Shopping De Lux =)

Idag hängde vi med Salle och Alex till Nova i Lund en sväng. Men vi hittade inte riktigt det vi va ute efter, så när vi lämnat dem i Hörby igen så lämnde vi Ninni hos mormor och sen körde vi till Center Syd! =)
Vi hittade vad vi letade efter, jeans till Jocke. 3 par t.o.m, hur bra som helst, det har varit hans tur att bli lite bortskämd idag och vi är båda nöjda. Massa kläder till Jocke, två kepsar och en ny rakapparat. Och jag hittade ett par skor!! Det behövdes... =)
En kanondag har det varit och Ninni hade det mysigt hos mormor som va jätteglad att få ha Ninni hos sig nån timme.

Nu sitter vi och väntar på att MFF-matchen ska börja, hoppas det går lika bra idag som det gjorde förra matchen!!

Imorgon bär det av till Café Annorlunda med Mange och Jojjo =)=)



Litta bilder då va...

Nu är det så va, att Jocke och Baronen lägger golv. Jag har bara hjälpt till lite med änkebiten och nu har jag inte mycket mer att göra. Så när jag ändå sitter här och håller koll på när de jobbar (vilket jag har gjort vad jag ska idag) så ska ni få lite bilder. Får se hur många som hinns med innan jag ger upp =)




Kolla in skönheten vi såg när va ute på vägen en dag!!
De fick tummen upp av mig när vi körde om dem och lite senare fick vi njuta lite extra när de drog på...namnamnam!!!














Är vi och hälsar på farmor och farfar, så är det gräddbullar som gäller för Ninni =)





Farmor visar hur det går till



Sen vet Ninni hur man ska göra =)





Blandat med Ninniskruttetuttan =)















Slut för ikväll
God natt




Dåligt

Jo tack, jag vet att det är dåligt och rent ut sagt kasst med bloggandet nu, en tiden liksom bara *poff* försvinner och det händer saker hela tiden.

Kort och gott så har det varit en hel del jobb och då blir där inte så mycket tid över på dygnet och jag inte skulle varit uppe 24/7 och det känner jag mig inte så intresserad av. Är det jobbdag, så går man upp och piggnar till, fixar, donar och myser med Ninni, åker och gör det man måste och sen jobbar man. När man kommer hem försöker man koppla av och varva ner innan man somnar.
Så ser det ut och då har man inte mycket tid till boggen tyvärr.

Sen har det ju hänt lite kuliga saker med.
Sammanfattningsvis:

Vi har ju upptäckt att vi har grannar vi känner, Baronen och Baronnessan och det är jätte roligt (men det visste ni ju redan)

Jag blev bortskämd på CenterCyd med en massa fina kläder som ni vet och igår va det Jockes tur =) och det njöt jag av! Vi följde med Salle till Burlöv, en trevlig tur och god middag. Jocke fick två par jättesnygga skor, lite nya boxer och ett minneskort med USB kontakt. 3 freesbee blev det med, som vi ska ut och testa nu, hihi =)

Salle fick den nya ostkniven av oss och han blev jätteglad. Den är finfin och funkar bra. Tror jag iaf, jag använder inte den... =)

Ninni va hos dörr 23 en heldag i lördags när det va jobb. Hon hade det hur toppen som helst och hon lyckades vända sig från rygg till mage precis när vi ringde och sa att vi va på väg hem. Duktig tös!!! =)
Hon har ju varit så seg med det just för att hon inte velat ligga på mage. Det är ju sitta eller stå som gäller...och sitta själv det gör hon nu! =)
Hon är en glasfis som vanligt, babbalr och skrattar =)

Renoveringen, jo det har ju stått still nu den senaste veckan igen. Det har ju som sagt varit jobb och då känns det inte så lönt att måla en timme för att sen avbrya det igen. Men Jocke ska va hemmaidag och Baronen skulle nog komma ner och hjälpa, så nu tar allt ett fjung igen =)

Jocke har fått en ny mobil med =) Inte av mig då. Men Salle köpte ny och Jocke fick hans i byte med en bil-laddare =)

Nu ska vi till Mange och Jojjo som vi inte träffat på dagar nu! =)

Jag har säkert glömt något, med då kommer det sen. Det blir bättrning med bloggandet sen när det inte är så mycket att göra, lovar!!



Mmm...frukost!!

Jocke kom hem. Det första jag såg va en stor bukett med underbara liljor, vita och orange!! Åh, underbart! =)
"Tack för igår! fick jag som anledning till fina blommor och man blir inget annat än lycklig och smälter lite. Så nu går jag som jag brukar vid såna här tillfärllen och bara ittar på de fina blommorna, känner den härliga doften och småler.
Men inte nog med det, vi pratade häromdagen om krig och så när kollat på en film. Och jag är så usel på historia, så Jocke köpte två filmer till mig =)
Sen, ännu mer. Ninni fick nya nappar och en papegoja som låter dö roligt! Den har hon tuggat lite på nu =)
Sen...vilken frukost babe hade handlat!! Nybakade bröd  och Onsalakorv, kokt medwurst (eller hur det nu stavas) och Brämhultjuise!!!
Såååå gott!!

Älskar min underbare man över allt annat. Att få sån här uppvaktning bara sådär är ju så man smälter =)
Han är faktiskt bra på det, köper fina saker till mig lite här och lite där, bara för att eller om det är något speciellt jag titat på ett tag. Underbart!! =)

Nu har Jocke och M som nästan precis kom börjat jobba, så det får väl jag med =)
När vi kör sen ska jag kolla fältet, för M berättade att han hade varit där en runda när han cyklade hem. Haha!



Vin & nya grannar =)

Igår va vi ju igång med rummet och vi påbörjade målningen. Men sen glömde vi köpa en ny ventil, så vi målade ena väggen för att fortsätta när ventilen är hemma och vi vet att den passar som den ska.

