Tjenare!

Ja nu va det ett par dagar sen jag skrev. Inte pallat bara...

Lite har det hänt iaf.....hm..ska vi se......

Ja, i tisdags så körde jag in till Kulturkalaset till klockan 21, då Hasslahoff skulle spela. Jag mötte upp Frida där inne och sen kom Emma och kompani med och sen va det dags.
Jag har pratat med David, som är Hasslahoff, om att jag ska ta foto på honom till hans nya hemsida och då tänkte jag att det ju vore kanon att ha lite bilder från en spelning med.
Vi tog plats, jag hade ett par tjejer som skulle snacka med varandra lite då och då, så jag fick ett huvud med på bilderna...morr.....så jag fick flytta mig och alla utom Frida skulle gå någon annan stans, jag skulle inte va något hej hopp sällskap, då jag ändå fick flytta mig, så sa till Frida att hon lika gärna kunde gå med de andra. Varför sitta där och glo...
Jag gick och ställde mig på bättre plats och jag fick en del bra bilder. Roligt =)

Hem sen igen och lagom till Lillan skulle ha mat igen :)
Ninni sov gott och töserna kan nog inte annat ha trivts med att va själva hemma med Pappsen, kan jag tänka mig :)



Vad mer....ja, dagarna har fått bli innedagar, då det blåst och inte varit direkt varmt. Vi har målat lite, städat, lekt och ja, vanliga dagar.
Igår målade Ninni mer färg på sin egen mage än i boken, så det blev ett bad för henne sen. Men inget hon tackade nej till :)

Jag har med målat lite....och jag har börjat skissa på nästa tavla :)

Igår körde jag och handlade snabbt när Jocke hade kommit hem. Jag va nog sist in och sist ut ur affären...hehe. Sprang rundor för att hinna :D
När jag sen kom tillbaka så hade Lillan druckit välling och hör och häpna! Hon hade druckit en hel flaska!!!!
Gjorde nog på sig att det inte va jag som gav henne och att jag inte va här alls! Duktiga tösen!!
Nu funkar det nog =)

Töserna annars då. Det är bra med dem. Märks dock att vi inte har varit ute och busat på Ninni. Lite rastlös och tjivig....lite dryg ibland om man säger så. Men får man på köpet. :D
Lillan har sina två tänder nere, jag misstänker att ena där upp är smått på G med...
Hon äter mer och bättre och nu sitter hon riktigt bra!! :)
Ska hon sträcka sig efter nåt eller vända sig efter nåt, så blir det inte så bra, men dröjer nog inte länge innan hon får kläm på det.
Krypa tror jag jag hon börjar med snart, hon ålar sig och snurrar rundor och har sig, så bara att vänta. Stå små stunder i taget när hon har något att hålla sig i orkar hon med och det tycker hon är kul. Något som är det roligaste är att stå och hoppa, hon är som en studsboll :D
Babblar gör hon. "mamma" och "pappa" kan hon och till skillnad från Ninni så kom "mamma" först :D

Lite roligare att gå hemma om dagarna nu med barnen, för Ninni snackar och snackar, är snart som att prata med vem som hälst :)
Hon är så snäll och go med Lillan. Hon hjälper till med allt och hon pratar med Lillan, visar henne en massa saker och leker så fint med henne :)
En kanon storasyster!




Jepp, jepp. Det va väl inte mycket mer än så att ratta ner...JO! Nu på söndag kommer hund psykologen! Vi fick flytta det från förra helgen till denna som kommer. Så får vi se vad hon har att säga och se hur det går, vad planen blir. Jag vet inte alls hur sånt här går till, så ska blir lite spännande :)

Ni får ha det så bra vi hörs av!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0