En bit på vägen

Ja, jag la ju upp ett litet uppdrag för denna veckan-att gå igenom tösernas kläder.
Det är skittradit, så är det bara. Nog mycket för att det har blivit en sån jävla röra i detta hem. Jag diggar inte sånt. Är inte jag, men nu har jag själv ställt till det och får bita i det jävligt sura äpplet.
Men med mitt jävlar-anamma så ska det fixas det med och jag tog faktiskt tag i det idag. Har rensat bland kläderna i garderoben, så nu kan jag börja lägga in allt som väntar i tvättstugan på att få komma upp till garderoben igen och inte ligga där och ta massa plats.
Men ack så tacksam jag är för bordet Jocke fixade till mig i tvättstugan!! Den är guld värd! :)

Ja, så en bit på vägen med alla kläder har jag kommit i af. Något jag vill ha är plastlådor med lock som jag kan lägga de kläder i som inte används. Så jävla praktiskt. Ett senare projekt....

Ninni blir nufötiden lämnad direkt på dagis, jag stannar inte alls och det gör inte Ninni något längre heller. Hon trivs, det märks verkligen och hon är väl införstådd med att hon ska va där själv och när jag sen kommer, så är det dags att gå hem. Kommer ju en dag igen :)
I morse sa hon t.o.m till mig när vi hade gett varandra hejdå-puss-och-kramen "så mamma, gå nu". Hahaha, snuttan min :D
Bra att hon trivs iaf :)

Lillan har flyttat in i Ninnis run nu. Dags för dem att börja dela rum. Så kan Ninni kanske tycka att det känns bättre att sova där med. Slippa va helt själv när Lillan sover i vårt rum.
Och vi kan få vår säng igen :)
Lite mer plats, ingen Ninni som blir varm och sparkar av sig täcket, vilket leder till att vi inte heller kan få ha ordentligt med täcke då Ninni lägger sina ben över täcket och "låser" det.....suck!
Räcker att jag och Jocke bråkar om täcket ;)
De började sova i sitt rum igår. Gick ok för jag väl säng, men Ninni kom till oss vid 4-tiden och inte nog med det, hon fick mig att gå och leta efter snutten...som jag inte hittade förrän när vi gick upp idag...
Men det ska nog gå bra detta. Så kan vi få sova bättre med.

Nä, nu har jag suttit här och ugglat så det räcker. Ha lite mys och egentid med Hjärtat mitt med innan sängen kallar.

Sen hoppas jag att morgondagen kan komma med lite mindre ångest med....dagen va ju tvungen att bjuda på lite av det med....ängest över lite av allt...tradit, men verkligheten.

Hao en gutti kväll alles!!

Ja, just det!! Välkommen hem Ingegerd!! Hoppas du har haft det bra!! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0