Björn kom och hälsade på igår och det va ett tag sen vi träffades, vi ska in och hälsa på dem med, de har flyttat till en ny lägenhet =)

Sen har det visat sig att ett grannhus längre bort, tja en bit bort blir det ju här på landet, jo där har det flyttat in folk vi känner. Jocke känner dem iaf, jag har träffat M lite innan. Så han kom med och hälsade på och senare framåt kvällen så kom hela familjen och det va trevligt! Jätte trevliga och härliga barn har de! Vi satt ute och snackade, drack lite öl och sen va det dags för deras barn att sova, så de körde hem. Men M kom hit igen, på cykel =) Mer öl intogs och vi öppnade en flaska vin med. Sen en till och en till... =)
Vi satt ute hela tiden, det va skönt väder och vi hade en massa ljus på bordet. Trevligt och mysigt och klocken blev 2 innan M kände att det började bli dags att cykla hemåt. Jag och Jocke satt ute en stund till, lyssnade på musik och tog t.o.m en liten dans på vår gårdsplan =)

Ninni väckte mig imorse med sictt babblande och då va det dags att gå upp helt enkelt. Jag väckte Jocke och han är iväg och handlar den där vantlien nu. Patrik ska komma och hjälpa oss idag med rummet. Om Therese och Lucas kommer, det vet jag inte. Annars kanske jag kan köra i till dem medans karlarna jobbar...får se.

V har ju beställt en pressent till chefen med!! Och den har kommit nu!! Vi körde runt i hela Hörby en dag innan jobb för att hitta den och vi körde till Höör med, en nej, så vi fick beställa ist. En ostkniv! Vi får ju stora block med ost till jobbet och de ska delas för att strimlas. I dagens läge, så delas de med vanlig kniv och deet gör ont i handen efter en stund, så då kom Jocke på idén att en ostkvin skulle behövas, så den ska chefen få i pressent av oss =)

Nu ska jag sätta på kaffe så är det nog klart till Jocke kommer tillbaka.




På gång!

Nu är vi i full fart igen med det andra rummet, vi har vad vi behöver hemma och vi har hållt på sen vi gick upp.
Vi höll ledigt helt måndag och tisdag och det har varit såå skönt. Igår kväll va vi hos Patrik och Therese. Ninni och Lucas låg och snackade lite på täcket innan det va dags för dem att somna. Gullungar =)

Jag har inte tid med er med nu, för jag måste få i mig lite mat och fortsätta jobba =)

Lööövli!!

Inget va bestämt för dagen, så i eftermiddags körde vi till Center Cyd =)
Och jag säger bara en sak, såå bortskämd jag har blivit!!! =)=)=)
Härlig dag har det varit och en härlig kväll börjar nu, vi har komit hem, Ninni sover och en flaska rött är öppnat =)

Älskar Min Underbare Man!!!!

Tack Bajb för en underbar dag och för alla fina kläder jag fått!!!!!!

Trött

Det är lördag kväll eller tja, natt får jag väl säga och jag har precis fått sätta mig ner efter dagens jobb. Vi kom inte ifån pizzerian förrän vid halv 11 och sen fick vi ju köra hem Roxana och hennes man.
Hundarna har fått sitt och sprungit ute lite och Ninni hon har somnat gott för natten, så nu är det min tur att koppla av. Jag ska inte göra nåt alls mer än att sätta på en film och somna =)
Det märks att man inte jobbat såhär på ett bra tag, för nu börjar kropp och huvud bli trött. Har varit lite trött hela dagen faktiskt men sen kom vi å andra sidan inte i säng förrän vid 3 i natt, så ja har mig själv att skylla =)
Vi hade en trevlig och mysig kväll tillsammans med en flaska vin och vi satt och pratade om allt och inget. Najsigt =)
Vi har ju sagt det att vi ska prova på olika sorters vin. Jag har inte druckit rödvin nåt speciellt innan, så det är kul.
Har ni några tips om nåt gott vin, så hojta för tusan till =)

På jobb går det bra, Vi har gett chefen ledigt idag och imogon med, han blev jätteglad =) Det känns så bra att kunna ställa upp för honom på detta viset, han kan inte va ledig annars och det är mycket tack vare att Jocke är med och jobbar som chefen kan va hel ledig.
Jocke är kanon duktig, lär sig snabbt och det är roligt att jobba med honom. Han bakar pizzaor med mig och jag ska säg att han gör bättre jobb än vissa jag sett. =)

Imorgon är det söndag och det är faktiskt lite skönt att det är sista dagne för denna veckan, lediga måndag och sen vet jag inte riktigt hur det ser ut med jobb nästa vecka, blir nog lite mer än bara helgen misstänker jag.
Vi ska förska måla rummet med nästa vecka, vi köpte den där specialfärgen igår, så den har vi iaf. Den va ju något dyrare än jag trodde, men fint kommer det bli =)

Nä, nu ska jag se om jag hittar nån film och somna.

Natti natti.




Snabbt och lätt

Ja, det får bli lite snabbt och lätt vad som hänt, har ju lite dåligt med tid denna veckan.


Jobbet det går bara bra där. Roliga nu är att Jocke med hjälper till. Han bakar pizzor med mig och han är är jätteduktig =)
Det har gått så bra och han tycker det är så pass roligt, så vi gav chefen ledigt idag med =)


Ninni hon är med oss nere på pizzerian, Tjitchoos är så snäll och tar hand om henne. Ninniskrutt är lika snäll och gllad som alltid och hon har börjat hålla i flaskan själv. Dock lite sisådar tycker jag det är, för då behöver man inte hjälpa henne längre, hon börjar bli en stor tös. Amningen är väl ett minne blott snart med, jag har inte längre så att hon blir mätt, så det tar väl snart slut. Men för att hon ska få amma så länge som möjligt, så får hon först bröstet och sen får hon ersättning tills hon är helt mätt.


Hundarna de bara så duktiga så.


Renoveringen får får vänta lite. Vi skulle ju målat och fixat denna veckan, eller rättare sagt vi skulle målat som idag och sen kunde Jocke lägga golv i helgen, men vi får se hur det blir, nu jobbar vi ju båda två.


