Sådär wäää!

Känner mig inte på topp. Trött och sliten.
Vädret gör ju inte saken bättre och jag fan:ar mig själv lite förr att va rökare en dag som denna.....behöver komma upp till affären, men Jocke har bilen och syskonvsgnen är i bagaget....har bara singelvagnen hemma, men jag vet inte vart regnskyddet är.
Så jag ska på nån vänster få med mig töserna och pucko-Atlas som inte kan va själv hemma till affären under en stund som det inte regnar.....
Sen hoppas på att Ninni pallar gå och då inte ska hålla på att gå överallt, dvs in och kolla hur det ser ut hos grannarna, bort och klappa fåren, ta en vända till lekplatsen...ja sånt känns inte så lockande om man ska behöva kolla efter de mörka molnen...
Annars kan jag ju kanska sjala Lillan, ha med vagnen till Ninni och Atlas som vanligt...ja fan, ska nog gå på nån vänster. Bara vi slipper bli dyng syra... :)

Har varit lugnt här hemma under förmiddagen. Är nog lite trötta allihopa...

Igår va det lite familjadag efter att Jocke kom hem-från fyllecellen!!!
Hahaha, Jocke gjorde en liten comeback i lördags när han va på Jägers...nåja...

Vi tog en liten roadtrip ist för Skånes Djurpark. Så en 20 mils biltur blev det, glasspaus i Åhus och sen när vi kom hem, så körde jag ner och hämtade mat hos Salle =)
Frida stannade här hos oss och åt och tittade på hockey´n med. Crille, Andy och Fabbe kom med hit och kollade finalen. Trevligt! :)

Ja, jag tror inte det händer så mycket här idag....

Imorgon ska vi in till Therese och Lucas :)
Vi ska låta barnen smittas lite med vattkoppor. Lucas har fått det nu och Ninni träffade ju honom i lördags, men för att va på mer säkra sidan, så kan han smitta henne lite mer =)
Hon är så snäll och hjälper mig! Jag ska till barnmorskan imorgon vid halv 11, så jag får lämna Ninni och Atlas där under tiden. Så kan vi ta en kaffe och snacka lite sen med =)

Ja, just det!! Jag pratade med Atlas kokko-doktor igår! :)
Så på söndag ska vi ha första mötet. Det skulle ta en 2-3 timmar...mest en massa snack. Hoppas allt kan funka...annars vet jag snart inte vad jag gör.

Nä, en kopp kaffe till så man kan hålla sig igång lite iaf :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0