Nannig

Jag är trött. Har jobbat och jag är ju inte för aktiv på den fronten om man säger så...jag har det bra och går hemma med min underbara familj =)
Men Jocke hade ju jakt idag, så jag har hoppat in, vi hade inte så jättemycket att göra men det va kul att jobba just för att det inte är så ofta.
För Jockes del gick det inte så bra, det blev inget ikväll. Men han är glad ändå och nu sitter han och Crille och spelar Fifa. David sitter och tittar på och suckar, han tycker inte fotbollsspel är kul =)

Jag pratade med Ninni i telefon innan idag när mamma ringde mig på jobb. Åhh va det va underbart! Hon skrattade och babblade och jag ville bara sätta mig i bilen och köra och ge henne en kram =)
Hon har det bra hos mormor, hon satt på filten och lekte med mormors köksredskap. Det är väl standars i alla barnfamiljers hem? Haha

Imorgon ska jag va hos mamma ett tag på eftermiddagen, det va ett tag sen ag hälsade på henne ordentligt, så jag tänkte spendera eftermiddagen där.
Sen ska jag ta en sväng till Mange och Åsa med. Nu va det ju ett par dagar sen jag träffade dem... =)

Om de sysselsätter sig här nu ett litet tag, så ska jag lägga ut bilderna till er. Känns som de roar varandra så bra, så det gör nog inte för mycket om jag inte sitter med dem, hehe.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0