Besök har vi inte hunnit med vad vi önskat riktigt. Jag hade hoppats på att hälsa på min pappa förra veckan, men det kom annat emellan och nu är hans semester slut. Vi va uppe hos svärmor igår innan vi körde till jobb. Och då fick vi träffat Ingegerd med som kom upp =)
Ninni hade lyx med farmor och fick en hel gräddbulle an henne. Gott som attan va det ju =) Smaka en massa saker är det som gäller när man hälsar på farmor och det dukas fram på bordet, för ett litet tag sen va det kräftost vilket inte va fel det heller =)
 

Vädret är ju underbart nu igen och det slår aldrig fel att jag jobbar då. Hoppas det håller i sig nu igen!


Min telefon funkar nu igen. Jag mitt pucko slog ju fel kod, men det är skönt att det är löst nu. Nu når mamma mig på min egen telefon igen och vi kan pratas vi varjedag igen.


Min dator flippade igår. Jag satte mig ute igår morse och skulle sätta igång datorn, men nej. Det ville inte alls och sen när Jocke vaknat och kollade på den så flippade den helt. Den ville inte startade inte och sen hängde den upp sig med att försöka starta sig själv med lyckades inte. Jocke visste inte riktigt vad som va fel och han satt med Mange i luren och luskade med.
Till slut statade den och sen fick vi fört över alla bilder till Jockes dator, så räddades de iaf om den nu kommer knasa igen.


Telia...jag hatar Telia!!


Jocke och min familj, ja jag älskar dem över allt annat!


Ha de bra med er, höres snart igen!





Jocke-Knas 2

Ja, varför inte fortsätta med denna trevliga lilla serie det kanske kan bli av det hela =)
Som Jocke, eller rättare sagt Greven Af Orås själv sa så är det kanske otur vid tänkade och aggerande ibland och det gör inget,  för kul blir det. Så länge han inte kommer till allvarlig skada så. Och sen är det ju faktiskt inte alltid hans fel, saker och ting verkar hända bara för att liksom =)

Men, då så.

I söndags när jag jobbade så kom ju Jocke och Ninni ner framåt kvällen. Jätteroligt som alltid. Micke ( från Vollsjö ) va också där och snacket om getinboet som vi har på baksidan av pizzerian kom upp. Boet som är hittat verkar de ha övergivit nu, men de har inte flyttat så långt de latmaskarna, för det har börjat surra i väggen precis vid den dörr de hade första boet.
I vilket fall som helst, Micke gick nog ut för att kolla tror jag och getingar är ju inte alltid så glada och snälla som ni vet. Jocke skulle väl med kolla läget och han hann inte mer än sticka ut huvudet från dörren...en kamikazegeting va snabbt redo, la in siktet, tog fart och blev nog helnöjd med resultatet. Mitt emellan ögonen på Jocke!
Jocke kom in och vrålade, ont som fan och en röd lite svullen fläck mellan ögonen. Vi va väl alla lite veliga om vi ville skratta eller bli oroliga. Jag frågade, trots att jag tror att vi pratat om det innan om han va allergisk. sen fixade Tjitchoos lite sprit som han fick lägga mot och sen  blev det lite bättre. Lite skratt fick vi fram, kan ju inte hjälpas när Jocke kommer in och blivit  slagen av en liten med modig geting.


I måndags när vi höll på där ute, fixade med dusch och Jocke han spikade och höll på så kan ni kanske egentligen kanske  redan räkna ut vad som hände.
Och ja, om ni gissade på att han slog sig själv med hammaren, så hade ni helt rätt.
Men, det är ju som sagt med Jocke vi pratar om här.
I vanliga fall brukar det ju va tummen som kommer ivägen lite då och då när man är kreaktiv med hammaren, men Jocke hoppade ner från bänken han stod på vrålade till lite och visade mig sin hand snabbt innan han gick vidare  bara för att få röra på sig tror jag. Brukar konstigt nog bli så när man slår sig, att man går rundor.
Jag hällde upp kallt vatten till honom så att han kunde kyla ner fingret och efter en stund när han tog upp och skulle titta på sitt onda finger, såg jag att det va ju inte tummen. Inte pekfingret heller, vilket jag först misstänkte när han visade mig handen. Inte konstigt att jag inte såg något då, för han hade slagit sig på lillfingret!! Av alla fingrar.
Nageln blev blå och det bultade, gjorde ont och domnade. det är jobbigt som fan när man slår fingrarna.
På kvällen när vi satt och drack ett glas rött och spelade, så fick Jocke nog av det onda fingret, så fram med en nål och sen värmde han upp den så den glödde och efter några försök, så fick han nålen igenom nageln och släppte ut blodet som samlats. Det onda och trycket under nageln försvann.
" Det kändes som Gud smekte mig i ansiktet "
VA!?
Nej, han hade inte druckit så mycket, men jag har nog aldrig hört någon beskriva något med att det känts som om Gud har smekt en i ansiktet. Haha. Men det måste nog ha varit najs =)
Nageln är nog räddad iaf tack vare att Jocke gjorde som han gjorde med nålen. Som han själv brukar säga, så behöver han inte åka in till sjukhuset, han fixar själv. =)


Forstättning följer säkert...





Hemmajobb

Denna veckan jobbar jag som sagt alla dagar utom idag och på torsdag. Dessa två dagar kommer gå åt huset, så denna kropp som har vant sig vid det lugnare familjelivet kommer nog va trött när veckan tar slut. Men gammal arbetsnarkoman kommer nog in i det snabbt =) Men skönt att det bara är en helg sen med jobb efter denna veckan så man kan få ha familjelivet igen.

Idag går vi på och skrapar väggarna i rummet som blev lite knas, Jocke har redan börjat, men jag måste få i mig frukost först. Ninni ligger ute i vagnen och sover, vi hade en mysmorgon Ninni och jag. Hon vaknade lite tidigare än hon brukar, fick frukost och sen låg vi i soffan och mös och halvslumrade i nästan 2 timmar =)

Så, nu har jag ätit upp och ska börja jobba jag med.

