Mässa

Jocke och Lillan vilar. Jag och töserna badade innan Lillan slocknade och snart ska jag väcka Jocke så vi kan göra oss klara för att köra till Jakt och fiskemässan :)
Det ska bli roligt. Och mysigt att hitta på något hela familjen.
Saknar det.
Nu har jag ju jobbat så mycket och Jocke jagat alla dagar utom en sedan premiären. Så dagarna har blivit lite konstiga och vi umgås inte sådär ordentligt.
Men nästa vecka jobbar jag iaf inte. Inte vad jag vet iaf, men jag tror inte det blir nåt. Och det är rätt skönt faktidkt, så jag får va hemma med min familj :)

Igår när jag va och handlade, så hittade jag ett pennskrin med Barbapappa familjen på :)
Ninni ville ha ett pennskrin när hon såg Fridas, så jag köpte det till henne och fick det nu idag. Jag kom på det när hon va på toaletten, så jag slog snabbt in det i lite papper och gissa vem så blev glad när hon fick ett paket!!! :)
Hon öppnade och har lagt i sina pennor och målat lite :)

Ja, sista dagen på jobbet på ett tag då.
Många frågar om det är skönt att ha börjat jobba igen och jag har ju inte börjat så igen, att jag jobbar konstant nu. Jag har ju bara hoppat in så att de andra har kunnat va lediga.
Men om det är skönt...?
Både ja och nej.
Kul att jobba lite, vara där. Det är ju mitt jobb och jag trivs bra där och med det jobbet.
Men. Ja, det är klart det kommer ett "men" och ni vet ju säkert vad det "med"-et är. Barnen och hemmet.
Det är ju jag som har gått hemma i över 2 år....och då känns det lite konstigt att bara "lämna" över allt till Jocke och själv inte ta hand om barnen om dagarna.
Men är ju en vanesak med, jag är ju van vid att det är jag som fixedonar här hemma och med barnen.
Och jag saknar dem. Hela familjen-jättemycket.
Har känts tungt ibland när det kommit barn på jobbet, i ålder med nån av töserna...då vill man bara sätta sig i bilen och köra hem, få sätta sig i soffan med Jocke och våra fina barn och mysa, känna närheten tryggheten med familjen.
Känts jobbigt att jag varit tvungen att ha bilen, ha låst dem här hemma. Det är inte så fett att sitta här hemma dag ut och dag in utan att kunna ta sig nånstans-jag vet!
Menmen, inget att gräma sig över mer nu. Sista dagen idag ju på ett tag :)

Nej, nu ska jag upp och väcka Jocke så vi kommer iväg. Vill inte behöva stressa när vi är på mässan och jag ska ju jobba sen. Fick iaf börja lite senare :)

Ha en bra dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0