Tattoo sugen?

Va med och tävla, så kan du kanske få åka upp till Stockholm och dessuton har du chansen att få sin drömtatuering!!!

TÄVLA HÄR!!



Sommar?

Kollade väderprognosen...är det så att sommaren kommer ordentligt och är här för att stanna nu tro?
Hade inte varit så pjåkigt :)
Tummen upp för fint väder!!

Jag sitter här med Lillan, hon väckte mig vid halv 8...sen gick vi upp vid 8. De andra sover vidare. Skönt om Ninni kanske kan börja sova lite längre igen...men varar säkert bra ett litet tag.
Hon har haft lite svårt att somna senaste nätterna, har blivit sent då...och igår va det jag som somnade innan henne, så Jocke kom upp och väckte mig, hehe :) Ninni hade smygit ner och här satt hon med Jocke och va lide gla :D

Dagarna knallar på, Jocke börjar bli bättre igen. Konstigt mög som går nu...
Töserna är hostiga och lite allmänt pipiga...jag kände mig konstig till och från igår. Mög är vad det är!!

Jag rensade trädgårdslandet igår.....säger en sak. Jag hatar sniglar!!!!
Har lite sallad kvar, resten har de kapat!!! Fan ta dem! De kan väl äta nåt annat!!!
Men rädisor har jag gott om :)
Morötterna har börjat komma upp med och de ser jag fram emot att få smaka på sen :)

Lillan kommer nog snart krypa, eller hur hon nu kommer göra. De har ju lite olika sätt, de härade små, att ta sig fram på. Men hon snurrar och vänder sig och snurrar lite till och sen är hon helt plötsligt inte alls där man la henne och hon puttar upp rumpan i vädret :)
Hon absolut älskar att bada! Hon och Ninni badade igår :)
Ninni är så snäll och omtänksam när det gäller Lillan, så man blir nästan lite rörd ibland. Hon går och ger henne nappen om hon är ledsen, vill så gärna ge henne saker (dock såna som Lillan inte får ha ibland), dela med sig av sin mat till henne och det pussas och kramas lite då och då.
En bra storasyster hon :)
Ja, sen är det givitvis lite av det här som hör till med...."nej, inte Lillans!!" och sen rycker hon något från Lillan som Ninni inte tycker att hon ska ha för att det är Ninnis.
Men hon börjar bli bättre och bättre på det, få kläm på att Lillan bara lånar och får inte Lillan låna något av Ninni, så får inte Ninni låna något av Lillan.
Underbara tösern :)

Nej, nu ska jag ta mig en kopp kaffe av det nyputtrade i köket. Ska ner och slänga in tösrnas lekfilt (som den har blivit) i tvätten. Den får inte torktummlas, så med ett strålande väder idag, så kan den hänga ute, så tar det inte en evighet...den är rätt tjock..

Ha en bra dag!!



Kunde varit bättre...

Igår blev det en kanske lite konstigt, men ändå god kombo av middag.
Vi va hos familjen Eckhoff på kvällen och vi käkade ihop. Jocke hade gjort gigant smörgåstårta och Eckhoffs grillade :)
Gott va det och smörgåstårtan blev lunchen idag med, ännu godare :)

Jocke har dock blivit sämre igen. Inget kul alla, rätt bull. Men tycker faktiskt lite synd om honom....

Töserna är det iaf bra med...men Ninni har ätit en massa, absolut jättebra, men det gör hon ju iblnad innan hon blir dålig....vill inta ha sjuka barn nu igen när de blivit av med sin förkyldning...

Ska hämta mat från Salle idag, pallar inte laga något...sen är det fortsatt lugnt som gäller.

Hoppas ni alla haft en bra helg iaf!!



Familjedag :)

Ska ha en liten familjedag idag. Snälla Frida kommer och passar Atlas så vi kan få komma iväg en sväng. Vad vi hittar på får vi se när vi sitter i bilen och kör iväg. Funderade lite på Skånes Djurpark, men vädret ser inte så lovande ut. Men vi får se, kanske kan ta en liten sväng iaf, så Ninni får se grisarna :)

Jocke är bättre, skönt! Jag har inte märkt av mer än det lilla illamåendet och det är jätteskönt! :)

Jag och töserna har precis ätit frukost och nu sitter Lillan i sin gunga och snckar och har sig. Ninni går runt och småfixar lite här och lite där. Väntar på att Jocke ska komma tillbaka, han är och hämtar Frida.

Jag får gå och göra mig och töserna klara, så vi kan åka sen när de kommer.

Ha en bra dag alles, det ska vi ha! :)



Lite sjukligt och en duktig Ninni...

Ja, datorn dog och jag hade ett halvt inlägg här....nu skiter jag i att skriva om det...

Jocke är sjuk, har inte varit mycket med honom idag.
Så jag och töserna körde in till Hörby i förmiddags, fixade lite små ärenden. En vända till apoteket, så nu blir det inga syskon till töserna :)
Än iaf....en liten sladdispåg senare kanske ;D

Annars har dagen varit lugn...jag skulle ha tvättat en massa idag hade jag tänkt, men det har inte blivit av. Tror det ligger kvar imorgon med...

Köpte whisky till Jocke idag. En liten krya-på-dig-present :)
Ska kanske själv ta sig en liten jävel ikväll, hålla kroppen lite mer fri från bakterier, hehe.

Imorgon blir nog en lugn dag med. Tvätta får jag väl göra....men annars inget planerat. Se hur det är med Jocke...men så som han sovit idag, har knappt sett honom, så ska han nog snart komma på fötter igen. Kanske komma igång och äta med...han har nog rasat ett par kilo till nu..
Men, som sagt, får se vad som händer.

Måla vill jag göra.....men jag har inte så mycket färg. Eller duk, för den delen....känns som jag ska önska mig en tur till Pema :)
Har funderat lite på att köpa duk på rulle.....får kolla upp vad det kostar tror jag. Och sen se vad övrigt material kostar, ska ju ha ramen med. Lite mer arbete hade det ju blivit, men kan göra vilka storlekar jag vill med ju....

JA HÖRRENI!!!
Idag köpte jag en potta till Ninni. Hon har ju tagit sina egna initiativ med att ta av blöjan, inte velat ha den under vissa dagar, gått på toaletten. Men sen bara struntat i det och det har varit några "olyckor" under dessa dagar.
Nu fick jag nog, köpte en potta och gissa vad Ninni gjorde så fort vi kom hem?!
Ja, satte sig och kissade!
Sen har hon gått med trosor hela dagen förutom när hon vilade, men den blöjan va torr när hon vaknade och hon gick och kissade på pottan när hon kom ner :)
Inga olyckor och hon har själv gått och kissat utan att vi haar behövt "påminna" henne!!
Så duktig! :)
Nu ska det nog bli nåt redit av det :)

Ja, nä nu får det bli en avrundning av denna dagen minsann. Hoppas ni haft en bra dag, så hörs vi!!



Tjenare!

Ja nu va det ett par dagar sen jag skrev. Inte pallat bara...

Lite har det hänt iaf.....hm..ska vi se......

