Upp-packning

Vi packar upp och städar och installerar oss.
Det är så gott folk, för er som inte redan visste det, att vi just nu bor i en lägenhet. Men det är inget permanent, utan vi ska bara bo här tills vi får tillträde till...ja det får ni se sen=)
Därför har jag inte varit så aktiv här i helgen, vi har flyttat, sovit över hos Baronfamiljen och det har varit jobb. Inget kul att flytta när man är förkyld, men snälla Baronpater hjälpte oss, trots att de va barnlediga och allt =) Tack ska ni ha för att!!!

Förkylda, ja det har vi minsann varit!! Den värsta förkyldning jag haft på lääänge håller jag på att bli av med nu. Ninni har med varit dålig och Jocke åkte på samma i förrgår, låg pall i stort sett hela dagen igår, men är lite piggare idag, så snart ska vi väl va friska familjen igen =)

Vi har badkar och det är så skönt!! Ninni badade med pappa igår och det gick hur bra som helst. Hon har ju inte varit ett fan av det, men nu ska det nog gå bra =)

Jocke är och handlar frukost och Ninni springer med full fart i gåstolen.

Vi hörs snart och jag vet att jag inte lagt ut några bilder med nya kameran än, vill bli klar här först innan jag sätter mig ner med det.

Utseendet på bloggen kommer ändras lite fram och tillbaka, det får ni på köpet. Mange håller på att fixa till den till mig =)
Finfint! =)



Kommentarer
Postat av: Emilie-Mamma till Liam

hej !

men flyttar ni igen...köpte inte ni hus precis ?! =) trivdes ni inte eller ? vart ska ni nu bli av...tusen frågor ;)

ha det bra.

2009-10-06 @ 22:01:07
URL: http://grese.blogg.se/
Postat av: Annamin

Kommer svara på allt sen och berätta allt sen =) Mycket som hänt och mycket som händer. Men allt till det bättre =)

2009-10-07 @ 09:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0