The new life

Igår va vi bjudna på middag hos Ingegerd och töserna :)
Va där vid 4 snåret, käkade och hade en trevlig kväll. Töserna va nog trötta, de va så envisa och småbusgia hela tiden....hehe :)
Nåja, man kan ju inte va på topp alltid!
Sen va det nog inte bara ren trött och trotsighet det handlade om för Ninni, visade sig när vi kom hem att hon hade feber... :(
Lillan däckade direkt när vi kom hem... :)
Ninni fick lite alvedon och hon fick ta tempen med. Det va ju kul tyckte hon och tog väl tempen en sådär 5-6 ggr :D

Jag och Jocke skulle kolla på UFC galan som gick i helgen. Det va mest Jocke som tittade på den, jag va astrött och somnade nästan direkt.


Idag börjar vårt nya liv! :)
Jocke började sitt nya jobb idag!
Kvar i 6 ringde hans klocka och det va inte bara han som gick upp, det va hela familjen. Van att få sova till 7 iaf, men det går detta med. Får det ju göra :)
Haha, som alltid när det gäller jobb, så är det lite blandade känslor. Är ju van att vi är samlade hela familjen nu, så kommer kännas konstigt och lite tomt nu när Jocke jobbar.
Men fan vad skönt att allt kan börja rätta till sig. Så underbart! Ni fattar nog inte....(eller ja, vissa av er ;) )
Bara sista biten kvar innan allt börjar rulla ordentligt! :)

Töserna och jag idag...ja vi får se vad dagen bjuder på. Lillan har redan gett upp och vilar en stund, hon kom nog på att det va rätt tidigt ändå, haha.
En maskin tvätt har jag satt igång och sen tror jag att jag under dagen ska fortsätta med alla leksaker, ta ner kläderna jag samlat ihop där uppe, lägga dem på plats i källaren. Ja lite småfix här och var :)

Bilen ska vi få imorgon!! :)
Jocke fixar nog det efter jobb. Och sen får vi fixa med Ninni med efter Jocke jobbat, hon ska till Frida, sova där och förlja med henne till Malmö på onsdag :)
Det är ju lov denna veckan! Roligt att hon får nåt lite speciellt att hitta på, så slipper hon bara va här hemma hela veckan.

Vi har ju lite svårt att hitta på nåt nu, har ju ingen bil.
Lite synd att det ska inträffa denna tiden på året, igen att vi sitter här utan bil...
Hade ju varit trevligare med sommar, men inte mycket att gör. Det fixar vi, det vet jag. Är ju inte som förra gången så. Vi ska fixa en pendlarbil till Jocke så fort vi kan. :)

Nej, nu ska jag ha mig en kopp kaffe till och sen får det nog snart va dags för lite frukost med snart!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0