Ja, i tisdags så körde jag in till Kulturkalaset till klockan 21, då Hasslahoff skulle spela. Jag mötte upp Frida där inne och sen kom Emma och kompani med och sen va det dags.
Jag har pratat med David, som är Hasslahoff, om att jag ska ta foto på honom till hans nya hemsida och då tänkte jag att det ju vore kanon att ha lite bilder från en spelning med.
Vi tog plats, jag hade ett par tjejer som skulle snacka med varandra lite då och då, så jag fick ett huvud med på bilderna...morr.....så jag fick flytta mig och alla utom Frida skulle gå någon annan stans, jag skulle inte va något hej hopp sällskap, då jag ändå fick flytta mig, så sa till Frida att hon lika gärna kunde gå med de andra. Varför sitta där och glo...
Jag gick och ställde mig på bättre plats och jag fick en del bra bilder. Roligt =)

Hem sen igen och lagom till Lillan skulle ha mat igen :)
Ninni sov gott och töserna kan nog inte annat ha trivts med att va själva hemma med Pappsen, kan jag tänka mig :)



Vad mer....ja, dagarna har fått bli innedagar, då det blåst och inte varit direkt varmt. Vi har målat lite, städat, lekt och ja, vanliga dagar.
Igår målade Ninni mer färg på sin egen mage än i boken, så det blev ett bad för henne sen. Men inget hon tackade nej till :)

Jag har med målat lite....och jag har börjat skissa på nästa tavla :)

Igår körde jag och handlade snabbt när Jocke hade kommit hem. Jag va nog sist in och sist ut ur affären...hehe. Sprang rundor för att hinna :D
När jag sen kom tillbaka så hade Lillan druckit välling och hör och häpna! Hon hade druckit en hel flaska!!!!
Gjorde nog på sig att det inte va jag som gav henne och att jag inte va här alls! Duktiga tösen!!
Nu funkar det nog =)

Töserna annars då. Det är bra med dem. Märks dock att vi inte har varit ute och busat på Ninni. Lite rastlös och tjivig....lite dryg ibland om man säger så. Men får man på köpet. :D
Lillan har sina två tänder nere, jag misstänker att ena där upp är smått på G med...
Hon äter mer och bättre och nu sitter hon riktigt bra!! :)
Ska hon sträcka sig efter nåt eller vända sig efter nåt, så blir det inte så bra, men dröjer nog inte länge innan hon får kläm på det.
Krypa tror jag jag hon börjar med snart, hon ålar sig och snurrar rundor och har sig, så bara att vänta. Stå små stunder i taget när hon har något att hålla sig i orkar hon med och det tycker hon är kul. Något som är det roligaste är att stå och hoppa, hon är som en studsboll :D
Babblar gör hon. "mamma" och "pappa" kan hon och till skillnad från Ninni så kom "mamma" först :D

Lite roligare att gå hemma om dagarna nu med barnen, för Ninni snackar och snackar, är snart som att prata med vem som hälst :)
Hon är så snäll och go med Lillan. Hon hjälper till med allt och hon pratar med Lillan, visar henne en massa saker och leker så fint med henne :)
En kanon storasyster!




Jepp, jepp. Det va väl inte mycket mer än så att ratta ner...JO! Nu på söndag kommer hund psykologen! Vi fick flytta det från förra helgen till denna som kommer. Så får vi se vad hon har att säga och se hur det går, vad planen blir. Jag vet inte alls hur sånt här går till, så ska blir lite spännande :)

Ni får ha det så bra vi hörs av!



Arla-nytt! :)

Jag satt och kollade recept för ett litet tag sedan och där va några av dem som innehöll Arla Kvarg i olika smaker. Inget jag använt innan, men blev sugen på att testa. Verkar va en bra produkt och hallon och rabarber är ju somriga och goda smaker :)
Sen snubblade jag över detta, man kan få bli testpilot!!

Inte helt fel ju!! =)

Är du kanske med sugen på att bli en testpilot hos Smartson??

Klicka in HÄR så kan du lätt bli medlem och få va med och testa kommande saker!!

Kika även HÄR på videon för mer info om just denna produkt :)

Jag har anmält mig till några saker iaf, om jag sen blir uttagen får vi se, men kul att få vara med och testa, man blir lite mer motiverad. Sen få säga vad man tyckte om produkten man testade, höra vad andra tycker och för att inte tala om en massa tips och idéer man kan få av andra som nu med Arla Kvarg, goda recept!! :)



Kanske inte riktigt, men ändå

Ja, dagen blev kanske inte som väntat men rätt ok ändå :)

Jocke körde till marken och sen har han varit iväg sedan dess...har köra vidare och byta till jobbebilen....
Men nu är han snart hemma iaf :)

Min pappa kom efter middagstid och hälsade på, han hade varit klantig nog och satt sin lur på ljudlös och inte hört när jag ringt...knäppo :)
Men han kom hit och vi har suttit och kollat lite på vart vi ska åka när han fyller år. Han bjuder oss och mina systrars familjer på en liten resa :)
Eftersom det är 5 barn från ett par veckor gamla (då när vi åker) till 17 år, så ska det ju va ett bra ställe för dem med.
Vi kollade legoland, men sket sen i det, så det ska nog bli Hansa Park i Tyskland istället och vi åker fredagen han fyller år och åker hem på söndagen. Kan nog bli riktigt trevligt =)
Jag har varit där ett par ggr när jag va liten, så ska bli kul att få komma dit igen och se vad som hänt.
En tysk krog-kväll man kanske med kan klämma in, hehe
Jepp, jepp, när vi koollat igenom info om det, gick vi ut och plockade lite rabarber till pappa innan han körde och sen kom Mange på en kopp kaffe med :)

Har inte blivit nåt ordentligt träffande med Mange nu senaste tiden, så det va kul att få träffa honom en stund, även om det blev en snabbtitt. Se om vi kan ses i veckan :)

Jocke är på G hemåt nu, som jag sa. Hämta lite mat får vi göra, har inget hemma.....hade tänkt göra paj, men har inga ägg hemma...de gick ju åt igår tänkte inte jag på när jag började fundera på pajen. Kanske kan bli paj imorgon ist :)
En sen, sen middag idag...men tror inte Ninni är så hungrig om jag ska va ärlig. Hon åt lite namnam med morfar innan och sen hade han med sig en ananas till henne med, så den har hon mumsat på. Lite flingor sen, men orkade inte speciellt mycket, så får väl bli en sån halvdan dag idag. Hon är rätt trött nu med, så får se om hon är mer hungrig när maten kommer eller inte.

Åskat har det gjort....glad att Mange va här..jag är ju lite mesig när det knallar riktigt ordentligt. Men sen får man ju hålla minen för Ninni med...fast det blev inte så farligt iaf och det är ju rätt skönt :)

Well, well, nu ska jag se om jag kan plocka undan lite här, så är det klart.

Hoppas ni alla haft en bra helg!!



Bättre idag?

Ja, det va en rätt tradig dag igår ju, så idag satsar vi på att ha en bättre och lite roligare dag!

Maria och Jonas har varit här en lite sväng. Lite kaffe och snack och Jonas och Ninni busade av sig lite och Jonas har myst med Lillan.

Jocke är ute på marken en väng nu och morfar kommer väl och säger hej inom det närmsta med tror jag, han har inte ringt än så. Men hör nog snart av sig.

Vad vi annars ska göra idag har jag ingen aning om. Inget planerat och vi vet inte riktigt om Jocke har jouren eller inte.....
Vi får se vad som händer.

Hoopas ni får en bra dag!!



