Första morgonen =)

Ja, vid 7.30 va där en liten en som va hungrig =)
Så frukosten blev serverad och strax därpå ringde Jockes telefon och Jimmy va på G hitåt. De är och fodrar grisarna nu =)
Jag hoppas verkligen att de kan få in gris där snart, hade varit så roligt!!

Lillan åt vad hon skulle och hon är jätteduktig!!
Magen har hon skött som hon ska med nu och allt är bra. En snäll liten tjej, så mysigt det är!! Kan knappt fatta att vi blivit föräldrar igen till en Ängel till! Det är helt sjukt vilken känsla det är!!

Hundarna är nyfikna, självklart. Atlas lite med "på" och vill helt va med precis hela tiden och kolla läget och va med. Han va på hugget direkt när jag reste mig i morse. Kan bli lite drygt med när man ber honom gå och lägga sig och då ligger han där och gnyr... Men nu ligger de vid kaminen och vilar igen. Även om det inte är mycket varmare där, för den är inte igång, vi gick inte och la oss förrän vid 4 och eldade fram tills dess, så här är inte speciellt kyligt nu, skönt =)

När Jocke kommer tillbaka, så ska vi in till Lund igen för att träffa barnläkaren som ska göra sin koll och vi ska få tiden för sörsel -och syntestet.
Kanske många som tycker det va onödigt att åka hem alls, vi ska va där 10.30. Men det finns inget bättre än hemma!! =)

Mange och Åsa (Baronparet =), haha) va här hemma när vi kom hem igår, de bytade av stackars Mange som är förkyld och dann. De va här och höll hundarna sällskap och bortskämda blev de hörde jag =) Får man minsann bli ibland =)

Tack ALLA, ni vet vem ni är och vad ni gjort för oss. TACK ska ni ha för ALLT!! Ni är underbara människor!
Åsa har varit min privata barnmorska. Jag har ju känt mig som en nybörjare när det  väl kom så långt in i graviditeten som till förlossningsdelen. Har ju inte gått det sista tiden och det är lite annorlunda ändå. Så några samtal med henne om dagen de senaste dagarn har gjort susen.
Men ni ska få "förlossningberättelsen" och fler bilder sen, så jag vill inte säg för mycket just nu =)

Så, nu ska jag ta och drick mitt morgonkaffe, diskmestinen är igång den med och sen får jag göra oss klara för avfärd mot Lund.
Sen äntligen ska vi få hämtat Älskade saknade Ninni från farmor!! Nyblivna storasystern!! Som jag saknar henne!!! SÅ spännande det ska bli när hon får träffa sin lillasyster =)



Kommentarer
Postat av: Jennie

Hej åh vad fin hon är, liknar ninni ;-) Stort grattis till er från oss. Kram Jennie & Ardian m barn.

2010-10-22 @ 13:40:36
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

Jätte stort grattis, bra jobbat. =)

2010-10-22 @ 17:08:02
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0