Kan det va på G???!! =)

Hallåj kära vänner. Ja, kanske det är så att lill-loppan kanske är på G nu lite mer på allvar! =)
Har haft lite värkar idag, inget som varit regelbundet, men de har varit mer intensiva idag och jag ska va ärlig och säga att jag hoppas på att hon kan komma nu snart.
Proppen gick ju för en vecka sen och speciellt sen när jag börjat få lite mer känningar, så vill jag bara att det ska fortsätta och verkligen ske nu...

Vi har röjt undan lite här hemma idag, på altanen och jag har fixat lite nere i källaren i "mitt" rum. Jag har fått ner Ninnis gamla kläder i källaren och fixat lite till i garderoben. Skönt att det är gjort iaf.

Det blev hämtemat från pizzerian idag och Ninni åt köttfärs/salami pizza med god apptit =)

Jocke och Ninni är nere och tar ett bad nu, Ninni började prata om att bada redan i förmiddags, men har fått vänta till nu. Hon hade kunnat bygga bo i badkaret =)
Skönt att sitta här helt ensam faktiskt, i lugn och ro, trots att Ninni är vaken och alla är hemma. Brukar bli en hel del avbrott annars. Men helst brukar jag sätta mig här när Ninni vilar eller har gått och lagt sig för natten, om det inte är så att hon leker på eget håll utan att mamma måste va med. Hon är mitt lilla gumpa-plåster!! =)

Ikväll blir det nog spel eller film, får se. Kanske blir det in till Lund? =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0