Farmordag!

Vi va uppe jätte tidigt idag. Ninni vaknade vid 5.30 och då va hon verkligen hungrig, med all rätt för hon har tagit igen de senaste dagarna när hon sovit lite halvkasst under dagstid. Hon åt vid halv 18.30 igår, sen somnade hon för natten. Många timmar, men behövde hon sova så. Nu kanske hon kan komma till ro lite bättre och sova som hon brukar under dagarna.
Jocke vaknade med och sen har vi varit upp sen dess. Carpe Diem.

Vi körde in till Hörby och så glad Ninni blev då när hon hamnade i farmors famn =)
Det första vi såg när vi gick in i trädgården va en ny liten "leksak". Haha, ja den va skitcool, vi möttes av en liten gräsklippare! Mumsmums, så körde den kors och tvärs och käkade gräsmatta.
Kom den till gräskanten eller körde på något så stannade den till, snurrade på hjulen och körde ett annat håll =)



Kolla in coolingen!
Rolf, döpte jag och Jocke honom till.





Ett egent litet hus har han t.o.m!
När han är trött så kör han bara hem och laddar upp sig! =)





Fast visst, ibland blev han lite förvirrad. Han körde utanför gräsmattan och rakt på trädgårdsmöblerna!


Vi satt ute i det fina vädret och drack kaffe och snackade. Ninni snackade och mös med farmor innan det va dags för ett litet bad för Ninni.



Myspys hon farmor=)





Undrar vad Ninni mäter här?





Snälle farfar har planterat ett körsbärsträd till barnbarnen! =)






Zelma gollar sig med att jaga skuggor...knas.



Men hon va nog lite för trött för det, för badet va inte så roligt och mysigt som det brukar, men hon blev ren iaf och sen blev nästa anhallt vagnen och en vila i friska luften =)



Zelma vaktar en vilande Ninni


Under tiden hängde vi upp tvätten vi hade med oss och fick vättat. Bästa torkningen som finns, utomhus! Det luktar så gott sen!
Sen va det dags för oss att bege oss hem. Men på vägen stannade vi till hos min mamma för att hämta lite saker hon köpt till oss, så grillad korv blir det till middag idag =)

Väl hemma va det i solen som gällde. Atlas fick "till sitt" och Ninni vilade en stund till och sen efter att hon ätit så tänkte vi med att vi kunde få en liten vila. Jocke somnade när Ninni åt och sen la jag Ninni. Men det  gick bra en stund innan hon började protestera...hon kom inte alls till ro för att somna ordentligt. Röda trötta ögon tittade på mig och jag tog upp henne så hon fick ligga med mig i soffan i famnen. Småstunder sömn har det blivit för Ninnis del och jag har bara legat och blundat. Hon ska snart äta igen så då kommer hon nog somna som hon ska sen. Hon är allt lite envis med att koppla av ibland när det gäller att erkänna att hon är trött...snuttan.

Imorgon är det Valborgsmässoafton. Men vi ska inte iväg på nåt bål, stannar hemma och grillar nåt gott och Henke kommer och firar på det lugna viset med oss. Trevligt!

Tack svärmor för en trevlig dag och för allt!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0