...

När jag kom hem, blev det lite mys och ompyssling av Lillan direkt. Hon har sin rethosta och det gör nog ont i halsen när hon hostar. Så hon fick lite alvedon och nu har hon fått lite välling med, så hon somnar ordentligt, för det gjorde hon inte efter bara alvedonen och myset :)
Kan ju hoppas att hon får sova gott i natt.

Imorgon är det Hörby som gäller för hela slanten. Jocke har cup och jag och töserna hänger med! :)
Får klä de små liven ordentligt...
Hälsa på morfar ska vi passa på att göra, han ringde igår och efterlyste töserna. En liten sväng till mormor får vi nog med ta.
Ska se om svärmor med är hemma, så kan vi kanske sticka dit och ta en kopp kaffe med, så får töserna träffa farmor med.
Rena släktdagen verkar det bli :)

Om en vecka fyller Lillan år. Hon blir 1 år....!
Kan ni fatta....fan vad tiden går :)
Vår fina tjej :)

Nä, nu har jag inte mer tid...ska få stryk av Jocke i NHL :)



Så kom helgen

Då är det fredag och helgen är här. Inte för att det är nån större skillnad på dagarna för en annan, men fredag idag och jobb väntar :)

Ninnis sista dag på dagis för denna veckan, på måndag är det upp i tid och det är "full tid" varje dag.
Hon har gjort ett fina armband på dagis idag, glittrigt och fint :)

Lillan är inte helt hundra...snorig och lite febrig. Så hon har fått lite alvedon och ligger och vilar nu. Hon hostade lite i natt, så hon kunde inte sova så bra, vi va uppen timmes tid mellan 4 och 5 i morse, hon och jag. Lite alvedon, välling och mys, så somnade hon sen gott igen.

Hoppas ni alla får en bra fredag, nu ska jag ta en skiva till av brödet jag bakade i natt. Men vitlök i!! :) Det blev fakitski guttit!! :)



Då fortsätter vi...

Ja, idag får det forsättas med fixandet här hemma. Kom ju en bit igår och idag ska jag iaf bli klar på ovanvåningen, varvat med en del tvätt...och sen får jag fortsätta i källaren, först med tösernas kläder och sen ska där med röjas!

Ninni är på dagis, idag och imorgon ska hon va där 9.30-11, sen på måndag börjar allvaret ;)
8.20-11-20, måndag till fredag :)

Nu macka och lite musik-dvd, innan jag kommer igång. Och en kopp kaffe :)



En bit på vägen

Ja, jag la ju upp ett litet uppdrag för denna veckan-att gå igenom tösernas kläder.
Det är skittradit, så är det bara. Nog mycket för att det har blivit en sån jävla röra i detta hem. Jag diggar inte sånt. Är inte jag, men nu har jag själv ställt till det och får bita i det jävligt sura äpplet.
Men med mitt jävlar-anamma så ska det fixas det med och jag tog faktiskt tag i det idag. Har rensat bland kläderna i garderoben, så nu kan jag börja lägga in allt som väntar i tvättstugan på att få komma upp till garderoben igen och inte ligga där och ta massa plats.
Men ack så tacksam jag är för bordet Jocke fixade till mig i tvättstugan!! Den är guld värd! :)

Ja, så en bit på vägen med alla kläder har jag kommit i af. Något jag vill ha är plastlådor med lock som jag kan lägga de kläder i som inte används. Så jävla praktiskt. Ett senare projekt....

Ninni blir nufötiden lämnad direkt på dagis, jag stannar inte alls och det gör inte Ninni något längre heller. Hon trivs, det märks verkligen och hon är väl införstådd med att hon ska va där själv och när jag sen kommer, så är det dags att gå hem. Kommer ju en dag igen :)
I morse sa hon t.o.m till mig när vi hade gett varandra hejdå-puss-och-kramen "så mamma, gå nu". Hahaha, snuttan min :D
Bra att hon trivs iaf :)

Lillan har flyttat in i Ninnis run nu. Dags för dem att börja dela rum. Så kan Ninni kanske tycka att det känns bättre att sova där med. Slippa va helt själv när Lillan sover i vårt rum.
Och vi kan få vår säng igen :)
Lite mer plats, ingen Ninni som blir varm och sparkar av sig täcket, vilket leder till att vi inte heller kan få ha ordentligt med täcke då Ninni lägger sina ben över täcket och "låser" det.....suck!
Räcker att jag och Jocke bråkar om täcket ;)
De började sova i sitt rum igår. Gick ok för jag väl säng, men Ninni kom till oss vid 4-tiden och inte nog med det, hon fick mig att gå och leta efter snutten...som jag inte hittade förrän när vi gick upp idag...
Men det ska nog gå bra detta. Så kan vi få sova bättre med.