Vi har inte gått under

Världen skulle ju ha gått under nu.....eller?
Jag har iaf inte märkt något....felberäkning igen? Hahaha......mupp!

Men då har vi ju kanske tills 21 eller 23 december 2012 på oss. För då ska ju med världen gå under, eller om den inte gör det, så ska en ny tid börja. Kan ju hoppas på att det är en ny tid som börjar, har ju varit lite tråkigt om vi går under snart och så snart innan jul och allt....

Nja, att vi skulle gå under, att det är Guds göre, nej det tror jag inte ett dugg på. Ska jag tro på något av det, så tror jag hellre på av det kommer hända något 2012 faktiskt.

Men, vi lever nu och det är ju kul.
Har dock kanske inte varit en toppenrolig lördag. Bajshumör blev jag med på, så inte så kuligt. Men efter att Jocke sen gjorde de godaste pannkakorna jag ätit och Lillan blivit bättre och bättre på att ta flaskan så att jag och Mitt Hjärta ska ta ett glas vin ikväll, så ska väl iaf dagen kunna sluta bra :)

Lillan har lagt sig och Ninni sitter och avslutar sin kväll. Blir en lite senare kväll för henne, då hon inte kom till ro att vila i tid idag. Men det är söndag imorgon, inget direkt planerat, så gör inget om hon tar en liten sovmorgon imorgon.
Far min ringde innan och han kommer nog och hälsar på en sväng imorgon förmiddag, för att träffa sina små barnbarn.
Vad är det med ens föräldrar när man får barn egentligen? Försvinner man själv???
Finns man inte längre på samma sätt för dem eller? Eller är det bara så att de är så glada för att de har fått barnbarn att de knappt frågar hur det är med en själv?
Jag tycker mest det är lite komiskt :)
Kanske bara är mina föräldrar som är lite knickedick....? Hade ju inte förvånat mig... :D

Nåja, då ska vi se om kvällen kan bli barnfri snart :)
Nalle Puh och hans vänner sjunger glatt på tv'n, Ninni ligger hos Pappsen och myser och Jocke sitter nog mest och önskar att hon ska somna så han slipper se mer på Nalle Puh... :D

Nu går Ninni och lägger sig och jag hör att Lillan vaknade till...

hörs

Lite sovmorgon!

Lillan sov gott hela natten, vaknade tidigare i morse och va hungrig. Det är najs :)
Inte nog med det, sen blev det lite sovmorgon. Vaknade av att Ninni ropade på mig nerifrån...hon kom inte ner från köksbänken. Men hon hade iaf inte hittat på en massa hyss idag. Hade bara diskat lite och det va inte vatten överallt heller. Så känns ju rätt bra.

Nu leker töserna. Eller ja, Lillan leker själv på filten nu, Ninni dumpade henne när hon inte fick lägga korgen över henne hela tiden....så nu sitter hon med sin dator ist :)

Jocke sover. Han kan få en halvtimme till eller så, kan han behöva.
Kaffet har puttrar klar, så jag ska ta mig en kopp kaffe. Skönt att man känner att man inte behöver ta den för att hålla sig vaken över huvud taget, känner mig lite utvilad faktiskt. Kanske inte helt, men är iaf inte lika zombie som jag varit de senaste mornarna :)

Ha en bra dag alla!



Kväll...

Nu är det kväll... :)

Har varit en lugn dag, Maria va här en sväng och snackade :)

Töserna badade innan Jocke kom hem. De hade jätteskoj och plaskade som två galningar. Jag va nästan lika blöt som de va :D
Mat sen och efter det mys =)

Nu är det chill med Babe innan vi går och lägger oss, som de andra kvällarna, så är det Entourage som gäller :)



Fotbollen

Lite bilder från fotbollen i tisdags






Sega ögon

Kunde inte, gick bara inte...mina ögon ville verkligen inte öppna sig i morse....är så drygt att va så trött när man har två barn som är vakna och väntar på en.
Men turligt nog, så är det två snälla barn som väntade på mig. Lillan låg och drog och mös med mitt hår och Ninni gick balansgång på min rygg. Inte så snällt kanske, kan ni tycka. Men så länge hon inte går ner och hittar på en massa bus, så är det lugnt :)
Sen snickrade hon med. Hade en träkloss som hon sågade en annan träkloss med :)

Till slut kom jag upp. Tog tid, men det är ju bara så jobbigt när man är så trött...man vaknar till, känner sig klar i skallen men sen bara försvinner man.
Nåja, barnen är klara, Atlas har varit ute och jag har en kopp kaffe framför mig.

Har visserligen upptäckt att Ninni hunnit va lite busig innan jag hann ner...hon har fått tag i min nagelfil......!!! Och hon kommer inte ihåg vart hon lagt den. Bull!
Får se om den vill dyga upp i en bit...

Det är fredag idag iaf!

Wohoo, Ninni kom precis med nagelfilen!! Duktigt tösen! Och den är hel! :)

Ja, fredag idag, det är ju najs, helgen är här. Nu hoppas jag bara på att Jocke kan få komma hem i tid denna fredagen. Annars försvinner helgen så mycket fortare...han har jouren denna helgen med så...
Det är inga planer inplanerade för helgen. Förutom på söndag, då kommer ju Atlas kokkodoktor hit för första gången. Ska bli lite spännande :)

Så, nu är det snart dags att duka fram frukosten, hörs sen!



Akuten och krupp

Ja, vilken natt....
Lillan började host igår kväll och det blev värre och värre. Fick dålligt med luft och mådde inte bra..
Så hon lugnade ner sig hos mig och somnade om, Jocke ringde 1177 och de tyckte vi skulle in, lät som krupp.
Vi hade henne ute på altanen en stund, jag klädde mig, hoppade in i bilen och körde inom och hämtade upp svärmor som Jocke ringt och frågat om hon kunde följa med.
TACK!
(Ja, jag vet...inget att tacka för, blablabla....men tack ändå!!) :)

Så in, Lillan somnade på vägen och sen in på barnakuten. En kvinna sa att vi snart skulle få bli inskrivna, där fanns en innan oss inne hos sköterskan.
Jepp, vi satte oss i väntrummet.
Kvinnan som skrev in gick förbi med en annan patient, gick förbi väntrummet igen och ställde sig och snackade med den första kvinnan.....
och de snackade....och snckade lite till....
Nu va jag irriterad.
Sen "upptäckte" hon oss. Eller så hade hon kanske inte reflekterat att vi satt där och hon sa att apparaten som hde med könummer systemet inte funkade som den skulle, hon såg inte "oss".
Då va jag ännu mer irrterad och sa att den andra kvinnan visste att vi satt där, hon hade pratat med oss....
Jaja.
Vikt och koll på Lillan. Hon syresatte sig kanon, ingen feber och pigg och glad. Men en typisk krupp-hosta sa hon.