Jocke-knas =)

Ja ni flesta vet ju hur min käre man kan vara ibland. Eller rättare sagt, hur det kan gå ibland när min käre man är igång =)

Förra veckan igen tror jag det va.
Vi skulle grilla, men hade ingen tändvätska. Nähä, men det ska väl kunna lösas, tyckte Jocke och fixade och donade lite.
Jag va inne och hämtade något och nr jag går ut igen ser jag hur elden *poff* flammar upp från grillen, *poff* flammar upp utanför grillen och en Jocke som springer in i stallet med elden efter sig!!!
Skoja jag blev skitnödig då!!!
Jag såg hur elden följde efter honom och hur det lyste upp inne i stallet genom nästa görr där jag såg Jocke sen. Jocke kom ut från den dörren och fick tag i vattenslangen och släckte elden.
Det va så att han hade tagit en kork med bensin och hällt i grillen, vilket sen hade droppat efter honom. Som tur är så fick Jocke tag i dunken med bensin, så att en ordentlig olycka inte inträffade!


Sen nu förra söndagen.
Vi satt och lyssnade på MFF-matchen på radion, Ninni va med vaken och jag satt och lekte och snackade med henne i soffan. Jocke låg i den andra, men han sket i att fortsätta lyssna när matchen hade kvitterats.
Då skulle han hämta stekjärnet på vinden i stallet.
Jag lyssnade vidare och snackade med Ninniskrutt. Vi hade kul och kom på nya ljud hon tyckte va roliga och skrattade åt =)
Det gick en stund och sen kom Jocke tillbaka in.
"Tack för hjälpen"
Vaddå tänkte jag, du kan väl hämta stekjärnet själv.
Jag frågade vad det handlade om och då fick jag ju lagom ångest!!
Jocke hade ju gått upp på vinden och det har inte varit några problem innan, vi har varit där flera gånger och satt dit nya saker. I bortre änden ver vi att vi ska va försiktiga med golvet, men stekjärnet va bara vid trappan typ.
Dock har vi väl haft tur innan, för Jocke trampade igenom!!
Där hade han hängt. Ena benet dinglades under sig genom golvet, sandalen tappad och andra benet kvar uppe på nån vänster. I ena handen ficklampan och i andra handen hade hade han stekjärnet!
Han hade skrikit och skrikit efter mig och visslat, behövde ju litta hjälp va, men jag hade inte hört ett smack!!
Shit, tänk om han hade brakat igenom hela golvet och brutit något eller ännu värre!
Pi pan, bill inte tänka på det!
Tack nån för att det inte hände något värre.
Ångest.


Ja, mycket ska man va med om och man behöver aldrig oroa sig för att det ska va tyst och lugnt för länge omkring Jocke =)



Himma

Så, hemma efter jobb och det har gått bra idag. Inte så hemskt mycket att göra i grillen, men lagom över lag.
En kund kom med sin släkt 45 minuter innan stängning, 17 st va de som skulle äta och de va inte färdigbeställda förrän 20 minuter innan stängning. Lite suck över det men vi hann och vi fick be dem att faktiskt äta hemma, annars hade det blivit sent attan idag. Vi stänger matsalen 30 minuter innan stängning så vi har chansen att städa och så och få komma hem i tid om kvällarna ändå.

Vi va en sväng hos mamma innan jag åkta till jobb idag och det va uppskattat, vi bestämde att vi ska ta och baka bröd en dag och se om vi kan ta det nästa vecka igen, nu veckan som kommer finns det inte tid. Bara jobb och fixa huset och den tid som inte går åt det vill jag ha med Jocke och Ninni.

Nu ska jag bara chilla, Ninni har precis somnat. Jag har saknat alla idag, men jag har inte behövt sakna Jocke och Ninni lika mycket som vanligt, för de va nere och åt innan med Hasse med familj och sen kom de och hämtade mig med =)

Ha de!

Jobbet står för dörren

Ja, nu är det dags för mig att rycka in och jobba. Hm, inget jätte spännande direkt, men inget att gnälla över, vill ställa upp och extrapengar är inte fel =)
Jag ska jobba idag och sen blir veckan som kommer lite tuff, jobbar tisdag, onsdag, och fredag t.o.m söndag. Som jag kommer sakna familjen!!
Helgen efter ska jag med jobba, men sen är det slut på jobb igen på ett tag =)

Eventuellt så ska vi hämta den där färgen vi behöver och fixa sista rummet här nere på torsdag och då i det svapet ska nog hallen med kunna bli klar =)

Så, om det blir lite sisådär med blogganadet i veckan som kommer så vet ni varför, jag ska om inget annat försöka slänga in lite uppdates =)

Vilken dag =)

Ja vilken dag det varit hittills! =)
Vi körde in till Hörby och åt frukost och sen köpte vi en datormus till mig så att vi kan spela ihop igen =) Inom och köpte t-shirts till Jocke och sen bar det av till Citygross. Gick lite rundor där och hittade en tuggsak till Ninni, en sån man kan kyla och ett datorspel som vi ska mysa till ikväll =)
Jocke frågade om jag ville in till IKEA och vem tackar inte ja till det!!
Det öste ner när vi körde till Malmö, shit pannkaka, men fram kom vi. Som vanligt en massa folk och vi började med att ta en kopp kaffe och ge Ninni mat. Vagnen vi tagit och parkerat för att vi inte skulle försöka tränga in den blad borden på fiket va det nån annan som ville ha så vi fick hämta en ny. Men rätt smidigt ändå, för vad vi va ute efter finna på nederplan och där är ju vagnar =)
Vi hittade nya ljus, lite handdukar, vinglas och kaffemuggar i glas. Finfint =)
Vi körde inom McDonalds på vägen hem och sen snabbt in på bolaget och köpte lite rött till ikväll =)

Jocke sa att han hade tänkt ta mig till Ströget egentligen, men regnet hade fått honom att ändra sig och det förstår jag. Det kommer sen =)
Det har varit en helt underbar dag och den är ju inte slut än heller =)

Tack Min Underbara Jocke!!!
Jag Älskar Dig Över Allt Annat!!


