Hösten är här....och trotsen..

..och det med bestämda steg tycker jag.
Regn och rusk. Som Ninni säger, "mamma, det blåser på Ninnis ögon, kallt" :)

Ninni har varit på dagis, Lillan hängde med och lämnade henne för Jocke va och jagade i morse.

Jaha....sen då...ja det har inte hänt så mycket egentligen. Jocke har fixt lite ved, eller ja, ved och ved. Den riktiga veden kommer sen när det är bättre väder :)
Jag har städat lite, tvättat och sorterat mer kläder. Om ett par dagar är jag nog klar :D

Ninni har inte varit sig själv idag, det har vi märkt och inte så konstigt. Hon kom till mig i eftermiddags och sa att hon hade ont i munnen och jag tittade efter. Blåsor på insidan av kinderna...
Jag googlade rundor lite och det klaffar bäst ihop med höstblåsor. Blåsor och feber. Inget att göra, mer än att lindra det onda som blåsorna orsakar och ge alvedon för eventuell feber och smärta. Annars gör man inget åt det, det går över av sig själv.
Smittar kan det göra precis i början, men det kan ju va så att hon fått det innan denna dagen med ju, så vet inte om hon smittar lägre. Men inget dagis imorgon för hennes del ändå, hon får bli feberfri och piggare iaf.
Stackaren!
Men sen är det emellanåt mer synd om oss än om henne, för fy bövelen vilken jävla period den lilla damen har kommit till....
Hon testar, hon kaxar sig, hon ignorerar.....AAAAHHH! UNGE!
Dt slutade idag med att hon fick ett redit utbrott...
Så det blev rummet, Pappsen hängde på, lugnade ner henne och sen kom de ner igen. Men inte skulle hon be om ursäkt (vilket hon annars äv jätteduktig med) för tidigare uppförande.
Så hon satt tyst i soffan sen resten av kvällen...
Klockan närmade sig läggdags och hon va jättetrött. Så vi fixade till ett snabbt snack om hur vi faktiskt inte ska bete oss, hon sa förlåt och vi mös till det i soffan lite innan vi sen gick upp och hon somnade sen gott :)
Skruttfian...inte alltid lätt att va liten :)

Lillan är fortfarande förkyld. Men hon hostar iaf inte så hemskt på nätterna. Skönt.
Hon är så cool nu, hon ska upptäcka, fixa, klättra, lära....slår huvudet till höger och vänster. Bulan borde va hennes andranamn... :D
Hon springer nästan, hon ska dansa, hon föröker så gott hon kan med kommunikationen, höll nästan på att säga "lampa" innan ikväll när hon satt med Pappsen i soffan och kollade på en bordslampa vi har här inne i brevid soffan :)
Men vilket humör hon har, kan bli rent tossi om det inte går som hon vill....

Nä fan, nu får de va nog...jag har en del bilder, men har inte kommit så långt som att lägga in dem i datorn än. Så de får ni ha en annan dag :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0