Nä, nu har jag suttit här och ugglat så det räcker. Ha lite mys och egentid med Hjärtat mitt med innan sängen kallar.

Sen hoppas jag att morgondagen kan komma med lite mindre ångest med....dagen va ju tvungen att bjuda på lite av det med....ängest över lite av allt...tradit, men verkligheten.

Hao en gutti kväll alles!!

Ja, just det!! Välkommen hem Ingegerd!! Hoppas du har haft det bra!! :)



Bröd och namnam

Ninni va själv hela stunden på dagis idag och det hade gått jättebra. Hon ville ju stanna lite till när jag hämtade henne, men ingen protest att hon skulle hem, ska ju dit imorgon igen :)

Sen har vi bakat bröd, det blev lite väl hård skorpa på de två första...men jag har ett till på G iaf. Det går ju att äta iaf :D

Sen har jag testat en sort till av coockie-pops. Jag testade en sort i helgen och nu har jag en annan smak. Men de jag gjorde först va godast.
Men jag gör nog båda till Lillans kalas ändå. Är ganska mycket chokladsmak i de första, så kanske inte faller alla i smaken :)

Nu ska jag klä på Lillan, så sticker vi över till grannen på en kaffe och kollar in veden. Jocke och Ninni vilar, så då kan vi ju passa på sålänge :)



Skitväder!

Vi som skulle över till grannen och ta en kopp kaffe och fixa lite med veden....men hur spännande är det i sånt här skitväder..?!
Kan ju inte direkt lämna Atlas ute i buren när det regnar såhär heller. Så det får vänta då, ser vad det blir för väder imorgon istället.

Allt gick bra på dagis idag. Och Ninni tyckte nog det va roligt att Lillan va med och lämnade henne. Vi stannade en liten stund och Lillan gick raka vägen in och började leka hon med :D
Men sen gick vi och Ninni sa glatt hejdå och gav oss varsin puss och kram.
Det blev en liten sväng till affären och vi va hemma en liten stun innan vi fick gå igen. Då va Lillan trött och hon va på väg att somna under tiden vi va hemma...men hon va på bra humör ändå och när vi sen kom hem igen, så somnade hon gott :)
Ninni va rätt trött hon med, satt och slöade i soffan och sen vilade hon med en stund.
Då passade jag med på att vila, mår inte riktigt hundra idag, har nog en rejäl förkyldning som lurar...
Sen va Ninni söt och go!
Hon vaknade till, bad mig att hjälpa henne att sätta igång en film och sa sen att jag skulle vila lite till, hon tittade på film så länge!
Sen la hon filten över mig igen och gick och satte sig i andra soffan.
Härliga, underbara tös!!
Jag låg och slummrade ett litet tag till, sen vaknade Lillan med, så då påbörjade vi eftermiddagen.

Vi har fikat lite och nu istället för att fixa med veden, så ska vi städa lite och baka lite med :)
En kopp ta ska jag först göra till oss, kanske kan känna mig lite bättre efter det.

Ha det bra i regnet!



Det hänger i...

Drygt att va trött. Igår kunde jag bara inte hålla mig vaken när vi skulle se på UFC. Jag t.o.m satt och sov.
Skitdrygt!

Lillan vaknade 6.40 idag med, så onödigt! Det hade ju kunnat bli ett par timmar till, men nejdå.
Så jag känner mig rätt sliten även idag och det gör mig på nån vänster lite irriterad, vill ju inte va såhär.
Men jag dricker kaffe och sen får vi se om töserna kan synka sin vila, så jag med kanske kan få en halvtimme eller timme :)

Jocke är iväg och jagar älg!! :)
Hoppas han får nåt!!
Han kommer va iväg precis hela dagen.
Jag tycker om jakt, men jag skulle nog sldrig satt mig i ett torn hela dagen. Ajsing-bajsing i röven...!!