Men det vet du ju ;)



Innan 7

Fråga mig inte varför och jag fattar inte själv, men Jocke kom och gav mig en puss och en kram. Mysigt attan och jag vaknade. Jocke va vaken och det fattade jag inte riktigt, speciellt inte eftersom klockan inte slagit 7 än. Han brukar iaf sova till 9-10. Men han va uppe och då är det ju lika bra att själv gå upp, t.o.m Ninni sov =)
Ta vara på dagen kallas det, speciellt när det är familjedag! =)=)
Jocke har jobbat långa dager och jag ska snart jobba en del, så idag ska vi umgås hela familjen. Supermys!! =)
Jocke ska duscha nu och jag hör att NInni håller på att vakna, sen ska vi iväg och handla lite.

Mysdag och jag ser fram emot det som små bran ser fram emot lördagsgodiset.
Så nu dumpar jag er, haha =)

Täckemys =)

Ninni vaknade och kökade, sen somnade hon i min famn en liten stund och smälte maten =)
Nu har hon vaknat igen och vi har lagt ut det stora täcket på golvet och ligger och snackar och myser =)
Flinfian min =)

Chillar

Idag tar vi det bara chill =)
Jocke är och hjälper Micke att få det sista till tippen och Ninni har en sovdag. Inte helt oväntat då hon inte har sovit så mycket på dagarna de senaste dagarna. Så jag ligger och kollar film och har bäddat ner mig i soffan.
Mer händer nog inte idag. Är rätt skönt ibland och det är ju ändå inte vädet till att va ute så.
Ska se hur nätet är, så kan jag ju kanske fortsätta ge er bilderna jag ligger back med =)

BVC - check!

Vi har nästan precis kommit hem och BVC besökert är avklarat. Men det va ingen 6-månaders kontroll idag ändå, vilket jag trodde och tyckte att hon pratade om förra gången. Det är nästa gång. Jaaja. Det va bara vanligt besök idag och allt gick bra, dock har vi en smal men lång tös. Men vad göra åt det, hon planar på viktkurvan, men så länge hon mår bra så får vikten komma ikapp sen och förhoppningsvis har den stigit lite mer till nästa gång. Som Gun sa så kan det ju va lite nu att det varit så varmt med, hon är ju en liten svettfia i värmen =)
Men allt va bra tyckte Gun och hon kommer ha semester nästa gång då det är 6-månaderskontrollen med, så hon kollade lite nu och frågade lite om Ninni och hur hon är. Hur bra som helst och då fick hon kollat lite och sa att hon redan klarar kontrollen, så vet hon med det med tanke på att hon inte kommer va med.
Kanon =)
Vikten idag va 5205, så ingen jätteökning och längden 61, så hon lägger sin energi på att växa på längden ist =)
Så, både jag och Jocke hade fel, kanske man ska behålla den gissningen till nästa gång...

Klara på BVC körde vi upp till mormor, som väntat blev hon jätteglad och Ninni likaså att få träffa mormor sin =)
Men det va middagsdags för Ninniskrutt, så vi fixade det direkt och sen vilade hon en liten stund.
Då passade jag på att ta ett bad! Najs!!
Ninni vaknade när jag började bli klar och då passade vi på att bada hon och jag tillsammans. Som ni vet har hon ju inte varit ett stort fan av att bada nu sista tiden, men sist jag badade med henne gick det ju lite lite bättre och idag passade det nog skruttan riktigt bra. Hon kinkade till det lite precis när vi kom i vattnet, men sen kom Alex med en boll till henne och då blev det mer intressant. Hon börjar nog tycka om det hela igen för sen låg hon och mös i vattnet och bara tittade på mig och snackade lite. Toppen!! =)

Mys på täcket pågolvet sen och kissa rakt ut i det fria, det börjar bli standard nu på det täcket, kissa, kissa =)
Alex låg och snackade med henne och sen kom moster Russi med upp en runda och kuligt tyckte Ninni det va. De snackade och busade lite och en klick glass blev med serverat. Gittegris som hon är så slank det ner kvickt =)
När moster sen skulle gå och hon hade suttit och snackat med Ninni så tyckte Ninni det va mindre roligt...när moster reste sig och sa hejdå så blev skruttan lissen i ögat. Naaw! Skoja om moster fick ångest!!
Men vi gick tillsammans och sa hejdå vid dörren och sen gick det bra. Sötnosen!

Vi stannade en stund till och nu har vi kommit hem och väntar på att pappsen ska komma hem till oss. Vi saknar ju honom! =)



BVC dax

Sitter ute och dricker morgonkaffet idag igen och solen värmer gött =) Ninni sitter i vagnen och tuggar lite på Ior, flinar lite och nu börjar hon få tråkigt verkar det som...vänta..såja, napp och snutt, det är en liten vila på gång för damen. Hon tog en liten en efter frukosten med mig i soffan innan =) Mys!

Igår körde vi ner till pizzerian, snackade och åt innan vi lite snabbt fick köra hem för att Jocke skulle hjälpa Micke lite. Jag mös lite med Ninni och sen poppade kah poppcorn och kollade film tills Jocke kom tillbaka.
De ska fortsätta idag, det blir av med tippen och Jocke väntar på att han ska komma och bli hämtad.

Jag och Ninni ska köra till Hörby om ca en timme och då är det dags för BVC. Jocke tippar på att NInni väger 5863, får se vem som har rätt. Bara hon går upp så är allt bra iaf =)
Läkaren ska ju med komma idag och kolla läget med Ninni och när vi är klara där så tänkta jag att vi ska upp en sväng till mormor, så kommer hon bli lycklig.

Jag mitt nöt tryckte ju fel pinkod på min telefon i lördags, så den är låst nu och jag väntar på att pukkoden ska komma med posten. Lite smått drygt är det och mamma har ju mått lagon dåligt av att inte kunna nå mig =) Men jag ringde henne från pizzerian igånr och hon har Jockes telenummer, så är det nåt så kan hon ju nå mig nu.