In i ett rum och väntade på läkaren.
Nu fick Lillan visat farmor att hon kan sitta själv =)
Tog inte så himskans lång tid och sen kom läkaren. En bra och trevlig läkare tycker jag och han sa med-krupp.
Eller nej - falsk krupp!
Vi fick en förklaring av krupp och falsk krupp och två andra latinska namn......men vi klubbade för att hålla oss till falsk krupp :)
Så lite medicin till Lillan, det mesta fick hon i sig iaf och sen fick vi köra hem igen med ordination att gärna ha henne sovandes i bilstolen och eventuellt vid ett öppet fönster så hon andades frisk luft.
Hon skulle kunna få samma problem framöver, då hon fått det nu så tidigt, men att vi absolut inte i närheten av att det skulle vara så allvarligt och ge såna problem att vi skulle behöva gå in på de andra två stegen av behandling.
Skönt!
Frisk luft skulle va en av de effektivaste "behandlingarna" och det märkte vi ju innan vi åkte in med ju.
(Samma som med Ninni ju när hon hade den svåra förkyldningen)

Så vi packade in oss i bilen igen och körde hemåt. Lämnade svärmor och sen hem.
Pratade med Jocke på vägen hem i telefon sen och Ninni hade vaknat och varit ledsen och dann, som hon gjort nu de senaste nätterna när hon varit dålig. Så han hade tagit ner henne och tröstat henne, hon hade somnat om i soffan.
Men sen berättade han för mig att när han kom ner med henne, hon hade inte tittat runt och va nästan lite halvsovandes. Men så hade hon sagt "Mamma kommer snart"
Hon visste på nån vänster att jag inte va hemma. Snuttingen min...
Märktes sen i morse med. För när jag hade varit ute, så sprang hon till mig och av mig en jättekram, sån man får när hon hämtas nånstans ifrån :)

Natten, ja inte mycket sömn.......vi har hållt oss här nere och Ninni vaknade rätt tidigt tror jag. Jag hörde henne där uppe, men inte mer. Jo, att hon sen va här nere, men Jocke fixade det.
Sen körde Jocke iväg, stackaren an ska jobba idag efter denna natten..

Lillan vaknade här sen , snackade, snorade och hostade. Lika glad som vanligt ändå. Åt lite och somnade igen. En sliten tös - med all rätt... :)

Vi gör nog inte för mycket idag, inte direkt på hugget och jag själv har ont i halsen nu. Började känna det redan igår och nu är det igång...hoppas inte det blir mycket mer än såhär. Räcker med att ha två dåliga töser här...
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen ska vi se om vi tar te-fikan innan eller efter Ninni har vilat. Hon som har beställt det, så hon får välja.

Vi hörs sen, ha de bra så länge!



Fixardag

Ja, idag får det bli en liten fixardag. Eller städardag kan man kanske med kalla det.
Jocke har bilen, så vi får ju ändå va hemma, så då kan vi ju lika gärna ta tag i allt sånt som väntar på en....

Ninni är fortfarande krasslig, lite febrig, lite hes och näsan rinner. Hon vaknade vi 6 idag.....pi!!
Men Jocke gick upp med henne sen och sen sa han hejdå till mig. Jag gick nr efter en stund, där låg Ninni i soffan och tittade film och Jocke hade fixat kaffe med :)

Lillan håller på att vakna nu hör jag, hon somnade om innan jag gick ner, så hon har allt tagit sig en liten sovmorgon.

Igår gjorde Jocke en annan come back! :)
Han spelade fotboll!! :)
Jag bultade på barnen och familjen Eckhoff tackar jag, då hjälpen av dem gjorde så vi kunde åka med över huvud taget. Vi satte Atlas bur i deras bil, så fick Atlas va i bilen under tiden :)
Trevligt att komma iväg. Träffade ju då Maria och resten av Eckhoffa, Frida och Emma kom med dit. Ninni va ju inte på topp, men hon va och sparkade lite boll, satt i vegnen och mös och mös lite med töserna. Lillan va med vaken en stund och mös med Maria, men sen blev hon trött och somnade. Efter lite protester dock... :)
Jocke såg rätt trött ut i första halvlek, men som han sa, i andra så kom han även in i andra andningen och då går det ju lite lättare :)
Men Jocke spelade back. Det är inte Jocke...
Tycker ändå att det över lag va ok för att inte ha spelat på så pass länge och kondisen inte är nåt att skryta om.
Roligt att det äntligen kommit igång! :)
De vann med 1-0 och Jocke gjorde sitt jobb iaf. Bara vänta tills kondisen är igång och han får spela anfallare istället :)

Men fan vad det blåste där!! Det såg så fint ut när vi körde dit...men det va rätt kallt ändå. Lite tråkigt, men kan ju hoppas på att det är finare väder nästa gång :)

Nej, nu ska jag upp och hämta Lillan, nu har hon vaknat till. Sen får väl dagen starta och att-göra-listan börja betas av... :)



Sjuk-Ninni

I natt blev Ninni sjuk. Stackaren...
Jag hoppas ju att det är vattkopporna som vi ändå siktat in oss på och skulle fixa lite mer idag. Är ju bättre att bli av med det.
Men det är det nog inte, så de får vi nog allt ta en annan dag då.

Jocke är hemma så jag kan fixa vad jag har planerat idag iaf. Hade ju visserligen kunnat ha med henne, men inte så snällt mot en sjuk liten Ninni...så skönt att han kan få va hemma.

Hon ligger här brevid mig nu, har fått alvedon, har feber och låter krasslig. Får hoppaas hon får blir frisk snart igen iaf.

Nu är det kaffedax! :)




Lite mobilblanadat

Blandade bilder från mobilen


En smarrig kladdkaka



Härligt väder! :)



Premiärdoppet! :)



Solar och har det bra :)



Mmmm!



Jolle flyger med Ninni :)



En trött Lillan



En duktig Lillan som sitter själv. Snart helt uten att tappa balansen emellanåt =)



Jag gjorde en vardag lite lyxigare med gott te, skummad mjölk och kanel på toppen :)


Lite från i lördags!


Det ska ju börjas i tid =)









Sen knähunden Atlas som myser med Frida =)









Glasspaus i Åhus

Lite bilder från glasspausen igår :)























Sådär wäää!

Känner mig inte på topp. Trött och sliten.
Vädret gör ju inte saken bättre och jag fan:ar mig själv lite förr att va rökare en dag som denna.....behöver komma upp till affären, men Jocke har bilen och syskonvsgnen är i bagaget....har bara singelvagnen hemma, men jag vet inte vart regnskyddet är.
Så jag ska på nån vänster få med mig töserna och pucko-Atlas som inte kan va själv hemma till affären under en stund som det inte regnar.....
Sen hoppas på att Ninni pallar gå och då inte ska hålla på att gå överallt, dvs in och kolla hur det ser ut hos grannarna, bort och klappa fåren, ta en vända till lekplatsen...ja sånt känns inte så lockande om man ska behöva kolla efter de mörka molnen...
Annars kan jag ju kanska sjala Lillan, ha med vagnen till Ninni och Atlas som vanligt...ja fan, ska nog gå på nån vänster. Bara vi slipper bli dyng syra... :)

Har varit lugnt här hemma under förmiddagen. Är nog lite trötta allihopa...

Igår va det lite familjadag efter att Jocke kom hem-från fyllecellen!!!
Hahaha, Jocke gjorde en liten comeback i lördags när han va på Jägers...nåja...

Vi tog en liten roadtrip ist för Skånes Djurpark. Så en 20 mils biltur blev det, glasspaus i Åhus och sen när vi kom hem, så körde jag ner och hämtade mat hos Salle =)
Frida stannade här hos oss och åt och tittade på hockey´n med. Crille, Andy och Fabbe kom med hit och kollade finalen. Trevligt! :)

Ja, jag tror inte det händer så mycket här idag....

