Förvinter och A B C

I natt började det snöa, la sig inte först men sen va det vitt =)
Snöbollskrigs-premiär blev det med, haha =)
Hundarna tyckte det va skoj och speciellt Atlas blir som en liten unge när snön ligger på marken, hopp och stoj!

Jag vaknade till vid 6-tiden i morse, men kunde iaf somna om och sen gick jag upp med Ninni vid halv 9-tiden. Vi fixade kaffet och sen gick vi ut och högg lite spinkeved, Ninni fick sin egen lilla hög att bära =)
Eld i kaminen och Pappsen vaknade =)
Vi följde med honom ut till skogen i förmiddags, jag och Ninni. Där va det med snö och skogen är så fin när vintervädret kommer =)
Sen bar det hem igen och Ninni vilade vidare en liten stund, hon somnade redan i bilen på vägen hem.

Ninni har lärst sig A B C!!! =)
Jocke kom och sa att hon kan det nu och jag tnäkte först att nä, inte kan hon väl det. Men jo minsann, Snuttan säger efter och sen går hon själv och säger vad som antagligen är den roligaste av de tre bokstäverna-B =)
Räkna gör hon sina försök till med, iaf upp till 3. Men det blir mest "en", "en", "en" och då har hon räknat till 3, haha!
Sen siffran 8 =)

Hon klättrar ju väldigt gärna och häromkvällen skulle hon klättra upp och sitta på "giraffen"...hon tyckte det va så kul och och va så nöjd när hon satt där upp på huvudet!! Tills det gjorde ont att sitta på den, hon hade bara blöja. Men efter lite tröst av Pappsen, så skulle hon upp igen....ok.. =)

Det har inte hänt mer med Lillan i magen, lugnt i natt, jag har kännt av lite "ajaj" idag, men inte mer än igår. Så bara att fortsätta vänta....


Såhär såg det ut i morse när vi gick upp =)






Ninni klätterapa =)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0