Nu ska jag va lite social men mannen min innan han åker.



Bildpladder

Ja, för att lättast sammanfatta allt jag ligger efter med, så får det bli med bilder och så pladdrar jag till dem helt enkelt =)
Ska kolla igenom och se vad som hänt och vad som är med på bild.



Jo, det ska nog bli rätt om jag börjar med eftermiddagen då svärföräldrarna bjöd hem på grillning och vi alla va samlade.



Soligt och fint va det och alla hälsade, stora som små =)




Barnen va lite veliga, men Emma och Ingegerd plumsade i poolen =)




Det va ett tag sen, så Ninni snackade med gamelmoster Ingrid med som va på besök från söder =)




Allas vår blomma =)




Sen satte grillmäster igång med maten.




Mor och son likheter...?



Vi satte oss till bords och blev mätta och belåtna. Efterrätt blev det med, glass och frukt och Ninni åt hur mycket som helst, gottegris =)




Vissa satt på en filt i skuggan och hade trevligt.




Här kommer Frida springandes helt plaskblöt mot Conny, som kastade henne i poolen =)




Ninniskrutt fick den sista glassen från gamelmoster Ingegerds tallrik =)




Det va roligt när vi tog fotot, men visst ser det lite knas ut =)=)




De tre systrarna passade på att kolla igenom gamla foton...




...och kul hade dom! =)


Det va en riktigt trevlig eftermiddag. Det tackar vi så mycket för!



¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨



Här kommer lite blandat ifrån när vi varit med Mange och Jojjo =)




Jag och Jojjo va ute med Ninni på gräsmattan.




Tossi va också med så klart =)




Ninni va glad och spallig =)




Tjo!




Vi myser med Tossi i soffan




Va mjuk päls =)



¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨



Hörby Marknad =)


Jocke fick ju iväg och jobba lite, så när han va iväg så gick jag och Ninni en runda med Russi, Marjo och Alex =)




Jag åkte Virvelvinden med Alex. När jag trodde att turen va slut, så började allt röra på sig igen och vi fick åka lika mycket till...det snurrade duktigt i skallen när vi väl kom av sen. Men kul va det =)




Ninni med sin häst.




Självklart stolta moster Russi som köpte hästen till Ninni =)


Dock måste jag få tillägga att det inte är ett dugg roligt att köra hem en sån här häst. Jag hade den i baksätet, men när jag körde och hade lite av fönsterna öppna så skulle den här *biiip* hästen tvunget flyga fram till mig...om och om och om igen. Till slut fick jag klämma fast den mellan Ninnis stol och taket i bilen...


Jocke va på väg till Hörby och vi skulle treäffas hos min mamma, så när jag gick och mötte honom så gick de andra vidare med Ninni och kameran följde med dem.




De passade på att stanna till på LaCafé och fika




Skruttan glad med mat på hakan! =)



Jag och Jocke fick gå en sväng och sen gick vi med ner till LaCafé. När vi nästan va framme, så ringde Russi och berättade att de inte va kvar där...näha. Men vi satte och oss tog en kopp kaffe och Russi kom tillbaka med Ninni som sov =)
Vi satt där en stund och snackade och träffade lite folk och sen fick vi ett sånt där ryck som vi kan få. Vi bestämde att om det va nån som kunde ta Ninni över natten, så skulle vi minsann festa.
Iväg med frågan till Conny och Sara och snälla dom ställde upp!
Ok. In på bolaget och handla blev nästa anhalt och sen körde vi hem och fixade med hundarna och vidare iväg för att lämna Ninni över natten för första gången.
Jo, det va med lite blandade känslor, men jag tryckte bort dem faktiskt, jag visst ju att hon skulle ha det hhur bra som helst och varför tacka nej till en rolig kväll med mannen sin! =)

Vi körde in till Hörby och stack upp till Patrik och Therese, innan vi stack ner till hotellet. Det blev en trevlig kväll, trots syskonkärlek mot kvällens slut.

Tack Sara och Conny för att ni ställde upp och passade Ninni!!
Och tack Emma som fick hjälpa till sen =)



¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨¨¨''¨¨



Nä, nu orkar jag ine sitta här och hålla på med detta längre. Resten får ni sen!





Göra något?

Men vad?
Det blev inget av att Jocke åkte till tippen och då gick vi och tittade på film och mös till det i soffan ist. Sen blev det en familjevila idag igen och det är inte fel =)
Det bidde inget av med Mange och Jojjo heller så vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men Ninni har ätit nu och vi ska sätta oss i bilen och köra en sväng iaf.

Tur vi har varandra, vi kan ha kul i en skolåda tillsammans och det ni, det är inte fel det =)

Älskar Jocke. Älskar vår familj! =)

Utemorgon

Nu sitter jag ute under parasollet och Ninni sitter i sin vagn och snackar med sina fiskar =)
Jocke somnade om igen, men det är väl snart dags för honom att gå upp ändå, för han ska hjälpa Micke att köra till tippen ett par rundor, så han kommer nog och hämtar Jocke om en stund.
Det nyputtrade kaffet är upphällt och det är så mysigt att sitta ute i solen och dricka morgonkaffet. (Jag får ignorera vinden som känns då och då och att solen går i moln ibland...)

Jag vet inte vad som händer idag riktigt, ska väl se om vi ska hitta på något med Mange och Jojjo sen, Jojjo slutar tidigt idag så.

Men imorgon ska vi till BVC. För en gångs skull så när jag som vanligt fick fel datum för mig att vi skulle dit så va det några dagat för tidigt, så vi missade inte tiden iaf =)
Det är 6 månaders kontrollen som är på gång nu. De har lagt den så att Ninni har fått bli nästan 7 månader, så att hon har en chans att komma ikapp de "krav" de ställer på 6 månaderskontrollen i vanliga fall.
Vaccinationen fick hon ju förra gången, men läkaren kommer och checkar läget nu imorgon. Får se vad lillskruttan väger nu, jag tror att hon ligger på 5600 nåt eller strax över 5700. Undrar vad Jocke tror, han brukar va rätt bra på att uuppskatta det där =)

Så typiskt, nu när jag sitter här ute och skulle kunna börja lägga ut bilderna jag är efter med, så sitter jag ju med laptopen och bilderna har jag på den andra datorn. Men om Jocke åker iväg med Micke så kan jag ju lägga ut dem då, så får ni åtminstonde några bilder idag.



