Pirates!!

Mat fick vi i oss och det blev kycklingsallad! Mycket god sådan!! =)
Ninni åt inte något direkt, hon va så hungrig när Jocke va iväg och handlade så hon fick lite falukorv undertiden och det blev en del! Hon älskar korv! Men mat fick hon ju i sig =)

När Jocke kom hem efter att ha handlat, så kom han in och bad mig kolla hans huvud....han blödde!!
Han hade på nån vänster skullat stänga garageporten med samtidigt ta sig in i garaget....som slutade med att porten dängde Jocke i huvudet och Jocke åkte i golvet!!
Pippifåglarna skakades nog om rejällt och han hade varit litta groggy....kom på fötter och tog sig in!
Inte klok...tur det inte hände något värre!
Haha, hade varit något, behöva åka in med Jocke med hål i skallen samma dag som proppen gått, det hade inte förvånat mig om jag skullat föda då med. Bara för att liksom, haha.
Usch nej, tur han inte skadade sig värre!!!

Sen har det varit chill, musiklyssning i form av 90-tals backflash efter maten och undanplockningen! =)
Lite namnam blev det med då idag är vår lördag! Choklad litta överallt i ansiktet på Ninni och det syntes vart hon varit när hon skulle gå och tvätta fingrarna =)

Sista väskan har jag packat med nu, det fick bli lite av varje av ett par storlekar. Bara drygt att stå där och känna att man fattas något, det kommer jag helt hundra ändå göra, säkert något till mig själv... =)

Vi ska ha filmkväll ikväll och det ska bli ett Pirates of the Caribbean race!! =)
Mysigt!

Ja, med magen och Lillan har det inte hänt mycket mer. Nån sammandragning har jag känt av, men det har jag ju gjort innan med och inget jag stirrar över. Hon möblerar lite och har sig och allt känns bra. Skönt är att väskor är klara och vi har fixat med hört med folk som vi kan ringa när det är dags om det så är mitt i natten eller under dagstid, som kan mysa med Ninni undertiden lillasyster kommer till världen och sen är det ju hundarna med.
Det är check iaf =)

Så kul det va att lite snabbt gå igenom Ninnis gamla kläder! Så liten hon va!!! Gullunge!!!!
Som hon har pussats med Cox idag och sen blev det pussar med Atlas med!
Puss, puss, puss, puss från vovven och Ninni hon skrattade så härligt! Hon och Cox har något speciellt, de är polare de! =)
Atlas och Ninni har lite mer avstånd, men de fösöker båda två då och då, men annars håller de sig ifrån varandra bara. Atlas gillar inte riktigt när det är för mycket "gällare" , "barntoner" om man säger så och flax med armar och det där lite stirriga eller hoppiga. Då drar han sig undan.
Så ligga och mysa med vovven och bädda ner under mystäcket, det är Cox som blir offer för det =)

Ja, vi hörs imorgon igen. Är det så att det blir lite tyst här, så vet ni ju varför =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0