Sommar?

Kollade väderprognosen...är det så att sommaren kommer ordentligt och är här för att stanna nu tro?
Hade inte varit så pjåkigt :)
Tummen upp för fint väder!!

Jag sitter här med Lillan, hon väckte mig vid halv 8...sen gick vi upp vid 8. De andra sover vidare. Skönt om Ninni kanske kan börja sova lite längre igen...men varar säkert bra ett litet tag.
Hon har haft lite svårt att somna senaste nätterna, har blivit sent då...och igår va det jag som somnade innan henne, så Jocke kom upp och väckte mig, hehe :) Ninni hade smygit ner och här satt hon med Jocke och va lide gla :D

Dagarna knallar på, Jocke börjar bli bättre igen. Konstigt mög som går nu...
Töserna är hostiga och lite allmänt pipiga...jag kände mig konstig till och från igår. Mög är vad det är!!

Jag rensade trädgårdslandet igår.....säger en sak. Jag hatar sniglar!!!!
Har lite sallad kvar, resten har de kapat!!! Fan ta dem! De kan väl äta nåt annat!!!
Men rädisor har jag gott om :)
Morötterna har börjat komma upp med och de ser jag fram emot att få smaka på sen :)

Lillan kommer nog snart krypa, eller hur hon nu kommer göra. De har ju lite olika sätt, de härade små, att ta sig fram på. Men hon snurrar och vänder sig och snurrar lite till och sen är hon helt plötsligt inte alls där man la henne och hon puttar upp rumpan i vädret :)
Hon absolut älskar att bada! Hon och Ninni badade igår :)
Ninni är så snäll och omtänksam när det gäller Lillan, så man blir nästan lite rörd ibland. Hon går och ger henne nappen om hon är ledsen, vill så gärna ge henne saker (dock såna som Lillan inte får ha ibland), dela med sig av sin mat till henne och det pussas och kramas lite då och då.
En bra storasyster hon :)
Ja, sen är det givitvis lite av det här som hör till med...."nej, inte Lillans!!" och sen rycker hon något från Lillan som Ninni inte tycker att hon ska ha för att det är Ninnis.
Men hon börjar bli bättre och bättre på det, få kläm på att Lillan bara lånar och får inte Lillan låna något av Ninni, så får inte Ninni låna något av Lillan.
Underbara tösern :)

Nej, nu ska jag ta mig en kopp kaffe av det nyputtrade i köket. Ska ner och slänga in tösrnas lekfilt (som den har blivit) i tvätten. Den får inte torktummlas, så med ett strålande väder idag, så kan den hänga ute, så tar det inte en evighet...den är rätt tjock..

Ha en bra dag!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0