Dåligt

Jo tack, jag vet att det är dåligt och rent ut sagt kasst med bloggandet nu, en tiden liksom bara *poff* försvinner och det händer saker hela tiden.

Kort och gott så har det varit en hel del jobb och då blir där inte så mycket tid över på dygnet och jag inte skulle varit uppe 24/7 och det känner jag mig inte så intresserad av. Är det jobbdag, så går man upp och piggnar till, fixar, donar och myser med Ninni, åker och gör det man måste och sen jobbar man. När man kommer hem försöker man koppla av och varva ner innan man somnar.
Så ser det ut och då har man inte mycket tid till boggen tyvärr.

Sen har det ju hänt lite kuliga saker med.
Sammanfattningsvis:

Vi har ju upptäckt att vi har grannar vi känner, Baronen och Baronnessan och det är jätte roligt (men det visste ni ju redan)

Jag blev bortskämd på CenterCyd med en massa fina kläder som ni vet och igår va det Jockes tur =) och det njöt jag av! Vi följde med Salle till Burlöv, en trevlig tur och god middag. Jocke fick två par jättesnygga skor, lite nya boxer och ett minneskort med USB kontakt. 3 freesbee blev det med, som vi ska ut och testa nu, hihi =)

Salle fick den nya ostkniven av oss och han blev jätteglad. Den är finfin och funkar bra. Tror jag iaf, jag använder inte den... =)

Ninni va hos dörr 23 en heldag i lördags när det va jobb. Hon hade det hur toppen som helst och hon lyckades vända sig från rygg till mage precis när vi ringde och sa att vi va på väg hem. Duktig tös!!! =)
Hon har ju varit så seg med det just för att hon inte velat ligga på mage. Det är ju sitta eller stå som gäller...och sitta själv det gör hon nu! =)
Hon är en glasfis som vanligt, babbalr och skrattar =)

Renoveringen, jo det har ju stått still nu den senaste veckan igen. Det har ju som sagt varit jobb och då känns det inte så lönt att måla en timme för att sen avbrya det igen. Men Jocke ska va hemmaidag och Baronen skulle nog komma ner och hjälpa, så nu tar allt ett fjung igen =)

Jocke har fått en ny mobil med =) Inte av mig då. Men Salle köpte ny och Jocke fick hans i byte med en bil-laddare =)

Nu ska vi till Mange och Jojjo som vi inte träffat på dagar nu! =)

Jag har säkert glömt något, med då kommer det sen. Det blir bättrning med bloggandet sen när det inte är så mycket att göra, lovar!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0