Grillat

Nu är vi mätta i mage, Jocke grillade grillspett med supergoda kryddiga korvar och kycklingköttbullar! Mums!
Nu är Jocke iväg och handlar lite och Ninni vaknade precis, hon ska ha lite mat i magen och sen ska vi se en film.

Ikväll är det match som gäller!! Framåt Malmö!!!

Förresten...hihi, Grattis!! (Ni vet vem ni är som ska ta åt er) =)

Höres, nu ska jag fixa mat till lillskruttan som sitter i mitt knä =)

Slapp, mys & regn

Vi har varit och badat lite de senaste dagarna. I förrgår, efter konfirmation och födelsedagsfirande, när Jocke va klar med sitt jobb, så körde vi till Dalby kalkbrott för att ta oss ett kvällsdopp. Där va rätt mycket folk trots att klockan va över 9 när vi kom dit. Men den nedre stranden va ledig och jag skulle i först. Tycker inte om att hoppa när det är mörkt, så jag stod velade vlid strandkanten med kräftorna som sällskap. Men i kom jag och jättevarmt va det ju inte. Vi hade två hundar med som sällskap som apporterade i vattnet, jätteduktiga va de! Jag gick upp igen och det va Jockes tur att ta sig i vattnet, han hoppade och då va jag i igen, fast via strandkanten då igen... =)
Det är så tungt vatten där och jag får svårt för att andas efter en stund, så vi gick upp igen och det fick va färdigbadat för kvällen. Träffade några ungdomar som campade där, väldigt trevliga får jag säga.

Igår körde vi till Ringsjön för att bada och slappa lite. Vi packade in oss i bilen och hundarna följde med. De va lyckliga och Jocke hade gjort en ny leksak till Atlas som han kunde ha i vattnet.
Vi stannade inte så länge, för vattnet verkade lite si sådär, antagligen algblomning på G. Men hundarna fick doppa sig lite och sen körde vi och handlade innan vi körde hem igen.
Under tiden vi va inne i affären så hann hundarna sätta igång larmet på bilen...de såg en annan hund de antagligen inte tyckte om och rockade loss i bilen...

På vägen hem började det regna...när vi väl va hemma öste det som fan och jag gick inte ur bilen. Jocke sprang in och kollade hur det va lilla läckan, kom tilbaka helt blöt och konstaterade att det inte va så bra med läckan heller. Fixas idag, för idag ska det nog inte regna.
När öset va över gick vi in och Ninni fick mat.
Sen blev det vila för hels familjen och det va skönt. När alla vaknat så körde vi ner och åt på pizzerian.
Ninni har lärt sig när vi äter så äter vi och då vill ju hon med ha något att stoppa i munnen. Självklart. Det hon nu har lärt sig är att när vi är på pizzerian och sätter oss vid bordet, så är det mat som gäller. Hon brukar hålla sig tills vi har fått våt mat, men igår blev hon hungrig så fort vi satte oss vid bordet. Så mellis och kex fixades och hon åt med sin goda apptit som vanligt. Hon hann äta upp innan vi hade fått vår mat och sen låg hon och mös när vi åt, så det blev hur bra som helst =)

Hemma igen hände inte mycket. Ninni va uppe lite sent, ville inte sova helt enkelt, låg och snacka och mös med pappa i soffan tills hon inte orkade mer.
Sen låg jag och Jocke och mös, snackade om allt och inget. Det är så mysigt! =)
Vi disskuterade om hur vi människor kom till och jag fick höra en teori jag inte hört förr, vi pratade om jorden och lite annat och sen...*biiiiip*...sen gick vi och la oss =)

Idag va vi uppe vid 9 och Ninni låg nakenfis efter sin frukost och somnade i soffan. Nu har hon ätit och ligger ute i vagnen och tar enliten vila. Jocke är iväg och hjälper till men en bil och jag har städat lite och ska diska nu hade jag tänkt.



Hänger inte med...

Igår fick vi inte igång nätet på hela dagen. Nähäpp. Inte förrän senare på kvällen fick vi igång det och vi fattade ingenting, dock va det då för sent för att blogga och idag har vi haft fullt upp. Jag hänger inte med riktigt helt enkelt. Jag har ju en del att blogga om och jag hamnar mer och mer efter. Vilket jag inte alls trivs med, men vad ska man göra...

Vi har varit på Fridas konfirmation idag och nu är jag bara hemma en liten stund för att om en stund ta mig till Hörby igen för att fira Andreas som fyllde år i onsdags. Får se om Jocke hinner följa med, för han va tvungen att åka och jobba lite.
Sen ska vi till stranden, bara måste dit idag, rent för varmt för att inte doppa sig.
Vi va på standen ogår med en runda med Mange och Jojjo och det va jätteskönt i vattnet.

Nu ska jag ut och se om Ninni vaknat eller om hon tar en längre vila nu. Hon har legat på sin snutt i gräset hos farmor nu när vi samlades efter konfirmationen och det tyckte hon va mysigt, speciellt när hon va nakenfis =)

Ja, sory för att det är som det är med bloggandet, men jag ska komma ikapp med allt snart och ni ska få en hel bunke bilder. Alltså, jag får ta en helkväll åt det med tanke på sån tid det tar för mig att lägga upp bilderna...

Ha de så länge!!



Tröttig

Vi har inte anstängt oss för mycket idag...hämtade Ninni och sen körde vi hem, la oss ute allihop och slappade. Det har inte varit mycket med Ninni idag heller i denna värmen. Sen kom det lite regn så vi gick in och la oss i soffan, Jocke i den ena och jag och Ninni i den andra, sen har det bara varit slappande och lite sovande till och från.
Nu kom Mange och vi ska iväg och bada nu.
Får se om det finns tid och ork senare ikväll så ni kan få höra om gårdagen, annars hörs vi imorgon igen.



