Heldag

Haha, ja inte blev inlägget om sjukan klar idag heller och kommer inte bli det ikväll. Det blev en heldag på pizzerian, så vi har inte vairt hemma... =)
Pannkakor, nej det blev det inte det heller. Fanns inte riktigt tiden till det tycker jag. Jag steker ju pannkakorna på stekbädden där och det tar ju lite tid när man gör många, så det bidde inget med det. En annan dag.

Men Ninni saknade nog inte dem iaf, hon åt en massa annat gott och Salle lagade mat till oss, mmm!!!
Tiden gick fort och Ninni har hållt igång kan ni tro. Hon har hjälpt mig med disken, hon har ätit namnam, hon har busat med Tjitchoos och de andra, hon har suttit och sagt "Pelle"...en amssa gånger när vi satt och väntade på vår mat. Hon har visat upp lillasyster, hållt henne lite, jagat en katt, sparkat boll innomhus och ja....underhållit oss andra med sina härliga hittepå =)

Hade tänkt köra hem egentligen, men Salle skulle köra iväg på andra hållet efter jobb, så kändes lite dumt att fråga om han kunde köra Jocke hem när han slutade, så vi stannade och det gick bra. Ninni har varit så snäll och duktig, så inget gnäll från henne. =)
Lite tidigare fick Jocke sluta, så vi kom hem i någorlunda tid iaf, Ninni slocknade i bilen, låg och snackade lite i sängen när Jocke lagt henne, men nu sover hon, vår lilla sötis!

Ledigt imorgon =)
Jocke ska upp tidigt igen dock, de ska ut och jaga igen. Men i natt är det ingen körning och förhoppningsvis kanske vi somnar i nogorlunda tid, så behöver inte Jocke vila så länge imorgon =)
Nu är det chill på soffan som gäller =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0