Om en timme ska jag och Lillan gå och lämna Ninni på dagis. Jag hoppas att vi ska göra som vi gjorde i torsdags, att hon är där själv, just med tanke på att jag har Lillan med mig. Annrs får de väl ta att jag har henne med mig även om jag ska stanna en stund.
Men jag tror nästa att Ninni ska va där själv. Vet att hon inte har något emot att va där, så det är nog bara att lämna henne :)

Sen ska vi jobba lite i eftermiddag. Ska kolla över lite ved som grannen har som vi får :)
Ska kolla vad som behöver göras, se om där är nåt jag kan göra idag kanske.

Nej, en kopp kaffe till nu och sen får jag börja göra oss klara för avfärd. Jag är iaf glad att det inte regnar, så slipper jag iaf klödda med regnskydd och sånt med...

Hörs sen!



Slut i kroppen

Jag har jobbat fredag och lördag. Sovit en timme från fredag morgon till lördag kväll. Så helt slut i kroppen...
Jocke va chaffis en liten sväng igår när jag kom hem, ja la mig på soffan började kolla på serien vi ser på, för att komma ikapp Jocke lite som kollade en del på den igår.
Men jag kom inte ikapp honom, långt därifrån...det tog nog inte 5 minuter efter att jag lagt mig tillrätta, sen sov jag.
Men det behövdes ju så. :)

Nu vid 8 vaknade Lillan och tyckte vi skulle upp, så jag väntar nu bara på de sista dropparna kaffe som ska rinna ner i kannan, sen får jag mig en kopp. Eftersom det känns som att jag lätt hade kunnat sova några timmar till, så är den koppen kaffe efterlängtad nu...

Ninni har sovit hos söta Frida i natt :)
Hon ville låna Ninni igår och det blev övernattning med. vi ska hämta henne sen och sen ska vi se vad kuligt vi hittar på idag :)
Jag är ledig iaf :)

Första frosten har nåt Önneköp i natt...d åär det dags för det med då.
Måste få tunnen loss och gå igenom tösernas kläder igen och få fram mer varma kläder känns det som. Får bli kommande veckans projekt.

Jepp, hoppas ni alla har en bra helg. Nu är det blöjbyte och sen kaffe som väntar! :)



Inget dagis...

Ninni vaknade vid 2-tiden i natt...hon hade växtvärk. Stackaren.
Inte nog med det, hon började få ögoninflammation med.
Lillan vaknade med till, så det blev en lite nattlig familjestund i detta huset.
Lillan somnade sen igen och vi kollade vidare på serien, men sen somnade jag och missade det sista innan det blev hög tid för att ta sig upp till sängen ist.

Så idag är Ninni hemma från dagis. Så för att ändå hitta på nåt, så har vi bakat lite nu :)
Va sugen på att baka redan igår. Och i förrgår. Så idag gjorde jag slag i saken och det blev chokladmuffinsar!
Länge sen jag gjorde det och det blir ju lite mer av det hela än att göra en kladdkaka eller nåt, så jag ska ta med mig några till jobb idag.



Jepp, jag ska jobba idag. Va ju ett litet tag sen nu.
Och ja, det är väl de vanliga blandade känslorna om det. Kul att hitta på nåt annat för en dag, men...borta bra men hemma bäst :)
Men familjen, då trivs jag!
Men jobb är ju ett måste, hehe :)

Det är ju inte mer än nån månader till, sen är det dags att ta itu med den biten på allvar. Lillan börjar på dagis i januari och då är det bara att hugga in ordenligt på jobbfronten.
Så får vi se vad det blir av det. Trivs ju som fisken i vattnet på jobb. Med jobbet och med de jag jobbar med, men tiderna får jag ångest över. Vara borta så mycket från familjen är inget jag tycker om. Vara ifrån barnen varje kväll, inte få ha kvällsmys eller natta dem, det får jag ångest över.
Bara ha familjetid påförmiddagen-det är ångest.
Men men, nåt ska jag nog få ihop :)

Nu ska jag ta en kopp kaffe till, ner och fixa tvätten och sen får Jocke med komma upp :)



Själv på dagis

Idag gick vi till dagis som vanligt, men jag stannade bara en liten stund. Sen fick Ninni va där själv för första gången!
De skulle leka med lera när jag gick, så sysselsatt va hon :)
Puss och kram och hejdå. Inga problem där inte!

