Soligt värre =)

Mmm, så skönt det är att ha internet igen =)
Strålande sol har det varit idag och det har vi verkligen njutit av! Vi va inne en snabb sväng i Hörby vid middagstid och körde hem lagom för att Ninni skulle äte så att hon fick äta i lugn och ro hemma och slippa sitta i bilen efter maten. Istället för att sitta i bilen efter en god middag så blev det i vagnen ute och där somnade hon sen gott =)
Hon växer så det knakar, sist vi va på BVC så va hon uppe i 4230 minsann och tyngre blir hon. Det slår oss ibland så liten hon va när hon kom, som hon har växt. Vi tycker ju att hon blivit så stor, samtidigt tycker utomstående att hon är så liten =) Men det är hon ju förvisso =) Vår lilla ängel.
Ninni sov gott och jag satte mig i solen och mös en stund, Jocke gick och pulade med lite av varje och det är väl vad vi har haft för oss idag =)
Livet är underbart =)
Jo, jag har diskat med idag. Haha!
Vi är nu hemkomna från pizzerian, det blev mat där idag och lika gott som alltid! Det va nästan en släktsamling, för ena syrran och hennes sambo kom också dit och de harde Alex med sig. Kul att träffa dem en liten sväng med.
Jocke körde precis igen, han ska köra Frida och hennes vän till Jägers. Sen ikväll blir det nog bara lugnt kan jag tänka mig. Man blir rätt trött av att va hela dagen i solen.

Nu väntar jag på att Ninni ska äta igen, sen kommer hon nog ta och sova av ett av nattpassen. Hon har en kanon dygnsrytm får jag säga. Hon kommer sova för natten nu när hon har ätit nästa gång, sen kommer hon vakna vid ca 3 i natt och sen blir det imorgon bitti när det kan va dags för oss att gå upp. Kan dock hämda att hon klämmer in ett tidigt mål för att ha sovmorgon.


Lite upgrades kanske ni skulle behöva få, det va ju ett tag sen nu...

Med huset har det inte hänt sådär dundrandes mycket, det har legat lite i lä. Vi har njutit av livet och bara varit. Det stora som hänt med huset är soldäcket!
Jocke han har snickrat och byggt som attan =)
Vi satt uppe på taket, på kupan och då började vi diskutera det här soldäcket som vi innan pratat om att bygga. Men vi kom på att vi kunde ju göra det på kupan ist.
Sagt och gjort. Vi började ta fram saker och sen va Jocke i full fart och nån timme senade och en jävla massa spik senare så hade vi ett soldäck! Staket finns det med,  grillen är på plats och dynor finns det med.
Det blev hur bra som helst och det gick åt några timmar igår åt att testligga dynorna i solen =)
Men det soldäcket vi pratat om först, det ska vi bygga ändå, plus att vi ska göra ett däcki höjd med att taket börjar, ovanför köksfönstret. Så har man en uteplats under det, med tak på köpet =)

Ninni hon har fått smaka lite mat med nu!
Banan, men om det va supergott det vet jag inte riktigt. Men sen när vi va på middag hos Ingegerd och töserna, så fick hon smaka lite potatis med morot och det va supergott!!
Mango går hem det med, men potatis och morot är favoriten hittills =)
Snacka, ja det är jätteroligt! Hon babblar på och det bästa är att få sitta och prata och att få stå och va en stor tjej =)

Haha, ja när man tala om trollen. nu vaknade Ninni. Morna sig lite och berätta om drömmarna innan maten =)

Hörs sen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0