Underbart!

Tack till finaste och sötaste Frida som va här och passade töserna när vi va ute på marken coh sen när vi sussade och för att du va här hemma med Lillan och Atlas!!!
Tack vare Frida, så fick Ninni lite egentid med mig och Jocke och det gillades :)

Vi sov lite för länge bara (trötta efter att ha suttit ute på marken från ca 3.30 till lite över 6....utan att få se några djur, tyvärr) så Andy's blev det inte. Vill inte åka dit och stressa. Men vi körde upp till Kristianstad, Jocke köpte kylpasta till sin dator och sen tog vi en tur till Biltema, där kan man alltid fördriva lite tid :)
Ninni ville ha en korv, så en korv och en cola fick hon och vi satte oss på den lilla serveringen de har där. Ninni åt sin korv och lekte i den lilla lekhörnan de har där.
Sen va det dags att så smått styra hemåt igen, men på vägen stannade vi till i jaktbutiken. Jocke kollade lite bössor och Ninni handlade lite. Hon hittade ett reflexband, sånt hårt, som man kan sätta lite varstans man vill ha det och sen hittade hon ljusstavar, så två såna köpte hon med :)

Jocke fick sin present i förskott idag. Han hittade en gevärsrem och en kolvkamshöjare :)

Senkörde vi hem, hämtade upp Frida och Lillan. Atlas fick stanna i gården och sen körde vi in til Hörby. Jag kände mig inte alls nöjd med dagen, att vi inte hann hitta på nåt direkt med Ninni, så därför tog vi Hörbyturen när vi ändå skulle lämna Frida.
Vi körde till lekplatsen och roade oss en stund och sen körde vi till Z-grllen och åt mjukglass. Namnam tyckte alla och Lillan mumsade på hon med :)
Affären nästa för att få hem lite mat och sen va det hög tid att ta sig hem för att göra maten.

Mange kom hit och hälsade på en stund, trevligt som alltid!! :)
Vi åt och sen körde Mange hem, töserna blev nattade och nu är klockan helt plötsligt halv 12...lite tråkigt när man har en sån dag, man vill ju inte att den ska ta slut... :)
Men det kommer fler :)

Ja, jag kan ju inte lägga in bilderna, så de får ni nån annan gång... :(

Imorgon är det jobb igen, ska jobba fram t.o.m fredag. Hoppas på lite finare väder, så Jocke och töserna kan ha lite roligare. Hitta på något, är ju så bull att sitta här hemma när det är grått, trist och regn....

Hoppas ni fått en lika bra start på veckan som jag har! Höres!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0