BVC - check!

Vi har nästan precis kommit hem och BVC besökert är avklarat. Men det va ingen 6-månaders kontroll idag ändå, vilket jag trodde och tyckte att hon pratade om förra gången. Det är nästa gång. Jaaja. Det va bara vanligt besök idag och allt gick bra, dock har vi en smal men lång tös. Men vad göra åt det, hon planar på viktkurvan, men så länge hon mår bra så får vikten komma ikapp sen och förhoppningsvis har den stigit lite mer till nästa gång. Som Gun sa så kan det ju va lite nu att det varit så varmt med, hon är ju en liten svettfia i värmen =)
Men allt va bra tyckte Gun och hon kommer ha semester nästa gång då det är 6-månaderskontrollen med, så hon kollade lite nu och frågade lite om Ninni och hur hon är. Hur bra som helst och då fick hon kollat lite och sa att hon redan klarar kontrollen, så vet hon med det med tanke på att hon inte kommer va med.
Kanon =)
Vikten idag va 5205, så ingen jätteökning och längden 61, så hon lägger sin energi på att växa på längden ist =)
Så, både jag och Jocke hade fel, kanske man ska behålla den gissningen till nästa gång...

Klara på BVC körde vi upp till mormor, som väntat blev hon jätteglad och Ninni likaså att få träffa mormor sin =)
Men det va middagsdags för Ninniskrutt, så vi fixade det direkt och sen vilade hon en liten stund.
Då passade jag på att ta ett bad! Najs!!
Ninni vaknade när jag började bli klar och då passade vi på att bada hon och jag tillsammans. Som ni vet har hon ju inte varit ett stort fan av att bada nu sista tiden, men sist jag badade med henne gick det ju lite lite bättre och idag passade det nog skruttan riktigt bra. Hon kinkade till det lite precis när vi kom i vattnet, men sen kom Alex med en boll till henne och då blev det mer intressant. Hon börjar nog tycka om det hela igen för sen låg hon och mös i vattnet och bara tittade på mig och snackade lite. Toppen!! =)

Mys på täcket pågolvet sen och kissa rakt ut i det fria, det börjar bli standard nu på det täcket, kissa, kissa =)
Alex låg och snackade med henne och sen kom moster Russi med upp en runda och kuligt tyckte Ninni det va. De snackade och busade lite och en klick glass blev med serverat. Gittegris som hon är så slank det ner kvickt =)
När moster sen skulle gå och hon hade suttit och snackat med Ninni så tyckte Ninni det va mindre roligt...när moster reste sig och sa hejdå så blev skruttan lissen i ögat. Naaw! Skoja om moster fick ångest!!
Men vi gick tillsammans och sa hejdå vid dörren och sen gick det bra. Sötnosen!

Vi stannade en stund till och nu har vi kommit hem och väntar på att pappsen ska komma hem till oss. Vi saknar ju honom! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0