Redig hörstdag!!

Vilket tradit väder...varit regn och blåst sendan jag vaknade första gången för att Cox behövde gå ut vad kanske 6-7 tiden...sen va det upp med Ninni vid 9 och samma tradiga väder då med. Regner det faller och löven på träden de förvinner ner på marken efter hand.
Hösten har verkligen satt sina klor och det är väl bara att väja sig vid det och så smått invänta kallare dager inför vintern.
Men musigt kan det bli ändå och man uppskattar det nog på ett annat sätt nu om man myser till det med te eller varm bojboj och har levande ljus tända =)

Vi väckte Jocke efter att vi fixat eld i kaminen, kokat kaffe och laggt in Lillans kläder i garderoben. Nu är allt det klart! =)
Nu är det bara en madrass kvar som behövs till växasängen. Men vi har pratat om ifall Lillan ska sova i insatsen i början, specis som Ninni gjorde. Funkade så bra och det är litet och tryggt =)
Jag bäddade växasängen till Ninni häromdagen, så att hon kunde ta sin middagsvila där och kanske börja sova i den. Men det va den dagen hon somnade i soffan och sen på kvällen så tittade hon bara på mig och sa "nej". jag provade att lägga henne ändå, men det tyckte hon inte om. så jag fixade hennes egen igen och där får hon va tills hon är redo.
Vill hon gå över i den andra sängen får hon göra det, annars kan Lillan ta den och så kan vi kanske köpa en "riktig" säng till Ninni ist av stor modell som kan stå bäddad och klar, så få hon gå över i den när hon vill. Tänker inte tvinga henne.
Lillan klarar sig bra med växasängen nu ändå, för där ät kant på den.

Ja, vi väckta Jocke, drack kaffe och sen körde vi ut på marken och fodrade grisarna. Hundarna släppte vi på vägen hem en stund och sen styrde vi hemåt och åt frukost.
Ninni vilar nu och vi sitter här och tar det chill, jag njuter av värmen från kaminen...

Blir en lugn dag annars idag tror jag, jag ska sortera lite bland Ninnis kläder med, lägga undan det jag redan har sorterat bort som är för smått. Ner i källaren med det.

Magen...ja lite känningar hade jag igår från ca 18-tiden. Till och från. Hon har varit lugnare de senaste två dagarna, höll lite låda i går kväll, men annars är det rätt lugnt med bus... =)
Får se, snart är det kanske dags =)
Hoppas =)
Hon hade ju kunnat pricka in att komma nu innan helgen, när Jocke ändå ska jobba tycker jag...hehe =)

Så, en kopp kaffe till och sen slapp i soffan under tiden Ninni vilar =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0