Imorgon ska vi in till Therese och Lucas :)
Vi ska låta barnen smittas lite med vattkoppor. Lucas har fått det nu och Ninni träffade ju honom i lördags, men för att va på mer säkra sidan, så kan han smitta henne lite mer =)
Hon är så snäll och hjälper mig! Jag ska till barnmorskan imorgon vid halv 11, så jag får lämna Ninni och Atlas där under tiden. Så kan vi ta en kaffe och snacka lite sen med =)

Ja, just det!! Jag pratade med Atlas kokko-doktor igår! :)
Så på söndag ska vi ha första mötet. Det skulle ta en 2-3 timmar...mest en massa snack. Hoppas allt kan funka...annars vet jag snart inte vad jag gör.

Nä, en kopp kaffe till så man kan hålla sig igång lite iaf :)



Och åter söndag...

När Jocke kommer hem så sent på fredagen som han gjorde nu i fredags, så försvinner helgen så fort....en kväll som "uteblir" gör rätt mycket ändå...

Nåja, sitter här och väntar på att kaffet ska puttra klart. Töserna sitter och mornar sig med Barbapappa på tv.
Jocke...haha, ja jag vet inte ens var han är nånstans.
Vi va hos Patrik och Therese igår. Jocke och Patrik drack och sen blev de ju jättesugna på Jägers....jao, jao...
Så jag fick köra dem till Jägers...
Sen tillbaka till Hörby, snackade en liten stund till med Therese och Cicci, som också va där och sen packa in barn och hund, en och en i bilen och styrde hem själv.
Senaste jag hörde nåt från Jocke va vid lite innan fyra "jag kommer hem på nåt sätt"....jojo.
Kanske sover han hos Patrik och Therese. Lättare och komma till Hörby än Önneköp bara sådär ju...

Hästens Dag är det idag på Skpnes Djurpark. Ninni hade nog diggat det, jag har tänkt på det innan men inte haft kollen på vilken dag det skulle va. Eller rättare sagt, glömt att det va nu idag.
Men, får väl först och främst se vart Jocke är och hur han mår. Se hur vädret blir och hur vi isf kan göra med Atlas...

Well, well, nu är kaffet klart, så vi hörs sen.



Helg :)

Jag kan knappt komma igår det hände sist...men jag och Jocke har legat och glott på en film. Mitt på dagen!!
Shit :)
Lillan somnade och sen somnade Ninni med, så vi la oss i varsin soffa, knaprade på Mariekex oxh kollade på en film. Avkoppling eller vad!
Så najs att ha Jocke hemma, han har jubbet hårt i veckan...

Nu är vi alla igång, Jocke är ute och kollar till marken, Ninni går runt här och leker, Lillan ligger på filten och leker och sparkar med benen. Atlas...ja, jag är lite sur på honom....det kom två cyklister härförbi när han va ute och han skulle skälla ut dem. Sprang rakt mot staketet, och nitade när han kom fram-detta mitt i trädgårsdlandet! Grrrr!

Tror inte det händer mycket mer idag än det har gjort. En chillig hemmadag, hela familjen. Inte dumt :)

Lillan har börjat bli bättre på att dricka ur flaskan nu. Hon grack välling häromkvällen och hon fick lite välling från flaskan igår med. Det tar sig:)
Annars dricker hon ju gärna ur mugg/glas med. Sörplade som attan.
Detta är rätt najs, för denne är rätt sugen på att få ta ett glas vin.....mmm...
Så kanske ett glas ikväll...får se :)

Nåja, nu ska jag.....ja jag vet inte riktigt. Haha...fan, brukar ju ha nåt att göra. Äh, kan ju gå ner och se om där är en maskin tvätt att sätta igång :)



Den 13:e...

Fredagen den 13 idag. Tur? Otur?
Samma fråga varje gång...vet vet, det kanske ändrar sig. Isf till det bättre hoppas jag  =)

Här hemma har det inte varit nån speciell otur....skulle isf va att jag fick agera kartläsare till Jocke vis telefon och det inte gick så bra till en början...men sen kom vi på rätt spår och han kom fram dit han skulle =)

Ja, vad kan jag säga....det blev inte tidigt i säng igår heller....vi suger på det där! Men Micke va här stund, snackade och drack kaffe och sen när han kört hem, så la vi oss och kollade på Entourage. Jepp, det är skitbra och man vill ju inte sluta titta. Så det blev lite sent.
Sen ringde Jockes telefon klockan 6 i morse!! Pucko-Peter...
Ninni vaknade sen när Jocke hade gått upp och hon kom och la sig hos mig en stund. Men kunde väl inte somna om, så jag kämpade på till sådär 7.15 med att få mina ögon att vilja öppna sig. Lillan va med vaken. Så det va bara att asa sig ut sängen och påbörja dagen.
Igår va jag skittrött...men idag är det inte lika farligt. Visserligen hade det nog inte skadat med en liten powernap sen när Ninni vilar, den hjälpte mig igår och hade nog gjort lite nytta idag med...får se om det blir nåt av det.

Bada. Ja, Ninni skulle kunna bada dag ut och dag in. Hon har redan hoppat i poolen idag...men tur hon själv inte tycker det är så mysigt att bada när vattnet är så kallt, så blir det inte så bråkigt när jag säger att vi ska inte och inte bada.
Så det blir fiske i poolen ist när vädret är som det är nu, mulet, lite trist och lite kallare än önskat.
Ser ju inte ut att bli sommarväder förrän nästa helg heller, så bara att stå ut med lite tråkigare väder då.....stynd bara när det är helg. Då kunde det ju va fint...

Vet inte riktigt vad vi hittar på här idag. Innan middagsvilan är avklarad, så håller det sig lugnt iaf.
Ja, vi får se vad som händer sen...



Städ och tvätt

Ja, som rubriken lyder, så är det städning och tvätt osm har fixats idag. Skönt!
Det har inte varit direkt soligt idag, men det har ändå varit 20 grader varmt, så inte så illa som jag trodde det skulle bli.

Ninni har badat, hon behöver ingen sol hon inte, bara det inte är för kallt. =)
Fiskat i sin pool har hon med gjort. Hon tog kvasten och snvände den som spö, sen fick jag kroka av fiskarna. Haha, gullunge =)

Lillan har haft en lite sovdag idag. Sovit en del, men ändå varit pigg och lekt en massa när hon varit vaken. En sån dag bara helt enkelt...

Köttfärspaj har jag gjort idag. Tror minsann det va första gången jag gjort köttfärspaj....blev ok, men jag ska testa göra lite olika pajer...finns ju nästan hur många olika som helst....

Nåja, nu ska jag se om jag kan va lite social. Vi har basök ikväll, får se hur lång kvällen blir...haha, vi har ju inte varit bra på att gå och lägga oss i tid de senaste kvällarna så... =)



OK!

Lillan fick MVG igår när vi va på BVC!! =)
Hon gick upp så pass dåligt i vikt en tid innan att hon hamnade på kurvan under "sin egen". Men nu har hon gått upp så bra att hon är uppe på sin kurva igen sedan förra besöket, inte dåligt jobbat =)
Hon väger nu 6465 och är 63,5 cm lång!
Så det va kanon!

En snabbsväng till affären innan jag körde hem igen. Ninni hade slockant när jag kom hem, tröttfian....hon vaknar ju när Jockes klocka ringer, så inte så konstigt...
Ann körde hem, jag och töserna fikade lite och sen badade Ninni en stund och Lillan vilade middag.

