Vilken dag =)

Ja vilken dag det varit hittills! =)
Vi körde in till Hörby och åt frukost och sen köpte vi en datormus till mig så att vi kan spela ihop igen =) Inom och köpte t-shirts till Jocke och sen bar det av till Citygross. Gick lite rundor där och hittade en tuggsak till Ninni, en sån man kan kyla och ett datorspel som vi ska mysa till ikväll =)
Jocke frågade om jag ville in till IKEA och vem tackar inte ja till det!!
Det öste ner när vi körde till Malmö, shit pannkaka, men fram kom vi. Som vanligt en massa folk och vi började med att ta en kopp kaffe och ge Ninni mat. Vagnen vi tagit och parkerat för att vi inte skulle försöka tränga in den blad borden på fiket va det nån annan som ville ha så vi fick hämta en ny. Men rätt smidigt ändå, för vad vi va ute efter finna på nederplan och där är ju vagnar =)
Vi hittade nya ljus, lite handdukar, vinglas och kaffemuggar i glas. Finfint =)
Vi körde inom McDonalds på vägen hem och sen snabbt in på bolaget och köpte lite rött till ikväll =)

Jocke sa att han hade tänkt ta mig till Ströget egentligen, men regnet hade fått honom att ändra sig och det förstår jag. Det kommer sen =)
Det har varit en helt underbar dag och den är ju inte slut än heller =)

Tack Min Underbara Jocke!!!
Jag Älskar Dig Över Allt Annat!!


Men det vet du ju ;)



Kommentarer
Postat av: Karolina

Hej.

Idag har våra kompisar fått en liten son. Han föddes i v30. väger 1670g. Tänker ju då genast på er eftersom ni gick igenom samma sak som de nu har framför sig...!

2009-07-10 @ 21:50:30
Postat av: Annamin

Vad roligt, allt gick bra hoppas jag! Ja en lagom tuff tid kommer innan han får komma hem och känslorna lär nog va upp och ner, jobbigt att inte få ha honom hemma. Då kommer han få ligga på Neo-avd., var är de? Ja, har de några frågor så är det bara att hojta till! Hälsa och gratulera!!

2009-07-12 @ 10:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0