Sega ögon

Kunde inte, gick bara inte...mina ögon ville verkligen inte öppna sig i morse....är så drygt att va så trött när man har två barn som är vakna och väntar på en.
Men turligt nog, så är det två snälla barn som väntade på mig. Lillan låg och drog och mös med mitt hår och Ninni gick balansgång på min rygg. Inte så snällt kanske, kan ni tycka. Men så länge hon inte går ner och hittar på en massa bus, så är det lugnt :)
Sen snickrade hon med. Hade en träkloss som hon sågade en annan träkloss med :)

Till slut kom jag upp. Tog tid, men det är ju bara så jobbigt när man är så trött...man vaknar till, känner sig klar i skallen men sen bara försvinner man.
Nåja, barnen är klara, Atlas har varit ute och jag har en kopp kaffe framför mig.

Har visserligen upptäckt att Ninni hunnit va lite busig innan jag hann ner...hon har fått tag i min nagelfil......!!! Och hon kommer inte ihåg vart hon lagt den. Bull!
Får se om den vill dyga upp i en bit...

Det är fredag idag iaf!

Wohoo, Ninni kom precis med nagelfilen!! Duktigt tösen! Och den är hel! :)

Ja, fredag idag, det är ju najs, helgen är här. Nu hoppas jag bara på att Jocke kan få komma hem i tid denna fredagen. Annars försvinner helgen så mycket fortare...han har jouren denna helgen med så...
Det är inga planer inplanerade för helgen. Förutom på söndag, då kommer ju Atlas kokkodoktor hit för första gången. Ska bli lite spännande :)

Så, nu är det snart dags att duka fram frukosten, hörs sen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0