Jakt och duktig Atlas

Ja, inte mycket tid att sitta här nu inte. Det är ju jakt och det märkt på sömnen med.....Jocke kom på det nu för en stund sedan, att vi har sovit i ca 3-timmars omgångar, hehe.
Men så är det ju. I morse va vi ute på marken 3.45, lite tidigare än igår. Men det va bara för att när vi nästan va framme vid tornet igår morse, så stod bocken där och blev rätt sur på oss, skällde ut som som fan :D
Dock såg vi ju inga mer djur den morgonen...

Imorse blev det inget heller.
Ikväll ska vi se om vi kan få komma iväg igen och då ska vi sitta på ett annat pass, där vi såg idag att det gått djur under morgonen :)

Ja. Atlas....kan knappt fatta det själv, blev så glad och lättad att jag nästan blev tårögd...
Töserna sover hos Skogstrollen och vi kunde ju inte sätta ut Atlas i buren när vi stack innan i natt, så han fick va inomhus. Helt själv....
Och han fixade det galant!!!
Inte ett smack har han gjort!!
Inte varit uppe på vasken, inte rivit ner saker från fönsterkarmen, inte rivit på dörrarna och inte pinkat och poopat över allt...
Så jävla duktig!!
Han har lätt gjort dagen :)
Vem vet...han kanske har blivit vuxen, fattat att vi kommer tillbaka, att han inte behöver få panik. Kanske hjälpt att han fått stå ute i buren, är ju rätt mycket bättre att va inomhus ju :)
Han låg vid dörren och väntade på oss när vi kom hem och där hade han nog legat rätt länge :)
Fy fan vad skönt om han fixar detta nu!!
Jag har ju varit i kontakt med hon igen som tar hand om hundar och omplacerar dem. Har ju inte funkat att ha honom i buren, skäller hela tiden.
Men kan har fixa detta nu, va själv hemma, så ska han fan ingenstans!! :)
Happy vi!! :)

Jepp, jepp. Vi hörs av sen, nu ska vi se om vi somnat till på soffan nån timme innan det är dags att hämta töserna. Så får vi se om det är nån som kan passa dem ikväll, så blir det jakt igen :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0