Måndag igen

Veckan har gått fort och det har hänt en del. Vi har kommit mer och mer i ordning här hemma, Jocke har kommit igång med jakten och han är en salig och glad prick för det =)
Roligt att det har kommit igång och det är kul att Atlas klarade träningen så bra som han gjorde redan första gången.
När Jocke va ute med honom i morse, så hade han spårat upp en and, stäällt sig och marketar den och när Jocke hade sagt till honom så hade han jagat fram de som satt och gömde sig =)
Duktig vovve =)

Ninni håller låda, hon springer i gåstolen och snackar och pillar på allt och busar lite med Atlas. Han är kanon med henne, bryr sig ine nåt speciellt om hon petar honom i näsan eller drar honom i örat. Han tvättar henne och sen lägger han sig igen =)

Men vår lilla mister Atlas börjar bli könsmogen...ja det i sig är väl bra, men han pinkar inne för att markera...vilket absolut inte är något roaande alls. Det jobbiga är att han gör det hemma hos Baronfamiljen...hur pinsamt är inte det!! De har ju sin lilla tikvalp och Atlas har väl redan bestämt sig för att hon är hans...
Det är en sak som ska gå över, men man måste ta honom direkt när han gör det och det är ju inte alltid det lättaste då han kan va rätt snabb.
Suck...

Idag är vi hemma och lediga alltihopa och ikväll ska Atlas ut och tränas. Det är så att Jocke fick sitt rådjur igår när han va ute och jagade!!! Och Atlas ska tränas där.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka hitta på något med Baronparet med, vi skulle på fotboll idag hade vi pratat om, men det blir inget, så nåt annat ska vi väl kunna hitta på =)
Men...sänds fotbollen på tv så är soffan intagen =)

Nu ska jag fixa här hemma, hann inte med det igår...

Kommentarer
Postat av: Tina Feuk

Matchen visas på canal+ ikväll kl 19.00

2009-10-19 @ 15:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0