Chill och lite fix?

Hittills har dagen varit rätt chill. Ninni kunde inte somna om när hon hade vaknat och sagt hejdå till Pappsen. Så hon fixade lite kaffe till mig i sitt kök, kom och serverade mig det i sängen och sa att jag skulle vakna =)

Sen har vi bara ätit frukost, chillat och lekt upp på Ninnis rum.

Ninni har precis vilat lite, vet inte om hon bara vaknade till eller om hon har vilat klart....hadr nog inte skadat med en halvtimme till med tanke på att hon vaknade så tidigt idag, vilket märktes strax innan hon la sig och vila på humöret...hehe =)

Jag ska ut och kolla läget lite med vädret. Ser det bra ut, att det inte kommer regn den närmsta stunden, så ska jag ut och klippa gräset =)
Jocke har mycket att göra idag, så vet ju inte när han kommer hem. Hellre ha honom här inne med oss än att han ska ställa sig och klippa gräs direkt om han kommer senare...

En ny liten bild jag fixat på Atlas kommer här, sen ska jag sätta mig innan veckan är slut och ladda upp videoklippet med Ninni när hon hoppar studsmattan, där finns bilder med. Men de har inte ens kommit från mobilen...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0