Vi tog en sväng till pizzerian sen. Fint väder, satt ute hela tiden. Käkade lite pommes, vattenmelon och Ninni fick sin klubba.
Nån timme senare körde vi hem igen, Jocke va med på gång då. Jag tog med mat hem och vi åt sen allihopa tillsammans.
Kvällen va chill, vi satte oss ute och tittade och lussnade på åskan. Eller "molnen som fiser" som vi sa :D
Men det blev inte sådär jättemycket åska av det.

Vi kollade Entourage innan vi sen gick och la oss och något som är najs, är att det nu de senaste nätterna har räckt med att Lillan ätit en gång per natt! NAJS!! =)
Hon har nöjt sig med nappen när hon vaknat till sen. Tack! =)

Ja, vi är uppe och hoppar här. Vaknade när Jocke gick och sen fick jag mornat mig en liten stund iaf undertiden Ninni låtsades måla mina naglar =)

Kaffe nu och sen ska jag börja med lite tvätt innan frukosten dukas fram.



BVC

Idag ska jag med Lillan till BVC. Ser vi om hon går upp bättre nu, men tror jag med tanke på hur hon äter nu =)

Är det sen fint väder, så ska vi kanske köra ner och ta en kaffe med Salle på pizzerian. Och håller sig vädret, så blir det väl ett dopp för Ninni i em =)

Men nu är det dags att göra oss klara så smått, för att köra in till Hörby sen när Ann kommer och stannar här med Ninni och Atlas.

Ha de!!



Soligt och varmt!

Vilken dag det har varit!!! =)
Tänk vad härligt om vi kan få en sommar som idag?! Det hade varit najs!

Vi har varit ute hela dagen! Ninni va inne och vilade en liten stund, sen va det bad som gällde direkt igen när hon vaknade =)

En sväng i trädgården tog vi nu, Ninni vattnade sina buskar, jag lekte lite med Atlas och sen gungade vi lite på krokodilen som Ninni fick av farmor. Den har stått där innan, men Ninni fick ta hem den =) Snällt!!
Det är värsta träningen för mig, då det är jag som får sitte och gunga för oss båda ju, haha..

Maten är på G, blir kyckling idag. Skulle blivit en gemensam middag idag hela familjen, men ville sig inte. Får se när Jocke kommer hem...
Bara vi får lite kvällsmys med honom iaf =)

Imorgon ska det inte bli lika fint väder som idag...lika varmt, men mer molnighet och där är även en risk för regn, så får se hur mycket badande det blir. Men, så länge det inte är kallt, så ska det väl gå och ta ett dopp =)

Så, nu ska jag fortsätta med maten!



Pool!!

Ja, jag vet att det ska bli sämre väder igen, men det skiter jag i. Nu är poolen uppe och fylld, Ninni badar som en galning! =)
Härligt väder, solen strålar och det kommer små vinpustar emellanåt. Både jag, töserna och Atlas har bosatt oss på altanen för dagen =)



Altan-dag!

Ja, det ska bli ännu varmare idag =)
Så, då gör vi nog vi gjorde igår, öppnar altandörren och låter den stå öppen hela dagen, placerar sen oss där ute och spenderar dagen där =)

Vi har varit vakna en timmes tid...men jag hade lite svårt att öppna ögonen ordentligt. Jäkla Entourage ;)
Men Ninni läste lite undertiden, snackade med mig och hittade en napp till under sängen. Sen masade jag mig upp och nu hör jag att kaffekokaren puttrat klart =)

Så, ha en bra dag!



Altan-dag!

Ja, det ska bli ännu varmare idag =)
Så, då gör vi nog vi gjorde igår, öppnar altandörren och låter den stå öppen hela dagen, placerar sen oss där ute och spenderar dagen där =)

Vi har varit vakna en timmes tid...men jag hade lite svårt att öppna ögonen ordentligt. Jäkla Entourage ;)
Men Ninni läste lite undertiden, snackade med mig och hittade en napp till under sängen. Sen masade jag mig upp och nu hör jag att kaffekokaren puttrat klart =)

Så, ha en bra dag!



Denne dagen snart över

Jaha ja...då va måndagen för denna veckan snart slut.
Jocke kom nästan precis hem, lång dag för honom....

Jag och töserna och Atlas har varit ute i storrt sett hela dagen. Efter vilan, så blev det en fika på altanen och sen knallade vi upp till affären en liten sväng. Atlas går bättre med vagnen nu och han skällde inte hela tiden när jag va inne i affären heller. Jag blev först nästan lite nervös att han hade stuckit eller nåt när det blev helt tyst, haha.....men han låg där tyst och fint och väntade på oss sen när vi kom ut =)
Ninni hade sina pengar med sig, så hon köpte en glass som hon sen mumsade på i vagnen på vägen hem och när vi hade lagt in varorna, så gick alla till ängen på andra sidan vägen och plockade maskrosor =)
Blev en del, men sen tyckte Ninni och Lillan att det blev lite tradigt, så vi fick avsluta plockandet.
Grannarna, av den tevligare sorten, kom ut en stund hela familjen och snackade lite med. Lite trevligt faktiskt.
De har en son som är kanske halvåret yngre än Ninni och de ska få ett barn till om ca 2 månader. Så lite barn finns det allt här på gatan =)
Haha, inte för att vi har speciellt mycket kontakt med dem, men kan ju kanske få det med tiden =)

Ja. Hem blev det, middag i magen. Skivade upp kryddiga korvar som jag stekte upp tillsammans med köttbullar och sen hade vi potatis sallad till det.
Ninni är ju inte den som gnäller direkt om maten har bra smak, men idag diggade hon det inte direkt.
"Inte bra peppar" sa hon till mig när hon tuggade i sin en korvbit och sen drack hon ett halvt glas saft efter =)
Så köttbullar för hennes del idag =)
Men värmen tar på henne, inte så jättehungrig och varm mat-njä inte så jätte lockande. Så hon åt lite flingor sen med. Bra hon käkar vad hon kan iaf!

Lillan har iaf ätit som en häst idag!! =)
Så kanske kan få en hel natt i natt....väcka till henne lite och ge henne mat innan vi går och lägger oss, så ska det nog gå =)

Nej, nu ska det nattas en trött Ninni!
Hörs imorgon!



Najs

Det är ju bara så najs att va mammaledig när det är sommar!!! =)
Jag har det bra jag!!
Hemmafru-ja tack! Inget jag hade tackat nej till, haha. Men, det har jag nästan varit i lite över två år nu så =)

Sitter här ute på altanen men min dator och har det bra med kaffe upphällt och mumsat i mig en macka =)
Töserna vilar och jag har under tiden hunnit klippa klart gräset som inte blev klippt igår och sen har jag plockat maskrosor =)

Tänkte att jag och töserna ska gå över till ängen sen och plocka mer, är ju härligt väder att göra det i idag =)
Sen nästa sommar-då har vi förhoppningsvis gott vin att sörpla i oss :D

En kaffe här i solen nu och sen vaknar nog töserna tror jag =)



Blogg-klödd

Igår när jag skulle publicera inlägget, så gick det inte....kunde inte spara det heller, så det fick visst va så...

