Underbara dag!

Vi gick upp tidigt idag, Ninni va vaken hon med och när hon hade fått sin frukost så lämnade vi henne hos mormor. Sen körde vi vidare till Conny och Sara. När barn hade lämnats till dagis och vi va klara så satte jag, Jocke och Conny oss i bilen för att åka iväg och fiska!!!
Det va såå länge sen nu, som jag saknat det och så skönt det va att få komma ut en dag som denna. frosten låg kvar på marken och solen värmde vad den kunde och det va så skönt att stå där på bryggan och känna den kalla luften och samtidigt värmen från solen. Mitt i skogen, över vattnet och med ett fiskespö i handen och trevligt sällskap.
Underbart.

Jocke körde på hårt och fick upp båda sina fiskar efter varandra efter bara ett litet tag. Under tiden han fick första fisken på kroken så fick jag bottennapp och fick ha hjälp av Jocke sen för att komma loss...

Jag fiskade mycket förr, men sen har det bara inte blivit av mer, men jag hoppas vi kan komma igång efter årsskiftet igen =)

Jag och Conny fortsatte fiska men vi fick inget innan vi grillade korv till lunch.
Men sen!
Då va det min tur. Det tog lite tid och jag hade kännt något ett par gånger innan hon satte sig på kroken. Jocke kom och hjälpte mig lite med spärren och sen tog han emot firren när jag fick upp den mot land.
En fin fisk va det, på nästan 3 kg =)

Vi fortsatte en stund till innan vi fick köra hem igen med ett resultat av två fina fiskar till Jocke, en fin fisk till mig och noll fina fiskar till Conny.
Conny hade dock inte några stlrre förhoppningar om att få fiska då han inte brukar få där vi va.

När allt va klart och Conny va hemma igen så körde vi och hämtade Ninni och tog oss vidare till pizzerian för att äta dagens fångst.
Vi tog min fisk, men den va inte supergod...lite sumpig smak hade den fått tyvärr, så vi hoppas på att Jockes smakar bättre =)

Sen när vi kom hem så sov Ninni och vi passade med på att ta en liten tupplur.
Sen blev det badtajm och Ninni tycker verkligen om det =)
Nybadade och en mätt Ninni klädde vi på oss ordentligt och gick vår kvällsrunda. Det va kallt men skönt och det blev en lagom runda innan fotbollen började.
Innan fotbollen startade så stekte Jocke fläsk som vi åt med mackor, en riktigt god kvällsmat minsann =)

Vi sitter och tittar på fotbollen nu, det blev precis 3-1 och det är ju inte helt fel, men vi får väl se om allt annat klaffar om vi ska få va med i VM eller inte...

Jag vet att jag är lite tjatig, men jag har bilder från idag med, men har inte kabeln hemma, så ni får vänta...igen...det kommer bli ett helt ös med foto sen =)

Ha de...nu ska jag fortsätta ha en underbar kväll med min man, imorgon ska vi iväg och fiska igen =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0