Fullt upp

Det har på ett sätt varit fullt upp idag, Jockes klocka ringde 7 tror jag och strax efter att Jocke gåttt upp så masade jag mig upp jag med och satte på kaffet till honom.
Vi sa godmorgon och Jocke tog en kopp innan han körde för att jobba lite. Jag gick och la mig igen men hann inte somna, för Ninni började röra på sig och sen började morgonsnacket =)
Men jag lät henne va så jag fick ligga och blunda iaf och hon låg där och pratade med sina kompisar.
Helt plötsligt så kom Jocke hem igen, det blev inget jobb för det va nåt problem med nån bil. Men här fanns att göra ändå.
Jocke tog upp Ninni och sa godmorgon till henne innan han begav sig för att fixa däck. Det är så att vi har köpt nya hjul och de vi hade innan sålde vi till Mang och Jojjo, men nåt däck på dem va inte bra, så Jocke fixade till det.
fin vår bil är nu med de nya hjulen!! =)

Jag och Ninni åt frukost och sen körde vi till mormor idag igen. Jag hade fortfarande de där samtalen att ringa... Lika glad som vanlig blev mormor och vi tog en kopp kaffe. Sen kom Jocke när han va klar och vi fixade lite ärenden i byn, Jocke förljde med en sväng till mamma innan han körde vidare igen och jag började ringa mina samtal. Allt gick väl inte som jag tänkt mig, men allt blir löst iaf =)

Sen körde vi till Jojjo, det skulle ju bakas!! Varm som jag vet inte vad va det och vi satt ute en stund innan det blev för varm och kvavt, så vi fick sätta oss inne ist och ha tvärdrag genom lägenheten.
Ninni hade bara blöja på sig, rent för varmt för klänning t.o.m. Hon satt och snackade och mös med oss i soffan och hon satt och mös med Tossi med. Tossi va jätteduktig, låg hos Ninni och lät henne klappa och dra lite i pälsen. Trots värmen så va Ninni va tapper och lyckades sen somna en stund iaf.
När hon sov passade vi på att börja baka. Chokladkladdmuffins!
De är ju absolut inte nyttiga någonstans. Men oj så goda =) Slicka skålen, japp det gjorde jag och två muffins åkte i magen sen när vi fikade på dem när Jocke och Mange hade kommit. Namnam! Ninni vaknade lagom när de kom, men hon hade nog inte vilat klart ändå, för hon blev kink och när jag gav henne napp och snutt där hon låg ute på filten i gräset så somnade hon igen =) Sötnosen min!

Det klibbiga och kvava räliga varma vädret led mot sitt slut med, för det började åska. Det behövdes verkligen och nu kan det kanske bli lite behagligare sommarväder...Men jag klagar inte, det ska jag inte göra, jag älskar sommaren och vi ska banne mig inte gnälla när värmen väl kommer!

Vi beslutade sen att vi skulle åka ner till pizzerian allihopa och äta, så det gjorde vi och sen skulle vi köra iväg så Jocke och Mange fick bada.
Men när vi sen hade ätit klart och det skulle bestämmas vart de skulle bada, så kom de inte på något. Det blev inget utan vi ska åka och bada senare i veckan ist.

Vi körde hem ist, tackar för ännu en trevlig dag med våra kära vänner.

Jocke ska till Mange imorgon och hjälpa till med bilen. Sen ska vi in till Hörby och gå en runda på marknaden. Jag hoppas att det inte blir för varmt eller regnar. Tänkte försöka träffa båda systrarna och kanske Salle med innan han åker till jobb. Moster Russi vill träffas och gå en runda för hon vill köpa en ballong som Ninni kan ha i vagnen =)
Det är Ninnis första marknad, inte för att hon kommer fatts så mycket, men ändå =)

Ska se hur det är med nätet nu, så kanske ni kan få ett inlägg med lite blandade bilder med ikväll.


AAAHHHH, jag har glömt kameran hos Mange och Jojjo!!!! VA F*N!!!
Då kan ni inte få bilderna från idag, de kommer på efterkälke då...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0