Himma

Så, hemma efter jobb och det har gått bra idag. Inte så hemskt mycket att göra i grillen, men lagom över lag.
En kund kom med sin släkt 45 minuter innan stängning, 17 st va de som skulle äta och de va inte färdigbeställda förrän 20 minuter innan stängning. Lite suck över det men vi hann och vi fick be dem att faktiskt äta hemma, annars hade det blivit sent attan idag. Vi stänger matsalen 30 minuter innan stängning så vi har chansen att städa och så och få komma hem i tid om kvällarna ändå.

Vi va en sväng hos mamma innan jag åkta till jobb idag och det va uppskattat, vi bestämde att vi ska ta och baka bröd en dag och se om vi kan ta det nästa vecka igen, nu veckan som kommer finns det inte tid. Bara jobb och fixa huset och den tid som inte går åt det vill jag ha med Jocke och Ninni.

Nu ska jag bara chilla, Ninni har precis somnat. Jag har saknat alla idag, men jag har inte behövt sakna Jocke och Ninni lika mycket som vanligt, för de va nere och åt innan med Hasse med familj och sen kom de och hämtade mig med =)

Ha de!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Han fick lämna respiratorn idag och ligger nu i kuvös med syrgashjälp. Men allt är bra med honom.

Dom säger att han kommer behöva ligga kvar till mitten av september ungefär. (han var beräknad till 17 sept) Dom ligger på Neo i Lund.

Just nu försöker de mest få grepp om att de har fått en minison, men när de kommit ifatt lite ska jag hälsa att ni finns om de undrar något eller bara vill prata. Ingen kan sätta sig in i det de går igenom mer än ni som varit i situationen.

2009-07-12 @ 22:33:48
Postat av: Annamin

*Vad skönt att han kommit den biten om ett par veckor ligger han kanske i värmesängen =) Då blir det en helt annan känsla. Inne i Lund är de helt kanon, där låg ju vi med.

Jo att få barn är en upplevelse och sen att det är en liten mini är speciellt, så smått så smått =) Bara man tar en dag i taget och är lugn så ger man den styrkan till barnet med.



Förresten, jag såg bild på plattläggaren =) Sötis!

Ha det så bra med er alla!!*

2009-07-12 @ 23:10:24
URL: http://annamin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0