Fest

Igår va vi föräldralediga =) Snälla Conny och Sara hade Ninni över natten, så jag och Jocke rockade på Hörby marknad =)
Men mer om allt sen, för nu ska jag göra lite gröt till Ninni.

Marknad idag

Jocke har kört till Mange och här sitter jag. Jag kunde inte somna om så nu väntar jag bara på att Ninni ska vakna.
När hon vaknat och fått i sig frukost så ska vi köra in till mormor, Jocke kommer dit sen nät han är klar.
Fan vad jag retar mig på att jag glömde kameran, fattar inte hur jag lyckades med det!!
Hoppas Jocke får med den hem, vi ska ju träffa mostrt Russi och förhoppningsvis moster Marjo med familj, Ninnis första marknad ochjag vill ha kameran!!

På tal om foto, så ska vi sätta oss ner en dag och lägga över lite bilder på skiva och lämna in för framkallning, så om nån i familjen vill ha foto på Ninni så får ni hojta till, jag vet redan en del och om det är något speciellt foto ni vill ha på henne så säg det med.

Nu ska jag ut och ge hundarna sin frukost och sen kanske jag med hinner få i mig min innan Ninni vaknar.

Hoppas ni alla får en revlig dag på marknaden!

Foto

Ja, här kommer iaf lite blandade bilder som jag redan har lagt över på datorn. Jag vet att årtalet inte stämmer...hehe.



Ninni skulle prata i Tjotchoos telefon på pizzerian.




Sen måste man ju smaka med =)




Mysig väg




Alex & Ninni myser i soffan =)




Sötnosen!




När vi spelade minigolf med Mange och Jojjo




Fakk åff




Konsentration!




Kollar läget =)




Gladfis.




Titta på mamma =)



Det har tagit mig nästan en timme med dessa bilderna nu...orkar inte sitta uppe mer så resten får ni sen.

Natti Natti




Fullt upp

Det har på ett sätt varit fullt upp idag, Jockes klocka ringde 7 tror jag och strax efter att Jocke gåttt upp så masade jag mig upp jag med och satte på kaffet till honom.
Vi sa godmorgon och Jocke tog en kopp innan han körde för att jobba lite. Jag gick och la mig igen men hann inte somna, för Ninni började röra på sig och sen började morgonsnacket =)
Men jag lät henne va så jag fick ligga och blunda iaf och hon låg där och pratade med sina kompisar.
Helt plötsligt så kom Jocke hem igen, det blev inget jobb för det va nåt problem med nån bil. Men här fanns att göra ändå.
Jocke tog upp Ninni och sa godmorgon till henne innan han begav sig för att fixa däck. Det är så att vi har köpt nya hjul och de vi hade innan sålde vi till Mang och Jojjo, men nåt däck på dem va inte bra, så Jocke fixade till det.
fin vår bil är nu med de nya hjulen!! =)

Jag och Ninni åt frukost och sen körde vi till mormor idag igen. Jag hade fortfarande de där samtalen att ringa... Lika glad som vanlig blev mormor och vi tog en kopp kaffe. Sen kom Jocke när han va klar och vi fixade lite ärenden i byn, Jocke förljde med en sväng till mamma innan han körde vidare igen och jag började ringa mina samtal. Allt gick väl inte som jag tänkt mig, men allt blir löst iaf =)

Sen körde vi till Jojjo, det skulle ju bakas!! Varm som jag vet inte vad va det och vi satt ute en stund innan det blev för varm och kvavt, så vi fick sätta oss inne ist och ha tvärdrag genom lägenheten.
Ninni hade bara blöja på sig, rent för varmt för klänning t.o.m. Hon satt och snackade och mös med oss i soffan och hon satt och mös med Tossi med. Tossi va jätteduktig, låg hos Ninni och lät henne klappa och dra lite i pälsen. Trots värmen så va Ninni va tapper och lyckades sen somna en stund iaf.
När hon sov passade vi på att börja baka. Chokladkladdmuffins!
De är ju absolut inte nyttiga någonstans. Men oj så goda =) Slicka skålen, japp det gjorde jag och två muffins åkte i magen sen när vi fikade på dem när Jocke och Mange hade kommit. Namnam! Ninni vaknade lagom när de kom, men hon hade nog inte vilat klart ändå, för hon blev kink och när jag gav henne napp och snutt där hon låg ute på filten i gräset så somnade hon igen =) Sötnosen min!

Det klibbiga och kvava räliga varma vädret led mot sitt slut med, för det började åska. Det behövdes verkligen och nu kan det kanske bli lite behagligare sommarväder...Men jag klagar inte, det ska jag inte göra, jag älskar sommaren och vi ska banne mig inte gnälla när värmen väl kommer!

Vi beslutade sen att vi skulle åka ner till pizzerian allihopa och äta, så det gjorde vi och sen skulle vi köra iväg så Jocke och Mange fick bada.
Men när vi sen hade ätit klart och det skulle bestämmas vart de skulle bada, så kom de inte på något. Det blev inget utan vi ska åka och bada senare i veckan ist.

Vi körde hem ist, tackar för ännu en trevlig dag med våra kära vänner.

Jocke ska till Mange imorgon och hjälpa till med bilen. Sen ska vi in till Hörby och gå en runda på marknaden. Jag hoppas att det inte blir för varmt eller regnar. Tänkte försöka träffa båda systrarna och kanske Salle med innan han åker till jobb. Moster Russi vill träffas och gå en runda för hon vill köpa en ballong som Ninni kan ha i vagnen =)
Det är Ninnis första marknad, inte för att hon kommer fatts så mycket, men ändå =)

Ska se hur det är med nätet nu, så kanske ni kan få ett inlägg med lite blandade bilder med ikväll.


AAAHHHH, jag har glömt kameran hos Mange och Jojjo!!!! VA F*N!!!
Då kan ni inte få bilderna från idag, de kommer på efterkälke då...



RSS 2.0