Men. Helgen har varit bra. Tyvärr va den ju tvungen att ta slut bara...men det kommer snart en helg till =)

Ninni hade en kanondag igår!! Tack alla som gjorde hennes dag så rolig och bra!!

Jag och Lillan va en sväng hos mamma, sen uppe hos ett par vänner, där Jocke och Atlas va under tiden.
Hem, käkde lite mat, Ninni kom hem, Jocke klippte gräset och sen fick vi fixa lite så Jocke fick hem jobbebilen.
Chill i soffan och vi somnade båda två här =)

Idag väckte Jocke oss, han fick reda på att han inte börhövde köra hemifrån förrän lte senare, så vi hann ta en kopp kaffe innan han stack =)
Det ska bli fint väder idag, så en utedag väntar, najs =)
Klippa klart gräset ska jag göra, är biten "runt" sälva huset som inte klipptes igår, så får jag med provat gräsklipparen ordentligt =)

Inga planer annars för dagen, men det är rätt skönt. En chill dag här hemma, gå och fixa lite här och fixa lite där, det låter bra för mig =)

En kopp kaffe till nu och sen är det frukosttajm!



Ninni åker iväg...

Ja, det är jätteroligt, men nog kommer det allt kännas lite tomt och konstigt. Ninni ska åka med farmor, Ingegerd och töserna till Tina med familj idag =)
Så ingen Ninni hemma i eftermiddag....vi andra får roa oss själva!

Vi har börjat kolla på en ny serie. Älskar serier, men samtidigt inte, då jag nästan blir deppo när de tar slut :D
Men nu har vi börjat kolla på Entourage, den är riktigt bra! Rolig!!
Sen har vi upptäckt att det kommit en säsong till av Supernatural!! Så happy!!! =)
Entuorage kollade vi på halva natten....så det va rätt segt att få upp ögonen i morse....hehe. Sen, när jag vände mig om, fick jag en totalt ihoptvinnad hårtuss i ansiktet....tack Lillan. Jag fick klippa bort det... :( haha

Nej, dags att servera frukost!!



Sol!

Njuter av solen!!
Mange är här och hälsar på =)
Vi har käkat kladdkaka och snackat, solen skiner, Ninni leker med ballonger hon fick av Maria, Lillan päser, käkar och snackar, Atlas ligger i skuggan, myser och tuggar märgben =)






Helgen här!

Ja, helg igen...
Fredagschill hade vi en stund till Talang 2011, lite dans med Ninni när det va nån som spelade musik och Lillan satt och chillade med Pappsen =)
Sen va det sängen för Ninni, lite senare, då hon hade somnat till lite på soffan innan. Men ajg gick upp och nattade och gissa vad...jo, denne somnade med.
Vaknade av att Lillan, hon va hungrig. Ner och skulle hämta henne, hör att min dator är på trots att locket är stängt, ska fixa det och tappar ner den i golvet. ÅNGEST!!!!
Jocke vaknar " Det va ju dumt att tappa dem i golvet"
Mmmm... :(
Men ingen skada skedd.
Jocke somnade om, Lillan fick käkat oc sen gick jag upp och la henne. Ne roch sa till Jocke att vi skulle gå upp och lägga oss. Men han kom aldrig upp. Tröttis.
Men inte så konstigt, han har hållt igång i 12 dagar nu.....

Pratade precis med Maria och hon bjöd upp dit oss på en kaffe, så jag ska klä tösena nu och gå bort dit =)
Så kag Jocke, som ligger här i soffan och sover fortfarande, sova vidare. Behöver han.

Ha en trevlig helg!!



Lillan snackar =)

Nu för en stund sedan fick jag med detta på film =)





Ninni på studsmattan!

Lite bilder och sen ett par videoklipp har ni här =)




























Bild

Suttit och lekt lite med Photoshop igen, när Ninni har övat balans på sin "klätterställning" =)
Hon går vis hundkorgen, till sin egen pall och sen upp på en annan pall, då ärr hon i mål =)

Nåja, en bild, där ja suttit och lekt lite med ramen. Man kan göra riktigt snygga ramar själv, men man måste ju först leka och testa, se hur de olika penslarna ter sig =)



Chill och lite fix?

Hittills har dagen varit rätt chill. Ninni kunde inte somna om när hon hade vaknat och sagt hejdå till Pappsen. Så hon fixade lite kaffe till mig i sitt kök, kom och serverade mig det i sängen och sa att jag skulle vakna =)

Sen har vi bara ätit frukost, chillat och lekt upp på Ninnis rum.

Ninni har precis vilat lite, vet inte om hon bara vaknade till eller om hon har vilat klart....hadr nog inte skadat med en halvtimme till med tanke på att hon vaknade så tidigt idag, vilket märktes strax innan hon la sig och vila på humöret...hehe =)

Jag ska ut och kolla läget lite med vädret. Ser det bra ut, att det inte kommer regn den närmsta stunden, så ska jag ut och klippa gräset =)
Jocke har mycket att göra idag, så vet ju inte när han kommer hem. Hellre ha honom här inne med oss än att han ska ställa sig och klippa gräs direkt om han kommer senare...

En ny liten bild jag fixat på Atlas kommer här, sen ska jag sätta mig innan veckan är slut och ladda upp videoklippet med Ninni när hon hoppar studsmattan, där finns bilder med. Men de har inte ens kommit från mobilen...






Städartag!

Idag föll jag in i städar-mode!
Alla tre våningarna har blivit dammsugade och moppade! Sen har det fixats tvätt och disk då såklart. Riktigt najs med ett rent hem igen =)

Jocke kom hem, lagade mat, vi åt och mätta och lite tretta sitter vi nu och chilla i soffan hela familjen. Family Guy på tv, som en liten avslutning innan det är dags att natta töserna och sen är det fotbollskväll igen =)
Lite chippe och dippe och cola till det =)

Imorgon, ja vad kan jag säga, ingen aning, vi får se vad som händer.
Det blev inte BVC idag, Ann hade migrän, så hon låg pall. Men har fixat en ny tid till nästa vecka.

Ha de, vi höres!



Polariodbild =)

Första polariod bilden jag gjort =)

Tog lite tid och jag fick uppgradera mig mitt i allt till det nyaste Photoshop för att fortsätta ordentligt, så att jag själv fattade va jag skulle göra. Men bara najs att ha det nya =)

Nåja här är min första polaroidbild, ni som vet vad photoshop innebär, vet lite vad där är för jobb =)
Allt är ihopasatt from scratch, lager, för lager för att få detta resultat =)






MÖG!!

Ja, jag hade skrivit ett inlägg, men av nån anledning, så loggades jag istället ut när jag skulle publicera det...och nej-jag tryckte inte på fel knapp....

Pallar inte sitta och skriva det igen....

Vi har iaf städat lite i källaren i eftermiddag, kört papp och annat skräp till återvinningsstationen.
Jocke hämtade hem vår nya gräsklippare och har fixat lite med den =) Najsigt!! =)

Imorgon ska ja med Lillan till BVC, läkarkontroll. Se om hon får en OK-stämpel i baken :D
Men hon har väl iaf förhoppningsvis gått upp mer ordentligt i vilkt nu....men det tror jag. Hon äter bättre och bättre och idag åt hon jättefint och bra =)

Hörs imorgon!



En dag som denna då?