Är nog mer så att det hela tiden varit jag som varit lite nervös och tyckt att allt känts konstigt, och inte Ninni...
Det va tomt att gå hem själv, nu har jag ju ändå varit där tillsammans med Ninni hela tiden och sen gått hem med henne....nu gick jag där själv. Och kom hem själv.
Men det gick! :)
Det va ju ingen lång stund hon skulle va själv och sen när det va dags att hämta henne, så gick Jocke och fixade det. Jag och Lillan fixade pannkakor under tiden, så det blev dagens lunch :)
Ninni hade haft det kanon på dagis själv och hon ville knappt hem! Skönt att hon trivs så bra redan :)

Efter pannkakorna så har töserna nu vilat en stund och jag och Jocke har kollat serien! Den är ju bara så bra!

Annars idag...ja, jag ska ner och fixa lite tvätt nu snart, annars blir det bara lugnt. En mysig innedag i det ruskiga höstvädret.
Lite sugen på att baka är jag, men vet inte riktigt vad det skulle va. Får se om jag kan komma på nåt sen kanske.
Mat idag...blir nog Salle-mat :)

Vi hörs sen, ha det så bra så länge!!



Lillan...

Jag hade satt klockan på 8, lite lagom tyckte jag då vi ska va på dagis 9.30.
Men Lillan höll inte med, hon vaknade vid 7. Så nu sitter vi här och jag väntar bara på att kaffet ska bli klart så att jag kan få mig en kopp.
Vi va uppe sent i natt....visserligen vilade Jocke en bra stund igår eftermiddag och jag fick en vila senare på kvällen efter ett misslyckat försök.
Men känns ändå att man kom i säng sent....fast det är inte så oväntat heller. Vi har hittat en serie igen som är skitbra!
Sons Of Anarchy heter den. Riktigt bra serie om MC gäng, livet runtomkring, innehåller lite av allt! Rekommenderas! :)

Annars igår hände inte så mycket, jag bakade lite bröd, tvättade och kom aldrig till dammsugningen. SÅ dit får jag väl ta mig idag. Hata hundhår!

Nu är det kaffe och sen väcka Ninni som gäller!
Hörs sen!



Dagis!!

Första dagen på dagis är avklarad! Eller rättare sagt, första inskolningsdagen :)
Upp i bra tid, frukost och allt klart och det va dags att gå. Ninni sa hejdå till Pappsen och Lillan och sen gick vi!

Men vad annars än att vi får sätta vår prägel direkt....jag vet inte om jag missat det eller om de faktiskt inte sagt något om det...men vi kom för tidigt.
8.20 va vi där, hon ska ju va där 8.20-11.20. Men nu under inskolningen skulle vi inte va där förrän 9.30 :D

Men vi va lika välkomna ändå, jag fick en kopp kaffe och första inskolningstimmen gick hur bra som helst, trots att det blev lite tidigare lagd :)
Samma sak imorgon, fast rätt tid!


Stolta tjejen visar sin dagisväska innan avfärd :)



Finingen :)
(bilden när hon log så fint blev så suddig :( ...)



Vår stora tjej börjar dagis :)

På vägen hem sen, så stannade vi till och plockade kastanjer som vi såg på vägen dit, så de ska vi pyssla med sen i eftermiddag :)

Annars blir det nog bara lugnt och chill idag. Stackars Jocke har ju fått bihålsinflammation....fy, tycker synd om honom. Han har så ont ohc är hängig och har feber.
Men inte ska man väl gå till läkaren för det....
Nåja, har han inte blivit något bättre imorgon eller så, så får han minsann ge sig så vi får komma iväg till läkaren.

Jag har ju inte bloggat på några dagar...vi har haft gäster i helgen, så inte samma tid till det :)
Sen i söndags, så va vi på Andy´s!! :)
Frida va också med och härjade, en riktigt kanonhärlig eftermiddag, ni ska få både bilder och filmklipp sen!! :)

Hörs sen, ha det så bra så länge!!



RSS 2.0