Vin & nya grannar =)

Igår va vi ju igång med rummet och vi påbörjade målningen. Men sen glömde vi köpa en ny ventil, så vi målade ena väggen för att fortsätta när ventilen är hemma och vi vet att den passar som den ska.

Björn kom och hälsade på igår och det va ett tag sen vi träffades, vi ska in och hälsa på dem med, de har flyttat till en ny lägenhet =)

Sen har det visat sig att ett grannhus längre bort, tja en bit bort blir det ju här på landet, jo där har det flyttat in folk vi känner. Jocke känner dem iaf, jag har träffat M lite innan. Så han kom med och hälsade på och senare framåt kvällen så kom hela familjen och det va trevligt! Jätte trevliga och härliga barn har de! Vi satt ute och snackade, drack lite öl och sen va det dags för deras barn att sova, så de körde hem. Men M kom hit igen, på cykel =) Mer öl intogs och vi öppnade en flaska vin med. Sen en till och en till... =)
Vi satt ute hela tiden, det va skönt väder och vi hade en massa ljus på bordet. Trevligt och mysigt och klocken blev 2 innan M kände att det började bli dags att cykla hemåt. Jag och Jocke satt ute en stund till, lyssnade på musik och tog t.o.m en liten dans på vår gårdsplan =)

Ninni väckte mig imorse med sictt babblande och då va det dags att gå upp helt enkelt. Jag väckte Jocke och han är iväg och handlar den där vantlien nu. Patrik ska komma och hjälpa oss idag med rummet. Om Therese och Lucas kommer, det vet jag inte. Annars kanske jag kan köra i till dem medans karlarna jobbar...får se.

V har ju beställt en pressent till chefen med!! Och den har kommit nu!! Vi körde runt i hela Hörby en dag innan jobb för att hitta den och vi körde till Höör med, en nej, så vi fick beställa ist. En ostkniv! Vi får ju stora block med ost till jobbet och de ska delas för att strimlas. I dagens läge, så delas de med vanlig kniv och deet gör ont i handen efter en stund, så då kom Jocke på idén att en ostkvin skulle behövas, så den ska chefen få i pressent av oss =)

Nu ska jag sätta på kaffe så är det nog klart till Jocke kommer tillbaka.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0