Kanske inte riktigt, men ändå

Ja, dagen blev kanske inte som väntat men rätt ok ändå :)

Jocke körde till marken och sen har han varit iväg sedan dess...har köra vidare och byta till jobbebilen....
Men nu är han snart hemma iaf :)

Min pappa kom efter middagstid och hälsade på, han hade varit klantig nog och satt sin lur på ljudlös och inte hört när jag ringt...knäppo :)
Men han kom hit och vi har suttit och kollat lite på vart vi ska åka när han fyller år. Han bjuder oss och mina systrars familjer på en liten resa :)
Eftersom det är 5 barn från ett par veckor gamla (då när vi åker) till 17 år, så ska det ju va ett bra ställe för dem med.
Vi kollade legoland, men sket sen i det, så det ska nog bli Hansa Park i Tyskland istället och vi åker fredagen han fyller år och åker hem på söndagen. Kan nog bli riktigt trevligt =)
Jag har varit där ett par ggr när jag va liten, så ska bli kul att få komma dit igen och se vad som hänt.
En tysk krog-kväll man kanske med kan klämma in, hehe
Jepp, jepp, när vi koollat igenom info om det, gick vi ut och plockade lite rabarber till pappa innan han körde och sen kom Mange på en kopp kaffe med :)

Har inte blivit nåt ordentligt träffande med Mange nu senaste tiden, så det va kul att få träffa honom en stund, även om det blev en snabbtitt. Se om vi kan ses i veckan :)

Jocke är på G hemåt nu, som jag sa. Hämta lite mat får vi göra, har inget hemma.....hade tänkt göra paj, men har inga ägg hemma...de gick ju åt igår tänkte inte jag på när jag började fundera på pajen. Kanske kan bli paj imorgon ist :)
En sen, sen middag idag...men tror inte Ninni är så hungrig om jag ska va ärlig. Hon åt lite namnam med morfar innan och sen hade han med sig en ananas till henne med, så den har hon mumsat på. Lite flingor sen, men orkade inte speciellt mycket, så får väl bli en sån halvdan dag idag. Hon är rätt trött nu med, så får se om hon är mer hungrig när maten kommer eller inte.

Åskat har det gjort....glad att Mange va här..jag är ju lite mesig när det knallar riktigt ordentligt. Men sen får man ju hålla minen för Ninni med...fast det blev inte så farligt iaf och det är ju rätt skönt :)

Well, well, nu ska jag se om jag kan plocka undan lite här, så är det klart.

Hoppas ni alla haft en bra helg!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0