Funderar på vad vi ska göra idag...och har funderat på vad jag vill göra....
Inte bara idag då, utan lite mer allmänt med t.e.x bloggen, mitt målande, fotorgaferingen som jag så gärna skulle vilja komma igång med mer. Sätta mig in i det, lära mig. Det andra som jag inte berättat för er än, som bara några få vet om.
Det är en del saker jag skulle vilja göra som är min hobby, men som jag lägger åt sidan. Lägger inte det åt sidan för att jag absolut inte har tid med det, det har jag-en del iaf. Men inte mycket tid som bara finns och är helt orörd. an är ju nästan alltid behövd på ett eller annat sätt, så är det ju.
Jag måste komma på hur jag ska ge mig själv tiden jag vill ha, bädda in den. För barnen kan lätt va med, en stund iaf innan de inte tycker det är kul längre :)
Sen är det ju Atlas...han kan ju inte va själv och han kan inte följa med överallt.
Lite därför jag lägger saker åt sidan, känns inte lönt att sätta igång när det kanske ändå bara handlar om 10 minuter.
Bloggen har jag funderat på att - inte lägga ner, men dra ner på. Känns bara som ett tråkigt måste ibland och då blir det perioder då det bara bli tradet gagg...få se.
Men, får klura ut något, ändra om och fixa så ska jag nog komma fram till nåt =)

Idag vet jag inte om det kommer va så fint väder, men kommer solen titta fram, så går i så klart ut en stund. Annars får det bli inomhusfix =)
Kanske tömma i källaren och köra bort en massa återvinningssaker till åretvinningsstationen här borta? Hade behövts.
Städa hade jag med behövt göra, inget jag lägger mycket tid till nu när det fina vädret kommer =)

Men, nu först och främst en kopp kaffe, för det har jag inte druckit än...



Smile!!

Jocke jobbade halvdag idag ju och jag körde in till Hörby och lagade min tand!!! =)
Tanden brevid framtanden har varit kass. Så jävla bull, man vill ju helst inte le alls....
Men, Jocke sparkade mig i baken, fixade en tid och idag har den blivit lagad!! =)
Jag överlevde med!! Ny tanläkare och allt, hon va jätteduktig och jag kände mig trygg, tyckte inte det va så hemskt att få sprutan och jag va mest impad över hur snabbt allt gick :D
Najs, jag kan le igen! =)

Sen under reste av dagen har det varit lugnt och könt, familjen hemma =)
Tvättat, varit lite ute, ätit hämtemat och chillat.
Jag har gjort två äpplepajer.....första läste jag fel och sen räknade fel med receptet....sen gjorde jag om det och det blev fan inte bra ändå. Skitrecept!!!
Ska leta upp det jag brukar göra.....så får det bli mer paj i veckan =)

Nu är det MFF-match som gäller!!! =)



En ny vecka

Måndag. Men ja, som jag sa igår så har det ju inte känts riktigt som en helg, det som har passerats. Men det är ny vecka iaf och den kommr säkert gå lika fort som de andra gjort...

Igår kom Jocke hem vid halv 9-tiden tror jag. Jag och töserna hade varit nere och badat och när Jocke kom hem åt han och tog en dusch innan vi sen satte oss alla i soffan och njöt av att han va hemma.
Lillan åt lite kvällsmat och somnade gott, jag och Ninni satte oss och mös till det i Jockes famn och sen somnade vi....haha, inte så snällt kanske. Men som Jocke sa jag kopplar väl av mer när han är hemma. Och ja det är rätt och speciellt nu efter flera dagar då va knappt haft kontakt.
Tror klockan va vid halv 11 när jag vaknade till och vi gick alla upp och la oss :)

Idag ska Jocke bara jobba halvdag, ska se om jag kan få gjort en sak sen...

Töserna är uppe båda två, Ninni vaknade precis när Jocke skulle gå ut genom dörren, så hon fick komma ner och säga hejdå, inte så nöjd med att han skulle iväg, men blev bättre sen när hon fick reda på att han bara är bort några timmar idag =)

Nåja, vi hörs sen, ha en bra dag!!



Namn-tävlingen...

Ja, jag ska säga att jag är jävligt besviken på er...

Men jag har halvt fastnat för nåt av förlagen jag fått in i namn-tävlingen...så jag ska be om kanske en vecka till för att smaka på dem och se om jag fastnar helt för något av dem till den lille krabaten. Ska använda honom tillsammans med namnet/namnen och se hur det känns =)
Sen meddelar jag om hur det blir!




Jao...

Då är det snart kvällen och slutet av helgen. Dock har det inte riktigt känts som en helg. Jocke har ju jobbat hela helgen och vi har knappt pratat eller träffats sen i torsdags.....
Kan vi förhoppningsvis ta igen nästa helg =)

Mange och Marre har varit här i eftermiddag. Mycket trevligt =)
Jag bakade ju! =)
Visade sig dock inte va den tårta/kaka jag va ute efter, men den va god iaf! =)
Ni ska få en bunke recept sen på lite olika saker som är lätta, bra och goda!

Vi mumsade på tårta, snackade och sen va vi ute en stund och Ninni rastade Mange. De gungade och cyklade =)
Lillan har haft sin dricka-i-glas-premiär idag med Marre =) Gott med lite saft =)
Och hon drack hellre ur glaset än flaskan...hmm...använda det istället kanske...?

De körde sen hem, jag och Ninni fixade med disk och tvätt och renbäddade tösernas sängar. Vi lagade mat, åt och nu ska vi ner och fixa lite mer tvätt och sen tar vi ett bad som helgens avsutning =)
Har en del tvätt...gick ju igenom barnens alla kläder i källaren igår. Tagit fram alla sommarkläder till dem båda och har även förberett nästa storlek till Lillan =)

Nej, om inget annat så hörs vi imorgon. Nu ska vi ner och sen kommer jag nog, om inget annat kommer emellan, sätta mig och fixa med photoshop =)

Saknar Babe......



Söndag...

Ja, idag ska jag känna mig som en redig himmafru, det är ju söndag och då ska man väl stå i köket hela dag och baka och fixa med storkok för hela veckan?!
Haha, inte riktigt...men jag ska baka bröd och sen ska jag baka den härade tårtan jag pratat om. Mange och Marre kommer kanske på kaffe sen. Jag lockade lite med tårta... =)
Annars idag.....nja, ska ner och säga hej på pizzerian tänkte jag, kanske in och träffa Marjo, min syster, det blev inget igår med det så se om vi kan träffas idag.

Igår eftermiddag körde vi och hälsa på Jocke när de fixade med jobbebilen. Ninni hoppade på studsmattorna som Jörgen har. Hon älskade dem!!
Lätt vi ska skaffa oss en sån! =)
Jag filmade henne och tog kort, så de ska no få sen när jag lagt in dem och fixat. Tar en stund när de ska laddas upp...
Sen körde vi hem och bara tog det lugnt, vattande i trädgården, åt och sen mys innan sängen kallade för Ninni....och jag somnade med henne....hehe.
Vaknade sen, gick ner och sen gick vi upp och la oss med, Jocke låg här och somnade han med, varit vaken många timmar och hållt igång...

Blev inget firande av valborg för vår del som ni förstår. Nöjd med att alla va hemma och chillade, räcker. Vet inte ens vart de eldar häromkring, haha =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till, jag vaknade typ kvart i 7 idag, så nu börjar man bli lite halvseg igen...



RSS 2.0