Sen natt

Fick sovmorgon då Ninni sovit hos mormor i natt och det behövdes med tanke på att det blev sent innan vi gick och la oss...vi spelade Guitar Hero med Crille och hans flickvän, drack lite rödvin och sen när de gått, så skulle vi kolla på UFC. Men det började kllockan 4 imorse och vi la oss vid 3 för att få lite sömn då vi båda va trötta. Klockna ringde och vi vaknade, men vi kunde inte hålla ögonen öppna... Synd, för vi ville verkligen se ett par av de matcherna. Får se om vi kan se dem nånstans nu i efterhand.

Jag hämtade Ninni vid 11 och sen kom farmor och farfar och hälsade på =) Farmor har varit iväg på resa med jobb och hade hittat fina kläder till Ninni och Adidas skor som är vita och röda. Kanonfint alltihop och Ninni roffade åt sig tröjorna direkt =)
Tack så mycket!!

Efter en kaffe körde de igen och Jocke fick köra iväg till jobb.
Jag hade tänkt köra och hälsa på Mange och Åsa idag. Men kan inte. Jocke va tvungen att ha bilen och det hade blivit så trångt med alla och allt i bilen... Så jag och Ninni får ha en hemmamysdag ist. Inte fel det heller =)
Hoppas vi kan komma iväg och älsa på Baronparet kanske imorgon ist =)

Ni ska nog kunna få resten av bilderna idag, jag orkade inte sitta och hålla på med det längre igår, vi har ju fortfarande det mobila bredbandet och det är så jävla segt... Men snart ska vi nog få ordentligt nät =)

Ninni kryper rundor på golvet här och leker med sin snigel som spelar olika mellodier. Där är en lampa med som blinkar när den spelar och allt som blinkar och lyser är ju toppen =)

Jag ska slappa i soffan lite nu tror jag bestämt, sen ska jag spela lite Guitar Hero, hihi öva så jag kan vinna över Jocke sen =)

Ikväll kommer Crille och hans flickvän igen, vi ska käka lite och kolla en film. Lagom avslut på veckan =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0